A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:12-kor.
Vendég

Na király! Laptetőre írtam ezt! :oops:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:12-kor.
Vendég

Ma megint keveset alvós napunk van, pedig sétálni is voltunk. Akkor ált aludni szokott, de most 15 perc pupu után felébredt és visított mint egy malac. Kénytelen voltam felültetni hogy kilásson a mózesből. Akkor volt csak csendben. Asszem holnaptól sportkocsival megyünk :roll:

Mosógép úgy néz ki javulgat. A mai mosásnál is köpött ki egy csomó algás undormányt, de most a ruhákon nem volt. Remélem ettől csak jobb lesz!

Muffin - édes a tökruha! Nagyon-nagyon örülök a kacagásnak! Remélem most megnyugszol egy időre ami a fejlődést illeti!!! :wink: Egyébként Nóri sokat mosolyog de nagyon ritkán szokott így kacagni. Még nincs egy hónapja hogy először csinálta úgyhogy ebben Eliot megelőzte! :)

Ki kértdezte a múltkor a textilkockákat? Talán Véda? Nem biztos! De találtam a teszveszen ha valakit érdekel:
http://teszvesz.hu/item470702689_kreati ... orgos.html
Vendég

Váááá...nem elég, hogy apácska ma ping-pongra megy, de épphogy hazaért, már indult is, mert akivel kocsival megy, az még előtte el akar ugrani a boltba is...kérdezi mit hozzon...mondom mivel nem tudom minek milyen ára van ott, és semmi konkrétum nincs, igy nem tudok válaszolni....én úúúúútálok igy vásárolni, hogy nem vagyok ott! :evil: Én csak ide akartam volna a tömbünk aljába lejutni a boltba körülnézni...mondtam is ha hazaér, lemennék (mondtam neki ezt ebédszünetben) azt mondja jó.....na hát frankón le tudtam menni.... :twisted: :twisted:
Épphogy csak ledobta a táskáját, felvette a pig-pong ütőt, és indult!

d.dodó

Wera: ezek a kockak nagyon jo aron vannak!

Muffin: latod ugyes ez a kislegeny! Anna pl meg sosem kacagott. Nevetni szokott de kacagni nem. Szoval mint mindenkire eliotra is igaz, hogy minden gyerek mas, es mas utemben fejlodik, stb...
Vendég

mi setaltunk picit tok kellemes az ido. anna beis aludt igy alvasi rekordot tontottaz elmult idokhoz kepest, delelott mafel delutan 20[perc majd most 40. igaz miota felebredt uvolt, de nagyon :shock: :?
Vendég

Sziasztok!

Nem nagyon van időm, de ezt el kell mesélnem!

Ma először főztem Vikinek kajcsit. Eddig vettem a bébiételt! De ma csináltam neki sütőtök-alma-krumpli pempőt! És majdnem 2 bébiétles üveggel megevett! (Akkora a tányérkája) Egy szó nélkül! Csak úgy nyelte!
Én most olyan boldog vagyok!!!!

sz.andi

bocsanat: Eliot
Vendég

hu Andi, nem semmi evokeje van. nagyon ugyik vagytok!
Vendég

Andi!
Nagyon ügyi Viki, hogy ilyen sokat evett....ráadásul a te főztödből!! Látod, fincsit tudsz főzni..... ;)

d.dodó

Akata, írtam privit!
Lécci, ha tudsz válaszolj!!!!
Köszönöm

Kép
Kép
patr

Sziasztok!
Nemrég értünk haza,Domi már alszik is,kicsi hőemelkedése volt,így adtam neki kúpot,nehogy éjszaka felmenjen neki.

Én meg ismét kikötöttem a fogorvosnál :( már kezdem nagyon unni-két fogam miatt mentem,egyrészt a régi miatt,amiért már sokszor voltam,másrészt a másik oldal felfedeztem egy likilukit.A likilukissal foglalkozott most csak,kifúrta,de mint kiderült,nem biztos hogy megmenthető :cry: Merthogy belenőtt a fogín,meg belül rossz,vagy mit magyarázott-betömködte gyógyszeres vattával,két nap múlva ki kell szednem és a lukba egy másik vattát rakni,aztán jövőhéten visszamenni,és meglátjuk menthető-e vagy húzni kell-remélem nem :cry: és akkor nézi majd meg a másikat is-nagyon elegem van már.Szerencsére nem fáj most amiben vatta van,csak lüktet,és megvan dagadva egy kicsit kívülről.

Szly-remélem neked jobban ment a fogorvosi dolog,mint nekem.

Kép
Kép
Kép
kike

Vkata, neked is írtam!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Babaképek nagyon édesek, és a videók is amit feltöltöttetek.

Wera remélem minél előbb megjavul a mosógéped. Nálunk apa pont nyáron csinálta meg, ugyan ez volt a probléma, ő ecettel mosta át legalább 3-szor, de utánna sajnos még egy darabig nekünk is jött olyan nyálkás izé, de mostmár tökéletes. :)

Muffin nagyon örülök, képzeld még Vivi se kacagott sose, csak mosolyogni szokott mint a tejbetök, de még sose nevetett hangosan.

