A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

szerintem amig nem a gyereket vagjuk foldhoz duhunkben( bocs morbid, de van ra pelda :( ) addig tok normalis ha valakibol igy jon ki a duh.
en is az a jo nagyot karomkodok vagy valmit odacsapok tipusu duhongo vagyok, de ez ajobbik fajta duhom, ha hallgatok akkor nagyob bgaz van :lol:
Vendég

Titi!
Pedig annyira könnyűek a kódok, hisz délután nem ehetsz széphidrátot, fehétjét és zöldségeket igen.

Én pl. mindig úgy diétáztam h reggel ettem rendesen, aztán déltől már nagyon lightosan, sok gyümi, zöldsággel és folyadékkal.

Lehet h neked előtte még vízteleníteni kellene, erre jó a csalántea.

Levi Hammázott? Szokott még tejcsit kapni?

Anyjuk!
Én nem tudom h lehet-e felfázni egy kismanónak.
Nagyon szép a lánykád!
20150601134430

Anyjuk!
Reméljük Anna hamar kilábal a náthból.....amugy nagyon csini ebben a sárga szerelésben. Meg látom jól elvan a járókában.

Hát nálunk nem tudom miért van az, hogy minden napközbeni elalvást egy nagy hiszti előz meg :?

d.dodó

Marcsi! A lányom is szörnyű néha, 14 éves. Mi lesz 1-2 év múlva? :cry:

Kép
dittke

Anna ma iszonyat jol elvan. komolyan reggeli utan egy orat tok csendben elnezelodott, es most is mar vagy feloraja jatszik. igaz ilyenkor van a hangos idoszak, de sikkantva elszorakoztatja magat:)
Vendég

Viki; koszoni a bokot Anna:)
Vendég

Anna édi, és ügyes!

Kép
dittke

Megyek vasalni! :cry: Jók legyetek! :D

Kép
dittke

Dittke!
Hzzánk is jöhetsz ;)

Dundusom alszik és álmában mosolyog Kép
20150601134430

sehol senki:(
pedig kicsi lanyom elaludt... na mindegy akkor megyek fozni
igaz csak paprikas krumpli les
nem nagy melo
ja de a ruhakat is le kell szednem meg mosnom is kell
mindegy azert itt itt vagyok:)
Vendég

viki!
Azt mondják, ha a baba álmában mosolyog, akkor éppen pisil :).

d.dodó

Én vagyok, míg Dundi alszik. Gyorsan kisütök holapra az ebédnek valót, de fél szemem itt. :D
20150601134430

Sziasztok!

Túl vagyok a fogászaton, betömték a bölcsesség fogam, nem fájt :lol:

Jázmin ma már mérhető mennyiséget evett almából! Haladunk, ha lassan is!

Nagyon tündérek a videók! Jól rászoktunk a videó feltöltésre :lol: Jó nézni őket!

Ami! Sajnálom, kitartás!

Vidokata! Roli most jobban van. Alig köhögött az éjjel! Majdcsak rendbejön, de tuti a foga miatt lett beteg!

Kép
szly27

[quote="d.dodó"]v írta:d.dodóiki!
Azt mondják, ha a baba álmában mosolyog, akkor éppen pisil :).

Ez jó! Még nem hallottam! Kép KépKépKépKép

Lizy jól van?
20150601134430

Én azt hallottam, hogy ha álmában mosolyog, akkor a cicivel álmodik!

Kép
szly27

Tudtam h elfelejtem a lényeget!

Bencuri!
Szonja arany szívem nagyon szép! Ha felébred Lacus megmutatom neki!
20150601134430

[quote="szly27"] írta:szly27n azt hallottam, hogy ha álmában mosolyog, akkor a cicivel álmodik!

Jobbnál jobb!

Apukád hogy van?
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:14-kor.
Vendég

Hát eléggé fáj neki, mert elfertőződött a seb egy része. Minden nap mennie kell kötözésre a kórházba, ahol kinyomkodják belőle a folyadékot és újrakötik. Kapott antibiotikumot is. Már tegnap azért nem fájt neki annyira mint eddig.

