A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:16-kor.
Vendég

Lois,

Zé nagyon profi már!!!!

Czigka,

Én már az elektromossal is nagyonnagyon untam, pedig az mégiscsak egyszerűbb :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

Igen, Dodi kelj fel pisilniiiiiiiii!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziaisztok! :)

A lényeggel kezdem. Felhívtam kicsidodit. :twisted: :twisted: :twisted: 8) 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Elég gyenge életjeleket sugárzott. Azt mondta, hogy szar éjszakájuk volt. :cry: :cry: :cry: De majd jön, és okvetlenül pisil. :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond,

ugye most csak viccelsz? Hajnalok hajnalán felhívtad? :shock: :shock:

car éjszaka - remélem Botond nem lázasodott be nagyon !

KépKép

KépKép
kispocok13

[quote="boo"]P írta:booocok
naná, hogy kell a katica :lol: :oops: nekem olyan kéne, ami egyben mondjuk karkötő is :arrow: ha lóg a karom, akkor cirka félúton hallják a buzi szúnyogok a szitakötőmet a fejemnél és a bokámnál is :twisted: :lol:

Akkor csippentsd rá a hajgumidra (Miron úgyis mindig le akarja műteni rólad :twisted: :twisted: ). Vagy csinálj belőle karkötőt, bokaláncot. De jó még feltűnő fülklipsznek vagy brossnak is. :lol: :lol: :lol: :lol:
(Egyébként ha már szitakötő, akkor miért katica? :roll: :roll: :?:

[quote="boo"] írta:boovodás emlékek: én már akkor is nagggggyon jó kislány voltam :roll: :oops:
az óvónéni kapott az NSZK-ból dobozos sört, amit ott hagyott az asztalon a teremben, és kiment :arrow: a többiek kezdték a stuffolást, hogy ki meri megnézni, hogy mi az? :arrow: szerintetek, ki merte? :roll: :twisted:
:arrow: éles logikával ki következtettem, hogy miként kell kinyitni, de addigra már jól fel volt rázva :twisted: naná, hogy lebuktam, emlékszem, majd be sz@rtam, hogy mi leszbelőle :roll: de annyira nem lehetett tragikus, mert nem emlékszem rá :oops: :lol:

Oviba dobozos sört??? :shock: :shock: :shock: :roll:
(Nem lehet, hogy azért nem emlékszel a következményekre, mert az agyad jótékonyan törölte azt? :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

[quote="boo"]T írta:booike
olyan kár, hogy nincsen az ember szemébe építve egy videókamera :roll: mindenféle szempontból jól jönne :oops: főként a szeretetreméltó emlékek megőrzésére :D :(

Ezt én is így gondoltam korábban. Ma már nem annyira. :roll: :roll: :roll:

[quote="boo"]N írta:booekem nem kell semmilyen napra kimenőt kérnem :arrow: dúl a hidegháború :twisted: megyek, amikor akarok :arrow: kicsi száját mög befogja, mert véletlenül beleesik a kaki :oops: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :( :( :( :( :( :( :( :(

[quote="boo"]N írta:booyuszi&Dodi
gyógyítsátok meg azokat a kisembereket :? ez már kiakasztó
eddig ha jól emlékszem, ennyien lázasodtak be :shock: :(
Tike - Hédi
Szonibaba - Bodza
Pocok - Nimród
Nyuszi - Lili
Dodi - Botond
Katy - Petra

Akkor ezek szerint, ha jól számolok, akkor Miron, Szonji, Marci, Roló, és Hugi nem lett csak beteg? :shock: :( :(

[quote="boo"]2 írta:boo9.7 fok van a szobájában :shock: :x :x :evil: betettük a szobájába a ventillátort, de semmit sem ér :?

