A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Lorci az is lehet, hogy csak olyan lesz mint az apja, szelektív a hallása :wink: és egyszerre csak egy dologra tud odafigyelni :lol:
Biztos épp az ujjait számolta :wink: :lol:
Majd újra próbálkozom később :)

További jó almáspités vajúdást neked :roll:
pici76

Jó reggelt :wink: ,

Pici, pedig nektek kislányotok lesz :wink: És már szelektív a hallása? :lol: Apja lánya? :lol:
Az uramnak is van olyan :lol: mármint szelektív hallása.... :D

Lorcika, igen, jövő hét utánra tombolt (ma már úgy mondom a jövő hétre :wink: ):D , nehogy azt mondd, hogy még sem biztos a módszer!! :lol: :lol:
Elmúltak az almás fájások? :wink:

Megyek, megejtem utolsó védőnő látogatásomat :D Csütörtökön meg megyek dokihoz, remélem mond vagy jósol valamit a szüléssel kapcsolatban :wink:

Többiek, milyen éjszakátok volt? Mindenki jól van?
Eliza nem ma jön haza a kórházból? Vagy a hajnali 3 órás szülés miatt ő is csak kedden?

Szép napot nektek.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Babanet ma sem volt a helyzet magaslatán :? :? :?

szóval a táblázat:
Kép

Legi

Kép
leglesscat

Sziasztok,

Megszultem az almaspitet, koszoni szepen, jol van! :lol: :lol:
Apjuk aranyos volt ejjel, mert olyan ejfel korul, amikor mar kezdtem jobban lenni, megkerdezte,hogy akkor most mar aludhat? Mondom igen. Es szolsz ha elfolyt a magzatviz, kerdi? :D MOndom persze!!!!!! :D Szegenyke mar aggodott, hogy hajnalban futunk es babat is szulunk, nem csak almaspitet!!! ;) ;)

Melcsi en azt mondom, hogy tudomanyos kutatasok bizonyitjak, hogy a modszer jo. Naaaa persze......mi vagyunk azl elso kiserleti alanyok, de ha sikerrel jarunk, szabadalmaztatom a modszert!!! ;)

Az elobb hivott a vedono, hogy ma erre jar es bejon. Huhaaa, probaltam a lakasbol valamit kihozni es latszat rendet csinalni!!! :D

Osszeraktam a korhazi csomit, a szuloszoba kis hatizsakot, es a baba haza hozatal cucc is egyben van! :)

Na megyek, mert mindjart itt a vedneni!!

Huhha lanyok Bringa ma erettsegizik!! Szoriccsuuunk nekiiii!!!!!! Hajra Bringaaaaaa!!!!

Kép

Kép
lorcika

Bringa egy hatalmas kalappal!!!!!!!!!!!!!

Niki, nagyon szep a babakucko! Nekem a feher szekreny azokkal a virag diszitesekkel tetszik a legjobban!
Parod irto jo fej, ha mar a bufiztetest gyakorolja. :D

Amugy Niki, mi mikor akarjunk szulni???
A baratnoim szerint meg a heten ne, mert meg ki kell dumalnunk magunkat a heten, nekem sokan a 17-18-at tippelik.
Vaaaaa az is mindjart itt van! En nem erzek ezzel kapcsolatban semmit.

Azert mar ugy kelunk szerintem mindannyian, akik meg hatravagyunk, hogy akar ma is lehet... :? :D

KépKép
horilda

Na most ment el a vedono. Jo fej volt, megbeszeltuk miket kell meg beszerezni a gyogyszertarbol, meg a szoptatasrol is beszeltunk. Azt mondta eloszor eleg ha van egy kis kezi mellszivo, csak hogy legyen, de nem is biztos, hogy kell. Ugyhogy ma veszek a gyogyszertarban mindenfelet, mert a homeopatias bogyokat is be kell szerezni. Van egy amit Dori ajanlott tagulasra, azt mar elvileg 36. hettol lehet szedni. Ugyhogy azt el akarom kezdeni. Azon gondolkoztam viszont, hogy iszom a malnalevel teat (en ugy iszom, hogy 7dl vizbe egy ek. tea es ezt beosztom ugy, hogy reggel este, meg masnap reggelre is marad, szoval olyan 2 dl korul naponta.Valaki issza, szerintetek igy jo, er valamit?) Csak ugye ez tagulasra van....es ettol nem fog korabban kitagulni? Bar tudom mar nincs koran....meg nem is bannam ha jovo heten jonne....csak ertitek!!!!!!!! :)

Ilda nekem mindenki korabban tippeli a babat. Ho kozepere, ferjem ugye 20.-ra!! Nem semmi, hogy mar itt tartunk, nem? mar nincsenek honapok, hetek....hanem lehet, hogy csak napok!!!! En meg nem szoktam hozza ehhez a gondolathoz, de azt hiszem keszen allok......valamennyire. Plane most hogy a korhazi cumot is osszeraktam.....mehetunk, jojjon aminek jonnie kell! :D :D

Na azt hiszem eszek egy kis husilevest ebedre, mert kezd a kezem megint remegni! :shock:
Pusz nektek.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Gergőt reggel leadtuk. Jajjj olyan aranyos volt, vagy négyszer leszaladt a bsuzról még puszikáért meg ölelgetésért. :cry:

Aztán közölte éhes, és felült a buszra reggelizni. Aztán integettünk neki és kész elment.... már most olyan üresnek érzem a lakást... pedig ilyenkor nemis szokott itthon leni, csak ugye a tudat, hogy majd csak pénteken jön haza.

