A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó!

Előre is bocsi, de nem tudtam olvasni, csak helyzetjelentést adok. Én jobban vagyok, most nincs lázam. Ma igen sokat feküdtem, rendeltem a kaját (hehe, a szomszédból). Tündéri kedves szomszédunkat kértem meg, hogy főzzön egy kicsit többet. Nekem nincs is étvágyam, Bercó sem nagyon eszik mennyiséget, egyedül a fiúk miatt kellett volna több. De sajnos ez is megdőlt. Dávid úgy jött haza a suliból, hogy hányt. Majd itthon is sokszor, apa elvitte az orvoshoz, naná, hogy vírus. Nemrégiben nyújtottunk elsősegélyt neki, mert elájult. Tisztára görcsben voltak a végtagjai, nem is tudta mozgatni. Most óvatosan itatjuk, reméljük ez már marad, mert, ha ez sem, akkor vinni kell az ügyeletre és az bizony kórházat jelent. Jó szuper lesz, ha végigfut ez rajtunk.
dmaggie

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Rólunk: nem tudom mi van ma velem, de ennyire rosszul terhességem óta nem voltam. Másfél éve rendben van a vérnyomásom, gyógyszert sem szedek. Reggel valami iszonyú hányingerre, szédülésre és remegésre ébredtem. Rögtön beugrott mi ez. A vérnyomásom 140 felett táncolt, a pulzusom pedig 100 felett. :shock: Később jött mellé a fejfájás. Két óra alatt értem el, hogy Zétit fel tudtam öltöztetni és megetetni. :oops: Senkinek nem kívánom a mai napomat. Ahányszor felálltam annyiszor lettem rosszul. Aztán úgy 2 körül egyszer csak alábbhagyott. Néha még rámtör valami és álmos vagyok.

Csütörtökön megyek nődokihoz. Hasam is fájdogál és valami hormonális dolog hozta elő szerintem ismét a vérnyomis gondokat. Bővebben :arrow:

Tali: remélem minden oké lesz, párom jön mert ugye ő visz minket.
Nem tudom mit viszek, majd próbálok ötletesen. Még emlékszem mi fogyott el teljesen múltkor abból amit vittem. :wink:

Mesi annyira tündéri kis csapat! :D

Puszi mindenkinek, még átnézek és ledőlök pihizni.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Maggie jobbulást nektek!+++++++

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok !

Bocsika, hogy mindig csak ígérem, hogy jövök aztán soha nem tévedek erre írás ügyileg. Olvasni olvaslak titeket csak egyszerűen nem tudok válaszolni.
Sajna lelkileg nem vagyok a topon.
Olvasom itt, hogy mindenkinek milyen ügyes és okos a gyereke és az enyém meg a nyomotokba sem ér.
Sajna Ádi elég hisztis és makacs lett. Ami számomra nagyon furi mert mindig nagyon jó gyerek volt.
Az alvással is hadilábon vagyunk.
Ádi eddig reggel 7-kor kelt aztán aludt 8-10-ig utána meg 14-16ig és este 21-kor ment aludni.
Most reggel 5:20-kor kel 8-9ig alszik aztán 14-15ig és este fél 9-9 körül fekszik.
Ja és a plusz, hogy hajnalban úgy üvölt mint a sakál és esélyem sincs, hogy visszaaludjon.
Gondolom a napi hisztijeihez ez is közre játszik, hogy régen aludt egy nap 14 órát most meg alszik összesen 10 órát.
Egyszerűen nem tudom mi a baj. Semmit nem változtattunk ugyan ott van az ágya és ugyan úgy sötétítek neki.
Szóval értetlenűl állok az eset elött. Főleg úgy, hogy egyre nehezebben viselem. Ha valami nem úgy van ahogy ő akarja rögtön jön a hiszti nyüszögés ami elég idegörlő.

Most én is elgondolkoztam a bölcsin. Elvileg szeptembertől szeretném ha járna. Lehet az is a baja, hogy unatkozik itthon.
Pedig van egy zsák játéka amivel egy hangot nem játszik pont ezért már nem is veszek neki semmit.
Kellene valami jó kis napközbeni program de egyszerűen így, hogy ilyen hiszits nem is igazán merem vinni sehova mert semmivel nem lehet megnyugtatni és még a végén azt hiszik rossz anya vagyok.

Szóval összességében világvége hangulatom van és pont ezért nem is jöttem mert nem akarok senkit lehangolni.

Lányok esetleg ha valaki tud valami ötletet, hogy mi van a háttérbe vagy mivel tudnám kihúzni az esti alvást azt megköszönöm.
Esetleg valami gyógyszer vagy gyógyhatású készítmény van-e rá.

