A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

A hozzáállásom az, hogy elsőre sikerülnie kell és fog is!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Leírhatom, hogy én milyen háttérrel indultam neki?

Heni

Kép
szheni

Persze! Várom. :D

Kép
muzsuzska

Nagyon szép menyasszony voltál! :roll:

Kép
muzsuzska

Képzeld, a férjem nővérének is lombikos babái lettek, 12éve. Neki semmi baja nem volt, csak nem bírta kivárni, amíg teherbe esik... ők Ausztriában, Linz mellett élnek, és hát mondanom sem kell, ő anyuci kedvence. Mi a férjemmel nem érhetünk a nyomába semmivel... persze nem is akarunk. Amikor megszülettek a gyerekek, hát nagy volt az öröm, ikrei lettek, egy fiú, egy lány, viszont 3.-ra sikerült.
Aztán kiderült, hogy nálam tényleg gondok vannak, ment a duma, hogy utánozzuk őket... szó sem volt ilyesmiről, de33 évesen az ember megtesz mindent, hogy gyereke lehessen, és ha így, akkor így. Semmi pozitívat nem kaptam tőlük... egy kedves szót sem, semmit. Persze Timi mindig érdeklődött, hogy mi a helyzet, én mindig mondtam, h most épp milyen gyógyszereket szedek, stb... mindig megjegyezte, hogy a magyar orvosok milyen hülyék, és hogy kíváncsi lesz, mit kezdenek majd velem, mert ha az okos bécsi professzorok nála csak 3.-ra hozták össze, nekem tuti nem lesz gyerekem soha. Aztán amikor megvolt a beültetés, és pozitív lett a tesztem, azt mondta, biztos félrenéztem. Amikor kiderült, hogy csak egy babánk lesz-merthogy csak egy petesejtet kaptam-, anyósom közölte, hogy ha nem kettő lesz, neki nem is kell. Én meg mondtam neki, hogy lesz a családban elég ember, aki fogja szeretni helyette is. Még jó, hogy a férjem egyáltalán nem foglalkozik velük... annyira primitív egy társaság, hogy csak!

Heni

Kép
szheni

Köszönöm... :) Aztán mennek majd fotók a házról is...

Heni

Kép
szheni

Na akkor nálatok is van szép család!
Párod mit szólt mindehhez?

Kép
muzsuzska

Sziasztok! Ti sem tudtok aludni? :lol:

Kép
flóra 11

De hála istennek, nagyon jó orvosom volt... képzeld, 86kg-ról indultam márciusban. (A képeken kb annyi vagyok még) Augusztusra 66 lettem...:) És azóta is annyi vagyok. Nem híztam eddig sem egy dekát sem. Talált egy inzulinrezisztenciát, azt mondta, ha eddig akárhányszor terhes lettem volna, mindig elveszítettem volna a babámat, és nem tudtam volna soha, h miért... merthogy inzulint nem vizsgálnak mindenhol. Ja, erről írtam már, bocs!

Heni

Kép
szheni

Olvastam, nem foglalkozik velük! Még jó hogy ilyen a hozzáállása. Végül is az ő családja. A te családodnál minden rendben?

Kép
muzsuzska

Szia Flóra! :)
Hát... ő azt mondja, ne törődjek velük... de azért engem bánt egy kicsit. Régebben is sokszor akartak összeugrasztani minket, de Miki nem olyan, akit ez érdekel. Nagyon jó természete van, ismerjük egymást ezer éve, és így nem nagyon tudnak beleszólni a kapcsolatunkba.

Heni

Kép
szheni

Zsuzsi, visszaértem üzletből, de elég későn, fél tízkor. Még visszaolvastalak benneteket, de már nem volt senki....

Kép
flóra 11

20kg fogytál???????? :shock: :shock:
A gyógyszertől amit kaptál 3 hónapig?

Kép
muzsuzska

Persze, az én családom nagyon aranyos... bár nekik a mi babánk lesz az első unoka. Eddig is volt párszor, hogy Miki megjegyezte, hogy sokkal jobban szereti anyut, mint az anyját... mondjuk nem csodálom... az apja nagyon aranyos. Őt nagyon lehet szeretni, de az anyósom... hát az kimondottan egy sárkány. :)

Heni

Kép
szheni

Szia Flóra!!!!!!!!! :D

Heni azt hiszem a párod nagyon jó társad jóban és rosszban is. Tényleg megérdemeltek egy közös babát, vagy többet. :D

Kép
muzsuzska

Igen, de nem csak attól. Át kellett alakítanom az étrendemet teljesen... no szénhidrát, no cukor. Naponta 180 g -ot lehetett enni szénhidrátból, mert különben nem hatott a gyógyszer, és a hasnyálmirigyem két év múlva beadná a kulcsot.

Heni

Kép
szheni

Tojd le a kedves anyóst! Szilvinek is ilyen anyósa van, Tancsué talán javulgat mióta Gergő megszületett.

Kép
muzsuzska

Hát, tudod,mindig azt mondtam, hogy vele élek, nem az anyjával... és azt hiszem, mondhatom a nevében is, hogy 19év után is ugyanúgy szeretjük egymást, mint az elején...

Heni

Kép
szheni

Ha megszületik a baba, akkor is ezt az étrendet kell folytatnod? Lehet,hogy hülyeséget kérdeztem. :oops:

Kép
muzsuzska

Heni, hát jó családi háttered van neked is! :evil: Alig van normális család, miért? :shock:

Kép
flóra 11

Flóra, nem fáztál?Nagyon hideg volt este... vagy autóval mentél?

Heni

Kép
szheni

Milyen gyógyit szedtél inzulinra?

Kép
flóra 11

Láttam a fényképeken, hogy ennyi idő után még mindig milyen boldogok vagytok ahogy egymásra néztetek.

Flóra, a kenyér sül már????????

Hójelentést kérek?

Nálunk a tegnapi vihar után semmi, szerencsére. Nincs téli gumim és most nincs is kedvem venni, nekem cascóm van. :oops:

Kép
muzsuzska

Hát, én azt hiszem, irigyek. Merthogy ők nem élnek túl jól... sem a sógornőmék, sem anyósék. Após imád nálunk lenni, anyós meg inkább a lányát favorizálja. Örökké megy a harc, mert a lánya nem csak velünk bunkó, hanem vele is, csak ő nem veszi észre. Timike nem dolgozik, mert a férje keresetéből egy 3x akkora családot el lehetne tartani, mint az övék, mégis őket tömi örökké pénzzel. Ne értsétek félre, nekem nem kell, el sem fogadnám tőle, csak szegény páromnak esik rosszul, ha kiderül. Mert amilyen hülye, még el is mondja.

Heni

Kép
szheni

Gyalog mentünk. :D Nincs autónk. Vagyis van, nem működik. :(
Hideg volt, de nem fújt a szél. És van egy termokabátom. :D

Kép
flóra 11

Nálunk kb 2 cm a hóvastagság, -2 fok van, és ugatnak a kutyák. :)

Heni

Kép
szheni

Ma mondjuk meg párom családjának, hogy nincs ajándékozás, mi lombikozni fogunk. :shock: Ha olyan lesz a helyzet, mert szülinap lesz és nem én akarok a központ lenni.

Kép
muzsuzska

Zsuzsi,ma még nem sütöttem kenyeret. Reggel volt fontosabb dolgunk is így pé környékén. :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Flóra, Adimetet kaptam. Tegnap vettem be az utsót, mert a 12. hét után már nem szedhetem...

Heni

Kép
szheni

Heni, pont közénk való vagy! A gondjaiddal, bajaiddal és az örömöddel! :D :D :D

Nálunk pont így van, apám és öcsém. :D

Kép
muzsuzska

Flóra, holnap szünet és utána mindent bele! :wink:

Kép
muzsuzska

Meg a másik dolog, hogy nincs rizsliszt. Égen-földön nem lehet kapni. Nem gabonából készültet csak pohánkából láttam, az meg iszonyú drága. 700,- Ft felett van az ára. Még csak szójalisztet sem kaptam. :evil:

Kép
flóra 11

Zsuzska, mi az elejétől fogva mindenről beszámoltunk mindenkinek (a szülőkre értsd.) Nem kellett volna. Ha még egyszer csinálni fogjuk, (már bejelentkeztem 2010 októberére), akkor senki nem fogja tudni, hogy mikor megyek vizsgálatra, mikor mi van... elég lett volna annyit mondanunk, hogy lombik van, és ennyi. Remélem, Nálad jó fejek lesznek, és támogatnak majd... :) Mondjuk anyu sokat segített lelkileg, és hát persze Miki...

