A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Tike;-)

Nimród az előbb egy 38,8at produkált:-(
(remélem, csak túl meleg volt a szobájában ahol megint 3 órát aludt...Mindenesetre kapott egy Germicidet gyorsan)

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Lois!
Köszi szépen a vendéglátást és bocsi még 1szer, h úgy odacsődültünk.

Pocok!
Reggelre Bodzi is belázásodott, ill. akkor még csak hőemelkedése volt, de délelőtt szépen felment 38,4-re :roll:
Akkor gyógyuljatok ti is, mi is.

Jajj, milyen meglepije van Boo-nak???
Lehet, h már megtalálta és azért nem jön?

A mi hazautunk a Déliig egész jó volt, de onnantól az az 5 perc egy rémálom :x
És itthon sem ért ám véget. Marci olyan cirkuszt produkált, hogy jámbor apjának mér hidegzuhanyt kellett vennie, hogy ne üsse szét :oops:
Fáradt volt (meg amúgy is talál ürügyet a műsorra) és kitalálta, hogy ő a kocsiban akar aludni, majd miután elaludt, vigye őt fel az apja :twisted:

Akartam még vmit, de elfelejtettem.

Ja tudom:
Pocok!
Enyém apa is mint tied (haverkodás terén). Szóval lszi ne gondoljátok, h szar arc, csak alapból sem az a szófosó vki, inni meg egyáltalán nem iszik.

Ja és mióta tegnap a CAR-ról beszéltetek itt vihogok a hsz-okban szereplő car-okon :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Azt akartad írni ma este?! MA este veszed le! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

jó hogy mindenki épségben hazaért!

Boo,
király a kép :lol: :lol: :lol: :lol:
(tisztára olyan érzésem volt, mintha a banda már hosszú évek óta ismerné egymást, annyira egy húron pendültek a pasik ;-) )

Szonibaba,
hogy álltok a lázzal? Nálunk lement kipp-kopp...
Remélem, a tegnapi nap sok élménye és a fáradtság volt csak (enyémgyerek reggel 9ig aludt ma, amire még nem volt példa, majd 12től még 3 órát, és már 8 óta szunyál)
apákok :P :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Királyságos fotográfia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Részemről lementettem :mrgreen:
EnyémFérj meg szolidárisan elsunnyogta :roll: Kérdeztem tőle, hogy mi a rákról írt Dodi tegnap, és csak akkor vallott színt, mikor DodiRicsije is beírta a meglepit, addig csak vigyorgott :roll:

Jaj, Lányok, nem kell ez a köszöngetés, mi is jól éreztük magunkat nyugi :wink: Igazából a munka javát a Drágám intézte, szóval a glória az övé :roll: Én csak osztottam az észt, meg ugráltattam szegényt, rám gyógyult Sarjamnak köszönhetően :oops:

Kék tasakra nincs jelentkező?? Azt gondoltam az hiányozni fog valakinek :roll:

Dodi!
Naptejért bármikor nyugodtan :wink: C. szerint a Drágád hatalmas arc, szóval örvendezni fogunk nektek kollektíve 8)
Mi ma is voltunk a nagypancsinál, Zé kapott egy dudálós felfújható autót, hát volt nagy vízi-autókázás, meg azért bejövős volt, az apán-anyán ugrabugra is.

Ricsi!
Drágám aszongya túlzol nem is volt az 2-3 sör :wink:
Uruguay-németen a dijégózás nagyon is helytálló volt 8)

Nyuszi!

Műanyag dobozka nem a tiétek akkor??
Lili nagyon ügyesen vette akkor a hazautat :D

Pocok!
Germicid? Azt hittem az csak miniegereknek van, nagyoknak már Nurofen, vagy Panadol. 9-ig alvás??? És látod te még reklamáltál :D :D :D

Szonibaba!

