A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

megézegettem=megnézegettem

Kép

Kép
agica1126

Viranka: Tesód már ennyire a végén jár? :shock: Emlékszem akkor találkoztam vele mikor kiderült hogy pocakos :lol:

Kép

Kép
agica1126

Móni: ok :-) és köszi a szervezés, annyira tündér vagy!

Nállunk is volt egy kopp ma..Emma lefejelte az ajtófélfát..most két kék csík van a kis arcán :-(

Az autó megvan..ari kis kocsi. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Megvagyunk ám mi is, csak tanulok ezerrel, nyolc nap múlva védés+államvizsga...

Ágica: ha jól emlékszem,viranka tesója kb két héttel utánam van kiírva :wink:
Vendég

Halihó! :cry: :cry:

Én borzasztó sz..rul vagyok, du-n jött az anyukám, meg az öcsém és el kellett mennem az orvoshoz. Bronchitisem van, elég erősen, 3 óta magas lázzal. Még mindig 38,5, pedig már vettem be gyogyit is.

Nézek ki valahogy. :twisted: :twisted:
dmaggie

maggie, jobbulást!

Zsófi megkapta a három oltást, azt mondta Apa, egy percet sem sírt összesen, 11 kiló amúgy :) Amikor hazaértek, rohant hozzám vigyorogva, és mesélte, hogy "Oltás, három!" :lol:
Vendég

Maggie: drága na ezt jól elkaptad...Jobbulást!

Panndi: Azta Zsófi micsoda stram csaj 3 oltás meg sem kottyant neki!
Emma holnap kapja a 18 hós oltást!

megyek mert apa jönne! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie, gyógyulj meg hamar!!!

Kaqk - milyen a kocsi????

Panndi - ejha, Zsófi nagyon strapabíró típus :wink:

Rólunk - a nap megkoronázásáként kihalásztuk a slusszkulcsot a wc lefolyójából egy gumikesztyű segítségével.

Még egyszer kell majd menni az autósiskolába gyakorolni, és jövő utáni héten vizsgázok majd.

Jó éjt, V.

Kép
vindolanda

Maggie! Vindo! Jobbulást!!!!! ++++++

Kaqk! De jó!!! Kocsi

Szeli már megint nem akar aludni, tegnap is ez volt, állandóan ki akar jönni, hiába vagyok vele bent... Most azt rontottam el, hogy megpróbáltam egyedül altatni???? Vagy mi a baj???
Most meg szerintem túl is pörgött... :? Jaj, úgy sajnálom, ordít, hogy nem akar aludni. Eddig ilyen gond nem volt, ha mellette feküdtem. Délután szokás szerint 2 órát aludt, és szokásos időben is, így az nem lehet gond.
Adtam neki egy Sedatifet... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok,

hát ma mozgalmas napunk volt, nem tudtam géphez ülni sem :evil:

Reggel elugrottam a védőnőhöz, aki nagy okosan közölte velem, hogy hetente járjak hozzá is, na azt lesheti 8) tutira már nem megyek többet.

Utána vittem Péterkét a 18 hós oltásra, hősiesen viselte :D

Majd CTG.

Délután jöttek anyuék, szóval no comment.

Pénteken indultunk fel Pestre, megálltunk az auchanban, Péterke kapott egy új motort, meg vettünk még pár dolgot Áronnak is. Barátnőmnél aludtunk, szeret ott Péterke lenni, jó sok dolog van ott neki pakolni való, hatalmas matrac a földön, mindig nagyokat hempereg rajta.Szombaton elmentünk az Ikeába, hát Péterke nagyon élvezte a gyerek részleget, mindent kipróbált, vagy egy órát voltunk csak ott. Kapott egy hintát bentre. Nagyon élvezi, majd holnap lefotózom őt miközben hintázik. Áronkának vettünk egy kis kádat, mert Péterkének eléggé nagy méretü volt és apa szenvedett vele mikor vitte ki -be. Sok apróságot a lakásba, meg babának vásároltunk. Jó húzós lett anyagilag a hv, de ez van, semmi hülyeséget nem vettünk.
Unokatesónál is voltunk, vasárnap este jöttünk haza, Péterke nagyon élvezte az tuti és persze mi is.

Panndi hogy van Zsófi?? Nálunk csak annyi volt, hogy amikor felébredt a délutáni alvásból, mutatta, hogy fáj a karja.

