A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Olvasgatok...kicsit lemaradtam. A 7végén Egerben voltunk és én még maradtam a csajjal hétfőn és kedden.
Otthon nem igazán jutott idő netezésre.
Amúgy jól vagyunk Lilla nagyon élvezte Egert :) egyfolytában rohant a Bálint után, h Báááá :lol: meg ment a mama és a papa is ezerrel.
Úgy néztem tegnap áttört a jobb alsó szemfog is és már meggyógyultunk :) szerencsére.

Na majd igyekszem olvasni és persze reagálni is. Mostanában kicsit paff vagyok nem tudom, hogy fog sikerülni.

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Nem a legjobb minőség, de talán a lényeg látszik :)

Kép
Vendég

Sziasztok

Panndi: Tényleg nagyon sokat nőtt a pocid.Nagyon látványos a változás.
:)
Fleur: Ezek jó hírek hogy meggyógyultatok.És legalább kicist kikapcsolódtatok :D

Vindo: Nagyon fini lehet az a bor :wink: Hogy vagy?

Mesi: Nagíon jók a képek! És mennyit változott Máté mióta nem láttuk.

Viranka: Csodállak a másfél éve tartó nem alvásodért.Mire suliba megy csak jobb alvó lesz :)

Kaqk: Drukkolok én is+++++++++++++++++

Heni: Te már nagyon a végén jársz :shock: Gica jól írta Áron nap ápr.2-án van lehet egynapon lenne a név és szülinap bár az annyira nem jó szerintem.Hogy érzed magad?

Nálunk nagyon megy a ropi.Az egyik kedvence.És végre meghagyja a hajába a hajgumit ezt is megéltük :lol: Éjjel viszonylag jól alszik.Este szokás szerint magától megy az ágyába ahol a cumija várja és utána nyitja a pici száját hogy kenjem az inyét cumi vissza és alszik is :D Tuti nem igy lesz ma éjjel mert leírtam :D De mondjuk mi is egyszer alszunk egy nap.Ha meg a nagyim vigyáz rá nála kétszer is. :roll:

Kép

Kép
agica1126

Jó reggelt :D !

Vindo, ez nem ér :twisted: ! Én is akarok ananászbort inni :wink: 8) !

Panndi, na ez már poci :D ! Éppen itt volt az ideje :wink: :D .

Fleur, tavaszi fáradtság? Depi? Fel a fejjel, egyszer csak ideér a tavasz :roll: ...

Tegnap Panka 1/2 10-12-ig aludt, de jól bírta a délutánt, 3/4 8-kor aludt el, ami szokásosnak mondható :) .

Ma du. 5-re vudut kérek Bencének, ma lesz az első nyílvános fellépése, trombitán játszik :D. Nagyon izgul szegénykém :roll: .
dettyk

Dettyk: Nagyon szorítok neki++++++++++++olyan kis aranyosak ilyenkor annyira látszik hogy izgulnak.Csinálj sok képet majd róla :)

Kép

Kép
agica1126

Jó reggelt!

Még tart a Spongya-bob félóra, így jövök. Éjszaka csak kétszer keltem, ez nagyon jónak számít :wink: Nem is vagyok olyan fáradt. Ágica, kösz a kérdést, már alakulok, csak most szakad fel a torkomban minden, ami benne van, és köhögök meg egyéb gusztustalanságokat csinálok...

Dettyk - egy hipermarketben vettünk pár ananászt, feldaraboltuk, raktunk hozzá cukrot meg borélesztőt talán, betettük egy demizsonba, és nagyjából ennyi... Várni kell, leszűrögetni és kész is...
Fiadnak +++++++++++++

Fleur - aztán majd rázódj vissza a topik-életbe :wink:

Rugó mostanában énekelgetni szokott. Haláli :lol:

MOst megyek, mert tisztába kéne tenni lassan :arrow:

Kép
vindolanda

Panndi - ejha, ez már alakul :lol:

Kép
vindolanda

Dettyk: +++++++++++++++++++++++++Bencusnak..biztos nagyonügyes lesz..kérünk képet!!

