A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

muffin!
mi is néztük az f1-et. bence is nagyon érdeklődve figyelte és még szurkolt is (gáá, göö, höö, brrr) és folyt is hozzá a nyála ezerrel.

tényleg lányok!
én voltam a lidliben. vettem is szundikendőt+csörgőt (vizilovasat) meg vettem harisnyát is, kissapkát is, meg előkét is.
az előke kajához nem lesz jó, mert nagyon rövid az eleje. de a nyálcsorgásunkra viszont tökéletes lesz :)
jah és vettem éjjelifényt is... konnektorosat és falra szerelhetőt is.

Kép

Kép
timi1982

tita!
a 4 hós adatnál tényleg 4890 g???
csak mert mi most 2,5 hónaposan 6000 g-osak vagyunk :oops:

Kép

Kép
timi1982

Muffin, én Bencének csináltam 15 percig , ő azért nagyobb! Szerintem Eliotnak csináld fokozatosan, ahogy neketek ajánlották!
Kár h nincs már nálunk az a kiskönyv amibe levoltak irva mire, melyik szint, hány percre!

Titi, Levi nagyon Édes és azok a hurkák!
húgod kislánya nagyon hasonlit Olivérre, szerintem! :shock:
bencuri

bencuri

bencuri, azt a párnát azért vettük neki, mert most, hogy a kezét nem tömködheti a szájába, mindig úgy ügyeskedik, hogy a ruháját rágcsálja, és ezért képes totál kitekeredni hogy elérje. így ez megoldódott. :)

KépKép
muffin

nekünk megvan a színgterápiás könyv. holnap este megnézem és beirom nektek ha gondoljátok egy két dolgot belőle... ha el nem felejtem :oops:

Kép

Kép
timi1982

jaj de szép magyar mondat :D

Kép

Kép
timi1982

látom már van link :D

Kép

Kép
timi1982

Timi: köszi! elirtam 6890 gramm!!!!

Bencúri: Szerintünk is és mindig fiúnak nézik! Olyan tündér kiscsaj és tök ügyi. Most volt 9 hónapos és már egyedül áll. Mindent nagyon hamar csinált. Ja és a foga neki is 4 hósan jött ki.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi, nem csak gyönyörű, de még ügyes is! :D Olivér szereti az unokatesóit?
bencuri

Infra lámpánk van. Azzal akarom lámpázni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sokat nem találkoznak, de akkor állandóan veszekednek, amúgy szerintem igen. Főleg, mert van egy pónilovuk amin időnként lovagolhat. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok! Gyors leszek, mert álmos vagyok!

Muffin! Annyira szép Eliot pofija! Nagyon durva!!! Milyen hamar gyógyul! Tényleg észre sem lehet majd venni, hogy műtötték! Tündérek a fiúk!

Wera! Szegénykém! Nálunk is volt ehhez hasonló korszak. Csak ordított, sehogy nem volt jó. De leszokott róla. Sztem egy idő után megunják, jön a "tegyél le". Most úgy beszélek, mint aki legalább3 gyereket felnevelt.. :lol:

Ami! Neked is kitartást! Vége lesz, tuti elalszik majd magától is! Jól csinálod, szokja csak, hogy az ágyikójában kell csucsulni!

Tita! De aranyosak a gyerkőcök! De mennyire hasonlítanak egymásra! Jó, testvérek, de van aki ennyire nem hasonlít! Nagyon szépek!

Jaj, Viki felriadt, apa meg éjszakás. Megyek, megmutatom magam, hogy még itt vagyok, de már nem jövök vissza, lefekszem én is!

Jó éjszakát!

sz.andi

azt nem tudom Titi, nekünk is van de Bence arra mindig felébred, ha bekapcsolom! ezért van kölcsön a barátosnőmé nálunk!
bencuri

Ja, Szly! Meg a többiek! Újra kellett rakni a gépet, de a weblapszerkesztő progi még nincs visszarakva, így a táblát még nem tudom kicserélni. De sztem holnap megcsinálom!

sz.andi

Sziasztok!

