A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Bond!
Köszi a számokat, továbbítottam az érintettnek.

Boo!
Mi történt, ami miatt Zsófi kikészült?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Boo

Biolit szúnyogriasztó.NEkünk szagtalan és nyolc óra után kikapcsol.
Te figyi én vagyok hülye vagy jól értettem hogy csináltál képeket és adjam meg a mail címem és elküldöd..vagy az egészet csak kitaláltam mert aszem a címet elküldtem vagy nem? :roll: :lol: tiszta hülye vagyok már.. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönjük a köszöntéseket!

Nagyon jól sikerült a délután: Botond láztalan lett, elaludt, közben mi már bandáztunk kint, megsütöttük a saslikokat, ő meg tálalásra épp felkelt, úgyhogy velünk evett :D . Utána jöhetett a torta, meg az ünneplés, végül egypancsival zártuk a napot :D :D :D .
Majd teszek fel képeket, már feltöltöttem :wink: .

Szonibaba!

Háát, valóban majdnem biztosra vettem, hogy negatív, mégis csalódott voltam :? . Szóval teljesen igazad van, én is tanultam belőle :wink: . Én nem vagyok ilyen tapasztalt, mint te :oops: .

Lois!

Ugyanezt a számot tette be neki a szomszéd, mi meg épp a medencében voltunk, és ott rázta rá :lol: :lol: :lol: . Köszi :wink: .

Bond!

Jaaaj, ne viccelj már!!!! Én abszolút nem haragudtam rád, de tényleg, hiszen azonnal visszaaludtam 8) . Az ilyenekre apa szokott rosszul reagálni, ezért is jegyeztem meg, hogy egy hangja sem volt rá :wink: . Sztem ő fel sem fogta, hogy beszéltem valakivel, és azt hitte magától ébredt :lol: :lol: :lol: .
Tényleg semmi baj! De azért rendszert ne csinálj belőle :lol: :lol: :lol: :lol: !

Köszönöm a nosztalgiázást :cry: :D :D :D :D

Ikoka!

Hova jöttök?

Boo!

Egyébként jelentem fixen átálltunk a napi 3x-i alvásról a 2x-ire Nahát, máris? :twisted: :lol: :lol:

Kaja:naffiúúú :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Mi ezt hallgatjuk már vagy fél éve, szóval szülinapjára már nem lesz nagy szám :roll:

Boo!

Mi ma elég egysíkúan étkeztünk, reggelire kenyér sajttal, vacsorára kenyér sajttal. Na jó, reggel paradicsom, este uborka volt hozzá :roll:
Házicsatához kitartás :wink:
Anyukád hogy van?

Kijaza Zsófi?? :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ikoka!
Hidd el én is nagyon sajnáltam, hogy nem tudtál jönni, de sajna ez van, ennyi embert összetoborozni úgy, hogy mindenkinek jó legyen, elég nehéz. Ráadásul a sok ünnepelgetés miatt elég mozgalmas hónap mindenkinek. Lesz még ilyen, okés?? :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Egy nagggyon fontosat elfelejtettem:
Lszi azt az uv-s v. milyen körömlakkot nekem is mondjátok el, hogy milyen?
Mit keressek a boltban?

Na asszem Boot elijesztettem a Zsófis kérdésemmel.

Dodi!
Frászt vagyok tapasztalt, csak csináltam én is pár nega tesztet és az olyan CAR.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szerdai buli-hely:

szerintem a ZP-be kb 16 évesek járnak, aztán lehet hogy már nem... aznap Deák Bill koncert lesz :lol: :lol: :lol:
Margitsziget, Jókai tér nekem jó, de a Városligetben is van valami hely, Kertem néven. Még nem voltam, de kíváncsi lennék rá :oops: :oops: :oops:
(én olyan vacsizós-beszélgetős esetleg utána bulizós estére gondoltam)

Szonibaba,

nálunk sem Apa szerelte a szúnyoghálót, gondolhatod :lol: :lol: :lol:
van egy cég, akik kijönnek felmérni, méretre gyártják és 1-2 héten belül be is szerelik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lakk: nekem Moyra van - nem egy nagy minőség, elég hamar kopik, de csak ezt találtam (Tesco melletti bizsu és fodrászkellék boltban) és a manikűrösöknél is ezt láttam.

