A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Breki!
Igen,az ujrakezdes nagyon nehez...amennyire vagytam ra...annyira nehez.Es raadasul 34 leszek par nap mulva...talan fiatalabban konnyedebben vennem az akadalyokat,es meg haza sem rohanhatok kicsit vigasztalodni.De hat az en/mi dontesunk volt...Tudtam a buktatokat,csak eddig atleptem rajtuk egyszeruen...most lehet ez hormonalis is,es a teli depi is kozrejatszhat.Es hat baratokat sem szerez az ember csak ugy...De koszonom a biztatast,jol esik,szepeket irtal nagyon!
Igen lassan alszotok mar,itt meg meg elottem a fel nap...
Szep estet kivanok,talan rendezodok nemsokara :wink:

Conversano:De orulok hogy rendezodtel vegre!Azert mindenki aggodik kisse,nem vagy egyedul!De rendben lesztek biztosan!

Hendegabi:Kemeny lehet ez a hanyas dolog...van erre is homeos cucc egyebkent :wink: Es nekem a fejfajasomra is jok a bogyeszok!

Talan a rosszkedvemre is talahatnek mar valami gyogyirt... :idea: :arrow:
Ja napsutes 8) Kubaba kene utazni..almodik a nyomor...pedig innen nem is draga.Talan jovore :roll:

Kép
Kép
ancsurti

conversano! :)
Ez van... :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) (De ha ez vigasztal egy kicsit, akkor a többiek sem tudják... :roll: :wink: :lol: )

Ezek szerint nálad sem volt zökkenőmentes a kezdet. De szerencsére most már minden okés. :D Felesleges bármiért is parázni, mert ha nincs baj, akkor csak magadat spannoltad, ha meg esetleg mégis baj van, akkor elkerülni már nem tudod, viszont csak rontasz a helyzeten a stresszeléssel.

Gondolom, hiányzik a pacigolás és még jó darabig mellőznöd kell. :cry:

ancsurti! :)
Állandó elfoglaltságnak nem tudsz mondjuk leülni a tévé elé és úgy tanulni a nyelvet? Ha van egy kis nyelvérzéked, akkor hamar rááll a füled a kiejtésre és szépen lassan egyre inkább össze tudod párosítani a képeket a szavakkal. Jó, a nyelvtant nem innen fogod elsajátítani, de azért sokat segít ám a nyelvtanulásban! :wink:
De biztos vannak a Neten is letölthető illetve online nyelvleckék.

agi125r! :)
Ugye, hogy ugye...!? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hendegabi! :)
Az AFP már egyre inkább elavulttá, megkérdőjelezhetővé válik. Sok országban már nem is alkalmazzák. Úgyhogy, szerintem erre ne nagyon alapozz, ha azt szeretnéd megtudni, hogy fiad lesz vagy lányod. :roll:

Kép
Kép
200907?

Üdv. conversano a csapatban!:) Gyarapítottad ismét eggyel azok táborát, akik kisfiút várnak.:)
Azt hiszem én vagyok itt az egyik legnagyobb paragép. :oops: :roll:

Remélem ez az alacsonyabb/magasabb afp eredmény tényleg így van, alig várom, hogy az enyémre rápillantsak. :D :D :D :D Hátha mégsincs a babámnak kukija. :roll: :D

Fejfájásról nem szeretnék hallani sem...megint második napja csillapíthatatlan. Így lesz ez júliusig most már?? :cry:

Jaj szegény Ancsurti!nem csoda, hogy világvége hangulatod van. Sajnos semmi okosat nem tudok tanácsolni.:( Mi szeretünk itt.:)

bertina

200907?:nagyjabol ossze rakom a kepet a szoveggel,raadasul van angol felirat is...de ez edes keves mar...toltottem le nyelvlecket is,de ez igy nem megy.Szoval probalkozom,de szeretnek ELJARNI tanulni.Sokmindent megertek,csak valaszolni...Es talan akkor ha kimozdulnek,ismerkednek...sorstarsakkal,konnyebb volna.A bezartsag a rossz jelenleg...de nagyon.Olyan mintha egy akvariumban elnek...

Bertina:szeretlek titeket en is :wink: !Ram estenkent tor a fejfajas mostanaban...Belladonna 15ch...es sokat igyekszem inni is.

Na vegre sul a kajcsi...imadom az edeskrumplit.Tepsis burgonyas csirke keszul,megspekelve egy nagy padlizsannal :) !
Most mar johet a mozgas...

Kép
Kép
ancsurti

Nagyon szépen köszönöm a gratukat,olyan jólesik :oops: :roll: .Ti is ilyen érzelgősek vagytok a hormonoktól?Szinte egy reklámon sírva tudok fakadni :oops: ,hát még az ilyen kedves szavaktól♥.

Agmano!Egyáltalán nem volt csalódás,tudtam,hogy fiam lesz megint :lol: :lol: .Nem is tudnám elképzelni magam egy kislánnyal :oops: :oops: ,bár imádnám öltöztetni meg frizurát készíteni neki :) .

Moncsy nem hiszem,hogy elnéztük volna,annyira egyértelmű volt a zacsi meg a kuki,20 percen keresztül azt mutogatta :lol:

Gabi! Gratula a kislányhoz,reszkessenek a pasik otthon :D .

Ancsurti mennek a pozitív energiák♥

Ui:megjött a laboreredmény,csillag nélküli...de akkor mi a p.cs.ért fáj a fejem a + teszt óta??!! :evil:

Kép

Kép
lidike

Köszi a bíztatást és az üdvözlégyet mindenkitől! :)

200907? Gonossssz vagy :lol: Képzelheted mennyire hiányzik a pacigolás..24 éve nyomom.. Hiányzik,de nem kockáztatok! 33 éves vagyok és ő az első bébim. Az első hónap volt nekem katasztrófa. Egyszer voltam rosszul egy nap..reggeltől-estig.. aztán szépen elmúlt,mostmár jól vagyok. Nem hánytam egyszer sem,de úgy éreztem,h bármikor képes lennék rá.
Vendég

Sziasztok

Köszi lányok.

