A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ikoka!
A Brendonban elég sokféle biztonsági ajtórács van, olyan is amit be lehet ékelni, meg a olyan is, amit fúrni kell.
Margitszigeti parkolás még mindig böki a csőröm. most több ezer forintot fizessek még ki az ottlétért? Alternatív parkolás valahol? Nekem ez már így is elég húzós, autókázok több mint 200 km-t, veszek autópálya-matricát, ez már sok a lelkemnek :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ikoka!

Teljesen helyén való sajnos a kérdés, és bevallom nekem is eszembe jutott a cukobetegség :roll: ... Csak azt gondoltam ilyen pici korban annyira nem jellemző... De most utánanéztem, és sajnos mégis az lehet :( .
A sok ivás, és a nemevés valóban tünete a cukorbetegségnek, sőt ez magyarázná a nagy születési súlyt, és több növekedési hormont is.
Általában a cukros gyerekek soványak, mivel ugye nem nagyon esznek, mert folyton csak szomjasak, de ez meg csak vegyes táplálásnál értendő, hiszen addig az anyatej a táplálék, ami nekik a folyadék is, így abból esznek sokat, tehát csecsemőként inkább ducik. Jellemző még az acetonos lehelet is.
De azért ne ijedj meg, közel sem biztos, hogy erről van szó, de mindenképpen érdemes lenne megnézetni :wink: !

Lois!

Lehet, hogy jót tenne a prolaktin szintemnek, ha nem nyomkorásznám a cicimet?! :roll: :lol:

A H/oxid gyököt vont az IQ-mból :lol: :lol: :lol: .

Képzeljétek, lett két halványan pozitív Medi-lab tesztem, de sajnos a Gabriel negatív, és azt olvastam a Medi-lab gyakran fals :? . Elszaladtam gyógyszertárba, és a hiperérzékeny mittoménmilyen is negatív, szóval nem vagyok terhes. Vagyis még nem is kellett volna tesztelnem, csak ugye játszottam :lol: .... :oops:
De ez akkor is genyaság, mi a tökönek gyártanak ilyen fost?! Azét jó volt egy órán át "terhesnek" lenni :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!

Zsebkendőből be kell táraznom az biztos. Hirtelen eszembe jutott egy régi vers Várnai Zsenitől.....milyen igaz...nagyon szeretem

Úgy megnőttél, szinte félek

Amikor még piciny voltál,
olyan nagyon enyém voltál,
engem ettél, engem ittál,
rám nevettél, nekem ríttál.

Mikor később nagyobb lettél,
mindig messzebb, messzebb mentél,
először csak a kiskertbe,
aztán a nagy-idegenbe.

Ha itt vagy is, csak elnézel,
akkor is nem engem érzel,
nem anyádat, nem apádat,
valami más csillagtájat.

Úgy megnőttél szinte félek,
már a válladig sem érek,
alig-alig hihetem már,
hogy ölbéli bubám voltál.

Én voltam-e óriási,
vagy Te lehettél parányi?
Sosem voltál nehéz nékem,
nem éreztem gyöngeségem.

Melletted most kicsiny lettem,
ágaskodik hát a lelkem,
nőni akar, hogy elérjen,
homlokodig, hogy felérjen.

Húzol engem Te fölfelé,
mint a napfény maga felé
fát, virágot, lombos ágat -
fölemeled az anyádat.

Ez még talán messzebb van, de az évek repülnek!
Én is írtam egyet, majd valamikor azt is prezentálom, de előbb még elolvasom Neki! Szép hétvégét!

Tickerplayground.com
breki76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:25-kor.
Vendég

Czigka!

Nagyon szuper a fotó Bendéről! Neki is milyen gyönyörű fekete szeme van! És látom már jó korán beavatod a házimunka rejtelmeibe :D

Missbg!

Neked is annyira szép a Kisfiad! Jól látom éppen indítani készül valamit! Nagyon ügyesen áll!!!!

Tickerplayground.com
breki76

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára missbg 2012.02.15 17:32-kor.
missbg

Sziasztok!