Ronmay,

én a tetőtérben tuti felkötném most magam...

Ikoka,

jó hogy újra :-) Költözés :lol: :lol:

Boo,

hurráhurrá szilárd kaja!
Ma enyémgyerek is debütált, ebédre sült csirkecombot evett petrezselymes burgonyával :-) meg egy kis bébiételfőzeléket (konkrétan egy teljes üveggel, az egész felső comb után :shock: :shock: :shock: :shock: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok! :)

ikoka7!

Hajrá költözés! :wink: Az első dolgod a gép összeszerelése legyen, és azonnali helyzetjelentést kérünk! :lol: :lol: :lol:

Nektek mér a postás bácsi viszi a pénzt?
(Illetve nem is ez a lényeg, csak nekem olyan furcsa, hogy valaki nem bankszámlán keresztül intézi a pénzügyeit a mai világban. Manci néni okés a kis csekkjeivel :lol: :lol: :lol: , de a fiatalabbaknál olyan furi nekem. :roll: )

boo!

Anyaunokázás és szilárd kaja: :D :D :D :D :D :D

(A való életben kerülném az olyan alakokat, mint Zsolt a BK-ben, de a filmeken mindig nekik drukkolok. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: )

kicsidodi!

Most csaptatok szülinapi partit? :o De jóóóóó. Én mindig úgy irigyeltem :oops: azokat, akik az adott napon képesek megtartani úgy, hogy ráááááááááérős legyen, mindenki jól érezze magát. Pont úgy, ahogyan hétvégén. (Nem mintha kevesebbet "érne" a hétvégi összeröffenés)

szonibaba!

Nekem lövésem sincs a körömlakkró, de a Google nekem is a Moyra-t dobta, de mindent megtalálhatsz ebben a témakörben itt:

http://koromlakk.lap.hu/

(Hogy még erről is egy külön lap bír lenni! :shock: :shock: )

kispocok13!

Jó étvágya volt Nimródnak! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

A Margit-szigeten van egy Zöld sarok nevezetű zsíros kenyér és tócsni felhozatalos, kicsit retró hangulatú szabadtéri dumálós-evős hely. Abszolút 1.0, de pont ettől jó. :) Ismeri valaki? Kinyitott már? :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Ma is van kiket köszönteni. :)
Sajnos csak utólag :oops: talláltam meg krissy3 és DOMI történetét:

[quote="krissy3"]S írta:krissy3ziasztok.
Julius 3-án született meg Domi baba,2800gr. és 48 centivel,és császárral,sajnos 2 hétig voltunk bent,mert nagyon ingadozott a cukra,és infuzioval kellett neki beállitani,de most már jol van,3-ik napja vagyunk itthon,nagyon jo baba,nem sir,de viszont amilyen picike,annál nagyobb az étvágya,tejem sajnos nincs elég,ezért potolom táppal.

Gratulálok minden kisbabának,és anyukának.

Szia Orsi777,neked mi a hejzet a pocakoddal,ment már le belöle,nekem olyan nehezen akar.
Domika
Kép

Tegnap minimano74 és MÍRA tartotta még a szülinapját:

[quote="minimano74"]S írta:minimano74ziasztok! Itt vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2009. július 15-én 9.17-kor megszületett Míra 3660gramm és 50 cm. Mindketten jól vagyunk.

Sajna a sebem úgy néz ki hogy egy helyen szétnyilt igy vissza kell mennem a dokihoz :oops: :oops: :oops: nincs sok kedvem. :oops: Amúgy nagyon jól vagyunk. Szépen eszik alszik, de azért minden nap van egy kis fennlét (1-2-3 óra) de majd beáll szépen. A mellem nagyon kisebesedett tegnap szinte "bugyogott" belőle a vér :oops: most bimbóvédőt használok igy sokkal jobb és nem is fáj annyira vele.

