Megismert a Drnő,elcsodálkozott
hát átbeszéltük,vszinű Hasimotho thyreoditisem van egy autoimmun pajzsmirigy betegség,amit az első terhesség hozhatott ki,és egyértelműen ezért volt a vetélés,mert ebben a betegségben a testem antitesteket termel a baba ellen,ha nincs kezelve a dolog. Pajzsmirigy hormon kell szednem,2 hétig fél majd egész(50),6 hét múlva vérvétel és hozzá vissza,és egész terhesség alatt 6 hetente,és készüljek fel h életem végéig tartó kezelés lesz.Elvileg most ezzel kivédjük a vetélést,ő azt mondta a baba 10 hetes koráig kell belőni a jó eredményt. Nem TSH-t nézünk tovább hanem T4 és anti TPO mert a hcg emelkedése a tsh-t csökkenti,de ez fals eredmény picit ezért nem azt nézik terhességben.Mondta h kár h nem terhesség előtt mentem akkor könnyebb lenne kezelni,de reméli h nem lesz gond.
Hát legalább azt már tudom miért vetéltem el és nem magamat hibáztatom hogy zumbáztam vagy bármi..
Claire,tündériek de mit keresnek az asztalon?
Clarika Tomi is hisztis biztos a bezártság,nemigen voltunk kint,jó lesz már a tali,felőlem lehet holnap is!Meg holnapután is
Dia a fejfájás mondjon le