Ági hát én azt szoktam mondani hogy akkor biztos ha már idekint van és magam is látom. Most azt mondták hogy kislány, és többször is megerősítette.

Megjött az AFP eredményem 1.33 MOM. Az tökéletes.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Lidike nekem is nagyon fájt a fejem eddig kb most már két hete úgy van hogy 5-6 nap után 1 nap fejfájás, most utoljára pénteken fájt, azóta nem. Ez a hormonoktól van, illetve attól hogy a szervezetnek több vért kell pumpálni, az erek kitágulnak, és ez okozza fejfájást. De hamarosan neked is csökkenni fog most már szerintem. Én ilyenkor egy fél algopyrint szoktam bevenni. Ja és a másik hogy amióta nem elevitet szedek hanem ezt a femibiont azóta csökkent a fejfájás .

Kép

gabi1

Milyen vitaminokat esztek? Én csak Magne B6-ot . Kérdeztem a dokit az elevitről,azt mondta ,egyem nyugodtan,nem árt ,nem is használ de legalább drága.
Vendég

ancsurti! :)
Az jó, hogy legalább így próbálkozol a nyelvvel. Észre sem veszed és egyszer csak azt látod, hogy jéééééééé....!!! :wink: :D

Eszembe jutott még egy-két dolog.
Mostantól már bátran tornázhatsz minden nap - a macskák nagy örömére. :lol:
De azt is kipróbálhatnád, hogy elmész sétálni. Jó, tudom nem túl eredeti ötlet ( :oops: ), de én arra gondoltam, hogy mivel mindig panaszkodsz, hogy alig ismered a környéket, kipróbálhatnád, hogy minden nap egy-két utcával többet kóborolsz be. Így egyrészt a környéket is megismered, másrészt pedig lehet, hogy 5 saroknyira ott vár egy dekorbolt, egy klassz turi vagy esetleg nyelvtanfolyam. :wink: (Csak vigyél magaddal mákot vagy morzsát, hogy biztosan hazatalálj... :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: )
Folytasd addig, amíg mondjuk egy fél órás gyaloglásnyi kört meg nem ismersz. Az már elég korrekt és mozgásnak is jó. :wink:
Tudom, hogy télen nehezebben mozdul ki az ember, de annál nagyobb az öröm, ha talál valami kedvére valót. :wink:

Ha ennyire gubancos a sok papír, akkor nem tudtok esetleg segítséget kérni a nagykövetségtől? Rosszabb biztos nem lesz... :wink: :lol: :lol: :lol:

Igen, de mit csináljak, ha olyan jól esik...? :oops: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Azért kijársz a pacikhoz?

Bármilyen véleménye lehet bárkinek, de hogy lehet ilyet mondani egy dokinak, hogy "de nem is használ"??? Ezt sosem fogom megugrani... :evil: :evil: :evil:
Amúgy Elevit és folsav megy nálam.

Kép
Kép
200907?

Szinte naponta kijárok a 'lókhoz',nem is bírnám ki,h ne legyek a közelükben. Rettenet nekem ez a nyugis élet. Én mindig is pörögtem,mint a buszkerék,most meg nyugiban kell lennem.

Amúgy a dokim semmit nem mondott,h mit szedjek vagy mit ne. Gondolta,ha kérdésem van,majd kinyőgöm. Próbálok olyan kajákat enni,amiben sok a folsav és mellette rengeteg gyümölcsöt eszem. Na jó..meg csokit..meg sütit..ööö.. felszedtem pár kilót.Szép kis úszógumim lett.Ok.Sosem voltam ropi.
Vendég

Conversano!

Mikor látták, hogy kukis? 12 hetesen? Sima 2D? Örülök, hogy elmúlt a vész :wink: ! Sztem mindenki parázik egy kicsit, aki nem az idióta :roll: :wink: !

Breki!

Nektek is sima 2D-n látták a kukit? Nem emlékszem :oops:! Voltatok már 4D-n? Tervezitek?

007!

Köszönöm a bíztatást, sztem sem lesz gond, nem szokott, eddig minden 5-ös, de azért van bennem egy kis félsz. Holnap is vizsgázom média- és sajtóetikából, de nem tartok tőle nagyon, mert egy tündér a fickó, aki tartja. Meg mázli, hogy a tanáraim többsége nyugdíj-közeli, vagy nyugdíjas férfi, akik sokkal jobb fejek egy kismamával...(A legrosszabbak a 40-es nők! Na, azok az igazi genyók... :?)

Boo!

Kérdezted a kutyákat, csak mindig elfelejtettem válaszolni :oops: , szóval, nálunk elég nagy a kert (inkább bazinagy), így megbeszéltük a férjemmel, hogy lekerítünk nekik egy részt (kb. 120 m2-t), ahol garázdálkodhatnak, ha kint vagyunk a bébivel, vagy kint altatom. Így nyugodt a lelkem! Bizti nem hagynám őket felügyelet nélkül egyedül :!: Amúgy a bullmasztiffokról tudni kell, hogy nagyon keményen gyerekfanok, és hát ugye tapasztaljuk is, hogy főleg a két lány odavan a gyerekekért :D ! A kanunk kicsit magának való, és őt pl. idegesíti ha "zizegnek" körülötte, vagy visítoznak, de nagyon korrektül megoldja ezt: elmenekül a legtávolabbi sarokba :D ! Amikor kiskutyáink vannak, őt akkor is alig látni, de soha nem bántott egyet sem, csak hagyják őt békén aludni :lol: !
Viszont a mániájuk, hogy akit szeretnek, annak mindenképp az ölükbe akarnak ülni, ami a 60-75 kilójukkal, nem túl előnyös, szóval én nem attól tartok, hogy bántanák, hanem hogy szeretetből ráülnek, vagy fellökik, és az éppen elég, szóval el kerítjük őket, de persze lesznek "közös bulik", mert örök életre nem lehet őket különzárni!
Ja, és a franciabulldogunktól sem tartok, mert annál meg születésekor nagyobb lesz a gyerek, és mivel baromi jófej kutya, a legszörnyűbb, amit tehet, hogy agyonnyalja :lol: ! De amúgy is kint van a többiekkel. Szóval ő is le lesz tudva. Ő amúgy eddig veéünk aludt, de amióta terhes vagyok már kipateroltuk. egyrészt biztos, ami biztos, másrészt pedig, hogy ne akkor rakjuk ki, mikor megjön a gyerek, hogy ne kösse hozzá a "kutyaéletet" :wink: !