És akkor itt egy pár kép még:
Kép Kép Kép

MIndenkinek gratulálok aki megszült sajna most nincs erőm és időm többre.

Puszi Mindenkinek
Gabi

Ma pedig sillia ünnepel LŐRINC DÉNES társaságában:

[quote="sillia"][ írta:silliaimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1247753177.1131.jpg[/img] Köszöntünk a Föld bolygón !

Kép Örvendek, földi nevem Lőrinc ! Mit is mondtál, téged hogy hívnak ?

Kép Asszem maradok...

NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MINDENKINEK! :)

Kép
Kép
200907?

Zöld Pardonnál van egy hely a másik oldalon, az nem tinis. Bár szerintem a ZP sem, programja válogatja. Deák Billre való tekintettel tuti nem 16 évesekkel lesz tele.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Először is: Botondnak nagyon boldog születésnapot kívánunk sok szeretettel!!!

Nem ígérem,hogy vissza tudok olvasni,mert Lili állandóan ölben akar lenni :evil: Tegnap egész nap orvosról orvosra jártunk,ugyebár reggel vérévtel,amivel nem is lett volna gond,de a drágámnak nagyon sűrű a vére,így a kb. 1 perces műveletből lett 10,amit nem viselt valami jól,de azért nem sírt nagyon. Szegénynek ott kellett nyomkodni a kezét,hogy tudjanak rendesen vért venni. Iszik rengeteget,de ugyebár izzad is a meleg,-ill a láz miatt,így besűrűsödött a vére :cry: Délutánra meg lett az eredmény,a CRP.je nagyon magas,azaz bakteriális fertőzése van,amit antibiotikummal kell már kezelni,csakhogy amit kapott,azt egy az egybe ki is hányta,akkor kapott egy másikat,egy eper ízűt,gondoltam ezt majd megeszi,mert a Nurofent imádja. Aha,csak akartam. Nem lehetett átvágni,úgyhogy azt mondta a dokinő,hogy akkor hagyjuk,próbáljuk meg reggel megint. Na,reggel nagy nehezen Actimelbe csempészve sikerült :lol: Ezenkívül rendesen vashiányos a gyerek,ami ugyebár annak is köszönhető,hogy nem eszik,erre majd kap vasat,ha meggyógyult,hátha akkor az étvágya is jó lesz. Az ortopédián semmi nem volt,gondoltam is,mert tegnapelőtt estére márjó volt a lába,úgyhogy biztos a láz miatt volt. Szóval ez a helyzet velünk,küzdünk :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:23-kor.
Vendég

(Na, végre sikerült reggel óta behangolni a zongorát a dórémifábocibocitarkával. :lol: Így már volt szerencsém meghallgatni egy részt Liszt Magyar táncából, valamint szűcs Pali Egy szál harangvirágját. Kívánságok...? :lol: :lol: :lol: )

Már megint elrontottam. :? A Margit-szigeti műintézmény neve Sark Kert. :oops:

http://www.flickr.com/photos/peterjosvai/sets/72157612921399349/show/with/3225186914/

nyuszi81! :)

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Gyorsany gyógyuljatok meg! És remélem, hogy a vas meghozza Lili étvágyát. :wink:

(Na, a szamárinduló szól. Végre! Úgy bírom. :lol: :lol: )

czigka! :)

Én bankszámlát mondtam, nem bankkártyát. (Bár tény, és való, hogy általában a kettő együtt jár. :roll: :lol: )
(Még fizetnek készpénzben? Már úgy értem legálisan. :shock: :roll: )

Falhűtés? :shock: Na, erről még nem hallottam. Kíváncsi vagyok hogy jön majd be.

Kép
Kép
200907?

