A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Koszi Bogyra! :) Mar kikeszitettem cuccokat, de jo hogy mondtad a cicfejot is..mert csak a babaruhakat tettem ossze, amiben haza hozzuk, meg a korhazi cucc van egy helyre osszerakva. Na mindegy minden nem juthat az ember eszebe! :) Majd apuka ossze szedegeti a dolgokat, ami lemaradt!

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok Lányok,

megjöttünk a vásárlásból. Igazából cicitartókat akartam venni, vettem is egy sportmelltartó szerüt, meg egy szopis-at (akciósként volt meghirdetve, de pont az ami az én méretem nem volt akciós :evil:

Ja és kiderült, hogy nekem van a legnagyobb méretű cickóm, mert a legnagyobb méretű szopis melltartót kellett megvennem, pedig alapban 85B-set hordok :shock: :shock: A szopis 90DD :shock: :shock: Pedig szerintem nincsenek extrémen nagy cickóim.

Mivel ezt a munkatársaimtól kapott utalványokból terveztem vásárolni arra gondoltam, hogy miért ne költsem el az egészet (20eft volt) arra ami esetleg még hiányzik.

Hát csajok nem sok mindent tudtam venni a két melltartón felül. A két tartóruha volt majdnem 9eft, aztán vettem még egy baby poharat (tudom, hogy ez később kell még), aztán egy nyálkendőt(tudjátok ez a kendős kis cucc amit a gyerekek nagyon szeretnek és ha jön a foguk a műanyag sarkát tudják rágicsálni, mert jól esik az inyecskéjüknek (ez is csak később lesz jó, de tudom, hogy a "saját" pénzemből ilyet nem biztos, hogy vennék), aztán vettem három csomag popsitörlőt, egy testápolót magamnak kényeztetésképp és egy baba napkrémet (ezt is kicsit öncélúan) és még kikerült két üdítő nekem és apának....... Nu, ez volt mind 20eft :shock:
Totál döbbenet volt, az egészet egy kis fehér zacsiban hoztuk ki az üzletből...........

Aztán bementünk a praktikerbe is, hogy a lépcsőre vegyünk csúszásgátlót, de amiket ajánlottak azok nem tetszettek se apának, se nekem. :( Nu mindegy, majd járunk rajta papucsban, csak nem akartuk tönkre tenni....És így egy csomó pénzt megspórolunk :)

Szóval én nem is tudom, kicsit úgy vagyok, hogy egy csomó minden természetesen felesleges a babónak, de én egy csomó mindent nem is veszek meg, vagy nem tervezek megvenni, a lényeg amit ki szeretnék ebből hozni, hogy baromi drága minden......

Bogyra, tök jó, hogy leírtad mégegyszer, holnap én is véglegesítem a csomijaimat.....

Lorci, a kórházban adnak "hálóinget" a szüléshez, én is betétet tervezek a lábam közé tenni (vettem jó nagy Tena lady-t, lehet, hogy a hátam közepéig is felér :lol: és majd azt pakolgatom ha mutogatnom kell magamat. :D Vettem eldobhatós bugyeszokat, de azt szülés utánra inkább.

Megyek, még megnézem a hőmérős barátnőimet és elnyúlok az ágyon.....apával :wink:

Szép estét mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Na már megint... egy napig nem jövök, erre ketten is lebabáznak :wink:

Liza és Riella!! Millió puszi nektek és Domcsinak és MArtinnak is! Nagyon sok boldogságot és tejcsit kívánok nektek!!!

Ne izéljetek már hogy Melcsi és én jövünk?:shock: :shock: :shock:
Csajok én bárkit szívesen beengedek elém :roll: de tényleg én nem szándékozom előbb szülni mint 20-a este :roll: sorry
Bogyra, nyugodtan előzz, én ugyan nem bánom :)
Még semmit nem sterilizáltam ki, és még 1-2 apróságot is vennem kell még, de tényleg, egy ici picit sem érzem úgy hogy előbb kéne vagy fogok szülni
No keményedések, no görcs, csak iszonyú nagy rúgások már vagy két hete, Zsófi drága tutira karate bajnok lesz :wink: nekem fél óra alatt jön össze már két hete a 10 magzatmozgás :shock: szerintem csak éjszaka alszik ez a gyerek, egész nap megy egyébként mint a motolla :shock:

Niki, lehet hogy én is beszerzem ezt a Pulsatilla izét... gyógyszertárban vetted? vagy hol lehet ilyet beszerezni? ha ártani nem árthat.... hátha használ :) ha esetleg Emma megfordul azonnal szólj!!!

