Halihó!
Túl vagyok 2 vizsgán, ez is lement, szerencsére.

Még hétfőn egy, aztán január 8-ig pihi. Akkor még 4-nek neki kell vágnom, de az már nyugisabb időszak lesz, arra lemegy a karácsony, legalább tudok készülni mindegyikre normálisan.
Mamacka!
Meg tudnád mondani, hogy mennyibe kerül a babazsák, mert a honlapodon nem találom az árát, és már nem emlékszem, hogy mennyit írtál még a múltkor. Köszi!
Ja, meg hogy milyen színkombinációkban lehet kapni. Ami fent van a honlapon, vagy vannak azóta újabbak is?
Hétfőn én is felhívom a dokimat táppénz javaslat ügyben. Mondjuk ő nekem anno azt mondta, hogy mivel ezt ő folyamatosra írta, ezért elég csak egyszer vinnem. De aztán lehet, hogy a háziorvosnak meg le kell adnia havonta, vagy kéthavonta valahová, igazolásképpen. Pláne most helyettes doki van, biztos nem akar rizikózni. Mondjuk ez a hülyeség magasfoka, hogy egy kismamának állandóan javasolni kell a táppénzt. Általában a nagy többséget ha egyszer kiírják, az nem fog mondjuk a 30. héten visszamenni dolgozni.... na mindegy. Ha kell, akkor viszek.
Blani!
Üdvözlet a csapatban, és gratula a kis pocaklakóhoz! VAn nekünk egy táblink, Pandi csinálja, ha szeretnél bekerülni add meg az adataidat! (életkor, hányadik baba, hol szülsz, mikor)
Már csak egy hét és itt lesz a karácsony!!!!!
Engem annyira feldob lelkileg ez az ünnep, hogy már nagyon-nagyon várom! Érdekes, hogy gyerekkorában azért várja mindenki, hogy ajándékot kapjon.
Most már azért várom, hogy feltöltődjek lelkileg és ajándékot adjak.
Holnap narancsdzsemet főzök, mindenki a családban kap majd egy kisüveggel az ajándéka mellé, meglepinek. Remélem mindenki örülni fog majd neki
További szép estét mindenkinek!
Kata