A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Ircsi én is így hallottam... de muszáj volt... de akkor ezek szerint nagy bajt nem csináltam... :D az egy hét alatt kb 5X fújtam az orromba...

Kép
gtunde75

sziasztok!

gyorsan átolvastam, hogy miket írtatok, amíg nem voltam...

Ircsi, de most dobtál le 20 kilót! ez nagyon jóóóóó! és biztosan jól fogod tartani a súlyod, mert tartod a diétát is! ;)

betegeknek jobbulást!

Vanilla, kitartást!

lányok, uh eredményeket tessék feltenni ám! drukkok mennek mindenkinek!

dokibácsi mindent rendben talált, 0 a HCGm! ;) annyi volt a "baj", hogy a mintában nem volt magzati szövet, csak anyai, és ezért gondolták, vagyis protokoll, hogy kizárják egyértelműen a méhen kívüliséged, de ez ma megvolt! ;) a másik jó hír! 2 mensit kell megvárnunk, aztán lehet újra próbálkozni! :) persze még 1x sem jött meg, de most ez nagyon jó hír! köszi, hogy aggódtatok! meg a drukkokat! nagyon kedvesek vagytok!

Tündi, jobbulást!

Évi, inkább vegyél be egy algot, ne kínozd magad! egy topictársunk mindig is migrénes volt, egész terhesség alatt, most is, a második terhesség alatt ez kínozta, ő is szedte az algot, szerencsére tényleg nem lett semmi baja a babának, viszont ő sem őrült meg az örökös fejfájástól!

de jó lehet, hogy lassan már érzitek a pocaklakótokat! egyre gömbölyűbb a pocakotok!

Maccs, férjem szedi le a 24et! :) nem tudtam, hogy most lesz már 8. évad, de ez most jó hír! a mai nap újabb jó híre! :)

biztos kihagytam még valamit... :( ne haragudjatok, de fáradt vagyok, majd holnap jövök bővebben! jók legyetek! és szép estét!

sophie27

Zsófi, örülök, hogy mindent rendben találtak, és most már fél lábon is kibírod ezt a 2 hónapot! Nagyon szurkoltam neked!

Kép
xtina75

éreztem ám! :) köszi mégegyszer lányok a sok sok ++++ energiát![/b]

sophie27

Zsófi, nagyon örülök a Jóhírnek!!!
Még nekem sem jött meg, elsején volt a beavatkozás... a napokban számítok rá.

Jó filmnézést, nálam is lent van 24, de még egy percet sem láttam belőle, pedig nagyon kíváncsi vagyok, abba sem lehetett hagyni az előző évadokat!

Bocs, nem nagyon olvasgattam vissza, de pótolom az éjjel! Puszik

maccs01

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Zsófi
Hajrá!!! :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Korán keltem, bekapcsoltam a TV2-t, a Babavilág ment, és mit látok? Maccsal közös (ezek szerint sztár- :lol: ) dokink virít a képernyőn, és arra biztatja a kismamákat, hogy adassák be a H1N1 oltást - a 12. héttől.

királylány, szerintem a dokid úgy döntött, nem tart tovább raktáron több oltást. Gondolom, nincs rá keret, vagy nem akar rá áldozni. Ami azért undorító, mert a gyógyszertárak még tele vannak vele, csak ugye a kismamáknak ingyen jár, úgyhogy tartok tőle, hogy a dokid azt akarja elérni, menj el a patikába, és vedd meg ott. Vagy nem tudom, de ez így ebben a formában undorító. Decemberben még ezerrel nyomták, karácsonykor is nyitva az oltópont, stb. Azok aztán bezártak, senki nem nyomja már. Gondolom, az volt a nagy biznisz, amíg sorban áltak az emberek, és dobálták be a 3 db ezrest a kalapba.

Én beadattam, mindkettőt, de ugye én már nem vagyok terhes. Nem kell aggódni. De a következő babavárásnál sem. Nekem így könnyebb volt dönteni, és nem is akarok senkit befolyásolni. Ezt mindenkinek magának kell eldönteni.

