A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Lorcika, a gyogyó neve: Caulophyllum Thalictroides van 5ch-s és 15 ch-s is belőle.

Ha 5ch-s akkor 2x5 szemet kell belőle, ha 15ch-s akkor 2x2-t.

Mondott még gátolajat is, azt 37.héttől kell használni, apának bemasszírozni. Ezt nem végül nem váltottam ki....Valakinek van ezzel kapcsolatban infoja? Tapasztalata?

Szép estét mindenkinek.

Melcsi

Ui: Lorci, megkóstoltam az új krumplit én is, nekem sem jött be. Meg ettem egy fél big mac-et. Most megyek zuhanyozni, hogy megkönnyebüljek, holnaptól meg visszafogom magam......

Kép
melcsi6

Melcsi koszi az infot.
En is akartam gatolajat, de azt allitolag be is kell kenni, meg mindenfele....en azt meg....inkabb neeeem!!!! A fene fog ezzel nyunyalni!!!! :D En azt hallottam, hogy a gat rugalmassaga is valamennyire hajlam. Ha annyira merev a szovet, akkor kenegetheted te barmivel, nem fog felpuhulni, rugalmas lenni! En ezt hallottam, de ha szegeny Bogyra kicsit jobban lesz es ir nekunk, o biztos tud tobb infot! :)

Kép

Kép
lorcika

Halihó!

Hát ennek a gátmasszázsos izének nem tudom mennyi jelentősége van, de erről már írtam. Szerintem rém gusztustalan (apának is) könyékig turkálni... Én magam a gátvédelemhez használtam olajokat, szóval így beitattam a gézbe és azt rátettem a gátra.

Amúgymeg szerintem nem minidg az az asszony érdeke hogy elkerülje a gátmetszést! Sokkal jobb egy vágott és jól foltozott gát, mint egy szétynyunyált szövetekből álló, laza, lötyögös ám de nem vágott gát....

Persze van abban is valami, hogy azt oda úgy egyben találták ki, mármint az izmot körben, de az még nem gondolta végig, hogy az izom azért szépen tud gyógyulni. Pl egy hasműtét után sem lesz ott luk, vagy egy izomszakadás után sem bénul meg örökre az ember....

Én magam nem turkálok.... és állok elébe a gátmetszésnek. Remélem most sem fog gondot okozni a beavatkozás!

KépKépKép
bogyra

Bogyra: En is azt hallottam, hogy azert jobb a gatmetszes, mert aztan evek mulva lehet gond, egyre lazabb...es lehet plasztikazni!!! :(
En ettol tok rosszul vagyok, de allok elebe....mi mast tehetek!!! :D
A varras rettent el......ki lehet birni?? :shock: :? :oops: :roll: Tudom, tudom hogy nagyon aggodok.....csak beszari matyi vagyok teljesen a fajdalomtol!! Eeevan, vallalom beszarisagom!!!! :(

Kép

Kép
lorcika

Rielláról semmi hír?

Előbb annyira köhögtem, hogy bepisiltem! :shock: :roll:

Lehet felveszek egy pamperst! Már ha gyártják bálna méretben :D

Viszont nem fáj semmim... ellneben nagyon kapar a torkom és ez szörnyá köhögőrohamokat vált ki... izomláz van a hasamban, de nagyon furi helyre kerültek a hasizmaim, mert a medence csontom felett érzem az izomlázat két oldalt! :D

KépKépKép
bogyra

Drága Hölgyeim!

Bocsánat hogy így felpofátlankodtam ide közétek, de éppen a szülőszobáról jöttem, és az én kis bababogyóvirágsziromszörpöm "Riella" alias Gabriella megbízott, hogy jelezzem felétek, hogy 20:15 perckor a fiunk Martin megszületett.
A részletekről majd ő bővebben beszámol, valószinű kedden jöhet haza, de egy biztos, ha megkérdeznének, hogy ha újra születnék lennék e lány, kapásból a NEM szocskát hajtogatnám.

A szülés amúgy fantasztikus volt, a Dél-Pesti korház szülészetéről csak jót tudok mondani, ilyen emberekkel mint ott soha nem találkoztam. Kiváló szülésznők és orvosok vannak, akik nagyon tutik.

Köszönök mindent nekik.