Csajok egy kérdés: ti mind tervezitek hogy fejtek majd? még nem vettem tejszívót, de tervezem, vagyis hát nm is tudom... barátnőim nagyrészt soha nem használták, de aki igen az esküszik rá hogy kell, és a védőnő meg egyéb szakemberek is asszondják muszáj.. na most?
pici76

Pici: Ez jo, hogy meg nem vagy kesz. Asszem en sem lennek!!! En is "tunetmentes" vagyok, oke meg 3 het, de akkor is., :)))

Nekem is ma reggel fel ora alatt megvolt a 10 mozgas....szerintem ez marad is mar igy, majd ossze eresszuk a gyerkocoket egy jo kis karate meccsre!!! ;) ;)

Te en ugy tudom, hogy a fejes attol fugg mennyi tejed van, illetve mennyit szopizik a baba! Van akinek kiszivja mindet es nicns tobb.....tesomnak pl. meg fejni kellett szoptatas utan is, hogy ne gyulladjon be.
En vettem egy ilyen Avent szettet, van benne sterilizalo, 2 nagy cumisuveg, 2 kicsi es egy kezi mellszivo is, betetekkel. Egyenlore ez jo lesz....ha kell.

Melcsi en 95 D vettem!!!! :shock: :shock: Akkora mint egy sator....de ezt ereztem kenyelmesnek, ha meg beleszamolom, hogy no a mellem, plusz a betet!!! Brutalul nez ki a melltarto...de hat ez van!! :D Marha draga minden, ettol en is kivagyok...de hat kellenek dolgok!

Kép

Kép
lorcika

Ilyen a szopis:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32

Ezt meg éjszakára vettem aludni, meg arra az esetre, ha melltartó betét nem elég és pelust kell betenni:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32

Lorci, szerintem csak ebből a szopisból nem volt nagyobb..... :lol: mindenesetre furi volt, hogy eddig ment a méretezés :shock:

Annyi mindent lehetne még venni még magunknak is.....szülés utánra....

Kép
melcsi6

Sziasztok!

mi újság? további megszülés, esetleg? :D
ma szigorú voltam és kétszer is megelégeltem a túl hosszas szopizást és leoperáltam a mellemről Viktóriát. félelmeimmel ellentétben nem ébredt fel rögvest, sőt most éppen azóta is alszik :shock: (háromnegyed hétkor volt a leválasztás) lehet h ezt be kell vezetnem, ha nem akarok kimerülni a folyton-szoptatásban. már úgy értem, a dajkáláson és szopin kívül nem sok mindenre marad időm. télleg minimál programon futok: néha evés (a kaját persze nem én csinálom - az már nem fér az időbe), nagy nehezen lezuhanyozás (a nagy nehezen arra értendő h közel dél, mire megvagyok a reggeli frissítő zuhival), alvás, egy-két e-mail megírása - slusssz. az anyák napi ajándékomat (mármint anyukámnak, anyósnak és dédinek) éppen most szerzi be egy barátosném - uis férjemnek nincs rá érkezése, nekem meg szintén nincs időm. anyut meg bénán nézne megkérni h vigyázz má az unokádra, amíg megveszem neked az anyák napi ajit...:roll:

sztetek hogyan kellene illendő módon megünnepelni egy egy hónapos szülinapot? mert ez már itt közeleg! :D

jó éjt!
Vendég

Szerintem jó ha van mellfejő. Akkor is ha ugyan kiszívja amid van... a mellszívóval lehet fokozni a tejtermelődést. És nyárára az nagyon jó, mert a szomjúságát is lehet majd tejcsivel csillapítani.

Gergővel nem vettem fejőt, de belövelés utáni napon üvöltve küldtemaz embert hogy azonnal szerezzen egyet, mert megpusztulok.
Képzelemhogy nézhettek rá az ügyeletes patikában... :D

Aztán használtam is minden szopi után.

Amúgy meg olyan nincs hogy kiszívja a baba a tejet, ugyanis a mellben csak minimális tej raktározodik kb 20 ml körül és szopás alatt termelődik folyamatosan, tehát amíg szívja a gyerek addig jön a tej.
max ugye nem olyan gyorsan termelődik, ezért kiköpi és hisztizik... ilyenkor hiszi azt az anyuka hogy uristenkevés a tejem, pedig elég lenne csak rátenni a másik cicre is, és pár nap után már megemelkedne a tejmennyiség.

De ezt most nagyon jól tudom mondani, én is egy rinyagép voltam, hogy az ölembe fog éhen halni a gyerek. A tejcitől akkora csöcsöm volt hogy hanyatt fekve nem láttam a tévét sem, kicsti nagyobb volt az emlőm, mint a gyerek feje... de addig addig paráztam, amíg végül elkezdtem hozzátáplálni kis tápszerrel.... 2 hónap alatt teljesen leszokott a cicimről.