Kicsit sokáig tartott visszaolvasni! :shock: Persze volt közben vacsi, szoptatás, fürdetés, altatás... De jegyzeteltem!!! :lol:

Evelin, Eliot nagyon cuki! Tényleg nem gondolnám, hogy 11 napja műtötték!
Kriszti neked is kitartás!!!
Viki, nagyon ügyes Lackó!
Babu, addig jó amíg Anya függő! :wink: Szabi nagyon tündér!
VKata nagyon jó a járóka! Bár nekünk nem lesz, mert annyi cucca van már Lucának! Pihenőszék, két játszószőnyeg, babzsákfotel.. :D
Hene BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Gergő nagyon édes!
Andi örülök, hogy minden rendben van nálatok! Sok sikert Vikinek az éjszaka átalvásokhoz!
Tita, szuper hogy jól telt a vacsi! A kocsi nem indulás kevésbé...
Dodó ügyes vagy az egyedül fürdetéssel!
Maverick nem baj hogy ekkorák a képek! Nagyon szépek a fiúk! :wink:
Csilla jobbulást!
Ági, Szonja egy hős! Nándinak BOLDOG NÉVNAPOT!
Ami, gratula a 2. foghoz!
Szly, jobbulást Rolinak! BOLDOG HÓFORDULÓT Jázminnak!
AKata, Adél gyönyörű!
Bencuri, nagyon szép Szonja is és Bence is!

Alvás téma: Luca is csak cicin vagy babakocsiban alszik el. De most két napja este kézben szundizik el. Ilyet csak az elején csinált. :? Cumi meg nincsen. Vagyis van kettő, de neki nem kell. :)

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
sziszka82

Mennyit írtatok mire beírtam mindent! :shock: :lol:

Levi, Olivér és az unokatesók nagyon szépek!

Kép
sziszka82

Szia Sziszka! :D
Hogy vagytok?
bencuri

Sziszka: köszi! :oops: :lol: 8)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

lassan kéne menni csucsuzni, de még azt hiszem megnézem a szex és new yorkot. :roll:
bencuri

jó éjt mindenkinek!
bencuri

Halihó!

Szokásosan, alig olvasva-alig írva... nemrég jött meg Apa Lengyelo-ból, ez a szalma 5 nap nagyon jó volt, főleg rájönni, hogy milyen ügyes vagyok családanyaságban, de le vagyok csoffadva... két éjjel még fordítottam egy ismerősnek.

Nati most már két hete következetesen átbillen hasról hátra, két napja zabálja a kezét (fogacska lenne???), kezdi élvezni a magasban röptetést, és még mindig nagyon édes. És holnap lesz 3 hónapos!!!

A babák gyönyörűségesek, nagyon sajnálom, hogy nem volt időm jegyzetelni, mert mire legközelebb lesz egy órám netezni, már az érettségi tablóképeket fogjuk nézegetni... :D
Csak egyet emelek ki, remélem, senki sem sértődik meg ezen: Muffin, hihetetlen, milyen gyorsan gyógyul Eliot szája! és milyen szép! :D

Egy rég látott barátommal futottam össze, épp ment szülni... a felesége már tegnap óta kórházban volt, de ő még elszaladt megnézni, mi van a nagylánykájukkal. Olyan fura volt, lányok, eszembe jutott, milyen is volt, amikor egymásért izgultunk, és Nati születését is végigéltem újra...

Potyka, mi is mennénk hozzátok!
Ki talizik még? azért kérdem, mert Kőbányáról mennék, és egy baba-mama párost be tudok még vállalni A GYÖNYÖRŰ MERIVÁNKKAL :D
esetleg Rákosborzi, Örs vezér tere vagy ha megbeszéljük, más is megoldható. Ha valaki igényli, jelezzen priviben (telefonon...). kb. 2-ig érünk rá.

jó éjt, szépséges napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Jó nagyokat!

Bondi!

Boldog hófordulót Nati Macikának!

Muffin!
Eliot
Kép

AKAta!
Adél nagynénis képe isteni! Azok a szemek és az a tekintet! Csinálhatok belőle neked avatart?és felháborító, hogy még csak 29 éves vagy..... :lol:

VKata!

Köszi a koszmós dolgozt! Lacuson is előtört. Dorcsi bébi jól van?

Bencuri Viki!
Szonjus nagyon szédítő abban a harisnyában! Bence jó pasi lesz! ;)

Wera!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Fényezzetek csak! Tökre bírom!

Sztem megoldás, ha nem veszed fel (lehet megkövezni) . Ahogy már írtam tök rafkósak már most. A következetesség lehet a megoldás.