Üdv:

Nándo (a Riella anyaszomorítója)

Kép Martin

KépKép
riella77

Sziasztok!!!!!!

Nándó, nagyon köszönjük a jóhíreket és gratulálunk a kisfiatokhoz, GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És már is beloptad magad a szívünkbe :wink:

Riellának gyors regenerálódást és sok tejcit kivánok és millió puszit ölelést kivánunk neki. De jó, hogy már túl van rajta :wink:

Juhéé, minden napra egy babahír :wink: , ki a következő :lol: ?

Szép napot mindenkinek!
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!!!!!!

Nándó, nagyon köszönjük a jóhíreket és gratulálunk a kisfiatokhoz, GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És máris beloptad magad a szívünkbe :wink:

Riellának gyors regenerálódást és sok tejcit kivánok és millió puszit ölelést kivánunk neki. De jó, hogy már túl van rajta :wink:

Szép napot mindenkinek!
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!!!!!!

És máris beloptad magad a szívünkbe :wink:

Szép napot mindenkinek!
Melcsi

Kép
melcsi6

Nem direkt volt :lol: bocsi, hogy 3x küldtem :wink:

Kép
melcsi6

Nando koszi a hireket!! Gratulalunk nektek!! A kisfiu egy tunemeny nagyon nagyon szep!!!!! :) :)

Kép

Kép
lorcika

Nándó!

Először is köszönjük szépen, hogy informáltál. Csúcsszuper vagy!
Másodszor pedig szívből gratulálunk pici fiatokhoz! Édes nagyon! És mekkora :)
Jajj de jó, hogy Riella is túl van már rajta. Nem csajok? Annyira döbbenet, hogy már tényleg minden napra jut egy bébi. De tök jó.
Annyira örülök és mégegyszer gratulálok nektek!

Niki

Kép
niki30

Riella, Nándo - nagyon gratulálok nektek, fantasztikus a babátok :D

Legi

Kép
leglesscat

[quote="niki30"][ írta:niki30size=150]Nándó![/size]

Először is köszönjük szépen, hogy informáltál. Csúcsszuper vagy!
Másodszor pedig szívből gratulálunk pici fiatokhoz! Édes nagyon! És mekkora :)
Jajj de jó, hogy Riella is túl van már rajta. Nem csajok? Annyira döbbenet, hogy már tényleg minden napra jut egy bébi. De tök jó.
Annyira örülök és mégegyszer gratulálok nektek!

Niki

Naponta egy bébi, na de KETTŐ!! :shock: :shock: :shock:
és a topikon ez már a második ilyen eset, pedig nem vagyunk rengetegen. Naggggyon érdekes :D

Legi

Kép
leglesscat

micsoda hírek! :P :P

Riella&Nándo,
szívből gratulálok Nektek is! Isten hozta a kis Martint! :) Jó egészséget és sok tejcsit kívánok. :P
Vendég

Kép

Legi

Kép
leglesscat

Nando!
Koszi, hogy informaltal minket, es kepet is tettel fel, szuper!!! :D

GRATULALOK es millio puszi a kis Martinnak!!!!!! :D :D :D

Remeljuk majd Riella is megosztja velunk szulestortenetet.
Engem ez is nagyon izgat...talan mert mar be vagyok szarva egy kicsit? :oops: :roll:

KépKép
horilda

Hu Legi gyors vagy, mar itt is az uj tablazat! :D Nagyon tudsz! :D
Egyre izgibb ez a forum!

KépKép
horilda

Sziasztok!

Nah hát ez is milyen szép nap lesz, hogy így kezdődött. Mármint ezzel a jóhírrel és ezzel a csuda szép pucérpacákkal! :D Hát öröm nézni ezt a kis pindurt olyan nagyon szépséges, és gyönyörű rózsás szine van és ésésésésé olyan kis arányos! :)

És én is akarok már egy ilyen kiskukikirályt! :)

Köszi Nándó (aki gyanítom inkább asszony boldogító, ha még ilyenekre is rá lehet venni), hogy eljutattad a híreket, én magam is már nagyon vártam, hogy hogy alakul a sorsotok! Örülök, hogy minden szuperul alakult és még neked is "tetszett" a megszületősdi!

