A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

Bibar: nagyon helyes a pocakod! És határozottan látszik ;)

Poci: nem egészen, nincs benne hagyma se. Egyszerűen egy adag gombát olajon megpárolok sóval, aztán ráteszek egy kis tejfölt, plusz kicsi bors, összerottyantom, és kész.
Nagyon édesek ezek a babarucik, és nagyon jól néztek ki a képen!

Most fejeztem be az evést, de végig olvasva a délutáni irásokat már éhes vagyok :D Asszem holnap nálunk is pizza lesz :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Tök érdekes,amit a klímáról írtatok. Alapvetően Mo. klímája jó(kivéve, ha 10 fok alá megy a hőmérséklet) :lol: és ki is merültek a jó tulajdonságai. :? De minden megszokás kérdése amúgy.
A rucik nagyon édesek!!!!!!! Nekem a macis napozó a mániám, imádom a macikat!!!!!!
Poci, nagyon szépek vagytok!!!!Tök helyes a férjed!!!! Igazi déli típus!!!!! :D
Mesélő macit mi is kaptunk. Én sírtam a gyönyörűségtől,ahogy mesél.Imádom, de Riki még kicsi hozzá.
Kérdezte valaki(bocsi, nem tudom ki), hogy Riki felfogta-e már a tesót.Áááááááá. Szerintem ha megszületik se fogja még fel. Ő úgy fog felnőni, hogy onnantól, hogy az eszét tudja mindig is volt tesója.Ez szerintem tök jó!!!!!
Szorítok a holnapi uh-soknak!!!!!!
Mentem én is jó éjt!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Csak beesek én is estére. 5-kor Lizy szerencsére magától ébredt! Aztán készülődtünk, és mentünk is a kis Mira barátnőjéhez. Az utat odafele sajna végig üvöltötte (még jó hogy "csak" 2 utca). Nem tudjuk miért. Lehet a hideg nem esett jól neki (pedig jól fel volt öltöztetve), de -10 fok lett hirtelen. De Mirával nagyon jól elvoltak, játszottak, sikongattak. Ott is vacsoráztunk, és csak 1/4 9-kor indultunk haza. Hazaértünk, gyors rámolás, fürdés. de igy is csak 3/4 10-kor aludt el!
Lassan megyek én is!

edwig!
Látom nagyon magabiztos vagy!
Amugy tök érdekes, én is.... de nem tudom mitől, mikor nálunk mikor voltam UH-n még nem látszott a neme.....de valahogy tök ugvy érzem fiu. Néha el is gondolkodok, hogy nem sértődik e meg odabent, hogy ha mégis kislány, én meg le fiacskám-ozom! :lol:

d.dodó

Jó reggelt :lol: :lol: én vagyok az első :wink: :wink:

Fóka
köszi :wink: :wink: ja ide belép az ember és megéhezik :lol: :lol:

Niki
még Olivérem sem fogja fel pedig ő jóval nagyobb :wink: ha kérdezem hol a kistesó rámutat a pocakra,de csak ennyi

Edi
jó munkát :lol: :lol: hogy aludt Boti anyuci???

Meme
ma van a nagy nap :lol: :lol: :lol: nagyon várunk a hirekkel :lol: :lol:

Pocak
ébresztőőőő :wink: :wink:

bibar

Jó reggelt!!!
Tagnap elfelejtettem még írni, hogy Bibar, nagyon szép a kis családotok, és nagyon domborodik már a Te pocakod is!!!!! :lol:
Uh-sok, gyertek hírekkel!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar, nem!! :( Már komolyan kezdek egy picit parázni. Holnap megyek uh-ra, nagyon remélem, hogy mindent rendben talál! :lol: Tudod, azt a mondatot várom, hogy minden rendben a kislányával anyuka. :lol: :lol: :lol: :wink: Viccet félretéve eddig egyszer-egyszer éreztem olyat, hogy mintha talán mozogna, de nem állítanám rá biztosan.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki
én is ezt a mondatot várom :lol: :lol: na és én is félek már,napról-napra fekszem mozdulatlanul reggelnte és este hogy mikor érzem,aztán csalódottan felkelek :cry: :cry: én hajlamos vagyok minden hülyeséget beképzelni ilyenkor :oops: :oops: tiszta hülye vagyok :oops: de látom nem vagyok egyedül :lol: :lol: igen nekem is volt mintha érzésem,de nekem nem az kell!!! :wink: :wink:

bibar

Jooooo Reggelt Lanyok!!!! :D :D :D

Bibar: igazad van...ebresztoooo....ilyen sem volt meg, ma reggel 8-ig huztuk a lobort. Lehet faradt volt a kisfiam.

Niki: tenyleg, Neked holnap uh, ne aggodjatok minden rendben lesz. Bar nekem meg elso terhesseg, ti ugye pedig mar egy korrel elobbre jartok, de azt mondjak fugg attol, is, hogy hol tapadt meg a mehlepeny. Csajok ma vagyok 18 hetes es meg csak igazan, es persze nem mindig csak 3 napja erzem. De minden nap egy icipicit jobban, igy ne aggodjatok. Ket hete en is csak valami fele bugyborekolas felet ereztem neha. Ott vannak a babocak epen egeszsegesen, aggodalomra semmi ok.
pocaklako

Pocak
jó sokáig aludtál :wink: :wink: jaj tudom de annyira azt hittem hogy a másodikat milyen hamar meg fogom érezni :oops: :oops: igazából csak ezért vagyok türelmetlen :oops: :oops: én is ma bejelentkezek 4d re szerdára :lol: :lol: nem birom tovább :wink: :wink:

bibar

Hellóóó Lányok :D:D:D

Bibar
Boti mami jóóól aludt nagyon nagyon :D:D:D:D:D:D Reggel szét akartam verni az órát mikor 6:30-kor csipogott :D:D:D:D

Juhuuu Meme, itt a nagy nap!!!! Nagyon várunk a hírekkel.... :P

Pocakmocorgás miatt szerintem ne aggódjatok... Lelkesen rúgkapálnak odabenn, csak van, hogy a belek mozgása bíz erőssebb, vagy éppen belecsúszik egy egy éppen bélmocorgásba és fogalmatok nincs róla, hogy az Ő. Én azt hiszem azért érzem ennyire ilyen picinek, mert nagyon koncentrál a kis manőseggű odabenn, hogy tudassa itt van. Én eléggé spirituális lényke vagyok, így azt gondolom ez a baba jól tudja min mentem keresztül és Ő már most feledtetni akarja az egészet, és ezért ennyire intenzív. Persze sokan hülyének néznek emiatt, de sebaj, vállalom, hogy csudibogár vagyok :D
Egyébként Boti is lustizik mostanában, nem nagyon mocorog, alig alig érzem egyszer egyszer....

Bibar
4D aaaaz jóóóóóóóóóó :D Kíváncsi vagyok nagyon ;)
Vendég

Pocak
aztaaa a 18. hét.... 2hét és a felén túl vagy :D:D:D Közeledik az idő, hogy a karodban tartsd.... Én alig várom :D:D:D:D
Vendég

Edi, én nem tartom magam spirituális lénynek, de az ilyen dolgokban kimondottan hiszek. Olvastam egyszer pl. a farfekvés lelki okairól, és én azóta hiszek benne, hogy miattam volt így. Ugyanis semmilyen biológiai ok nem indokolta ezt a helyzetet.Sem téraránytalanság, sem nagy méret, sem rövid vagy rátekeredett köldökzsinór. Egyszerűen "csak így feküdt" a doki szerint. Azt írták azoknak van a babáiknak ilyen rendellenes fekvése, akik nehezen tudják elengedni őt az anyaméhből.Én mindig hangoztattam, hogy milyen jó, hogy a pocakban van, és hogy kihúzhatná a 40 hetet, had legyünk végig együtt, had érezzem a mocorgást. Szóval én hiszek az ilyen dolgokban.
Sőt nagyon féltem, és még félek is, hogy nem hagyott-e Rikiben nyomot, hogy rettenetes csalódásként éltem meg, hogy kiderült fiút várok. Tudom, most is lányt szeretnék, de úgy érzem közel akkora csalódást nem fogok érezni, ha kiderül ő is fiú, mint Rikinél.Még olyat is álmodtam, hogy elcserélem mjad egy lányra a kórházban. Agyrém volt.Szerencsére csak pár napig tartott, és azóta is imádom, de félek hogy nem hagyott-e ez nyomot benne.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar: szupi a 4d, kerjel majd fotot mindenkepp. En annyira elbenaztam lagutobb, amikor mondtak, hogy kisfiu azt sem tudtam hol vagyok es fotot is elfelejtettem kerni. Na te ne csinald igy.