Vindo eszméletlen dolgokat csinál Rugó

:shock:

Maggie gyógyulj meg hamar! Kellesz a pasiknak!

Ágica beszéd miatt ne aggódj!

Csajok ezek a bodega képek :shock:

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt :D !

Maggie, drága, vigyázz magadra, jobbulást :roll: !!!!!!

Kaqk, szegény Emma :cry: . Reméljük, gyorsan elmúlik.
Hurrá autó :D !

Panndi, jó tanulást! Már csak 8 nap :shock: ? Nagy kalappal :wink: !
Vigyorogva mesélte :shock: ? Panka ma kettőt kap, de szerintem le kell majd fognom :cry: .

Vindo :lol: :lol: :lol: . Panka egyszer egy Mekis zenélő kütyüt dobott a wc-be, biztosan nem tetszett neki a zene :wink: :D .
Most csak KRESZ vizsgád lesz, ugye? Rutin csak utána, nem?

Regi, szerintem nem rontottál el semmit. Lehet, hogy az idő miatt ilyen Szeli. Panka sokszor nem tudja maga sem, mit akar, csak harcol az ellen, amit én akarok... :roll:

Heni, tényleg mozgalmas nap, én pocak nélkül sem bírnék ennyit :shock: :oops: :D !

Csajok, nem jár valaki napi rendszerességgel Auchanba? Kinéztem valamit Bencének, ami lehet, hogy nincs is, vagy van, de sokkal drágábban, csak csalogató a reklámújságban, és azért nem megyek át Kecskemétre :roll: . Ha igen, írjatok, lécccci :D !
dettyk

Sziasztok!

Dettyk én járok de nem tudom, hogy a tali előtt megyek.e :roll: Mostanában állandóan rohanok oda meg több idő kell.
Ha nem tudja senki megvenni neked akkor legfeljebb a tali után (jövő héten) megveszem és postázom.

Kaqk de jó, hogy megvan a kocsi :lol:

Panndi jó tanulást neked
Zsófi nagyon ügyes volt :lol:

Vindo :lol: :lol: :lol: Rugóhoz nagyon illik a neve (Bendegúz) :lol: :lol: :lol:

Heni jó sűrű hétvégétek volt.
Biztos nem jöttök a talira? Berakod a szülőszobai csomagot :lol: :lol:
Mi majd rohangálunk Petike után :wink:

Maggie jobban vagy már?
Nagyon vigyázz magadra. Nehogy csinálj ma valamit is. Kaját rendelj és csak Bercóval meg magaddal foglalkozz.
Bercó biztos megérti, hogy nem mentek pár napig levegőzni. Majd kimegy du. a fiúkkal.

Ágica ne merészeld megtenni, hogy nem jöttök.
Pöttyöskéd nem fertőz az a lényeg :lol:
Köszi a kérdést. Cica jól van. Reggel lejött, körbenézett. Megállapította, hogy rend van és gyorsan tett ellene.
Kiborította a legót, szétszedte darabjaira a formaberakóját. szétdobált pár plüssfigurát majd elégedetten leült megnézni egy mesét.

Regi -11 kiló, nagyon ügyes vagy :)

Viranka Báló nem semmi. Hajnalba kel, alig alszik :lol: :lol:
órákat sétál, vonatozik :lol:
Mivel itatod? RedBullal :lol: :lol: :lol: ?

:arrow: reggelit kér

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Este adtam még Viburcol kúpot Szelinek, de attól sem nyugodott meg. Megfigyeltem, letette a kis fejét fél percre, aztán ordítva felpattant, és úgy akart kimenni a szobából. És megint azt láttam, mintha valamit látna, és attól megijedne, gondolom, ahogy belenyilallt a fájdalom, a fogára gyanakszom. Kapott Cataflam cseppeket, 5 perc múlva aludtunk. Még kicsit hüppögött szegénykém... :?

Most csak ennyi, készülődünk mérésre.

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, és a felső szemfogaknál elég piros az ínye, az alsó szemfogak is jönnek, de ott nem piros neki... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie! Szerintem is jobb lenne, ha kicsit pihennél!!! Illetve nem kicsit, hanem sokat!!! Ennek a fele se tréfa ám!!!!