De majd most!!! Egy igazi tejcsárda leszek évekig! :roll: 8)

KépKépKép
bogyra

Csajok, apa nekiállt álmennyezetet rakni a fürdőbe, úgyhogy jövök még.

Nektek is hasznos lehet,bemásolom:

a szopis tanácsadós barátnőm véleményét kérdeztem, hogy vegyek-e szopis teát szülés utánra....

"Én nem ajánlom a szoptatós teákat. Sok baba hasfájós lesz tőle, mivel édeskömény van benne, ami nemcsak szélhajtó, hanem sajnos szelet is csinál. Amúgy meg kétséges a hatásuk. Létezik olyan gyógynövény, ami valóban tejserkentő, de az ezekben nincs benne. Azt viszont javaslom, hogy ha van olyan, amit kívánsz (gyümölcslé, ásványvíz, vagy csipkebogyó tea), igyál, amennyi jólesik. A szervezeted pontosan tudja, hogy mennyi kell neki. Tejcsid meg már most is van, tudod, a kolosztrum, és pont annyi van, amennyi a babának kell az első napokban. Szoptasd meg minél gyakrabban, ne törődj vele, ha nem mérhető (Kata mindig csak olyan keveset evett alkalmanként, hogy nem tudták mérni, de a 3. naptól már hízni kezdett ;)). Nem csak akkor kell mellre tenni, ha már sír az éhségtől, hanem ha nyújtózkodik, cuppog, ásítozik - szóval ha kapható rá ;) Minél gyakrabban szoptatod, annál hamarabb lesz több tejed, és a melled sem keményedik be a tejbelövelléstől annyira.
Inkább vértezd fel magad: a baba a Tiéd, jogod van megszoptatni, karodban tartani, azt csinálni vele, amit szeretnél. Nem a kórház tulajdona. Ha bármit akarnak vele csinálni, ahhoz nekik kell a Te engedélyedet kérniük. Tartsd magad mellett, Rád van egyedül szüksége!!! "

Kép
melcsi6

Bringababa, koszi az infot Anidorol, kicsit felreertettem...sorry! :oops:

Gabibaba, edes a kis legeny, ahogy atoleli a pocakodat. :D

Bogyra, klassz a szoba, valahogy miutan megneztem ugy erzem, hogy nekunk meg van egy-ket dolog, amit be kell szerezni. Fejben mar megvan, Apuci pedig feltalalja magat, szoval nincs para.

Lanyok! A kerdesem az lenne, hogy a vajudas alatt nyilvan bugyi nelkul vagyunk, de emlitettetek, hogy papirvatta kene arra az idore??? Irjatok errol lecci!

KépKép
horilda

Ilda!

Papírvattás betétet azt adnak bent! Avval nem kell készülnöd! :)

Azt is igazából arra az időre használod, amíg eltotyogsz a wc-re, vagy tusolóba, vagy épp járkálni esik jól... Szóval jó ha tudod kérhetsz ilyet és akkor nem kell bugyit sem venned, és még sem lesz dzsimbis a bokád is! :)

KépKépKép
bogyra

bogyra!amig nem jön Levi,belaknám a kuckót!!!úgyis együtt indulunk,ha menni kell!!! :lol: :lol:

lorci!Mi is összebújtunk!(de csak finoman!!) :wink: :wink: :wink:

pici!szerintem is kell mellszivó.annak idején azt a gagyi kézi 1000ft-ost használtam,nekem jó volt.most is csak azért úrizálok,mert kapjuk,de én nem vettem.amúgy az aventet nagyon dicsérik,de a kézi fejésnél egyik sem jobb!

én 1 év7 hóid szoptattam,összesen 4 babát.esténként 2dl sörrel feküdtem le,éjjelente hálóinget cseréltem.most gumilepedőt kéne beszerezni,de nem vágom,honnan lehet,pedig remélem,kelleni fog.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Szoval vajudas alatt ellatnak papirvattaval, aztan szules utan pedig johetnek az eldobhatos bugyik.

Koszi Bogyra, jo hogy vagy nekunk! :D

KépKép
horilda

Gabi hogy erted azt, hogy 4 babat szoptattal??

Ez az Avant kezi mellszivo jonak tunik..majd meglatom hogyan valik be.

Kép

Kép
lorcika

lorcika!

azt,hogy 4et,azt úgy értem,hogy 4et! :lol:
anyu hugáét,a fodrászomét,a volt főnökömét,és persze az én drágámat.egyikük a mai napig tejanyunak hiv,a fiamat meg tejtestvérnek.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[quote="bogyra"]H írta:bogyraello!