Ancsurti!

Ne izgulj, nekem is volt ilyen időszakom pár hete, teljesen indokolatlanul, ráadásul nekünk pont hülyén jött ki, mert én a terhesség miatt voltam (vagyok) s*ggfej, a férjem meg ugye a leszokás miatt, így egymást is egrecíroztattuk egy kicsit :? ! Szétbőgtem az agyam :roll: ! Tudom, ez nem igazán vígasztal, de legalább tudod, nem vagy egyedül! És hidd el, elmúlik, nekem is elmúlt!

Ja, lányok köszi a bíztatást, de leginkább nem az izgat, hogy korábban mentek szülni, mivel a cukor miatt jó esélyem van rá, hogy előbb jöhet egy pindurival a csöppem, hanem hogy ti már túlvagytok olyan dolgokon, amiket én még alig várok! Pl. a kombinált eredménye (múlt kedden vették le, mikor küldik már?!), a bébi neme, AFP, állandó mocorgás (nekem teljesen elmúlt kb két hete, csak azért nem parázok, mert azóta voltunk UH-n és tök virgonc. szóval én lehet, hogy mást éreztem. bár a doki azt mondta, bizti olyan részen "kapirgált"ahol ideg van, de már elfordult, ezért múlt el, de majd idővel ez állandó lesz...)
Na, szóval inkább ilyenekre írtam, de csak viccelődtem amúgy (persze minden viccnek van alapja :oops: :wink: )!

Ésss még annyit akartam, hogy egyik barátunknak van egy tuti kínai horsozkópja (nem ami a neten van, de nem tudom, honnan szerezték), és soha ( :!: ) nem téved! Visszamenőleg is tök sok gyerekre megcsináltuk és mind jó!!!! Ők a naptáralapján vállalták a két kislányt, és mikor a doki közölte, a másodiknál, hogy kisfiú, apuka közölte, hogy nem doktor úr, kislány! És valóban, ma ő Réka :D ! Majd megpróbálom tőlük megszerezni, bár azt tudom, hogy az eredetit nem adják ki a kezükből, és féltve őrzik, mert már sehol nem lehet megtalálni ezt a fajtát. Nekem megnézték, és kislány lesz (szerintük tutira), én viszont kíváncsi leszek, nálunk dől-e meg a tuti kínai naptár :D ! Kérdezték, hogy hány éves voltam tavaly szeptemberben, meg hogy mikor fogant (biztos ez a kulcs, hogy ez szeptember x-én vált...)

Na, befogtam végre :oops: !

Jóóóó Éjt!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Húha, jó sokat írtatok, és biztos nagyon fáradt vagyok felületesen olvashattam ezért, de azért próbálok reagálni.

Breki!

Ezen a privi üzis dolgon álltam le egy picit, hogy nem értem, de akkor megnyugodtam, hogy nem is rám tartozik, úgyhogy ez már megnyugtatott, hogy nem csak én nem értem. :lol: Mindegy... :lol:

A másik: üdv köztünk Conversano! :D Ezek szerint te vagy az a lány az iwiwről, aki lovakkal látható a fényképeken? :shock:

Boo!

Nekünk is van két kutyánk, házőrzők, úgyhogy nem kockáztatunk. Apósom megígérte, hogy mint Dodiéknál, mi is elkerítünk nekik egy részt, hogy ki lehessen ülni babakocsival a kertbe. Ha nem jön össze (nálunk minden dolog elég nehézkesen alakul, apósom igazi Pató Pál úr :lol: ) akkor meg elhajtom a babakocsi közeléből a kutyákat amikor napozunk. Mert az alap, hogy mindig ott vagyok vele, egyedül nem hagyom kinn. Aztán majd kialakul, hogy szoktatom össze őket.
Majd az új házban tervezzük, hogy még a terasz is le lesz kerítve, így akkor simán ki tudom majd tenni a levegőre (majd már a tesót :oops: ) úgy, hogy én közben benn a házban teszek-veszek, mert simán rálátok, viszont a kutyák nem tudnak bejutni. De ez még nem a közeljövő... :roll:

Ancsurti!

Fel a fejjel!!! Szerintem is próbálj meg tv-t nézni, sétálni, és nem lehet rossz ötlet megkeresni a nagykövetséget, ahogy 007 mondja. Bár én nem értek hozzá, de legalább próbálsz tenni valamit, már az is jó érzés. És én nem adnám fel a magyarok keresését sem, interneten fórumokon, tuti nem egyedül vagy ott magyar!!! :shock:

Gabi!

Nagggyon jó képeket kaptál!!!! Most álmodozom én is, hogy kb a mi babánk is így nézhet ki, már ekkora lehet. :D És gratula a kislányhoz!!