Vindo: szombat akkor lehet jó? klassz! Ananászbor...hmmmm.jól hangzik..nem szeretem az alkoholt...az ízét..de 1-2 borból 1-2 dl meg tudok inni...pár óra alatt :-):-)

Panndi: szép kis poci..bocsi ez már nem is kis poci ! :-)

Fleur: örülök h meggyógyultatok. Hanyadik fogacska ez?
Itt süt a nap...küldünk oda is...hátha jobb kedvre derülsz!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszi a drukkokat apa nevében is ..most lesz 11-től.....:-) olyan jó lenne ha ez összejönne!

Tegnap du-án kimentünk az utcába játszani..zsákutca és sok gyerek van..nagyon jó kis utca.:-) kaptunk is egy kis motort..amit a többiek már kinőttek..meg egy gyerekülést biciklire..:-) de jó lesz már alig várom hogy felszereljük és picit jobb idő legyen és de-tönként megyünk bicózni Emmával...meglesz a tesmozgás....
eddig alvás időben tornáztam..csak elkeseírt mert ugye az izom nehezebb mint a háj..amikor tornázok nem fogyok..sőt..de ha nem mozgok ilyne lötyi maradok...bár 20 éves kemény comb, fenék..már csak álom..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk: Napocskát ide is küldhetsz nagyon elbújt.Sőt ma még nem is sütött egy percet sem :?

Vindo: egyéb gusztustalanságokat :lol: itt valaki még az utcán is csinálja úgyhogy közbe eljön melletted persze ami már tényleg undorító! Spongyabobot minden reggel nézi? Petra egyedül a reklámokat szereti igai reklám zabáló :lol:

Kép

Kép
agica1126

Kaqk - igyekszünk ott lenni :wink: Egyrészt Gábor munkáján múlik, másrészt meg Rugón, hogy elkapott-e tőlem valamit. Mintha köhögcsélne, de majd meglátjuk :roll:

Ágica - igen, Spongya bob megy minden nap ébredés után. Megnéz 3-4 részt, és utána indul a nap. Addig nem mozdul, fekszik az ágyban. Én meg mosakszok, reggelizek, netezek. Később már nem nagyon köti le, bár gyakran mennie kell a háttérben. Esténként szokott még szintén egy fél óra Spongya bobot nézni :D

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Panndi! Szép! :)

Bencének! ++++ Biztos ügyes lesz! :)

Fleur! Üdv! Írjál!!! Képek? Eger olyan szép! :)

Szeli este nem aludt egyedül el. Még úgy is 10x ki akart jönni, hogy ott feküdtem mellette, de most nem ordított, csak mindig újból és újból elindult kifelé... :lol:
Nem tartott tovább 15 percnél, utána szépen elaludt.
Most nézi a Minimaxot, közben "rajzol", az előbb olvastam neki, de tiszta álmos... Cumival kihúzzuk 11-ig... :?
Tegnap du elvolt anélkül is, a délutánokat valahogy jobban bírja. :roll:

Kaqk! Nekem újra jó kemény a comb- és fenékizmom a heti 2 aerobictól, csak ne fedné olyan sok háj... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: :-) hát ilyen tempóban..nem hiszem hogy sokáig lesz fedve!:-)

Vindo: akkor majd meglátjuk..még addig beszélünk.

Mielőtt a noivonal-as vonalzó megszünik én is csináltam újat. Az Ágicá tetszett meg.Nem baj?

nállunk a jimjam a menő. sőt reggel felvezsem neki 6tól a Barney-t..azt kint imádta angolul..most legalább jobban érti..nállunk ez az ébresztő...
amúgy be van kapcsolva és ha érdekes van akkor nézi....csak sajna hamar átkapcsolják..11 körül...így csak de-t van!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk - Szeretnék amúgy menni, jó lenne :roll:
Remélem, nem lesz beteg Rugó :roll:

Ágica - na, az utcán gusztustalankodó emberek... Még középiskolás voltam Egerben, és a nagyposta előtt álltam a buszmegállóban, mikor kiperdült a kocsmából egy bácsi, és legalább egy decit fújt ki az orrából a kezébe, amit aztán kicsapott a járdára :shock:
Azt hittem, rosszul látok, ennyi nincs is :wink:

Regina - lehet, az idővel is van valami, Rugó is csak nyúlik. nyűgös él álmos.