A vártnál hamarabb tudtam jönni. Elfáradtam ugyan, de nagyon esett/sikerült a péntek, szombat. Régen pörögtem ennyire. Van is mit kipihenni ma.
Tegnap esett le a tantusz, hogy a Múzeumok éjszakája volt. Ennek örömére gyorsan elszaladtunk a Csodák palotájába Manóval. Tetszett neki nagyon. Hazafelé jövet pedig megittunk egy-egy krampampulit.
Megint késő volt fekvés, de jól éreztük magunkat.

Most ennyire vagyok képes, ne haragudjatok. Egyelőre eléggé "impotensnek" érzem magam mentálisan...

Kép
Kép
200907?

Sziasztok !

Bond : hurrá előkerültél :wink: :D :D :D

Kati : légyszi írd le még1*, hogy hova lehet vinni a csomagot az árvízkárosultaknak. Köszönöm. Emlékszem, hogy egy XV. kerületi cím volt, ami még visz. közel is lenne, de naon nem érek rá visszakeresni, hogy mit írtál és akkor sajna nem írtam fel.

Zsombinál teljes tápszermegvonást vetettem be. Eddig 2* kapott egy nap : este és reggel/hajnalban, de beszélgettem egy barátnőmmel , akinek a kissebbik lánya 2,5 hónappal idősebb Zsombinál. Na mármost a kiscsaj is úgy kapta a tejcsit , mint enyémgyerek, viszont 2-3 hete leálltak vele és azóta egyfolytában éhes a kicsilány. Zsombi tegnap este sem kapott már tápit és ennek eredményeképp ma már 2* is evett. Kis adagokat, de EVETT. Szépen lassan remélem helyre fog állni a kajálás nála . Biztos van ezekben a tápszerekben valami, amitől úgy jóllakott az én Kicsifiam, hogy rá sem bírt nézni a kajára utána, illetve a könnyebb módját választotta az étkezésnek.

Remélem ez beválik, rendesen fog enni, mert ha nem akkor megnézetem mindenképp a cukrát az éves vizitnél.

Kép
ikoka7

Öööööööö..izééééééé.....egyedül maradtam a topicban :shock: :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
ikoka7

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:25-kor.
Vendég

Nnna, mivel jót dumáltunk :D ezért megyek meccset nézni, ja és sütit enni. :roll: :twisted:

Szia Czigka , jó éjt !!!

Kép
ikoka7

én is itt vagyok, olvasok, csak írni nincs semmi kedvem, bocs :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

megjöttünk apuméktól...

Breki!
utólag is Boldog szülinapot Árminnak!!!
majd képeket szivesen fogadunk...

Dodi!
már majdnem megörültem a csikjaidnak,de aztán látom,hogy valszeg
fals volt...

lois!
parkolási alternativának tudom ajánlani magunkat óbudát...
hisz itt mindenhol ingyenes és a villamossal 3 megálló a margit sziiget :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

mi a baj kispocok???

Kép
Kép
csibe83

hát a legjobban nem is irtam.
képzeljétek lehet,hogy elköltözünk...
vagyis eléggé sanszos.apumék mellé Monorra...
végre kertes házba lakhatnánk.
mivel én pesti lány vagyok nagyon örülök neki...
mindig is kertes házba vágytam...
nem is reméltem,hogy ilyen hamar siekrülhet,de mondhatni hozzánk
vágják a telket házzal együtt...
kicsit fel ell újitani,meg bőviteni,de igy is megéri...

meg ma lánykám megijesztett nagyon,mert az övegdohányzó
asztal széléné állt fel és hülyén sikerült neki és letört egy pirinyó
darab a fogából... :( :( :( :( :( :? :? :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

semmi komoly baj, csak az itteni hülyeség akasztott ki. Jól megmondanám a magamét, de feleslegesen bosszankodnék megint, úgyhogy inkább hagyom.

Letört Kiara fogából egy darab :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?: Nekem ez akkora parám... hogy "sikerült" szegénykének?