Kép
Kép
tabati

A csoki és a süti is vitamin - legalábbis némelyik összetevője tartalmaz azt is. :roll: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi! :)
Létezik ilyen fogalom, hogy média- és sajtóetika?! A mai világban??? :shock: :shock: :shock: :evil: Mesélj már egy kicsit! :shock: :shock: :shock:

Soha nem tévedő kínai naptár, aminek az eredetijét soha nem adják ki a kezükből...? Húúú, de mesésen hangzik. Valami titok még egyenesen a Ming dinasztia korából és generációk szigorú hallgatására bízva...? :o :lol: :lol: :lol: :lol:
(Azért arra kíváncsi vagyok, hogy pagikának mit mondana... :roll: :roll: )

tabati! :)
Elképzeltem, hogy ancsurti az egyedüli magyar arrafelé. Keres, kutat, majd miután szomorúan konstatálja, hogy bizony egyedül van bánatában kitűzi a magyar zászlót, hogy akkor itt is megjelentünk. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok.

Nekem is van kutyám a lakásban egy kokker spániel,csak mostanába kicsit megbolondult,olyan mintha depis lenne.Szerintem azért mert nem foglalkozok vele annyit,ugy érzem hogy kicsit zavar a jelenléte,pedig nagyon szeretem,de ez gondolom majd elmulik.

Irta valaki,hogy mindenkinek kisfia lesz,hát nekem is tünik hogy kislány. Kép
krissy3

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jó reggelt mindenkinek!

Conversano! Üdv. köztünk! Köszönöm Tabatinak, hogy felfedte a rejtélyt, ugyanis nem tudtam, hogy 007 honnan ismerhet Téged.
Én ugyanis már rég nem vagyok fenn az iwiw-en.

Ancsurti!
Próbálj közösségbe menni, pl. tornára, ami most külön jót is tesz.
Én 3,5 évig éltem Olaszországban, úgyhogy tudom, milyen rohadt nehéz néha. Szerintem a lényeg, hogy próbálj meg ismerkedni, barátkozni kanadaiakkal. Az a nyelvre is jótékonyan hat, meg a lelkedre is.
Nekem mondjuk ez könnyebb volt, mert én az exem miatt mentem ki annak idején, ő olasz volt, így bekerültem egy nagy baráti társaságba. Magyarokat nem is ismertem kint.
Szóval fel a fejjel!

Kép
katy76

Sziasztok!

A kínai naptár szerint fiam lesz!Majd két hét múlva megmondom a frankót,de én sem hiszek benne.

Én is imádom a lovakat!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Sajna amióta ideköltöztem nem volt módom lovagolni,nagyon hiányzik!
Most meg nemigen lehet,de tavasszal megyünk lovardába!Gondozni is imádom őket!
Egyébként én már szedtem az Elevitet,nem voltam vele megelégedve finoman szólva.
Hipp Natal-t iszom ,bár vannak dolgok amit pótolnom kell,de legalább tudom h nem szintetikus vitamin!
Magne B6-ot,és mellé nemrég kezdtem-most fontos a csontok miatt-Kalciumot,(Tovita)amit tojásból nyertek ki.
Persze figyelek,nem össze-vissza mindent,kialakítottam egy ritmust.Nem vagyok bio cica,de a babának tényleg fontos h mivel indul.
Ennek ellenére szerintem mindenkinek egyéni h mi a jó!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Sziasztok!

Gabi, gratulálok, kinek a 3 lány, kinek a 3 fiú :lol:
Conversano, üdv a fedélzeten! Jó sokat idegeskedhettetek!

Nekünk a kínai most lányt írt és úgy dolgoztunk is az ügyön (pé előtt 3 nappal), mégis golyók vannak a lába között :lol: .

Ancsurti, ha érdekel egy barátnőmék 2 év Toronto után nemrég költöztek át az államokba, az első gyerek még Bp-en született, a 2. Torontoban, a 3. az USA-ban fog :lol:
Megadhatom az elérhetőségét ő tud ottani magyar családokat, ajánlani, és így talán ráakadhatsz a közeledben lévő magyarokra is, rengeteg lehetőség van kint. Ők remekül feltalálták magukat, persze már 1 gyerekkel ki lehet menni a játszótérre ismerkedni, de biztos van kismama jóga, tona stb.

2009.07. a 4D Uh-hoz ragaszkodom, hogy ott legyen a férjem, mert a többire úgysem tud eljönni, és a magyarázatot én itthon nem tudom úgy átadni, minth élőben hallaná. Megyünk 1 héttel később.
Alvás: nekem könnyű volt a 2 . gyerekkel a nemalvás, mert rosszul aludt Martin -félt- és azóta sem igen pihenek éjjel, így megint nem lesz megrázó a dolog. Már mondták, hogy tegyük őket 1 szobába és nem fognak félni, de annyira megszokták este a külön kis nyugodt körülményeket, hogy nem bolygattuk őket.

Kutya: na ez érdekes lesz! Nekünk nincs kutyánk, végre tiszta az udvar, de szüleimnél van. Nagyon tiszteletben tartott, mikor terhes voltam, soha nem lökött meg, de Norbi születése előtt 1 nappal teljesen megőrült, össze-vissza szimatolt, a lábam közé dugta a fejét (80 kilós új founlandi) és nem lehette mellőlem elrángatni, úgy kellett pórázra kötni, hogy hagyjon békén. Éééés pár órával később éjjel jött az első fájás, megindult a szülés több, mint 2 héttel előbb, tehát nem is számítottunk rá.

Éva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agmano 2009.01.22 09:50-kor.

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Lidike!
Gratulálok a fiúcskához, jó nektek, hogy már tutira tudjátok a nemét.
És szuper a csillag nálküli labor

Gumilány!
Nagyon köszönöm az infot.

Boo!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy. Korábban nem voltál ilyen gázul v. rosszul emlékszem? Mai uh biztos jó lesz, ha tudsz, tegyél fel majd képet!

Minimanó!
Jaj de édes kutyika.

Csibe!
Ő is de cukipofa.

Gabi!
Megvan az első lányunk :)
Gratulálok nektek! És milyen aranyos lehetett tényleg, ahogy ilyeneket csinált.

