A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na, amíg én itt az életregényemet írtam,mindenki lekopott. Ennyire riasztó vagyok? :shock: Bocsi, nem akrtam. :(

Kép
flóra 11

Jajj, dehogy koptunk le!
Ne viccelj már... Hát... nem irigyellek Titeket lányok!

Heni

Kép
szheni

Hát igen, a futkosásáról eddig nem is írtam. Pedig minden vasárnap reggel szaladgál. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Anyám tudja a lombikot, de nem fogja fel és nem is érti meg. Aki nem szenvedett ennyit a gyerekért az nem is tudja milyen keserves.

Párom anyja, nem kérdez, de nyáron azt mondta, hogy ő semmilyen tablettát be nem szedne. A húg szorít nekünk ,hogy ne is legyen baba, mert akkor nem ő lenne központ.

Lehet, hogy igazad van senkinek nem kéne semmit se mondanunk.

Kép
muzsuzska

Megnézem a képeket, de irtóra lassan tölti be őket....

Kép
flóra 11

Én magunknak akarom a babát és rohadtul nem érdekel ki mit akar és szól.
Apjától és anyjától meg fogja kapni a kellő szeretetet! :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, eddig erről az önző hugiról nem írtál.

Kép
flóra 11

Segítségem csak a párom lesz, de legalább nem kell másnak megköszönnöm. :wink:

Kép
muzsuzska

Szia Benóka!

Heni

Kép
szheni

Hát...nem egyszerű így az biztos...

Heni

Kép
szheni

Az első képből csak a fejed jött le,Heni.Tovább nem volt hajlandó letölteni a gép. :lol: De legalább ennyit láttam belőled. Ilyennek képzeltelek el. :wink:

Kép
flóra 11

Mert nem tudok mit kezdeni vele. 27 éves, nem dolgozik, még az érettségivel bukdácsol, anyja tarja el és mindent ráhagy.

Amikor Szegedre mentünk , szóltunk,hogy elutazunk. Ahogy odaértünk a nagymamáéhoz, párom bemutatott, és közölte,hogy húg telefonált, hogy ő is elakart jönni de nem vittük el. Egy napot bőgtem mérgemben, hogy lehet ilyen szarkeverő.

Mi voltunk a rosszak. :evil:

Kép
muzsuzska

http://kepfeltoltes.hu/081123/002__2_fe ... w.kep_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/081123/folyos__w ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/081123/folyos_3_ ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/081123/F_rd__www ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/081123/F_rd_2_ww ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/081123/H_zunk_20 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/081123/K_p_142_w ... es.hu_.jpg

Ezekhez csak annyit, hogy az utolsó szögig mindent mi csináltunk. A galériát, a burkolást, a fürdőszobát, csak a villanydolgoknál volt kint szakember, és a vizet és a gázt intézték hivatásos emberek. Minden mást, a tetőzést, a burkolatokat, a ház szigetelését, mindent kettesben csináltunk. :)

Heni

Kép
szheni

Inkább kerülöm a konfliktust, nem szólok be neki, elég nehéz.

Kép
muzsuzska

Na,végre bejött az esküvői képetek. Csinosak vagytok. :wink:

Viszont megjött a F. Kicsit itthagylak benneteket.

Kép
flóra 11

Gyönyörű házatok van! :oops: Lesz helye a babának. :D

Kép
muzsuzska

Akkor ezermester párod van, mi a szakmája?

Kép
muzsuzska

Visszamásztam (többször is leállt közben), megengedte a gép, hogy legalább elolvassam, amit írtatok.

Az esküvői képeket már megnéztem, csodagyönyörű vagy, Heni, persze a Miki se rossz! 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Neked két ruhád volt ezek szerint, Heni! Ó, milyen szép vagy és te meg rám mondod, hogy jól néztem ki az esküvőn! :x :x :x Ne humorizáljunk! :? A lényeg, hogy nagyon szépek vagytok, és aranyosak így együtt, és tök szuper, hogy végre összejött a baba is! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Zsuzsi, a húgról nem tudtam. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
benó

Benó, találkoztál vele.

Kép
muzsuzska

Így van, Zsuzska, legyél Te az okosabb! :)
Kellene már friss képeket csinálnom a házról, mert a nyáron festettünk... arról még nincsenek képek. Most tök színes az egész ház... És persze a gyerekszobáról még nincs kép, de tavasszal az is kész lesz. :)

Heni

Kép
szheni

Úristen, Heni, gyönyörű a házatok! :D :D :D :D :D A házszámot le ne írd ide! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Még valaki kedvet kap....) Én meg jövök itt a szerszámosház festésével.... Na, jó. Szuper szép házat építettetek! :D :D :D :D

KépKép
benó

Jajj, Benó, de Drága vagy!!!! :oops: :oops: :oops:
Két ruhám volt, mert két nap volt az esküvő... pénteken a polgári és szombaton a templomi. Ésmiután a ruhákat nászajándékba kaptam a bnőmtől, akinek esküvői ruhaszalonja van, választhattam kettőt. :)

Heni

Kép
szheni

Közben eszem, nehogy lefogyjak. :D

Kép
muzsuzska

Persze, úgy tudtam, csak hogy hülye, azt nem.

