Ana: Hát nem elrettentésnek mondom, de attól, h bent nyugis, kint még lehet eleven kölök

Zéti rettenetesen lusta volt a pocakban, Zenta már most többet mozgolódott, mint ő összesen. És ezt halál komolyan mondom. Mikor végre ZÉti megszületett, hazavittük, és onnantól kezdve napi 3*20 percet aludt, majd 2-10 hónapos koráig 2*20 percet, és 10 hós korától már csak napi 1 , másfél órát. Eltelt jó két és fél év, mire megtanult aludni, és így már tud akár 4 órát is kummantani délutánonként. Szóval sajnos asszociálni erre szerintem nem lehet. Bár tudod, a kivétel erősíti a szabályt
Leo: Szülési terv: jó lenne, ha nem néznének E.T-nek miatta. Bár egyre több a bababarát kórház, azért mindenben nem tudnak a mi kívánalmainknak megfelelni. De ez mind kórház függő. Vagyis szerintem előbb kórházat kell választani, aztán meg dokit.
Hogy utóbbit mi alapján:
Erre csak a tegnapi napomat mesélném el: (Dr. Kőszegi László)
Felhívtam, h elpanaszoljam neki hogy, hogy jártam a múlt héten a genetikai uhnál. Azt mondta, ne menjek a magánjába, mert ott nem tud a felbontás miatt annyira alaposan vizsgálni, menjek be aznap délután a kórházba, mert épp ügyel és megnézi ezt a babát. 35 percen keresztül vizsgált, végigmagyarázta az egész időt, kb negyed órát kutakodott a lába között (mármint a gyereké között

hogy választ kapjak a nagy kérdésre. Lemérte és megmutatta a baba minden testrészét, és közben még Zétiről is beszéltünk. Kiveséztük a genetikai eredményeimet, mondott egy csomó érdekes dolgot hogy pl a terhesség korát az agy valamely részeinek lemérésével is meg lehet állapítani, ezt meg is néztük. Végignézte csigolyánként a gerincét, az agyféltekéket, a gyomrot, a hólyagot, még az ujjakat is. Ez követően adtam neki egy 5000est, amit eltett, de az kell mondjam ,ha tehettem volna, adtam volna többet is. Hát én a fentiek miatt ragaszkodom hozzá. Ha más kórházba kerülne, biztos utána mennék. Az igaz, h én mindig perkálok, de pénzt csak a magánban kér, az 6000. Lesz---om, ha azt kapom, amire vágyom. Zétivel kb a terhesség alatt 60.000.-et fizettem ki össz vissz nála, és ebben nem volt benne a 2db 4d ára. Viszont voltak problémáim a terhesség vége felé, ami miatt többször is találkoztunk. Szülés után asszem 50.000et adtunk, de nem kérte, csak eltette. Ez így lesz szerintem most is, de ebben az igen fontos és kényes helyzetben nem sajnálom ezt a pénzt.
Én azt látom ha nincs dokid, nem számíthatsz semmi jóra. Ügyeletesnél szülni eszembe se jutna. Persze az más, ha a doki nyaral vagy a kötelező pihenőideje miatt nincs bent, és nem is engedik be.
Persze minden doki más és más, és én elfogult vagyok, de ez afféle köszönetnyilvánítás neki!!!!!

bocs