Na lépek is mert az apája lassan indul dolgozni. Ilyenkor ő foglalkozik vele mert én 7-ig egyszerűen nem térek magamhoz.

Mindenkinek szép napot.
20200310173350

Maggie: ez nem hangzik jól! Gyógyuljatok..és jelents hogy vagytok!!!

Heni: klassz kis hinta, Szerencsére csak hőemelkedés volt..és egész jól aludt és vidáman ébredt....most bújuik ki az egyik rágója ..lehet a 2-ő együtt....egyébként egyik oltás után sem volt semmi gond...sőt az Ír nyálkás időben sem volt 1x sem beetg a 8 hónap alatt

Timi: sajnálom avilágvége hangulatot..az biztos hogy a társasg jót Tenne Ádinak....játszóház, játszótér, zenebölcsi, ringató...lehet hogy ott nem lenne hisztis sem..sőt...
a napkközbeni alvás?? hm...Emma nállunk 5 kor kéri a tejcsit de vissza is alszik 7-8 ig...és így kibírja 12 ig..akkor ebéd..aztán alvás 2-3 óra és este 8 kor fürcsi.

Sajna nincs ötletem..:-(

megyünk sétálni..hó estet de süt a nap!

KépKép
kaqk
Debrecen

Timi nyugi, azt olvastam valahol, hogy 18 hósan már elkezdik a gyerekek érvényesiteni akaratukat, küzdenek dolgok ellen, ami tart egy ideig, aztán elhagyják. Lehet csak ez van Ádinál is. Az alváshoz én csak annyit javasolnék, hogy próbáljatok meg áttérni a napi 1 alvásra, igy biztosan korábban fekszik majd és később is kel reggel, meg, meg napközben alszik vagy 2 órát és igy te is jobban tudod alakitani a napod. Mi is sokat küszködtünk ezzel, de most már jó.
Ha úgy látod unatkozik, vidd ki, most már jó az idő, nektek ott sok lehetőségetek van. Bent pedig a játékait rendezd át, ülj le mellé és jáccatok együtt, vagy vond őt be a napi feladatokba. Péterke minden háztartási feladatba bele van vonva, van kis felmosója, segit porszivózni, törölgetni. Mindig kérem mit hozzon nekem ide, stb.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Szeli extrán unatkozik, feladtam, adtam neki cumit (mostanában igyekszem ritkábban, inkább csak alváshoz). Pedig egy órát legóztunk, de közben is nyügi volt... biztos zavarja a foga. Adtam neki Chamomillát, nem tudom, mennyit ér... :roll:

Tegnap mérésen voltunk, Szeli 10,5 kg és 83 centi. Azt mondta a védőnő, magasabb az átlagnál (ezt azért sejtettük), a súlya pedig átlagos! :)

Lizó nem semmi csajszi! :) Nagyon ügyes!
Silka! Kár, hogy nem jöttök a talira... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Lizó most az elméjét fejleszti! :)
Szeli egyelőre a rajzoláshoz sem ül meg a fenekén... :)

Szegény Emma... :(

Vera! Mi is a 18 hós oltás kivezetője??? Megveszem én is! Bár lehet, hogy kapunk ott, de csak 1-2 golyót szoktunk. Annyi elég lenne???

itt van...

Kép

Kép
regcsiken14

Szelinci tiszta nyügibébi, inkább letettem 11-kor, álmos volt nagyon. Az ebéd még meg se jött, a srác ide később hozza... :?

KTimi! Szerintem itt a legtöbb baba most kezdett hisztizni és akaratoskodni, ez a korszak most elérkezett... ez van.
Azért próbáld meg, ha elviszed foglalkozásra, hogy viselkedik, lehet, hogy tényleg arra van szüksége.

Szelinek egyértelműen kell a közösség/foglalkozás, csak itt nincs több lehetőség, csak a Ringató sajnos. :( Bár lehet, megint elviszem babaúszásra, azt mondta a csaj, aki tartja, a fél 10-esre mehetünk szombaton, nem baj, hogy csak 5x voltunk anno. Lehet, hogy megnézzük, hogy Szeli mit szól hozzá. Csak akkor pénteken meg kell főznöm... na, mindegy, ez nem ide tartozik...