Költözés :D :D :D :D :D :D ez óriásiiiiiiiiiiiiii!!!!!!! Még még még részleteket kérünk! Nagy telek? Sok meló lesz a felújítással?

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok!
elhiszem,hogy nem volt kedved.nekem sem nagyon,de apuéknál is
úgy hiányoztatok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
megpróbálok nem foglalkozni vele,hanem inkább a veletek való
dumcsikkal törődök...

hát eléggé megijedtem e letört fogtól és basszus hallottam ahogy
letörik.tök durva volt.
ahogy felállt az asztalt sarkánál elveszithette az egyensúlyát és ahogy
megbillent az asztal sarka a foga közé csúszót...

hát viszonylag nagy a telek.azt sajna nem tudjuk,hogy milyen a ház
belülről,mert csak a szomszédból néztük és igy nem tudjuk mire
számitsunk,de kapásból bővitenénk,mert csak két szoba van és
hát mi 2 babát szeretnénk.
és ha a meglévő szoba napali is kicsi akkor azt is kibővitenénk.
kivül szigetelni és a tető állapotát meg kell nézni.
szóval szerintem elég sok munka lesz,de végre kertes házba költözünk....

Kép
Kép
csibe83

ez volt mindig is az álmom.és ha már nekem nem jött össze,akkor
legalább a gyerekem/gyerekeimnek jó legyen...

Kép
Kép
csibe83

Na jól van akkor én is visszakúszok...mert én azért tegnap még próbáltam itt őrizni a lángot.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

de jó,de jó...
mizu lois???

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Tök jó, régen gyerekként megfordultam arra sokat, mert a nagyanyám ott "pasizott be" :roll:
Fogtörés, én is fosok tőle, de az én kölköm "homloknehéz" mindig azt veri be :?

KisPocok!
Szerintem mindenkinek elrontotta a fórumozókedvét az elmúlt két nap történése. Sajna ilyesmit sok topik átél, valamelyiket haza is vágja teljesen, Ha azt akarjuk hogy ez megmaradjon, az rajtunk múlik. Remélem aki szívesen járt ide, az visszatér, aki meg nem szeretett itt lenni, csak múlatta az időt vagy mit tudom én, az boldog ott, ahol most van.

Mi is rémséges napokat élünk, Zének valami annyira taccsra vágta a popsiját, hogy ma már vérzett is :( Kész gyötrelem minden pelenkázás, vizes lesz a feje mire végzünk, mert ugye azóta is gyakori a híg meg maró a kaka, meg ugye totál fel van maródva a bőre. Mindezt 24 óra alatt prezentálta, tegnap délután még porcelánpopó volt... :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

szegény Zé popi... :cry: :cry: :cry:

teljesen igaza van loisnak.olyan jó kis banda vagyunk.helyre fogunk
zökkeni hamarosan

Kép
Kép
csibe83

lois!
óbudai parkoláshoz mit szólsz pénteken?

kispocok!
felétek mi újság amúgy??
hétvége hogy telt??

Kép
Kép
csibe83

loislane!

Szellőztessétek minnél többet! Az lenne a legjobb, ha napon tudnátok lenni vele, egy szál makkban.
Sokat segít még a Fenistil kenőcs, és esetleg még 1-2 cseppet is adhatsz belőle neki, ha gondolod.

csibe83!

Ha minden igaz, akkor pénteken kb. 4 után mi vevők lennénk egy Margit-szigetre.

Kép
Kép
200907?

bond!
ha mi megyünk is,akkor kb 1kor kel Kiara és utána már jó.
csakhát nekem sok függ apa állapotától,mert magatehetetlenül nem hagynám
itthon...
de ezt csak szerdán tudom meg,hogy hogy is lesznek napjaink...