Legi beírod Angie adatait is a táblázatba????

Csak hogy fogyjanak előlem az emberek! :lol: :lol: :lol:

bogyra, szívesen beírnám, ha megtalálnám :roll: izé, béna vaok és nem találom azt a topikot, meg az infókat sem. plíz vki segítsen, akár priviben is :)

famo, vettem az adást, beírtalak :wink: :wink: :wink: legközelebb teljes lesz a táblázatunk

jójéjt csajok

Legi

Kép
leglesscat

Hajnali fel 5-os bejelentkezes!!:)

Nem tudom feletek mi volt, de itt egesz ejjel kisebb nagyobb megszakitasokkal olyan viharok voltak, hogy csak na!!! Akkorakat villamlott, meg dorgott, hogy majd fraszt kaptam, a macska is csak nyarvogott es szakad hozza az eso!!!! Most beke van es nyugalom. Remelem a bloki tulelte odakint!!! Mivel karacsonyi kutya ez volt elete elso vihara!! Csorikaaaam! :)

Aztamindenit Gabi! Ez igen, 4 babat szoptatni, nahat!!!!! Igazi osanya vagy!! :) :) Es ez hogy tortent? Egyszerre voltatok terhesek, nekik nem votl tejuk? Nem semmi!!! :)

Zavaros almaim voltak, de asszem szultem is..sajnos nem emlekszem igazan.....Minden esetre kezdek turelmetlen lenni igy a vege fele!!! :shock: :oops: Oke nem vagyok felkeszulve, meg felek nagyon, de kozben meg mar jojjooooon maaaaan kiiiii!!!!! Legyunk mar itthon es itt cumpogjon a kis draga es kulonben is legyen mar 1 eves, 2 eves, 3 eves pontyogjon itt nekunk!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Na jo megyek hatha meg visszaalszom egy kicsit. Ilyenkor mar az ejszakai filmek is veget ertek, reggel meg meg kicsit odebb van, szoval probalok szunyalni egyet!

Pusz nektek.

Kép

Kép
lorcika

Jó reggelt!

Jelentem nem fáj semmim, de az éccakát végig köhögtem. Ilyen folytó száraz ugató jellegű köhögésem van... majd minnyá előveszem a homibogyós könyvem és nézek rá valamit, mert anyira ki vannak a hasizmaim, hogy levegőt is alig tudok venni. Egybe fáj a hónomtól a csipőmig végig végig a hasizmom....

Legi! Energiát nem spórolva megkerestem Angie adatait, csakhogy fogyjanak előlem az emberek.

Angie 35+1 héten született (2007.04.16.) Szilárd Péter 2700grammal 48 cm-vel.

Ennyit sikerült kihámozni.

Én már kezdem megérteni Elizát, nagyon-nagyon hosszú ez a terhességesdi, mán elég volt. Még egy kicsi gyógyulás nekem, de aztán azonyomban nyunyálni akarom a babánkat.

Nah jó még hétfőig nem nyomok, megyek du UH-ra, ha ott aszondják 3000 körül van a manó, akkor aztán mindent bele! :D

Kedden meg orvoshoz megyek reggel, aztán a karmoshoz, aztán van még egy jog gyakorlatom... 5 előtt nem fogok hazaérni, ha ez a tengernyi program sem tesz be a babának, mármint hogy egy kis szüléssel pihenésre kényszerítse anyáját, akkor nemtudom mivel tudom kiugrasztani...

Most kezdek pánikolni, hogy Gergő két héttel tovább volt bent, akkor akár még öt hét is hátralehet.....nahne.... azt nem bírom ki! :)

KépKépKép
bogyra

JAH JAH!!!!

És mindenkinek, kényeztetős, kedve szerinti, nagyon boldogságos
ANYÁK NAPJÁT
kívánok!!!!

Ilyenkor mindig eszembe jut az első ovis anyáknapja miko rGergő verset mondott... ot zokogtam mint egy szamár!

KépKépKép
bogyra

En is mindenkinek boldog anyak napjat kivanok. Hisz mar mi is mindjart azok vagyunk! :)

Legyen szep napotok.
Lorci

Kép

Kép
lorcika

Helló!

Bogyra, nagyon helyes lett a Levi-lak.
Tök jópofa az a nagy elefáni:)
És köszi a kórházi cuccos-összesítőt!

Melcsi, jah, baromi drága már minden. Az ember kétszer is meggondolja, h. mit vegyen meg. Főleg, hogy annyi hülyeséget és felesleges dolgot árulnak. Én is csak a legszükségesebbeket szereztem be.