Kép
xtina75

Jó reggelt
Hát én nem tudom mi legyen az oltással. Még kivárnék...
Este megnéztük a Marley és én c.filmet,júúúj pityeregtem ám :lol: jó volt.Előtte este az Alkonyat 2-t,hááát,az gyenge.

Zsófi de jó hogy semmi baj!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok szé p jó reggelt !

Tegnap délután voltam12 hetes uh. na kész katasztrófa volt 2-re mentem mert attól van rendelés doki bácsi belliben fél 3-ra . és kb 6 után kerültem sorra annak ellenére az ajtajára ki van irva : A KISMAMÁK KEZELÉSE ÉS BEHÍVÁSA A RENDELÉS ELSŐ FÉL ÓRÁJÁBAN TÖRTÉNIK . na mindegy nagyon aranyos és kedves volt mint máskor uh képet nem kaptam mert hétfőn nincs pénztár ja és hüvelyi uh csináltak . :( na de írom az eredményeket:

Jókora férfi ökölnyi utherus , szabad környezetben .
Vag Uh: Egy élő embrió
CRL56mm
NT1,9mm
Végtagok ábrázolodtak
Dg: 12 hét+4 nap
Környezetben kóros echo nem látható .

szerintetek ? milyen lett mert ehhez nem értek de egy az tuti mondta doktor bácsi ha kicsit felülök láthatom olyan kis pici volt láttam kezeit , lábait és a kis gerincét és még pózolt is a kis vacak forgolódott mutatta magát nekem :) olyan édes ezzel belopta magát még jobban a szívembe :)
Vendég

Szuper!! (csak az nem hogy ennyit vártál,na mindegy ehhez hozzá kell szokni)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt!

Ircsi pocak: :D

Vanilla az értékek tökéletesek, ne aggódj, minden rendben van. Az már nem, hogy ennyit kellett várnod.

Évi vegyél be gyógyszert, próbáld kia Spigelont. Homeós és terhesség alatt is szedhető.

Tina a dokim egy s...fej...khmmm. Nem írták fel receptre sem , mert menjek és járjak utána hol kapom meg. Ha írt volna egy nyamvadt papírt akkor átsétálok az ÁNTSZ-be egy, azaz egy adag oltóanyagért és akkor nem kell tárolgatnias sem, s neki egyébként egy fillérjébe nem kerül.
De írom a történet végét. Apukám jóban van ezzel a dokival, ezért is kerültünk hozzá. Délután mikor beszéltem anyukámmal mondtam neki, hogy átmegyek a férjem orvosához. - Ott legalább az asszisztens normális, kedves, nem mellesleg apósom bátyjának a lánya. A dokival sincs gond, de feleslegesen nem ír gyógyszert. - Erre este hív anyukám, hogy a doki most telefonált apukámnak, hogy megvan az oltóanyag, szerdán tudja beadni, mert kedden nem itt rendel. Kiderült, hogy apukám felhívta az orvost. De én most már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, oltsa be magát én ugyan vissza nem megyek hozzá. Érdekes, hogy délután honnan lett neki oltóanyagja, mikor délben még nem volt neki. :shock: Ma megyek jelentkezni a másik dokinál.

királylány

Sziasztok

Vanilla, ezek tök jó értékek... :-)
Á, ez a kismamákat előreveszünk dolog akkora kamu!
CSaütörtökön voltam a körzetinél, ott is ki van írva, csak azért mentem, hogy elindítsuk az "átjelentkezést". Már előre telefonáltam.

Nem is értem, a régi dokimnál a rendelés első és utolsó órája a "beeső" betegeké, a köztes időben időpontot ad. Így nincs várakozás a betegekkel zsúfolt rendelőben. Itt nincs ilyen, az 5*5 m es rendelőben voltak vagy 15-en... És nem mehettem előre, mert "én csak receptért" "én nagyon rosszul vagyok"...

Mivel nem ismertem még az asszisztenst sem, nem mertem pofátlankodni. Most is kell majd mennem vérvételes beutalóért, nem leszek szívbajos.