LMóni! Ezt Apának is felolvastam, nevetett. Szeli is mindig így tesz a rend ellen! :lol:

Panndi! Hajrá!!! Nemsokára túl leszel az államvizsgán!!!! :D

Tali: Akkor kevesebb sütit vigyünk? Mi lenne, ha az akinek nincs ideje sütni, vagy messziről jön, nem venne kész sütit, annyival kevesebb marad ránk! Hm?
Szendvicset hoz valaki?
Én sütnék szívesen búvár túrós muffint! Megint! :) Azóta van jó kis sütiszállítós dobozom is! ;)
(Bár én nem is ehetek ilyesmiket... :?)
Elvileg Apa elvisz minket, de ha meggondolja magát, van B terv, akkor a barátnőmék visznek! :) Így talán tényleg eljutunk!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Gáborkának boldog névnapot! :)

És minden Gábor nevű apukának is! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Szerencsére még mindig nem jelentkezett láz, csak néha mondja, hogy fáj a karja, de nem vészes szerintem :D

Regi szegény kis Szeli, a szemfogak nagyon kegyetlenek ám! nekünk szerencsére már mind kinn van, megszenvedtük.

Móni hát sajnos nem tudunk menni :( de majd nyári talira megyünk :D :D :D

Dettyk te tutira birnál még többet is! kemény csaj vagy!
Este már nagyon fáradt voltam, de igy is volt 11 mire lefeküdtünk.

Heni
KépKép
heni81

Hörcsög Gáborkának boldog névnapot :lol: :lol:
Merre vagy? Jó rég nem jelentkeztél. Jössz a talira, ugye???

Regi szegény kicsi Szeli :(
Bújjanak ki gyorsan azok a fogacskák+++++++++++++++++

Regi búvár muffin jó ötlet :lol: :lol:
én egyszer egy korábbi talinál felvetettem, hogy legyen pár ember sütis, pár ember üdítős és a következőn meg mások kerülnek sorra.
Nem volt felemelő érzés kidobni egy nagy reklámtáska rágcsát..

Vindo ne feledd felköszönteni a párod :lol: :lol: :lol:
Neki is boldog névnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok

Gáboroknak nagyon sok boldog névnapot!!

Regi: Remélem már jobban van Szeli.És végül a helyén aludt el?

Lmóni: Menni szeretnénk mindenképp és megyünk is :D Gréti cica megtette a reggeli feladatát :lol: :lol: Biztos semmi nem úgy volt ahogy ő hagyta :lol:

Heni: Akkor jól elfáradhattál tegnap mire ágyba jutottál.Hogy vagy?

Tali: Én is üdítőt vinnék ha nem gond :D

Mesi,Sense: Képek?????Gyertek mesélni ha van időtök persze :D

Vindo: Még nem is jelentkezett :roll: Biztos még alszanak :lol:

Meryke: Elküldöd a számod?

Kép

Kép
agica1126

Lányok, Jó reggelt!

Gábor nevében is köszönöm a névnapi köszöntéseket 8)

Csatlakozom a sz...ul éjszakázók klubjához. Rugó hajnalig (kb. 4-5) 10 percenként ébredt, de nem sírva, csak úgy megkérdezte minden alkalommal, hogy aja? ede? És nekünk reagálni kellett, igen drágám, itt vagyunk, szeretünk, jól megsimogattuk, és mindig visszaaludt :? De tíz percenként, jesszus...

Belőlem közben ömlik a slejm, krákogok, fulladozok, a nyakamon annyira be vannak dagadva a nyirokcsomók, hogy alig bírom fordítani, fáj a fejem stb.

Na, szerintem fel is ébredt, vége a panaszáradatnak :arrow:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

szép napot!

mi is csatlakoznánk a sz@r éjszakázok klubbjához :(
BÁlint 10-től sírt fel állandóan és közben vakarta magát :( volt amikor csak álmában,volt h. teljesen felkelt,aztán Dedét kereste aKI PERSZE KÖZTÜNK ALUDT :) :) A VÁLTOZATOSSÁG KEDVÉÉRT :)
:oops: bocs caps lock :oops:

Gáboroknak boldog nmévnapot :)

Regi!
az volt abibi h. mikor bevettem akkor az éhségérzet csökkent ugyan,de mire odajutottam h. eszek uannyit megettem :) meg h. csak napi1-3 szemet szabad beszedni :) állandóan ennék,bár tegnaptól erőteljesen visszafogtam magam :) nekem ehhez akaraterő kell bogyókkal nem jutok előrébb :)
a lakás meg tök szép tetszik ,csak mindig elfelejtettem megdícsérni :)