Egy nyugalmas, boldogságos kettesben töltött hét vár ránk a férjemmel! :) NAh márha Levente is úgy akarja....

Apára jól ráijesztettem, álltunk a járdán integettünk maszatkának, és mikor kifordult a busz az utcából közöltem elfolyt a víz. :lol: :lol: :lol:

Fél ötre megyek UH-ra. Elvileg ez lesz az utolsó. Kíváncsi vagyok a méretekre, majd megosztom veletek is! :)

Tegnap kétszer is magas vérnyomást mértem, volt ilyen másnak is???

Holnap megyek orvoshoz is, azért közlöm vele. Remélem nem fektet be, tudjátok ő olyan befektetős orvos. Majd ígérek neki fűt fát! :D

Levike nagyon élénk lett, amióta nyeregben érzi magát, mintha csak tudná, hogy most önkényuralmihelyzetbe került.... Nem lesz ez egy elveszett gyerek. MOndjuk Gergő is igen-igen talpraesett.

Éjszakával kapcsolatban... ilyet énmég nem éreztem, basszus nem arra ébredtem, hogy ég a gyomrom, hanem egyszerűen arra, hogy iszonyatosan fáj a torkom és szám.... és képzeljétek üvöltve rohantama fürdőbe, öregem a gyomorsavam kimarta egyszerűen a torkom meg a szám.... én ilyet még sosem hallottam..... hálisten hogy a szájnyálkahártya gyorsan regenerálódik, így mortmár egész jó. De onnastól fogva folyamatosan lasan hideg tejet kortyolgattam. Azóta folyamatosan ég a gyomrom, nem vészesen, de épp zavaróan. Rennit nem tudom a számba venni, de apu hozott valamit azt mindjárt bekapom. Megpróbáltam visszaaludni, de feküdni nem tudok....

A másik érdekes tünet nem tudom nektek van-é ilyen, hogy ha ülök fekszek, semmit nem érzek abból hogy pisilnem kéne, hanemmiko rfelállok, olyan hirtelen és erősen jn rám az inger, hogy alig érek a vécére, de ott viszont olyan nehezen indul meg a pisi.

Lehet ennyire lent a feje???? Hát nem tudom. A hasam az liftezik naponta többször is. Gyakran van hogy az egész tenyerem befér a mellem és a hasam közé, de van hogy egy ujjam se...

Hajrá Bringaaaaa! Kiváncsi vagyok a beszámolódra! :)

Nah eszembe jutott még az, hogy annak idején Gergővel is már jó korán össze volt pakolva a kórházi csomag, csak a klumpám hiányzott belőle, mert lusta voltam kimosni.... Úgy állt egy hónapig a csomi. Egyik este erőt vettem magamon, kivastalam az összes textil pelust és kimostam a klumpám.... Reggel elfolyt a víz.
Nah már most pont ma este tervezetem a maradék cuccokat berakni a csoagomba, beleértve a kimosott papucsot is.

:shock:

KépKépKép
bogyra

Lorci!

Ha nem akarsz nagon befektetni mellszívóba, de azért akarsz venni én azt tanácsolom vegyél medela kézi melszívót. Azt amelyik nem olyan mint az avent hogy pumpálni kell, mert az ugyanúgy tizenezer, hanem huzogatós az kb 3000-4000 forint körül van, de azzal, ha esetleg sokat kell majd fejned akkor is boldogulsz.

Keresek róla képet!

http://www.brumimaci.hu/aruhaz/product_ ... cts_id=247

Nah ezt találtam, ezt kicsit drágálom, lehet találni olcsóbban is.

Nekem ilyen volt Gergővel, nagyon jól tudtam használni, gyorsan, csendesen lehet vele fejni, nagyon sok fokozatban állítható a szívóerő, így sosem fájt a fejés.

Ilyet akartam most is venni, de barátnőmnek avent isis van és van hozzá minden féle kiegészítője, tartó táska, sterilizáló, jégakku stb. És akkor kaptam a DM-től egy kupont hogy egy terméket vehetek féláron, pont volt avent mellszívó, így azt vettem meg. Kuponnal 7000 forint volt. Drágább mint a medella még így is, de így hogy van hozzá mindenféle, gondoltam jobban megéri.

Én a pusztakézzel való fejést egyaltalán nem ajánlom különben, pedig sokan esküsznek rá, de annak semmi köze nincs a szoptatáshoz, egy idő után olyan fájdalmassá válika mellbimbó... Szóval kézzel buzizni a cicit tényleg csak arra jó, ha nagyon feszülnek a mellek és emiatt nem tudja bekapnia cicit, akkor egy kicsit kézzel kifröcskölsz belőle és akkor tudsz szopiztatni.

