Sziasztok!
Nah, nagybeszélgetés megvolt, úgy vélem meg is értette!Örülök, mert Norbi is teljesen mellettem állt....
Anyóspajtás türhetően fogadta, az is szerencsés volt, hogy Apa tesója is ugyanigy vélekedik a dologról, mint Mi, igy Ő is segitett.....
Suzy!
Betöltöttem a 40. hetet igen, a durva az, hogy eddig tudatalatt azért izgultam, hogy bent maradjon és ne vérezzek közben, ne görcsöljek.....most meg várom már a jeleket....a fájdalmat....a görcsöket! Röhejes vagyok nagyon.....
Köszi a szoritást, beszélgetés mint irtam pozitivan alakult....legalábbis remélem betartja az igéreteit! Mondtam neki semmitől sem akarom megfosztani.....hiszen Ő a Nagymamjája, a Párom Édesanyja, de hagyjon nekünk, mint új Családnak időt és teret.....szerintem megértette, elpityeredett, hogy nem akart rosszat, de az Uncsi az Uncsi......!!!
Szóval rendben a dolog!
Vivi!
Buta voltam, hogy a terhesség elejétől kezdve nem szögeztem le ezeket és hagytam eddig fajulni.....előbb kellett volna lerendeznem!
De mindegy......amúgy egy áldott jó Asszony, csak kicsit erőszakos....Én meg a Családommal sajnos konfliktuskerülő tipus vagyok!Nyelek...nyelek...tűrök és rengetegszer-a legtöbbször háttérbe helyezem magamat.....nem kellene!

Pedig a munkámban és a hétköznapi életemben elég éretlevaló, karakán, öntudatos embernek érzem magamat, ami a szivemen az a számon...nem értem miért nem megy ez Családon belül is....hm...
Ha mész dokihoz, emlitsd meg neki a görcsöcskéket......!!!Bár az NSTn úgyis látszana, ha lenne valami baj!
Menion!
Én is támogatok többféle egyesületet, menhelyet....Állatkertet, nevelőszülők vagyunk Apával.....a két tigris Norbi és Nadja a mienk...!!!Állatmenhelyeknek adjuk az adónk 1-1%-át.....
sokat adakozunk, na nem pénzben sokat, de keveset gyakran felállásban.... mert nincs nekünk sem sok....de Én a kocsiból is adok....itt Pesten ugye sok a kéregető.....és felismerhető az alkoholista, sajnos.....és felismerhető aki ténylegesen bajban van! Mozgássérült emberek, akiket szintén kitaszit a társadalmunk, pedig fent teljesen egészségesek---számtalan munkát elvégezhetnének, hozzáteszem nagy állami támogatást kapnának, ha megváltozott munkaképességűeket foglalkoztatna egy vállalat.....de hát....nem állunk még erre készen!!
Nagyon jó dolog, hogy kitűntetnének, de valóban nem ezért teszed....
Nagyival megbeszélésre kerültek a dolgok.....örülök neki, hogy sikerült!!!
Párkapcsolat: nem mindig a megfontolt, jól kitaposott út a megfelelő.....amikor jobban odafigyeltem az érzéseimre, ott jól bent....miután lebontottam a körém épitett falakat, amiket az elmúlt jópár év keserűsége, csalódásai, bántásai okoztak..akkor találtam meg azt az utat, amin most is vagyok.....kétségek persze folyamatosan gyötörnek, de ez inkább az önbizalomhiányomból adódik....ezen még dolgoznom kell! De eljutottam ide....és most életem legszebb pillanatára készülök, létrehoztunk egy új Életecskét belőlem és Apából....célunk is van Vele!Várjuk.....éljük minden pillanatát...
Ismét sikerült melankólikusnak lennem!De végre boldog vagyok....
Azt hiszem a 30. hét fele és után azért már elég rendesen átveszi az uralmat a tested felett a pocakod és a benned fejlődő Kisbabád!Ráadásul úgy emlékszem, hogy nekem ekkot kezdett tágulni a csipőm....valami eszméletlen szar volt a derekam is......
Apa, lement Bikini koncertre a barátainkkal, itt a ház előtti sétányon buli van....nekem már nem ment....Én már nyugiban itthon!!