2010.07.15 07:20
[quote="boo"]P írta:booocok
naná, hogy kell a katica![]()
nekem olyan kéne, ami egyben mondjuk karkötő is
ha lóg a karom, akkor cirka félúton hallják a buzi szúnyogok a szitakötőmet a fejemnél és a bokámnál is
![]()
![]()
[quote="boo"] írta:boovodás emlékek: én már akkor is nagggggyon jó kislány voltam![]()
![]()
az óvónéni kapott az NSZK-ból dobozos sört, amit ott hagyott az asztalon a teremben, és kimenta többiek kezdték a stuffolást, hogy ki meri megnézni, hogy mi az?
szerintetek, ki merte?
![]()
![]()
éles logikával ki következtettem, hogy miként kell kinyitni, de addigra már jól fel volt rázva
naná, hogy lebuktam, emlékszem, majd be sz@rtam, hogy mi leszbelőle
de annyira nem lehetett tragikus, mert nem emlékszem rá
![]()
![]()
[quote="boo"]T írta:booike
olyan kár, hogy nincsen az ember szemébe építve egy videókameramindenféle szempontból jól jönne
főként a szeretetreméltó emlékek megőrzésére
![]()
![]()
[quote="boo"]N írta:booekem nem kell semmilyen napra kimenőt kérnemdúl a hidegháború
megyek, amikor akarok
kicsi száját mög befogja, mert véletlenül beleesik a kaki
![]()
![]()
[quote="boo"]N írta:booyuszi&Dodi
gyógyítsátok meg azokat a kisembereketez már kiakasztó
eddig ha jól emlékszem, ennyien lázasodtak be![]()
![]()
Tike - Hédi
Szonibaba - Bodza
Pocok - Nimród
Nyuszi - Lili
Dodi - Botond
Katy - Petra
[quote="boo"]2 írta:boo9.7 fok van a szobájában![]()
![]()
![]()
betettük a szobájába a ventillátort, de semmit sem ér
![]()
[quote="boo"][ írta:boosize=59]még a tampon is átázott[/size]![]()
2010.07.15 07:39
2010.07.15 07:44
2010.07.15 08:15
2010.07.15 09:25
2010.07.15 09:26
2010.07.15 09:43
2010.07.15 09:55
2010.07.15 10:13
2010.07.15 11:13
2010.07.15 11:26

2010.07.15 11:31
2010.07.15 11:35
[quote="kicsidodi"]S írta:kicsidodiziasztok!
Csak gyorsban hozom a híreket:
Nagyon vizesedek, és a cukrom is eléggé ugrál (hála Istennek csak a megfelelő tartományon belül), de mivel a koponya sem illeszkedik holnap reggel megcsászároznak. Végre találkozom a kisfiammal![]()
![]()
!
Nagyon szépen köszönöm nektek az elmúlt kilenc hónapot, és hálás vagyok azért hogy megoszthattam veletek az örömömeimet, bánataimat! Ma este egy fontos szakasza zárul le az életünknek, és holnap egy még fontosabb kezdődik
!
Persze a továbbiakban is boldogítani foglak titeket, de szerettem volna, ha tudjátok, hogy örülök, hogy megismerhettelek titeket....![]()
![]()
[quote="nyuszi81"] írta:nyuszi81gy látom,Boo eltűnt valahol,úgyhogy ha nem haragszik meg rám,akkor tolmácsolom Dodi üzenetét:
Ma 10:30-kor megszületett a kisfiunk,Sarkadi Botond! 4280 g,58 cm és hosszú fekete haja van!!
Sms-eztem vele még egy párat,azt írja,hogy a méhe fáj,de ott szuszog mellette Botond és ez mindent megér!! Pénteken megyek be a kórházba és akkor meglátogatom őket!! Üzentek neki valamit?
[quote="kicsidodi"]S írta:kicsidodiziasztok!
Ismét a fedélzeten (a nővérszobából)!
![]()
![]()
![]()
Nagyon köszönjük a drukkokat, meg a gratulációt!!!!
Ne harizzatok, de nem reagálok, majd otthonról...
A szüléssztori:
Ahogy azt megírtam, kedd délután a dokim kitűzte szerda reggelre a programcsaszit. Délután még elszaladtunk egy-két dologért, meg kértek a kórházba egy labort, plusz CTG-t, utána a barátainkkal töltöttük a estét, tudva, hogy erre valószínüleg egy darabig nem kerítünk sort. Én persze gyakorlatilag semmit sem aludtam, 5-kor fel is keltem. 6-kor indultunk otthonról, és ahogy a kocsiban próbáltam beletuszkolni a cipőmbe a lábam, éreztem, hogy hirtelen melegség önt el (és nem a szívemet
), folyik a magzatvíz. Spuri vissza az ajtóból, hogy mégse a kocsiba folyassam, aztán törölközökkel körbebarikádozva spuri a kórházba. Bár győzködtem apát, hogy felesleges 420-szal repesztenünk a buszsávban, sztem a terhesség eleje óta erre várt, szóval nem tiltakoztam nagyon
![]()
![]()
. Mire beértünk már elkezdődtek a rendes fájásaim, megkaptam a szobám, megvizsgáltak, és bekötötték az infúziót. A fájásaim szépen erősödtek, mire a műtőbe értünk már 2 percesek voltak. Bár szépen tágult a méhszájam, a baba feje fényévnyire volt a beilleszkedéstől, szóval maradt a csaszi, de naggyon örülök, hogy beindult magától, és vajúdhattam 4 órát, mert így tudom, hogy tényleg itt volt az idő, és részese lehettem valamennyire
![]()
![]()
![]()
![]()
Megkaptam a spinális érzéstelenítést, ami sokkal kevésbé fáj, mint amit vártam, sőt, csak kellemetlennek mondanám. Kb. 30 perc múlva, 10:30-kor sírt fel a kisfiam, nem kellet szívás sem, és a mamitól 10/10-es apgart kapott (protekció nélkül)
![]()
![]()
. Nagy élmény volt, ahogy oldalra nézve láttam, hogy anyu vizsgálgatja, és közben hangosan sírva mondogatta: Hogy, Istenem, de gyönyörű, de gyönyörű! Hát gondolhatjátok, én is hogy pityeregtem....Utána a mellkasomra tették pár percre, majd kivitték apának, aki tovább bővítette a zokogók táborát
![]()
![]()
!
Gyorsan összestoppoltak, és visszavittek a szobámba, onnantól együtt vagyunk.
Tegnap még elég hichomatosan működtem, de óráról órára fittebb vagyok. A holdpont az első felkelés volt, mikor a belsőszerveim pótolni igyekeztek a baba hiányát
. De ez mára tényleg csak emlék és annyira jó érzés ez az egész....
. A kisnyúl gyönyörűen eszik, bár még csak az előtejet, de elég is neki, és imádni való. A meleget viszont nagyon sz@rul viseli, úgyhogy ma is többször fürcsiztünk, meg kap szopi után egy-két korgy vizet, és akkor egyből nyugi van
. Egyszerűen nem tudunk betelni vele: apa pl. negyedóránként tisztába akarja tenni, csak hogy foglalkozhasson vele
![]()
.
Na, ennyit most, majd otthonról beépülök megint!
Ikoka bejött hozzám tegnap este, szegény nagyon megszenvedte a szülést, de ő is egyre jobban van. Utána megkuksiztam a csecsemőn a bébijét: ő is tündéri hajasbaba, és a 64 centijével igazi kosaras alkat
!
2010.07.15 11:40
2010.07.15 13:05
2010.07.15 19:59
2010.07.15 20:03

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|