A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

SZIASZTOK!

VÉGIGOLVASTAM, DE MÁR NEM EMLÉKSZEM SEMMIRE. :oops: :lol:

KOSZMÓ VOLT NEKÜNK IS, OLAJAT KAPOTT RÁ FÜRCSI ELŐTT, MAJD FÜRCSI UTÁN A TÜRCSIVEL EGY LEHELETNYIVEL ERŐSEBBEN DÖRGÖLTEM OTT, ÉS MÁR NINCS IS.

BABÁK ÉS NAGYOBB GYERKŐCÖK CUKORPOFIK! :D

RÓLUNK. SZOMBATON SZÜLINAPOZNI VOLTUNK UNOKATESÓNÁL. LEVI UDVAROLT A CSAJOKNAK, AKIK MOST ELSŐSÖK. 8)
ONNAN ESTE 9-KOR JÖTTÜNK HAZA.
VASÁRNAP CSAVARGÁS DÉLELŐTT, DÉLUTÁN MEG JÖTTEK PÁROM MUNKATÁRSÁÉK, AKIKNÉL EGY HÉTTEL FIATALABB BABA VAN. ő MEG GERGŐ. HÁT MEGNYUGODTAM, MERT Ő SOKKAL SÍRÓSABB. MÁR HA EZT LEHET FOKOZNI. MONDJUK LEHET AZÉRT TŰNT ANNAK, MERT LEVIT SOKKOLTA A MÁSIK BABA!
HÜLYESÉG, HOGY ILYENKOR NEM FOGJÁK FEL EGYMÁS JELENLÉTÉT! BÁR GERGŐ NAGY IVBEN TOJT RÁNK, LEVI VÉGIG BÁMULTA ŐT, FŐLEG AMIKOR SÍRT, ÉS NYÚLT A MÁSIK BABA KEZE UTÁN, EGYSZER MEG IS FOGTA. EGYSZER MEG GERGŐ VÉLETLEN MEGHÚZTA LEVI HAJÁT, NA AKKOR MI IS SÍRTUNK.
GERGŐ 5CM-REL RÖVIDEBB, ÉS HASON FEKVE NEM EMELI A FEJÉT. ÉS TÖK KOPASZ! :wink:

MOST LEVI ITT ALSZIK AZ ÖLEMBEN, SZÁJÁBAN A TEÁSÜVEG, INKÁBB TARTOM, MERT HA ELVESZEM, ÉBREDÉS VAN ÉS OLYAN JÓ EZ A KIS CSÖND! :?
KISÁGY SZÉLÉRE VOLT TÉVE EGY RUHÁJA, AMIN APRÓ ÁLLATKÁK VANNAK, HÁT AZT MUSZÁLY VOLT HOZNI, DE MÉG ÁLMÁBAN SEM TUDOM ELVENNI TŐLE.

SZEMSZÍN. LEVINEK MÁR NEM OLYAN SZÉP KÉK SZEME VAN, HANEM ELKEZDETT ZÖLDÜLNI.

APA SÉRELMEZI, HOGY EBBEN SEM HASONLÍT RÁ. (NEKI BARNA VAN)
MONDTAM NEKI, HOGY A SZEMPILLÁJÁT ÉS A KIS SZÍV ALAKÚ FENEKÉT TŐLE ÖRÖKÖLTE. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

szerintem is ok a tali, de ha a tobbseg e miatt nem jonne, akkor kelnytlenek leszunk keresni vagy mashleyszint vag mas idopontot.

Ami< Wera nagyon sajnalom a helyzeteteket, en lehet becsodoltem volna mar a helyetekben. En ha egy oranal tobbet sir Anna mar erzem megy fel bennem a pumpa. Titeket olvasva mindig rajovok Anna "angyalka", persze mikor meg igazi angyalka babakrol hallok, akkor meg rajovok Anna kozel sem az :lol:
Nem tudok mit irni csak kitartas es bizakodas, lesz jobb is!

Muffin: Eliot nagyon szepen gyogyul!
Bioptronbol szerintem is sok a 15 perc, annyit en sem tudok alatta lenni( nekunk piros fenyu van, nathara szoktam hasznlani, de kimondottan utalom, nem birom :oops: )
En edesre gondoltam hogy viszek, lehet sutni nem lesz idom, de akkor valami bolti. Innivalot nem vallalok, mert bkvvel, kendovel inkabb nem cipelem.