Ja, még 1 ötlet KTimi! Tedd el a játékait, és időnként vegyél elő egyet-egyet. Nálunk ez beválik, mert akkor örül annak, amit már rég megunt. Én szinte az összes játékát eltettem Szelinek, és minden nap valami másikat veszünk elő, azzal játszunk. Ez működik! :)

Szelinél meg ez a „gond”, hogy délelőtt 10-től már álmos, alig bírok vele, aztán most is le kellett tennem, tegnap, mikor ügyintéztünk, akkor is 11-kor elaludt a babakocsiban... Így viszont ebéd előtt alszik, de nem tudok mit csinálni vele, nem bírja tovább. Ez azóta így van, mióta 1x alszik napközben. Viszont így este 8-9-kor álmos megint, 6-7 körül kel (ha vele alszok, 7-kor - ha nem, 6-kor), tehát az éjjeli alvása nekem tökéletesen megfelel! 8)

Maggie! További gyors gyógyulást!!!!!! +++++++++++

Kép

Kép
regcsiken14

Alvásügyben csalakozom Regihez. Panka 6-7 körül kel, 11-13-ig alszik, este 8 körül fekszik. Nekem is tökéletesen megfelel így, hiszen Bencét reggel visszük suliba, 11-kor, ha lefekszik, tudok tornázni, főzni, és kicsit feltöltődöm a délutánra, este pedig megint jó a 8 körüli alvás, én is elfáradok addigra, Bencének is aludnia kell :D .

Bár most, gondolom a tegnapi oltás miatt, fáradtabb Panka. 1/2 10-kor bekéredzkedett az ágyába a játékaival, azt hittem, csak játszani akar, de kb. 3 perc múlva aludt, és még mindig alszik :shock: . Remélem, bírja majd estig, mert Bencét du. próbára kell vinni.
dettyk

Sziasztok Lányok!
Megkaptuk a 18 hós oltást. Szerencsére jól viselkedtek, mondjuk előtte megbeszéltük, h megyünk doktornénihez és szurit kapnak. Zsuzska tegnap el is játszottak, h a lábába fog egy kis csípést érezni. Mondta, h "csíííp". :)
Aztán kiderült, h Zsuzskának ekcémája van, a kezén van egy piros száraz foltocska. :( Írt rá valami kenőcsöt. Gergőnek meg tiszta pötty a szája körül a bőr. Ez attól van, h sokat cumizik :( és fogzik és a nyál kikezdi a kis bőrét. Arra is javasolta egy krémet. Úgyhogy most kencefizésés lesz.
Mérés csak hobbiból ruhástól a felnőttmérlegen. Felöltözve Zsuzska 12 kg, tehát kb 11. Gergő nem lett mérve, de szerintem nincs baj a súlyával.

Timi!
Sajnálom, h nehéz időszakát éli Ádi. Nem lehet egyszerű. Kitartás!

Regi!
Cumi nálunk is nagy úr. Sajnos, nem tudom elvenni, mert ordítás van. Egyetlen dolog, amit elértem, h le nem visszük. De ha feljövünk, főleg Gergő, rögtön kéri. Fogalmam sincs hogyan fogunk leszokni róla.
Hogy aludt el tegnap Szeli?

Kaqk!
Örülök, h Emmácska jobban van.!

Miléna!
Vigyázz magadra! Próbálj ne idegeskedni. (Persze könnyű mondani)

Silka!
Lizi nagyon okos kislány! Azokkal pedig ne törődj, akik fiúnak nézi. Mi Zsuzska haját tavaly lenyírtuk kopaszra, mert pár szál volt neki. Kicsit sűrűbb nőtt. Lehet, h az idén is megkopasztjuk még. Bár kicsit sajnálom majd, de hátha jobb lesz még ennél is.

Mesi!
Aranyosak a gyerekek! Milyen volt háromgyerekesnek lenni?

Heni!
Tök jó a hinta!
A végén Áronkának egy napon lesz a szüli és a névnapja. :) Van egy Áron nap április elején.

Viranak!
Hűha, micsoda matekzsenid van! Szerencsés vagy!
Anga, anga! :)

Betegeknek jobbulást!
Később még lehet, benézek!
Puszi
Gica

Kép
gica1

Dettyk!
Mi is pont így alszunk, csak mostanában sokszor tovább kb 2-ig.
Gica

Kép
gica1

Maggie, ez borzasztóan hangzik :cry: . Remélem, Dávid már jobban van, és te is :roll: !!
dettyk

Az lemaradt, hogy Szeli megint elaludt egyedül! :)
Meghozták a kaját, úgyhogy :arrow: enni! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Gica! Tegnap este Szeli mellé feküdtem, mert féltem, hogy megint ordítás lesz... :oops: De most ügyes volt (meg én is, hogy megpróbáltam... :lol:)!