Akkor csak a te kedvedért :arrow: a gyerekem ma is annyira carul esett 2 új tipli. Ez az új járástudomány kezd kevéssé vicces lenni :?

Ma elpróbáltuk a tegnap napot, amikor csak egyet aludt de az este elég rémes volt, annyira ki volt purcanva, én meg húztam az időt, hogy ne legyen 7-kor bealvás. Azért rajta vagyunk, mert annyira jó lenne.

Boo!
Igen, Drágám az istenségét régóta bizonygatja nekem, de hogy te is annak tartod azt jól nem árulom el neki, mert még a fejébe száll :wink: Részemről a közös szülinapokból teremthetünk hagyományt :D
Sajnálom, hogy TeApa nem szállt magába :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Annyit gondoltam rátok tegnap!!! Örülök, hogy jól sikerült!

Ha már képeket egyelőre nem látunk, azért egy szöveges beszámoló nem ártana!! :wink:

Nálunk Petra extra nyűgös volt, jön a foga, úgyhogy alig lehetett vele bírni, így nem voltunk túl sokáig a családi hepajban. :roll: Így egyébként az út is egy átok lett volna, mert tényleg igazi kis hiszti volt egész nap. Aludni meg már napok óta baromi nehezen alszik el.

És képzeljétek, elérkezett a szeparációs félelem ideje, folyton anya-anya-anya van, és csüng rajtam. Pedig ő pici korától kezdve nem volt egy "öleb" típusú gyerek. Most meg kapaszkodik a nyakamba, ha sír, csak én vagyok jó.

Lázas babáknak jobbulást! :wink:

Boo!
Most én jól vettem ki a szavaidból, Tiedapa nem volt? :roll: :roll:

Czigka merre jársz????? :roll: :roll:

Kép
katy76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:12-kor.
Vendég

Lois,

jólvanna, Nekötözködjélmár :-) hirtelen nagy parában ezt kaptam ki a hűtőből, meg folyattuk a mancsára a hüsi vizet...

Majd legközelebb mi is hagyunk valami zálogot, hpgy legyen indok beugrani hozzátok :D :wink:

Ne aggódj járástudomány nélkül is van taknyolás: Fiam mászás közben egyik kezét lennt felejtette, lendület meg ugye nagy úr, és vitte előre, így hát homlokkal vette le a parkettát :-( most egy nagy kék hupli van a feje közepén... Szép lesz a szülinapi képeken...

Hát igen, reggel 9kor ez volt az első gondolatom, hogy jókor reklamáltam :lol: :lol: :lol:

Katy,

sajnálom Petra nyűgjét :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, apa imént jegyezte meg Szonibabáék kapcsán, hogy azért 3 prüntyővel kemény lehet, és nem is tudja bevállalná-e, max ha 2 már nagy, 10 körüli. Mire én: jaja, de ez olyan jó!!!! Most hamar legyártunk egy hugit, aztán majd ha ők ketten nagyok, jöhet egy picuri hogy újra legyen babaillat.
Aztán ő kiröhögött, hogy én hova tervezgetek... És igaza volt, én már 10 év múlva javába klimaxolni fogok... Most döbbentem rá... De car...ez a hajó már elment... Öreg vagyok :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lányok! Most azért szerintem megnyugodhatunk,hogy sehol nem vagyunk narancsbőr- ügyileg Ricsihez képest :twisted:

Lois! Igen a mienk a doboz is meg a kék car is, de azt ki is dobhatod, mert el van szakadva :lol:

Kispocok,Szonibaba! Láz :cry: REmélem,hogy Lili nem lázasodik be,mert ma elég nyűgös volt,főleg most este,nagyon nehezen is aludt el,bízom benne,hogy csak a meleg miatt van.