Kép
vindolanda

él = és
8)

Kép
vindolanda

Vindo: mi du-án emma ébredése után mennénk..kb 4 től. Akkor jó lenne nektek? Persze ha Rugó nem betegszik meg.

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Jöttem helyzetjelenteni. Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, a biztatást. Lassan alakulunk. Dávidnál szerencsére megállt minden, tegnap már minden bent is maradt, csak gyenge, meg a feje fáj. Ma reggel viszont kiparancsoltam az ágyból, ágyneműt cseréltem, elküldtem zuhizni, stb. Azt mondta, jól esett neki. Most főzöm a krumplit, ami az ebédje lesz, meg szerintem az enyém is.
Én szerencsére láztalan vagyok, bár nagyon sokszor ráz még a hideg és a köhögésem sem igazán csillapodott. Az orromat szinte már nem kell fújni. Viszont sokszor fáj még a fejem, meg rettenetesen zúg a fejem. Borzasztó ezzel lenni egész napon át. Bíztam benne, hogy az éjszaka majd hoz némi változást, de Bercó annyira rosszul aludt, hogy én alig pihentem valamit. Most meg minta ő is taknyosodna vissza. Apának rossz a gyomra, remélem nem kapta el ezt a hányós nyavalyát.
Egy szó, mint száz egyre inkább arra hajlok, hogy szombaton nem megyek suliba, inkább továbbra is kúrálom magam, meg a többieket. Nem nagyon bízok benne, hogy a holnap áttörést hozna. Még gyenge vagyok nagyon, sőt megy a hasam. Nem tudom, hogy a gyógyszertől-e vagy mástól.
Szóval ennyi.

Azért ma is kiviszem majd egy kicsikét Bercót. Tegnap is elsétáltunk a sarkon lévő pékárushoz. A sarki ház kertjében lakik egy kutya: Rozi. A múltkor valamiért mondtam neki, valakit így hívtak, erre ő: vau-vau. :lol: Most meg azt csinálja, hogy ha kérem, mondja: boci, akkor ő: bú-bú. Ha azt kérem, hogy énekelje el a boci, boci tarkát, akkor: boci, boci. :lol:

Vindo! :lol: :lol: :lol: Gyógyulj Te is! Ez az ananászbor nagyon jól hangzik. Nagyon ügyesek vagytok. Gábornak utólag is boldog névnapot! Rugónak meg adj ma egy ecsetet, hátha kifesti a házat. A múltkor olvastam milyen hatékony volt. :wink:

Panndi! Ilyen csini kismamáknak a címlapon a helyük. Egyébként tényleg látványos a változás.

Dettyk! Akkor szurkolunk nagyon. Olyan jó érzés, amikor a gyereket nézheted a fellépés közben.

Kaqk! Gratulálok az autóhoz!!!!

Hirtelenjében ennyi.
dmaggie

Sziasztok!

dmaggie!

Jobbulást nektek! Ennyi bajt :(

Viranka- Regi!

Milyen kivezetésről beszéltek? Annyit értek belőle,hogy homeos golyókról van szó,jól értem? :oops: Pedig érdekelne a dolog,ha segít az oltáson könnyebben átesni :roll:

Rólunk:

Dominak már nem folyik az orra és nem is köhög koppkoppkopp..
Én viszont tegnap vissza mentem az orvoshoz,mert vissza estem :(

Majd még jövök, párom megjött kaja van :arrow:
varga tünde

Maggie, Tünde - gyorsan gyógyuljatok Ti is meg a családtagok is :!:

Kaqk - mi is délután pártiak vagyunk. Én meg a koránkelés :roll: Most Rugó orrfolyása is abbamaradt :roll:
Holnap egyeztetünk akkor, remélem, nem jön közbe semmi.