Ancsurti!
Én is szoktam ilyet csinálni, hogy elfelejtem a fagyiból kivenni, amit főzni akarok, aztán éhezünk
Milyen nyelvtanár? Angol v. francia? Ja, tovább olvastam és már tudom.
Álmosság engem is egész nap kerülget, most is alig bírok kettőt lépni, de mindjárt erőt veszek magamon és nekiállok a dolgoknak. Plusz Szonji sem megy már a hétem oviba, mert kicsit taknyos. De így legalább jól elvannak ketten.
Húú ez a kajci amit csinálsz (csináltál) nagyon jól hangzik, nyamnyam

Conversano!
Szia, gratu a fiúcskához

AFP: a lányomnál 1,5MOM volt, a fiamnál 1,6MOM. Akkor melyiknek minek kellett volna lenniük?

200907?
Én is pislogtam, ahogy azt olvastam, hogy "nem is használ" Azért ez sztem túlzás.
Naptár: :lol:

Krissy!
Spániel: imádooom. Képet, képet!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Agmano!
Megérezte? De jópofa.
Pont a napokban néztem a lányommal a Spektrumon v. vmelyik hasonlón egy ilyen okos kutyákról szóló műsort, amiben az volt, hogy arra tanítják őket, hogy a rákot (márint a betegséget) szagolják ki. Meg volt egy másik is, aki azt jelezte, ha a kisfiúnak nemsokára rohama lesz (vmi durva cukorbetegsége volt).
Tényleg érdekes volt.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Megjöttem az afp-ről, nekem éhgyomorra kellett mennem és még a nő meg is kérdezte, hogy ugye éhgyomorra vagyok :wink: Tehát mindenhol más a helyzet :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok,

Nem tudom ki írta már, de fel hívnám figyelmét erre:

STEVIA avagy "bio" édesítőszer cukor helyett.
Összetevők: stevia rebaudiana bertoni levelének kivonata, víz. Eddig oké is. DE ott van hogy 18% ALKOHOLLAL STABILIZÁLVA. Mindez 50ml-es üvegben.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de inkább maradok a barna cukornál és a méznél...minthogy mérgezzem a babyt.

KépKép

KépKép
ronmay

007!

Ez persze csak elméleti tantárgy :D ! Arról, mi az etikai kódex, etikai bizottságok szerepe, tulajdonos jogai, cenzúra...stb. Annyiban jó, hogy a leendő "kommunikátorok" azt hiszik ezek a gyakorlatban is létező dolgok, és szépen megtanulják a szabályokat, így legalább az első munkanapjukon etikusabbak lesznek, mint a versenyszféra többi tagja (másnapra úgyis rájönnek, hogy ez az egész csak humbuk :roll: :) )

A kínai naptár meg azt hiszem még a Han-dinasztiától maradt rajtuk :lol: ! Neem, amúgy annak idején ők is netről vagy vmi, könyvből/újságból szedték, da ma már sehol sem lehet megtalálni :? ! Persze nyilván nem keresték elég alaposan, mert nekik a birtokukban van :wink: ! Amúgy Pagika más tészta, hiszen neki olyan neműek lesznek, amilyeneket beültettek, szóval, beültetésnél ezek a jóslások nyilván nem játszanak! De spontán kétpetéjűeknél is vlsz. elvérzik a naptár :D ! Én amúgy nem vagyok egyáltalán elfogult, éppúgy izgatott vagyok a neme miatt, mint amíg nem "mondták meg". Csak eddig tényleg mindenkinél bejött... Ha nálunk is bejön, majd a következőt ezzel tervezzük kukisra :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

szonibaba:

teszek egy pár képet a Teddyröl,ahogy kérted,ő egyébként egy nagyon okos értelmes kutya,akárhova megyek ott van a nyomomban állandoan,el nem hagy egy percre se,érti minden szavamat amit mondok.Lehet azért is vagyok kicsit most besokalva vele.
krissy3

Kép Kép Kép Kép Kép
krissy3

Sziasztok! :)

Nem bírtam ki..bejelentkeztem babamozira. Jövő7 szerdára kaptam időpontot. De nagyon kíváncsi vagyok már!

Timi!
Én valahol azt hallottam,h a magnézium mellett nem jó kalciumot szedni ,mert az egyik nem hagyja felszívódni a másikat. Fogalmam sincs ,h ebben van e igazság.

Dodi!

a 12 hetes uh-n látott a doki vmi kuki szerűt. Kérdezte: Ha a nemét látom,mondjam? Mondom ,persze,de fiú. Hát igen,vmit látok ott a lábak között. Sima uh volt.

Nekem mé nincs ilyen izém,h ennyi és ennyi idős a kiscsávesz?

Rosszullét mentes napot mindenkinek!
Vendég

Kétszer ment el,törölni nem tudtam,így írnom kell vmit :) Azt hiszem,bele kell rázódnom még a fórumozásba.
Vendég

Sziasztok! :)

Nemsokára bedugom alaposabban is az orrom, de most csak annyit üzenek kicsidodnak, hogy nellikééknek volt a beültetés. Pagikáék "ultranggal szaporodtak"... :roll: : :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Ági nekem a három lány mellé van egy fiacskám is:) Úgy hogy nálunk vegyes az arány.

Nekünk személy szerint nincs kutyánk, csak tesóméknak, Westy, de mivel most nálunk laknak így "nekem" is van. Én szeretem a kutyákat, de valahogy úgy vagyok vele, hogy a lakásba nem való kutya. És elég nehezen viselem hogy összejárkál mindent, még ugye sárosan is. De mire a kicsi megszületik addigra kész a házuk és átköltöznek.
Nekem valahogy nem jön be az hogy a gyerekem mászik a földön, a kutya meg ott mellette, meg össze nyalja a földet a gyerek meg utána.
PErsze nem nevelem őket skatulyába, meg nem fertőtlenítek, de ez nálunk alap.

