A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Helló, Csajok!

Mónikám, nekem jó a 29. is, írd majd meg, hogy mennyit utaljunk fejenként!

Dettyk: Pankát megzabálom, tényleg Piroska ;-)) És az a farmer! Igazi belevaló csaj!

Maggie: örülök, hogy semmi komoly baja nem lett Gergőnek!
Csöndben csodállak, hogy ennyi teendő mellé még a tanulást is bevetted! Mennyi ideig tart a képzés? (Bocs, ha már írtad...)

Cipők: én is a Deichmann-t monitorozom mindig, nemrég kaptam féláron (így is majd 4 ezer volt) egy tavaszi Elephantent, de nagyon jó kis darab, bőr kívül-belül. Még szandál is kellene.

Ülőalkalmatosság: én babzsákra gondoltam Ádinak, egy sor lakberendezési áruházban lehet kapni. Mondjuk a jobbaknak az áruk is húzós.

Vindo: tegnap én is kidőltem, nem tudom, mitől, már nem a náthámtól volt, egyszerűen mozdulni sem bírtam, fájt a fejem. Ennek örömére megnéztem egy filmet az m2-n, ami az emberklónozás témáját gondolta el, kimondottan tetszett.

Ádó jobban van, már alig látom náthásnak, bár a ma kapott oltásnál úgy sírt szegénykém, mint akit nyúznak. De aztán megnyugodva odahordta a dokinak (házhoz jött) az összes cuccát a szobában, szabályosan elborította velük :-))

No most futok egy kicsit dolgozni, Ádi végre alszik :-)[/b]

Kép
Kép
irina

Tali: megbeszéljük....remélem nem jön közbe semmi. Megnéztem a weboldalt amit Móni belinkelt..de számomra nem derült ki melyik heléyre megyünk...Légyszi egy pontos címet meg egy megközelítési leírást vki...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! m3-ason megyünk!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ja, még egy kérdés: aki tud a Balatonnál gyerekbarát nyaralóhelyet (szállodát vagy apartmant), írja meg! Köszi előre is!

Kép
Kép
irina

És még valami ;-), főleg Silkának: elolvastam az idegenektől való félelemről szóló cikket, nekem az a furi, hogy egy kicsit fel van nagyítva a válaszban a dolog. Az ilyen korú (1,5 év körüli) gyerekek esetében -- ha jól tudom -- általában az a normális, ha az idegenre (főleg ha a gyerek saját környezetében jelenik meg) így reagálnak, ez mutatja a családtagokhoz való kötődést is. Aztán ennek nyilván különböző erősségű megnyilvánulásai lehetnek. Ádi is abszolút közösségi alkat, de kell úgy 5-10 perc neki, hogy akklimatizálódjon, és bizony ma szívbajt kapott, amikor a doki a semmiből feltűnt a folyosón, szegény gyerek sírva-kiabálva menekült hozzám.

Kép
Kép
irina

Jó ég, ezt meg le ne hagyjam: Panndi, gratulálok! Mi volt a témád?[/b]

Kép
Kép
irina

Sajnos a tali nekünk több ok miatt is kimarad :? Fekvés, utána hétfőn vagy kedden államvizsga, szóval nem megyünk.

Heni: kitartás a végére! Én fél hatra megyek dokihoz.

Irina: Az egészséges életmód hatása a vezetői hatékonyságra: a stressz és a vezetés

Már csak az államvizsgán kéne túl lennem... :roll:
Vendég

Heni - ó, azok a jó emlékű nst-k, meg az előtte megevett csokik :D Hú, tényleg a végén vagy akkor :roll:

Ez egy afféle agglomerációs falu, Db-től 7 km-re, pár ezres lakossággal. De az orvosi rendelőn azért lenne mit javítani :x Pizza házhozszállítás viszont van, igaz, csak kb. 5-6 féléből lehet rendelni.

Irina, jó munkát, én is húzok mindjárt tanulni. De itt szórakozok már egy ideje :? Mi harmincadikán megyünk oltásra, 18. havi meg prevenar együtt.

Kaqk - vudu+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lépek angolozni :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, Rugónak két vékonyabb pulóvert meg egy nadrágot vettem.