Mit főztél 7 órán keresztül? :shock:

Titi!

Levi Kép Ennyi haja van? Besz@r@s!

A ti családotokban minden gyerek olyan szép!!!!

Babu!
Tessék előbújni! Szabi baba engedd anyut kicsit fórumozni!
20150601134430

bondi, nem akarok keresztbe szervezkedni, de én írtam hogy babulit vagy akatát tudom felvenni. De közben babuli nem jelentkezett, akatával meg már lebeszéltük. Úgyhogy ha közben babu jelentkezik, ő rákosborzasztói. :) Egész pontosan keresztúr. Bocsi babu hogy helyetted írtam... :)

Amúgy nekünk érdekesen alakult az éjszaka... 6 hetes kora óta egyszer sem kellett felkelni hozzá éjszaka, de most sejtettem hogy nem így lesz. Az utóbbi két éjszaka egymás után lerántotta a heget a jobb oldalról annak ellenére hogy 'csőbe van húzva'. Valahogy rájött hogy tudja mégis piszkálni a száját, ha kellőképp felhúzza a vállát és úgy fordítja a fejét... Na mármost elég szar volt mindkét nap úgy ébredni hogy megint véres. (pedig láttátok hogy a másik oldal milyen gyönyörűen begyógyult...) Úgyhogy este úgy tettem le, hogy a takarót alá tűrtem hogy ne tudja kiszabadítani a kezét. Persze hajnalban bepöccent rá és elkezdett sírni. Fel kellett venni, de ugye háton nem tud visszaaludni csak ha altatjuk, úgyhogy egy órát elszórakoztam vele. Nem sírt, csak nézelődött meg cukin elvolt. Hát így jártunk. Valamit valamiért. Viszont reggelre nem vérzett. :) (ja, és ez fél négy körül volt, és utána a nagyágyban kötött ki közöttünk. :) Ilyet még úgyse nagyon csináltunk. :)
Most meg fejek, de ő még itt teszi-veszi magát még mindig a nagyágyon. :)

KépKép
muffin

Csajosok!
Nektek milyen színű a manó szeme? Változott? Mert Duncié még kék.
20150601134430

Jó reggelt!

Nálunk olyan történt ami még soha! Zsolti felébredt a szokásos fél nyolc- háromnegyed nyolc-kor, bementem hozzá, vigyorgott, dumált, repkedett, "beszélgettünk" kicsit, majd hasra fordítottam, erre fogta magát, és tíz másodperc alatt elaludt! Lehet, hogy rosszul altattuk idáig, és hason egyébként elaludna egyedül????

Viki, Zsolti barna szemmel született!!! Azóta csak egyre sötétebb, már szinte fekete!

Lányok, akinek nem küldtem el Potyka címét és kéri, az írjon egy privit, nehogy kihagyjak valakit!
Bondi felvette, hogy vigyünk valami kaját, igaza van, Ötlet?

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Jelentem mi visszafejlődünk, 3-kor evett a kisasszony, visszaaludt, de 5.45-től már üvöltött az ágyában, hiába próbáltam a cumit, simogatást...Még jó, hogy nem keltem fel fejni, mert 3kor így volt elég tejcsi Adél. Persze tudom, hogy így is mázlista vagyok, mert napközben alszik ( tegnap is több mint 4 órát) és jól viselkedik általában ( még étterembe is lehet vele menni 8)...)
Most húzunk a klubba, majd délután jövök...

Szerintetek mit vigyünk Potykához? Ötlet?

Bence és Szonja is nagyon édes Bencuri!

Evelin, nagyon jó a videó!

Titi, olyan jók a képek!

Wera, sajnálom, csak jobb lesz Nonó már! Vszínű én sem venném fel...

Bondi örülök, hogy jöttök!

Viki, Lackó továbbra is 5-ig nyomja? Csinálsz nekem avatart? :oops: :D

Kép
andkata

Kata!
Már meg is csináltam!
Emil címet dobj oriviben és küldöm!

Mi is visszafejlődtünk, mert fél 3kor és fél 6kor kelt.

Sztem fogzik, mert nyáladzik, eszi a kezét és még az alsó ajkát is beszipkázza.