Én ma nem vagyok valami jól. Nővérem elkapott valami vírusos nyavaját. Megy a hasa,meg görcsöl a hasa, meg a gyomra, ő most már jobban van, de tegnap este a férjén is és rajtam is kijött. Én éjféltől negyed 2-ig ültem a szobában, mert nem bírtam feküdni, mert fekve felfelé nyomta a méhem a gyomrom és fájt. Aztán nagy nehezen elaludtam, de eggel megint arra ébredtem hogy fáj a hasam, meg a gyomrom. Most kezdek egy kicsit éhes lenni, de nem nagyon merek enni.
A feje is nagyon fáj,meg ráz a hideg. De nem vagyok lázas, és a hasam sem megy.

Kép

gabi1

007!

Nem mondod, hogy Pagikáéknak spontán lett a 4-es iker :shock: ! Azt nagyon nehezen hiszem! Annak az esélye 1:13.000.000-hoz :oops: ! Ha mégis, akkor tulajdonképpen csodának vagyunk szemtanúi :wink: :D ! Mert ugye először voltak hárman, aztán abból egy megállt a növekedésben, és felszívódott (asszem), és utána a meglévő kettőből lett három két burokban, szóval elvileg lesz két "egyforma" babájuk és egy nem egyforma :lol: :lol: !
Persze elhiszem én, ha tényleg spontán, csak furi :shock: !

De ez az Uh-s szaporodás.... :lol: :lol: :lol:

Boo!

Nagyon várom a híreket! Sokat nyom a latba, hogy nektek milyen lesz! (Mármint hogy mi is elmenjünk-e "idő előtt" :wink: )

Na, megyek tanulni, mert nem leszek elég etikus :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)
Tényleg nem mondom, hogy pagikáéknak spontán lettek 4-es ikrek. Ugyanis "csak" 3-an vannak... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Első körben nála is csak megállapították a terhességet. A következő ultrahangon közölte a doki, hogy ikrek. Aztán lett egy kis vérzése, bement a kórházba, ahol megint megnézték és akkor már három babát mondtak nekik.
Nellikének volt a beültetés és az ő egyik babája kezdett lemaradni a másik kettőtől, majd elhalt. Így nekik most két babájuk lesz.

Kép
Kép
200907?

:oops: :oops: !

Oké az csak 1:80000-hez, az már nem is furi! :roll: :D
NEkem akkor is van egy kis turpisság a dologban!
Főleg így, hogy két egypetésjű, plusz egy külön.... :roll:
Vagy csak én vagyok ilyen gyanakvó?!
Persze semmit sem vonna le az értékéből, hogy beültetés! Nem azért mondom...

KépKép

KépKép
kicsidodi

http://www.chinesefortunecalendar.com/predictsex.Htm

Lehet, hogy ezaz, de nem bizti, mert nekem mindegyiken lányt ír!

Nézzétek már meg légyszi, hogy ugyanazt adja-e ki, mint a táblázatos. Mondjuk engem itt már 22 évesnek számol a hold-év miatt, szóval, lehet, hogy az...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Háát, sztem ez sem az, mert akkor a tesóm lány :? :D ! (Krisztián) :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

dodi megnéztem az elsőre nekem bejött, meg a harmadikra is, meg a negyedikre is. De a fiamra is lányt írt. Eszerint nekem csak lányaimnak kellene lennie:)

Kép

gabi1

Na én is kipróbáltam. :D 10 próbából egyet tévedett...az öcsémnek lánynak kellett volna lennie. Nekem fiút ír, ami valszeg igaz is. :D

bertina

boo! :)
Azt hittem, hogy tegnap váltok el konkrétan. :oops: Hál' Istennek nem vagyok jártas a témában, de az miért gáz, hogy 6 hónapos leszel a tárgyaláskor? :shock: Ha a felek között egyetértés van és mindenki egyöntetűen nyilatkozik a gyerek apjának kiléte felől, akkor mi a probléma? Max. az anyakönyvezésnél lehetne, ha még nem váltatok el. :?:

agmano! :)
Szerintem, most adtál egy jó tippet a kutyásoknak (ha nekem lenne, akkor tuti rábíznám magam :roll: ): szagoltassák meg magukat. Lehet, hogy nekik is bejön a dolog és a kutya előre szól, hogy most szülés lesz. :lol: És lehet, hogy akkor még nem éreznek semmit, de már elkezdhetik becipzározni a bőröndöt és lelkiekben felkészülni (vagy pánikolni. Kinek-kinek vérmérseklete szerint... :roll: ) :wink:

ronmay! :)
Nem értek hozzá, de szerintem azért ez nem olyan vészes, hogy mérgezést emlegessünk. :roll: Persze, nem mindegy, hogy ki, mennyit fogyaszt egy nap.
A méz nagyon egészséges, de van, aki azt javasolja, hogy ilyenkor inkább hanyagoljuk az esetleges botulizmus miatt. Kisgyereknek is ezért nem ajánlják kb. másfél éves korukig.

kicsidod! :)
Ha elméleti tantárgy, akkor már értem. :twisted: Már kezdtem megijedni, hogy lemaradtam valamiről... :evil:

Kínai naptár.
Komolyan nem veszem az ilyeneket, de érdekességnek jók. Azt mondtad, hogy nekik tök jól bejött, sok emberkére vonatkozólag. A múltkor olvastam egy cikket, hogy mitől függ hogy egy férfi inkább fiút, vagy lányt nemz. Nagyvonalakban egy allélt emlegettek, ami hajlamosító tényezővel bír. Bebizonyítani még nem sikerült ezt az elméletet, de nem véletlen, hogy a háborúk után több fiú születik, mint lány. Azzal magyarázzák, hogy azok a férfiak nagyobb eséllyel élik túl a harcokat, akik férfi alléllel rendelkeznek, tehát nagyobb valószínűséggel nemzenek fiút. Nevezzük őket mondjuk "férfiasabbnak", mint a lányos allélel rendelkezőket. Tehát, ha valaki "férfiasabb", akkor nagyobb az esélye, hogy hazajön a háborúból és fia születik.
Kíváncsi lennék, ehhez mit szól a naptár...? :roll: :wink:

Pagikáéknál nem biztos, hogy a háromból kettő egypetéjű. Lehet, hogy csak takarták egymást akkor, amikor megállapították az ikerterhességet. Hallottam már olyat, hogy valaki a 16. héten tudta meg, hogy ikrei lesznek, mert odáig annyira elbújtak. :shock:

Most, hogy mondod nekem is rémlik valami ezzel a magnézium-kalcium párosítással kapcsolatban, de az életemet nem tenném rá... :oops:

Ha szeretnél vonalzót, akkor kattints rá egyikünkére és azon a weboldalon te is csinálhatsz egyet. :wink:

gabi1! :)
Gyógyuljatok meg mihamarabb, tényleg elég pocsékul érezheted magad! :(

Kép
Kép
200907?

Gabi!
A kutya csak akkor járkál a lakásban sárosan, ha a gazdája nem takarítja le a lábát séta után. Nekünk kb. 20 éve mindig két kutyánk van, tehát 8 lábat kell minden séta után megmosni, de soha nem sárosak. Popsi, láb, pofi mindig meg van mosva. Csak szoktatás kérdése.

Valaki nem foglalkozik véletlenül FLP-vel? Van egy halolajos termékük, amin gondolkozom, tisztított halolajból van. Megint nagyon magas lett a koleszterinem, és már több mint egy éve nem is szedek rá semmit, szóval valami természetes dolog kéne rá. Ráadásul az omega3 amúgy is jól jön terhesség alatt. Érdekelne a kiszerelése és az ára is.
Moncsy, talán Te írtál egyszer flp-s haskrémről...

Kép
katy76

katy ez igaz, de tesóméknál ez nem volt meg. Most hogy itt laknak nálunk, párom szokott morogni hogy nincs lemosva stb... de hát ha egyszer nem így szokták meg. Na nem baj, már csak pár hét

Mondjuk nekünk csak kertben volt kutyánk mindig. Nekem nyűg ez sétáltatás dolog, főleg a gyerekek mellett. De ez nem azt jelenti hogy nem szeretem a kutyákat.

Kép

gabi1

Szaisztok!

Bekukkantottam a júliusi Nlcafe-sokhoz, és ott 2:10 a lány:fiú arány, szóval úgy tűnik az ősz az y-os spermáknak kedvez :D !
Persze az is lehet, hogy csak a kukisokra mondják rá, a lányoknál, meg lesz ami lesz, mert ugye a kuki még "kinőhet", de eltűnni már vlsz. nem fog :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szaisztok!

Bekukkantottam a júliusi Nlcafe-sokhoz, és ott 2:10 a lány:fiú arány, szóval úgy tűnik az ősz az y-os spermáknak kedvez :D !
Persze az is lehet, hogy csak a kukisokra mondják rá, a lányoknál, meg lesz ami lesz, mert ugye a kuki még "kinőhet", de eltűnni már vlsz. nem fog :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

200907,

Lehet vkinek nem "mérgező", de sztem 18% alkohol egy 50 ml üvegben az nagyon sok. Még akkor is ha csak egy cseppet teszel bele.

Gabi1,

A kutyaséta sok esetben nagyon kellemes dolog, kikapcsolsz, elfeledsz minden problémát vagy pont ekkor hozod meg az életed legjobb döntését...de van sokszor hogy csak a kedvencedre figyelsz. Mind mentálisan mind fizikailag abszolút felüdülés. Én is kutyás vagyok, de valahogy már el se tudom képzelni, hogy ne vigyem sétálni, pedig tavasszal kikerül a lakásból, és akkor is fogom vinni. Tudom hogy ez neki(nekem) kell, nem elég az hogy kiteszed a kertbe és "kint" van. Java részt akkor mozog az állat, ha veled van, s az az igazi öröm amit veled tölt el..és milyen hálás cserébe..el sem tudom mondani...

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok csajok!

Ha esetleg még hiányzik egy két ruci Én már eladom Levim kinőtt cuccait. Itt megtaláljátok:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=328537

Mindenkinek további kellemes babavárást, és könnyű szülést! :wink: :wink: :wink:

Bocsi az offért! Sziasztok!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Boo:Nagyon jol leirtad a tapasztalataidat...igen,ezert torekednek most mat ELO kapcsolatokra.Probalunk keresni ezt-azt,de eleg nehez ratalalni a megfelelore,raadasul eleg sok embernek rossz tapasztalatai vannak az itt szerzett baratsagokrol.Sajnos.Sok magyar van itt,de a legtobb az eleg erdek ember...legalabbis ezt hallom.Tornazni szeretnek eljarni,most itthon melegitek hozza egyenlore,mert nem sokat mozogtam mostanaban.Vasarolni azert eljartam eddig,csak most bazi nagy ho van,ezert hetente csak 1x megyek a parommal,most mar nem tudok hazacipelni ennyi mindent.De igyekszem szocializalodni,ezert is keressuk a nyelvtanart,mert besokalltam a tv-tol,es nem elegit ki.
Ja es gratulalok a jo eredmenyekhez,ami babukadat illeti!Cuki kis kope az mar biztos :wink: !

Tabati:Neked is koszi :wink: A kovetsegen nem segitenek ilyesmiben...de keresek.Az a baj,hogy a Magyar haz itt van nem messze.de szinte csak nyugdijjasok jarnak oda.Ez katasztrofa :evil: Mikulas bulira is elmentunk,direkt a parommal kitalaltuk,elvisszuk az ismerosunk kisfiat...hat csak nyugdijjas volt,es par gyerek rohangalt....igy eleg nehez...nem adom fel,csak a napokban ez mar sok volt .

