Hello!
Na, ma kieltem vasarlasi maniamat es vettem a babaknak fejenkent 5 kispolot es 2 nadragot, a nagyfiamnak meg egy polot es 3 kiszoknit. Es holnap megyek a baratnommel moziba! Micsoda hetvege!
Banika: nagyon jok lettek a kepek!!! Olyan szepek!
A pocid is nagyon helyes es Apa gatyaja is szexi!
Olyan jot nevettem a ferjed beszolasan! Mar most gondolkodsz a harmadikrol?

En is mindig kislanyt akartam most meg egyszeruen imadom a fiukat (nem mindha Annat nem imadnam), tiszta szerelmes vagyok belejuk! Meglatod Te is az leszel! De ha csak fiaim lennenek tuti en is addig nyuznam Apat egy lanyert amig el nem valna tolem mert tobb gyereket egeszen biztosan nem csinal se nekem se masnak ezt kijelentette.
Jucicuki: kiruccanas, szupi, de jo Nektek, mi csak nyaron megyunk majd haza 3 hetre. Ne felj tole, nagyon jol fogjatok erezni Magatokat! GYonyoruek a Csajszik, nagyon csajszisak!

Szamolj majd be az almaeves hogy sikerult, nalunk ugy nez ki komaljak, hetfon kezdjuk a banant. Mi eszunk tejpepet de nem kanallal hanem cumisuveggel, ja, csak gluten nelkulit!
Luca: nekem alszanak kulon a babak de en nem mondtam hogy celszeru, szerintem egyaltalan nem celszeru es nem jo, sokkal jobb egyutt altatni Oket a kezdetektol fogva csak sajna nalunk eleg rosszalvo Alex es folkelti Annat de nemsokara mar muszaly lesz egy szobaba raknunk Oket, keszitem magam lelkiekben a siros ejszakakhoz! Mikor lesz legkozelebb uh-od?
Igen, 8 hetesen mar nem nagyon voltak kenyelmesek a gatyaim!
Navia: orulok hogy minden redben van a babakkal es gratula a vegyesparoshoz! Mikorra vagy kiirva?
Zsani: kulon alszanak csak az elso honapban aludtunk egy szobaban Veluk! Zavartuk Oket es Ok is minket!
Lili: miluparol fogalmam sincs, nalunk Anna antirefluxos tejcsit kapott, az nagyon suru volt es semmi baja nem lett tole, kaki is rendben volt.
Rebe: ugye hogy nincs semmi a kicsi labaval! Orulok!!! Szerintem tobb kicsi ruhacskat vegyel es egy-ket nagyobbat. Rakom a tablat, ezalapjan ki tudod lesni hogy kb. milyen sullyal szuletnek a bebik!
Dori: "aprosagok" tokeletesen igazad van!!!
Tunci: meselj Magatokrol! Spontan bebik? Hany hetre szulettek es hogyan? Hogy birod Veluk? Konnyebb most mar? (szigoruan igennel valaszolhatsz csak!

) Neha en is nagyon varom mar hogy nagyobbak legyenek! Egypetejuek igaz?
Rolatok hol lehet kepeket nezegetni? En is allandoan hasonlitgatom Oket

es aggodom Annaert mert kissebb, gyengebb, nem forog pedig Alex mar igen stb. pedig hat nem kene annyit aggodni, majd belejon O is! Koszi a dicseretet!
Kamilla: Te ezt tanultad valahol? Ilyen erzeked ehhez? Ez csodallatosan szep! En is nagyon szivesen megtanulnam! Egyenlore szerintem ne gondolkozz tapszerben hanem abban hogy szuperul fog menni a szopizas!