Bond : hát én ilyen maradi leányzó vagyok :arrow: nuku bankszámla, nuku bankkártya. De ezt egyszer már írtam. :wink: Apának van, Ő arra kapja a zsét és oda gyüjtjük a lóvénkat, na meg persze onnan vonta a bank a hitelt. De ágyőő hitel, az már a múlté . Sohasemnemakaroktöbbet olyat. Mostantól kezdve addig nyújtózkodunk ameddig a takarónk ér és így még gyűjteni is lesz esélyünk, nem a hitel kamataira gyűjtünk. Nálam mindig kp van emiatt és én ezt sokkal kézzelfoghatóbbnak érzem ( mint ahogyan az is ) , mint a kártya. Najóvannalehetfikázni hogy milyen betokosodott vagyok. :roll: :wink: :D :D :D

Czigka : látom osztod a nézetemet. :wink: Azért jó , hogy mostmár befejezheted a fejést, mindig is irigyeltelek, hogy milyen jó sok tejcsid van, bár volt nekem is bőven egy ideig, de a fejésért soha. Bende mostmár mindent eszik ? Zsombi nem igazán rávehető a kenyér-sonka-sajt illetve hasonló nagyfiús darabos ételek fogyasztására. Pedig az ételek , amiket eszik azok már mind darabosak. Szegénykémnek megint alig van étvágya , de most a meleg van rá ilyen hatással. Még jó, hogy az elején szedett magára rendesen, így ezek a nemevés hullámok nem látszanak meg rajta. :roll: :D

Akkor most jövő hét szerdán buli van ??????????????? Mert akkor megpróbálnék szervezkedni, hátha el tudnék menni én is...persze ha meg vagyok hívva. (ezt így kell írni? )

Dodi : Nyár utca . Ott van egy kis háza/nyaralója az egyik barátunk Apukájának és ott tartjuk meg Zsombi szülinapját. Reggel megyünk, nekik is van 2 Manójuk , 2 kislány : egy 2,5 éves és egy 15 hónapos.Készítek valami gyümölcsös-túrós tortát, de ott fogom összedobni, mert akármennyire korán megyünk megbuggyan a kocsiban.

Kép
ikoka7

Bond!

Ne gondolj ám nagy vircsaftra! Csak anyu volt itt, meg Botond keresztszülei, illetve beugrott sógorom is, csak ő dolgozott, és nem tudott elkéreckedni, de a tortázásnál ittvolt :wink: .

Kispocok!

Háát, én az "esetleg utána bulizós"-részt kihagynám :oops: . Egyrészt, mert a fiam a reggeli kelésnél nem fogja figyelembe venni jóanyja előző éjszakai tevékenységét :? :lol: , másrészt, ugye beszéltük, hogy mi nem bulizunk külön apával, és ugyan előbb esne le magától a karja, mint hogy ezt bevallja, de tudom, hogy nagyon zavarná, ha én buliznék, és bevallom én se örülnék fordított esetben :roll: . Harmadrészt az ugyanaz a téma, mint a mozi: jó, hogy együtt vagyunk, de dumcsizni nem tudunk...
Szóval én részemről azt passzolom, de előtte a vacsiban/iszogatásban benne vagyok 8) :lol: . Viszont én nem vmi ilyen szórakozóhely-szerűségre gondoltam, hanem vmi grillteraszosmediterránjellegűolcsóapia-helyre :lol: . Szóval inkább gyertek át :lol: :lol: :lol: . Tudom, nem megoldott a hazajutrás, de van itt busz id, meg vonat is :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote]( írta:Én a Kaposváron élőket nagyon nehezen értem . Az nekem nagyon áááá-s.)
Akkor mi élőben nehezen beszélgetnénk :wink: jó kis somogyi tájszólás ( bakkancs, hüttő,meg az országban egyedi rossebb egye meg :lol: :lol: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

(Most műsorszünet van)

ikoka7! :)