Kép
vindolanda

Újra itt...

Huu a teszveszen,meg a vaterán én is kiakadtam. Nem tudom elképzelni,hogy ez kifizetődő lenne az eladónak,ha olcsón szeretne eladni valamit is. :? Na mindegy....

Domi jó sokat evett ebédet és most durmol ezerrel. :) Lassan megyek Beniért az oviba,aztán megpróbálom letenni őt is aludni.
Tegnap borzalmas volt amit művelt vendégségben :shock: Egyszerűen nem hagyott minket beszélgetni,ugrál fel alá az ülőgarnitúrákon meg hangoskodott hozzá.Piszkálta a kiskutyát állandóan etetni akarta,meg ehhez hasonlók.Nem tudom mi lőtte,de megvolt kergülve :( .

Heni!

Hogy érzed magad így a vége felé? :)

Panndi!

Tetszik a pocid :)

Nálunk is a jimjam meg a minimax szokott menni,ha megy a tv. Ritkán meg egy csatorna ami tiltott a jetix,DE csak akkor nézheti Benci ha a lazytown van,máskor nem a brutálok miatt.
varga tünde

vindolanda!

Igyekszünk-igyekszünk.. :)
varga tünde

Maggie!
Jobbulást! Tényleg kúráld magad, hagyd most a sulit!

Vindolanda!
Ananászbor, biztos fincsi lehet!
És mit énekel Rugó? Saját szerzeményt, vagy valami általunk is ismert nótát? :)

Ágica!
Megtűri a hajgumit? Ez jó!
Tegnap kipróbáltam újból a csattot Zsuzsunak. Egész jól viselte, persze Gergőnek is be kellett tennem, mert az nem megy, hogy csak az egyikőjüknek van. :wink: És ezután jött a közös tükörbenézés. :wink: :)

Detti!
Bencusnak +++++++++++++++! Ügyes lesz, meglátod!

Regi!
11 óta mi is alszunk.
Én sem bírom ki addig, míg ők felkelnek, hogy ebédeljenek, ezért nem együtt eszünk. A reggeli van együtt, néha a vacsi.

Ma kinder tejszeletet reggeliztek, mert Gergő odarohant a hűtőhöz, kinyitotta és kikapta belőle, és persze nem lehetett lebeszélni róla. Ettek még egy pici májkrémet is, minimális kenyérrel.

Tünde!
Jobbuást! Szerintem azért nem tudsz kikecmeregni a betegséből, mert ki vagy merülve. Detti ez rád is vonatkozik. Valahogy próbáljatok picit pihenni, akár a háztartás kárára.

Szerencsére a tegnapi oltás nem viselt meg - egyenlőre. Nem volt hőemelkedésük sem, csak Zsuzska ébredt fel kb 3 körül és hozzánk kérte magát. Aztán kb fél óra múlva visszaaludt.

Gica

Panndi!
Tényleg nőtt a pocakod!

Kép
gica1

Vindo: ok :-)

Maggie: gyógyuljatok! Már olyan jó lenne veletek is talizni!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

A betegségbe való visszaesés tényleg a kimerültségtől van. Én egy hónap alatt háromszor lázasodtam be, és négyszer voltam beteg. Gábornak meg mindig halaszthatatlan munkahelyi dolgai voltak, segítségem sehol :roll: Éjszakai kelések folyamatosan...

Most próbálok éjszaka nem fennmaradni, és három napja lefekszem Rugóval együtt. Szerintem nálam is ez volt a gond, túlhúztam magamat.
Vasalva egy hónapja nincsen, és áll a por mindenütt, a bejárati ajtót két hete összeugrálta a kutya stb.

Most már javulok, úgy hogy lassan belehúzok ebbe is :?