Kép

Kép
regcsiken14

Vera! Nem semmi ez a listázási díj a teszveszen... :evil:
Szerinted mennyire csökken le a feltett rucik száma??? Olyan szupi dolgokat szoktam venni onnan... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! Ha már egy napon születtek... :lol:
És Panka a 11-es fekvés előtt ebédel, vagy utána szokott???

Látszik, hogy ma itthon vagyunk... teleírom az oldalt... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!
Szerintem nem baj, hogy Szeli ebéd előtt alszik! Mi is úgy szoktunk, és ahogy látom, Dettiék is így vannak.
Ebéd 2 után, amikor felkelnek. Sokszor még olyankor sem éhesek. :roll: Volt, h 4-kor ették meg az ebédjüket,mert korábban nem kellett.
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Timi!
Bálintnak is volt egy ilyen időszaka,csak ő korábban kelt kicsit :? Neki vszínű az is betett h. kibújt azt hiszem 2 foga is.De amit a csajok írtak mind mind jó megoldás,szerintem is napi 1* alvásra kellene áttérnetek.Bálint nem is tudom mikor aludt összesen 14 órát.
Játékokat meg rakd el tedd dobozokba és oszd be őket minden napra :) hidd el újdonság erejével fog hatni Ádira.
Vidd Őt gyerekek közé max. eljöttök ha nagyon hisztizne :)

Regi!
ne vedd meg mert én holnap megyek Pestre és találtam gyógyszertárat ahol lehet kapni és viszek talira akkor Nektek :)
én úgy tudom h. előtte nap 5 golyó aztán oltás napján,majd utána való nap kell h. kapjon :)

Maggie!
mi újság nálatok?Dávid is jobban van már ugye? nem kellett kórházba mennetek?
gyógyuljatok mostmár Ti is meg :)++++++++++++

Heni!
nagyon klassz ez a a hinta :) vasárnap dumáltuk pont Robival h. idén kitesszük a függőágyat,mert bent a lakásban azzal szórakoztunk takarót kifeszítetünk ketten és ezen szórakoztak a ygerekek :) bár az ujjainkat már a végére nem éreztük :)

Miléna!
akkor hozz ugyanazt a finomságot :) vérnyomás :shock: :evil: remélem minden rendben lesz :)

Gica!ügyesek voltak a gyerkőcők :) ekcéma :( de bizos jó lesz a kence :)

én meg boldog vagyok most :( tegnap evett végre viszonylag normálisan Bálint és ma is :) lassan de biztosan alakul az étvágya :) már utánanéztem milyen gyógynövények jók étvágynövelésre :) meg ekcémára :)
Míra meg még tegnap elkezdi 1*1 az 1 2*1 az 2 és így tovább :) kérdem honnan szeded ezt,Papától tanultad? erre Ő:nem a Süsüben a kiskirályfi mondta ezt :)

Bálint súlya meg 10,8 volt mikor voltunk gasztrón :) Őt meztelenül mérték :) kíváncsi vagyok mennyi lesz amikor megyünk szurira :)
nálunk a dokinéni általában vállba adja a szurit :(

:arrow:
szép napot :)

KépKép
viranka

Regi!
Robi most regisztrált a zsibvasar.hu-n :) szerintem sokan átmennek oda :) jut eszembe át kellene utalnom a pénzt :)
ebéd:Bálint is inkább alvás után eszi meg :) ha eszik és nem tápt akar :)
:arrow:

KépKép
viranka

Vera! Az jó lenne, de kedden megyünk oltásra... :? Bár ha így belegondolok, akkor már a gyógyszertárban sem tudnám addigra megrendelni... Asszem kicsit későn kapcsoltam, meg nem emlékeztem, hogy előtte is kell szedni (pedig biztos írtad)... :oops:

Akkor benézek a zsibvásárra! :)

Egyébként Szeli se eszik olyan hú, de sokat. Inkább csak mindenbe belekóstol... :?
A kiflit például csak a babakocsiban hajlandó megenni... ??? Ki érti ezt???