Agmano:Erdekelne vegul is...gyerekkel konnyebb ismerkedni...a parom egesz heten dolgozik estig,en egyedul most az oriasi havakban nemigen jarok sehova...es ez az amitol befordulok.Nem csaszkalhatok az utcan -20 fokban,hogy ismerkedjek...nyaron jartam ide-oda,intezkedtem,vasaroltam,setaltam.De most.... :shock:

Ronmay:Azert ez tulzas amit irtal,egyebkent en emlitettem a Steviat.De nem a kivonatos formajat,hanem irtam hogy kaphato a novenyke szaritva mint a teafu,es ugy is edesit nagyon,es van poralakban is.Legalabb is en lattam otthon is,itt meg hasznalom is.Egyebkent nem hinnem hogy ekkora alkoholtartalma marad egy edesitonek,gondolom az az eljarasra vonatkozik,de az alkohol az parolog!!!Irtad:osszetevoiben ott a viz...nem irjak az alap alkoholtartalmat...es az alkohol fertotlenit is,de aztan azert elparolog.Csak nehogy itt riogassuk a mamikat a bio dolgoktol!

Szonibaba:Nagyon fincsi lett a kaja...az edeskrumpli,olyan mint a sutotok,csak krumpliba...na ezt jol leirtam...es itt elegge elterjedt,otthon nem figyeltem soha.

Kutyas dolog:Szerintem ez az alltalanos higienia bejatszik az allattartoknal is...ha hazaerek,kezet mosok,es leveszem a cipomet....mi is lemostuk mindig a kutyaink labat es egyebb reszeit,amikor hazaertunk.A kanape mosas is erdekesnek bizonyult a macsak mellett...pedig ki sem jarnak...
Szoval mindenki maga donti el mit vallal,mit nem.Azert nem mindenhol van kosz,ahol allat is...sokan megirigyelhetnek az allattartok odafigyeleset...persze vannak kivetelek az biztos.

Krissy:Edes a kutyusod!Ne hanyagold el szegenyket...o ezt most tenyleg nem ertheti...barmennyire eszi-issza a szavaidat!
[/b]

Kép
Kép
ancsurti

Ronmay:En feltetelezem egy kismamirol,hogy nem vesz meg egy alkoholos kivonatot!!!Vagy csak en gondolom ezt?Amugy egy percig nem irtam az alkoholos kivonatrol...plane nem kismamiknak...van ennel szelidebb formaja is.Ezt peldaul meg sosem lattam...

Kép
Kép
ancsurti

Es lehet ugy tajekoztatni valamirol,hogy nem azt irod hogy szar...hanem leirod hogy a stevianak van alkoholos kivonata is,es azt nem ajanlod.De azt hogy idezojelesen bio,meg hogy mereg...hat ez kicsit tulzas.Bocsanat,de ezt gondolom.
Es nem csak en...

Kép
Kép
ancsurti

boo! :)
Örülök, hogy jó napod van és nem szeretném elrontani, de őszintén szólva nem túl sok mindent értek... :oops: :oops: :oops:
Semmi közöm sincs hozzá, ez a te problémád és úgy oldod meg, ahogy a legjobbnak látod, de nekem inkább pont így tűnik bonyolultabbnak. :oops:
Nem értem, hogy miért gázos, ha a férjed, a párod és te is egybehangzó nyilatkozatot tesztek. Így is "rátok eröltetheti" a bíróság, hogy márpedig a férjed az apa, hiába állítja mindenki az ellenkezőjét?! :shock: :shock: :shock: :shock: Hozzá nem értő paraszti eszemmel úgy gondolnám, hogyha ilyen értelmű nyilatkozatok vannak, akkor elfogadják azokat, hiszen egybevágnak és senki nem kérdőjelezi meg a dolgot. És simán lehet anyakönyvezni a gyereket a vérszerinti apa nevére, mint alapesetben.
De tudod, mit...? Azt mondom, hogy ha nem is értem még elfogadom, mert gyakran homlokegyenest szemben áll a "logikus" eljárással a joggyakorlat. Az viszont -mégegyszer bocs, hogy belepofázok :oops: - nem tartom túl szerencsésnek, hogy még az ügyvéd sem tudja, hogy mi a szitu. Szerintem, ez nem az az eset, amikor neked kell tekintettel lenned az ő magánügyükre, problémájukra. Te segítségért fordultál hozzá, mert szükséged van rá. Ő érti a dolgát, otthon van a joggyakorlatban. Ha ismeri a pontos helyzetet, akkor olyan taktikát választ, amely nektek a lehető legjobb. De ha nincsen képben, akkor könnyen lehet, hogy nem úgy sül el a dolog, mint ahogy egyébként lehetne. (Illetve miután megemlítettétek a dolgot neki, eldönthetné, hogy tulajdonképpen ő most hivatalosan tud-e róla vagy sem. És ha úgy tartja jónak, akkor "elfelejti")
Az, hogy nekik mióta nem jön össze a baba, egy dolog. Semmi köze a ti válásotokhoz. (Arról már nem is beszélve, hogy akármilyen viszonyban vagytok is egymással, őt köti az ügyvédi titoktartás. Az asszony előtt is! Ha akarsz, akkor te beszélhetsz a dolgaidról a feleségével, de ő nem teheti meg.)
Ne haragudj, hogy ezt leírtam és remélem, hogy nem rontottam el ezt a szép napot! :oops:

Örülök, hogy jól sikerült a babamozizás és minden rendben van! :wink: Jópofa, hogy már most ennyi mindenben lekopírozza a papáját. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Miért nem a fia visz téged végig? :shock: Jó, hogy "családban marad", de azért csak nem ugyanaz, mintha végig ő kísérne figyelemmel. Vagy miért nem maradsz akkor a papánál? A kórház miatt?
(A doki bácsi meg ne szóljon bele, hogy a saját gyerekemről milyen képet szeretnék kapni vagy sem. Ha nem tetszik, akkor elásom és nem nézegetem. De ha UFO-t akarok nézni, akkor hadd nézegessem már... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?