KépKép
benó

Nagyon-nagyon szépek! Nekem az a kép a best, amikor virágszirmok vesznek körül benneteket. Nagyon romantikus. :D

KépKép
benó

Benó, de gyogyi vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nekünk nincs ilyen szép szerszámos házunk. Majd lefotózom, és elküldöm a miénket... :S Egyébként a Tiétek is csodaszép. Attól az, hogy Ti csináltátok. :)

Heni

Kép
szheni

Az előbb még drága, most meg már gyogyi! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ez is az is!

:D

Kép
muzsuzska

Heni, nekünk CSAK szerszámosházunk van. Házunk nincs. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Majd teszek fel én is képeket a telekről, főleg inkább a "flóráról" (kisbetűvel). :lol: :lol:

KépKép
benó

Hát... Zsuzska, azért jól megkaptuk a sógornőket... tudod, mi alegrosszabb? Hogy én mindig azt gondolom, sosem tudnék így viselkedni egyik tesómmal sem. Nekem van egy bátyám és két öcsém, deelképzelni sem tudom, h bármelyiknek is ártsak...

Heni

Kép
szheni

Ja, én a hugira írtam, de Benóra is vonatkozhat! :D

Kép
muzsuzska

Heni, majd egyszer kikeresem neked, hol írtam le a többieknek a mi esküvőnket, a ruhát stb., állati vicces sztori, a Zsuzsinak élőben is előadtuk a Gyurikával (a férjem). :lol:

KépKép
benó

Hát majd lesz!!! Ne viccelj már! :) Kezdetben nálunk is csak szerszámosház volt, meg egy rom, amit inkább ledózeroltattam volna, mert senki nem vállalta el a felújítását. Miki meg azt mondta, ő megcsinálja. Másfél év alatt tettük rendbe úgy, hogy közben tanítás, ő 3 műszakban dolgozott az Égetőben Dorogon, egyébként most is ott dolgozik. Hivatalosan autófényező, de nem dolgozik a szakmájában.

Heni

Kép
szheni

Ok, várni fogom. :)

Heni

Kép
szheni

Mindenképpen szemétség, amit csinálnak a sogórnők. :twisted: Én azért se értem, mert neki semmivel se lesz jobb, ha nektek sz...r. :evil:

KépKép
benó

A volt férjem házát, teljesen felújitottuk, gyönyörű és hatalmas volt, de váláskor az övé minden, én csak dolgoztam.
Boldog nem voltam, pénz meg volt.

Most csak a szeretetünk van és nagyon boldogok vagyunk.!!!! Ez többet ér mindennél.

Kép
muzsuzska

Mindegy, hogy drága vagy gyogyi, IMÁDOM! :):):):):):)

Heni

Kép
szheni

Pillanat Heni, mindjárt reagálok, csak a Gy. íjásztanfolyamon (+ vizsga) van, és ma van a szülinapja, most írt egy sms-t, hogy "sziasztok drágaságaim" :D :D :D :D , úgyhogy muszáj felhívnom. Eddig nem akartam, hátha még aluszik.

KépKép
benó

Süt a napocska!!!!!!!!!!!

Közben négykézláb másztam a számítógép asztala alá mert elgurult a sajtom! :D

Kép
muzsuzska

Ez így van Zsuzska! Te Benó, szerintem külön pszichológia kell a sógornőkhöz... ezeknek dehogynem jó, ha nekünk rossz... sztem ezt élvezik a legjobban... csak mi okosabbak vagyunk. Nem figyelünk rájuk és ennyi. Csak a gyerekek miatt találkozunk velük... mondjuk ők akárhányszor itt voltak, mindig mindent csak leszóltak... csakhogy mi összesen a levonások után max 80 ezerből élünk havonta, amíg ők közel 5 millióból... így oké, hogy játsza a kiskirályt ha hazajön...

Heni

Kép
szheni

Hát még milyen drágák lesztek ha meglesznek az ikrek!!!
Boldog szülinapot Gy. nak!

Kép
muzsuzska

Azt hiszem, hozok én is vmit enni...

Heni

Kép
szheni

Az ilyen szokta mondani azt is pár év kint élés után, hogy-hogy is mondják ezt magyarul? Na ilyenkor durran el az agyam.

Kép
muzsuzska

Lassan itt kell hagyjalak benneteket. Hajmosás. Megpróbálok hajcsavarral némi frizurát varázsolni . :D

Kép
muzsuzska

Kösz a szülinapi üdvözlést. :D

KépKép
benó

Drágaságok! :D Aranyos. :D

Kép
muzsuzska

Én is hozok kaját, közben keresem az esküvős sztorit. De azért majd leszek még kb. 10-ig.

KépKép
benó

már vok...

Heni

Kép
szheni

Zsuzska, ő pont ilyen.:)

Heni

Kép
szheni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: