A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Végre sikerült feltennem képeket. Ők az én kicsinyeim, a nagylányomról pedig még keresek szupi képet. Én is kíváncsi vagyok a burgonya elkészítési módjára.

snezsanett

Zsani: GYONYORUEK!!! Micsoda nagy, kek szemek! Biztosan a nagylanyod is ilyen szepseges!

Kicsit kivagyok ma, mar 3 napja nagyon rossz az ido, be vagyunk zarva, gyerekek meg vannak orulve en pedig kezdek! Raadasul ezen a heten mar vegig ilyen szeles, esos marad az ido. :evil: :evil: :cry:
De legalabb kaptam ma szep viragot az uramtol! :D

KépKép
KépKép
tontica

Bocsi, tudom allandoan kepeket rakok de szerintem ez olyan edi. :D Most csinaltam az elobb.
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Petricsek: gratulálok a fiúkhoz! Jó egészséget kívánok nektek!!! :D

zsani: gyönyörűek a bébik :D

Ma voltunk genetikai uh kontrollon. Botinál egy a magzatvíz több az átlagosnál és sajnos neki is 7-8 mm vesetágulata van. A doki azt mondta, hogy ez pont a normál érték felső határa. Két hét múlva újra menni kell kontrollra. :(
Bogi jól van. Mindketten szépen fejlődnek, egyformák és kornak megfelelő méretűek. Az asszisztens csajszi nem tudta megnézni a szívhangjukat, állandóan ficánkoltak. Nem hiába, úgy néz ki, hogy az ikreim ikrek lesznek. Rájuk jellemző ez az izgő-mozgó tulajdonság. :)

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Tonti,Zsanett

Tündérek a törpék :lol: :lol:

Szilvi

Ne aggódj a tágulat miatt,nálunk az egyik uh szerint 0,89x2,94CM!!
A másik gép szerint 1,2x1,6cm.Vajon melyik a valós méret?Én is minden nap arra gondolok,hogy el fog tűnni.
Vendég

Kép

Kép

Kép
Vendég

Kép [/img]
Pocak apa Garfieldos "bugyijában"

Kép
Szemből brutál!!
Vendég

Banika, csini vagy és szépek a gyerkőcök!

Zsani, tényleg gyönyörűek :lol:

Tonti édesek, így összebújva!

Milyen nagyok már a gyerekeink, hihetetlen :shock:

Február 29-március 2 Hotel Lővér Sopron, első családi kiruccanás :lol: alig várom, kicsit félek is :oops:

Puszi!

Judit

jucicuki

Csajok, nagyon helyesek a gyerekek!

Banika, szép pocid van, a babák is aranyosak!

Tegnap a lányomnak is mutattam a képeket, amiket ide feltesztek.
Tontica összes fotóját is végignéztük, uh-t is.Öröm nézni Őket! :lol:
Megnéztük, hogy nekem is mekkora lesz a pocakom. :lol:

Azért az ikerbabák tényleg annyira különlegesek, hogy ketten vannak...szerintem jó Nekik.
Az Anyukának nehéz, ez nem kérdés, de gondolom, az öröm is dupla!Sőt...

Tegyetek még képeket, ha van, annyira jó nézegetni őket!

Még korábban olvastam, valamelyikőtök írta, hogy célszerűbb külön altatni Őket, hogy ne ébresszék fel egymást.Ez mit jelent?Külön szobában?
Egyenlőre még el sem tudom képzelni, hol fog itt elférni 2 kiságy.Elég pici a házunk.De majd megoldjuk.Sok jó ember kis helyen is elfér, nemigaz?
Vendég

Nektek 8 hetesen már látszott valami???? :roll:
Mintha Tontica képein lett volna egy kis domborodás.
Vendég

Luca, nekem is látszott már :)
Én lányaimnak is közös szobája van, és nem keltik fel egymást egyáltalán. Jó alvókája van mindkettőnek :lol:

Judit

jucicuki

Lányok!

Tegnap itt volt védőnéni, kezdjük mi is az almát. Ati vesz délelőtt almareszelőt, apukám meg hozza délután a bióalmát (egy kedves, lusta kollegája nem permetez :lol: )

Kiváncsi leszek!

Kiváltottuk a Hipp 2-es csomagot is, majd azt visszük Sopronba.
Ti már esztek tejpépeket, aki tápszerez?
Egyik korás ismerősöm már elkezdte és nagyon szereti a gyerek...

Judit

jucicuki

Kép kardiológia előtt

Kép Dorka szerel

jucicuki

kedves anyukák gyönyörűek a gyerekek!!!! :D :D :D
snezsanett csillagszemű babáid csodaédik!
tontika még szép tegyed is fel a képeket had gyönyörködjünk,és kitartást hátha jobb idő lesz!
jucicuki a lányokat megzabálnám,olyan drágák és hajrá fincsi alma!
banika jó kis pocókád van :D apa gárfildos bugyija :D :D :D és marci meg berci nagyon szépek jók a képek nagyon :D

lanyané

Jaj, Judit, gyönyörűek!!!!!!!!!!!!! :lol:

Ilyenek kellenek Nekem is!!!!!!!! :lol:

Biztos nagyon jó lesz Sopronban!
Vendég

Nagyon szép babák!

Banika :P nagyon csini a pocid. Érdekes, nekem oldalról brutál, szemből egészen hétköznapi :lol: Hihetetlenül jó fotókat kaptál! Hol csinálták? (Bocs, ha írtad már :oops: )

Huhh, nekem még de sok van még hátra a szülésig :shock: Pedig már megesz a kíváncsiság, kik birtokolják a pocakomat :lol:

Luca :P
Nekem 8 hetesen már látszott, igen!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

A múlt heti bejegyzéskor írtam egy csomót, de elrepült az éterbben és mivel elég rossz kedvem volt már nem írtam újra.
Megvan az amnio eredmény, mindkét baba rendben van, és tuti a vegyespáros! :-) Egyébként azért kellett megcsináltatni, mert a kislánynak köldöksérve van és ki akartuk zárni az esetleges negatív okokat.
Nálunk is van vesetágulat a fiúnál, de nem volt nagy. 26án lesz legközelebb uhu, majd megnézzük az hogy nőtt.
Június 19-re vagyok kiírva és a Jánoshoz tartozik a dokim. De még nem beszéltünk ilyenekről vele, mert erre az eredményre vártunk nagyon. Férjem így nyugodott meg teljesen. De most végre megyünk nézelődni is hétvégén.Már találtunk katalógusban szép bútort és babakocsi ötlet is van. Megrendelném neten, de előtte mindenképpen meg akarok tapizni mindent!

Nagyon szépek a babák!!!! Én mindig várom a képeiteket, mert olyan jó követni milyen szépen fejlődnek!
Gratula a fiúk születéséhez!!! reméem Zsombi gyorsan utóléri a tesót!

A Jánosban lesz PIC??? hát ez jó hír! hol olvastátok?
Navia
navia

Navia, a Jánosban tavaly június óta van PIC. :D

Kép
babyteve2

Ikres anyukák!

A törpökkel egy szobában alszotok még, vagy külön szobában csicsilnak?

snezsanett

Én egy szobában, de ők még csak két hónaposak.

Lányok, fontos kérdés, és épp csk bekuksizok, mert nagyon nincs időm. Van tapasztalatotok a Milupa Milumil HA-val kapcs.-ban? Most váltottunk a Milupa Aptamil HAT-ról Milumára, és mintha szenvednének az emésztés alatt, és nem is rottyantanak annyit, mint szoktak. Maga a tápszer is olyan sűrűnek tűnik nekem. Lehet, hgy korai volt az átállás?

KépKép
lili73

Tontica,
Örülök, hogy együtt alszanak, maradjon is ez így! Az meg szintén tuti, hogy ízlik neki az almapüré! :D A porcelánbabás kép nem semmi, annyira édes! :lol:

Petricsek,
Nagyon gratulálok Zsombor és Bendegúz érkezéséhez! Sok boldogságot, tejcit, és jó egészséget nektek!

Maminti,
De jó hogy Andrissal semmi baj, és akkor Hanga is hamar rendbe jön!

Snezsanett,
Azok a szemek! :lol: Nagyon szépek a gyerkőcök!

Szilvaqueen,
Remélem minden rendben lesz! Az enyémek is úgy ficánkolnak mindig!

Banika,
Jók a képek, a pocid is szép! :wink:

Juci,
Elhiszem hogy félsz kicsit, de biztos jól fogjátok érezni magatokat!

Luca,
Nekem látszott már 8 hetesen! :wink:

Navia,
Örülök a jó amnioeredménynek! Ja, és már tényleg van PIC a Jánosban, csak múltkor véletlen nem múlt időben írtam! :oops:

Mi tegnap voltunk uh-n a dokinknál, szerencsére minden ok. A méhszájam zárt, az apróságok pedig növögetnek. Megnézte ő is a lábacskákat, és teljesen rendben van minden. Borzasztóan örülünk, mert most már a második ember látja így! :D Többet kell innentől pihennem. Legközelebb 4 hét múlva megyünk, hogy én hogyan fogom addig kibírni. :shock: Akkor lesz a terheléles cukor is!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket.

Luca
Mi a 9. héten tudtuk meg,hogy ikrek,de nekem már a 6. héten szoros volt a nadrágom.Gondoltam szép kis bálna leszek,ha ez így megy tovább.Aztán 3 hét múlva megtudtuk,hogy miért akkora a hasam.Amúgy biztosan több a gond is az ikrekkel,de sokkal több az öröm is!!!! :lol: Mi nagyon örülünk,hogy ketten vannak,még ha kicsit nehezebb is.Akárhogy is nézzük ez egy kis csoda.

Judit

Annyira édesek a lányok!Én már most fűzöm apukát,hogy mennyire szeretnék harmadiknak egy kis rózsaszín hercegnőt.Azt mondta adjak fel hírdetést:olyan apukákat keresünk,akik lányt tudnak csinálni és szigorúan egyesével!Ő nem vállalja a kockázatot.

Fanni

Nagykanizsán voltunk egy doktornőnél,akit több ismerősöm is ajánlott.A pécsi incidensünk után úgy gondoltuk,oda nem megyünk semmiképpen.Ez a hölgy viszont már a telefonban is szimpi volt és csak jót hallottam róla.Kaptunk 9db képet és a dvd-t.Ja!Az összebújós képből kért egyet magának is,mert annyira tetszettek neki.

Navia

Örülök,hogy minden rendben veletek.Olyan sokszor eszembe jutottál,mert nem jelentkeztél sokáig.Múlt hétvégén a mi netünk is szórakozott és nekem is elszállt e regény amit már hatodszor írtam újra.Teljesen kiborultam,pityeregtem,mint egy kisgyerek.A hormonok áldásos hatása.Apuka megsajnált,vett egy új rootert(hogy kell ezt írni?)
Azóta semmi gond a nettel.
Vendég

Nem e regény,hanem a regény.Bocsi,kicsit szórakozott vagyok.
Vendég

Lányok

Van valakinek Peg Perego Duette-je?Tudtok róla valami infót?Én találtam egyet használtan(még garanciális)75000-ért.Meg hordozót is találtunk hozzá, 40000-ért a kettőt.
A Jané nagyon tetszett,de újonan nincs rá most 200 ezrünk,használtan meg sehol nincs.
Azért gondoltam ezt a Peregot,mert ha már nagyobbak lesznek,akkor amúgyis szeretném lecserélni a Perego Aria-ra,ami egymás melletti és csak 78cm széles.
Mi a véleményetek?
Vendég

Petra :P
Most vettem csak észre... pár napig nem tudtam netezni vírus miatt és valahogy átlapoztam ezt a fantasztikus hírt!
GRATULÁLOK!

Banika :P
Nem csodálom, hogy neki is kellett! Ritka, hogy ilyen szép képet tudnak csinálni ikrekről együtt!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni

Az igazsághoz hozzátartozik,hogy folyamatosan ütik-vágják egymást.Aztán a vizsgálat végére lecsillapodtak és összebújtak.

Ti érzitek,hogy mikor melyikük rugdos?Nálam fejjel lefelé fekszenek mindketten és az összes lábuk a gyomrom rugdossa.De nem tudom melyik kié?!
A tejbedarát imádják.Ha csak rá gondolok,már pörögnek ezerrel és nem hagyják abba amíg nem kapnak.Hihetetlen.31 évig utáltam a tejbedarát,az anyámat a sírba tettük,mert az öcsém szerette,én meg csak a tejberizst ettem meg.Most minden nap tudnék enni.
Vendég

Judit!

ne aggódj, nem lesz semmi, és már igazán rátok fér a kikapcsolódás így 4-esben, ki kell pihenni a tavaly őszi megpróbáltatásokat
a csajok biztosan fogják élvezni, de szerintem ti is
mi a nyáron megyünk majd, irány a tenger, már alig várom, tuti nagyon fogják élvezni... :lol:

Snezsanett!

Nálunk én mentem hozzájuk, és csak 2 hónapig aludtam nálunk éjjel utána max. nappal, igaz nálunk volt bent ágy a gyerekszobában.
Szóval azóta "egyedül" nyomák a szundit

Tontica, Judit!

Nagyon édesek a gyerkőköc. Nem lehet betelni velük.

Fanni!

Már nincs olyan nagyon sok hátra a szülésig, jó esetben 20 hét.
Hát igen az ember ilyenkor azt kívánja bárcsak már megszületnének és egészségesek lennének, de aztán majd jönnek az újabb "apróságok", a miért nem eszik/alszik..., miért kancsal, tartja így a lábát/kezét/, miért nem produkálja az életkorának megfelelő mozgásmintákat... és még sorolhatnám, ja és később jön a jaj leesett/elesett/beszorult és társai, de nem akarlak elkeseríteni :lol:
Szóval ez csak a kezdet....
Én már kezdek beletörődni, vettem nyugtató teakeveréket/tusfűrdőt/ levedulás illatosítót/ aromafürdőt és minden este "wellnesselek " egyet, min. 1 órát, így túlélem a napokat és feltöltődöm, mint a duracel nyuszi.

Dóri
Vendég

Lili73!

Mi elég sok tápot kipróbáltunk anno, mert rengeteget buktak, de sajnos tapasztalat, hogy nem mindig bírják a váltást, szóval ha azt tapasztalod, hogy nekik nem jó, akkor add a régit, a dokid simán felírhatja nekik 1 éves korukig(azt hiszem, de 6 hós korukig biztosan).
Nem feltétlenül kell átállni a Milumilre, ráér később is, vagy lehet más fajta táp is, ha ez annyira nem jó nekik.
Vendég

Dóri :P
Ezt bizony elhiszem, hogy így van. Gyönyörű dolog az anyaság, de hihetetlen felelősség is. Ilyenkor növünk fel :wink:

Banika :P
Az ikres poci már jó hamar az életre nevel :lol:
Azért én puszilkodós ikres felvételeket is láttam már. Bizti a tieid is néha kedveskednek egymással, csak nem az idegesítő UH mellett :wink:
Én még nem éreztem konkrét magzat mozgást, de szerintem kevesen tudják megítélni, pláne így a 24. hét körényékén, hogy éppen melyik babának a micsodája találta el a pocit. Talán majd később...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Benéztem hozzátok és olyan jó érzés fogott el!Ikerlányaim 20 hónaposak,Nóra és Sára.Annyi jó élmény jutott eszembe a pocakotok és az UH képek láttán :D !
dóri79!Nagyon igazad van az "apróságokkal"(miért nem eszik/alszik stb.)kapcsolatban.
Judit!Gyönyörűek a lányok az oldalatok szorgalmas látogatója vagyok!A tej kérdéssel én is így voltam,hogy bármit próbáltam nem lett több.
Kép Kép a Lányok 2 hetesen Kép ....és most [/img]
A pocakosoknak problémamentes babavárást,a babásoknak sok kitartást kívánok :lol:
Szép napot!

bognartundi0727

Nem is az a baj, hogy nem válik be a Milumil, mert eszik, tehát tetszik nekik. Inkább csak nekem nem tetszik, hogy olyan sűrű, és mintha nem is oldódna fel rendesen, pedig betartjuk az elkészítésnél az előírást (már amennyire meg tudom állapítani, hogy milyen a 40 fokos víz). Pl. az egyik etetés után ot maradt egy kis sűrű massza az üvegben. Kicsit meg is ijedtem, hogy Lizi ilyen töményet evett, nehogy baj legyen a kakival. Azóta mindig jól felrázzuk újra szétosztás után.
Az Aptamillal nem volt ilyen tapasztalatom.

KépKép
lili73

Hali!

Banika! Nekünk Peg Perego duett van, de még nem tudok tapasztalatokról beszámolni. Nekem jónak tűnt, azért is vettük meg.

Mi most tartunk az agyonrugdosás időszakában. Még van helyük rugkapálni, de már nagyon erősek. Néha tényleg kellemetlen, de alapvetően jó érzés. Csak sajna én nem tudom sose, hogy éppen ki rugdal. A jobb oldal sokkal aktívabb mint a bal.