Ülőalkalmatosság: én is azon a zsák-formán filózok, de Gábornak nem tetszik. Este meglátjuk, mire jutunk a boltban.

Kép
vindolanda

Panndi gratulálok!!!!! nagyon ügyes vagy!!!!!!

Péterke kimondottan a kanapén szeret ülni, igy nem tervezek neki venni külön kis fotelt. Szerintem nem ülne benne.

Irina Maggieék voltam, ha jól emlékeszem egy nagyon szép apartmanban a balatonnál.

Heni
KépKép
heni81

Nálunk sajnos nincsenek fotelek, a franciaágynak meg fa támlája van :?
Elfuserált lakberendezésünk van, de hát egy szobába nem tudunk mindent belezsúfolni :wink:

Kép
vindolanda

Zsófinak van babzsák fotele lenn a nappaliban, ő ott is ül, a kanapén is, a fotelben is, ahol épp kedve van :lol:
Vendég

Először írok, mert nem tudom, a Kicsi mikor ébred (Zsozsi Anyunál fent).

Tali: Nekünk jó a 29-e!

Babakocsi: Zsozsi jön a saját lábán, de ha olyan a hangulata, vagy elfárad, akkor beül a babakocsiba. Még nem tud hosszú ideig sétálni, az még fárasztó neki.
Tegnap is úgy jöttünk, hogy ült a babakocsi végében, és teljesen rádőlt Gegire. Azt hittem, agyonnyomja az öccsét, de Gegi aludt szépen úgy is, hogy Zsozsi lényegében rajta feküdt.
De ez így nem megoldás.
Esernyőkocsi pluszban sem szerencsés, mert ahhoz két felnőtt kell.
Testvérfellépőn is gondolkodtam, de nem tudom elképzelni, hogy Zsozsi pl. egy kiadós játszóterezés után állva jöjjön haza.
Hordozókendő vagy hasonló: Azt hiszem nem jön szóba, mert Gegi (tegnapi mérés szerint) 7500 g, 60 cm. :shock: Biztosan összesz.rnám magam, ha vinnem kéne így. :lol:
(Amúgy holnap viszem a 2 hós oltásra, majd pontosítjuk a mérést).
Osztottam-szoroztam, kis korkülönbség, az egyik hamar elfárad, a másik nem jár, babakocsi minimum kell 3, de talán 4 éves korukig...
Megszületett a megoldás: testvérbabakocsi. Már le is beszéltem, holnap megyek érte.
Egyedül is tudom vinni mindkettőt, a mostani babakocsinkat megtartjuk, ha csak az egyiket viszem.
(Van még ezen kívül két babakocsink, amit igyekszem majd eladni).

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van.

Nálunk pörögnek az események, sajnos nem mindig jó irányba.
Nem tudok most visszaolvasni, de mindenkit puszilunk!

Kijöttek a számlák a lakásról, most rágjuk át magunkat rajta. :( Változtak a dolgok a jövőre vonatkozó terveinkkel kapcsolatban is.

Holnap is zsufi napom lesz, péntek reggel utazunk el három napra. Hétfőig biztosan nem fogok tudni jönni.

Tali nekünk is jó, utalok majd de kiderülni csak azon a héten fog minden.

Puszi, vigyázzatok magatokra!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Voltunk dokinál, Fruzsi jól van, méretek alapján 34 hetesnek felel meg :shock:

Három hét múlva kell visszamennem, addig gyógyszer és fekvés :? Azt mondta a doki, ennyit még bírjak ki, eddig még tartsuk benn Fruzsit.
Vendég

Irina! Igen, Heni kitünően emlékszik. Mi nagyon jól éreztük magunkat itt: http://www.loreleipension.hu/ :lol:
Nagyon elégedettek voltunk. Ha ide mentek, mindenképpen kóstolj meg egy Hajni által készített koktélt. Olyanokat tud.... :lol: :lol:
A másik kérdésedre meg: 3 félév. Nagyon érdekes, bár az anatómiától kiver a víz. Még bele sem néztem, pedig lassan már kellene. Mert lesz vizsgám rendesen.

Henikém! Vigyázz magatokra! Jó kis programjaid lesznek mostanában. Én még nem is tippeltem. Legyen április 10.