Katy! Petra nyűgösségét sajnálom! Azt hiszem sokan ismerjük ezt.... :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois

Köszönöm a meghívást a finomságokat és pancsit homokozást Pizsizést..mindent. :lol:
Azt nagyon sajnálom, hogy nem sikerült hamarabb elindulni, azt meg még jobban hogy az estebédes húsiról lemaradtunk. :(

Az út visszafele szuper volt, "csak" kétszer álltunk meg :lol:
De 21.30kor már Roló aludt.Így csak egy órát csúsztunk..de belefért.

Ma mászni voltunk, fiam extra nyűgös volt, nem is értettem, nem szokott ilyen lenni, aztán délutánra hőemelkedés. Haza aztán hűtőfürdő. Most alszik, de hallom hogy néha nyöszög..szegénykém..remélem holnapra jobban lesz a drága... :wink:

Boo

Én most ezt a képezést nem értem, mit hova kell tölteni?Engem személy szerint majd megöl a kíváncsiság, milyenek lettek a fotók :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Nem tudom, hogy nálatok mi van a levegőben csajok, de Huginak semmi baja nincs. :shock: :shock: :roll: Mindenesetre gyorsan hagyjátok magatok mögött! :(

boo! :)

Ne beszéjjé zőccséget. Nem volt megbeszélve, így abszolút nem számít. :wink: :)

Basszus, mikor lettem lekapva!!???? Asszem legközelebb nem szoknyába megyek. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jelentem:
Bodzi láza 38,4 volt :arrow: hűtőfürdő :arrow: láz 38,3 :arrow: kúp du. 3-kor :arrow: fektetés 4-kor :arrow: azóta alvás :shock:
Előre parázok,hogy mikor fog felébredni és ami jobban izgat: mikor fog elaludni? Mert azt kötve hiszem, hogy ennyi alvás után tekintettel lesz az én lelkibékémre.

Boo!
Telód képernyője még egyben? :lol:
Mi sajnos csak megutaztattuk a fényképezőt, de elő sem került a tatyóból, így érdemben nem tudok hozzájárulni a terveidhez.

Bugdácsoló, eső, kelő, puklibegyűjtő bébiknek gyógypuszik.
Még jó, hogy az enyém egész nap aludt, így esélye sem volt elzúgni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

hú, az az oldalas istencsászár volt, Nyammm... Jöhetne, nem vacsiztam... én most a sósat eszem egy kis citromos sör kíséretében :wink:

Azt a pü-t nekem is elküldhetnéd, tegnap nem volt érkezésem rákérdezni a történésekre.

Ronmay,

mitől volt ilyen kalandos az utatok?

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Tudod van az a mondás, hogy a tükörről leesik a foncsor...namármost én ezt transzlétoltam a telefonodra :oops:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba,

ez percre pontosan a mi délutánunk, csak Nimród nem aludt. Remélem, az éjszakátok vállalható lesz.
Mi lehet ez a car?

KépKép

KépKép
kispocok13

Ezt már akartam nektek mondani: én meg a falra megyek ettől a sok cartól. Én élből 'kárnak olvasom. :roll: :roll: :? :? :? ( :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Apukám szerint lehet, hogy a meleg és a fáradtság jött így ki rajta. Nem tudom, mert egyéb tünete nincs (orrfolyás, köhögés, stb.) csak a láz.

Megyek, mert kisbújósom naon vár.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba,

remélem, igaza van apukádnak!

Bond,

bocsesz :lol: :lol: de ez a "car" nekem is tecc :evil: :D :D

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok

Khmm...nem is tudom :lol: így alakult..

Este megnéztem egy kalkulátort...tuti fiam lesz :twisted: király.Apának mondtam, vazz nem tudsz lányt csinálni? :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Hellobello!

Azt gondolom sejtitek, hogy nem a s*ggébe szerettem bele :twisted: :lol: . Na meg a zsömlék az oldalán :roll: (ő hívja így :lol: ) ...
Maradjunk annyiban, hogy ez a legeslegrosszabb beállítás a Zuramról, de hát ő vicceskedik, nesze neki :twisted: :lol: :lol: .