Megyek, mert reklamál!
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.02 16:00-kor.
Vendég

ez jó kérdés hogy mit vigyünk... Szerintem meg kéne beszélni, hogy ki visz sósat, édeset, inni (szénsavasat, rostosat...)
Úgyhogy szerintem csináljuk a következőt. Nyolcan megyünk nagyjából, nem?
Mert akkor lehetne úgy, hogy 2-2 ember visz ezekből.
Úgyhogy lehet íratkozni:
sós:
édes: muffin,
szénsavas:
rostos:
Vagy ha van más ötlet, az is jó. :)

KépKép
muffin

vidokata ari vagy. :) és én is sajnálom hogy nem tudsz jönni. pedig te oszlopos tagja vagy a talicsapatnak. :)

KépKép
muffin

ja és szemszín. Eliotnak is még mindig kék a szeme, de már látok benne apró barnás foltokat, úgyhogy szerintem tuti barna lesz. Bár az apjának is több színű. A pupilla körül barna, kívül meg zöld... Hát majd eldől. Azt mondják, hogy fél éves korig változik. De lehet hogy már meséltem, de az egyik unokatesóm 8 hónapos volt amikor kibújt az első foga és másnapra bebarnult a szeme. :shock: :shock: :shock:

KépKép
muffin

csak hogy teljen az oldal... :) tutira veszem hogy a védőnő ma tesz egy váratlan látogatást. NEm tudom miből gondolom, de így érzem. Amúgy kicsit durva hogy összesen amióta terhes lettem 4x találkoztam vele... Mondjuk a doki is 1x kijött és csá. Mondjuk én csak örülök neki hogy nem ülnek a nyakamon Eliot miatt, de ha nem én lennék én, akkor azért egy ilyen gyerekkel rendelkező első szülő lehet hogy nem örülne neki ennyire...

KépKép
muffin

VKata!
Köszi!

Patti!

Azt tudom h Zsolti szeme szépséges!

AKata!

Közben az iwiwen meg lett az emil cím.
Először az Adél címűt próbáld fel tenni, az nagyobb.

Megyek, összeszedem magam, és megyünk sétálni.
20150601134430

Sziasztok!

Jelentem csődőt mondtam! :cry:
Ezt nem lehet kibírni,én már olyan szinten kivagyok!
Tegnap ugye elmentünk Anyósékhoz na ott végig ordított,itthon elvolt.
Este voltunk sétálni,aludt szokásosan 5-fél 7-ig,de olyankor pár napja üvöltve ébred és ezt tegnap egész elalvásig folytatta!
Ennyire megviselné a foga?????????
Azért ennyire nem volt gáz!
Végül mellettem kötött ki,cumi,magamhoz húztam és 2 perc alatt elaludt,és persze előtte dentinox!
Éjjel kb másfél -2 óránként kelt,de cumi vissza és aludt,de így is igen fárasztó!
3:30-kor feladtam és magunkhoz vettem,ott még aludt 3:30-ig úgy ahogy!
Aztán jól elvolt,most aludt el!
Hát nem tudtam a kiságyban hagyni! :cry:
Olyan szinten ordít,hogy nem lehet otthagynoi!
Egy darabig ordított a kezemben is aztán elaludt!
Komolyan nemtudom meddig bírom még!
Az idegeim szerintem már tegnap felmondták a szlgálatot!

Na jól kipanaszkodtam magam!
Ja! A lényeget nem is mondtam,tegnap este 22 körül még megakartam etetni(álometetés) de alaludtam vele együtt,egyszercsak Apa megjelent tápszerrel a kezében,elvette,megetette és lefektette!!!!!!!!!! :wink:
Jaj úgy örültem neki!
Remélem megtartja szokását!

Ha minden fogzásnál ez lesz és tényleg m,egfogok őrülni!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Annyit beszéltek a Solymári aushanról,(én közel lakom hozzá),hogy éjjel azt álmodtam nálam volt a tali,de csak Wera és a 2 Kata jött és tök váratlanul,még az ágy is szanaszét volt! :wink:
Hiába még éjjel is veletek vagyok! :wink:

Kép

Kép
ibm

Ami!
Ha közel laksz a solymári Auchanhoz (merre laksz??), akkor miért nem jösz a talira!!!!????
A kimerült idegeidnek jót tennénk! :D

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Nagyon tündérek a babák!

Eliot nagyon szépen gyógyul! Ari a videó!