Panndi! Ez egy jó kis téma. Gondolom volt hozzá anyagod bőven.

Emese! Éljen a testvérkocsi!!! :lol:
dmaggie

Miléna! Sajnálom.

Panndi! Te nekem egy csoda maradsz. :shock: :lol: Ekkora babát rejtegetsz a törékeny kis testedben. Őrület! Eddig is szépen bent maradt Fruzsi, ezután sem lesz semmi baj. Szorítok!
dmaggie

nekunk is jo!

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok lányok!

Csak gyorsban szeretném kérni a segítségetket!
Ezt most vettem észre miután kivettem a kádból.
Szerintetek??

Kép Kép

Kép

Kép
agica1126

És mi tegyek rá? Vagy mit adjak neki? :oops:

Kép

Kép
agica1126

Emese szerintem nektek fontos a testvérkocsi, hát majd eladod ha már nem kell. Emlékszem a barátnőm a nagyobbik kisfiát mindig a tolókarra ültette fel ( Graco Quatro volt nekik)
Mi nem fogunk sétálni járni az tuti, főleg hogy nyár jön, csak az udvaron meg a teraszon fogunk levegőzni, max majd ha apa is jön, Péterke meg motorral.

Ágica, hűha melegkiütésnek tűnik, a másik hóna alatt is ilyen??? hintőpor, vagy sudokrém és társait próbálnám meg igy első körben, attól baj nem lehet, aztán majd látod holnapra, hogy terjed e , vagy enyhül e.

Heni
KépKép
heni81

Heni: Tök aggódom :roll: .Nem tudom mennyire látszik de aprók is vannak körülötte.És csak itt van és megy lefelé a cuni írányába.
Köszi a múltkori Béres infót azóta én is úgy adom neki ahogy te Péterkének. :D

Kép

Kép
agica1126

És csak itt van a jobb hónalján :oops: :cry:

Kép

Kép
agica1126

Jöttünk a névnapi vásárlásból. Beszereztünk egy babafotelt (nem babszákot, majd lefotózom), spongya bobos labdát, meg bobby shoes cipőt a deichmannból.

Most nem olvasok vissza, bocs a sok kisbetűért.
:arrow:

Kép
vindolanda

Most már a kézfején is van egy folt :? :cry:

Kép

Kép
agica1126

hűha Ágica, allergia lenne??? nem vakarja? nem himlőnek láccik.

Heni
KépKép
heni81

Ágica: nyugi!!! Várj holnapig (ha más tünet nincs, pl. láz, hányás), és ha nem múlt el, szerintem nézesd meg a dokitokkal a kis tündért. Gy. orvosunk szerint, ami elmúlik rövid időn belül, azzal semmi gond, ami megmarad, azzal menni kell. Szorítok Nektek!!!

Heni, köszi!

Panndi: ez aztán igen, micsoda téma :-) De az aztán a valami, ilyen elfoglaltan ilyen jó szakdolit írni! :D

Maggie: egy angyal vagy, köszönöm! Pont ilyesmire vágyunk! Majd beszámolok róla, ha sikerül foglalni helyet!

Kép
Kép
irina

Mindig lehagyok valamit... Panndi, remélem, most már nyugodt vagy a baba mérete felől, szuper nagy a kicsi lányod!!! :-)

Kép
Kép
irina

Vindo: a babafotel (árastul, ha szabad) érdekelne nagyon...

Kép
Kép
irina

Maggie heti turnusok vannak nekik??? vagy lehet hosszú hv is foglalni szerinted? apával most néztük, hogy milyen jó kis hely:-)

Heni
KépKép
heni81

Panndi! Gratulálok a szakdoli bírálathoz!!!!!!!!!!!! Nem semmi, ahogy ezt így csinálod Zsófi mellett pocakosan, nem beszélve a sokáig tartó rosszullétektől... Le a kalappal előtted!
Fruzsi mg tök jól elvan odabent, az tuti! (Jaj, olyan szép nevet választottatok! Ha a harmadik babánk lány lesz, Apánál komolyan felvetem ezt a nevet).