A latott babak es tesok, unokatesok igen szepek!
Vendég

Muffin, főként neked mi a véleményed a taliról, gondolom neked hiányozna most a legkevésbé, ha Eliot elkapna valamit!
Mondom, nálunk van hely, itt lehet a tali!

Kép
Kép
patr

ez a husos batyu amit tegnap csinaltam: a kismama magazinbol van a recept

Kép
Vendég

Sziasztok!
Vagyok én is! Kicsit későn sikerült felkelnem (fél 10) :oops: . De ezt is azért, mert Lizy kelt fél 2-kor, aztán 6-kor. A 6-os kelés után visszaraktuk a kiságyba, de megint csinálta a fesztivált, és nem akart visszaaludni, csak sírt.....ez Atit idegesítette, és mondta, hogy altassam a hasamon...na, igy el is aludt, de szerintem már tulságosan hozzá van szokva a kisasszony, ugyhogy megbeszéltük, hogy inkább hagyjuk sírni legközelebb.... amugy így ő aludt még, mikor én fél 10-kor kijöttem, és csak fél 11-kor kelt! :shock:
Ja. és egyedül nálkunk sincs el Lizy, de hát nem ülhetek ott egész nap mellette a játszószőnyegen. Azt meg nem akarom, hogy egész nap az autósülésben üljön (ott szeret). Ugyhogy most is egy fél órája üvölt....egyedül nem tudja "elfoglalkoztatni" magát.

Anyjuk!
Nagyon gusztusosan néz ki ez az étel!
És csini Anna azokban a kalapokban!

d.dodó

Jaj, és a legfontosabbat elfelejtettem! Muffin! Gyönyörű lett Eliot arcocskája....tényleg nem látni, hogy mivel műtötték!

d.dodó

ha valakit erdekel: teljesen uj, narancssarga belulrol termoval belelt, hordozoba kotheto, telizsak kesztyuvel: 5000ft

Kép
sotetebb mint akepen.

Illetve eladasra kerul a karikas kendonk is, mivel bevalt a sima kotos is, illetve Anna nincs el fekve. szoval a lkendo teljesen uj, Angliabol rendeltuk, ha valkit erdekel 4000Ft Angol nyelvo dvd van hozza.

Kép
Kép
Kép

ha valamelyik erdekel valakit szoljon, mert hirdetem oket teszveszen is, de leveszem barki kiedveert, sot nektek olcsobban adom:)

Bocsi hogy itt uzletelgetek, de gondoltam hatha valakit erdekel!
Ja es amugy nem postazom, de ha innen valakit aki videki megvenni, nektek szivesen!( latjatok teljesen kivetelezem a kis tarsasag minden tagjaval- hiaba bennetek igy latatlnaban is megbizom es ismeretlenul is fontosak vagytok nekem( amugy ezt sos hittem volna hogy igy a vilaghalon lehet embereket kozelerezn imagamhoz.... es ez tok jo!koszonom mindenkinek- na elragadtak az erzelmek :oops: -)
Vendég

Ami!
Kitartó virágok neked!

Kép

Anyjuk!

Anna! Kép

A húsos batyud istenien néz ki! Tessék feltenni a receptesbe!

Megyek mert a csávóm a Pantenes csajnak sikongat a tévében.
20150601134430

Dori: szerintem nem gaz ha hagyod sirni, most mar hogy nagyobbacskak, es igen okosak kezdenek lenni, igy rafkosak is, es tudjak jol a sirassal elerik hogy veluk foglalkozzunk. marpedig nem uralhatnak minket 100%ban. Meg kell tanulni azt is, hogy egyedul ellegyenek. en is szoktam hagyni Annat sirni, alvas idoben is, meg ha jatek ido van es o egy masodperc mulva mar "unatkozik". Szolok hozza, semmi, megmozgatom a jatekot semmi, helyzetet valtoztatok semmi, na ez az a pont mikor hagyom, hogy na nem fog mokazni velem...
de persze mindenkinek maganak kell kikiserletezni mit bir, meg mit tur el a baba.
Ugy latszik Laura megsem az a tok nyugodt gyerek, de ez nem gaz, csak most nehezebb vele.

hanyadikan lesz a keresztelo?
Lehet arra megyunk le, na meg mielott jottok, hogy vigyek le nektek ruhakat amit amig itt vagytok tidtok hordani!
Vendég

a keresztelő dec. 28-án lesz!

d.dodó

Sziasztok!