Reggeli: kb. fél-1 deci csokis szójatej + 1 v. 2 fornetti
Tízórai: általában kimarad, esetleg alma, de akkor lehet, hogy nem is kéri az ebédet...
Ebéd: fél kistányér akármi
Uzsonna: (ekkor kicsit jobban belehúz) 1 joghurt, esetleg még banán utána, vagy tejszelet, abból 2t megeszik.
Vacsora: hát az elég össze-vissza, általában beleeszik az enyémbe (párolt zöldség, néha husival), aztán az apjáéba (zsömle, szalámi), meg az apja szokott enni édességet vacsi után, abból is kap (pl. palacsinta). De mindegyikből csak pár falatot eszik.
Bár a grillcsirkét meg a párolt sárgarépát múltkor zabálta! :D
Még jó, hogy van a tescoban grill csirke, most már oda járok vásárolni, mert 20 perc séta, vagy 2 buszmegálló! :)

Ezt most azért írtam le ilyen részletesen, hogy lehessen hasonlítani a gyerkőcök evését! 8)

Gica! Ezzel csak annyi a bajom, hogy én nem bírom ki 2-3 óráig ebéd nélkül (pláne, hogy nem is reggelizek, csak szójatejet), és így meg nem eszek Szelivel, és elvileg együtt kéne... vagy legalábbis jó lenne...
Ti is leírhatnátok! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

az utolsó sor az előző gondolathoz tartozik, hogy melyik gyerkőc mennyit eszik...

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!
de a tali most vasárnap lesz :) mi is kedden megyünk majd :) mert holnap mennem kell Pestre(többek közt a kivezetőért) így megússza Bálint.
S különben később is ki lehet vezetni :wink: úgy tudom :)

:arrow: oviba

KépKép
viranka

Sziasztok, most értünk csak haza, Rugó az autóban elaludt, szerencsére sikerült az ágyba csempésznem. Az egyetemen voltunk, én önéletrajz és ön-marketing ügyben, meg persze találkoztam egy csomó benti ismerőssel, postáztunk, büféztünk stb., Gábor meg a tanszéki gépeket rakat rendbe.

Még a Klinikára kellett volna mennem kontrollra (nőgyógyászat), de oda sajnos nem jutottunk el :? Rugó elálmosodott, Gábornak meg munkahelyi problémái akadtak. Lehet, csak a jövő hét végén jutok el, pedig időszerű lenne sajnos.

Heni - szuper hinta :wink:

Ktimi - nem lehet, hogy Ádó épp most vált majd át az egy alvásra? Ezekben a periódusokban Rugó is ilyen kis zizzent és össze-vissza volt, és eltartott kb. 2-3 hétig, míg átállt.
Én amúgy mindig akkor altattam, mikor álmos volt, és megvártam, míg kialakította magának az új szokásait. De a kis eltolás, levegő, társaság, ezek jó ötletek :idea:

Gica - Rugó is rendszeresen pöttyös a szája körül :roll:

Most ennyire futotta, szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Maggie jobban vagytok ugye? Remélem nem kellett kórházba menni :roll:

K.Timi teljesen normális folyamaton megy át Ádika. Ezen minden gyerek átesik. Próbálgatja a határait. Erre nem kell gyógyszer vagy gyógyhatású készítmény. Pont azzal teszel jót ha viszed közösségbe!!!

Étrend:
ébredés után (ma 5:30-kor :? ) kakaó vagy gyümölcsös ivó joghurt
8 körül pár falat felvágott savanyú uborkával ( a kenyér mindig megmarad)
ebéd előtt bealszik és 2 körül szokott általában enni, azt amit épp főzök.Pár falatnál nem eszik többet.
6 körül valamilyen tejtermék + gyümölcs
este alvás előtt kunyizik apájától pár falatot.
De van amikor egész nap semmit sem fogad el.
Szombaton pl csak 1 tejszeletet tudtam belekönyörögni. Egész nap.

Ma amúgy másképp műkszik cicus
A hajnali kelés borított mindent. A szokásos déli alvása előrejött, már 10-kor elaludt :? s mindössze 1 órát aludt :evil: du 4-re már hulla fáradt lesz. De ha hagyom aludni akkor az éjszaka lesz kritikán aluli.

Viranka olvastam és ki is akadtam rajta (teszvesz, vatera) szerintem csak pár 1 ft-os aukció fog futni.
így nagyon drága lesz :twisted:

Mennem kell. Hisztizik ezerrel én meg álmos és fáradt, pedig du még annyi dolgom lenne

KépKép
Kép Kép
l.móni

áááááááááááááááááá
kiborított egy csomag ropit és beletaposta a szőnyegbe :?
és még a legójára is ráléptem :twisted:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaja
hajnal - szoptatás, visszaalszik

reggeli - két vagy másfél virsli vagy szalámis kenyér (egy szelet) gyümölccsel meg vizet iszik (10 körül)

ebéd - egy óra körül (müzlistálból eszik, amit hoznak:
leveszöldség, tészta, hús, krumpli, rizs...) plusz desszert (túró rudi, gyümölcs, stb.)

uzsonna/első vacsora - olyan öt körül, variálás tárgya általában: hideg kaja, panírozott hal (2 darab), fornetti (3 darab), mcnuggets (3 darab) stb. + gyümölcs

második vacsora - fürdés után szoptatás plusz egy joghurt (vagy egy fél nagy dobozos puding)

Szerintem sokat eszik, én nem tudom, hová teszi...