Sok boldogságot (nah meg persze tengernyi anyatejcit) és egészséget és kitartást kívánok nektek a kis jövevényhez! Tegyétek ti is őt olyan boldoggá, ahogy ő most titeket! :) (Nehéz feladat, főleg majd a kamaszkor körül :D )

Jah jah és méretek???? Hát mekkora a trónörökös???

KépKépKép
bogyra

Melcsi!!!! Pici!!!!

Tessék belehúzni, mert nem akarok előzni! :D

Mi van Anidoval? Tud róla valaki valamit?

KépKépKép
bogyra

Most néztem meg a Szent Imrében van wifi!!!! Visszük a laptopot szülni és csetelünk közben! :D

Hátha elveszi a figyelmemet!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jól kitaláltam mi?

KépKépKép
bogyra

Lányok,
Angie-nek megszületett ám még áprilisban a babája (asszem 35. héten, d jól voltak - eu az utsó infóm róla), a 2007. nyári topikból tudom, ott megírta. Ill. az utóbbi időben oda írogatott.
Vendég

Drága Riella és Nándó!
Szívből gratulálok a csepp emberkéhez,kívánom,hogy teljék benne nagyon sok örömötök!
Nándó!Igazán büszke lehetsz a családodra,és fordítva is: ők is rád!

Kép
bringababa

Anidónak tegnap írtam,értesítettem a fejleményekről,millió puszit küld mindenkinek,de leginkább a tegnapi hőseinknek! :wink:
Jól vannak,babucit továbbra is figyelgetik,csak a kórház uncsi neki picit!

Melcsi!Tündér vagy! :lol: :lol: :lol: és persze,írj bármi van! :wink:

Szóval kettős szüléseket tervezünk?!?
Gabi,Bogyra? :lol:
Ha jól emléxem Lorci nálatok apa 17-ét mondott,ugyi?
Nekem meg a barátosném mondta ugyanezt,akkor lehet mi leszünk a következő páros.
Bár én még mindig a 20.-ára gyúrok :roll: :wink:

Nem írok többet,tanulok, és hálózati kártyáról nyomom,nem túl olcsó mulatság :roll: Mindenkinek köszi,hogy drukkoltok nekem,és a bíztatásokat is!
Puszi,puszi,puszi

Kép
bringababa

RIELLA és NÁNDÓ!

Gratulálunk az új családtaghoz.Érdekelne részletesebben,apaként milyen gondolataid voltak ott,nemsokára megtudom már én is,igaz csak párom arcán látva,remélem,dob majd nekem elismerésül egy árva könnycseppet.Riellának sok sok tejcsit kivánunk,nyugodt éjszakákat.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Hat tenyleg egyre izgibb a dolog!!! Minden napra egy baba!! :) :) :)
Bringa nekem apu 20-at mondott..szoval lehet majd egymasnak sms-zunk!! :lol: :lol: Majd kene valaki tartalek, akinek dobhatjuk az sms-t, mert lehet tenyleg egyutt szulunk! :D

Kép

Kép
lorcika

lorci!

nekem jöhet. 0670-527-97-56.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Koszi Gabi. :)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Riellának gratulálok tényleg beindult a babaeső. Nagyon szép a baba, úgy irigykedem, jó lenne már túlleni rajta.

Kép
rena10

Hello!

Legi beírod Angie adatait is a táblázatba????

Csak hogy fogyjanak előlem az emberek! :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bogyra

Drága Hölgyek!

Ismét én vagyok Nándo, elnézést de tegnap egy kicsit szét voltam csúszva mint a füzetlap, és lemaradtak a méretek.

Szóval Martin méretei a következők 2850 gram és 50 cm nagyon farnkó kis babuci.

Délután megyek be látogatni, és akkor újra ellenörzöm a méreteket(vicc volt)

Na most ballagok, de ha valami hír van, akkor természetesen jelentek.

Jó egészséget kivánok mindenkinek, pusszantás

Nándo

KépKép
riella77

Végre egy igazán belevaló, vagány kispapa!
:lol: :lol: :lol:
Tripla hipp-hipp Riellának,szerintem igen jól választott papát a kisfiának! :wink:

Riella!Nagyon büszkék vagyunk Rád!

Kép
bringababa

Hát tényleg nem semmi, micsoda apuka!
Fantasztikus egy manusz!
Na persze mi sem panaszkodhatunk, nem is azért, de tényleg oltári jófej, hogy megosztja velünk. És Riella is drága, hogy a férjén keresztül informál minket!
Tök jó, hogy jól vannak mindannyian!