KépKépKép
bogyra

bogyra!te perverz!!mit vitt neked apuci,amit persze be birsz kapni gyorsan????? :lol: :lol: hallod,válaszolj s.o.s.légyszi!ma reggelre olyanra dagadtam ott lenn,de aztán tényleg brutál módban képzeld el,mint valami majomnak vagy minek lehet olyan,és tök érzékeny.beteg nem vagyok!!!szóval?párom a doki aztmondta,ez olyan szülős nuni,nem???na,a nődoki.szóval ez mi lehet???tök szar,ha gyerek lelépős.Patrik sem volt 4 napig,DE VÉGRE TEGNAP HAZAJÖTT!!!a pisivel ugyanigy vagyok,és ha megyünk valahová,félig fekve nyomom a lustit a kocsiban is.aztán mikor ki kell szállni,jön az Úristen,szaladjunk,mert nem birom visszatartani,erre fiam mindig beszól!

én hiába magyarázom Brendonnak,hogy kell böködni,nem válaszol.mi van,ha ki sem akar jönni??na ne máááááááááá!utálom a nyűgös éjszakákat.még 2 nap kell a tb-mhez,aztán hétvégén felőlem már mehetnénk is...

bringa!milyen volt?mesélj!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Lorci!

Még ezt találtam!

http://www.medela.hu/mellszivok/kezi/frames.htm

itt van minden, használati utasítás is...

KépKépKép
bogyra

Gabi!

Az édesapámra gondoltam! :D Nálunk ő az ügyeletes patikus, midenféle csodakegyszerrel lt el minket! :D

Hát részvétem a tüzelőkanca nuniért! :D Egyszerűen elszorítja az ereket már a gyerek és ott is ödémásodik. Ennyi a agy titok. Jobb mintha visszeresedne.

Van egy ismerősöm, akinek mikor terhes mindig ujjnyi vastag visszerek jelennek meg a nagyajkain.

Nekem is duzzadt, de inkább a szeméremcsontom, mint maga a szerkezet! :D tegnap olyan érgyulladásos-viszeres fájdalmat éreztem a nagyajkaimon, gyorsan szóltam az emebrnek, hogy nézze mán meg... erre elszörnyedt, hogy ő ilyen szőrősnek még sosem látta! :lol: :lol: :lol: Hát nem kedves????

Ugye egy hóapja nem voltam dokinál, holnap megyek, előbb nem gondoltam lebozontosítani magam...

KépKépKép
bogyra

Bogyra cuki vagy, hogy ajanlasz mellszivot, kicsit szegyellem is magam,hogy itt keresgelsz is nekem, de en leginkabb Picinek irtam volna a mellszivo temat, o kerdezgette (bar tudom nem irtam oda a nevet). Nekem egy kezi Avent van (errol asszem mar irtam is), ami egy ilyen nagy pakkban volt, benne sterlizilalo, 2 nagy cumisuveg, 2 kicsi es egy mellszivo plusz betetek. Na es meg a tesom is idaadta az ovet utolag, ami ez a medela. Szoval el vagyok latva es nagyon koszi, hogy javasoltal dolgokat. Tunder vagy! :)

Csajok en sosem szulok meg??? Nekem nincsenek ilyen panaszaim! Nem faj, nem dagad...na jo egy kicsit, ezt hetvegen parom allapitotta meg...a kis osszebujas alkalmaval ;)....de nem veszesen!!!!
A pisiles mondjuk mostanaban nehezebben indul...ez azert lehet, mert lent van a feje? Ugy ertve beilleszkedve? A doki szerint csutortokon meg nem votl beilleszkedve...de en orulnek mar...mert az igazsag az, hogy en ferjem joslasaban bizom es remelem 20-an...vagy addig kijon a baba!!! :) Nem surgetem...de benne lennek, ertitek.
Eldontottem, hogy azert matol ha mar a korhazi cumo is egyben van, ugyelek, hogy borotvalt legyek, hajam ne legyen cafat, labapolva.....szoval ha valamikor beindul a szules, ne egy osasszonykent kelljen mennem! Tesom volt ugy, hogy pont hajmosas elott indutl be a szules....es mar rosszul volt magatol!!!! :)

Bogyra amugy nekem ideig-oraig hat a Rennie gyommoregesre...mar azon elek!!!! Remelem tenyleg nem karos, bar napi 4-nel altalaban tobbet nem szedek be. A tej remelem akkor jot tesz neked! Ketszersult is jo, meg pattogatott kukorica, azt tenyleg tudom, hogy jo.

Na most mar tenyelg eszek, mert ehenhalok. Eddig emaileztem, meg nektek irtam! :)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok,

megjöttem :D .Gyors főztem is anyunak, mert még mindig beteg (holnap reggel kell vinnem röntgenre, mert már majdnem 4 hete köhög - tudjátok vagy lehet, hogy még nem írtam, de ő nagyon beteg és nem szabadna még megfáznia sem). Most aggódom elsősorban miatta, aztán meg azért is, mert ő jön be velem a szülésnél, bár apa azt mondta emiatt ne aggódjak ő bejön ha anyu addig nem gyógyul meg.
De azért jobban aggódok érte, mint azért, hogy a szüléshez be tud-e jönni v. sem. Remélem nem lesz gond.

