Helló, Lányok!
Most jövök, mert két napig kevés esélyem lesz (eddig meg vagy meló volt, vagy nem volt net -- egy napig nyomoztam, miért nincs, aztán a hibaelhárítók segítettek telefonon, de azóta sem értem teljesen, hogyan változhatott meg a jelszó úgy, hogy hozzá se nyúltunk...).
Viszont csak röviden tudok jönni, mert lemaradtam a munkával.
A talit már nagyon várom!!!
És az már biztos, hogy a legokosabb gyerekek ebben a topikban vannak.
Maggie: sokat gondolok Rátok, gyógyulj meg mielőbb! És jó sok alvást is kívánok!
Mesi & Kiskolbi: nagyon cuki Zsófi és Máté, igazán harmonikus párt alkotnak!
K. Timi: a többiek már mindent leírtak. Nekem teljesen ismerős volt, amit leírtál, heteink teltek el úgy, hogy egy nap több volt az ordítás és a hiszti, mint nem. Pedig amúgy mosolygós tünemény is szokott lenni a fiam, csak győzzük kivárni

Aztán ha fogzás, telihold bekavar, akkor főleg nagyon hisztis tud lenni. De sokat javult a helyzet, egészen jó napjaink is vannak.

Persze mind nagyon boldogok lennénk a nyugodt kisgyerekekkel, csak hát ugye a jó és nem hisztis gyerek rendszerint nem létezik (kivéve ha extrém nyugodt alaptermészet, de én személyesen ilyennel még nem találkoztam).
Vindo: kár, hogy nem tudtok jönni a talira (de teljesen megértem). Majd Debrecenbe rakjuk a legközelebbi talit.

Nagyváradra átjárnál tanítani, ha összejönne? Amúgy tök jó hely, pár éve voltam ott, nekem nagyon tetszett. Olyan, mintha itthon lenne az ember és nagyon olcsó (volt akkor).
Bongyi: nagyon sajnálom, hogy Levi ennyire heves rohama volt. De őrület, hogy nem derítik ki, mitől. Csak 5let: pár ezer forintért lehet allergiavizsgálatot kérni magánrendelőkben is, és ha viszi az ember, amire gyanúja van, arra is megnézik. Tudom, Ti nem tudjátok, mi válthatta ki, és egyébként is kajára gyanakodtok, de hátha.
Heni: hú, kismama, mindjárt műsor van!

Petikéd cuki a hintában (remek kis hinta, majd megvizslatjuk az Ikeában). Jut eszembe, Ti és
Maggie, Ti nem jöttök idén Gyenesdiásra nyaralni? (Mi aug elején leszünk.)
No puszi mindenkinek, még ha tudok, visszakukkantok vasárnapig.