Lányok én most olyan boldog vagyok, hogy így potyognak az aprólékok, és nemsokára mindannyian túlleszünk eme nagy eseményen, aztán folyt. köv. baba parákkal... :D na és sok mosolygós képpel és örömmel és élménnnyel.....

Kép
niki30

Eliza és Riella!

Mindnyájatoknak nagyon boldog babázást kívánok!! :D :D üdv az anyukák világában! ;)

bogyra,
lehidalok a szövegedtől! :lol: további jobbulást!
Vendég

Gratula Rielláéknak!!!! Micsoda édes kiskölök!:):):)
Na csajok, ki jön a következővel? :lol: :lol: :lol:

Kép
horpika

Nándo!
Tök jó fej vagy!Reméljük,minden ok.Azért ha van valami,gyere. pussz a családnak.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Niki,
kb 3 nappal ezelőtt írtam Neked a homeós cuccokról. sztem nyugodtan szedd, bár pontos infom nincs a szerről, csak annyi h mindenféle elengedésre jó - és a faros babókról úgy tudom h benne van a pakliban h nagyon egyek a mamival, ezért fexenek így, ezért el tudom képzelni h pulsatilla jó lehet h engedd leválni őt. sok sikert a befordításhoz!!
Vendég

Nando tenyleg jo fej vagy es koszi, hogy elirtad a mereteket is!!! Nagyon fontos!!!! :) :)

Vettem melltartot, es elfaradtam, mint a kutya, pedig baromi sokat nem gyalogoltunk!!! :shock: :oops:
Ugyhogy most fol sem allok innen egy jo darabig!!! :)
Almos ido van.....zzzzzzzzzzzz........

Mindenkinek szep napot.

Kép

Kép
lorcika

Megjöttek a szobába való sünis kiegészítők!

Persze baromira nem olyan mint amilyennek lennie kéne, de gondoltam még a mai napot is pihenéssel töltöm, így apukámat küldtük el érte. Szegény most azt hiszi ő rontott el valamit, pedigcsak az a fujjfujjjszemét boltos volt az.....

Nah nem panaszkodom tovább. Megpróbáljhuk elrendezni a mindőssze 20 négyzetméteren a három fogast, egy lámpát és egy polcot...de nem nagyon megy utolsó lehetőségként még a válás is szóba került! :D

Így aztán a boldog férj inkább elmenekült kicseréltetni a cipőjét! :evil: :evil: :shock:

Aszonta mire visszajön találjam ki és kész! Hát de én nem vagyok most kreatív... feszül az egész fejem a takonytól a tarkomtól az arcomig, hát hogy lehet így bármit is kitalálni????

Jajjjjolyanszörnyűazéletem!!!! Úgyhogy befekszem a gyerekszobába a kanapéra, felteszem a lábam , viszem az eperturmixom és a könyvecském... és ejtőzök.

Lehet holnapa újra lánynevemen szólíthattok! :D :lol: 8)

KépKépKép
bogyra

És nem is mondtam, tegnap este már beáztattam az összes (4db) cumisüveget, meg cumikat, meg anyatejtárolókat, meg játékokat ultrába. Most meg szépen főnek a mosogatógépben, a cuclik meg az edényben.

Olyan izgi, hogy lassan ezekkel valaki száját fogom betömni, meg apró kis kezekkel tapizza majd a csörgőket... :)

Olyan boldogság tölt el, hogy holnapra tényleg mindennel készen leszünk, talán még a babakocsit is el tudjuk tenni a szoba közepéről! :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Riella, Eliza Nagy nagy gratula!!!!! Nagyon jó egészséget és sok tejecskét kívánok nektek. (Na meg jól alvó, szopó babókat.)

Látom már mindenki kezd tűkön ülni,közöttük persze én is.
Egyre nehezebb ez az egész, pláne egy 1,5 évessel ....
Sajnos egyre gyengébbek az idegeim,ti hogy vagytok ezzel?