A főzés is túlzás, mert milánóit csináltam, de nagyon jól sikerült, ettem is egy tányérral és lekísértem egy fél csomi kakaós jó reggelt kekszel.

A védőnőnél nem volt semmi extra, hála isten a vérnyomásom is jó volt, két kilót híztam megint...... :shock: Többet már tényleg nem szeretnék.

Bogyra, mennyire magas vérnyomást mértél?
Szőr ügyileg én is uaigy vagyok, 3 hete voltam kozmetikusnál (ő barátnőm is) és megígérte, hogy jövö héten legyantáz, hogy ne legyen gondom a kórházban. Ez viszont azt jelenti, hogy addig nem szőrteleníthetek, mert akkor nem tudja leszedni, viszont csütörtökön én is megyek dokihoz. Na mindegy, csak látott már ilyet is :shock: 8) . Nem vészes, de azért nem olyan, mint ahogy szoktam hozzá menni. Bár tuti nem jegyzi, kinél mit látott 8) :D

Bogyra, említetted azt a gátolajat, amit csak a gátra kell rátenni, nem beturkecolni, megírod nekem, hogy pontosan mi az? Köszke :wink:

Nekem is kézi avent-em van, de én is úgy kaptam ajándékba, használt, de kifertőtlenítettem.

Lorci, szerintem kb. én is így iszom a teát. Én reggel este 2,5 dl-el iszok egy-egy teáskanál málnalevelet. Kb. ugyanaz. Szerintem jó így.

Lányok, tényleg már csak napok vannak hátra.....A táblából megnéztem és Doo kivételével mindenkinek előbb jött a baba. De izgi..... :shock: :D

Bringa, gyere már!!!!!! Milyen volt????

További szép napot, asszem pihizek egyet. Először kiteregetek.

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Nahszal akkor, ezt a viszonylag occsó kategórájú mellfejőt ajánlom mindenkinek, aki még nem szerzett be komoly készülékeket, és nem is tudja, hogy akar-é fejni vagy sem, de azért megnyugodna ha lene otthon egy cickófejő! :D :D

ééés nem kapok százalékot egyik cégtől sem! Szóval a márkákat is csak saját tapasztalatom alapján ajánlom! :D

És Lorci örülök, hogy örültél! :lol: :lol:

Én tök úgy olvastam, mintha most akarnál elszaladni veni, mert a védőnő ajánlotta. Bizonyára a fel-felcsapó lángnyelvektől nem láttam rendesen! :D

Gyerekek ez a Maalox, ez odabasz!!!! Bevettem kb két perce, már sehol semmi gyomor égés. Amúgy ízre olyan mint egy folyékony rennie, de legalább nem porzik utána szám! :D

Hol van már A kis félig érett Bringánk????

Bizti ledőlt, mielőtt ír nekünk... gondolom tökre belefáradt.

KépKépKép
bogyra

Melcsi!

Azt csak szülés alatt szoktuk használni, előtte nem kell kencézni! :)

Kérdezd meg a szülésznődet, hogy ott szoktak e használni valami gyógynövényes olajat, mert paraffint joformán mindenhol használnak.

Ha nem akkor utána nézek pontosan mik vannak benne. Nálunk az egyik doki szokta csináltatni... gyógyszerész a felesége vagy mi. :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Nekem is az aventos kézi mellszívó van remélem jó lesz. Tegnap egész nap keményedett a hasam és éjszaka nagyon fájt arra keltem de egyfolytába semmi rendszer nem volt benne azóta szerencsére semmi.
A finisben lévőknek hajrá!!! Holnap lesz az első nst, utánna menni kell a tanácsadóba, remélem minden rendben lesz, na megyek dolgomra este jövök.

KépKép
rena10

Melcsi jobbulast anyukadnak! Remelem semmi komoly! :(

Bocsi Bogyra ha felreertheto voltam! :) A langnyelvek az oka! ;) Na tok jo, hogy hasznal a Malaox, bar ezekkel csak az a baj, hogy ideig-oraig, nem? En is most bekaptam egy Renniet. :?

Basszus ugy elfaradtam....a nagy semmiben!!!! :shock: Most doljek le egy kicsit? Micsoda waste of time!!!! De lehet hogy megsicsak szunyalok egyet, amint a gyomoregesem kicsit csitul.

Kép

Kép
lorcika

Hát Lorci igazad van!!!

Ideig-percig már kezd égni.... hogy a bánatos hagynefolytassam...

Nem baj vidít az UH! Délután megkukucskáljuk a pocibocit! :)

Jön apjuk is, kiváncsi rá! :)

Én is alszom egyet, utána összedobok egy kis spagetti szószt... majd ha hazaérünk UH-ról akkor kifőzöm a spagettit is hozzá! És jóóól bezabálunk! :D

Aztán reggelig dögrovás!

Nah és persze ebédre a kimaradhatatlan eperturmix! :) De attól is ég a gyomrom :cry: :cry:

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Lányok, tegnap mi is megpróbálkoztunk a tudományos technikátokkal, de sajnos Emma semmit nem reagált. Lehet, nem is akar onnan kijönni? :roll:

Bogyra, ha még nincs itt az idő, akkor ne véglegesítsd a kórházi cuccost. Vagy szeretnél már menni?