Gica - hát olyan dudorászás. Hmmm-hmmm-hmmm, különböző magasságokban és ritmusváltással. Hajgumis gyermekek jók lehetettek :D

Kép
vindolanda

Ma sorozatban 4. alkalommal reggel együtt mentünk pisilni és miután kérdeztem hogy lesz e pisi..pisilt.olyan édes..és a pelusa reggelre majdenm teljesen száraz..véletlen lehet ..kétlem hgy tudná hogy reggel pisi és addig visszatartja..mert ugye este és reggel is 240-240ml tejcsit iszik... ( a reggelit 5 körül ) és 7-f8 kor kel, megyünk pisilni.....de olyan édes.

Eddig az alvás nállunk hálózsák, gél a fogára ( amikor kell ) és cumi szájba be az ágyba..és pillanatok alatt megnyugszikés elalszik egyedül. Na ma nem adtam oda a cumit autómatikusan..nem si kérte..de nehezen tudott megnyugodni..szuszimacit is oda adtam az segített...néha nyüszörgött pindurkát de semmi több..bekukucskáltam a résen láttam hogy nyugodtan feküdt erre bementem hogy betakarjam...hát még nem aludt...odaadtama cumit és azonnal megnyugodott és el is aludt.....ELrontottam....ha nem megyek be adok még neki időt cumi nélkül is megtanulna megnyugodni...este még lehet nem de napközben már lehet ...ha nem vagyok ilyne béna....
Nem akarom én kínozni..de ha nem kéri tukmálni sem akarom....na azért mostmár így csináljuk hogy ha kéri akkor megkapja ha nem akkor türelmesen megvárom hogy meg tud e nyugodni...

na ez jó hosszú lett...éhes vagyok ..de még 1-2 torna gyakorlat vár rám előtte.

Párom túl van az interjún..már el is indult haza..jól sikerült kopp kopp....fejvadász cég volt..seélyes és nincsen sok jelentkező sem és lehet jöv héten már lezs eredmény hogy tovább jutott e...most azért kéne a drukk hogy ne kérjen az ügyvezető gasztrós hátteret..mert az sajna nincs.:-( Úgy szeretném ha összejönne..nagyon kéne hogy az Önérzet, Önbecsülés helyre billenjen...sok gondunk van.....de ez nem lényeg az van mindenkinek!

Na ha már más nem nagyon irogat én teleírom az oldalt

:arrow: tornázni, enni

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Minden oké nálunk, tegnap estére a vérnyomásom is kicsit lehiggadt....

Zéti alszik, addig írok gyorsan.

Kiscsibém semmit nem iszik alvás előtt és ébredés után, max. pár korty vizet kér. Látom mindenki valami tejes-tápszeres dolgot ad....Ez most baj szerintetek? :shock: :oops: Szopizott este amíg szopizott, tápszer soha nem ment. Tejet nem nagyon favorizálja, úgyhogy én nem is erőltettem. Vacsi, fürcsi, pár korty vizet kér ha szomjas, aztán alszik is. Reggel pedig teát kap. :roll:

Talira úgy néz ki megyünk. :D

Voltam ma nődokinál, bővebben :arrow: .

Panndi szép poci! :D

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Elmaradtam egy csomó köszöntéssel:
Irina boldog születésnapot!
Kaqk boldog névnapot!
Gáborka boldog névnapot!

Mesi, Sense
Édesek a gyerkőcök még mindig :)

Dettyk
Húú de szép a kertetek :) nagyon tetszik.
Panka irtó huncut, még a szeme sem áll jól :)
Az őrült szél és hülye idő sajnos szerintem mindenhol van. Márciusban van dilis áprilisi idő, de akkor mi lesz áprilisban??? Május??

Vindo
A ti kertetek is nagyon szép
Egyszer kettesbe is kapcsoltam :lol: ez kísértetiesen emlékeztet az én parkolóban vezetős kezdésemre :) kettesnél sikítófrászt kaptam, h ez nagyon gyors :lol:
Gyógyulj hamar...te nemrég voltál beteg és már megint...:?
Jól felköszöntötted a párod :lol:
Rugó formában volt hétfőn :?

Panndi
Zsófi nagyon kreatív az öltözésben is :)
Örülök, h Zsófi ilyen jól viselte az oltást, már én izgultam érte..:)

Viranka
:lol: :lol: hjajj ezek a nyugdíjas évek

Regi
Ez a nagy cipős kép :lol:

MAggie
te is gyógyulj gyorsan meg és tényleg nem, hogy betegen kerti munkázol!!!