Móni!
szerintem a tápszerben van vmi turbósító anyag :)
azért éjszakánként általában alszik,meg dél körül is mostanában kb. 2 órát :) kopp kopp kopp

tényleg vkinek vmi jó ötlete étvágynövelőszer ügyben?Mert fiam egyszerűen kriminális amit művel :evil: én még azt gondoltam h. Míráénál rosszabb kajálós nincs...de van a fiam :? :roll:

:arrow: mert már bajuszt rajzolt kék filccel magára :) s itt ül az ölemben :)

KépKép
viranka

Sziasztok lárnyok!

Megint jövök ígérgetni, hogy na most talán már megitn fogok jönni rendszeresen.......
A legutóbbi jelentkezésem óta is folyamatosan betegek voltunk, illetve gyakorlatilag leginkább Ákoska. Bebizonyosodott, hogy vírusallergiája van, ezért fullad minden taknyosodáskor. Most kaptunk itthonra gógyszerporlasztót, meg felírták azt a gyogyit, amit a kórházban kapott az asztmára, úgyhogy elvileg itthon is fogjuk tudni kezelni. De remélem, vége a vírusos időszaknak.....
Közben persze Zita is mindig elkapja a vírust Ákostól, de szerencsére, ő csak taknyos.
Múlt héten meg Levinek lett egy durva allergiás reakciója, fogalmam sincs mire. Doki szerint kaja allergia, de ő, meg a gyógyszertáros is kiakadt, hogy ilyen durvát még nem láttak. Gyakorlatilag lángolt az egész teste, vörös volt, forró és be is duzzadt, csak a szemei világítottak ki az arcából. És semmi olyan nem evett, amit eddig ne evett volna, valamivel valószínűleg most telítődött a szervezete. Ergo mostantól gyakorlatilag ez bármikor újra előfordulhat...

Na itt a vége, ma végre újra eljutottunk az oviba, megint csak Zita van velem, már el is felejtettem, hogy ez milyen. Persze most a felgyülemlett itthoni tennivalók zúdulnak rám..... DE MOST MÁR AKKOR IS JÖNNI FOGOK!!!!

KépKépKép
bongyi

Na, elkezdődött a Spongyabob-negyedóra, arra kapja össze magát reggelente.
Így visszaolvasva az előző kommentemet, látom, hogy elég borúsra sikeredett. Ennyire nem rossz a helyzet azért.
Szóval pozitívumként értékelem, hogy a sok éjszakai kelés miatt lassan megtanul tök sötétben hozzánk bújva elaludni, és nem kell mindig szoptatni vagy sétálgatni vele. Sétálni már egy hónapja nem sétáltam éjszaka, és olyan is volt, hogy este az első elalvás is magától ment mellém bújva vagy kettőnk közé vackolva.

El kellene menni bevásárolni, mindenből kifogytunk. De ehhez hajat kéne mosnom :roll: Mennyi macera. Tegnap el akartunk menni az autóssuli után vásárolni, de Rugó már nem érezte magát jól.
Szórakozásból az álló autóba szoktuk ültetni a vezető-ülésbe, és csavargatja a kormányt meg sebességet is vált :roll: Ha vége van, nagyon szokott sírni, és hát amíg benn voltam, a főtéren sétálgattak, aztán meg vezetett. Mire elszabadultam, nagyon sírt, mert a vezetésnek vége volt :?

Gáborkának boldog névnapot!

Maggie - hogy vagy? MIt mondott az orvos?

Heni - várjuk a hintás fotót :wink:

Dettyk - most még az elméletre készülök, vezetni Gábor tanítgat, ha ráér...

Megyek most már Rugóhoz, szép napot :arrow:

Kép
vindolanda

Amúgy életem párját Gáborkának szoktam hívni, még a telefonomban is úgy van :roll:

Kép
vindolanda

Bongyi, Rugó is ilyen volt, mikor a kesudió miatt bekerült a klinikára. Csak nála szerencsére azonosítani lehetett az allergént :? Szegény...
Aztán jelentkezz ám :wink:

Viranka - most kellene a Maggie-féle lemosható filc :wink: Kösz a szárazföldi teknős-infót, bővítés után gondolkodom rajta.