Ágica!
Higizzél! A többieknek igazuk van! Én nem kísérleteznék, csak szárazon tartanám, és ha holnap reggel is ilyen - vagy rosszabb -, akkor megmutatnám dokinak.

Heni! Én tegnap vettem Béres cseppet. Leírnád, hogy adagolod Péterkének?

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi???

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka???

Kép
Kép
Kép
gremese

Ágica - szerintem a többiek már minden lényeges dolgot elmondtak, én nem tudok újat... Nyugalom, laza ruhák, sudockrém - elsőre nekem is ezek jutottak eszembe. Ha nem javul, orvos.

Rugónak volt már melegkiütése, de az nem múlt el olyan gyorsan, kellett neki van 2-3 nap.

Fotel:
Kép

Nem egy komoly dolog, szivacsból van :roll: De mosható a huzata, és Rugónak megtetszett. A babzsák-foteleket nem értékelte, betettük egybe.

Kikába vettük, 6400 körül volt :shock: De hát névnapjára kapta :roll:

Kép
vindolanda

Kikában, nem Kikába :oops:

Kép
vindolanda

A fene essen bele, belázasodtam éjszaka. Saját diagnózis alapján mandulagyulladás, így persze nem tudok aludni.

Ráadásul Gábor holnap nem tud itthon maradni, így szép napnak nézek elébe egyedül.

Gábortól kaptam el :roll: Mikor ő benne volt, vittem neki forró teát, kakaót, ágyba kaját, nézegettem a lázát éjszaka. Nekem meg annyi jutott, hogy böködhetem, hogy ne horkoljon :x :x :x

Holnap úgyis menni kell az orvoshoz az egészségügyi alkalmassági miatt is, legalább megnéz alaposabban :roll:

Eszek valamit, mert korog a hasam, netezek közben, aztán megpróbálok elaludni :arrow:

Kép
vindolanda

Éljen a fél ötös kelés :?

vindo, jobbulást, Ágica, írj, mi van Petrussal!

Mesi: én is beleszerettem Fruzsi nevébe :wink:
Vendég

Hát ez jó éjszaka volt, momentán semmit sem aludtam. Rugó meg öt után úgy döntött, hogy nem alszik tovább. Ráadásul elég rondán összevesztünk Gáborral hajnalban :?

Na, azért próbálom magamat összekaparni.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Lányok jelezzetek légyszíves, hogy jó-e a 29.-e!!!!
Visszajelzés nélkül nem tudom szervezni!!!
Hely: Budapest, 1171. Rákoskert sugárút 167. (B)
/Mosolyvár és Mókavár Családi Napközik és Játéktár/

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ágica mi újság? Hogy van a kis drága? Elmúltak a kiütések?

Mesi testvérbabakocsi jó lesz :)

Vindo jó a fotel :)
Grétinek is hasonló van, piros huzattal. Imádja :)
Jobbulást neked

Panndi micsoda méretek Fruzsitól :shock:
3 hét hamar eltelik.

Tegnap itt volt a HP és én kibírtam, hogy nem vesztem össze vele. Pedig próbálkozott. :twisted: (szerinte egészségtelenül állítottam össze cica étrendjét, mert nem kap minden nap húst. Mert hetente egy alkalommal kap virslit. Meg miért a gyümölcsöt adom a gyereknek mikor Ő hozott neki csokit. stb)

KépKép
Kép Kép
l.móni

L.Móni: elvileg nekünk jó a 29.! Számolj Velünk is!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Móni, nekünk is jó a 29-e!

Most :arrow: oviba, később még próbálok jönni :)

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Megvagyunk, csak sok a dolog, meg Szeli nem enged ide. (Még alszik! ;)) Most már nem csak felmászik, és elkezd gépelni, amitől se olvasni, se írni nem tudok, hanem néha ki is kapcsolja a gépet... :shock:
Egyébként jól vagyunk, volt egy kis összetűzés Apával színek terén... :? Nem mondom, hogy sikerült megegyezni... :roll: De mindegy, most már így marad, aztán majd remélem, változtatunk, nem nagy dolgokról van szó.
Szelivel minden rendben van, továbbra is nagyon aranyos! :) És elkezdett rosszalkodni az utcán is, már nem jön szépen mellettem kézen fogva... :?