Heni

Kép
szheni

Most ebben a ciklusban csak a clostyt szedtem, se a cicim nem fáj semmit sem érzek! 2múlva meg jön, most már durraniuk kéne.

Kép
muzsuzska

Hát a F.-t rá nm veszem a szünetre. Esetleg hétköznap, akkor totál fáradt. De szerintem holnap reggel megy egy adag. Aztán jó lenne egy nap szünet....

Kép
flóra 11

Zsuzsi,én sem érzek semmit. De a múlt hónapban sem éreztem és talán Te sem.

Kép
flóra 11

Örülök, hogy így látod... :) A kollégáimmal viszont nagyon nagy mázlim van. Imádom őket... és ők tényleg nagyon örültek, amikor kiderült... a főnököm olyan rendi volt, hogy a karácsonyi plusz pénzt is megkaptam, mert hogy dolgoztam idén is 4 napot... :) Nem is számítottam rá. De telefonált, hogy menjek be, mert vmi papírmunkát be kell pótolnom... hát igen. Az átvételi elismervényt kellett aláírnom. :)

Heni

Kép
szheni

Na, keresek még képeket a házról...

Heni

Kép
szheni

Azelőtt Closti nélkül is durrantak, feszültek a petefészkeim ésszurkáltak is. Most meg semmi. Ésmint írtam a hőm is rosszabb. Én ezt a Clostit nem értem.Már csak abban reménykedem,hogy ha majd nem szedek Clostit,akkor rendeződik a szervezetem és sikerül.... :wink:

Kép
flóra 11

Helló csajok! :D :D De koránkelők vagytok! :lol: :lol: :lol: Hullott a hó éjszaka, olyan gyönyörű a táj! Meg is mutattam a gyerekeknek! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Heni, szerencsés vagy,hogy vannak ilyen jó emberek is körülötted, meg hogy a Te családod szeret és normális. Nekem sajna a páromon kívül nincs más....

Kép
flóra 11

Szióka Benóka! :lol:

Kép
flóra 11

Hát Heni, nálam se rózsás a helyzet.
Két férjem volt, az első a barátnőmnek csinált gyereket, azért váltam el.
A második egy hülye lett 12 év után, közbe már alakult.

Párommal most decemberbe lesz két éve ,hogy együtt vagyunk. Fiatalabb nálam 10 évvel. De emberileg egy csoda és már nem bánt a 10év.
Szüleim nem akarnak tudni többet férjről, tehát nem is ismerik, azt sem tudják hol lakom. :evil: Anyámhoz megyek és mesélgetek, de fél apámtól és próbál közönyös maradni.

Párom anyukája egy tündér, apuka pesten él, elváltak. Egyedül nevelte fel a gyerekeit, nagyon nagy szeretettel. Van egy húgi is páromnak, na ő már elég számító némber.

Kép
muzsuzska

Leáll a gép. Majd jövök.

KépKép
benó

Nálunk éjjel nem hullott több hó, de megmaradt a tegnapi. Viszont hideg van.Pontosbbat majd mondok, ha megjött a Flórián.Elment futni.Vasárnap reggel mindig fut... :lol:

Kép
flóra 11

Heni,én meg elváltam a férjemtől, van 3 fiam. A párocskámmal régóta ismerjük egymást, mert még általánosban osztálytársak voltunk. De a válásom után fél évvel találkoztunk hosszú-hosszú évek után. Ennek 8 éve lesz karácsonykor. Januárban költözködtünk össze, de előtte is állandóan együtt voltunk. :lol:
Szüleim elváltak, anyám alkoholista, apám újranősült, építkezett, rám már nem jutott energiája.
Párom szülei pedig hallani sem akarnak rólam, meg sem akarnak ismerni. Szerintük én a páromat csak kihasználom, szó szerint: kizsigerelem, csak azért kell, hogy tudjam a 3 gyereket nevelni.

Kép
flóra 11

A gép másodjára állt le, mióta az előbb írtam. Ez így jó lesz. :wink:

Nem is tudtam, hogy a Flórián szokott futni. :D

KépKép
benó

Az előbb megbuggyant a babanet, szétesett a kép és lefagyott.

Flóra, eddig nem is mondtad, hogy futkosl :D

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?