Pici, én végülis úgy döntöttem, nem veszem be ezt a bogyót. (egyébként gondolom gyógyszertárban lehet kapni. nekem úgy adta valaki). Meg különben is ez a 200-as, ami állítólag durvább, mint a 15-ös...
Meg most hallottam azt is, h. lehet többet ártanék most vele, mert Emma elkezdene pörögni, aztán még a köldökzsinór is rácsavarodhat....na ezt nem. A természet és Emma így kívánja, akkor maradjon csak így.

Ma megint vele álmodtam. Képzeljétek, megérkezett. Császárral:)
Na ez is milyen már?
És apa fogta a kezébe én meg néztem, hogy anyukám családjától örökölte a szemeit és ő nézett rám, és mosolygott. Megfogni nem tudtam. És ő egyszer csak odahajolt és egy puszit nyomtt a vállamra. Ő. Értitek? Nem én, hanem ő adott anyukájának egy puszit!
:D

Na mentem, jön a kis családom, megfőzöm az ebédet, aztán majd estefelé újra köztetek leszek.
Addig is mindenkinek szép napot! Bogyra jobbulást!!!!

Kép
niki30

Ja igen.
BOLDOG ANYÁK NAPJÁT KEDVES ANYUKÁK!

Kép
niki30

Sziasztok!

Gabi baba: Megértem hogy nem gerjedsz a nődokidra. :D

Lorcika: Tök jó, hogy a te párod szereti a Gyűrűk Urát. Az enyém nek is tetszett, de tuti nem nézné meg még egyszer. Meg ő egyébként is nagyon DVD, TV, Számítógép ellenes. Én meg persze ezt mind imádom. Hiába na kiegészítjük egymást. Én a húst imádom, ő a zöldséget. Egyedül az édességek terén értünk nagyon egyet. Azt mindketten imádjuk, minden formában.... :roll:
A szülés alatti papucsról: Szóval nekem semmi nem folyt a papucsomra...Pedig kaptam beöntést, meg mászkáltam, meg ilyenek. Bár a magzatvíz nem magától folyt el, és a burokrepesztés után már nem állhattam fel.

Horilda: Nem igazán értem hogy hogy gondolod. Szülés alatt kell e vatta? Vagy utánna. Alatta szerintem semmi nem kell, vagy ha mégis szerintem tuti adnak. Utánna nekem adtak betétet, ami tök jó volt, mert valahogy pont jó méretű volt. Én most vettem Tena Lady supert, hát csajok....Amikor múlt héten próbaszülésem volt betettem egyet, hát nagyon nagy. A gátsebbel tuti nem fog jól esni. Most már mindegy, de nem vennék ilyen nagyot, ha ezt tudtam volna. (nagyon széles)

Pici: Szerintem jó dolog a mellszívó. Én se sokáig fejtem, de mindenképpen kellett az elején.

Bogyra: Részvétem,én is köhögök. Kb úgy mint egy tüdőbeteg. Már nagyon rossz a pocakomnak. Alul állandóan beszúr miatta.Most ilyen gyerekeknek való balzsammal kente be apa a hátam ,és már sokkal jobb. Lehet ki kéne próbálnod.

Az anyák napjáról annyit, hogy az édes kicsi fiam olyan hisztit rendezett ajándékba hajnalban, hogy komolyan megfontoltam, hogy inkább nem is szülök még egyet, csak még nem tudom ezt hogy fogom kivitelezni. :lol:

Dori: Neked a nagyok hogyan reagáltak (reagálnak) a kicsire? Vannak különös dolgaik?
Én egyre inkább azt gonsolom, hogy Bence érzi, hogy itt aztán lesz valami,mert soha olyan dolgokat nem csinált,mint mostanában.(este nem akar elaludni,éjjel nem alszik vissza, hiszti stb...)
De ha ez így marad, én valószínűleg világgá megyek.

Nagyon nagyon szép napot nektek!!! Bocsi hogy hosszú voltam, viszont ígérem mam már nem írok. :) :shock:

Sziasztok!
famo

Famo, nem tudom nalunk adnak e majd papirvattat, a vedonom se tudta, de en vettem szules utani betetet, meg szerintem azert viszek majd be papirvattat is, mindezt a szules utanra. Aztan ha valami kozben kell, majd Apa behozza.