Képzeljétek, mikor volt a forintos válság, a megtakarított pénzünk egy részéből Gábor részvényeket vett. Most úgy tűnik, nagyon jól jártunk 8) Igaz, nem olyan nagy tételben, de azért mégis.

Most már tényleg megyek :arrow:

Kép
vindolanda

Most ide is:

Felraktam a krumpli a leves már kész. .:)

Szóval akkor befogom a szám,látom sokkal rosszab helyzetben járók is vannak. Szegény Bongyi. :(

Hu alvás ügyileg is csöndben maradok.

Lányok amikor én fogyiztam ,állandóan azon járt az eszem amit nem ehettem ez a legborzasztóbb az egsézben :x tényleg át kell az agyat programozni valahogy :shock: ,de az édesre nekem bevált a króm tabletta.

Vindolanda a Rúgod sem semmi. Tud már rosszalkodni, le a kalappal előtte.. :lol: :lol:

Nálunk a 7végén volt egy amin nagyon kiakadtam.
Felmentem a szenyesért ez kb. 5 perc lehetett.Addig lent hagytam a nagy fiammal Domit a nappaliban. Jövök le,nézek be a szobába tele ruhákkal a kezemben,erre két gyerek az ablakban.De úgy,hogy Beni egy széken állva Domi mellette a radiátoron a semmibe kapaszkodva néztek kifelé.Na a ruhák ledob anya rohan levenni a gyerek nehogy leesen ők meg tök értetlenül,de anya csak nézelődtünk mondta Beni :shock:

Ma reggeli kezdő beszólás papának: ülnek az asztalnál Beni-papa-mama-Domi,papa még kómásan nézi mit is egyen,erre Benci: papa miért nem eszel várod,hogy a sült galamb berepüljön a szádba :?: :lol: szólni se tudott :lol: :lol:
varga tünde

Vindo!
ha a karsz filcet ilyet márkájút vegyél :)
lemosható
http://www.jatekbox.hu/index.php?page=p ... c4ca30b9c2
kimosható
http://www.jatekbazar.hu/Termek/ID/1055 ... c_18db_os/
s ismerős a helyzet.. el kellene mennünk a naptárunkért ,+Míra matracát kifizetni+széna téri patikába 18hós oltás kivezetőjét megvenni...el kellene indulni ....

Bongyi!
üdv újra a fedélzeten :) Nem kellene egy allergiavizsgálatot csináltatnotok?mert azért az nagyon durva h. bármikor előjöhet vmitől :roll:

Tünde!
:lol: :lol: :lol: imádom az beszólásaikat gyerekeinknek :) mindig jókor jó helyre mondják :)

:arrow: közben kiszedte apja fiókjából akindereket és szétdobálta :evil:

s nem tudom árul-e vki közülünk teszveszen vaterán... olvassátok el az új számlázási feltételeket...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára viranka 2009.03.24 10:45-kor.

KépKép
viranka

Dettyk!
küldtem Neked püt

KépKép
viranka

Írtam kisregényt...elszállt :-( Miután Emma elaludt és a kötelezőt is megkötöttem..jövök és megpróbálom ...újból leírni...

KépKép
kaqk
Debrecen

Gáborkáknak, Gáboroknak boldog névnapot! :)

Bongyi!
Kemény időszakon mentek/mentetek át. :(

Vindolanda!
Hű, hát a mi éjszakáink azért ennél sokkal jobbak. Most például Zsuzsu szépen átalussza, Gergő kelt 2-3x és kért engem. De szerencsére gyorsan vissza is aludt.
Örülök, h jól sikerült a tőzsdeügyletetek. :)

Móni!
Grétacica reggeli rendezkedése jó lehetett. :lol:
Én nem vállalkozok sütésre :oops: , valami boltit viszek inkább, v inni vmit.

Viranka!
Mostanában mindketten elég keveset esznek. Voltaképpen az az érzésem néha, h túrórudin élnek. De tegnap legalább megették az ebédet. Még Zsuzska is, sőt húst is evett. Ilyen már kb 1 hónapja nem volt.
A le és kimosható filceket én is megnézem majd. Most tollazunk, a füzetbe. Pontosabban Zsuzsu szokott karikákat rajzolni. Gergőt egyenlőre nem érdekli a toll.

Heni!
Mozgalmas hétvégétek volt! Áron hogy viselkedett? Péterke jól érezte magát azt írtad. :)

Regi!
Szegény Szeli. A foga mellett nem zavarhatja, h új helyen van. Vagy az első éjszakákkal nem volt gond?