Csodaszép babaképeket láttam!
Ha megbocsátotok, csak Eliotot emelném ki. Nagyon szép lett az arcocskája! hihetetlen, mennyire gyorsan gyógyul!

Koszmó eddíg még nekünk nem volt, de jól csináltátok. Olaj, és mosás. (nem is tudom, mit kezdenék vele. ha volna, ekkora lobonccal... :roll: )

Sajnos rosszabbodtak a tejcsi gondok. Már három napja, az én jó alvó kislányom nem aludt, csak sírt. Gyanús volt nekem a dolog, bár megfogadtam, hogy mindenáron szopi, nuku pótlás... De muszáj volt. Tegnap délután adtam neki először. és végre egy szuszra hatalmasat aludt...! (ez volt a gond sajnos...)

Olyannyira kevés van, hogy tegnap a délutáni szopi kimaradt, majd fürdés után mindkét cici, s mellé még 120g tápszer. :cry: De legalább tudott végre aludni.
Ma reggel is szopizott, következőnél cici+tápi, most csak 100g. És egy cici után...
A legjobb viszont, hogy végre nem sír a cumisüveg láttán, és nyugodtan eszik.

Most mennem kell, mert várok valakit, ha tudok, még ma jövök!
Vendég

Jo reggelt!

Vegre! Kihasznalom ezt az 5perc csendet. Gyerkocok szanaszet hevernek a szobaban es minden pisszenesre morognak,zugnak,rugdosnak...nalunk ezt hivjak alvasnak :D

Muffin!
Gyonyoruen gyogyul Eliot pofija :D Mondtam en hogy alig gyozod majd elhajtani a csajokat :lol:

Anyjuk!
Anna se szeret meg mindig kendozni? Csini a kalapban a mi kiscsajunk :wink: Ja,es dobhatnal abbol a batyubol :D

Dodo!
Nyugtasson a dolog hogy eddig aludt Lizy mert nalunk a sracok elejetol igy kelnek es raadasul fel oras kulonbseggel,szoval mire visszaalszom,visit a kovetkezo :roll:

Potyka!
Danirol nagyon reg lattunk am fotot! Hozd be gyors a lemaradast :wink:

Ja,es itt van nektek egy kep: az elso nagykadas pancsinkrol :D

Katak! Lehet hogy hulyenek neztek,de normalis hogy a gyereknek ekkora feje van? Ez nem lehet betegseg? Lehet h total hulye vagyok de sokszor megfordul a fejemben :oops:

Kép
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:20-kor.
Vendég

még itt vagyok...

Késik a vendégem.. :twisted: Persze tudom, hogy nem lehet ekkorka gyerkőcökkel időre menni, de mégis... most itt ülök tétlenül, pedig rengeteget kellene vasalnom, de nem akarok nekiállni, mert hátha akkor jönnek.
egy kiscsaj jön hozzánk az anyukájával, egy nappal fiatalabb Emmánál.
Megvette az anyukája a kismamirucijaimat, mert ők már belehúztak a kistesóprojektbe!

Maverick!
Jó a pancsizós képetek! :wink:
És ugyan már! Ne aggódj! Mi sem vagyunk egyformák! Kinek ez nagyobb, kinek az...
Persze a te kisfiadnak egyáltalán nem nagy a feje! :P
Vendég

MAria: a tejcsivel mi is vagyunk:( sot nalunk ket cici utan csuszik meg le a szaz...De en ezen amr nem ragom magam. Szepen fejlodik es ez tobbet jelent, minthogy ragaszkodjak a csak szopihoz( akkor aszem mar ehen halt volna) . Es nem is lett mihelin baba ahogy ezzel mindenki riogatott.
NEm semmi bator az illeto akit vartok!
En epp a lanyka kinott ruhait probalom eladni. Jo nem mindet, mert ha nem is most de remeljuk lesz kisteso, de muszaly mert kicsi a lakasunk.