Lois!

Köszönjük az invitálást :D ! És apa "bókját" is :lol: . Képzeljétek el mikor még én is iszom egy kicsit és egymás szavába vágva, fennhangon sztorizgatunk. Jó show. :lol: :lol: :lol: De amúgy pia nélkül is ilyen idióta, szóval soha nem unatkozunk :lol: . Ezért nem tudok rá sose haragudni sokáig :? :lol: .

Az altatást most én is próbálom kicsit átütemezni, mert szeretném, ha Bulgáriába már stabil napirenddel mehetnénk. Addig két hetünk van, és napi egyre szeretném leredukálni az alvását. Ebéd után úgysem szabad a napra menni, és nekünk is jól fogesni egy kis szieszta 8) . Tehát csakis a gyerek érdekei miatt :lol: :lol: :lol: . (Jóó, egyéves kortól úgyis ezt javasolják :wink: ).
Ma csak egyszer aludt: 8:30-kor kelt, de már nem tettem vissza (ált.ban 7:30-kor szokott, és reggeli után visszafektetem :oops: ), aztán 1-kor letettem, és fél 4-kor kelt. Fél 10-kor tettem le, mert elbratyizott a vendégekkel, de már nagyon nyűgös volt, szóval eddig nem is bírná norml esetben...

Katy!

Hámáneisharaguggyá', de ideje volt már ennek az "anyázásnak" :roll: ! Az nem ér ugyanis, hogy mi szívunk mind, te meg nem :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Ezt ki is tárgyaltuk a lányokkal, hogy mindegyik pasi szerint mi vagyunk a hibásak, mert bezzeg náluk nincs hiszti. De neeeeeem! Csinálhatunk mi akármit, ez korosztályos muri, és kész! Persze igyekszünk kordában tartani, de ennek oka van,és ha le akarjuk szoktatni, csak rosszabb lesz. Túl kell élni :lol: . Persze mindennek van határa :roll: . De ezt neked nem kell mondjam :wink: .

Mi nem fotóztunk :oops: . Én szívesen besámolok majd, de már nagyon álmos vagyok, hosszú volt a hétvége :lol: .

Nyuszi!

Jaja, apa narancsbőre referenciának való: az "ilyen volt" kategóriához :twisted: :lol: . Mielőtt megismertem, nem is tudtam, hogy pasinak is lehet :shock: . Azért is kérdeztem tegnap néhányatokat, hogy tietekgyerek popója is narancsos-e, mert Botondé összenyomva az, és hát nem akarom neki is ilyen jó s*gge legyen majd, mint apának :oops: :lol: . Mondjuk nekem sincs jó fenekem, szóval ezt elbukta a fiam :? . Nem baj, a feje szép, oszt jóvan :lol: . Az apja is elkelt ezzel a fenékkel :lol: .

Kispocok, Szonibaba, Ronmay!

Sztem ez "bölcsibetegség", nem :roll: ? Ahogy Botond is beteg lett, a Rolóval való talija után, és Petra is Szfvár után... :( . Ez benne van a pakliban, de higgyétek el, ettől tényleg erősödnek! Anyum paragép, de Katyt is megnyugtatta múltkor ezzel kapcsolatban :wink: . A gyógyír: tessék többet közösségbe járni :wink: :lol: .

Ez nem is babatali volt, bacitali :lol: :lol: :lol: :oops: .

SPANYOLORSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁG!!!!!!!!!!!!!!!JUHUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!

Bond!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apa itthon is emlegette a poénodat:
- Na, most vége lesz a Balaton Soundnak.
- Mert?
- Levetkőztem.
:lol: :lol: :lol: :lol: Hűűűlllllllllllyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeee

Boo!