HOGY MI VAN????? :shock: :shock: :shock: Jéééézusom. :roll: :roll:

[quote="boo"][ írta:boosize=59]még a tampon is átázott[/size] :shock:

Esténként az "Arany Lacinakot" szoktuk elmondani Manónak. Ennek örömére mi ugrott be erről a mondatról? "Még az inge is átázott". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyszer olvastam egy cikket arról, hogy ez a vers tulajdonképpen egy szerelmi együtt létről, a terhességről, és a szülésről szól, csak virágnyelven. :shock: :roll:
Akkor érthetően le volt vezetve minden, de mostanra már nem emlékszem, csak a végére.
- szegény kis ürge :arrow: gyerek
- egy darabig tűrte :arrow: 9 hónap
- hanem aztán csak kimászott :arrow: eljött a szülés napja
- még az inge is átázott :arrow: magzatvíz, vér
- a lyuk száján nyakoncsípték :arrow: megszületett
- nyakoncsípték, hazavitték,
s most itt ül karjaimban,
mert e fürge, pajkos ürge,
te vagy Laci, te bizony. :wink:

Dinnye: :? :? :? :?

"na mentem aludni, mert hajnalban kiver az ágyból a futócipőm"
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

loislane! :)

Videó: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

czigka! :)

"Két nap után tegnap csak 170 volt."
Csak? :roll: :lol: (Nem mentek tönkre a melleid a sok nyüstöléstől? :roll: )

A kérdést köszönöm. Fél tizenkettőkor :arrow: Hugi ágyba :arrow: most is alszik. :) 8) Nem kelt fel egyáltalán, de ettől én még mosott hulla vagyok, mert Apa mellett aludtam a másik szobában, és tropára ment a derekam. Egész egyszerűen nem kényelmes az az ágy. :? :? :? :( :(

kispocok13! :)

Nem hajnalok hajnala volt, hanem háromnegyed nyolc. :twisted: :twisted: :twisted: Ikoka7 eddigre már bevásárol, megfőz, kitakarít, kivasal, és már egy tucat keresztrejtvényt megfejtett pulcsi kötés közben. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ha tudtam volna, hogy mibe tenyerelek, akkor nem tenyereltem volna. :roll: :oops: :oops: :oops:

Bocs kicsidodi, de ilyen amikor nem kipihent vagyok, hanem agyzsibbadt. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Nálunk nincsenek szúnyogok, mert:
- van szúnyoghálónk
- ültettünk szúnyogriasztó növényt (kakassarkanytú, született Plectranthus coleoides)

http://www.kertvarazsmagazin.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1816:zzuek-el-a-szunyogokat-kertuenkbl-kakassarkantyuval&catid=15:egynyari-noevenyek&Itemid=18
- nem tartunk szúnyogot. :twisted: :twisted: 8) 8) 8)

Kép
Kép
200907?

Czigka!
Eeegen, rend a lelke mindenke, és valahogy az apja papucsainak a földön nincs helye szerinte, és azt mindig feladogatja, hogy eltűnjön. És ha teátrálisan visszahelyezzük, akkor rögtön kocog rendet vágni :roll:

Bond!
Te most tényleg felhívtad Dodit?? Huhh, az én számomat akkor felejtsd el, vagy legalábbis engem sose hívj hajnali 10 előtt :oops:
Ezzel a verssel nyertem egyszer versmondót :roll:

Pocok!
De már miért kapcsolja le a Drágád a klímát?? Nem azt mondtad, hogy csak a nappaliban van?? Én esküszöm megpusztulnék nélküle, nálunk csak így elviselhető. Különben 38 fok lenne a lakásban. Tudom, mert már volt olyan, a klíma előtti időkben :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Fél nyolc óta fent vagyok. Most háromnegyed kilenc. Hugi még mindig alszik. Szegyen, s alázat, de én bizony visszafekszem! :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted:
(Ne hívjatok, jó? :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond,