Nem azt mondtam, hogy mindenkinek legalább öt számlája kéne, hogy legyen. :lol: :lol: :lol: Nektek van egy közös Apával. De ha jól értettem, akkor czigkáéknak egyáltalán nincs. :roll: :roll:
Senki nincs betokosodva, csak furi nekem, mert nálam max. vásárláskor van pénz. (Ha egyedül megyek. Mert ha nem, akkor Apa fizet. :roll: :oops: :oops: )

tike! :)

A rosseb nálunk is megeszi. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond : hát közösnek közös szóban , de nem közös névügyileg és nincs is hozzáférésem, mert minek. Ha nagyobb dolgot vásárolunk aakor arról vásárolunk és Apa is ott van. De most a felújításhoz megvásárolt cuccokkal majdnemhogy lenulláztuk.Na jó nem nulláztuk le, mert előrelátóak vagyunk és nem maradnánk lóvé nélkül. De nem sok marad rajta.

Kép
ikoka7

Ikoka!

Perszehogy! Nem klikkesedünk, jön, aki akar :wink: .

Lois!

DeaákBill részemről júúúújdetávolálltőlem :roll: :lol: . ZP-vel szemben a Rio van, ami gyakorlatilag egy szabadtéri tüctücdiszkó zselézett mellszőrű pasikkal, és lakkretikülös plázicicákkal :roll: :lol: .

Bond!

Ez a Sarkkör olyan "rockkocsma" jellegű :roll: . Bevallom, és "vacsi" cmszóval nem zsírosdeszkára gondoltam :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi : Nyár utcára nem reagáltál semmit :roll: , vagy azért , mert messze van tőletek, vagy azért , mert ott laktok :roll:
Buli : jó, ok , akkor intézkedek. :wink:
Rio : igenigenigen, tyű de nem szerete az ilyen helyeket.
Vacsisbeülőshely : részemről ha lehet akkor rendes ennivalót szeretnék, de occsó legyen ám és fullos. Van ilyen ? :roll:

Kép
ikoka7

:arrow: megyünk az Ikea-ba, mert klimatizált, emberek vannak : Zsombi azt szereti, van kajapia, van játszóház és ott találkozom egy barátnőmmel. Összecuccolok, gondolom addig felébred a kis hisztibékám.

Kép
ikoka7

Namosmicsinájjak? :roll:
Pont most írt a bank, hogy a jövőben már nem küldenek papír alapú számlakivonatot, a netről lehet elérni.
De én megőrülök, ha nincs a kezemben a papír. :oops: :oops: :oops: Pár napja mondtam pont Apának, hogy minden további nélkül intézem a pénzügyeimet átutalással (internetes vásárlást kerülöm, mint a tüzes istennyilát :roll: :oops: :oops: ), de adóbevallást, meg hasonló dolgokat nem bonyolítanék, mert fontos dolgoknál úgy érzem magam biztonságban, ha kezemben van az adott papír. :roll: . (Asszem marad az itthoni nyomtatás. :roll: )
Ezért nekem minden egyes számlakivonat el van téve a kezdetektől. '93-tól. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

Nem mint helyszín javaslat hangzott el, csak amikor legutóbb arra jártunk, akkor még zárva volt. Ezért kérdeztem, hogy ismeri-e valaki, és ábrázoltam a dolgot. :roll:

"zselézett mellszőrű pasikkal, és lakkretikülös plázicicákkal"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

(Azért érek rá ennyire, mert Hugi még alszik, pedig kb. 1 órával korábban tettük le aludni. :roll: )

Kép
Kép
200907?

összecsomagoltam, lassan indulnunk kéne , de Zsombi is alszik. Teljesen elnyomja szegényt ez a nagy meleg. Mondjuk engem is.

Van előttünk egy kis fa, fújja a szél. Remélem érezhető is kint egy kis légmozgás, nem csak a fa érzi.

Kép
ikoka7

ikoka!

Nyár utca: egyrészt elffelejtettem írni rá, másrészt fingom sincs hol van :oops: :lol: . Vagyis Újpesten tudok egyet, ott van sógor lakása :lol: ....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi : a tónál van , illetve 2-3 utcányira a tótól.