Mav; azota csak ugy raktam kendobemikor alvas ido volt, ug yelvolt. remelem holnap is ell lesz, mert azzal bumlizunk vegig a varoson. Raadasul nem komalja a metrot...
Jo a pancsis kep! Ekkora kadatok van hogy 4en elfertek benne?

batyu mar nincs, de felteszem a receptet. A maradek toltelekkel meg innovativ modon zsemlyeket is megtolottem, n aaz is csoda finom volt!
Vendég

Lemondták a találkozót, úgyhogy húzok vasalni... :twisted:
Vendég

Sziasztok!
hoztam képeket és megyek is mert Apa megy dolgozni:
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Mav: ezen a nagy fej dolgon mar en is sokat agyaltam. ugye nekunk mar magzati korban is mindig ezzel jottek mekkora a feje, jo sokat paraztam ezen, de most mar nem szoktam:)
Vendég

Domi mar ul is?
Vendég

Mav: nem nagy a fejük, minden babának egyébként arányosan nagyobb a fejecskéje...

Én bevállalom Dani nátháját. Szerintem menjünk...

Vinnék sósat+ rostosat.

Evelin jól néz ki :):):)

édes: muffin

Vik: köszi!!!

Ami: sajnálom! Kitartás!

Klub punnyadás volt, leány csak háromnegyed órát aludt, úgyhogy immáron újra az ágyban durmol. Húzok is enni!

Kép
andkata

Ja és ma altatáskor Adél is hasról hátrafordult...
asszem vége a hasra rakom- elvan cimű időszaknak...
Egyébként Pati, szerintem Adél is azért alszik jobban, mert kb egy hónapja mindig hason altatom. Sokkal jobban szereti!

Kép
andkata

kike!
Szerintem sokat változott Domi! Kivilágosodott a haja..... :) De nagyon aranyos.

marcsi!
Hát az nem jó hogy lemondták a talit....sajnálom! De tényleg nagyon bevállalosak.... akkor pont egy év lesz a két gyerkőcük között??

mav!
Szerintem az csak egy dolog, hogy a tesójáéhoz képest nagy a feje....de hiába ikrek, nem lehetnek tök egyformák........ amugy jó a kép!

Nekem meg a csajszikám reggel 9 óta nem akar semmit enni..... most hűtöm vissza a teát, hogy legalább azt igyon....nem tudom mi van vele. És persze, még mindig visít!!!!

d.dodó

AKata!
Szívesn, így legalább mindig látom a szép Adélt!

Marcsi!
Kaptatok végül babarucikat? Attól, aki ígérte?

Anyjuk, Marcsi!
Az a lényeg,hogy szopiznak a csajok! Még ha pótolni is kell, de akkor is esznek anyatejcsit! Hány olyan van aki nem is tesz semmit a tejcsiért, Ti azért kipróbáltatok mindent!

Ami!
Sztem is menj a talira! Már csak magad miatt is! Kell, hogy szellőzzön a fejed!
20150601134430

Véda Hidegkút messze van Nektek? Nem tudtok jönni?

Kép
andkata

Sziasztok!

Csak egy rövid bekukk! Minden baba GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!!!!!

Eliot egyszerűen csodálatos! Bár ugye anya gyógyító kezei között gyorsabban megy a gyógyulás! :D

Gergő megint csodát alkotott! 4-kor ébredt először, kapott teát. Utána 6-kor, akkor megreggelizett, majd negyed 9-ig alutt!

Ja, és bejelentés nélkül itt volt ma a védőnőnk!

KépKép
hene

Na, végre evett Lizy, de most meg mind a kettőből. Gondolom rájött, hogy már marha éhes.

d.dodó

Na sziasztok!

Anna azokban a kalapokban...nagyon szép! Meg a többi baba is. Én is ki akarom próbálni a fürc sit vikivel(közben Viki besegített az írásban :lol: )

Valakinek nem esik útba Kazincbarcika, aki megy a talira? Csak mert akkor mi is elmennénk.. :lol: :lol: :lol: Ilyenkor jó lenne Pesten lakni! Jaj, nyűglődés megy, meg teregetnem kell. Remélem még jövök!

sz.andi

AKata!
Adélnak nem is gratuláltam milyen ügyes!

Kike!
A kis Profesz agy tündérbogyó!
20150601134430

Potyka, jobbulást Daninak!
Én is bevállalom a talit!
a sós lehet szendvicskrém és kenyér? akkor azt viszek! meg ásványvizet.
Fuvarozós ajánlat még áll!

Viki, köszönjük :)
Natikám megkapta a 3 hós oltást meg az első pneumo ellenit, nagyon nem tetszett neki, és már régóta horpaszt, remélem, nem lesz lázas :(

Evés miatt ne aggódjatok, csak legyen tele a babapocak!
Nati most 5220 g, csak 36 dekát hízott (bár sztem rossz volt a mérleg, mert ruhában Anyuéknál 5700-akat mérünk, és általában annál 20-30 dekával szokott kevesebb lenni a védőnőnél...)
De azt mondta a védőnő, most már nem szabják meg, mennyit kell hízni, csak látszódjon a gyereken, hogy jól van, és érje el 3 hósan az 5 kilót, féléves korára meg a 6-ot...

