Ilda, de aranyos férjed van

, kiváncsi vagyok, hogy az enyém meglep-e valamivel

, már volt virág boltban, úgyhogy nem hiszem.
A rózsa neked apától viszont nagyon szép.
Bogyra, hétfőig nyomás visszatartva

, nekem csütörtökig.
Én csütörtökön megyek dokihoz és nagyon kiváncsi vagyok, hogy csinál-e UH-t. Utoljára 32.hetesen volt. Ha nem akkar csinálni én rászolok, hogy csináljon, mert azért jó lenne megnézni, hogy minden ok-e.
Plusz rákérdezek a vérképre (utoljára a cukorterhelésnél volt

) 2x héten és a kenet vételre is.
Famo, azért biztos, hogy van benne valami amit írtál, kell, hogy valamiféle rokonszenv legyen a nőgyógyi iránt. Legalábbis én egyszer voltam egy nőgyógyinál aki majdnem két fejjel alacsonyabb volt nálam (nem nehéz a 180 cm-el

)és olyan muris volt amikor lesegített az vizsgáló asztalról....

Tudom, hogy ez hülyeség, de utána nem mentem már hozzá, hanem visszatértem a régi dokimhoz aki éppen szabizott amikor a másiknál voltam.....
A mostani nőgyógyi, magas, erős nem tudom miért fontos ez nekem........A lényeg, hogy bizalmam legyen benne, remélem a szülés után is megmarad ez.....
Niki, jó, hogy döntöttél a bogyóról és a saját érzésed szerint. Tudom, hogy én azt mondtam, hogy szerintem nem árt, de egyetértek abban is, hogy a természet majd tudja mi legyen. Végül is régen sem voltam homeós bogyók és mégis minden babó megszületett vhogy és azóta mennyit fejlődött minden.
Szorítok, hogy a pici babát ha mást nem az utolsó pillanatban meggondolja magát. Egyébként képzeld a Johnson könyvemben pont azt olvastam tegnap, hogy van olyan baba aki az utolsó pár napban fordul be irányba.
Gabi.baba, 4 babó egyszerre

, ez igen

, nem semmi csajszi vagy
Doo, szerintem teljesen normális, hogy alapjáraton vagy most, de tök jó, hogy tudtok szopizni.....

Ez annyira sokat számít a babónak. Én is ezt szugerálom magamba, hogy "nem lesz gond a szoptatással, ügyesen szopizik a babám, minden rendben lesz"
Persze gondolom, hogy több órán át keresztül milyen kimerítő lehet....
Nu, megyek, mosogatok, aztán fürdés, hajmosás krémezés (ez nálam kb. fél óra.....), aztán pihi és este véglegesítem a csomijaimat.
Szép napot mindenkinek és BOLDOG ANYÁKNAPJÁT lányok!!!!
Pussz.
Melcsi