Kép
ikoka7

Áhááá!!!!
Akkorsem tudom :lol: :lol: :lol: .
Mondanám, hogy fussunk össze, de nem csalhatom el az ünnepeltet.... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

(kicsidodi! Nem a nagymamád lakik Székesfehérváron ilyen utcában? Úgy rémlik, mintha ilyesmit írtál volna anno. :roll: )

(13 óráig várok, aztán felkeltem Hugit. Ez már sok a jóból. :roll: :?)

Kép
Kép
200907?

Bond!

Nem, ők Kassai-ban laknak (asszem :oops: ).

KépKép

KépKép
kicsidodi

(El se hiszem, nnnnna véééééééégre. :roll: Mit csinál? Sír, mert éhes, vagy peluscserét szeretne? Nem. Dumálva játszik. Majd' 14 órás alvás után. :shock: :roll: :roll: :? :? Na, megyek szépen és elkezdjük a napot. :lol: :? :? :? )

Kép
Kép
200907?

Dunsztom sincs hová menjünk :roll: ...
Találkozzunk valahol, aztán majd jól beülünk valahová :lol: .
Vagy a Lsizt Ferenc téren vmi? Azt imádtam anno :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!

én azt hittem a délelőtti a lvásból kéne kelnie...
Tegnap este óta aludt :shock: ?!
Nem lehet, hogy ő is beteg lesz :roll: ? Botond olyankor alszik ennyit...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nem lesz beteg. Ezt úgy tűnik, hogy azóta csinálja, amióta nem ébred fel hanjalban, átalussza az éjszakát kaja nélkül. :roll:
Este jön haza a bátyja. Kíváncsi vagyok mi lesz, mennyire programozza át a dolgokat. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most megszopiztattam első körben. Csak szomjoltás már jószerivel, de nem akarom egyből megterhelni a pociját. Úgyhogy várok kicsit, és sűrűbben fog kevesebb, de nem túl nehéz kajákat kapni.

Kép
Kép
200907?

Bond: Én is azt hittem a délelőtti alvásról van szó :shock: :shock: :shock:

Hédit tisztára kiütötte a meleg, lehet ezekkel a pöttyökkel valamit kezdeni? Csak azt ne javasoljátok hogy hűtsem le,mert nem tudom tovább vetkőztetni, egyszál pelusban van éjjel -nappal :roll:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Segítség!

Fél5-re kéne a Westendben lennem, de nem tudom milyen ilyenkor a Váci út befelé... Szerintetek menjünk kocsival (klíma, de esetleg dugó), vagy metrózzunk (tömeg, 70 fok, több macera, de talán gyorsabb, és Botond sztem elvezné, nem?).
szerintetek?

Ma már nem volt láza, de azért még vigyázzban állok, ti hogyan mennétek?

KépKép

KépKép
kicsidodi

tike! :)

Nedvesíts be kicsit textil pelust, és néha töröld át vele. A kiütésekre Fenistilt kenhetsz, de igazából csak a dögmeleg után eltűnni. :? :?

(Huignak a feneke miatt aggódok, hogy ne csapja ki a sokáig rajta lévő pelus, eleget tudjon szellőzni. Tehát pucér seggel eszik. :lol: :lol: :lol: )

Metrót szerintem akkor vállald be, ha Botondnak már volt vele dolga, illetve jól viselte. Ha nem, és kiveri a palávert, akkor ott fogsz meghülyülni kínodban. :roll: :roll: :roll: :roll:
(Illetve a mozgólépcsőzésnek is van egy technikája. Nekem legalábbis gyakorolni kellett. :roll: :roll: :oops: :oops: De Apának is. :twisted: :twisted: :twisted: )

Kép
Kép
200907?

Bond!

És te még csodálkozol, hogy ropik a gyerekeid?! :shock: :lol:
Már többször feltűnt, hogy "reformfelnőttként" eteted őket, de ők még gyerekek :roll: . Ehetnek összetett szénhidrátot, telített zsírsavakat, és 6 után. Sőt, ezekre szükségük van! Értem én, hogy csak jót akarsz, de nekik másak az igényeik (úgy tudom) :roll: .