A laborban is elvileg előre vesznek, gyakorlatilag sorszámot kell tépni, és szarnak bele.
Az tuti, ha terhelésesre megyek, ott is csörtetni fogok, ha cukros-löttyös verziót kérik, és amúgy is kétszer böknek.
Á, röhej. Én amúgy nem szoktam türelmetlenkedni, de nem szeretek nyilvánvalóan beteg emberek között várakozni... :-(

Szóval Dia, hajrá. Szabad orvosválasztás van, ha a másik megbízhatóbb, emberségesebb, esetleg szakmailag is jobb, akkor ne is várj...
A régi nőgyógyászom mondta egyszer (és most tisztelet a kivételnek, akinek vagy ismerősének nem inge, ne vegye magára) szóval egy lázas, fertőzéses helyzetben a régi dokim semmit nem adott, és lecseszett, hogy bevettem egy algot. Hívtam a nőgyógyászomat, hogy ez történt, de én nagyon szarul vagyok, azt mondta, azonnal menjek be az ÜGYELETRE, mondjam meg, hogy várandós vagyok, és a nőgyógyászom mondta, hogy Augmenbtint írassak fel...

És még hozzátette (na ezt akarom már kinyögni percek óta) hogy jónéhány háziorvos csak arra jó, hogy C vitamint írjon fel...

Hát, mondjuk én 3 éve voltam utoljára a körzetinél... :wink:

szilvás76

Szilvi na ez az. Ilyenek ezek, tisztelet a kivételnek. Én sem vagyok beteges típus. 5 évente vagyok olyan beteg, hogy antibiotikum kell. Ráadásul ez a doki ismer is, tudja kinek a lánya vagyok - bár nem szoktam reklámozni, jóban vannak apukámmal és mégis szívózik velem. Hát ezt nem nyelem le neki, meg az asszisztensének sem. Bunkók voltak nagyon. A férjem dokija meg Mexikóból vagy honnan jött haza és valami osztályvezetői állást kapott volna csak csúszott az időpont s mire hazaért betöltötték, így elvállalta a körzetet. Van szakterülete is, de nem tudom mi az. Állítólag jófej. De ha továbbra is ennyit leszek beteg, akkor nemsűrűn fogok vele találkozni.

királylány

Szép jó reggelt mindenkinek?
Hogy vagytok?
Én most reggeliztem...nagyon jól laktam :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

van itt valaki?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

már nem is írtok nekem? :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na jó... :arrow: majd később visszanézek...
puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szia Csillag
épp porszívóztam :)

evilany

Hát igen orvosok, igaz én nem sok kellemetlen élménnyel büszkélkedhetem, soha nem voltam beteg és míg 18 éves koromig otthon voltam anyukám bevitt bárhova a kórházba, neki elsőbbsége van a fehér köpennyel és mire én odaértem minden el volt előre intézve, hogy fogadjanak. Aztán mióta itt lakom a férjem családi orvosnőjéhez mentem de nála sokat kell várni engem nem is ismer és ott mindenki vár a sorára, de megmondta legutóbb ha bajunk van kérjünk időpontot aranyos volt. Amúgy meg nőgyógyászhoz magánba megyek inkább fizetek mint ott várjak a többi beteg között. Pajzsmirigyem is magánklinikán kezeltetem, mert a kórházban nem jutsz sorba az "ismerősök" miatt. Mivel nem volt problémám és nem mentem gyakran hozzájuk így kibírtam a fizetős részleget is.
Ja amúgy anyum családi orvosnője szerintem kicsit nem normális, de anya jóban van az asszisztensnővel így nem megy el tőle. Most januárban azért nagyon köhögött, láza is volt és elküldtük orvoshoz. Éppen ügyeletes volt és öcsém ráparancsolt, hogy menjen le a sürgősségire, na volt kifogás, hogy a doki aki ügyeletes mindenkivel kiabál ő ahhoz nem megy, stb (hátránya annak ha ismered a dokit) aztán csal lement megvizsgálták azt mondták nem tüdőgyulladás (attól féltünk), kapott gyógyszert és másnap mégiscsak elment a doki néniéhez na az meg azt mondta majd elmúlik igyon sok teát :shock: :shock: ő is így kezelte magát karácsonykor, mert nagyon beteg volt. Nem hiába mondta az öcsém, hogy vigyázzon, mert lehet a betegpapírjára azt írja rá, hogy sánta :lol: és kicsit csodálta miért ment hozzá ha nem kért orvosi papírt (ugyanis már azon a héten csak 1 napon volt szolgálatos utána meg szabadnapos). Na nem meggyógyulni megy az ember a dokihoz hanem lógni a munkából :evil: Tehát máshol is ilyen "kedvesek" egyes orvosok.