Tali
Én párom még nem biztos, h jön, mert szombat munkanap, lehet vasárnap inkább egyedül kapcsolódna ki.
Én innivalót viszek, az mindig jól jön, meg lehet szendvicset csinálok olyan kis zsúrkenyereset.

Kaqk
Gratulálok a kocsihoz. Megmutatod? Vagy majd a talin?
Szorítok párodnak!

Virnaka
Ez csak egy tipp, de Lillának pl a C vitamintól lett jobb étvágya a védőnő pedig K vitamint javasolt, amikor rosszul is evett és nagyon vékony is volt Lilla
Aztaa Míra hogy számol :shock: :) nagyon ügyes

Bongyi
Jajj ez nagyon rosszul hangzik :( remélem hamar rendbe jöttök

Mesi
Nagyon jók a három gyerekes képek is.

Regi
Igazolás :evil:

Silka
Lilla 10 kg ő sem sokkal több

KTimi
Szerintem közösségben annyira jól érzi majd magát, h nem fog hisztizni. Lillával így volt. Neki is volt egy nagyon hisztizős időszaka, neki ez előbb jött mint a többi babának itt (persze az előnye, h a durva rész nekünk már lecsengett)
az meg hogy akaratosak, szerintem életkori sajátosság. Mi igyekszünk délutánra programot szervezni neki, barátnőhöz játszani, vagy bevásárolni vagy ilyesmi és az kifárasztja.
Ha ez vigasztal el fog múlni, legalábbis enyhülni fog hamarosan.

Panndi
Húú tényleg nagyot nőtt a pocak

Dettyk
Szorítok Bencének, biztos nagyon ügyes lesz

Kaqk
Elvileg 14.
Várom a napocskát, de még nem ért ide. Szerencsére rossz kedvem nincs.

KépKép
KépKép
fleur

Napirend
fél 7 ébredés tej
fél 8 reggeli együtt, legtöbbször semmit nem eszik, vagy csak zöldséget
10 körül tízórai joghurt, tejszelet, alma, banán valami ilyesmi
általában alvás után ebédel
12-2 alvás
fél 3 ebéd
6 körül valami nasi (gyümölcs vagy ilyesmi)
7-fél 8 velünk vacsi, de nem mindig eszik csak kéreget ezt azt.
8 fürdés
utána tej
és általában fél 9 alvás

Persze van hogy borul a napirend.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Nálunk most épp szunya van, én is leültem, mert fájdogál a hasam alja, nyomja a húgyhólyagomat a fejecskéje Áronnak, minden estere szólok neki, hogy még ne készülődjön, mert itt még tél van, ma egész délelőtt havazott
:shock:

Kaqk remélem összejön párodnak az állás!

Vindo pihenj!

Panndi alakul a poci, nem lesz néhéz visszafogyni, én már nyáron bikinit szeretnék húzni magamra.

Maggie Rozi :D

Heni
KépKép
heni81

Ja akartam irni, hogy ma reggelire rántottát csináltam, hát Péterke falta :shock:

Heni
KépKép
heni81

Heni: Emma is imádja a rántottát..mega zöldsalátát + tonhallal...:-) Tarsdmég Áront bent egy kicsit..hátha jön a jobb idő...!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Köszi a drukkokoat.

Fluer: pedig innen már elment a napocska..:-( akkor hova tünt ha nállaok sincs?? :-)

Maggie: az én kutyámat is Rozinak hívják..így kaptuk ..névvel együtt..de nagyon illik hozzá..Ő egyébként egy Németjuhász és anyósomnál él! :-)

Dobok pár képet..most töltöttem le.

Balettozok
Kép
Kistáskával
Kép
anya csízmájában..szerintem rám is pont jó.nem?
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni: Emma is imádja a rántottát..mega zöldsalátát + tonhallal...:-) Tarsdmég Áront bent egy kicsit..hátha jön a jobb idő...!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Köszi a drukkokoat.

