A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Andi: köszi a képet, Viki gyönyörű. Beálltunk a sor elejére!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

AKata!
Mexalen van itthon, veszek nurophent. Mérem minden peluscserénél. Ma levonva a fél fkot 37 volt a hője. Ez ugye már normális?
20150601134430

Igen, Ági elég jó, de csak most indult. Most megyek is mert panaszkodik.
Van kedvetek jönni?

Kép
andkata

Jó reggelt!
Tegnap keresztelőn voltunk! (rengeteget ettem!).
Ma 10.46-kor 4 hós Iza! :lol:
Milyen gyorsan nőnek!
Babák nagyon szépek!

Kép
dittke

Levi ma sem akar enni, a dokit meg nem tudom elérni. Már kezdek pipa lenni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Kitartás! Csak sikerül elérni!

Kép
dittke

Kép
Anyuéknál találtam.

Kép
dittke

Roli alszik: ( a videon az utolsó pózban megmaradt és úgy aludt volna, csak lefektettük)

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/roli-alszik-gyerek-O9W63toBRo2CNHoV

Kép
szly27

Dittke! Szerintem Iza nagoyn hasonlít rád!

Titi! Sajnálom, nem tudok rá mit mondani sajnos. Próbáld a dokit!

Kép
szly27

Izának boldog hófordulót!

Kép
szly27

Nagyon jó!!! Roli édi kisfiú! :D

Kép
dittke

Köszi

Kép
dittke

Egész eddig nem vette fel a telefont a doki most meg állandóan gfoglalt. :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hoztam egy videót,Itt még csak Vercsi és Kristi volt:
http://www.videoplayer.hu/videos/play/74023

Most töltök a Domiról is,majd hozom ha végre feltöltődött.

Kép
Kép
Kép
kike

De édes Roli ahogy szunyókál! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Szly!
Rolkó nagyon édes! Kép

Titi!

Kitartás és próbálkozz!!!!

Dundi már 1,5 órája alszik megint. Kép
20150601134430

Izabellának boldog hófordulót! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Hoztam én is valamit Neketek! Nálunk ezt az esti program.
Estére úgy felpörög, ahelyett, hogy az alvásra készülődne, és inkább leeresztene egy kicsit!

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/e ... dF1v9fHguM

KépKép
hene

Jajj,de édes ahogy bürrög-a Vercsi csinálta ugyan ezt :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

És mindezek mellé olyan erővel kiabál, hogy szerintem a házban azt hiszik nyúzzuk a gyereket! :oops:

KépKép
hene

Domi is nagyon jó fej! Látom nálatok is megy az "akkor is befér az egész öklöm a számba" műsor! :lol:
Mikor volt az én kicsi fiam ilyen nyugodt! :oops: Kb. 3 hónappal ezelőtt! :?

KépKép
hene

Hene - ez nagggggggggyon jóóóóóóóóóó! :lol: :lol: :lol: Nóri még nem csinál ilyet! :)

Viki - örülök h Lackónak lement a láza! Most is sokat alszik vagy már élénkebb?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.27 09:28-kor.
Vendég

Köszi :) ó,igen,és olykor mindkettőt megpróbálja betuszkolni.
Nekem Domi is elég mozgékonynak tűnik,Kristi után-ő aztán hihetetlen egy nyugodt gyerkőc volt.Ugye:,pl.du 4-től reggel 6-ig alvással azt hiszem rekordot döntött annó,és ezt űzte majdnem három évig :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Az én fiacskám napi szinten 4szer fél órát hajlandó aludni! :?

KépKép
hene

Amúgy bele se merek gondolni hogyan fogok majd bőgni,mikor Vercsi búcsúzik az ovitól :( Tavaly is majdnem sírtam,pedig csak búcsúztatott,de olyan szomorú :( :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Kép

KépKép
hene

Kike - olyan furi ez az ovi-dolog! Én még el se tudom képzelni! Pedig bizti hamar eljön :roll:

Azta! Kiírta h utólag szerkesztettem a hsz-omat! :shock: :lol: Hát ja, volt mit javítani! 8)

Alvásban mi is jók vagyunk! :twisted:
Vendég

De jók a képek-ügyes vagy! :D

Milyen hosszú Gergő?Nekem olyan nagynak tűnik :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Werus!
Most is alszik, szopizott kicsit, de alszik tovább. Nem érzem melegnek, de akkor sem tetszik. Ha felkel, megmérem a hőjét és beszélek a doktornénivel.
20150601134430

Wera, a barátnőm kisfia 3 héttel fiatalabb, és ennyire még ő sem nyomja!

És mi az hogy jók vagytok alvásban? :twisted:

KépKép
hene

Vera:ha nem szólsz,észre sem veszem hogy kiírta :lol:
Bizony nagyon hamar eljön az ovis idő.Túl hamar :( Aztán már jön a suli,és hipp-hopp nagymama leszek :shock: Hihetetlen hogy már elmúlt 6 éves :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, holnap után lesz Gergő 5 hónapos. Pénteken megyünk a védőnénihez, akkor lemérünk rajta mindent, hossz, súly, fej!
Majd beszámolok! :lol:

KépKép
hene

Szegény Lackó-jobbulást neki! :(

Kép
Kép
Kép
kike

Lassan elérjük a vonalzónk felét! :oops:
Úgy rohan az idő!!!!!!!!!!!!! Ebben igazad van! Sajnos! :cry:

KépKép
hene

Viki, valami tünet még? Mármint sejted hogy mi lehet a baj?
Jobbulást!