Apa szegény lebetegedett, én meg jól összevesztem vele, merthogy értse már meg, hogy most engem kell kényeztetni, mert nemsokára jön a Csenge, és akkor megint én kerülök a háttérbe, és most nekem nagyon szükségem van rá.
Közben ő meg haldoklik egy hasmenéses, hányásos vírustól. Szerencsére már jobban van, de azért tényleg igazságtalan voltam. :oops:

Képzeljétek annyira csípem a nődokimat, hogy tökre feldobódom, ha menni kell orvoshoz. (Új doki, mert váltanom kellett, eddig 2* voltam nála)
Egyik barátnőm egyszer azt mondta, hogy egy kicsit minden nő szerelmes a nőgyógyijába, na az én előző dokim volt vagy 70, nagyon nagyon erősen koncentrálva sem éreztem iránta többet,mint egy nagypapa iránt lehet.....
Lehet, hogy változnak a dolgok. Bár szerelmes tuti nem leszek, de valóban vonzó a pasi.
Van még valakinek "VONZÓ" turkásza?

(Már csak ezért is kérdezem, hogy hátha egy kis változatosságot hoz a fórumba)

Legyetek jók, egyetek ,igyatok sokat, aztán írjátok le, hagy follyon a nyálam.(Az eperturmixot nem tudom ki írja mindig, de már tényleg nagyon kívánom)

Sziasztok!!!!

Móni
famo

Jol ertem, hogy Anido es Angie is mar az Anyukak kozott vannak?
Ha igen, gratulalok Nekik!

Viszont akkor mar veszesen fogy a tablazat also resze... :oops: :roll: :D

KépKép
horilda

Bogyra!

Az apukák szeretik fontosnak érezni magukat!!!!Tudhatnád!!!Ez nálunk is igy van.Már most megvitatjuk naponta,Brendon kié.Pedig ez nem is kérdés.Enyém és Patriké!!! :lol: Mondtam,ha apa nem lesz jó,és nem teszi le azt a büdös bagót,akkor ha jön látogatni,olyankor nem nézheti meg a fiát.ÉS ÉN LESZEK ILYEN ALJAS!!! :lol: :evil:

Famo!Én nő dokinál szülök.Inkább nem válaszolok,én nem érzek semmit.... :lol: :oops: :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1178372623.4.jpg[/img] mi vagyunk otthon az urak!!![/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Igen most hogy is van ez? Angie is szult?? Infoooot!!

Bogyra hat a hazaselet nehezsegei!!! :) De azert ennel nagyobb vitatok ne nagyon legyen!! :D :D

Famo en rohadtul nem vagyok szerelmes a dokimba!! :lol: :lol: De ertem mit mondasz ezzel. Nekem ugyanis egy rokonom nodoki...volt most mar nyugdijas. De o az a Sean Connory tipus votl, minel idosebb annal sarmosabb, vonzobb!! Kb. alapban 3-4 asszisztense volt, akik ott csacsogtak, zsongtak korulotte es en is csiptem nagyon!!! :D A mostani dokim nem tul szexi...anyjauristenit, nagy arcu...de remelem majd jol csinalja a dolgat!!!!!!! :P 8)

Gabi jol neznek ki a haz urai!!! ;) :D

Kene meg valami cuki lampa a babaszobaba....vagyis egyaltalan egy lamba, mert egy nagyon klassz kis villanykorte fityeg odafenn!! Ugyanez a helyzet a halonkkal is mondjuk. Haaat lassan haladunk, pedig mar 1 eve itt lakunk! :)

Egyfolytaban azon agyalok vajon Ricsike mikor ohajt majd kijonni? Mar midnen kesz (en sosem leszek!!)....szoval johetne nyugodtan ha akar. mOndtam neki, hogy jovo hettol meg a doki is engedelyezte, hogy kijohet! :)

Jajj kepzeljetek ma ferjuram kozolte, hogy most mar ugy horkolok, mint egy asztmas rozmar!!!! :shock: :lol: Mondtam, hogy ez csak a kismama lettol van, elotte nem horkoltam, de most orokke be van dugulva az orrom!!!! Nektek nincs ilyen tunetetek?? Remelem a szules utan elmulik!!!!! :oops: :oops:
Ferjecskem Gyuruk ura maratonozik. A kibovitet valtozatot nezi! Kb. ezerszer lattuk, nekem az elso nagyon tetszik..de mar rohadtul unom!!! :? :roll: Masfel oraja megy, de meg csak most szurtak le a bamba feju Frodot a sotet lovasok!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Ilda!Anidó még nem mami,vagyis nem úgy,na! :roll: Jól belezavarodtam :oops:
Csak tudod egy hete már kórházban van,ott figyelgetik babuciját naponta 2szer Nst-n!
Azért most mindjárt írok is neki!
Nektek meg cuppi,olyan összebújós,ágyban fekvős,nassit majszolós nap van.............
Na nem nekem!Én most éppen a ruhatáramat igyekeztem öszeállítani,nem túl sok sikerrel :? :( :evil:

Kép
bringababa

Sziasztok!

