Sziasztok,
Én is gyorsba jövök, mert délután aludtunk egyet apával, most meg romantikázunk (ne gondoljatok semmi testiségre......), ha egy légtérben vagyunk egy időben az már szerencsének számít, mert két munkahelye is van......
Most elment nekem fagyikáért, mert úgy megkivántam
Eliza, nagyon nagyon édes a kép amit feltettél, tényleg kis husi baby, nagyon cukor. GRATULÁLOK én is mégegyszer!!!
Aztán most neked kell ám nyugtatgatnod minket
Bogyra kedves, egyetértek a többiekkel, te nem ijedhetsz meg a 37.héttől

, Te vagy a mi támaszunk, sziklánk

Persze azért engedélyezzük a június 5 előtti szülést
Egyébként a nődokimnak mondtam, hogy a 4D-s UH-n azt mondták, hogy május 17-én jön a babó, erre azt mondta, hogy a méret nem szabályozza, hogy mikor jön.
Tegnap a Duna TV-s műsorban meg pont azt mondták, hogy állítólag a baba fejletsége szabályozhatja a szülés időpontját

Akkor most mi van???
Dóri, éljen, a bárányok hallgatnak

, örülök, hogy nincs gond és csak téves riasztás volt. Szép estét a családdal.
Bringa, juhéé, örülök, hogy minden ok veled, szorítunk holnapra, a matektól féltem egyébként én is anno a legjobban, meg a töritől. Túl leszel ezen is. A legnagyobb gond, hogy annyira beparáztatják az érettségizőket, az öcsém barátja is majdnem rosszul lett reggel annyira izgult.....Szegénykéim....
Akkor ha Bogyra apu megy Bringa helyett matekra, akkor akkor ma este szörtelenítés Bogyra?
Pici, az egyik barátnőm mondta, illetve kérdezte tőlem, hogy nekem vannak-e fulladásos rohamaim, mert neki az utolsó három hétben többször is fel kellett kelnie, legtöbbször este, mert úgy érezte, hogy nem kap levegőt. Hasfeszülést nem mondott, de többször fulladt a vége felé és légszomja volt. Ezt normális tünetként olvastam a Johnson Babák és Mamák könyvében is.
Niki, köszi a DM-es linket, én is szeretnék majd jelentkezni, ha meglesz a babó.
Képzeljétek kitöltöttem a babanet-en a Panadol-os kérdőívet, bal oldalon asszem még lehet rá jelentkezni és kaptam egy "baby on board" fókát ablakra rögzíthetőt ajándékba.
Aztán jelentkeztem a Libero klub-ba is és onnan pedig egy szétnyithatós baba könyvecskét és egy kiadványt babamasszázsról..... Soha nem szoktam ilyenekre jelentkezni, de jó volt, mert pont egy napon kaptam meg minkét helyről az ajándékokat és úgy örültem neki

.
Mindenkinek szép estét, nem tudom, hogy bekukkantok-e még.
Puszi
Melcsi
Bringa, nagy levegő, holnap ilyenkor már túl leszel a matekon, szorítok!!!!!