Kép
szly27

Anyjuk, Kata válaszolt. Egyáltalán nem biztos hogy beteges lesz. Mondjuk van ebben némi genetika, de simán lehet náthás ilyen időban, amikor esik, emelkedik a hőmérséklet 10 fokokat.
A felfázás húgyhólyaggyulladást szokott okozni, szerintem akkor nem lenne jókedvű, hanem sokaz sírna, mert az nagyon fájdalmas.
A C vitamin jó ötlet! Reggel ugye azt mondtad, hogy nem szoptatsz csak fejsz? Tudod, 50 ml elegendő egy nap az immunológiai védelemhez, úgyhogy ha annyit tudsz fenntartani, az is segít...

Úgy kérdeztem Viki, hogy Lackónak még jön az orrából?

Bogi irtó édes volt a képeken meg a videón is...Mikor néztem, Adél mellettem feküdt a játszószőnyegen és úgy megijedt a kurjopngatástól, hogy elkezdett bömnizni :) Ilyen ijedősek vagyunk!

Tita, jobban eszik Levi?

Szly, jobbulást apukádnak!

Bencuri, Szonja nagyon cuki a képen!

Katak, Dóriról régen volt kép!

Gergő milyen nagyfiú már, hogy főzelékezik!

Én 2 hét múlva kezdem a gyümölcsöt , már várom....

Kép
andkata

Sziasztok!

csak beugrottam egy percre köszönni nektek, de még mindig nem jó a számítógép, talán holnapra meglesz, akkor tudok végre jönni többet :?

Babaképeket azért megnézegettem, nagyon édik :wink:

Anyjuk,
köszi, de nekem most sok annyiért a kendő-főleg hogy van 2 sima megkötősöm is, inkább varrok én egyet :wink:

Kép
kimma

az en lanyom mar ki is aludta magat :evil:
Vendég

viki!
Köszi a kérdésed, jól van Lizy....itt játszadozik mellettem a szőnyegén.....most épp jól elvan egyedül.

d.dodó

Katak: koszonom! sikerult megnyugtatnatok!
50ml megvan. szopik is, csak jol nem lakik vele. mondjuk ma eddig 3szor szopott es most kapott egy adag tapit is.

Kimma: semmi gond.

Kata: az ismerosodet erdekli a kendo?
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:15-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:15-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:15-kor.
Vendég

Kata szerintem akkor most mérd a súlyát naponta. 1-2 napot várhatsz- hátha csak átmenti a zavar- és ha csökken, akkor érdemes mérni a szopit is. Csak mint ötlet. Lehet hogy azért alszik be, mert úgy kb mégis elég neki, nem?

Könnyű megkötni Tamara? Mert akkor szerintem én megveszem neki ajándékba, Kb 160 cm magas, szerinted akkor elég lesz neki?

Kép
andkata

Vannak napok hogy Adél is többet alszik... a megszokott 3-4 óra helyett akár 5-6-t is... Hülye nyomi idő van...

Kép
andkata

VKata!
Lekopogom sokkal jobb lett. De az étvágya is nagy a fiatalembernek! Tegnap nem kellett pótolni, ma kapott 40 ml pluszt ebédnél.

Anyjuk!
A lényeg h műxik a szopi! Az h ki kell egészíteni ne izgasson.

AKata!

Értem most már a hurutos dolgot! Hülye vagyok én az orvosi szakszavakhoz!

Bencuri Viki!

Szonjus arany szívem nagyon szép! Lacának megmutatom ha felkel!
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:16-kor.
Vendég

az en kicsi manom:) Kép
basszus meg a kockaja is sarga:)
Kép

ja igen, nekunk a kockaink: 3 db fisher price( vagy ezt mar irtam? ) es mindegyik mas szinu es mast tud
Vendég

Én is aggódok azért h hízik-e rendesen, de nem merem naponta mérni, csak hetente 1szer.

Tessék mondani Dóri apunka h csináljon új képeket!
20150601134430

Anna nagyon szép! Nekem még mindig hasolít Adélra! nem uaz a postásotok? :roll: :roll: :roll: :roll:
20150601134430

Elég nagy utat kellene bejárnia annak a postásnak... :wink:

Kép
andkata

Ha kell egy kis táp, akkor kell...Viki.
Én már legalábbis így vagyok vele...

Kép
andkata

Ennyit Adél is szokott fogyni, Kata egyik napról a másikra. Pisilt-e pont vagy nem. :) Ezen is múlik...