KépKép
hene

Hene:kíváncsian várom az eredményeket :wink:

Domi Gergőhöz képest elég kis dundikának tűnik :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Nagyon édi Domi baba! A sérója még mindig haláli!

Hene! Gergőnek jó nagy hangja van! Nagyon aranyos! Jó kis mozgékony! Jázmin valamivel nyugodtabb! A képeken is nagyon cuki!

Kike! Komolyan, Kristi ennyit aludt!

:shock: Nem semmi!

Kép
szly27

Dittke: kicsit én is nosztalgiázom!
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szly:köszi :)
bizony-sok gondom nem volt vele-és nem is szerette ha nagyon babusgatva volt.Persze mára már megváltozott a helyzet,most már sokszor ő az első aki felkel.

Kép
Kép
Kép
kike

Titi - kis tortaromboló :lol: :lol: :lol:

Hene - ha nem megyünk le sétálni, akkor napközben ált. kb 3x20 percet alszik. Egy időben éjjel már nem kelt fel, de az utóbbi napokban virrasztunk 3-5-ig. Mondjuk este fél 8 körül már alszik. És reggel is ráhúz még 1,5 órát. Sétában jókat alszik, csak hát az nekem nem nagy pihenés...
Gergő éjszaka sem alszik jól? Ő is nagyon kis ugri-bugri! :D Látok hasonlóságot! :wink:

Kár h én nem tudok videót föltenni. Ezeket a felvételeket kamerával vagy telóval csináljátok?
Vendég

Én kamerával.

A képeket viszont telcsivel.Úgy szebbek.

Kép
Kép
Kép
kike

Szerencsére nem volt láza, most mértem. Vikianyu boldog. Megyek is gyorsan huncutkodni vele.
20150601134430

komolyan mondom, skizofrén gyerekem van. Már sokadszor fordul elő hogy napokig enged kétségbeesni, aztán mindent jóvá tesz. Most is napokig nem volt hajlandó rám figyelni egyáltalán, nem érdekelte semmi, csak úgy nézett ki a fején, nem nagyon csinált semmit. Ma reggelre már totál depis voltam emiatt és úgy éreztem, hogy ez a gyerek itt megáll a fejlődésben... Erre reggel az apjával dumált egy csomót evés közben, elkezdett rám mosolyogni, most leraktam a hátára és a csörgője is érdekelte (persze nyúlni nem nyúl érte... :( és forgolódik az oldalára. Amit reggel mondtam is a férjemnek, hogy oké hogy már háromszor megcsinálta, de az lehetett véletlen is. De most elég következetesen csinálja. Szóval tiszta paramami vagyok. És ugyan van alapja, de akkor is lehet hogy jobb lenne nem is tudni a problémáról, mert akkor kevesebbet izgulnék és lehet hogy így is eljutunk majd oda ahova kell. Imádom ezt a gombócfejű tökfilkót! :)
Ja, és amikor néztük a videót gergőről mindig megijedt és elkezdett nézelődni amikor sikkantott vagy ...csopmagom jött folyt köv

KépKép
muffin

Na sikerült elérnem a doki! Azt mondta a vizsgálat alatt 5x volt refluxa és elég magasra felment. Nem tudom pontosan mit jelent, de a Katák biztos értik. Holnap 1-re megyünk hozzá megbeszélni a továbbiakat.

Most beszéltem a központi ovival és mondták, hogy mennjek be Olivér papírjaival és kerítenek neki helyet januártól.
Na jól elérzékenyültem, már ovis lesz pedig most született. Megáll az eszem.

Levi esetében szeretném, ha gyorsabban telne az idő az evése miatt. Már egyáltalán nem eszik tápot. Erre azt mondta a dokink, hogy nem olyan nagy katasztrófa, ha legalább 3x eszik mást.
Maradt még húslevesem azt hiszem összeturmixolom amit benne találok. :wink: :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Mi 3/4 3-kor keltünk meg fél 5-kor. És akkor alig akart visszaaludni, mert iszonyatosan szakadt az eső, verte az ablakot...én sem igazán tudtam aludni. Aztán fél 8-kor keltünk véglegesen. Tízóraira evett barack-szőlőt. Egyenlőre más étkezésre nem akarok adni neki kóstolót, mert most sem evett sok gyümit, de utána nem kellett neki a cici :shock: így csak adtam neki még egy kis gyümit, meg vizet inni. De hát nem akarom hogy leszokjon a ciciről. (Pedig még csak 3 napja eszik gyümit).

Nagyon jók a videók!

d.dodó

Hene: Gergő nagyon édes!!! Levi ezt kaja közben szokta csinálni... :shock: :x :P :lol:

Kike: nagyon édi Domi!!! Én is mindig elérzékenyülök az ünnepségeken, főleg ha búcsú van valamitől...

Wera: A nappali alvásra gondoltál?

Viki: nagy gyógypuszit küldök Lackónak!!! Olyan rossz mikor beteg az ember gyereke. Én is pont ilyen nehezen viseltem mint te és még mindig. Olivér ha lázas volt mindig mellettem alud és ha kellett álmában borogattam a csuklóját és a bokáját, nálunk az jött be.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szly: Rolkó nagyon cuki!! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

ÉHESSSSS VAGYOKKKK!!!!
Ma kezdtem a 90 napos fogyókúrát. Már muszáj volt mert még a végén megkérdezik mikor megyek szülni... :oops: :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na...most mégis elfogadta a cicit, csak nem volt mindegy melyik szobában hova ülök le vele. :shock: :lol:
Most alszik!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?