Edi: szerintem is lehet benne valami. Gondolj bele, szinte a te babad a legfiatalabb koztunk, es asszem Te voltal az aki legelobb erezte. Ez a baba tudja, hogy Neked, most o az egyetlen vigasz. Tobbszor eszembe jutott, hogy irtad, amikor volt a csaladi kavar a hetvegen, hogy szegenykem o is csak csendben volt, es meg sem moccant..olyan edes lehetett..persze a fraszt hozta rad.

Niki: errol, a farfekveses dologrol nagyon erdekeset mondtal. Kulonben tanultuk is ezeket a fosulin gyermekpszichologiabol...de hajaj ki emlekszik mar arra, olyan regen volt. Elo fogom asni, mert annyira erdekesek voltak a kiserletek is amiket vegeztek.
pocaklako

Edi
bizony én is elhiszem amit irsz :wink: :wink: ez a baba érzi mit kell csinálnia :wink: :wink: majd csak nálam is fogja érezni :lol:

Niki
biztos nem maradt nyoma Rikiben,hisz azóta is imádod :wink: én is lányt akartam először,de éreztem hogy ő fiú igy nem ért meglepi mikor a 16. héten közölték hogy kukacos :wink: :wink:

Pocak
kép nélkül el nem jövök :lol: :lol: :lol:

bibar

Niki
Nekem Bálint a 42.héten még farfekvéses volt, és csak a szülés előtti éjjel fordúlt be. Akkor már szinte könyörögtem, hogy fordúljon meg.
Nem tudtam, hogy ettől van, de tény, hogy mióta a pocakomban volt, mindig attól rettegtem, hogy nehogy elveszítsem, benn van a legjobb helyen....
Most már értem akkor miért volt faros. Nálunk sem volt orvosi indok.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Ma csak 9:40-re megyek suliba. És csak fél 12-ig. Utánára semmi terv, valószínű itthon leszünk Lizyvel, mert délután Ati megy ma suliba.

pocak!
Gratula a 18. héthez!

Niki, bibar!
Nyugi, én is ugye egyszer már éreztem babókát, de azóta még nem rendszeres.

Én már ugy szólítanám Vincentnek! De nem merem. Mi van ha ekkorát csal a megérzésem (bár Lizynél is megéreztem a lányt).
Amugy rettenetesen szalad az idő...oké, már én is szívesen meglátnám, tartanám a kezemben, de mindemellett meg marasztalnám is.....ki tudja mikor lehetek ujra kismama (most nem szabadna majd ujabb 2 év után.....). Jó, valószínű lesz még 1 vagy 2 baba (pénz függő is, meg hogy tudunk e nagyobb lakásba menni).

d.dodó

Edi, akkor ő nagyon jó és készséges fiú volt, hogy befordult.Riki nem, pedig én is kértem nagyon. Igaz, nekem meggyőződésem volt, hogy a 40. hét nem április 25-én, hanem május 2-án telt volna le. De a doki megnézett, elkezdtem tágulni, popó elkezdett beilleszkedni, ő utazott el a hétvégére, amikor szerinte beindult volna a szülés, így úgy döntött, még aznap csaszi.Már nem bánom,csak valahogy a "kimaradtam valamiből" érzés bennem maradt.Még jóslóm sem volt, nem tudom, milyen a fájás. Nem mintha mazochista lennék, de én ehhez mindig úgy álltam ez KELL a születéshez, a szüléshez.És íg valami kimaradt... :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki

Riki is befordúlt volna, ha a doki hagyja Őt békén. Nekem is császárt akartak, mert szerintük már a 40.héten jönnie kellett volna, de határozottan kijelentettem, hogy szó nincs róla. A gyerek tudja mikor kell jönni, nem indítanak semmit, csak akkor, ha baj van. Nem volt baj, véráramlást néztek minden nap és ctg. A 42.héten már azt mondtam oké, ha nem tudom megbeszélni vele, hogy bújjon ki , akkor császár. De megtudtam beszélni :D:D:D

Nálad is most meglesz az élmény.... :D
Vendég

Pocak
igen, én határozottan így gondolom, hogy azért produkálja magát. Mint ahogy azt is gondolom, hogy komoly munkája van benne :D:D:D Kis manóseggűm, imádom ám :wink: :wink:
Vendég

Edi: Hat elhiszem, hogy megdolgozik Anya kegyeiert rendesen, kozben meg a pici ujjai kore csavargat gozerovel, annyira husi...

Dodo: nem semmi baba projekt van kilatasban....

Huuu Meme hamarosan megtudja kit rejt a pocak...izgulok :D :D :D
pocaklako

Igen, kb. úgy izgulok én is, mintha kb. uh-n lennék.... Eltudom képzelni Meme, hogy izgul :D
Vendég

Lányok!Most vettem Óbudai gyémántot, amit csecsemőknek és kisgyermekeknek is lehet adni.Eddig Jana babyt adtunk,azt nem kellett forralni.Erre az van ráírva, hogy csecsemők részére forralni ajánlják. Riki ugye 9 hónapos.Neki kell még forralnom? :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki: olyan bosszus vagyok, megigertem Neked, hogy keresek ingyenes online olasz tanfolyamot. Tudom, hogy volt, mert regen a nagynenem is errol tanult, es hanganyag is volt hozza. Most amikor az oldalra kattintot bejon egy pillantra aztan valami statisztikara ugrik at.
Megprobalom elkuldeni, hogy hol talalod, probald mar ki Te is legyszives, hogy nalad mit csinal a gep. Koszi.
http://ingyentanfolyam.lap.hu/
(kozepso oszlop vege fele, arra kattints legyszi, hogy olasz nyelvlece hanganyaggal) Sajna nalam nem elerheto.
pocaklako

Niki
Én Szentkirályit adtam Bálintnak, azt sem kell forralni, és olcsóbb mint a Jana Baby.... Sajnos ezt az Óbudai gyémántot nem ismerem, de szerintem Riki már nagyfiú, így véleményem szerint neki már nem kell forralni, de nem vagyok orvos :S szerintem, a csecsemőknek kell a tápszerhez vagy ilyesmi...
Vendég

Poci, nem műkszik nálam a hang hozzá, de nem baj,azért köszi, hogy megnézted nekem.
Edi, hát még Riki is kap tápit.Reggelre és estére. Meg a teájához kell a víz,mert csak ezeket a vacak bébiteákat issza meg, mást nem.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki
Persze értem, csak arra gondoltam, hogy Ő már azért nagyfiú.... De, ha bizonytalan vagy, forrald fel, végülis pikk pakk megvan, és legalább megnyugszol :)
Vendég

Sziasztok!

Én is megjöttem, de képzeljétek, ilyen nem szokott lenni, gyakorlatilag egész éjjel le sem hunytam a szemem :( és nem tudom, hogy miért nem tudtam aludni. Reggel fél hét felé aludtam el, aztán félálomban mondtam a páromnak, hogy vigyel el Benit a bölcsibe, mert én hulla vagyok :( Mi lehetett a levegőben? pedig eddig olyan jól aludtam, nagyon remélem, hogy csak egyedi eset volt.