Tündi! Nagyon édesek a babáid!

Mi úgy tervezzük, hogy lesz egy fotelágy a bébiszobában, én az elején ott fogok aludni. Viszont az csak akkor fér be, ha kitesszük a szopisfotelt.

Nekünk már az első UH-n kiderült hogy ikrek. 5 hetes terhes voltam akkor. Persze akkor még csak két petezsák volt szívhang nélkül. Csakhát nálunk nem volt akkora meglepi.....

Pár kép a szobáról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, gyönyörű a babaszoba!!!!!!!!!
Vendég

Kamilla: hupp, hupp, mindjart sirok, en is ilyen szobat akarok, de ugyanilyet! :cry: :lol: Te festetted egyedul? Ide is johetnel festeni!!!!
Nekem a vukkos tetszik!

Tundi: de szep babak!!!!!!!! Udv!!!!!

Sajna most csak ennyire jutotta az idombol. Majd jovok estefele.

KépKép
KépKép
tontica

Tünci, helyesek nagyon a lányok! :lol:

Ezek az ikerbabák tüneményesek!El sem hiszem, hogy nekem is ilyenek lesznek 7 hónap múlva... :lol:
Vendég

Kamilla, csodaszép lett a szoba, nagyon ügyes vagy :!: :!: :!:

Tündi! Köszi, szépségesek a lánykáid!

Dóri!

Merre tengereztek?
Az újabb "apróságok" legírásodon jó röhögtem, mintha magamat hallanám :roll: :wink:
Wellness jól hangzik :lol:

Lányok!

Eddig vasaltam a babarucikat, most "apa" vasalja a mienket, hogy kicsit ide tudjak ülni, törpök mindjárt kelnek enni. Imádom :wink:

Szép hétvégét!

Puszi!

Judit

jucicuki

Kamilla

Gyönyörű ez a szoba! :D Nálunk még dobozok stb. lakik a gyerekszobában.Viszont ma megjöttek a kiságyaink.Jövő héten babakocsi,hordozó és mire észbekapunk jönnek a lurkók.ma volt az asztalos is,hogy véglegesítsük a bútorokat.Mondtam neki,hogy ne sokáig számolgasson,hanem álljon neki,mert nem érünk rá az utolsó pillanatra hagyni.

Rugdosás:nálunk is a jobb oldal az aktívabb.Sőt néha olyan amorf a hasam,mintha mindketten oda vackolnák be magukat.

Nem tudom,hogy ettől a hülye szeles hidegtől,vagy mástól,de annyira fáj a bal csípőm,hogy megveszek.Majd jövő héten megkérdem a dokimtól.

Jó pihit mindenkinek,mi megyünk bulizni a páro kolléganőjének a szülinapi bulijára.Mondtam nekik,hogy egy fotelt hozzanak nekem. :lol:
Vendég

Judit

Hogy vetted rá apát,hogy vasaljon?Az enyém bármit megcsinál,de vasalni,főzni nem hajlandó! :(
Vendég

Köszi a dicséreteket a lányok nevében! :D
Kamilla!Nagyon szép a szoba!
Banika!Látom Kaposvári vagy.Ott is fogsz szülni?Az én lánykáim ott születtek!
Luca!Az ikrekkel nagyon sok gond van,azt gondolom főleg ha első gyerekek,mert az ember jobban félti őket mint amikor már van tapasztalata.Sokáig önkéntelenül össze hasonlítgattam őket pedig nincs két egyforma gyerek.Viszont annál nincs nagyobb ajándék amikor szeretgetik egymást,vagy azt hallom a gyerekszobából,hogy annyira nevetnek egymáson.Tényleg nagy csoda :lol: .Most hogy már ekkorák néha el sem hiszem hogy a pocakomban voltak :D .Én nagyon örülök hogy ikreim vannak,de gondolom ezzel nem vagyok egyedül :D
Tontica!Megnéztem a webalbumod!Olyan szépek a gyerekeid!!!!
Szép napot!

bognartundi0727

Kamilla:

Gyönyörű lett a szoba!!!! te festetted a képeket? szabad kézzel v projektorral? És még egy kérdés(bocs, a sok kérdés miatt :oops: ):milyen festékkel?