Ilda
, mikor is akarjunk? :roll: Egyébként én a 15. 16. 17.ét érzem, úgyhogy akkor akár mehetünk is. De most még semmit nem érzek.

Lorci, ezen már én is gondolkodtam, h. mikorra készítsem úgy fel magam, hogy menetre készen álljak. Szőrtelenítés, körömvágás, lakkozás, ilyenek...talán most már bármikor útra készen kellene állnunk...
:roll:

Ma voltam ctg-n, aztán mentem a védőnőhöz, aki odadta a gyerekorvos által felírt recepteket. Vérnyomásom is okés.
Most pedig kicsit hanyatt dőlök, mert.....mert olyan jólesne.:):)

Puszi Nektek!

Kép
niki30

Jesszsus most olvasom csak miazhogy 37+3 a vonalzómon??????

ÁÁÁÁ az már csak négy nap a 38 hétig!!!! Te jesszus isten milesz velem, valakimetsenmeg!!!

Tökre bepánikoltam!!! Amikor utoljára a vonalzón járt a tekintetem még csak 36 volt a hetek száma....

Jajjjj ajjjjajajjjjj

KépKépKép
bogyra

Bogyra nyugiiiiii :D
Tudod mit? Gondolj a szép dolgokra! Mondjuk arra, hogy ott lesz a kezedben és megsimizheted Levit!

Kép
niki30

Sziasztok

Két órája jöttünk haza! Majd jövök mesélni, de most pakolászom a kórházi cuccokat vissza a helyükre!:)
Addig is egy kép, aztán majd ha lesz időm mesélek!
Babó nagyon aranyos, és nagyon jó, alszik-eszik-alszik eszik!
Én is nagyon jól vagyok, hála... :), csak a cicim nagyon-nagyon fáj, most lövell be a tej! :shock:

Addig is puszi mindenkinek! :)

Liza

Kép
elizabeth25

Ja, Leg, légyszi a cm-t ird át 52-ről 53.-ra, mert a kiskönyvébe annyi szerepel, ezekszerint párocskám értette el :(
elizabeth25

bogyra!jujj,bocs.ugye nem haragszol????

ELIZABETH!!!!!!!!!gratula mégegyszer,sok tejcsit,fejjél sokat.Örülj,hogy jó baba Domcsi.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi, köszi a jókívánságot! :)

ÉS LÁNYOK MINDENKINEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A GRATULÁCIÓKAT, VISSZAOLVASTAM ÁM ÉS ANNYIRA JÓLESETT, HOGY ELSEM TUDJÁTOK KÉPZELNI! :)

Kép
elizabeth25

Szia Eliza!

Gratula nagyon édes a kisbabóóóód! De kis husos! :)

Mesélj majd el mindent részletesen!

Várjuk a beszámlót! :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok,itt vagyok!és baromira jól esett,hogy gondoltatok rám!Most csak ennyit,mert rögtön Csokonai és Ady szerelmének boncolgatása után rohantam Uh-ra az én szerelmem gyümélcsével :wink:
Lilivel minden rendben,már csaknem három kiló,én viszont nagyon éhes ás álmos vagyok,de amint összeszedtem magam,jövök! :lol:
Mégegyszer köszönöm csajok,nagyon jó érzés volt erre hazaérni!
pici hüppi ér? :oops: :cry:
Csók,jövök még!

Kép
bringababa

Eliza: Nagyon cuki a kisbaba, varjuk a beszamolot, es meg kepeket! :)
Gratulalok meg egyszer.

Bringa vegre itt!! :) Egyel, igyal, pihizzel, aztan majd irsz amikor tucc. Addig tukon ulunk....de ezzel te ne toroggyeeee!!! :wink: :lol:

Niki, Bogyra szunyaltatok? En aludtam egy oracskat, jol esett.

Kép

Kép
lorcika

Hallló, megjöttem az alvásból. Olyan jóóó volt:)

Melinda, mégegyszer gratulálok és örülök, hogy már otthon is vagytok.
Tök jó, hogy máris jelentkezel és még egy képet is feldobtál kicsi fiadról! Nagyon szép baba Domcsi, olyan kis húzott szem és az orrocskái....tényleg szépséges.
Ilyennek képzelted?

Bringa Neked is gratu az érettségihez! Ezek szerint simán ment.
Pihend ki magad!

Kép
niki30

Kedves kisfiut varo anyukak!!!

Attanulmanyoztam Legi tablazatat es felhivnam figyelmeteket, hogy csak Viktoria erkezett idore..jobban mondva picit kesobb is, az osszes kiskrapek korabban jott valamivel!!!!! :shock: :D
Szoval gatyakat felkotni, a kisfiuk sietnek kifele!!!!!!!! :) :)
Termeszetesen ez semmit nem jelent tudom, csak egy ujabb tudomanyos megfigyeles!!!!!!!!! :D :D

Kép

Kép
lorcika

Erre talán érdemes jelentkezni. Nézzétek meg!
BABABÓNUSZ PROGRAM (DM)

http://www.dm-drogeriemarkt.hu/babakedv.html

Kép
niki30

SZia Eliza!!! Kitartást a szopizáshoz... Domcsi nagyon édes, húsos :) megérte várni, mi? :)

Bringa, hát teljesen megértél akkor? Vagy ez csak az első felvonás volt? Pihizz, egyél, igyál, oszt gyere mesélj!