Befogtam :oops: :arrow:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kocsi:metro=1:0 :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mi az, hogy reformfelnőtt? :shock: :shock: :?: :?: :?: Esznek mindent. Nyolckor, tízkor, akármikor. (Pláne Manó, mert van, hogy csak akkora "jön meg" az étvágya. :? :? :? :? ). Annyit amennyi jól esik. Vagy amennyire még sikerül megdumálni Manót. :? :? :? :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Dodi. Én nem vagyok járatos pesti közlekedésben,de ilyen melegben inkább indulnék előbb egy klímás kocsival,mint metrózzak egy 1 évessel :roll: :roll:

Hédi éppen a tálalószekrény ajtajába való kulccsal játszik.Nagyon ügyesokosaranyos,hogy vissza is tudja dugni,el is tudja fordítani,de ennek nem fogok annyira örülni ha feléri a bejárati ajtót :twisted: :twisted: egyébként meg már rég aludni kéne neki :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Dodi!
Dugós a Váci út, de inkább az, mint a metró... én még egyedül se mennék metróval, ha van autós lehetőség. :oops: Gyűlölöm más hónalját szagolni, márpedig Te se vagy nálam magasabb, az orrunk pont addig ér. :roll: :lol: :lol: :lol:

Lányok!
Én a ZP-t példának írtam, nem konkrétan. Csak a szabadtéri bulis feelingre gondoltam.
A Lisztet is példának írtam, tőlem akár a Rádayba is mehetünk.

De nekem az isjó, amit Pocok írt a Ligetben. Megnézhetjük azt is.

Ma este nem leszek, mert gyerek fektetés után még össze kell dobnom egy 10-12 főre lasagnet (nem porból, meg dobozból!!!), padlizsánkrémet, tzazikit, és a tetejébe vettem reggel a piacon 2kg meggyet, amiből lekvárt akarok főzni. Jó kis program a mai időjárási viszonyok mellett (bár még a klimatizált irodából írok, asszem fogalmam sincs a melegről, ami vár rám :oops: :oops: )

Nyuszi!
Szegény Lili! De meg fog gyógyulni hamar, szerintem szerdán már Te is tudsz velünk jönni! :D

Képzeljétek!
Petra árpája múlóban! Tényleg hatnak ezek a szerek! és a dokinő olyan végtelenül kedves volt megint a telefonban! Kihangsúlyozta, hogy bármikor hívhatom, akármilyen problémával (nem csak szemészeti gonddal). És nem is drága, egyszer kért 6ezret, 1x pedig 3ezret.

Na megyek, mert még ezer dolgom van!

Ja!
Czigka! Én úgy meghallgatnám, hogy beszélsz! Érdekes, a személyedhez nem is társítottam "tájszólást". :lol: :lol: Sőt a hangod is előttem van, biztos az is tök más! :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Egyáltalán nem veszem belevaunak, csak nem egészen értem mire gondolsz. :roll:
1. Már többször írtam, hogy Hugi 11-kor vacsizik, utána van lefekvés.
2. Régóta esznek darabosat, és ugyanazt amit mi. (Ez csak annyiban módosul minket illetően, hogy este már igyekszünk :oops: :oops: nem enni, de nekik lehet.)
3. Hugi mai menüje a következő lesz:
- a tegnapi őszibarackos-sárgabarckos-túrós-Sinlacos-babakekekszes cucc maradéka.
- Fél négykor: zöldséges pulya sajttal, és egy kis plusz olaj. Szopival.
- Ötkor: almás-banános-babakekszes történés
- Fél hétkor: esetleges különböző maradékok, meg abból valami, amit mi eszünk + szopi
- Nyolckor és tizenegykor: esetleges további maradékok és babakeksz meg Sinlac.
- A kettő között félúton: valami + szopi
Össz-vissz két dolgot nem adok: csokis, stb.-s édességet (a babakeksz kivételével), illetve felvágottat. (Azzal együtt a hétvégén paprikás krumplit ettünk, és ott be-be csúszott egy kis virsli, sőt kóbász karika is, mutatóba)