Mav, teljesen gyönyörű babafejeket láttam :)
Otinak is mindig glóbuszfeje volt, akkora, hogy sokáig nem is tudta megemelni, aztán tessék, mi lett belőle :D szóval ne aggódj :)

A többi babó is gyönyörű!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
bondi

Mav!
Lackót mi csak Bucipofának hívjuk :lol:

Bondi!
Drukk, hogy Nati ne lázasodjon be! ;)
20150601134430

Bencuri! Írtam püt!

Anna és Domi is nagyon cukik! Végre Domi is nagyon jól látszik. Gondolom mással fotóztál Kike! Nagyon édi!

Mav! Szerintem nem túl nagy a feje, de a kádatok tuti! Mi ketten Rolival alig férünk el! Nem hogy 4-en!

Kép
szly27

Szly válasz ment!
bencuri

Sziasztok!

Bencuri, köszi kérdésedet, elvagyunk. Bár 2 hete többször felsír este Luca, így nem vagyok valami kipihent... :? De majd csak elmúlik ez is. Szerintem fog dolog.
Viki, Lucának nagyon sötét szürke volt a szeme. Nem régen barnult be. Egyébként az én lánykám is pont ezeket csinálja, mint Lackó. Nyálzás, saját és Anya kézevés, alsó ajak evés.
Ami kitartás! Szerintem próbáld meg a talit.
Szly, szegény Roli! Reméljük hamar túllesz rajta!
Potyka, Daninak jobbulást!
Anyjuk, Anna nagyon cuki a kalapokban!
Kike, Domi tündéri!
Marcsi sajnálom a tejci gondot, de legalább elfogadta Emma a cumisüveget!

Na megyek, mert éhes a drágám!
Szép napot!

Kép
sziszka82

valami szendvicsrevalót én is viszek akkor plusszban ( modjuk tonhalkrém) +KENYERET. Ok? Meg a rostos+ sós is áll.

Anna szépséges.

Csilla akkor titeket is megismerünk, jupie!

Kép
andkata

Sziszka, sajnálom, h nem tudsz piheni rendesen. Látszik valami már, hogy készül a fogacska?
bencuri

Sziasztok!

Muffin Eliot arca gyönyörű. Hát senki meg nem mondaná hogy mi volt a baja az biztos. Ha már most ilyen szép, akkor milyen lesz neki ha már teljessen begyógyúl?? :D

Maverick nagyon aranyosak vagytok. Szeretik a srácok a nagy kádban fürdést? Mert már mi is gondolkoztunk rajta hogy elviszem magammal, csak még nem mertem hogy kicsi.

T.mária ne szomorkodj hogy mostmár tápi is kell, tudom hogy az anyatej a legjobb, de mi sajnos elejétől kezdve tápszerezünk, és hála istennek semmi gond vele.

Hene nálunk is volt ma védőnő szintén bejelentés néklül. Ezt annyira rühelem!! :twisted: :twisted:

Kép
linda24

vááááá...örülök, hogy nem a 2009 júliusi topikba tartozok.....alig indult el a topik, de van egy csaj aki már most felhúzott...pedig csak benéztem. Na de nem álltím meg, hogy ne írjak neki! :evil:

d.dodó

Sziasztok lányok!

Ilyen még sose volt, de tök nagy lemaradásban vagyok a visszaolvasással és lehet, most ki is hagyom, de utolsó oldalakból úgy látom,hogy azért mindenkinél minden oké.
Egyszer akartam írni, de elszállt a kisregényem, én meg úgy beidegesedtem erre, h nem volt kedvem még egyszer neki állni.

Elliot, hihetetlen, milyen szépen gyógyul a kis pofikád!

Koszmó volt és van nálunk is, én a homlokát meg a szemöldökénél vazelinnel kentem, úgy néz ki, jobb tőle, fejét meg Babe samponnal.

Sziszka, még erre emlékszem régről, h kérdezted, én nagyíttatam olyan montázsos képet, neten rendeltem és nem lettek jók, mert tetejéből, aljából levág egy-egy részt, úgyh fejtetők sajna lemaradtak. NHemtom, hogy lehetne javítani.