Lorcika, köszönjük az újabb tudományos megfigyelésed :wink: :lol: akkor nekem nem kell még 2 hétig aggódnom ugye? :wink:

Hááát őszintén szólva mégis aggódom egy kicsit, mert épp most vagyok túl egy kvázi fulladásos rohamon. Csajok kb 1 perc alatt elfogyott az oxigénem, de úgy, hoy fél órán keresztül fulladásos állapotban voltam. Minden pózt kipróbáltam ülve, állva, fekve, 4kézláb párnák közt, de csak nem lett jobb... aztán fél órát ültem a budin...bocs ezt nem részletezem... :oops: most egy kicsit jobb, de még mindig úgy sóhajtozok kb percenként mint egy bánatos teve...egyszerűen nincs levegőm az egész méhem egy nagy kőkemény szikla...nyugtassatok meg ez nem szülési előjel ugye????

Lorcika Zsófi ugye nem kisfiú, ő nem jön ki előbb???? :shock:
pici76

Niki megnéztem ezt a DM-es izét, nagyon jónak tűnik lenni!!
Be kell lépni :)
Kösz!
pici76

Ja és Bogyra!
Neked nem ér pánikolni, érted????
Akkor ki nyugtat meg engem ha már te is pánikolsz???? :shock:
pici76

Pici: En dr. Para Zita megallapitom, hogy Zsofi nevre hallgato jovendobeli kislanyod NEM KISFIU!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Jézusom Pici, dehát mi a fenétől fulladtál?
Egyedül voltál? Basszuskulcs. Az annyira szar. Máskor is volt már ilyen?

Kép
niki30

Kösz Lorcika, most megnyugodtam, még van két hetem :wink: :lol:
Ha nem megkereslek és leverem rajtad napjával :wink: :lol:

Nem tom igazából Niki mitől fulladtam, egyszerűen csak olyan a hasam mint a kőszikla, és szerintem nyom valami eret vagy nem tom, de nem jut elég oxigén a tüdőmbe az tuti...a fejem meg majd szétrobban.. szóval tipikus légszomj :(
máskor is volt már hasonló, mármint az elmúlt pár hétben, de nem tartott fél óráig... általában 1-2 jóga légzéssel elmúlt.. jó lenne ha már leszálna a hasam..vagy nem is tom mi lenne jó...ilyenkor Zsófi is annyira kifúrja magát a jobb oldalamra, vagy lehet hogy kifúrja magát és attól indul ez az egész :shock: nem tom
de majdnem teljesen meg tudom fogni az egész kicsi fejét anniyra kiáll a hasamból :roll:
pici76

Sziasztok!

Megjöttünk az Uh-ról! Voltunk nagyi palacsintázójában is, de azt nem kellett volna, kocsinkat kölcsönadtuk, így gyalog mentünk.
Hazafelé már nagyon-nagyon rossz volt! Fáj mindenem ami a köldököm és a térdem közt van.

Ez botrányos állapot, nem áldott hanem áldatlan!!!!

És a buzi Uh tudjátok mit jósolt szülésnek?????

Június 5-ét!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁ!

Legi! Léci frissítsd az adatainkat! Nah nehogy át írd a szülés várható idejét, mert akkor bosszúból még ma megszülök. De a lurkó adatait áthírhatod! :)

BPD: 93
OFD: 112
FL:72
Becsült súly: 2800 gr

Jah a méhlepényem II. fokban érik... :)

Nah most hanyat dőlök, élvezem a gyerekmentességet, amíg lehet! :shock: :lol:

KépKépKép
bogyra

Jajj Pici, ez tenyleg nagyon rosszul hangzik!! :(
Most akkor mar jobb, ugye? Azert figyeld magad, esetleg hivd fel a dokid!!! :shock:

Kép

Kép
lorcika

Tudja valaki linkelni az ultrahangos táblázatainkat????

tudjátok azt a kettőt, amiben benne vannak az adatok...elhagytam őket... :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bogyra

Bogyra: Ne viccelj, hogy juni 5-re josoltak a szulest????? Ez hulyeseg!!!!! Lehet csak kisebb lesz Levike, nem? Mondjuk en mar kifejtettem velemenyem a szulesi idopontok tologatasarol!!!
Az en dokimnak olyan osdi uh keszuleke van, hogy az ilyet meg sem tud mondani, de azert a dokitol holnap rakerdezek o vajon mit gondol!!! :D

Bogy vettem orbancfuolajat, azt hallottam a gatsebre majd jo lesz. Szeirnted is?