Hiszti- Rugó is kezdi magát a földhöz verni, de hiába, na, öregszik, ez meg a korral jár. Egy helyen azt olvastam, hogy az a baj, ha a dackorszak kimarad, és ez a normális helyzet :roll: De tűréshatáron belül mozog mondjuk 8)

Kép
vindolanda

Halihó
Megvagyunk..voltunk egy nagy sétán..babakocsival apával 3-asban. olyan szépen sütött a anp..de hideg volt..Emma nem aludt el..:-) egész jó kedve van...reméelm ennyi volt ..egy kis hőemelkedés!

Nállunk is a 2x alvás vége felé már angyon össze vissza volt meg nyűgös Emma ezért is vezettük be a 1x-i alvást és nagyon bejött.

Nállunk:

5-6 körül reggeli tejcsi. ( 200-240ml).aztán vissza is alszik 7-8 ig.

9 körül együtt reggeli gyümölcs, sajt, sonka, kenyér..reggeli dolgok
12 kor ebéd
12.30 körül alvás 2-3 ig.
3-f4 ébredés után gyümölcs..yoghurt könnyebb kajcsi
6 uzsi..tejbegriz, tejpép, szendvics vagy amit mi vacsizunk ( én nem vacsizok ..ez a fogyókúrám és bejött..max egy kis fehérjét, v gyümölcsöt ..)
f8-8 fürcsi
8 tejcsi ( 200-240 ml)
f9 alvás

Hát nállunk így néz ki, mostanában elég zabás...mosta sóska volt a sztár aztán kölesgolyó...reklamált egy hatalmas tányér után h nincs több??:-)

Méretek: 78-79cm, 9,5 kg kbde ma megpróbálom lemérni :-)

Holnap párom állásinterjúra megy..kérek woodoo-t légyszi!!!!:-)

Tali: a pogiról "lemaradtam " :-) kókuszkockát akart vki? vagy csinálhatok??

KépKép
kaqk
Debrecen

Regi, csak ébredés után ebédel Panka :) . Sokszor mi sem eszünk együtt...

Ő reggel cicizik, gondolom, minimálisat, utána vmilyen kenyeret eszik sajttal, párizsival, esetleg kekszet. Tízórai joghurt vagy gyümi, ebéd elég rendes mennyiség, néha felnőtt tányérnyi, uzsi gyümi vagy keksz, vacsora ebédmaradék v. kenyér, sajt, lefekvéskor cici, szintén nem mennyiség :) .
dettyk

Dettyk, Regi: akkor a talin hogy lesznek ébren??? ahogy írtátok akkor szoktak aludni :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk - +++++++++++++++++
Milyen állás, ha megkérdezhetem??? :roll:

Kép
vindolanda

Vindo: kereskedelmi vezető. De vagy 100 helyre beadta..most vagy 1 hónap mire bevárják az összes önéletrajzot....:-( de hát ez van.

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: mintha nemrég írtad volna hogy készültök élmény fürdőzni. voltatok? ...mi most készülünk péntek v szombat..nem jösztök? ja hülye vagyok hát még nem vagy jól..bocsi. :-( köszi a +++-t)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hú, akkor tényleg++++++++++++

Anno mikor Gábor állást keresett, ő is beadta egy csomó helyre. És minden helyen az álláshirdetésekre volt vagy 60-70 jelentkező... Aztán ott lett munkája, ahol nem is nagyon számítottunk rá :roll:

Hát, én ma még Nagyváradra is feladtam egy cv-t postán, az ottani egyetemre :roll:

Kép
vindolanda

Kaqk, ha az autóban nem alszik be Panka, akkor nem hiszem, hogy a sok gyerek közt gond lesz :D . 30-40 perc alatt érünk oda autóval, legalábbis remélem :oops: . Volt már rá példa, pl. a tanácsadás is 1/2 11-től van, hogy tolódott az alvása 8) . Szerintem hazafelé fog beájulni :wink: .

Párodnak ++++++++++++++++++.
dettyk

Igen, készültünk, de sajna nem lett belőle semmi :( MOndjuk az állatkertbe eljutottunk...

A mostani hétvége elég zavaros, Gáborék pályázatírnak, vasárnap anyósomék jönnek :shock:

Szombatra rákérdezhetek esetleg, de nem tudom, mire számítsak...