Boldog Anyak napjat Minden Anyanak itt nalunk!
Aztan jovore mar az elso babasak - koztuk en is - osztozhatunk ebben az oromben.
En kaptam egy szal rozsat paromtol, azt mondta a kis babuci szolt neki reggel, hogy a neveben adjon nekem, el ne felejtse - irto jol esett! :D

KépKép
horilda

Ilda, de aranyos férjed van :D , kiváncsi vagyok, hogy az enyém meglep-e valamivel :roll: , már volt virág boltban, úgyhogy nem hiszem.
A rózsa neked apától viszont nagyon szép. :wink:

Bogyra, hétfőig nyomás visszatartva :D , nekem csütörtökig.

Én csütörtökön megyek dokihoz és nagyon kiváncsi vagyok, hogy csinál-e UH-t. Utoljára 32.hetesen volt. Ha nem akkar csinálni én rászolok, hogy csináljon, mert azért jó lenne megnézni, hogy minden ok-e.
Plusz rákérdezek a vérképre (utoljára a cukorterhelésnél volt :shock: ) 2x héten és a kenet vételre is.

Famo, azért biztos, hogy van benne valami amit írtál, kell, hogy valamiféle rokonszenv legyen a nőgyógyi iránt. Legalábbis én egyszer voltam egy nőgyógyinál aki majdnem két fejjel alacsonyabb volt nálam (nem nehéz a 180 cm-el :D )és olyan muris volt amikor lesegített az vizsgáló asztalról.... :lol: Tudom, hogy ez hülyeség, de utána nem mentem már hozzá, hanem visszatértem a régi dokimhoz aki éppen szabizott amikor a másiknál voltam.....
A mostani nőgyógyi, magas, erős nem tudom miért fontos ez nekem........A lényeg, hogy bizalmam legyen benne, remélem a szülés után is megmarad ez.....

Niki, jó, hogy döntöttél a bogyóról és a saját érzésed szerint. Tudom, hogy én azt mondtam, hogy szerintem nem árt, de egyetértek abban is, hogy a természet majd tudja mi legyen. Végül is régen sem voltam homeós bogyók és mégis minden babó megszületett vhogy és azóta mennyit fejlődött minden.
Szorítok, hogy a pici babát ha mást nem az utolsó pillanatban meggondolja magát. Egyébként képzeld a Johnson könyvemben pont azt olvastam tegnap, hogy van olyan baba aki az utolsó pár napban fordul be irányba. :wink:

Gabi.baba, 4 babó egyszerre :shock: , ez igen :D , nem semmi csajszi vagy :wink:

Doo, szerintem teljesen normális, hogy alapjáraton vagy most, de tök jó, hogy tudtok szopizni..... :D Ez annyira sokat számít a babónak. Én is ezt szugerálom magamba, hogy "nem lesz gond a szoptatással, ügyesen szopizik a babám, minden rendben lesz" :D
Persze gondolom, hogy több órán át keresztül milyen kimerítő lehet....

Nu, megyek, mosogatok, aztán fürdés, hajmosás krémezés (ez nálam kb. fél óra.....), aztán pihi és este véglegesítem a csomijaimat.

Szép napot mindenkinek és BOLDOG ANYÁKNAPJÁT lányok!!!!

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Lányok, a National Geographic-on érdekes műsor megy a terhességről :wink:

Kép
melcsi6

Képzeljétek, én is kaptam apától virágot Emma nevében.
Hát annyira édes komolyan.:)
De Emmát már nőnapra is meglepte egy kisebb csokorral apa. Szóval hihetetlen figyelmes pasim van!:):)

Kép
niki30

Sziasztok,

Megjottunk az anyak napjazasbol. Eloszor anyosmeknal voltunk, rengeteget ettunk!!!! :shock: :oops:
Aztan anyukamekhoz mentunk, ahol folytattunk suti evessel a napot....szoval az unneplesen kivul ez a nap leginkabb kajalassal telt!!!! :D :D

Az en paromtol nem kaptam viragot, de nem baj, attol meg tunder ember!! :) Aranyosak ezek az apuka jeloltek, hogy mar viraggal kedveskednek nektek! :)

Mindneki azt mondja nekem, hogy szerintuk a baba elobb jon 1 hettel. Honnan veszik nem tudom, de nekem oke. Felolem johet! :) Ma ultunk es mondtam Ricsikenek, hogy bokjon mikor akar jonni. Jovo heten? Semmi. Utanan valo heten? Erre egy jo nagyott nyomott a bal oldalamon! :D Jovo het utan? Akkor sem moccant.....szoval levonva minden kovetkeztetest es tudomanyosan attekintve a bizonyitekokat, Ricsike jovo het utan erkezik! :D :D
Ugy vagyok vele, hogy inkabb elobb, mint kesobb. Tulhordas eleg nyugos dolog lehet!