Vanila szerintem is minden ok a babáddal!

Évi a fejed fáj még?

Csillag én munkába vagyok nem sok időm van írni, de kedvem sincs dolgozni :oops:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
melisch

Nem fáj már a fejem hálistennek.Épp ideje volt hogy elmúljon

evilany

Sziasztok
Vagyok én is, csak 2 határidős munka ég a körmömmre. Így jár, aki munka helyett beszélget...
Most kapkodhatok!
:-)

szilvás76

Hányingerhegyek... :(
Mentem ledölni, talán kapok fél órát.
Vendég

Barbi :( jobbulás,jó pihenést
Szilvás,jobban vagy?

evilany

Hahó.
Most tömöm magamba a milánóimat ebéd gyanánt, mostmár jobban. :lol:
Na jó, félre a tréfával. Valamivel jobban. Nem kaptam Bioparoxot, így csak orrcsepp volt, este melegítettem sót, csepegtettem rá egy kis kamillateát :arrow: fülemre tettem - így feküdtem le. Torkomat állottvizes ruhával kötöttem be, bevettem egy algot, és az arcomat is infráztam kb 15 percig, Utána jól betakaróztam, és szunya reggelig. Napok óta most aludtam át az éjszakát
Kicsit jobb, de ma hazafelé benézek az itteni patikába is Bioparox témában.

Most már ki akarom kúrálni, elég volt a pepecselésből, csodára-várásból.
Ja, és vattával bedugott fülekkel járok, de most már nem is fáj... kopkopkop...

:-) ez volt a rövid helyzetjelentés... :-)

szilvás76

Örülök hogy jobb azért.

evilany

Egy kicsit kuruzslás-szagú :wink: , de ha már ez is segített egy kicsit, akkor a népi gyógyászatot sem szabad leírni. :lol:
Mondjuk ez most elég makacs mizéria, azért gondoltam rásegíteni azzal, amit Ircsi mondott... :wink:

szilvás76

Aludtam egy órát, de a helyzet változatlan. :(
Vendég

Barbi. Émelygés?
És ha csak pár falatot ennél, az nem javít a helyzeten?
Azt olvastam vhol, hogy a gyömbéres keksz (teasüti) nagyon jó.
Meg egy pohár (vagy ha csak pár korty csúszik le) kóla.

Sajna csak ilyeneket tudok pufogtatni, engem elkerült a vöröske... :wink:

De az émelygést nem hiszem, hogy a fekvés elmúlasztja, inkább a gyakori, de kevés eszegetés...

szilvás76

Tapasztalt kismamik,mi jó a terhességi csíkok ellen???? Mert megnéztem magam természetes fényben,öreg hiba volt,a hasam már most csíkos,igaz úgy tudom a friss csík piros,ami nekem van az fehér tehát lehet nem friss hanem előző kövérségből(bár eddig enm tűnt fel,csak lehet ahogy megy szét a hasam megint)
és a melleim,jáááj,tele piros dudorokkal olyan vagyok mint egy fejőstehén :( :(

evilany

Barbi!
Nekem is segít pár falat...reménykedjünk,hogy nálad is beválik!
De a gyömbéres keksz is szuper!!!! (mese-keksz...itt nálunk isteni :) )
Na igen...és az az átkozott cola....én már függő voltam...mostanában nem igen iszom-ez nem is baj...de nekem ez is jó volt hányingerre.
Évi!
Örülök,hogy elmúlt a fejfájásod!!!
Reméljük nem is jön vissza! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mese keksz nyamiii

evilany

Csillag jelentem én dolgozom :D

Szilvi a vonalzón javítottál? Nekem nem ment ezért szedtem le. remélem most már meggyógyulsz.

