Sziasztok!
Csatlakozom én is, 12 hetes 2 naposak vagyunk. Próbálom majd visszaolvasni az eddigi elhangoztt dolgokat,időm az van mert veszélyeztetettként táppénzen vagyok. Első baba, óriási öröm és szerelem,de ezt nem fokozom biztos mindenki így van vele
Egerben lakunk a férjemmel , a családom 60 km-rel messzebb úgyhogy sokat vagyok egyedül,gondoltam keresek társaságot mert itt a munkahelyieken kívül nem volt sosem senki igazán kedves számomra... Mi még nem voltunk genetikain,szerdán,21-én lesz az UH-s része,22-én pedig a vérvételes. Izgalom van, félelmet nem érzek,bízom benne,hogy minden rendben lesz. Fiatalok vagyunk mindketten,bár tudom,hogy ez sokszor kevés de mégis nyugtat
Én a 6+6 héten kórházba kerültem a terhességi vészes hányással, nagyon durva 4 hetem volt 6-10. hétig, biztos nem mondok sok újat,de azt hittem sosem lesz vége
5 nap után kiengedtek,miután visszaállították a rendes értékeket a véremben és a vizeletemben. Sosem voltam nyávogós típus , inkább akkor is csak magamba bőgtem de mára felüdülés,hogy nem durva annyira a helyzet. 2 hét alatt 1x hánytam azóta, no meg ma reggel. A hús egyálatlán nem megy semmiféle formában,szagokra érzékeny vagyok és étvágytalan is,aminek köszönhetően SAJNOS eddig már 7 kg-ot fogytam. Még jó,hogy van miből,sosen voltam vékony,ami most az egyszer igazán jól jön ... Remélem nem tér vissza újra az intenzív rosszullét,használhatatlannak érzem magam olyankor,bár a férjem 100%-on is túlteljesít a támogatásomat illetően
Örülök,hogy van egy ilyen topic!
Mindenkinek kiváló egészséget és boldog babavárást kívánok!