Kike remélem megmenthető a fogad, anyukám mindig mondja hogy menjek a fogam csináltatni, de én annyira félek hogy sose megyek el, csak már mikor fáj de nagyon. :? Szóval irigyellek hogy ilyen becsületesen járod a fogdokit.

Kép
linda24

Linda:köszi :) Én is félek tőle,meg utálom is,de tudom milyen nem aludni éjszaka a fogfájás miatt,így inkább megyek-de remélem már nem kell sokáig. :roll:
Bizony ez most fájt is,meg vérzett,és ugye még be sincs töve,csak vattával,de ez van,mit tehetnék-csak reménykedek hogy nem kell kihúzni.

Kép
Kép
Kép
kike

és szerintem addig menj amíg nem fáj,mert ha pici a luk rajta az nem fog fájni ha betömi,rosszabb ha akkor méssz mikor már nagy a baj.Bár nekem nem tűnt kívülről nagy bajnak,hanem belül az.

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:13-kor.
Vendég

Katák!
Mindkettőtőknek nagyon-nagyon köszönöm!!!!

Kép
Kép
patr

Amúgy, majd egyszer talán sikerül előkerülnöm, csak a héten őszi szünet van, négy gyerekkel, (kivéve amikor öttel, öcsém kisfia is becsúszik időnként) akikből kettő beteg, de azért annyira nem, hogy feküdni kéne, viszont folyamatosan rájuk kell szólni, hogy ne rohangálj, ne kiabálj, mert köhögni fogsz! :?
Szóval nem unatkozunk.

Egy csomó mindenre akartam reagálni, de egyszerűen nem megy!

Viszont a jövő heti taliban én is benne vagyok, attól függően, hogy hol lesz, szívesen összegyűjtöm az utamba kerülőket. :lol: :lol:
Azt hiszem, hogy az idegrendszeremnek szüksége van egy kis talira veletek!

Kép
Kép
patr

Kike tudom hogy kéne mennem, mert bizony jártam már ugy hogy nem mentem el egy lyukas fogammal, és aztán gyökérkezelés lett a vége. Csak rákéne magam beszélni. De nem megy. :?

Kép
linda24

Egy hete volt Domi 7810,most meg 7860-ez nem tudom jó hízásnak számít-e :roll: :?:

Patr:hát el is hiszem hogy nem unatkozol ennyi gyerek mellett-kitartás :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

hat amennyi a betegeskedo gyermek nem tudom mi lesz a talival :( mi lehet nem gyogyulunk meg addigra
:cry:
Vendég

Linda:én pedig rábeszélnélek!!!Gondolom nem kellemes a gyökérkezelés se,bár nekem eddig az nem volt.
Nekem is mindig összeszorul a gyomrom,és tök ideges vagyok-de ha menni kell hát menni kell!Szóval hajrá-uzsgyi neki,és menjél el :wink: Nem bánt a doktorbácsi,vagy néni,csak megkóstol-tudod :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Hétfőn megyek vissza,szerdán meg viszem Domit a három hós-pedig lassan már négy lesz-csípőellenőrzésre.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, Zsolti fogyott, az elmúlt héten! :lol: :lol:
Pedig becsszó nem fogtam fogyókúrára! :lol:

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Ne haragudjatok a zavarásért, egy programot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. :)

November 12-18 között a mamami lelkes csapata megrendezi első Nemzetközi Babahordozó Hetet, melynek keretein belül hordozós tanácsadás, fotókiállítás a babahordozásról, divatbemutató és érdekes előadások, beszélgetések várnak, babahordozásról, testközelségről, szoptatásról, a kisbaba valódi igényeiről.

Részletes program itt:

http://hordozas.hu/hordozashete/index.html

Szép napot!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Most van egy kis szusszanás....
Nem olvastam vissza, csak felületesen... :oops:

Szly!
Bekukkantottam Ancsa topicjába, a dokija burkot repesztett neki.
Kíváncsi vagyok már nagyon! :wink:

Te tudod!

Kike!
Domi súlyát láttam, szerintem tökéletes gyarapodás!

Patr!
Küldtem neked mailt, remélem, nem haragszol!

Szerintem is jobb korán menni a dokihoz! Nem szabad megvárni, hogy fájni kezdjenek a fogak!!!!

A gyökérkezelt sajnos már nem ugyanolyan!

Muffin!
Eliot csodaszép!
Örülök, hogy a karmerevítőt már le tudtátok venni!
Hidd el, szépen visszatér minden a rendes kerékvágásba!

Emma kacag hangosan, viszont ez az összes tudománya...
Nem forgunk sem oldalra, sem semerre... :roll: lusti... :wink:

Beteg gyerkőcöknek mielőbbi gyógyulást!!!
vigyázzatok magatokra! Bocsi, akinek nem reagáltam, de bőgés van, rohanok!
Vendég

Sziasztok!