Évi örülök, hogy nem fáj már a fejed. Helyette fáj az enyém :? Lehet nem ártana bekapni egy gyógyszert? :roll:

Du 3-kor megyek jelentkezni az új házidokihoz :) a másik meg tehet egy szívességet....

Barbi nem tudok okosat mondani. Nekem az segített ha nem ettem, mert általában kaja után voltam rosszul. De felkelés előtt egy pár keksz elrágicsálása segít. Állítólag.

Melisch mindenhol vannak ilyen "kedves dokik". Az enyémmel eddig nem volt gond. Igaz nem is jártam hozzá, mert nem voltam beteg. Nem tudom most mi lett vele. Megkergült.

királylány

Dia,hát lehet nem ártana
Dokiváltás:jól tetted.

evilany

Évi.
Ha olyan kagylóhély szerű, opálos a szine, akkor az nem mostani repedés.

Hát, kenegetheted, de ha a kötőszöveti "részed"olyan, akkor tök mindegy. szerintem. Nekem volt spéci olajam, és mégis zebra lettem. Bár akkora volt a pocakom, hogy csodálkoztam volna, ha ez nyomtalan marad... :-)

szilvás76

sziasztok!

Évi, örülök, hogy jobb a fejed!

csíkokra van mindenféle kence! sajnos nekem is nagyon csúnya a hasam főleg. én kenegettem, ha eszembe jutott, de szerintem ez alkati kédés! anyukám sem vékony, sőőőt, terhesen is ingadozott a súlya nagyon, de csíkjai nincsenek. nekem ilyen a bőröm, a kötőszövetem, hogy csíkos leszek! :( tényleg gáz! de nem hiszek ezekben a krémekben, hogy azok segítenének! :(

Szilvi, nagyon jó kis kúra, remélem, hogy hamar elmúlik!

Csillag, jól vagy? minden okés? próbálsz sokat pihenni, látom, mert ritkábban vagy! ügyi vagy! (mese keksz tényleg frenetikus!)

Barbikám, ez a rohadt róka, hogy miért nem húz már a retekbe... :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sophie27 2010.01.26 14:25-kor.

sophie27

Dia. Mi a baj a vonalzóval?????? :shock:
Én látom a sajátomat...

szilvás76

Évi bevettem egy Spigelont. Remélem használ. Mintha jobb lenne kicsit.
Terhességi csíkokra szerintem bármelyik krém jó, ha olyan típusú vagy akkor úgyis repedni fog. Én Bencével nem híztam olyan meredeken sokat, kentem magam mégis van csíkom bár annyira nem látszik. Nem volt "vörös". Most a babaolajat használom. Azt találtam a szekrényben.

Nálunk Apa a Cola függő, én elvagyok nélküle, de mióta terhes vagyok többet ittam, mint előtte egész évben. Mostanában megúszom napi egy-két korttyal. Igaz eddig is max egy pohárral ittam. :roll:

királylány

Én sem hiszek ezekben a krémekben. Egyik-másik horror áron van, én külön a netről rendeltem, az sem volt olcsó, de hiába. A hasam alja úgy néz ki, mint egy kelt tészta.
Evvan.

szilvás76

Szilvi én is látom a vonalzódat. Az enyémmel volt gondom, mert nem számolta a napokat. Viszont a tied is mást mutatott még reggel. Ezért kérdeztem, hogy frissítetted e.

királylány

Ja, nem is figyeltem. A 13 hét jó, kedden van a fordulónap. :-)

Kaja... Én most toltam be egy mandulás magnum jégkrémet. Alig néztek hülyének -5 fokban... :-)

szilvás76

Jáááj, kagylóhéj ...
Úristen, ez nagyon gááááááááááááááááááááááááááááááááááz

szilvás76

Igen!!! - Próbálok sokat pihenni...de azért ide-ide kukkolok.
Fancsám ma reggel csúnyán köhögött így itthon maradt nem engedtem suliba.Nemrég mértük a lázát és 38.4 :(
Lacám levitte a dokihoz és egyben magát is megnézeti.(azt mondta maradjak,ne menjek a beteg gyerekek közé...így is elég a hugi betegsége :( )
Hát nem édes????????
Nagyon remélem hogy nincs nagy baj....
Kerülgethetjük majd egymást a lakásban? Jajj istenem... :(
Na majd lesz valahogy!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!
ENgedjétek meg, hogy ide is írjak, hozzátok. Szilvás invitált, hogy milyen jó csapat van itt.
Magamról annyit írnék így első körben, hogy sokévi küzdelem után végre babát várunk és nagyon boldogok vagyunk! Aug. 6-ra vagyunk kiírva.