A mozgást még én is csak nagyon nagyon halványan érzem és nem is mindennap, és főleg este. Engem az idegesít, hogy a védőnő már egy hete kérdezte, hogy ugye érzi már? azért szerintem 15 hetesen még nem kötelező érezni. Második babánál az én könyvem 16-17. hetet ír leghamarabbi időpontnak (persze vannak ugye kivételek is :lol: )

Én meg úgy érzem, hogy ennél a babánál is ki fog alakulni a vesepangás :cry: Benivel is volt, igaz, később, de pár napja fájdogál a vese környéke. A vesepangás oka főleg hormonális, a vese nem képes megszűrni a megnövekedett vizelet mennyiséget és a bennrekedt vizelet pangani kezd. Szerencsére nem volt semmi gond, csak kényelmetlen, de néhény napja megint ugyanúgy érzem, mint Benivel. Mondjuk az én vesém vacak már máskor is volt vele probléma.

Kutyafüle, én is adtam Beninek óbudait, szerintem most már nem kell felforralnod. A Rikinek minek a becézése? :)

Kép

Kép
bébike4

Edi, bébike, köszi a hozzászólást. Nem aggódom én, ha nem forralom fel, csak ugye ilyen dolgokban még bizonytalan vagyok.:)
Bébike a Riki az Erik becézése. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki
Ez teljesen érthető, kérdezz csak, mi meg osszuk az észt míg van :D:D:D:D:D:D
Annyira szép neve van Rikinek, már a múltkor is akartam írni.... :D és most, hogy láttam képen, nagyon illik is hozzá a neve... :D
Vendég

Általában Erik a viking jut mindenkinek eszébe róla, hála a vörös sérónak.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Az Erik nagyon cuki név, én egy Eriket ismerik és ő nagyon jó fej! :wink: Apa nálunk most a Szabolcs nevet találta meg magának és nagyon tetszik neki. hát nem tudom, azért ez még nem lefutott meccs a részemről ... :D Nekem tetszik a Nimród, a Botond, a Csanád, és a Balázs. :lol: Ha mégis lány lenne, akkor Lucának hívnánk, de idáig még fiú és persze épp fiúnévben nincs egyezés :lol:

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok!
Hétvégén nem igazán jelentkeztem, mert be kell valljam, hogy sűrű volt a hétvége. :)
A szombati anyós-látogatás után elmentünk vásárolgatni kicsit.
Pocak: Babarucikat nem vettünk, inkább kiegészítőket.
Vettünk babacumit, fésűt, játékot, vízhőmérőt, baldachin-tartót, kókuszmatracot, fürdőlepedőt, gumislepedőt, matracvédőt, és 2 pár baby zoknit, textilpelenkát, pelenkatartó lapot, asztal-sarokvédőt, konnektor-sakát...forgót kiságy fölé
Babaruci téren mi jól állunk, mert úgy 12 hós korig mindenünk van...illetve majd összeírom miből kellhet még.

A legboldogabb hír a hétvége óta, hogy már nap közben is érzem babu mozgását...s tegnap este amikor a pocakom jobboldalára tettem a tenyerem éreztem, hogy belefészkelte magát a tenyerembe. :)
Egyből megmutattam a férjemnek is, és már ő is érezte őt! :)

Dodo: De ügyi vagy túrórudi téren! Nem semmi munka lehet, de biztosan megéri!
Szerintem kisfiús a pocakod!

Pocak: Írtó aranyosak a babaruhák! :)

Meme: Kíváncsian várjuk az UH eredményét!!!

Emi

email4
Budapest

Niki
én szentkirályit adtam neki mindig,én is azt szeretem :wink: :wink:

Emi
jaj de szuper,akkor aktivkodik a babóca rendesen :wink: :wink: jól bevásároltatok :wink: Olyan furi hogy én még nem égek ilyen lázban,no persze Olivér miatt minden megvan már csak új cumisüveg kell meg ilyesmi :wink: aztán ha kiderül hogy lány :lol: :lol: na akkor bevetem magam a boltba :wink: :wink:

Bébike
sajnálomezt a vese dolgot :oops: :oops:
na ez viszont megnyugtat hogy még egy második gyermekes anyuka érzi csak haloványan a babát,tényleg ezt irták??az tök jó,akkor megnyugodtam :wink: :wink: a védőnő tényleg gáz :shock: :shock:

jaj de jó Memének,már tudja ki lakik a pocakban :wink: :wink: :wink:

bibar

Na, sulinak mára vége!

email: Gratula az érezhető mozgáshoz! :)

Nekem pénteken kimenőm lesz...megyünk barátnőmmel étterembe ebédelni! :D

Most meg apácska csinált nagyon finom francia hagymakrém levest amit a tetejére olvasztott sajtos pirítóssal kell enni! Nyami! Meg még van tegnapról zöldcurrys csirke.
Aludtejet már megvettem, hogy csinálok ma rudit, erre nincs a boltban gyorszselatin, és bevonó csoki...bár ma van árufeltöltés, lehet később lemegyek (még jó hogy itt van a tömbünk aljában), és megnézem van el.

Viszont sajna ugy néz ki kicsit megfáztam tegnap! :(

UH-sok!!! Gyertek a hírekkel!

d.dodó

Na én meg elkezdtem (volna) angolozni.Erre az egyikhez hanganyagom nincs, a másikhoz tankönyvem, a harmadikhoz meg megoldókulcsom.Szuper!!!! Most elkezdtem tölteni, hátha....Röpke egy nap múlva le is kéne jönnie. :?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja és ráadásként leégettem a krumplifőzeléket, íg magamnak megmentettem egy részét, de Rikinek nem adhatom.Oh happy day!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Van ez igy, mikor semmi sem akar összejönni! Készíts egy adag cappucinót, és dölj hátra.

d.dodó

Bebike: errol a vesepangasrol meg nem is hallottam... :shock: :shock: :shock: , azert remenykedjunk, hogy csak meguszod...

Dodo: hozzam is erkezik a hazi tej, meg elobb aludtejet kell eloszor csinalnom belole. Legyszi ha megcsinaltad dobjal mar egy kepet rola, egy kis inspiracio vegett.

Emi: jo sok mindent vasaroltatok akkor. Szuper, hogy a te piciked is egyre gyakrabban jelez.. :D :D

Meme: merre jarsz, hat mar annyira varunk a hirekkel...siess... :D :D :D

Niki: megesik a leegetes, nalunk a tegnapi borjupori lett igazan porkolt, de Apa ette nem en :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Judit, gyakorlati kerdes aludtejrol (illetve a turogyartashoz): jo az bolti nemtartos tejbol is, ugye? Lehet ugy? (elkepzelesem nincs honnan szednek en itt hazitejet, bar egesz biztosan lehet :) igazabol mondjuk a nemtartos tejet is nagyitoval kell majd keresnem, de ugy remlik azt lattam mar)

luna6

luna!
Hát igazából tartós tej szerintem nehezebben válik aludt tejjé.....meg lehet nem is olyan az íze. Én ilyen szempontból könnyebben vagyok, mert itt van aludtej a boltban literes "kiszerelésben".

d.dodó

Ó Dóri,azt most sajna nem lehet.Be kell mennem a melóhelyemre aláírni az adópapírokat.Már azt is sikerült itthon rossz helyen aláírnom.Ááá, nagyon nem az én napom.Sebaj, esetleg utána hátradőlök.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Itt ma bolondok háza van.... grrrrrr

Emi
szuper, hogy már Te is érzed a manót :D:D:D

Meme
frissítgetek egyfolytában, hogy mikor írsz.... úúúúgy izgulok :D:D:D
Vendég

Sziasztok!

Jöttem, hátha írt már Meme, de látom még korai. Biztosan már nagyon örül a kisfiának!