Én is naaaaaaaaagyon várom már a képeket :roll: . Húdejó lesz az album, de az még sok-sok nap, mi pedig tegnapra szeretnénk ha feltennéd :lol: . Lééééégysziiiiiiiiii :roll: . Mint a múltkor arra az oldalra, naaaaaa :wink: .
(Apa aktfotóit kihagyhatod :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

kispocok13! :)

Ronmay először végigvárta amíg egy chopperess motorosbanda végigtankolja magát a kútnál. :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Aztán pedig katy76 "Paraanyuja" mintájára kitüntettem magam a "Biztonsági öv fóbiás anyu" címmel. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: Mondjuk ez speciel jogos volt, mert Hugi ülése előre volt bukva kicsit, így amikor bebólintott, konkrétan a bokáját érintette a homlokával. :roll: :roll: :roll: Zseniálisan kikövetkeztettem, hogy ez tán nem jó. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.07.11 22:07-kor.

Kép
Kép
200907?

Ronmay,

:D :D :D

majd a harmadik kiscsaj lesz :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond,

jaaaaaa, akkor csak a szokásos...
Az ülésfóbiádat ismerem, Szfehérvárra induláskor háromszor állítottad meg Enyémapát, szal ez semmi nem volt :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay!

Kínai fogamzáskalkulátor? Mert akkor Botond lány :roll: :lol: :lol: .
De amúgy sztem is fiad lesz, ahogy nekem is :lol: . Ja, és nekem ugye 3* is :lol: . A napokban ezt annyit mondogatom, hogy egészen hozzászoktam a gondolathoz, rendesen csalódott leszek, ha mégis lány lesz :lol: :lol: :lol: . Na jó, azért neeem :wink: .

Kispocok!

Mindennek megvan a maga előnye-hátránya. Nekem vlsz. lesz/lehet lehetőségem 3. babára, de nehogy azt hidd, hogy nem futott még soha át az agyamon, hogy a korai szüléssel miről mondtam le. Vagyis hogy mi lenne velem 2-5-10 év múlva, ha még nem lenne gyerekem. Én már sose leszek marketingmenedzser, nem utazom be hátizsákkal Spanyolországot, és vlsz. könyvet se fogok írni, pedig az is bennem van ám. Imádom azt, ami most van, hiszen gyerekkorom óta ez volt az álmom, de valamit valamiért.... Ezt tudomásul kell vennünk ...
Sok-sok olyan élmény és tapasztalat van mögötted, amivel "kevesebb" lennél, ha előbb szülsz! Nálatok így kellett lennie... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok!

Teapa fiatalabb nálad, vagy ez a "semmirőlsetehetek"-tekintet teszi 25 évessé? :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Fiatalabb, 7el :roll:

a tekintet meg még erre tesz rá, szal finoman azt akartad írni hogy úgy nézek ki, mint a nagyanyja, értem ám :evil: :lol: :lol:

tudomtudomtudom, de akkorisolyankááár...(én már 20 évesen is babáról álmodtam, csak nem ez adatott :-(

KépKép

KépKép
kispocok13

Amúgy az a vicces, hogy mindíg ezzel szivattam, hogy csak szépen néz és meglágyul minden nő szíve (tanárnénik, nagymamák, stb...) - bár tud ez bambulás jelleget is ölteni :-( és hogy nem akarom hogy a gyerekem is erre apelláljon majd... Erre már most ilyen :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Hüülye! Mintha neked nem említettem volna már, hogy mennyivel fiatalabbnak néztelek!!!! Szóval ne udvaroltassál magadnak jóvan?! :lol: :lol: :lol:
Nem, teapa nem hozzádképest kölyökgólyafejű, hanem úgy általában :lol: . Egy férfit meg egy nőt amúgyse érdemes hasonlítgatni! A komoly az, hogy teapa meg énapa között 1 év van :shock: :shock: :shock: . Na, erre akartam kilyukadni! :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!
Jóvanna, Nektek nem kell hozzá zálog :wink:
Germicid nekem is van, ugye kh-ból hazajövős receptek folyományaként, de mi egyet sem használtunk el belőle.
No igen, akartam is mondani hogy mennyire öreg vagy.... klimax??? Miken jár a te eszed, és 45 kérlek az új 30 :wink:
Citromos sör?? na most akkor hogyan van ez, már tegnap is akartam kérdezni, Nimród akkor már csak a fagyistejet nyomja, szopi már nincs?

