Hello Lányok,
mégis gyorsan ideültem egy kicsit. Anyósom már megjött, ma ő fürdet, altat, míg szétkapják a számat.
Csak nagyon felületesen és csak az utsó oldalt futottam át.
Csodásak a képek,
Zsófi hitetetlenül megnőtt!

És ez a lobonc!

Olyan, mintha legalább két éves lenne,
Máté meg a fél évvel kisebb öcsikéje. Aranyosak együtt.
Hát, enyém gyereknek kb gimis korában lesz ennyi haja. Most pont 6 szál van neki, az meg baromira hosszú és lobog a szélben. Nem tudom, h mivel teszek neki jobbat, ha hagyom, vagy ha levágom. Szegényt még mindig fiúnak nézik...
Regi, nagyon ügyes vagy, a 11 kiló rengeteg!

Én inkább csöndben maradok a témában. Minden elszántságom elveszett...
Lányok, normális az, h Lizi
fél év alatt 30 dekát hízott? Még mindig alig veri a 9,5 kilót? Van még vki ilyen súly környékén?
Nőivonal, de kár, most lehet másik vonalzót csinálni...
Azt akartam még írni, h végre beérni látszik az elmúlt fél év folyamatos zenebölcsije. Lizi időnként (főleg, ha belemerül a szöszmötölésbe) felismerhetően énekeli/mondogatja az ott tanult dalokat. Annyira édesen rakja a szavakat egymás mögé, és pont úgy hangsúlyoz, ahogy ott szoktunk. És egyre inkább tőmondatokban fejezi ki magát.
És már le sem merem írni, h felismeri a színeket, 1-10-ig számol az ujjain (fel is ismeri a számokat) és most a betűkre kattant rá

Nekünk baromira bejött a habtapi, onnan tanulta meg a számokat anno. Most, h párszor kimentünk a kertbe, megtalálta a másik habtapiját, azon betűk vannak. Mindegyik betűt kötöm a család egy tagjához, v a kis barátaihoz és már egy csomó betűt felismer.
És ez a gyerek tényleg a végletek embere, másban halál béna: nem tud lapátolni a homokozóban v egyedül enni, és nem bírja hajtani magát a békáján (olyan mint a motor) sem.
Kaqk, Gáborok, boldog névnapot Nektek!
silka