Niki: Neked is megy a drukk holnapra! És ne aggódj, minden rendben van!
Forralással kapcsolatosan nekem mindig azt mondta védőnő, hogy kb. 1 évesig forraljam. Aztán úgy megszoktam, hogy a mai napig forralom a Janát is. Mi nem a Babyt vesszük már, hanem a sima Janát, mert az gazdaságosabb, összetevőkben meg ugyanaz. Nóri nem hajlandó meginni a tehén tejet, így a Milupa 2+ tejitalt issza reggel és este. Nekünk nem vált be az Óbudai Gyémánt, lehet, hogy korán kezdtük el, de képzeljétek el, hogy enyhe nitrát (nitrit) mérgezést kaptunk, tiszta lila volt minden estére a gyerek szája. Valahogy nem tudta a szervezete kiüríteni és úgy látszik sok volt neki, mivel reggel, este a tápihoz kapta, illetve ő is csak a babateát itta (Humána gyógynövényeset). Így mire rájöttünk a dokikkal, hogy attól lehet, cseréltünk is vizet nyomban. Eleinte a Jana Babyt, most meg a sima Janát. Utána sosem volt többé ilyen.
Persze a védőnő mondta, hogy nem hallott még ilyet, mert ő is dicsérte az Óbudait. Hát mi mindenben csodabogarak vagyunk.
Remélem, nem rettentelek el az Óbudaitól, csak a forralásról akartam írni, aztán már megint csak jár a szám, pedig ez az eset egyáltalán nem mindennapos.

Edi: olyan jó, hogy ekkora összhangban tudsz lenni a Babócával! De én hiszek benne, hoy tud működni, ha nagyon rá tudsz hangolódni!

Bébike: ez a vese dolgot én is sajnálom, remélem, nem lesz semmi komoly belőle!

Poci: köszönöm szépen a receptet!! És gratu Neked a 18.-hoz. De jó!!! Tényleg mindjárt túl vagy a felén! Izgi!!

Bibar: Ne aggódj, nem érezzük egyformán a Babócák mozgását. Van aki előbb, van aki később. Tényleg egyénenként változó. Teljesen normális, ha valaki csak később kezdi el érezni, hiszen eleinte összetéveszthető a bélmozgásokkal is. Te is nem sokára élvezni fogod, meglátod!! Kirúgja majd a ház oldalát minden este!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Luna, abbol a fajta bolti nem tartosbol nem is probalkozom. Van egy halali jo dolog itt nalunk, nem tudom, hogy nalatok ilyen letezik-e. Friss tej automata!!!! :P :P :P :P :P Szerintem halali jo..miota terhes vagyok, innen hordjuk a tejet..hat most ezzel kiserletezem. Nalatok ilyen nincs veletlenul? Itt nem szokas a teheneszetbe jarni, csak minden nap feloltik tejjel az automatat es lehet inni a friss tehentejet, megcsak nem is pasztorizaljak, persze allatorvosilag szigoruan ellenorzott allomasok ezek, az Eu-s szobvanyoknak megfeleloen. A 70 fokra valo melegites az ajanlott (a mi esetunkben), en azert forralom. Ha ilyenbol csinalok aludtejet, tehat forras nelkul szerintetek nem lehet baj belole?

Ja csatolok nektek egy kepet a tejautomatarol...es mind ez az erdo kozepen...hogy miket ki nem talalnak... Kép
pocaklako

Dodo, biztos tul bonyolultan irtam, szal nem bolti tartosbol gondoltam probalni, hanem bolti frissbol :)

Judit, nalunk ilyen nincs. Legalabbis itt a kornyezetemben tuti nincs, de Mon mar hallottam rola, illetve olvastam, hogy van.

luna6

Van már kép a túró rudiról, így tudok feltenni....már régebben csináltam

Kép más csokival bevonva....várják a hűtőben hogy a belsejük is kiolvadjon

Kép És ilyen belülről

d.dodó

Dodó
Fini lehet... :D
Azt hiszem megint megállt a vonalzód... :?
Vendég

edwig!
Sajnálom a bolondok házát!

luna!
Bolti frissből tuti lehet!! Csak tedd ki "napos" ablakba belülről. Pohárba vvagy tálkába, fedd le alufóliával.

pocak!
Ez irtó jól néz ki..... szerintem nem gond ebből aluttejet csinálni.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?