2009. júliusi kismamik megjelenése engem is nagyon meghatott!

Mi jól vagyunk, voltunk szemészeten, kaptunk cseppet, elsőre javult, de most megint nem az igazi, félek, nem ússzuk meg az átmosást.

Voltunk csipőkontrollon is, sajna még hordani kell, sőt, ha egy hónap múlva se lesz jobb, akkor kengyel, elkeseredtem a gondolattól. És a doki most kiszúrt valamit, ami szerinte tök ritka: a combcsontját a vápa nem borítja be teljsen, (nem biztos, hogy jól írom) hanem kicsit eláll a csont, és felvázolta egy későbbi műtét lehetőségét is, hogy azt a csontot visszahajlítsák, de azt mondta, ezzel nagyon előreszaladt. Úgyh éjjel-nappal terpesz vagy dupla pelus, meg tornázunk.

Apjával már olyan jól el tudnak beszélgetni, meg tudnám zabálni őket, tök olyan, mintha gondolkozna a válaszon, picit elgondolkozik, aztán utána gőgicsél.

Katák, múltkor kérdeztem, nem tudom, lehet nem tudtok rá válaszolni, azért nem írtatok-e, de a kérdésem még fennáll. Merjem Tamit anyósomra hagyni? Beteg volt, olyan két hete, még köhög meg rekedt és nem tudom, rábízzam-e Tamit, mert nem jönne jól, ha megfázna, 2 hós oltás még mindig nem kapta meg, dehát lehet ilyenkor már nem fertőz anyóspajti. Viszont mindig puszilgatja Tami kezét, úgyh nem tudom, el merjek-e menni itthonról? Kicsit bonyi lettem, bocsi.

Kép
teó

Dodó!

Ne is törődj vele!
Az egész nem ér annyit, hogy felhúzd magad miatta!
Én csak azt sajnálom, hogy én robbantottam ki a vitát.

Viki!
Sajna nem kaptunk használt rucikat, de újat igen.

Valami gyönyörűségeset.

Nadrág+kabát+zokni+cipő+takaró+body

És ez mind egy kollekció.
Majd lefotózom benne Emmát.
Vendég

Dodó!
Ne idegesítsd magad! Ő olyan kis okoskodó!! Aki minden szarba beleköt! Nem is tartozik oda!

Marcsi!
Várom a képeket! Emma mindenben gyönyörű!
20150601134430

De ki az a csaj amúgy? De nehezen találtam meg! Nekem a fórum véget ért 11:54-kor. És nincs több, hiába frissítek rá. Csak Dodó üzeneteiből jöttem rá, hol is van. Szörnyű az a csaj. De az ilyeneket ki lehet záratni, nem?

sz.andi

Ja, persze, hülye vagyok, nem tudok olvasni! Július-június!

sz.andi

Sziszka!
Luca ínyén látszik vmi? Mert én nézem Dundus száját, de még sehol semmi.
20150601134430

mashova is bekukkantok: ne idegeljetek magatokat hulye libak miatt :!:
Vendég

Az előző képeket is Apa telcsijével csináltam,csak azokat lekicsinyítettem,ezek szerint így jobb :)

Olvasgattalak ám titeket,csak írni nem érek rá-na meg mire visszaolvasom kivel mi van :roll:
Ó és persze hogy megint nyafog Domi :roll:

Muffin:kicsi Elot nagyon szépen gyógyul,nagyon csinike-olyan kis cuki.

És persze minden baba ennivaló :P
Mav:és nincs babók közt nagyfejű :wink:

Megyek nyafikámhoz.

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi, Viki, Dodó, jók vagytok!
Hogy valaki azért képes írni, hopgy belekössön abba, hogy 2007 vagy 2008?!

Kép
teó

Atya világ! Az a csaj nem semmi! :twisted:
De egy tuti! Nem várandós! Szerintem neki most jött meg! :wink:

Kép
sziszka82

Teó!
Pedig visszafogtam magam!
20150601134430

Ajjaj...Ennél feltűnőbb helyre nem írhattam volna.... :oops:

Kép
sziszka82

[quote="sziszka82"]A írta:sziszka82tya világ! Az a csaj nem semmi! :twisted:
De egy tuti! Nem várandós! Szerintem neki most jött meg! :wink:

Ufffffffffffffffffffffffff! Jót szóltál!
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?