Ma már csak az orrom folyik, a nyakam fáj, de amúgy minden o.k. Ezen nem múlna :wink:

Kép
vindolanda

Hú, lányok, nagyon laza vagyok, Rugó 3/4 12 óta alszik 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok!

A mi napirendünk:
7-kor ébresztő-250 ml kakaó
9-körül reggeli( kalács, kenyér kenővel, tejbegriz)
11 körül 10 órai ( gyümi, vagy édesség)
12.30 alvás ( 250 ml kakaó, ez kell az alváshoz neki)
15.30 kor van csak nálunk ebéd, mert akkor ér haza apa és közösen szeretünk enni
18 körül (gyümi, vagy édesség)
19.30 pancsi
20.30 legkésőbb szunya ( 250 ml kakaó)

EZ nem törvényszerű, mert ma csak 1 órát aludt és még nincs itthon apa , igy egy kis banánnal kitartunk mig apa megjön.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Napirend:

Reggel 6: Zsófi anya csatakiáltással megrohamozza az ágyunkat, és fel kell kelnem :shock: Fél bögre tej (fele tej, fele víz)
Reggel 7: Apa felkel, közös reggeli, azt eszi, amit mi, közben megissza a másik fél bögre tejet (szintén fele tej, fele víz)
Tízórai: joghurt vagy gyümölcs (ma egy alma és egy banán volt)
Ebéd délben: amit mi (főzelék, vagy hús krumplival, rizzsel, ma halat evett rizzsel)
Ebéd után két-három óra alvás.
Uzsonna: gyümölcs
Este hat fele vacsi: mint a reggeli (kenyér, felvágott, sajt, zöldség, esetleg péksüti)
Fél nyolc: fürdés
Utána: teeeeeeeeeej :)

Ennyi :)

Nőtt a hasam, de nagyon sokat :shock: Mindnehol a hasam van :lol:
Vendég

Voltunk az udvaron, aztán sétáltunk egyet, meg kutyáztunk! :)
Heni! Még nem rügyeznek a fák! Megnéztem! :)

Vera! Ja, azt olvastam, hogy előtte 5 napig... :?
Akkor köszi! Majd a talin kifizetem! :)

Cicus se eszik túl sokat... :roll:
Lehet, hogy elég nekik ennyi, mert Szelinek is teljesen jó a súlya... :roll:
Ropi: :(

Ja! Szeli meg mostanában rákattant Zsozsó „tejbebogyójáa”! Így hívjuk azokat a tejbe áztatott akármiket. De ezt vagy tízóraira, vagy uzsonnára kapja.

Most azt játsza, hogy ráadom a kabátot, ő meg leveszi... :lol:

Kaqk! Megy a woodoo!!! +++++
Szelivel talán nem lesz gond, ha társaságban van, mert olyankor felpörög, majd segítségül hívom a cumit, ha nyűgös lesz... :roll: Utána tuti bealszik az autóban. Jó lenne, ha odafelé is pihizne egy kicsit!

Hú, Péterke milyen sok kakaót iszik!!! :shock: Szelinek még nem adtam, de most van helyette csokis szójatej! :) Az is van olyan finom! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi! Na, lássuk azt a nagy hasat! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Ja igen, tejesbigyó nálunk is sláger reggelire :) Megy a kamrához, és bigyóbigyóbigyó :lol:
Tegnap kakaóscsigát ettem, meglátta, és rohant oda, hohgy KIAKIAKIA (kérekkérekkérek) :)

Lesz fotó, témán vagyok :)
Vendég

Regi!
ugye nem írtad komolyan :) 15 golyócskát nehogymán kifizess :)

Panndi!
pocakképet kérünk :)

Kaqk!
+++++++a párodnak :)

Bálint kaja:
4-5 közt 240 ml tápszer s vagy továbbalszik(max f7),vagy felkel...
c-vitamin 2db :) enélkül nincs élet :)
reggeli 8-9 közt vagy eszik vagy nem...
aztán gyümölcs azt is vagy megeszi vagy nem ...
alvás kb. 11-f12-f1-2ig
vagy megeszi az ebédet vagy tápszer
vacsi:virsli kenyér néha,vagy neki való tejbegríz(kb 5 kanál)
fürdés és 240 ml tápszer :)
:arrow: anya anyyyyyaa

KépKép
viranka

Panndi - képet kérünk :wink:

Kaqk - a szombatra van esély, hogy jó lesz :wink:

Megyünk levegőzni. Közben visszajött az áram (így nem volt egy órára net, fűtés, nem tudtam mosni stb.).
Ez fontossági sorrend volt 8)

Este leszek még, Gábor csak éjszaka jön haza :?