Mert én is gondolkoztam, h szeretnék ilyen képeket a falra :lol:

Tündi:

Nagyon édesek a lányok!

szanet

Lányok! Ezek szerint senki nem használj a Milumilt?

KépKép
lili73

Lili!

Nestlé Beba HA start-ot eszünk.

Banika!

Ő ajánlotta fel :wink:

Judit

jucicuki

Köszi a szobadicséreteket. Igen, én csináltam a falat, csak sajnos kényszerpihenőre lettem fogva, úgyhogy nincs befejezve. :(
Aquakolor szinezőpasztával csináltam, meg diszperzittel. Ja és projektorral a figurákat. A fákat magamtól.

Nekem meg a csontjaim fájnak a sok fekvéstől. Főleg a medence és a csípőcsontom. Viszont amióta fekszem, a hasam tök jól van! Nem keményedik. Csak nehéz, ha felkelek tartani kell alulról. :)

Egyébként hogy van ez a tápszer dolog? Elsőre mit ír fel a doki? Mert ugye akkor én még nem tudom megmondani, hogy milyet szeretnék. Azt sem tudom milyenek vannak. És egyáltalán mikor írja fel? Mert ha nem indul be a tejem a kórházban akkor is kell nekik valami, nem? Vagy az első adagot ott írják fel?

Kép

Kép
kamilla306

Lili!
Mipont azt esszük, és nincsgond. Bár nem méregetem, hányfokos a víz, ált kicsit melegebb, aztán ha kész, akkor hűtöm...

Kamilla!
gyönyörűséges szoba, ngyon ügyi vagy!

együtt alvás: én még velük alszuom, addig, amíg éjjel is kelnek. Mvel másfél szobánk van. nagylány is a nagyszobában alszik, oda nem tehetek be bébifont, mert zavarná...

krumpli: megfőzöm és összeturmixolom a vízzel. annyira nem jön be... megpróbáljuk majd megint az almát...

Kép
Kép
maminti81

Maminti, köszi, végülis nálunk sincs gond, azóta kakiltak rendesen, akkor mégsem túl sűrű, csak olyannak látszik.

Kamilla, sztem kórháza válogatja, nekünk eleve a Milupa Aptamilt írták fel, pedig a kórházban Humanát ettek. Nem én választottam. Most meg a gyerekorvos mondta, hogy ideje váltani, mert már nagyok a babák, és ezt a Milumilt írta fel.

KépKép
lili73

Banika,
Mi a Peg Perego Duettet tervezzük megvenni. Megnéztünk már többet, és nekünk ez jött be a legjobban! :wink:
Ja, és én sem tudom mikor ki, és mivel rugdos, vagy mocorog. De inkább balról érzem!

Bognartündi,
Gratula a csajokhoz! :D

Kamilla,
Gyönyörű a szoba! Nagyon ügyes vagy! :D

Anyucik, lenne egy gyakorlati kérdésem. :oops: Böngészgetem a kelengye listákat, hogy majd mit kell vásárolni. És ugye a rucikból 56-62-t írnak. Először elég az 56-osokat beszerezni, és ráér a 62-s? Mert gondolom azért nem lehet akkora születési súlyra számítani. Vagy rosszul gondolom? Nálatok mi volt a tapasztalat ez ügyben?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Hello!

Na, ma kieltem vasarlasi maniamat es vettem a babaknak fejenkent 5 kispolot es 2 nadragot, a nagyfiamnak meg egy polot es 3 kiszoknit. Es holnap megyek a baratnommel moziba! Micsoda hetvege! :D :lol:

Banika: nagyon jok lettek a kepek!!! Olyan szepek!
A pocid is nagyon helyes es Apa gatyaja is szexi! :lol:
Olyan jot nevettem a ferjed beszolasan! Mar most gondolkodsz a harmadikrol? :lol: En is mindig kislanyt akartam most meg egyszeruen imadom a fiukat (nem mindha Annat nem imadnam), tiszta szerelmes vagyok belejuk! Meglatod Te is az leszel! De ha csak fiaim lennenek tuti en is addig nyuznam Apat egy lanyert amig el nem valna tolem mert tobb gyereket egeszen biztosan nem csinal se nekem se masnak ezt kijelentette. :lol:

Jucicuki: kiruccanas, szupi, de jo Nektek, mi csak nyaron megyunk majd haza 3 hetre. Ne felj tole, nagyon jol fogjatok erezni Magatokat! GYonyoruek a Csajszik, nagyon csajszisak! :D Szamolj majd be az almaeves hogy sikerult, nalunk ugy nez ki komaljak, hetfon kezdjuk a banant. Mi eszunk tejpepet de nem kanallal hanem cumisuveggel, ja, csak gluten nelkulit!