Kép

Kép
lorcika

Na hellóka csajszik,mamszik,babcik! :wink:

Hát hol is kezdjem :roll: ?Talán azzal,hogy kicsit égett a fejem a tinik között,majd két gyerekes anyaként :oops:
A tanárok tündériek voltak,kitüntetett figyelemben részesítettek és nekem ugyan nem volt szükségem rá,de tény nagyon segítőkészek voltak.Aludni alig aludtam valamit,pedig a magyartól 1általán nem féltem,hiszen oly lírikus beállítottságú vagyok :wink: :lol:
Amitől igazán tartok az a holnapi matek,a számok nem az én világom :(
Alexa volt a beépített ügynököm,itthon ült az én tételeim között és várta a hívásom,hátha szükségem lesz rá.Tudom nem jó pedagógia,viszont remek kis csapatba kovácsolt bennünket,amolyan kis cinkostárssá!
Ezt az akadályt tényleg könnyen vettem,de holnap nagy szükségem lesz az általános vudura meg csurira részetekről!
Hátra van még négy vizsgám,és ami a legrosszabb az egészben,hogy ma tudtam meg a biológia nem 16-án,hanem 17-én lesz,úgyhogy Lorcika nem mehetünk akkor szülni,marad a 20.-a!Dumizd meg Ricsimicsivel! :wink: :wink:
Pedig én már 1általán nem bízom benne,hogy kihúzom addig,sőt a múlt hét pénteken nagyon úgy nézett ki szülni fogok,csak nem akartam pánikolni,és ahogy a látszat mutatja jól is tettem,hogy nem riadóztattam,csak csendben vártam mi lesz ebből.
Remélem nem jön addig még egy front,mert azt mi tuti nem fogjuk már így kettecskén kihúzni.........Volt minden,vérzés,görcsök hasmenés,aztán estére ahogy jött el is múlt.
Ma voltam Uh-on doktor bácsi azt mondta nem kell ahhoz gép,hogy megmondja ez a bébi lesz vagy 3,80an ha kibírja odabenn.Nesze neked 50-es rugik :roll:

Legi!küldöm a friss adatokat,puszi érte előre is!
BPD:89mm
HC:296mm
AC:352mm
Fl:69mm
B.súly:2994gr

Dóri!Mi újság Vikivel?Remélem semmi komoly?Gyógypuszik neki.és vigyázz nagyon Marcira,mert elfelejtettem ugyan írni még,de lestoppoltam Lilinek!Mégpedig akkor,amikor először néztük a képét és Lili eszeveszett ficánkolásba kezdett.Akkor folyamodtam én is a nagyon tudományos módszeremhez és többször visszanéztük Marcit,hát a reakció ugyanaz!Úgyhogy Marci le van stoppolva Lilinek! :wink: :lol:

Eliza!Nagyon édes a bébi,várjuk a szülés beszámolót!És természetesen még1szer gratulálok szívből! :lol:

Olvasom újra téma a tüzelő kanca effektus,ez mindig mosolyra fakaszt :lol: Apa már nagyon belejött a borotválásba,ma is megnézett és mondta újra ideje lenne.Viszont a múltkor Alexa is szemtanúja volt az eseménynek, amint én a hátamon,mint egy büdös bogár feküdtem a kádban és eltorzult fejjel próbáltam nyomon követni az eseményeket mit tevékenykedik a lábam között,majd síri hangon közöltem:a s...met is borotvád le,mert az lemaradt a múltkor :oops: Na ez volt az a pont,amikor szerintem egy életre elment a kedve a családalapítástól Alexának:shock:
Jó-jó utólag belátom elég alpári volt astílus,de abban a lezuhanyzott csótánypozcióban nem futotta többre tőlem :roll: :lol:

Ne haragudjatok,hogy most nem tudok nagyon csapatjátékos lenni,de ígérem ahogy vége ennek az egésznek befejezem az önzőzést és újra normális fórumozó leszek :oops:

Kép
bringababa

bogyra, küldöm a mérettáblát :D

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

a tábla is már majdnem frissült :wink:

Legi

Kép
leglesscat

Hát Lorci június negyedikén itt már gyerek lesz... de vagy két hetes az tuti... :D :D

Igazából már egy percig sem bírom tovább.... úgyhogy Levike kifelé!!!!

Még egy hét, hogy azért 3000 gramm legyen, de több nem kell, amúgy szerintem több mint 2800gr , de mint tudjuk +/- 500gr, mert olyanhusos kis pofija van hogy csak nah. De úgynéztem az adatokból, mert megtaláltam az oldalakat, hogy szépen utolérte magát mindenben, eddig olyan kis rövid lába volt, de most az is megnőtt! :)

Amúgya táblázat szerint minden adat a 38 hétnek felel meg... nah ennyit erről az ottani ne meg csak 36+6 volt.

KépKépKép
bogyra

Bringa, akkor ügyes voltál.

Holnap meg drukkolunk mi is! :)

KépKépKép
bogyra

Pici!
Szerintem ennek vajmi kevés köze van a szüléshez,Zsófaca jó kislány,tudja,hogy meg kell várni a doktorbácsit,míg hazatér a csippengfejektől!

Horpikával mivan?Olyan ritkán jelentkezik! :(

Lorci!apának holnapra van programja?vagy esteleg Bogyra matamatikusának?nem akarnának eseteleg egy jó kis jelmezes muriban részt venni? :lol:

Niki!Te vagy a mi kis hasznoskánk! :lol:

Bogyra én itt szoktam nézni:
www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/kiszamolo.hu

Kép
bringababa

Sziasztok!

csak hipergyorsba. :) NINCS BARI!!! :D :D :D :D :wink:
buli van, fürdés előtti állapot. :? :wink:

este jövök.