Kép
vindolanda

Vera! Ja! :oops: Köszi! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Helló, Lányok!
Most jövök, mert két napig kevés esélyem lesz (eddig meg vagy meló volt, vagy nem volt net -- egy napig nyomoztam, miért nincs, aztán a hibaelhárítók segítettek telefonon, de azóta sem értem teljesen, hogyan változhatott meg a jelszó úgy, hogy hozzá se nyúltunk...).
Viszont csak röviden tudok jönni, mert lemaradtam a munkával.

A talit már nagyon várom!!!

És az már biztos, hogy a legokosabb gyerekek ebben a topikban vannak. :-)

Maggie: sokat gondolok Rátok, gyógyulj meg mielőbb! És jó sok alvást is kívánok! ;-)

Mesi & Kiskolbi: nagyon cuki Zsófi és Máté, igazán harmonikus párt alkotnak! ;-)

K. Timi: a többiek már mindent leírtak. Nekem teljesen ismerős volt, amit leírtál, heteink teltek el úgy, hogy egy nap több volt az ordítás és a hiszti, mint nem. Pedig amúgy mosolygós tünemény is szokott lenni a fiam, csak győzzük kivárni ;-) Aztán ha fogzás, telihold bekavar, akkor főleg nagyon hisztis tud lenni. De sokat javult a helyzet, egészen jó napjaink is vannak. :wink: Persze mind nagyon boldogok lennénk a nyugodt kisgyerekekkel, csak hát ugye a jó és nem hisztis gyerek rendszerint nem létezik (kivéve ha extrém nyugodt alaptermészet, de én személyesen ilyennel még nem találkoztam).

Vindo: kár, hogy nem tudtok jönni a talira (de teljesen megértem). Majd Debrecenbe rakjuk a legközelebbi talit. ;-) Nagyváradra átjárnál tanítani, ha összejönne? Amúgy tök jó hely, pár éve voltam ott, nekem nagyon tetszett. Olyan, mintha itthon lenne az ember és nagyon olcsó (volt akkor).

Bongyi: nagyon sajnálom, hogy Levi ennyire heves rohama volt. De őrület, hogy nem derítik ki, mitől. Csak 5let: pár ezer forintért lehet allergiavizsgálatot kérni magánrendelőkben is, és ha viszi az ember, amire gyanúja van, arra is megnézik. Tudom, Ti nem tudjátok, mi válthatta ki, és egyébként is kajára gyanakodtok, de hátha.

Heni:
hú, kismama, mindjárt műsor van! ;-) Petikéd cuki a hintában (remek kis hinta, majd megvizslatjuk az Ikeában). Jut eszembe, Ti és Maggie, Ti nem jöttök idén Gyenesdiásra nyaralni? (Mi aug elején leszünk.)

No puszi mindenkinek, még ha tudok, visszakukkantok vasárnapig.

Kép
Kép
irina

Regi bizony sok a kakaó, de előtte ennyi volt a tápszer is, azt váltotta ki. Ennyit igényel :shock:

Irina jó, hogy bejelentkeztél:-) hát én szeretnék elmenni, de majd a költségvetés, meg a kistesó megmondják megyünk e idén vagy sem.

Viranka nagyon keveset eszik tényleg Bálint, de legalább a tápszert megissza.

Heni
KépKép
heni81

Irina - és Ti hogy vagytok? :wink:

Innen többen is átjárnak tanítani Nagyváradra. Nem tudok róla, hogy van-e szükségük valakire, de biztos ami biztos, elküldtem egy cv-t. Egyszer én is voltam ott egy konfin, kellemes emlékeim vannak róla.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Velünk minden oké jól vagyunk,
remélem ez így is marad.

Bővebben holnap.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Lányok, elkészült az ananászbor 8)

Hát, ez tényleg finom, sokkal jobb lett, mint a meggybor :P Még forr egy kicsit.

Irina, én is nagyon szerettem volna menni a találkozóra, de ez a hónap már anyagilag csak ilyen lett :? És anyósomék is aznap jönnek :?

És egy jó hír - az egyik halunk még régen hasas lett, és kb. egy hónapja lefialt. Azt hittük, senki nem élte túl, a szülők-többiek megették a kicsiket. De ma észrevettünk egy darab kb. 2 mm-es kicsi halat :D :D :D MIndig az akvárium bizonyos sarkában bújik meg :D

Na, jó éjt mindenkinek, V.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?