Lányok! Holnap 18 hós oltásra megyünk. Hova adják? Karba, lábba? Mire számítsak?

Lejárt a mosógép, megyek teregetni.

Puszi
Gica

Kép
gica1

Na újra itt.

Regi: szegény Szeli..akkor biztos a fogacskája miatt van az alvás probléma. Gratula a -11 kg-hoz.

Vindo: jobbulást! Rugó-sluszkolcs a wc-ben...:-)

kocsi: szupi, kis szép autó.. nagyon megszerettük..remélem beválik és marad jó pár évig. :-)

Heni: szupi kis hétvége lehetett!

Panndi: nem semmi csajszi vagy..állapotos, államvizsga....Zsófi....le a kalappal!!!

Megkapta ma Emma 18 hós oltást..fenékbe..picit sírt..de a nyuszis pecséttől megnyugodott hamar!

És ma 2.jára belepisilt a kis wc-be..minden reggel ezzel indul..h együtt megyünk..szerencsére szeret ráülni..és közben van egy kis játék is a kezében amivel eljátszogat közben..észre sem vettem hogy volt pisi..csak mikor végzett felállt. :-) és olyan kis büszke volt. tudom ezek még véletlenek..de kezdetnek tök jó!!!!

Regi: túros muffin nagyon jól hangzik..:-)

Móni: jó ötlet..osszuk be és akkor tényleg nem kell kidobni semmit....Jelentkezzen a ki most akar hozni vmit..és meglátjuk hogy mink lesz..-) én sütök kókuszkockát akkor ha jó lesz az??? vagy van aki nem szereti?

Bongyi: drága jól kifogtátok ezt a sok betegséget..reméljük jó időre elkerülnek! Jösztök a talira?

Na ezt elküldöm..mert megint elszáll..:-( Biztos csomó mindent kihagytam..bocsi!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Visszaolvasásra esélyem nincs. :(

Szombaton biza Mátéra vigyáztam. Hááát... le a kalappal a bölcsis nénik előtt. ;)

Máténak aklimatizálódnia kellett, majd utána tündérien eljátszottak.
Vasárnap meg mi mentünk Kolbiékhoz, nagyszerűen éreztük magunkat! :D :D

Tali:
20 fokot mondanak!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj de édesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi, nagyon tuti képek :lol: !!!!!!!!!

Tali, én most is azt mondom, aki akar, süssön, én nem beszélek le senkit, legfeljebb ételessel megyünk :wink: :lol: !

Panka is túl van az oltáson, kettőt kapott, mindkét combjába egyet-egyet. Gyanúsan nézett az orvosra, a szúrásnál sírt kicsit, és közben sírva mondta: Nem baj, nem baj :lol: :lol: . Most alszik, remélem, nem lesz lázas.

Viranka, írtam :D !

Kaqk, nagyon jó az avatarod :D !

Gáborkáknak boldog névnapot :wink: !!

L.Móni, köszi, majd a talin megbeszéljük, sikerült e vennem :D !
dettyk

Dettyk: köszi..bár így kicsinyítve alig látszik belőlünk vmi :-( Emma jól látszik a vonalzón...az a lényeg!!!

Most gondolkozok..hogy lehet pogit kéne sütnöm??? Azt Emma is ehetné...szereti is....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Regi, a búvár túrós tavaly Bence kedvence volt :D !

Kaqk, a pogi is jó ötlet, szerintem azt minden gyerkőc szereti :D !

És vasárnap után 2 hét koplalás anyukának :wink: :lol: ...
dettyk

Ágica! A helyén szokott aludni (máshol sose altatom, max a babakocsiban), csak le akartam szoktatni, hogy ne kelljen melléfeküdni. De a másfél órás ordítása után eszem ágában sem volt egyedül hagyni szegénykét. Bár lehet, hogy elaludt volna úgy is... :?

Gica! Nem volt gond. Első néhány éjjel Anyu aludt vele (mert úgy volt hely, itt volt, hogy tudjak pakolni reggeltől estig), utána 2 este is elaludt teljesen egyedül... :roll: Reggel 6-kor kelt jókedvűen, éjjel sem ébredt...
Szóval 1 hétig jól aludt egyedül vagy mással...
Most már egyre biztosabb vagyok benne, hogy a foga...