Fluer: pedig innen már elment a napocska..:-( akkor hova tünt ha nállaok sincs?? :-)

Maggie: az én kutyámat is Rozinak hívják..így kaptuk ..névvel együtt..de nagyon illik hozzá..Ő egyébként egy Németjuhász és anyósomnál él! :-)

Dobok pár képet..most töltöttem le.

Balettozok
Kép
Kistáskával
Kép
anya csízmájában..szerintem rám is pont jó.nem?
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

:-(
annyit szarakodik a babanet..bocsi a duplázásért..most oladalkezdésre! :oops: :roll:

KépKép
kaqk
Debrecen

Miléna! Elvileg tejet/tejterméket a kalciumbevitel miatt kell adni, de nem muszáj pont este vagy reggel, csak legyen valami. Szelinek is állítólag kevés a napi 1 joghurt (bár tegnap másfelet megevett), de nem nagyon van nekem se ötletem... :roll:

Csajok! Ne hajtsátok túl magatokat!!!!

Tündi! Vera írta a múltkor, hogy az oltásoknak mik a kivezetői, hogy ne legyenek utóhatások. Biztosan leírja még egyszer, én sajna nem jegyeztem meg... :oops:

Nem baj, ha a talira a muffint előző este sütöm? :roll: Reggel nem lesz rá időm, de szerintem úgy is fini lesz! :)

Látom, a legtöbb gyerkőc 2 – fél 3 körül eszik, akkor többet nem parázok ezen... :roll:
Bár ma átesett délelőtt a holt ponton, ebédelt is (1 fasírtot, pár kanál lencsefőzeléket), aztán 12 körül tettem le, én is aludtam most vele, jól esett... :oops: Este úgyis megyek tornázni, kell az energia! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Emma képek csúcs! :)
Szeli is előszeretettel veszi fel a cipőinket! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Emma nagyon cuki :)

KépKép
KépKép
fleur

Körkérdés: Szerintetek Szeli alkalmas arra, hogy elvigyem bábelőadásra??? Végülis a Ringatón is elvan az ölemben... idegenek között nem olyan mozgékony, kicsit visszahúzódóbb. De tök nem tudom... úgy elvinném! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Emma jaj de cuki:-)

Regi ne is parázz ezen, nálunk eddig sem volt délben ebéd ( mert akkor főzök, ha leteszem Péterkét) meg ezután sem lesz szerintem( majd Áron baba megmondja a frankót)

Vindo képzeld sütöttem egy kalácsot a kenyérsütőben, nem sikerült :evil:

Heni
KépKép
heni81

Regi hát persze! Majd legfejjebb félúton kijöttök, ha már nem birja

Heni
KépKép
heni81

Kenyérsütésre szántam el magam..anyunak van gépe de még nem sütöttek. Hol találok jó receptet? valami jól beváltatat, kenyér, zsömle..bármi , minde..éredkel! köszi

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok! :-)

Még csak ezt az oldalt olvastam el. Amilyen mázlim van, Zsozsi hamarosan felkel.

Nálunk az ebéd tök változó időpontokban van. Attól függ, mennyire éhes. Volt már, hogy 4-kor ebédelt.

Emmácska gyönyörű, mindig megcsodálom a szép haját, és a rucijait. Már alig várom, hogy élőben is láthassam! :)

Ezt elküldöm, mert csak vissza kéne olvasnom egy picit.

Ja, Regi! Szerintem vidd el nyugodtan. Zsozsinak van egy mosómedvéje, amibe ha beledugom a kezem, tudok bábozni. Ő a kanapé egyik oldalán rohangál, én a másikon, és közben bábozok neki, marhára élvezi.
És valóban, ha nem tetszik Szelinek, majd kijöttök.

Csak felébredt. :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi: Emma is imádja a bábozást...szerintem Szelinek is tetszene...és igen legfeljebb hazajösztök.