Jobbulast a meg mindig betegeknek. Tessek most mar szepen helyre jonni!!!! :)

Puszi nektek.
Lorci

Kép

Kép
lorcika

Lorcika, ezt a böködös dolgot én is kipróbálom :D Abszolút tudományosan hangzik :lol: :wink:

Kép
melcsi6

Ugye!!! Veresen komoly!!!! ;) ;)

Kép

Kép
lorcika

Megjottunk Parom mamajatol, ott volt az egesz family, es a mi kis babocank olyan musort rendezett, mintha megrendeltunk volna.
Legalabb 15 percen keresztul elvezhettuk a mozgasait, mindenkinek nagyon tetszett.
Nagyon buszke vagyok ra! :D

Ma reggel raalltam a merlegre, gondoltam biztos meg tobb lettem.
Nagy meglepetesemre 1 kg-val kevesebbet mutatott, mint eddig.
A mai szerint +13 kg, nagyon boldog lettem, az elet apro oromei...

Jo jo tudom, lehet hogy holnap meg 2-vel tobbet mutat, mert epp vizesedek, de nem baj, ez a mai eredmeny akkor is jokedvuve tett! :D

KépKép
horilda

Ilda, ez tök jó. Az élet apró örömei:)
Ügyi vagy.

Kép
niki30

Lorcika, én is kipróbáltam a véresen komoly bökdösős kitalálósdit a születést illetően. Hát Zsófi egész eddig ficergett, de erre tök lemerevedett.

Asszem nem fog megszületni úgy döntött :shock:

Vagy lehet hogy csak kifáradt és ájulásos alvásba esett éppen a mai hóka-móka után :D
pici76

Köszi a válaszokat mindnekinek a mellszívóval kapcsolatban. A barátnőm azt mondta ma, hogy odaadja az övét, ő egyszer használta, sterilizáljam ki, és majd meglátom kell-e. Azért vettem hozzá fagyasztó dobozokat, abból inkább újakat használok.
pici76

Na csajok, ma kidekoráltuk Emma szekrényét.
Megmutizom, hogy állunk.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
niki30

Ezt akartam még: Kép

Kép
niki30

Ja és még egy vicces. Párom épp gyakorolja a büfiztetést.
Hát mi ilyen lököttek vagyunk. :oops:

Kép

Kép
niki30

A Duna TV-n nagyon érdekes műsor van, nézzétek lányok :wink:

Kép
melcsi6

Sziasztok!

barihimlő lázban égünk, vagy van Vikinek vagy nincs. :oops: :? ezt jól megaszontam, de ez van. nem viszketnek, kb 10-12 db pötty, kicsi közepe van, pirosak, nincs új öblitő, mosópor, pelenka, kaja stb. Nem lázas, étvágya van, jókedvű, de mi a fene ez. :shock: :? Holnap jön a dokinéni, rápillant. Persze szombat de. kezdődött az egész egyik pill-ról a másikra. Amúgy családban mindneki volt baris, csak hát Marcikát féltem.. már ha valóban az. De gergő osztláyában több gyereknek van/volt mostanság, és Viki járt a suliban többször is. Na meg ott ajátszótér is, bármit összeszedhet.. :?

Mi jól vagyunk, birkózunk a hasifájással, ami ált. éjjelente tör elő szegényemen. nappal végigalsussza a két etetés közötti időt, jó fiú egyébként.

Apa holnaptól dolgozik, lesznek érdekes szituk, kicsit félek is tőle. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

teszek egy tegnapi képet, kicsit sötét lett bocsi, de azért látszik Marcika.

Niki,
nagyon szép lett a baba kuckó. :wink: Büfiztetendő rugin akkorát röhögtem, komolyan kerestem a gyereket, mert először csak a képet néztem meg, szöveget nem olvastam. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem Gergő készített szép ajándékot, annyira meghatódtam. :oops: :D Viszont férj nem készült. :? ez egy kicsit bánt mondjuk, de nem volt ideje igazán. :? :? :roll: Kép
Vendég

bocs a sok elgépelésért, nézzétek el nekem szegény nagycsaládosnak.. :oops: :lol:
Vendég

Dóri, lehet, hogy bárányhimlő? :roll: Hm.
Simán előfordulhat. Gondolom akkor holnap megnézetitek dokival is.
Még szerencse, hogy láz és nyűgösség nincs.

Marci tekintete milyen kis érdeklődő! :)

Kép
niki30

Ja Dóri, akartam kérdezni, ti hányas rugikat/bodykat hordotok?
56 vagy már 62-eset?