A felújítás szépen halad, utolsó fázisok vannak, ma rakják le Zsoltiék a szőnyegeket, holnap jön a upc bekötni a kábelt, aztán szombaton költözés! :D
Szeli Anyunál lesz addig, meg előtte ott is alszik, hogy tudjunk korán kezdeni.

Puszilok Mindenkit!!!!
Remélem jól vagytok!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Utólag Rugónak Boldog Névnapot!

Betegeskedőknek jobbulást.

Minden kép csúcs szuper :D :D :D
Édesek a gyerekek. :D :D :D

L.Móni!
Eddig 90% hogy megyünk.
Viszont valószínű hogy az uram számlájáról fogok utalni,
de a nick nevem fel tüntetem.

Mi jól vagyunk.
Ildike egyre szó szerint rosszabb,de nem baj :D

Csajok kérnék egy kis drukkot ma megy az uram a bankba
ha el fogadnak minden papírt már csak a pénzt kell várni
na meg a jó időt és kezdhetünk építkezni.

Teszek fel kicsit később képeket is alkottak a gyerkőcök. :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög drukkolok++++++++++

Kaqk na sikerült az autó?

Regi :D majd kérünk szépen képeket.
Kitartást a hétvégére.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regina, legalább volt pár jó hónapod a közös sétálással :D Nálunk még a haladás iránya sem egyezik, ha ott hagyom, akkor sem :D

Jó költözést!

Köszönjük a köszöntéseket!

Kép
vindolanda

Hörcsög - +++++++++++++++++++++

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Rugónak nagyon boldog névnapot!!!

Vindo, sajnálom az éjszakát...meg a hajnalt :( . Ilyenkor nagyon könnyű összeveszni is. De csak fel a fejjel!!! :wink: Lesz ennél jobb reggeletek is! :wink: Csak gyógyulgass, pihenj, már amennyit lehet...Férfiemberem nekem is ilyen egyébként: ha beteg, ketehetem érte a lelkemet, ha én vagyok beteg...akkor meg maradok egyedül, mint a kisujjam :cry: .

Regi!Jó olvasni a soraidat, hogy ilyen örömmel újítgatsz! :D Engem egy dolog zavar itthon: nekem pihenni kéne, s miközben fekszem, nézem, hoigy úszik a ház...dobozok, por stb :x
Nálunk is rosszcsont lett Boti az utcán is, alig bírom vele a tempót :lol:

Ágica!Tényleg, mi újság Petrussal???

Panndi!Örülök, hogy minden oké odabent Fruzsival!!! :wink:

Méregzsák hív :arrow:
kispocc

Halihó!

Rossz éjszakások sorát én is bővíteném. Megint ismétlődött a tegnapi. :twisted:

De én legalább nem lettem beteg. Vindo! Jobbulást!!!! Mikor lesz a vizsgád?
Rugónak gratulálok a névnapi foteljéhez! :lol: Úgy ül rajta, mintha trón lenne. Cuki. Boldog névnapot neki!
Igen, na látszik a szellemi állapotom, még a cipő márkáját sem tudtam megjegyezni. :lol: :oops: De ezt néztem én is. :oops:

Irina, Heni! Menjetek csak. Én csak jókat tudok mondani. Tiszta, rendezett, tündéri tulajok. Amúgy egy holland-magyar páros.
Ha jól tudom akkor egyhetes turnusaik vannak, de mi pl. 10 napig voltunk, tehát rugalmasan kezelik a szobafoglalásokat. A xuxu-t meg kötelező megkóstolni!!!! :lol:

Ágica! Remélem Petra már jobban van. Én maximum hintőporoztam volna, de az orvos mondja meg a tutit.

Hörcsög! +++++ tőlem is!

Kaqk! ???

Kispocc! Bírd ki, légyszi!!!! Tudod, a Bongyi-fél lesz...rom kapszula. :wink: :lol:

Regi! Nagyon izgi!!!!!

Na, megyek felébredek egy kávéval.
dmaggie

b]Maggie,[/b]köszi, drága vagy :D . Nem tudod, hol lehet ilyen kapszulát beszerezni :lol: ??[
kispocc

Maggie=Maggie :D
kispocc

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?