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni - :(
Még soha nem csináltam benne kalácsot, de szerintem Maggie profi ebben :roll: Meg Bongyi talán :roll:
De fehér kenyérben már nagy gyakorlatom van :wink:

Regina - igaza van a többieknek, majd kijöttök :wink:

Mi közben voltunk a gyógyszertárban, zöldségesben, kínai boltban és a kis élelmiszerboltban, valamint Rugó kikunyizott egy kis csokitojást a harmadik szomszédból :roll:

Emma tényleg csinos, de hátha élőben megcsodálhatjuk hamarosan :D Rugó Gábornak a 43-as katonai magasszárú bakancsát próbálgatja :roll:

Kép
vindolanda

Ja, és persze vettünk két zoknit Rugónak a kínaiban, az egyikben már megint van rózsaszín 8) Úgy hogy nem menekültök a rózsaszín zoknijú Rugót ábrázoló fotóktól a jövőben sem :)

Kép
vindolanda

Vindo: nem is szeretnénk lemondani a kedvenc Rugó képeinkről!!!
Már alig várjuk..Dobhatnál egy bakancsos képet!

Akkor Maggie: valami jó kenyér receptet dobjál már..majd ha meggyógyulsz!!!

Köszi az Emma dicsiket!
Jaja már alig várjuk a talit!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo hogy is van az a recept?????melyik programon sütöd???

Heni
KépKép
heni81

Heni - 900 gr., alapprogram
1,66 adagolópohárnyi langyos víz
1,33 - étkezőkanál olaj
1,33 - kiskanál só
liszt (egy pohár rétesliszt, 1 pohár lisztkeverék (van benne élesztő vagy kovász), 2 és 1/3 fejérliszt
1,33 kiskanál cukor
1 csomag dr. oetker élesztő

1 adagolópohár=250 ml (ha jól látom)
Ez nekünk működik (Tesco márkájú kenyérsütő).

Lisztkeverékben ami bejön, az az Aldiban kapható lisztkeverékek (fehér- vagy parasztkenyér) - ezek adagolása a zacskón van rajta.

Remélem, nálatok is bejön. De lehet, kenyérsütőnként változik a dolog, mi kb. két hónapot kísérleteztünk vele :roll:

Kép
vindolanda

Vindo: köszi ezt is kipróbálom....jöhet még kenyér recept akinek van!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Megjöttünk a koncertről, megyek fürdetni a hulla fáradt gyerekeimet, csak gyorsan megmutatom, mit tanult az én nagy fiam szeptember óta :D !

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/b ... YhnHH3L6K4
dettyk

Halihó!

:cry: :cry: Már kivagyok. Apa is. Ott is pisil, ahol nem kellene. Bercó meg többször is hányt du-n. Mondjuk csak a tejcsi, meg a tea jött ki, mást nem is vett magához. Szerencsére a B6-os tea benne maradt. Szerintem ma sem alszom.
Már csak Gergő van talpon e vidéken.

Emma-képek egyszerűen csúúúúúúúcsszuperek.
Kalács a kenyérsütőben: én egyfélét próbáltam, majd megkeresem a receptjét és beírom.

Vindo! Bercó is rózsaszín zokniban alszik éppen. Johannától kapta. :lol:

Heni! Ne fájj!

Az ebéd Bercónál is ébredés után van. Látom, mindenki leírta, h. mikor és mit eszik a gyerek. Én nem tudom. Vannak támpontok, de mivel leginkább szopizik, mennyiségeket nem tudok. Más kaját meg eléggé keveset fogyaszt, bár van olyan is, hogy jól eszik. Mostanában viszont nem. Szegénykém, lassan egy hónapja beteg. Mindig van valami nyavalya. Már nagyon utálom.
Ma nézegettünk képeket a gépen és meglátta, amikor apája fürdette. Mutatta, h. futi. :lol:
Most meg már úgy ki volt, hogy még arra is hajlandó volt, hogy azt mondja: inni. Pici kortyokban kapta a teáját, eddig siker van. Viszont a Deadelonetta kúpot kikakilta.

Fleur! De jó, hogy újra vagy! Pusszantom a kicsi Tazit!!!!
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?