Mesi! Édesek! :) Ügyes vagy! :)

Kép

Kép
regcsiken14

4-től szorítsatok! Megyek a munkahelyemre bölcsis igazolást kérni!!!! :? Remélem, kapok!!!!!!!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: ++++++++++++++++++++++++++ megy!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vera! És hány napig szedted? Mert nekem az első 3 napban még nem hatott... Meg a mensi előtti hét így is nehéz... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

ha már a múlt héten elmaradt, most hozok egy táblát. Ha most nem teszem meg, este már nem lesz rá esélyem, ugyanis 9-re megyek fogorvoshoz.

Heni, látom (mivel még nincs tele az oldal gratulációkkal :D ) hogy még egyben vagytok. Hogy bírod a végét?

Kép

Sajnos talira nem tudok menni, mert programunk lesz, de azért csináljatok nagyon sok képet.

Na még egy utsó mondat gyorsan, mert már hallom az ébredős "anya-anya-anya-anya-t"

Szóval körbejártuk a félős témát, és úgy néz ki, h egy teljesen normális folyamatról van szó, ahogy nyílik ki az értelmük, úgy ijednek meg egyre több dologtól és álmodnak rosszat. Annyi, h ez a szakasz olyan 2-3 évesekre jellemző, nálunk viszont előbb beköszöntött. Nem maceráljuk az idegenben alvással és amelyik meséről tudjuk, h fél tőle, azt nem nézheti. Nappali alvás egyébként javulni látszik, de éjjel még ébred időnként.
Az idős emberektől és a hangos, lerohanós gyerekektől meg távoltartja magát. :wink: Én meg szorgalmasan hordom gyerekközösségbe heti 2x.

Most mennem kell...

silka
silka

Dettyk!
válaszoltam :) előre is köszi :)

Kaqk!
pogit inkább csinálok én :) met abból tudok tej és tojásmenteset ami teljesen olyan mint az igazi :) és azt Bálint is eheti :wink:

Regi!
3 nap a hatóideje :) az a baj szerintem nálam most,h. a gyomrom is kitágult :oops: a sok zabálástól :) de tegnap óta nagyon jól bírom :) figyelem fiamat h. csinálja a fényen és tápon való élést :) (na jó néh becsúszik vmi más is ,de az minima)

Silka!
akkor majd következő talin találkozunk :) nem semmi Liza :shock: mondjuk ahogy írtad szerintem előrébb tart mindenkinél legalábbis duma téren :)

Ágica!
Panndi értesülései jók :) vajh honnan :wink: de ha Fruzsi végig bentmarad akkor lehet h. Eszter fog hamarabb szülni,mert programozott császár lesz a gerince miatt :( sajna romlott az állapota és a reumatológusa azt javasolta,így vszínű ápr. végén már babázni fogok :)

Mesi!
s Kolbiék jönnek majd? mert olyan jó lenne velük is találkozni :)

lányomon most meg kiakadtam :shock: mondja h. Anya 3*2 az ugye 6 :shock: ezt honnan tudja :shock: mondjuk meglepően jól tud összeadni és kivonni fejben :)
fiamnak meg mondtam ne dobálja már le a kenyeret a földre(végre evett kicsit) mert jönnek a hangyák.Erre ő anga anga.Bezzeg azt hogy inni,enni,szia nem mond :) egyem a zuzáját :)

:arrow: met írnom kell amiket diktál Míra :)

KépKép
viranka

Silka jó olvasni rólatok.

VirankaMíra nagyon okos :lol: :lol:

Mesi jók a képek nagyon :lol: :lol:

Regi remélem megadták az igazolást.

Lányok a nőivonal 28.-ával megszűnik. A vonalzóik is eltűnnek.

:arrow: konyhaajtót magára csukta és pakol ezerrel

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka: oké..akkor tied a pogi! :-) Míra nagyon kis okos...és Báló...hát igen emma is csak azt mondja ami tetszik neki! :-)

Móni: igen én is ma láttam mikor váltottam..:-( Pedig ez tetszett a legjobban.

Silka: jó végre hallani rólatok..akkor a köv. talin .....

Mi meg holnap vagy pénteken készülünk élményfürdőzni..amit karira kaptunk lejár.. fel kell használni.

KépKép
kaqk
Debrecen

Regina???? Mi volt?

Maggie? Hogy vagy?