Kép
niki30

Niki,
ja ja, jön a gyerekdoki holnap. érdeklődő a tekintete, már, ha nyitva van a szeme, legtöbbször csukva. :lol: ha ordít, akkor is csukva teszi. :lol:

Bodyból sokkal jobba 62-es szerintem, nem olyan pengetősen feszül rajta, rugiból okés az 56-os is, de nem sok van olyan nekünk, inkább a 62-esek.
Vendég

Nezem a Dunat, jo!!! :)

Niki aranyos a kucko es hat en is eloszor a kepet neztem, azt hittem mar Riellaek hazajottek.....kicsit furcsanak tartottam, hogy apa miert dobja ennyire hatra a gyerek fejet...aztan olvastam, hogy csak parod gyakorol!!! :D :D Nagyon cukiiiii!!!!!! :)

Dori remelem nem baranyhimlo!! :( Hatha csak valami allergia kajara esetleg??? Remelem holnap tud majd valami okosat mondani a dokineni!!
Sok energiat a jovo hetre, biztos venni fogod az akadalyokat!!! Nagyon drukkolok nektek, hogy a ma ejszakatok is jobb legyen!!! :) Marcika edes!!! :)

Na nezem ezt a musort!! Aktualiiiiiis!!!!

Kép

Kép
lorcika

Dóri, köszi. Igen, szóval a 62-es a nyerőőőő.
Nekünk bodyból sok 56-os van, viszont a rugik többsége 62-es.

Nézem én is a Dunát!

Kép
niki30

Nekem parom amugy a macskan szokta gyakorolni a baba fogast es bufiztetest!!! :lol: :lol: A macska eleg jol turi!!! :D

Kép

Kép
lorcika

Nem semmi krapekjaitok vannak :D az én párom még nem gyakorolta a böfiztetést, de tegnap miután megnyunyálgatott egy kiscsajt, közölte hogy majd én nevelem a gyereket, mert ő csak édesgetni fogja :?

Dóri, Marci nagyon kis édes! Nagyon nagy kalappal kívánok neked holnaptól!!! 3 gyerek... le a kalappal előtted. Remélem kiderül, hogy Vikinek nincs bárányhimlője, MArcinak még korai lenne elkapni...
pici76

Niki, akartam írni én is előbb, hogy nagyon szép lett a babó szobátok és a szekrény is nagyon ari, tiszta lányszoba :wink:
Apa nagyon rutinos lesz :wink: Mi kabalákon gyakorlunk, már most tele van a gyerekszoba, mindennapos, hogy bábozunk valamit :lol: :lol:

Dóri, remélem nem bárányhimlő, szorítok a holnapi doktornéni látogatásra. Marci nagyon édes.
Nekem elég sok 56-os body-m van, rugikból nekem is 62-esből van több...

Lorci, jövő hét után szeretne jönni a babó az új módszered alapján :lol: Teljes az egyetértés, örülnék ha akkor jönne :wink:

Jó éjt mindenkinek.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi akkor te elobb vagy mint en. Ha jovo heten jon a babo, akkor felkeszulok az azutani hetre!!!! A modszer ABSZOLUUUUUT bizonyitott es tudomanyos!!! :lol: :lol:

Nekem most 5 perces fajasim vannak, de azert mert rengeteget ettem anyos almas sutijebol!!!!!! :( Ricsike ut vag, mocorog bent...ezt mar o sem birja, en meg felvaltva kuzdok hanyingerrel es wc-re rohangalassal!!!! Telezabaltam magam!!!!!!!!!! :( Azert is ultem le ide, hogy elvonatkoztassam a gondolataimat tole. Moho disznaj voltam!!! :( :(
Klassz ejszakam lesz!!! :? :oops: :roll:

Dori en leginkabb 62-es rucikat vettem es kaptam par 56-ost is. Tesom babaja szuleteskor votl 56 cm...ebbol kiindulva, meg hogy eleve 1-2 hettel nagyobb a baba vettem nagyobb rucikat!!! Remelem jok lesznek.
Kivanom hogy nyugodtabb, hasfajos mentes ejszakatok legyen.

Na jol van lanyok megyek tovabb vajudni...csak sajnos nem Ricsiket, hanem almas pitet!! :? :? :?

Joejt nektek!

Kép

Kép
lorcika

Jaaa bocs Melcsi az almas pite elvette az eszem, most latom, hogy babod is jovo het utan szeretne jonni! Akkor egyutt megyunk! ;)

Kép

Kép
lorcika

Pici majd probadl ujra kesobb a modszert. Lehet, hogy nalad forditva mukodik. Ha elhallgat, azzal jelzi, hogy mikor jon!!! :D

Kép

Kép
lorcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?