Kép
Kép
csibe83

Bond!
1-2 cseppet?? Mármint ezt hogy érted?? :shock: Orálisan?
Nap az nem van, legalábbis ma nem volt :? Azért volt pucér popsis mászka, csak attól is nyüszi volt, mert úgy még jobban hozzáért neki minden, és nagy irritálta.
Eddig :arrow: A vérzésre tettem egy kis betadine-t, krémet váltottunk, tegnap még volt kamillázás is, de azt abbahagytuk, mert tovább nem akartam szárítani neki, így is felrepedt. Holnap megyek vele 11 hós státuszra, gondolom ott is véleményezik majd.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
van fenistil csepp is.
sztem bond arra gondolt :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

ez a fogizé nem hangzik jól :evil: :evil: :evil: szegényke :cry: :cry: :cry: :cry:

Ház viszont izgi! Én is nagyon vágynék kertesbe... remélem, nektek összejön :wink: :wink: :wink:

Hétvége?
Semmi különös... tegnap végre eljutottam a szomszédos piacra, ami autó híján és a car idő miatt hétközben nem jött össze, úgyhogy telepakoltam a hűtőt mindenféle földi jóval. Aztán délután elmentünk a Budakeszi Vadasparkba egy baráti párral és a kisfiukkal, ismerkedtünk őzekkel, csacsival, stb.
Ma reptérről hoztuk el Anyóst, ahol a Fiam teljesen készen volt... imádja a repülőket, itthon is akárhányszor hall egyet, mutatja és mondja kaja közben, séta közben, félálomban, mindíg... szóval ma jó napja volt!
Dióhéjban ennyi - rövid volt, mint mindíg :-(

Lois,

tudom, igazad van, de mégis... na mindegy, majd személyesen :wink:

szegény Zé-popsi :cry: :cry: :cry: :cry: Neogranormon? Meg levegőztetni. Mitől lehet? Foga?

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, és kibújt Nimród nyolcadikfoga :!: :!: :!: :!: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Jahogyúgy.... :shock: Nem tudtam hogy olyan is van...csak a krémet ismerem :oops: :oops: :oops: :oops:
Na mindegy most akkor már kénytelen lesz meginni :mrgreen:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

eszembe jutott még valami: Aloe Vera!
Nekem mindenre jó csodaszerként működik...van itthon cserepesben :wink: lehet venni zselét meg spray-t is gyógynövényboltban, vagy viszek pénteken, ha addig nem oldódik meg a dolog!

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok!
éljen Nimród 8dik foga!!!

mi most eléggé stagnálunk a 7 fognál...vagyis most már csak 6 és 3/4...

biztos nektek is összejön hamarosan.lehet úgy mint nekünk,hogy
nem is számitotok rá és egy kihagyhatatlan lehetőség az öletekbe hullik...
a kocsit akartuk lecserélni,de most akkor az egyenlőre marad és inkább
költözünk...
bár a melóba járáson még agyalni kell,de majdcsak kitaláljuk,hogy lesz
jó...

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

köszi :lol: :lol: :lol: :lol:

6 és 3/4 fog :cry: :cry: :cry: :lol:

leragadnak a szemeim, megyek szuszmákolni... akkor sziasztok, holnapig :wink: jó éjt!

KépKép

KépKép
kispocok13

jó éjt kispocok!

Kép
Kép
csibe83

:roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára missbg 2012.02.15 17:34-kor.
missbg

Kispocok!
Huhh, ne ijesztgess, remélem ennek péntekre híre hamva se lesz, mert annyira szenved tőle :(
Aloe-ra még nem gondoltam, tesóm nagy fun, nála is van növény is. Meg készítmény is. mikor terhes voltam, és a hasam meg a mellem között irritálódott a bőr, azon nem segített, szóval nálam mínusz 1-ből indul :?

Csibe!
nem is tudom milyen útvonalon is van...4-es talán? Az elég gáz. Vonattal nem volt egy óra volt (halovány emlékeim szerint), szóval ha nem a város túlsó végén dolgozik, akkor nem annyira vészes.
Igen ez így van, néha jön valami, egy lehetőség, egy új irány, vagy akármi, ami lehet éles váltás, de meg kell ragadni.

Én is lépek, mert még tanulnom kell :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
már azért ott za MO-ás,de eléggé hosszú...én itt dolgoztam óbudán
(ide várnak majd vissza)
párom nem is tudom melyik kerületbe dolgozik.
csepel felé...

hát jó tanulást.
mikor vizsgázol?

amúgy már nekem is leragad a szemem...

jó éjt!!