én is ált fennt vagyok 7től, de
1) Dodiék sokáig szuszákolnak (jó nekik)
2) sztem nem illik 9 előtt magánügyben hívni :oops:

ez a szúnyogriasztó növény zseniális ;-) majd tűzök Nimród rucijára egy csokorral :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

igen, kikapcs mert a nappaliban még a legalacsonyabb fokozat is leviszi a fejünket...most én is kikapcsoltam, ömlik is rólam a víz...
(de beprogramoztam így elalvás után még ment fél órát és hajnalban bekapcsolt, mikorra fel szokott melegedni a lakás. Ez így bejövős volt, nem ébredtem hajnalban hogy nem kapok levegőt :arrow: Keleti fekvésű háló)

Fiam épp a járókát tologatja és pakolja a könyvespolcról a könyveket... Mi lesz itt nemsokára ha járni fog :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

átküldöm Bond számát, tartsd szóval röpke fél órán át :lol:

aztán hívom én és megkérdem, hívta-e valaki :D :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vers :arrow: simán elhiszem! A legtöbb népdal is ilyen, meg minden népköltészet sztem

Lois,

rendmániás Zé :-) :-) :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Jelen :wink: !

De csak rapid, mindjárt születik a fiam :D :D :D .

Mindenek előtt: Bond! Köszi az ébresztést :twisted: . Én visszaaludtam, apa nem :twisted: :? . De nem anyázott, azt se kérdezte ki volt :shock: :wink: .

Teszt persze negatív :( . Így viszont egyre jobban zavar a szitu. MA reggel pl. Bond hívása után azonnal émelyegni kezdtem. De hogy miatta, vagy csak a mindennapos... :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Na, húzok gyereketcsodálni: 'jajdenagyvagydepicivoltálmostemeltekki" :cry: :D :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!
Én nagyon utálnálak, ha olyan korán megcsörgetnél! :evil:
Én korán kelek a munka miatt, de nem örülnék neki, ha a babám v. az apukája (ha még alszik, bár ő később szokott kelni) felébredne.

Boo!
Kérlek szépen, hogy NE FESD AZ ÖRDÖGÖT A FALRA!!!! Az én lányom nem lázasodott be, ott se voltunk a talin. :roll: :roll: Ő csak fogzik meg árpája van, meg egy uszodaszemölcse. Egyébként semmi baja. :lol: :lol:

Nyuszi!
Hogy vagytok???

Czigka!
Úgy bírom a hsz-eidet, mindig van benne olyan szó, amit életemben nem hallottam! :lol: :lol: (pl. gyimakolom) :lol: :lol:

Lois!
Gratulálok pici fiadnak, nem semmi!!!! :D

Kép
katy76

Botondnak Boldog Születésnapot!!!!! :D :D Anyukámnak már vittem a gyerekkel együtt virágot reggel, ő ma 60 éves. :D És itt figyel a hűtőmben a sütike, délután viszem neki. (torta majd szombaton lesz)

Kép
katy76

Dodi!
A melegtől nem lehet? tudom, hogy nem érzitek bent a házban, de attól még meleg van, és megérezheti a szervezet. Vérnyomásod esetleg? :roll: :roll:

Kép
katy76

Szerdát illetően senki nem nyilatkozott. :roll: :roll: :roll:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi Botondjának Nagyon Boldog Szülinapot!

Ma reggel elmentünk bevásárolni már jóóó korán ( fél 8), de így is szétsültünk mire hazaértünk és Hédi kiérdemelte,hogy csak akkor megyünk legközelebb sétálni ha a saját lábán jön :twisted: :twisted: :twisted: ( hazafelé úton végig felakart állni a babakocsiban, aztán ordított, aztán cipeltem hazáig,miközben fél kézzel toltam a fullra megpakolt kocsit)

Tegnap este 9kor 29 fok volt a teraszon, apa meg valami tetőn dolgozik egész nap :oops:

Katy: Mi sem voltunk a talin és Hédi nyitotta a lázasodási sort :twisted: , anyukádat Isten Éltesse

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike!
Köszönöm! :wink:

Boo!
Nem, szerencsére nem lázasodott be, csak állati nyűgös volt. :D
Úgyhogy húzzál csak ki minket a sorból!!!! :lol: :lol: :lol:

Nálunk is írtó meleg van, a nappaliban megy a klíma, de a gyerekszobáig nem ér el, mert két kanyar is van. :oops: Petránál is 31 fok volt tegnap este. Pici szoba és még huzatot se tudok csinálni. Gondoltam, hogy veszünk valami mobil klímát, de olyan picike a szobája, hogy akkor meg arra kéne folyton figyelni, hogy nehogy nagyon kihűtse (6 és fél m2 :oops: :oops: )

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Köszönjük az eddigi köszöntéseket :wink: !