Titi! Részvétem az autó miatt, nekünk is nem olyan rég volt vele gond!
TEsód kisebbik lánya tiszta Olivér! Akkor az a fürdős kép legyen a három hónapos?

Wera! Kitartás és következetesség. LEsz eredménye tuti!

Natinak boldog hófordulót!

Roli irtózatosan köhög! Sz@r éjszakánk volt, és nappal is állandóan nyávog, folyton a sarkamban van. De már úgy hallom szakad neki föl, akkor már nincs sok hátra.

Jázmin szerencsére alszik.

Kép
szly27

Pilisszentiván

Szívesen mennék,de asszem Áronnal ez még nem kivitelezhető!
Főleg most.
Most megint ott tartunk,hogy állandóan sír,már csak bömbi babának hívom! :cry:
Babamasszázyra is rettegve megyek mindig,hogy mi lesz,azt jól viseli de az öltözésnél belbuzdítja az összes gyereket!
Most pénteken 3-an voltunk és 2 gyerek úgy ordított ahogy Áron szokott,ő meg egy kicsit sírt aztán békésen nézelődőtt meg vigyorgott a másik kettőn!
Hát haláli volt!
Kicsit azért jól esett,hogy nem csak az enyém tud ilyet! :wink:

Üvölt ha öltözünl,ha a babkocsiba beteszem,ha az autóba beteszem.......
Szerintetek hogy lehet így bárhova is elindulni! :cry:

Kép

Kép
ibm

Ja és persze a masszázy elmaradt,mert nem hallgattak el!
Így kezdhettem ötlöztetni és társultunk a másik két sikítóshoz! :twisted:

Wera! De jó,hogy Nóri így elaludt!
Éjszaka felkel még?
Azért a nappalok igen erősek nálatok is!
Hú te szegény!
Mondhatni megint egy cipőben járunk! :twisted:

Áron szeme kék,de szerintem az is marad mert az enyém is az!

Apáé barna.

Kép

Kép
ibm

Jaj, tényleg már mondtad, bocs.
Zsolti is üvölt a babakocsiban, autóban. Viszont a talikon mintagyerekként viselkedik! :lol: :lol:
Szerintem megpróbálhatnátok eljönni, lehet, hogy meglepődnél milyen jól viselkedik Áron. :lol:

Kép
Kép
patr

Szly, Rolinak jobbulást!
Zsolti is még alszik :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
patr

Lehet!
De ha nem??????
Tényleg kikészít már!
Onnan egyenesen vihetnétek valameliyk pszichiátriára! :wink:

Kép

Kép
ibm

Szerintem kisimítanánk az idegeidet! De egyébként oda közel van a diliház! Ja az már bezárt. :wink:

Kép
Kép
patr

Igen,én is rájöttem,hogy bezárt! :lol:

Kép

Kép
ibm

Amúgy meg Áron azt szereti a legjobban ha ketten vagyunk itthon!
Ettől is megőrülök,hogy az is megviseli ha sokan vagyunk,az is ha valahova elmegyünk és felborul a napirendje!
És mindig mondom,hogy ő ilyen,ez van,de azért ez mostmár egy kicsit sok nem?

Kép

Kép
ibm

Nővéremmel eddig tök jól elvolt,tegnap és tegnapelőtt is úgy üvöltött nála,hogy azt mondta,hogy lehet ezt kibírni??????????
Hát sehogy!
Anyu tegnap azt mondta ő nem bírja hallgatni,mert olyan keservesen sír!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok, Dani taknyos, eddig csak dugult, most ömlik, szívesen látok bárkit, de csak saját felelősségre. :(

potyka

mindjart olvasok vissza, de elobb hadd mutassam be kis "kalapmodellemet":) ( ezeket sajna nem tudta hordani, mert mire most kezd belenoni mar nem aktualis vislet:( )

Kép

Kép
Vendég

Lányok, engem nem zavar, hogy Dani taknyos, ők még nem érintkeznek úgy egymással, hogy megfertőznék egymást. Szerintem persze.
De áttehetjük a talit hozzánk is, semmivel nem vagyunk messzebb mint Potykáék. Moszkva térről egy busz. De ahogy olvastam a többség autóval jönne.
Döntsétek el mi legyen, de ha már ilyen sokan ráérünk ne napoljuk el!!!

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?