Kép
Kép
csibe83

Jaaaj láááányok, csak smmi kétségbeesés!!!!!! Nincs gáz, csak a szokásos hétvégi pangás (remélem :roll: ). Részemról csak ennyi... :wink:

:arrow: Hrrrr-pityipűűűű, avagy megyek húzni a lóbőrt :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Csibe! Még a hideg is kirázott,amikor olvstam,mi történt Kiara fogával... Ettől én is félek :oops:
házhoz gratula,ha összejön! Én nem mennk házba,mert félek :oops: Mindig is Budán laktam társasban,nem tudnám megszokni a kertes házat.

Lois! Én is a neogranormont mondanám,nekünk eddig mindig rendbe hozta Lili popóját. Tegnap én is azzal kentem,mert elég piros volt neki,szerintem a foga miatt,mert a viselkedése sem szokványos :lol: Jó lenne,ha kibújna végre a 7.foga. És még mennyi van,te jó ég....

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi!
én is mindig budán laktam és lehet én is félnék ott,ha apumék nem
laknának a szomszédban,így ha egyedül is vagyok este éppen
valamiért akkor sem leszek egyedül. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Nyuszi!

Mindig is Budán laktam társasban,nem tudnám megszokni a kertes házat.

Óóóó, dehogynem :wink: :D ! Én meg mindig kertesházban laktam, és irtóztam a paneltől (nekem a társasház is egykutya :oops: ). Aztán az első szerelmem társasban lakott a szüleivel, és mikor leléptek a szülők (elég gyakran :twisted: ), akkor "odaköltöztem". Imádtam ott lenni, hiszen kettesben lehettünk :wink: .
Aztán a második szerelmem (Ricsi :lol: ) panelban lakott, és ott laktunk pár hónapot, mielőtt kijöttünk volna ide. És én azt is szerettem, mert ott vele élhettem :wink: .
Tudom, felnőttként már nem ilyen romantikus szempontok vannak :lol: , de azért így is értékeltem az előnyeit:
- közel volt a közért
- közel volt a BKV.
De számomra ennyi :oops: . Viszont ott én meg ott féltem, hiszen az volt az ismeretlen közeg. Ráadásul Újpesten mindig akadt egy-egy heroinos, vagy alkesz egyed a lépcsőházakban, a kertünkben meg ez nem volt jellemző :roll: :lol: :? .
A kertesház előnyei közül viszont számtalant fel tudnék sorolni, egyetlen hátránnyal: a kertet gondozni kell (hacsak nem vonz az Egyenlítő-menti esőerdő-feeling :twisted: :lol: ).
Na, a lényeg, hogy tuti megszeretnéd, mert én még emberről nem hallottam, aki (hacsak nem kamasz), visszavágyott volna a lakókazettákba :twisted: :lol: . De azt is megértem, hogy neked meg az a megszokott....csak tudod, sohase mond, hogy soha :wink: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!Mozgalmas hétvégénk volt,gyorsan visszaolvasok...

[quote]J írta:ó lenne,ha kibújna végre a 7.foga. És még mennyi van,te jó ég....
- Már így is 6 foggal előrébb jártok,mint mi. Lehet hogy az én gyerekemnek nem is leszmár foga??? :roll: :twisted: :roll: :twisted:

Hétvégén Hédi megtette első lépéseit kapaszkodva. Van egy bébitaxink amin bent szoktuk tologatni,de ennyi. Szombaton kint az udvaron felállt mellette és mivel a fűben csak lassan tudta tolni nem zakózott el,hanem 3-at lépett vele :D :D Egyre gyakrabban próbálgatja hogy elengedi amibe kapaszkodik és önállóan ácsorog, és már egyre hosszabb ideig sikerül is állva maradni :D

Dévényeznünk kellett volna szombaton,de sajna kórházba került a gyógytornászunk.Szegény egy kullancscsípéssel küszködik már hetek óta.Nem tudom mi van vele,de eléggé el volt kenődve mikor hívtam szombaton.Torna helyett vásároltunk inkább :D Kapott Hédi cipőt meg olyan sárga úszógumit,mert a nagyvizet jobban élvezte mint a pancsolót.Elkészült a medencének is a hely az udvarban :arrow: 13 fok van, azon gondolkodtam,hogy befűtök a kandallóban és egész hétre ilyen időt mond :twisted: :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:26-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:26-kor.
Vendég

Czigka!