Lombikbabát már ismerem egy másik topikról, ahova régóta írogatok.

babaimádó
Kép
babaimado

Róka koma, nekem sem múlik bármit csinálok és olyan keserű íze van a számnak szerintetek ez epe vagy gyomorsav esetleg? Hiába eszem iszom semmi nem segít, nem is olyan nagyon vészes de idegesít.

Stirákról nem tudok semmit szerintetek már most érdemes kenni? Nekünk a rossz víz miatt eddig is nagyon száraz volt a bőrünk, most még inkább. A terhesség eleje óta azonban és még küszködöm a száraz ajkakkal is, egy feszt kenem de reggelre jól ki van repedezve. Dokim szerint igyak több vizet jó vicc.

Babaimádó szia, boldog babavárást gyere nyugodtan.

Ja Évi múltkor kimaradt a Marley és én c film beugrott nekem is én is sírtam a végén, pedig akkor még kismama sem voltam :lol:

Kép
Kép
melisch

Babaimádó, üdv itt! bár én már csak a pompomlányok csapatát erősítem (:(), de azért örülök! gondtalan babavárást!

majd írsz még magadról, hogy miért volt hosszú idő, amíg beköltözött a pocakodba a baba!? ha nem gond, természetesen!!!

Csillag, helyes gyerek ez a Te nagyfiad! Te meg csak pihizz, reméljük, hogy semmi komoly nincs lánykáddal! hamar meggyőgyul és Te sem kapod el a nyavalyát! :)

Szilvi, a vonalzódnál, hogy jan.28-i dátum vonatkozik az AFPre is!? :shock:

azt ilyen hamar csinálják mostanság? vagy csak, hogy még az hátravan!? mandulás magnum... nyammi! imádom! biztos nem néztek dilisnek! :)

sophie27

köszike zsófi :) - én is remélem :D
Babaimádó isten hozott! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag nem lesz gond Fanni hamar meggyógyul, te meg kicsit kerüld és nem kapod el, erős kismama vagy te!

Kép
Kép
melisch

Babaimado
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stria
Bőr alatti kötőszövet repedése... alkati dolog, hogy kinél alakul ki.
Kenheted bármivel! (a pszichédned biztosan jót tesz :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszi lányok. Napközben van 3-4 órám, amikor éppen nincs, akkor valamennyire megélénkülök, de amúgy elég rémes a helyzet. Éhes vagyok, eszek is, de hányingerem is van folyton és az evés nem használ. Ha viszont nem eszek, akkor jön az öklendezés, így már reggel a kelésnél vigyáznom kell, hogy idöben érjek be a konyhába és gyorsan betoljak valami gyomornyugtató falatot. Tuti csaj lesz, mert csak azok kínoztak így meg! A fiúkkal álom volt a terhesség, teherbíró voltam, aktív és szép! :) Értem ezalatt, hogy nem tinisedett a böröm, mehettem optikai szempontból is emberek közé. :)

Babaimádó üdv a fedélzeten! :)

Ami a csíkokat illeti: ha laza alapvetöen a kötöszöveted, repedni fog és a fejed tetejére is állhatsz, akkor se tehetsz ellene. Nekem az elsönél repedt, olyan vagyok, mint az okapi, a hasaljamtól a faromig csíkos, de nem izgat. Kagylócsíkos. A kelttészta állag nálam is aktuális, sajnos. Fura mód a hasam formáját igazán a császár változtatta meg, de nem tudom miért.

Mennem kell, nézeteltérés van.

Puszi: én
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?