Katy!

Nekem a szerda jó, én már írtam tegnap :wink: :D .
Ma úgyis jön ki anyu, hátha rám is tud vmi okosat mondani... Bár sztem gyomorrontás, és Loisék kajájától van :twisted: . Neeem, csak viccelek! Vasárnap sütöttünk kolbászt (is) és csak pár falatot ettem belőle, és másnak semmi baja, én mégis azóta carul vagyok hullámokban :? . illetve aznap este ittem 2*3 cent vodkát, és lehet hogy az ütött ki, mert rövidet idejét se tudom mikorittam utoljára... Pedig nem esett rosszul, és épphogy megéreztem, ezért nem arra gyanakszom.
A vérnyomásom jó, méregetem :wink: .
Mindegy, most akkor diétázom pár napig, meg megiszom a gyerek Normaflorját :lol: .

Elég skizoid hangulatban vagyok ma :oops: :lol: . Folyton el-elsírom magam, hol örömömben, hol bánatomban :shock: . Az örömöt nem kell magyarázzam :wink: , aztán meg kiakadok, hogy ezen a csodás napon itt nyüglődök, a gyerekem izzik, mert mi gondatlaok vagyunk (vlsz. napszúrást kapott), szeretkeznünk kéne a pé miatt, de örülök, hogy élek...stb. De ez mind másodlagos.

MA EGYÉVES A FIAM! JUHUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!
Már megint sírok.... :lol:

...

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi,

nagyonnagyonboldogszülinapot a Vízimanó Fiadnak!!!!!!!!!!!

Katy,

klíma: nálunk ugyanez a szitu, most a nappaliból a kanyarok után 26fokra hűtötte a gyerekszobát...

Szerda nekem is jó!

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Köszi :wink: .

Katy!

Nekünk mobilklímánk van. Böhömnagy, láttad, de jól szuperál :wink: . Viszont vannak ennél már sokkal-sokkal kisebbek is, ami nektek elég is lenne :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
A ti mobilklímátok már az gyerekszoba ajtaján se férne át! :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is vegyes hangulatban voltam gyermekem szülinapján. :? Mindenféle érzelem hullámokban tört rám.

Akkor már csak a helyet kell kitalálnunk szerdára! Margitszigetes v. Zöld Pardonos feelingre vágytok, vagy Liszt Ferenc téren üldögélésre? Vagy vacsira?

Kép
katy76

Sziasztok!

Dodi!
Naggyon Boldog szülinapot Botondbékának!!!!
Miért örülsz ennyire, hogy 1 éves? Én inkább szomorkodok, hogy Bodzi már ilyen nagy :(
Sajnálom a nega tesztet. Én az ilyen csalódások miatt nem engedtem soha a közösség nyomásának, végülis te nagyjából sejtetted, hogy nem lehetsz terhes, ha jól vettelek ki.

Pocok!
Szúnyogháló eszünkbe sem jutott, valszeg, mire apának ideje lenne felszerelni, leesne a hó :?

Júúú, Bond jól megkapta a magáét telefon témában :lol:
Én az ilyen eseteket elkerülendő ki szoktam éjjelre kapcs. a telefont és reggel csak akkor kapcsolom be, amikor már van időm csevegni, ha vki nagyon akar.

Lois!
Zé nagggyon ügyesen nyomja és egész stabil is.
De ez mikor történt? Mármint mióta csinálja? A bulin mászott, nem? Vagy aludt? :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

KEDVES MINDENKI! NEM AKARTAM PARASZT LENNI, DE NEM ÉREZTEM A DOLOG SÚLYÁT. ÉN SEM SZOKTAM KORÁN TELEFONÁLGATNI, MEG ZAKLATÓSDIT JÁTSZANI. VICCESNEK GONDOLTAM, DE NEM VOLT AZ. SAJNÁLOM.