Micsoda nyüves banda, bezzeg énfiam nem csőrözött senkivel, nem is lett baja :oops:
De tényleg annyira nyuszipicsa, hogy nem barizik...remélem azért valamikor fog még... :oops: Bár Lilivel meg Mironnal azért cimbiztek, de ők ugye szintén immunisak a talibacira.

Katy!
hehe, "szepszóra" együttérzek :twisted:
Talibeszámoló, na kérlek :arrow: Ettünkittunksétáltunkfürödtünkmulattunk :wink:

Nyuszi!

Oksa, akkor kukába megy :) Dobozka meg visszajut valamikor.... vagy kénytelenek lesztek eljönni érte :wink:

Boo!
Ja, Zétény is oldalast reggelizett, este meg tésztasalátát vacsorázott rántott hússal :oops:

Ronmay!

Nem csak a husiról, hanem a tortáról is lemaradtatok, ami kicsit elfelejtődött, így kénytelenek voltunk szétdarabolni, és szegény ottmaradottakra rásózni elvitelre, ha akarták, ha nem :oops:

Dodi!

Ja édes álom, én is azt szeretném, hogy mikor nyaralni megyünk, nyomjon szundiba egy déltől háromig sziesztát és slussz.
Ő 6-7 körül kel egyet, akkor eszik, és én is visszafektetem utána, mert még tök álmos (én is :roll: ), és akkor alszunk még 9 -ig kábé. Ma ő 10-ig, én 11-ig :oops:
Na szóval eddig a kísérlet kudarc, mert bár kihúztuk estig, fél 9-kor feküdt le, de 3/4 10-kor felébredt és itt ment az ugrabugra a meccs végéig. Szóval lefektetem este, de azt a délutáni alvásciklusnak veszi egyelőre.
Jah, TeApának a segge :lol: :lol: :lol: Magyaráztam neki a rumbatökseggű Julioról, aki pucolja a medencénket, de nem nagyon vágta mi az a rumbatök segg, majd prezentáld neki légy szíves :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
ÉnFérj simán nem vette le a köztetek lévő korkülönbséget, pedig ugye alaposan kitárgyaltunk mindenkit :twisted: nem látszik szerintem, és hidd el, én nem vagyok annyira kedves, hogy ilyeneket hazudjak :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

És hogy gonoszkodjak, azt sem vette le, hogy Dodi még csak hamvas virágszál itten közöttünk :twisted:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jó'vanna :-))))

kölyökgólya, ez aranyos! És nem narancsos még a hátsója :-)

Az 1 év tényleg komoly :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Ilyen ám....... :twisted: :lol: :lol: :lol: !

Botond felsírt, de tuti nem lázas. Próbáltam itatni, nem kérte, szóval véglis kapott egy cumit, és alszik :wink: . Estére nincs cumi, csak ha morcika, és bár most nyűgös volt, simán elaludt nélküle. Most megszavaztam neki :lol: . (úgyis mingyá' elveszem :twisted: :lol: ).

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois,

akartam is kérdezni mit pletyiztetek miután eljöttünk :lol: :lol:

még van reggel-este cici, és ha kell pluszban fagyitej, de az a 2 dl serital amit elszopogatok, sztem belefér
:wink:

Látom, szerveződik a zálogbegyűjtős és a "csaképperrejártunkbenéztünk" buláj!