Itt még mindíg esik az eső és nagyon hideg van. Már úgy unom ezt a hideget. ma fájt a hasam többször is meg is ilyedtem, olyan mintha izomlázam lenne a hasamban, nagyon remélem babó még nem akar kijönni.

KépKép
rena10

Hello!

Küldök képeket a talán mostmár kész Levi-lak-ról. Ami Gergőnek a kitúr-lakot jelenti! :lol: :lol:

De kapott gergő is egy sünit.
Kép Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
bogyra

Bogyra: Nagyon helyes a Levi-lak!! Tenyleg nagyon cuki lett! Nahat mennyi minden van mar!! Azt hittem en beszereztem mindent, de nincs popsitorlo, furdeto, meg csomom dolog amit nalad latok....ugy gondoltam majd a vedono amit javasol, azokat szerzem be....de meg nem javasolt semmit!! :shock: :shock:

Atvennenk meg egyszer a szulest? :D :D Marmint...a szuloszobara akkor kulon kis pakkal mentek? Benne papucs, tenna bugyi, haloing, torolkozo. Es akkor egy masik taskaban meg az osszes cucc, ami a bent tartozkodashoz kell? Vagy viszem a nagy taskat es abban kotrok ki dolgokat? Doo irta, hogy nem gondolta volna, hogy majd midnen folyik, tocsog, csopog..akkor en kerdeztem toletek, hogy a zuhanyzos papucsot vigyem vajon....vagy hogy legyen, de nem jott ra valasz! :( De gondolom azt, nem? Meg csak adnak haloinget!!

Tenyleg esos, osszebujos ido van. Apaval ossze is bujtunk egy kicsit....ennyi ido utan! ;) ;)

Kép

Kép
lorcika

Pelekázó táskában volt az a sok kegyszer vegyszer, lehet Gergő fogja elhasznáálni, majd kiderül milyen bőre lesz. Gergőt amúgy egyből jhonsossal fürdettük, annyira szerettem az illatát. :)

De kivéltom a patikait, ami amúgy sokkal olcsóbb! Lehet már csak ezért is megérné azzal babaápolni.....

Lorci! Igen három pakkal megyek szülni!

1 pakk: szülőszobai cuccok, enni-inni, apacuccai,neked tusis cucc, hálóing, törcsi, tisztálkodó szerek, wc papír, zsepi, fényképező gép....ami eszetekbe jut, zene, cd, akármi vagy bármi. IRATOK!!! Betétet ide is tegyél a csomiba esetleg egy tena bugyit és akkor ha csöpögsz is nem lesz minden olyan. Amúgy bugyi azért kényelmetlen, mert érdekes módon szülés közben mindenki at te nunádra kiváncsi, és sosem egyidőben vagy egyszerre. Így le fel kell rángatni a bugyit magadon.... Szóval én úgy oldottam meg, hogy megkértema szülésznőt hogy hajtson egy jónagy etétet nekem vattából meg papírvattából és akkor ha fel akartam állni akkor azt oda raktam a lábamközibe és csoszogtam vele.... És ha visszafeküdtem az ágyba akkor kidobtam... és így...

Bár megmondom őszintén én majdnem végig fekve vajúdtam, cska miko rmár 3-4 ujjnyi voltam, akkor ültem rá a labdára ott meg ugye lepedőt tettek a lábamközibe... Így én nem voltam trutyis.

2 pakk: kórházi.

3. pakk: babapakk . Ne felejts el bele rakni vagy 2-3 textil pelust!!! Én ma pótoltam,pedig már azt hittem kész vagyok a csomaggal! Cicifejőt, pelenkát egy kiscsomagos popsitörlőt, popsi krémet, cicibetétet.

KépKépKép
bogyra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?