KICSIDODI! NE HARAGUDJ, HÜLYE VOLTAM! :oops: :oops: :oops:
(Ráadásul pont ezen a napon. :oops: :oops: :oops: :oops: Nem mintha máskor jobb lett volna, de most még szarabbul érzem magam. :oops: :oops: :oops: :oops: :( :( :( :( :( )

"MA reggel pl. Bond hívása után azonnal émelyegni kezdtem. De hogy miatta, vagy csak a mindennapos... "
Bevállalom. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :( :( :( :( :( :(

Kép
Kép
200907?

Remélem, ezeket a sorokat jobb lesz olvasni, mint a hülye húzásaimat:

[quote="kicsidodi"]S írta:kicsidodiziasztok!

Csak gyorsban hozom a híreket:
Nagyon vizesedek, és a cukrom is eléggé ugrál (hála Istennek csak a megfelelő tartományon belül), de mivel a koponya sem illeszkedik holnap reggel megcsászároznak. Végre találkozom a kisfiammal :D :D :D !

Nagyon szépen köszönöm nektek az elmúlt kilenc hónapot, és hálás vagyok azért hogy megoszthattam veletek az örömömeimet, bánataimat :D ! Ma este egy fontos szakasza zárul le az életünknek, és holnap egy még fontosabb kezdődik :wink: !
Persze a továbbiakban is boldogítani foglak titeket, de szerettem volna, ha tudjátok, hogy örülök, hogy megismerhettelek titeket.... :D :D :D

[quote="nyuszi81"] írta:nyuszi81gy látom,Boo eltűnt valahol,úgyhogy ha nem haragszik meg rám,akkor tolmácsolom Dodi üzenetét:

Ma 10:30-kor megszületett a kisfiunk,Sarkadi Botond! 4280 g,58 cm és hosszú fekete haja van!!
Sms-eztem vele még egy párat,azt írja,hogy a méhe fáj,de ott szuszog mellette Botond és ez mindent megér!! Pénteken megyek be a kórházba és akkor meglátogatom őket!! Üzentek neki valamit?

[quote="kicsidodi"]S írta:kicsidodiziasztok!

Ismét a fedélzeten (a nővérszobából 8) )! :D :D :D

Nagyon köszönjük a drukkokat, meg a gratulációt!!!!
Ne harizzatok, de nem reagálok, majd otthonról...