Kép
andkata

Viki: a postasunk olyan undorito ferfi, hogy ha o lenne az egyetlen a foldon sem nyulnek hozza egy ujjal sem:)

Kata: ez karikas kendo: a karika altal allothato mindenfele magassaghoz:http://www.freedomslings.co.uk/
Vendég

en soha nem mertem Annat es nem is fogom, legalab ezen nem idegesitemmagam :lol:
Vendég

AKata!
Én is ezt mondom! A mai eszemmel már nem borulnék ki, mint ahogy tettem az elején a táp miatt. A lényeg hogy nőjön.

Bár szerencsére nem vészes mennyiségű tápit kap a legény, ha szükség van rá.

Így alszik a cicafiúm!

Kép
20150601134430

magamat sem merem, de merleg nelkul is idegesit ahogy kinezekl :?
Vendég

Az nem látszik h a lába kilóg a takaró alól, de ha betakarnám tuti megébredne. :lol:
20150601134430

Sziasztok!

Akata, puszit küldünk Adél baba pofijára, nem akartuk megijeszteni :oops: !

Bogi, mostanában már teljesen leszokott az alvásról :shock: , ma eddig kb. 20 percet aludt.

Bár ma extra nyűgös, biztos a tegnapi oltás viselte meg. Most mértem a hőjét, 38.0 kereken (levonva). Remélem nem megy feljebb! Én 38.5-nél adok kúpot. Most elaludt végre.
Az előbb kb. 45 percet sírt folyamatosan, sehogy sem tudtam megvígasztalni. Annyira szörnyű volt. Tejcsi sincs túl sok, de üvegből nem fogadta el, gondolom nem éhes.
A popsija is kicsit piros, neogranormonnal kenem.
Szóval, most nincs jó napunk!

Ti a köldököt hogyan tisztítjátok, nem szokott a fürdető benne maradni?

Csilla

Kép

Kép
csillala

Levi 2-kor ébredt, szépen bevette a gyógyszereket és megette a főzit csak egy kicsit hagyott.
Én próbálok neki tápot adni, de nem gfogadja el csak nagyritkán sikerül megerőszakolnom.

Sajnos én is tudok cifrán káromkodni, ha elfogy a türelmem :oops: :oops: :oops: és olivér eltanulta. Úgy sajnálom és úgy visszafordítanám, de nem lehet. Tegnap is anyósnak nevetgélve ismételgette k...a anyját, hülye... Nem is folytatom.Eddig is megvolt rólam a véleménye hátmég most. :cry: :evil:

Anyjuk: Nagyon édes Anna babuci. Nekünk is van olyan zoknink és pont sárga.

VKata: biztos Dórika most okosodik. Azt mondják alvás közben nőnek és okosodnak. :lol:

Akkor Levi ezért nem mosolyog álmában. :lol: :P :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Semmi gond, Csilla.

Fülpiszkával kiszedheted szerintem a bennmaradt fürdetőt, de nekünk nem szokott... Sajnálom Bogót, remélem holnap már jobb napja lesz!
Adél meg rászokott az alvásra...

Lackó nagyon édes! Adél is már több mint másfél órája nyomja, egyszer sírt fel...

Kép
andkata

megettem egy doboz merci csokit! :( Aztán csak csodálkozok hogy nem megy le a hasam. de egész nap olyan éhes vagyok!

Most jöttem rá, hogy ma fürdetésig egyedül leszek Lizyvel, mert apa ping-pon-ra megy.

d.dodó

Én is akarok Merci csokit!!!

Kép
andkata

akata!
Kaptam szülinapomra.....

d.dodó

en is multkor mercit ettem, meg jo hogy tolem kapta ferjem az eskuvokor, erre szinte az egeszet en ettem meg :oops:
Vendég

itt volt az unokatesóm, felvette Eliotot, és elkezdett vele játszani. erre a fiam elkezdett hangosan nevetni!!! még soha nem csinált ilyet. arra is nehéz rávenni hogy az emberre figyeljen, mosolyt is elég nehéz kicsalni belőle (mosolyog ő, de nem akkor amikor mi akarjuk...) erre unokatesómat csak nézte ezerrel és hangosan kacagott rá!!! olyan boldog vagyok!!!!!!!!!!!!! :)

KépKép
muffin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?