Ah, tényleg, ezt a 45-30 dolgot már most elkezdem magyarázni a hormonjaimnak, hátha bejön ;-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Apics@ba :evil: :lol: :lol: .
Apa szokta mondani: "Ja, tettem már bele kilómétert" :twisted: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Hehehe, ez jó duma :lol: :lol: :lol: :lol:
na jó nem hüledezett azért mikor mondtam a korodat, csak ugye saját öregecske feleségéből kiindulva nem feltételezi, hogy másnak meg fiatal van :oops:

Pocok!
Ja igen, jól teszed, bár én inkább boros vagyok, de valahogy most annyira távol áll tőlem, na nem azért mert nem esne jól... ma szerintem a esti szopi gyakorlatilag elmaradt, csak mókázott vele ülve :shock: ), szóval igencsak a végét járjuk a dolognak, és lassan vége az absztinenciának. Hacsak be nem kapom a legyet mostanában :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi,
vagy még?

Szerinted ha gyermek alszik, de lázasnak tűnik, keltsük fel egy kúpra?
Szívem szerint nem tenném, de az sem jó ha lázasan hagyom...

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

öregecske :lol: ! Tudod te mi az öregecske :shock: ?!

A baj az, hogy én titeket látlak magam előtt, és arra gondolok: "hú, én is biztos ilyen csini leszek ennyi idősen", de nem leszek :evil: . Mert akik korán szülnek, hamarabb öregszenek! Szóval én majd 45 évesen 45 leszek, nem 30 :? :lol: . És akkor még mázlim van, hogy nem 50. :lol: :lol: :lol: .

Egy esélyem van, ha anyám génjeit öröklöm... :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois,
van hogy enyémgyerek is mókásra veszi a szopit, de ált a reggelit, néha négykézláb támad :-)
légy? Csak nem?

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Mindenképpen! Nincs olyan hőmérőmatricátok? Akkor nem kéne felkelteni, bár ha annyira úgy érzed, tuti lázas :( . Azért mérd meg, de ha tényleg az gyorsan nyomd be a kúpot, aztán szundizhat tovább. :wink:

Na, csak érdemes volt fentmaradnom. Pedig húdebazikéső van :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,
köszi, mindkettőnk szerint tök meleg a buksija :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

39.1 :shock:

Kapott kúpot, cicit, kicsi borogatást, már alszik, de én beparáztam.

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok! Jó reggelt!
Próbáltam beleolvasgatni, mi van veletek, de ez nem egyszerű feladat. kb annyit tudtam leszűrni, hogy nemrég találkoztatok egy jó páran (kétszer is?). Meg hogy lázas lett jó pár csöppség? (amúgy a germicid jóval erősebb, mint a nurofen vagy panadol) Remélem, minél előbb meggyógyul mindenki!
Mi október közepén megyünk bölcsibe és én is arra számítok, hogy felváltva leszünk itthon betegség miatt és megyünk beszoktatni (újra). De talán így már majd ha ovisok lesznek, akkor lehet normális munkahelyem is. Amúgy megvagyunk, túl vagyunk az első szülinapon, amit keresztelővel egybekötöttünk. Nikol már igencsak sétálgat egyedül is (persze még néha instabil, de hát minden kezdet nehéz) NOémi még inkább csak átsétál a szobán, de egy huzamban többet nem tesz meg. Nati pedig nemrég kezdte a pár lépést, egyelőre ő még attól is büszke, hgoy megáll kapaszkodás nélkül. A fogzással szenvedünk, Natinak még csak a felső középső jön (4. fog), nagyon szenved vele. Noéminak és Nikolnak meg már a rágófogak és persze ők is szenvednek tőle. Így mi meg az ő szenvedéseiktől szenvedünk.. Szóval éljük a kis életünket, minden ok.
Jó, lenne, ha mindenki írna magáról csak nekem pár sort, röviden.
MInden babának nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Ja, és kinek van már útban a kistesó?

Kép
pagika

Megint 9ig aludt, 37.4 el kelt...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?