A szüléssztori:
Ahogy azt megírtam, kedd délután a dokim kitűzte szerda reggelre a programcsaszit. Délután még elszaladtunk egy-két dologért, meg kértek a kórházba egy labort, plusz CTG-t, utána a barátainkkal töltöttük a estét, tudva, hogy erre valószínüleg egy darabig nem kerítünk sort :roll: . Én persze gyakorlatilag semmit sem aludtam, 5-kor fel is keltem. 6-kor indultunk otthonról, és ahogy a kocsiban próbáltam beletuszkolni a cipőmbe a lábam, éreztem, hogy hirtelen melegség önt el (és nem a szívemet :lol: ), folyik a magzatvíz. Spuri vissza az ajtóból, hogy mégse a kocsiba folyassam, aztán törölközökkel körbebarikádozva spuri a kórházba. Bár győzködtem apát, hogy felesleges 420-szal repesztenünk a buszsávban, sztem a terhesség eleje óta erre várt, szóval nem tiltakoztam nagyon 8) :lol: :lol: . Mire beértünk már elkezdődtek a rendes fájásaim, megkaptam a szobám, megvizsgáltak, és bekötötték az infúziót. A fájásaim szépen erősödtek, mire a műtőbe értünk már 2 percesek voltak. Bár szépen tágult a méhszájam, a baba feje fényévnyire volt a beilleszkedéstől, szóval maradt a csaszi, de naggyon örülök, hogy beindult magától, és vajúdhattam 4 órát, mert így tudom, hogy tényleg itt volt az idő, és részese lehettem valamennyire :wink: :D :D :D
Megkaptam a spinális érzéstelenítést, ami sokkal kevésbé fáj, mint amit vártam, sőt, csak kellemetlennek mondanám :wink: . Kb. 30 perc múlva, 10:30-kor sírt fel a kisfiam, nem kellet szívás sem, és a mamitól 10/10-es apgart kapott (protekció nélkül) :lol: :lol: :lol: . Nagy élmény volt, ahogy oldalra nézve láttam, hogy anyu vizsgálgatja, és közben hangosan sírva mondogatta: Hogy, Istenem, de gyönyörű, de gyönyörű! Hát gondolhatjátok, én is hogy pityeregtem....Utána a mellkasomra tették pár percre, majd kivitték apának, aki tovább bővítette a zokogók táborát :D :D :D !
Gyorsan összestoppoltak, és visszavittek a szobámba, onnantól együtt vagyunk :D .
Tegnap még elég hichomatosan működtem, de óráról órára fittebb vagyok :wink: . A holdpont az első felkelés volt, mikor a belsőszerveim pótolni igyekeztek a baba hiányát :shock: . De ez mára tényleg csak emlék és annyira jó érzés ez az egész.... :D . A kisnyúl gyönyörűen eszik, bár még csak az előtejet, de elég is neki, és imádni való. A meleget viszont nagyon sz@rul viseli, úgyhogy ma is többször fürcsiztünk, meg kap szopi után egy-két korgy vizet, és akkor egyből nyugi van :wink: . Egyszerűen nem tudunk betelni vele: apa pl. negyedóránként tisztába akarja tenni, csak hogy foglalkozhasson vele
:lol: :lol: .

Na, ennyit most, majd otthonról beépülök megint :D !

Ikoka bejött hozzám tegnap este, szegény nagyon megszenvedte a szülést, de ő is egyre jobban van :wink: . Utána megkuksiztam a csecsemőn a bébijét: ő is tündéri hajasbaba, és a 64 centijével igazi kosaras alkat :lol: !

ISTEN ÉLTESSE BOTONDOT!

Kép
Kép
200907?

Boo

Rolónál délutáni alváskor 31,3 van, de du. 16órára 32 fok lesz. Tetőtér „előnye”. :twisted: Én 30 alattinak nagyon örülnék, reggel 7,30 körül is már 28 fok van, pedig ő nyitott ablaknál alszik. :roll:

Bond

Roló nem beteg, viszont Siófok után pöttyös lett, mostanra kezd elmúlni…allergiásnak tűnt de hogy mire? Őt nem zavarta, nem viszketett…:roll:
Most már nálunk sincs szúnyog, de azelőtt…..katasztrófa. Apa vett riasztót és nagyon tuti! :lol:

Lois

Zé ügyes!
:lol:

KépKép

KépKép
ronmay

BOLDOG SZÜLINAPOT BOTOND! :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Bond minket már itthon sem találtál volna,szóval ha telefonálhatnékod van kora reggel,minket nyugodtan hívhatsz :lol: :lol:

tike

Édes búvárbenő Botond!

Isten éltessen :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrq ... re=related

Ezt minden ünneplőnek :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szonibaba!
Akkor is csinálta már, de ott a sok mászó baba között nem villogtunk vele :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Persze, nem enni , meg fogat mosni meg bilibe kakálni kell megtanítani a kölköt, hanem hogy pakolja el a papucsokat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Epres Pannitől a hideg is kiráz, nekem béna :roll:

Dodi!
Ételmérgezés tőlünk?? Akkor meg ny@zsgem :D :D :D Legközelebb csak ropit kapsz :twisted:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Gyerekem tegnap kialudta a mai alvását is :twisted: :twisted: majd össze esik,de aludni azt neem :twisted: :twisted: Ráadásul mindketten hisztisek vagyunk, két hisztis nő meg összezárva egy lakásban :twisted: :twisted: :twisted:

37 fok van a teraszon,árnyékban és nálunk még csak nem is süt már a nap,hanem olyan fullasztó,felhős, fülledt idő van

tike

Lois linkje persze tetszik neki,most itt rázza mellettem :lol: :lol: :lol:

Ezek azok a pillanatok amikor minden haragom elszáll, sőt néha kicsit lelkifurdalásom is van :oops: :oops:

tike

Bond!
Te szoktál nagyon kereső üzemmódban lenni... :wink:
Lehet egy kérésem vagy kérdésem, hátha tudod:
Ha vki passzív tanulói jogviszonyban van, akkor van TB-je?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ja és mégegy:
A diákszövetkezeten keresztül végzett munka az ugye nem számít bele a gyed-be?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szonibaba! :)

Ööö...azt hiszem, hogy kicsit többet nézel ki belőlem. :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: De megpróbálom kideríteni, vagy legalább valami hasznos infót találni. :wink:

Kép
Kép
200907?

szonibaba! :)

De hülye vagyok! :? Most jut eszembe, hogy van két tuti telefonszámom az OEP-nél. Eddig mindig felvették, segítőkészek voltak, és megtudtam mindent, amit akartam. :) (Őrzöm is, mint a kincset! 8) :lol: :lol: )

288-51-69 és 288-51-70. Remélem, neked is beválik. Sok sikert! :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok !!!

NIMRÓDnak utólag is nagyon boldog születésnapot kívánunk !

Továbbá BOTONDnak is még1* nagyon boldog szülinapot ! Nem tudtam, hogy végülis ideérek ma vagy sem .

Kicsit lemaradtam s bár olvastam mindent, nem tudok most szinte semmire sem reagálni.

Nagyon csúnya dolog az irigység, de azért én marhára irigy vagyok a Lois féle tali miatt. Sajnálom, hogy 2 alkalom volt ebben az évben ahová hivatalos voltam ( leánybúcsú, lagzi ) s emiatt lemaradtam a közös szülinapozásról. Talán legközelebb úgy csináljátok, hogy nekünk is jó legyen, bár tudom, hogy mindenkire nehéz tekintettel lenni, úgy összehozni, hogy mindenkinek jó legyen. :cry: :? :? :( :twisted: :twisted: :twisted:

Enyémgyerek is imád pancsizni. Neki még nincs karúszója csak beülős úszógumija, de úgy pancsol ... :shock: imádja.

Tegnap én is elérzékenyülős voltam. Aztán este , amikor enyémgyerek elaludt, még sokáig tartottam a karomban ( bealudt a cumison) , szeretgettem , puszilgattam. Miután letettem aludni, Apával megnéztük a manókori képeket egy sör és egymás társaságában.

Dodi : megyünk hozzátok szülinapozni :wink: Na jó , nem hozzátok, de lehet, hogy a közvetlen szomszédotokba szombaton .

Betegeknek jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jövő héten elmegyünk egy méricskére, sajna ezen a héten nyaral a védőnőnk.

Költözés : na mostmáraztánlázbanégek. Holnap már elkezdek csomagolni. :D :? :shock: :lol: :lol: :wink: :roll: Már csak pár apróságot kell vásárolnunk a felújításhoz, aztán indul a mandula.

Nehezen bírjuk ezt a nagy meleget, nálunk is 100° van a lakásban éjjel nappal.

Kép
ikoka7

Bond : minket nyugodtan hívhatsz reggel, 3/4 7-kor már kint sétáltunk, bár én még tudtam volna aludni. OEPes telszámot mentem, köszönöm én is, mert majd lakcímváltozást kell bejelentse, nekem ugyanis postás hozza a havi járandóságot.

Lois : aztaaaaaaaaaaaaa de ügyesen megy Zétény , annnyira ééééédes.

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

honap leszek, most el :arrow: aludni, mert tudjátok, én a tyúkokkal....

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?