Olvasok is majd vissza előbb-utóbb, most műszakban vagyok :roll:

Kép
vindolanda

Nem kaptam igazolást. Részletek máshol.

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

mégis gyorsan ideültem egy kicsit. Anyósom már megjött, ma ő fürdet, altat, míg szétkapják a számat.

Csak nagyon felületesen és csak az utsó oldalt futottam át.

Csodásak a képek, Zsófi hitetetlenül megnőtt! :shock: És ez a lobonc! :) Olyan, mintha legalább két éves lenne, Máté meg a fél évvel kisebb öcsikéje. Aranyosak együtt.
Hát, enyém gyereknek kb gimis korában lesz ennyi haja. Most pont 6 szál van neki, az meg baromira hosszú és lobog a szélben. Nem tudom, h mivel teszek neki jobbat, ha hagyom, vagy ha levágom. Szegényt még mindig fiúnak nézik... :twisted:

Regi, nagyon ügyes vagy, a 11 kiló rengeteg! :D Én inkább csöndben maradok a témában. Minden elszántságom elveszett... :oops:

Lányok, normális az, h Lizi fél év alatt 30 dekát hízott? Még mindig alig veri a 9,5 kilót? Van még vki ilyen súly környékén?

Nőivonal, de kár, most lehet másik vonalzót csinálni... :cry:

Azt akartam még írni, h végre beérni látszik az elmúlt fél év folyamatos zenebölcsije. Lizi időnként (főleg, ha belemerül a szöszmötölésbe) felismerhetően énekeli/mondogatja az ott tanult dalokat. Annyira édesen rakja a szavakat egymás mögé, és pont úgy hangsúlyoz, ahogy ott szoktunk. És egyre inkább tőmondatokban fejezi ki magát.
És már le sem merem írni, h felismeri a színeket, 1-10-ig számol az ujjain (fel is ismeri a számokat) és most a betűkre kattant rá :shock: Nekünk baromira bejött a habtapi, onnan tanulta meg a számokat anno. Most, h párszor kimentünk a kertbe, megtalálta a másik habtapiját, azon betűk vannak. Mindegyik betűt kötöm a család egy tagjához, v a kis barátaihoz és már egy csomó betűt felismer. :roll:
És ez a gyerek tényleg a végletek embere, másban halál béna: nem tud lapátolni a homokozóban v egyedül enni, és nem bírja hajtani magát a békáján (olyan mint a motor) sem.

Kaqk, Gáborok, boldog névnapot Nektek!

silka
silka

:-(

Kicsi lányomat megvislete a 18 hós oltás...eddig pedig semmi..meg sem kottyant neki a 15 hós sem..:-( olyan bújós volt..meg lázas picit...máskor 8 kor fürcsi..hát most 7 kor volt ..épp csak leöblítettem..zuhanyzás féle.....és szinte azonnal be is aludt...a tejcsit sem itta meg..megpróbálom még ha megnyugodott ..ilyenkor álmában szokott inni. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk szegény kis Emma. Nálunk szerencsére semmi mellékhatás. Szerintem ha gyenge az immunrendszer akkor jön a láz, nálunk nagyon beválni láccik a béres.

Emese hát a képek magukért beszélnek:-) olyan jó őket nézni:-) mi is nemsokára tesóval is büszkélkedhetünk, jaj már úgy várom, de azért még 2 hétig maradjon benn!!!!

Máté egy kis herceg!!!!!

Regi :evil: :evil: :evil:

Hintázós kép! Geyébként tök jó ez az ikeás hinta, Péterke rengeteget hintáztatja magát benne.

Kép

Heni
KépKép
heni81

Szerencsére nálunk-kopp-kopp-semmi jele az oltásnak. Nem fáj neki, nem lázas, nem levert. Éppen fürdenek.
Panka most húzott bele a hízásba, mondjuk egész nap tömi a bucit, 2 hónap alatt 1 kg-ot hízott, most 11,85 kg. És 78,5 cm kb.

Silka, aki Lizit fiúnak nézi, annak nincs szeme :shock: . Ha van haja, ha nincs, olyan bájos igazi kiscsaj, hogy nem lehet fiúnak nézni :? . És szerintem zseni is :shock: :D .

Regi, :? . Mondjuk én azt is hülyeségnek tartom, hogy már most kérik a bölcsiből az igazolást. Nekünk csak akkor kell vinni, ha ténylegesen viszem Pankát szeptemberben.
dettyk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?