Brigi,
köszi már jól vagyunk, az egész család. :) Várjuk Lili királykisasszonyt!! Nyerő páros lesz. :lol:

Liza,
én is kiváncsi vagyok az élménybeszámolódra meg friss képeket is várunk.
Vendég

Bringa: Orulok, hogy tul vagy a mai napon, holnapra meg ugy drukkolok, mint allat!! Majd fustolot gyyujtok, mantrazok, teleportalok!!!! Mindeeeeen!!!! :D :D Egyutt erzek veled!! Vigyel csokit, az agyserkento. Bar en a matek erettsegire nem keszultem, csak csokit vittem, gondoltam mar az onmagaban segit......el is vagtak az irasbelin!!!!! :? :oops: :lol:
Sajnos apa dolgozik, de majd mondom neki, hogy 5 percenkent mantrazzon!!!!! :)

Dori tok jo, hogy nincs barihimlo!!!!!

Bogyra szerintem is jon az a gyerkoc az eredeti idoben. ;)

Na megtaperoltam sajat kanca allapotomat!! Hat kancas!!!! :shock: :oops: Para Zita kerdesem a kovetkezo! Nem lesz igy rosszabb majd varrni????? Segiiiicssseeeeg!!! :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
lorcika

Dóri! :lol: :lol: :lol:

Az én bébikém olyan kis összevissza méretű :shock: :shock: :shock:
A feje pici,a hasa nagy,és dagadék :roll:
Ezek inkább az én jellemzőim :roll:
Bár már a fejem sem pici,leginkább hombár! :shock:
Na mind1,nem vagyok hajlandó ezen idegeskedni és kész!

Kép
bringababa

Sziasztok,

Én is gyorsba jövök, mert délután aludtunk egyet apával, most meg romantikázunk (ne gondoljatok semmi testiségre......), ha egy légtérben vagyunk egy időben az már szerencsének számít, mert két munkahelye is van...... :D
Most elment nekem fagyikáért, mert úgy megkivántam :D

Eliza, nagyon nagyon édes a kép amit feltettél, tényleg kis husi baby, nagyon cukor. GRATULÁLOK én is mégegyszer!!! :D
Aztán most neked kell ám nyugtatgatnod minket :lol: :lol:

Bogyra kedves, egyetértek a többiekkel, te nem ijedhetsz meg a 37.héttől :D , Te vagy a mi támaszunk, sziklánk :lol: Persze azért engedélyezzük a június 5 előtti szülést :lol:
Egyébként a nődokimnak mondtam, hogy a 4D-s UH-n azt mondták, hogy május 17-én jön a babó, erre azt mondta, hogy a méret nem szabályozza, hogy mikor jön.
Tegnap a Duna TV-s műsorban meg pont azt mondták, hogy állítólag a baba fejletsége szabályozhatja a szülés időpontját :shock: Akkor most mi van??? :shock: :roll:

Dóri, éljen, a bárányok hallgatnak :D , örülök, hogy nincs gond és csak téves riasztás volt. Szép estét a családdal.
:wink:

Bringa, juhéé, örülök, hogy minden ok veled, szorítunk holnapra, a matektól féltem egyébként én is anno a legjobban, meg a töritől. Túl leszel ezen is. A legnagyobb gond, hogy annyira beparáztatják az érettségizőket, az öcsém barátja is majdnem rosszul lett reggel annyira izgult.....Szegénykéim....

Akkor ha Bogyra apu megy Bringa helyett matekra, akkor akkor ma este szörtelenítés Bogyra? :lol: :lol:

Pici, az egyik barátnőm mondta, illetve kérdezte tőlem, hogy nekem vannak-e fulladásos rohamaim, mert neki az utolsó három hétben többször is fel kellett kelnie, legtöbbször este, mert úgy érezte, hogy nem kap levegőt. Hasfeszülést nem mondott, de többször fulladt a vége felé és légszomja volt. Ezt normális tünetként olvastam a Johnson Babák és Mamák könyvében is.

Niki, köszi a DM-es linket, én is szeretnék majd jelentkezni, ha meglesz a babó.

Képzeljétek kitöltöttem a babanet-en a Panadol-os kérdőívet, bal oldalon asszem még lehet rá jelentkezni és kaptam egy "baby on board" fókát ablakra rögzíthetőt ajándékba.
Aztán jelentkeztem a Libero klub-ba is és onnan pedig egy szétnyithatós baba könyvecskét és egy kiadványt babamasszázsról..... Soha nem szoktam ilyenekre jelentkezni, de jó volt, mert pont egy napon kaptam meg minkét helyről az ajándékokat és úgy örültem neki :D .

Mindenkinek szép estét, nem tudom, hogy bekukkantok-e még.

Puszi
Melcsi

Bringa, nagy levegő, holnap ilyenkor már túl leszel a matekon, szorítok!!!!!

Kép
melcsi6

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?