Luca: nekem alszanak kulon a babak de en nem mondtam hogy celszeru, szerintem egyaltalan nem celszeru es nem jo, sokkal jobb egyutt altatni Oket a kezdetektol fogva csak sajna nalunk eleg rosszalvo Alex es folkelti Annat de nemsokara mar muszaly lesz egy szobaba raknunk Oket, keszitem magam lelkiekben a siros ejszakakhoz! Mikor lesz legkozelebb uh-od?
Igen, 8 hetesen mar nem nagyon voltak kenyelmesek a gatyaim! :wink:

Navia: orulok hogy minden redben van a babakkal es gratula a vegyesparoshoz! Mikorra vagy kiirva?

Zsani: kulon alszanak csak az elso honapban aludtunk egy szobaban Veluk! Zavartuk Oket es Ok is minket!

Lili: miluparol fogalmam sincs, nalunk Anna antirefluxos tejcsit kapott, az nagyon suru volt es semmi baja nem lett tole, kaki is rendben volt.

Rebe: ugye hogy nincs semmi a kicsi labaval! Orulok!!! Szerintem tobb kicsi ruhacskat vegyel es egy-ket nagyobbat. Rakom a tablat, ezalapjan ki tudod lesni hogy kb. milyen sullyal szuletnek a bebik!

Dori: "aprosagok" tokeletesen igazad van!!!

Tunci: meselj Magatokrol! Spontan bebik? Hany hetre szulettek es hogyan? Hogy birod Veluk? Konnyebb most mar? (szigoruan igennel valaszolhatsz csak! :lol: ) Neha en is nagyon varom mar hogy nagyobbak legyenek! Egypetejuek igaz?
Rolatok hol lehet kepeket nezegetni? En is allandoan hasonlitgatom Oket :cry: es aggodom Annaert mert kissebb, gyengebb, nem forog pedig Alex mar igen stb. pedig hat nem kene annyit aggodni, majd belejon O is! Koszi a dicseretet! :D

Kamilla: Te ezt tanultad valahol? Ilyen erzeked ehhez? Ez csodallatosan szep! En is nagyon szivesen megtanulnam! Egyenlore szerintem ne gondolkozz tapszerben hanem abban hogy szuperul fog menni a szopizas!

KépKép
KépKép
tontica

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!

Nálatok doki írja fel a tejpépet? Milyen márkát esztek?

Rebe!
Mi 44-esben :oops: jöttünk haza. Nekem ötvenesből és 56-osból volt nagy készletem az elején.

Judit

jucicuki

Sziasztok!
Rebe!Mi 50-esben kezdtük,de abból kevés volt 56-os viszont sokáig volt.
Tonti!A lányok spontán bébik 10 szem peteérést segítő gyogyszert szedtem be,azt gondolom hatásos volt :D .33 hétre születtek,spontán.Megindult a szülés,próbálták visszatartani de nem jött össze.Nóra 1990g,Sára 2550g volt.3 hétig voltak a pécsi PIC lakói,de hál`Istennek csak biztonságból,hogy ha rosszabbra fordulna az állapotuk.Inkubátorba voltak pár napig és megtanultak enni.Különben 2petéjüek még a vércsoportjuk is más.Nem volt egyszerű velük,mert nekem a férjemen kívül aki igazán kitesz magáért nincs segítségem.Amikor hazajöttünk és 3 óránként ettek az kemény volt,általában pár órát aludtunk azt is több részletben.Most már könnyebb :D :D (Tényleg)!!Az iwiwen vannak fenn képek de majd én is megpróbálkozom a picasaval.Ne hasonlítgasd őket mert nincs miért aggódnod.Én ezt egy időben túlpörögtem és agyon aggódtam magam.Most már nevetek rajta.Mert ugye ha az ember lányának korkülönbséggel születnek a gyerekei akkor már nem nagyon emlékszik rá hogy az első babája milyen ütemben fejlődött(főleg hetes eltérésekre)!

bognartundi0727

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?