Ééééss most megyek a két órás kaját adni. :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Részemről mehet a szerdai vacsi,bízom benne,hogy Lili addigra jól lesz. Ha a Lisztre megyünk,mindenképp kellene asztalt foglalni. Esetleg mehetünk a Marzano-ba is,mi nagyon szeretjük,ott van az Andrássy-n,ki is lehet ülbi,bár nem tudom hányan férünk el egy asztalnál :lol:

Ja! Katy! Nagyon szépen köszönjük a névnapi köszöntést így utólag is!! :lol: Nem direkt volt,ez a név tetszett,az csak utána esett le,hogy egy napon van az én nevemmel :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

A Liszt Ferenc téren még eszembe jutott egy jó étterem,a Menza,ezt is szeretjük:www.menza.co.hu :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond!

Oké, akkor visszavonom :wink: . Csak már többször említetted, hogy 6 után nem adsz ezt meg azt, mert már nekünk se kéne akkor enni.., meg "könnyű" ételeket adsz neki, meg most amit írtal....most nem szedegetem össze, mert nem lényeg, csak azt gondoltam, ez vmi elv nálad :roll: . De ezek szerint nem :wink: .
Csak elgondoltam, hogy a későn fekvő gyerekeid nem esznek szilárd kaját 6 után, aztán meg reggel sem, mert megterheli a gyomrukat, ergo 16-18 órán át csak folyadék van.... :shock: .
De a megértettem, visszaszívtam :wink: .

Szerda:
Liszt, Liget, Jókai....mindegy :wink: . Csak legyen terasz, kaja, és pia :lol: . Vmi pizzériaszerűség se lenne rossz. Ott mindenféle kaják vannak, és általában nem drága a pia se. A Liszten asszem van egy, a többit nem ismerem.

Valójában kamaszként mindig a Liszt Ferenc téren ittunk :oops: ....Egy padon :lol: . Mert ugye csórók voltunk. Mindig arról álmodoztam, hogy egyszer, ha felnőtt leszek, majd ott ülök valamelyik teraszon (és nem egy padon) a bnőimmel, eszünk, iszogatunk, nagyokat nevetünk, és húdejólesz nekünk :lol: . ez a mai napig nem teljesült, pedig akadálya nincs, csak valahogy sose jött össze..... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

"Csak már többször említetted, hogy 6 után nem adsz ezt meg azt, mert már nekünk se kéne akkor enni.., "
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNNNNNNNNNNNNNNNN?????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: Ezt még a felnőtteknél is baromságnak tartom. (Már elnézést. :roll: :roll: :oops: :oops: )
Ugyanis marhára nem az időpont számít, hanem az életvitel, mint olyan. Aki este tízre megy éjszakázni, az éhezzen este hattól, kb. reggel nyolcig, mire hazavergődik, és aludni tér szerencsétlen???
Könnyebb ételeket lefekvés előtt igyekszem nekik adni. Értsd inkább akkor kapnak gyümit, sajtot, kenyérkét a főzelék, desszert stb. helyett. (Illetve már ezen is kísérletezem, hogy mikor alszik jobban Hugi. Mert sem megfektetni nem szeretném a gyomrát estére, sem azt nem szeretném, hogy reggel korgó gyomorral ébredjen. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

Pont tegnap este szomorkodtam, hogy Huginál nem sikerült megcsinálni azt amit Manónál: fürdés, fogmosás után már nincs kaja, csak szopi és alvás. Hugit muszáj előtte megetetni. :roll: Mondjuk még egy csomószor fognak változni az alvási szokásaink, de akkor is úgy örültem volna. Azért csak nem mindegy... :roll: :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.07.16 14:53-kor.

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?