Krampampulit még sosem ittam, de az nem alkoholos????

Ááááá, neeem:
"A krampampuli cukorral kevert, fűszerezett pálinka, melyet fogyasztás előtt rövid időre meggyújtanak"
:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

És? Mit kötöszködsz, legalább jól aludt a gyerek :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:27-kor.
Vendég

Sziasztok!

A krampampulit leginkább kicsit olyan bólés-rumos cucchoz tudnám hasonlítani.
Régen elterjedt volt telente, ugyanis nagyon jól átmelegíti az embert, ha forrón issza (hidegen is nagyon finom). Amit mi ittunk, az telis-teli volt gyümölccsel, dióval, amiket korábban jól beáztattak rumba, majd forralt bor szerűen (inkább kicsit a bóléhoz tudnám hasonlítani) kínáltak.
Csak mi, felnőttek ittunk belőle, Manó alapból lett kiütve erősen későre.

Kép
Kép
200907?

peeersze-peeeersze :twisted: :lol: :lol:
Viszont hmmmm, de jól hangzik :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :D

Vagyok ám én is, csak sok a dolog mindig.....
Nálunk is kibújt a 8. fogacska, ezzel remélem, vége is lesz a fosis- hőemelkedéses időszaknak.... :lol:
Nálunk is egyre gyakoribb az egyedül ácsorgás, egy- két lépés megtétele, úgyhogy megint köthetem fel a gatyámat... :lol:

Csibe: házhoz gratulálok! :D nekem is az a vágyam, hogy egy olyat tudhassak magaménak, én is kertesben nőttem fel :D Meglátod, nagyon jó lesz majd ott :D
Kiara foga: :evil: Enyémapa is mindig attól parázik, hogy letörik, de én azt mondtam neki, hogy nem tud, mert marha erős :oops: :lol: De ezek szerint mégis..... :roll: Mindegy, nem mondom azért meg neki.... :lol:

Lois: KisZé popiját nagyon sajnálom :( Azért tehetsz egy kísérletet az aloéval, nekem is mindenre jó :lol:

Dodi: sajnálom, hogy a két csík csak egy, de nemsokára úgyis meglesz annak is a párja! :wink: Ha dolgoztok a témán szorgalmasan / :lol: /, meglesz az eredménye :D Ne tesztelj állandóan /ja persze: annó én is már kedvezményt kaptam a tesztekre :oops: :roll: :lol: /, ha nem ezen agyalsz mindig, akkor könnyebben összejön :wink:

Breki: utólag is boldog szülinapot a nagyfiadnak! :D

Kispocok: Gratulálok a 8. fogacskához! :D

Tike: ügyes nagyon Hédi! :D Meddig kell még Dévényeznetek?
Ha így megy, a medencétekből koripálya lesz.... :roll: :)

Kép
agi125r

Basszus, csajok!
Most beszéltem az ovi vezetőjével, hogy okés, hogy felvették Manót, de mivel nem szeptembertől, mi van ilyenkor, kell-e valamit csinálnom. Erre mondja, hogy a napokban(!) tudta meg, hogy még egy 30 (vagy 35?) fős csoportot kell indítania, így Manó is bekerült, mehet szeptembertől oviba. A bökkenő csak egy: a tornateremben kénytelen megnyitni, annyira tele vannak.
Ez nem azt jelenti, hogy Manó a tornateremben fog kikötni (nem tudom, hogy kik lesznek majd ott), hanem milyen durva már, hogy végre van egy ovi saját tornateremmel, erre azt is kénytelenek befogni csoport céljából...

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?