Hú csajok,elmentem tornázni és kivagyok cserélve!
Annyira jól érzem magam! :wink:
Hétfő -szerda-péntek lesz,Apa így nézett :shock: :shock: :shock:
Azt mondta csak szerdáról volt szó! :cry:
Meggyőztem hétfő-szerda,pénteket nővérem vállalja!
Olyan jó volt kimozdulni!
Áron Apával volt,"befosott,lehányt és üvöltött",így fogadtak!
Nem altatta,úgyhogy szuper volt!
hatalmas vigyorral fogadott,megfürdettem,megetettem,kapott egy Nurophent és az üveg végén elaludt!
Jupijééééééééééé
Nemtudom meddig fog tartani,de remélem legalább hajnalig!

Holnap biztos félhalott leszek!

Most megyek és megjutalmazom magam egy almával!
Bocsi,hogy csak magamról,ma erre tellett.
Dobok még friss fotót!

Jó éjt mindenkinek,holnap benézek!!!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

hu ez a hordozos program nagyon beinditott!:) Valaki jon ra?
En mondjukmegceloztam a kiallitasmegnyitot raschburg jenovel, a szombati eloadast a pszichologussal, tan a vasranapit is Szirka mamajaval( persze ha ferjem vallalja a ket delitant Annaval) meg a kerekasztal beszelgetest a hordozasrol. Meglatjuk ha ennyire nem is de legalabb egyikre lejutok majd!
Vendég

Ami: irigyellek a torna miatt, en ha nem szoptatnek sem tudnek jarni, mert ferjem mindig maskor vegez a munkaban. de majd nyomom itthon( ha ha ha)
Vendég

Zsolti elaludt fél nyolckor. Fél kilenckor a nagyok felébresztették.
Most leshetem, hogy mikor tudom elaltatni! :cry: :evil:

Viszont azt nem írtam, hogy tegnap előtt átfordult a hátáról a hasára! és pont sikerült megörökítenem!
Ha lesz időm (vajon mikor?), akkor felteszem.

Marcsi, dehogy haragszom, ha lesz időm :lol: még válaszolok is! :lol:

Kép
Kép
patr

Ezt most kaptam! Szerintem nagyon ari! :D

Két kis magzat beszélget egy anya hasában:

Te hiszel a születés utáni életben?
Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt
is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.

Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is,
hogyan nézne ki?

Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt.
Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.

Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp
nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De
mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a
köldökzsinór már most túlságosan rövid.

De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínuleg minden egy kicsit
másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.

De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet
egyszeruen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös
zsúfoltság a sötétben.

Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de
mindenesetre meglátjuk a mamát, és o majd gondoskodik rólunk.

A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ö mégis hol van?

Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetoen élünk.
Nélküle egyáltalán nem lennénk.

Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát
nyilvánvaló, hogy nincs is.

No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt
is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg
azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk.
Vendég

[quote] írta:ron Apával volt,"befosott,lehányt és üvöltött",így fogadtak!

Ami! Bocsi, de :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök h jól érzed magad! Rád fért már egy kis kikapcs! Remélem tényleg el fogsz tudni járni. Tornázz helyettem is!!! :twisted: :wink:
Vendég

Itt ülök, Zsoltival az ölemben, semmi kedve aludni.
Viszont a nagyok alszanak mind a hárman, illetve Zsu még olvas, de már ágyban.

Kép
Kép
patr

Újra itt!

Megintcsak csupa édibédi babát láttam! :D

Wera! Nagyon jó! :D

A vizsgálaton minden szuper volt! Kis szívünk a lehető legszuperebbül működik! Levi lökte a rizsát az asszisztensnőnek, a doktornéninek pedig megmutatta, hogy milyen ügyesen tud az oldalára fordulni (ugyanis tegnap óta ez is működik, de még hogy!).
Szívuh volt, mikor meghallotta a saját szívecskéjének a hangját, kikerekedtek a szemei majd elkezdett vigyorogni! :lol:

Holnap pedig szurira megyünk. Kíváncsi vagyok, mennyit mutat a mérleg!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szerintem szép pár 8) :lol:
Kép Kép
Vendég

IBM! Örülök, hogy ilyen jól esett a torna! Legalább Te eljutottál közülünk.. :roll:

Patr! Én is azt hittem, hogy ma sohasem fog elaludni, aztán letettem és öt perc alatt álombaragcsálta magát a kezein. 8)

Wera! Láttam azt a képet, amin az új nacidat mutogatod, és feltételezve, hogy Te feszítesz benne, hát...nehogy má még tornázni is akarj! :shock: Két hét és pálcikaember leszel! :lol:

Rajtam viszont még mindig 20kgfelesleg van... :cry:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Wera! Összeadtad őket? :lol:

Kép
dittke

Dittke - igen! Ami utólagos engedelmével! :lol:

Kriszti - én vagyok a nadrágban és már csak 5 kg plusz van rajtam, de olyan fos vagyok! Mondjuk egész életemben sportoltam, így mondhatni soha nem volt gondom a testemmel. Most meg ruha nélkül boáááá!!! :twisted: :lol:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:13-kor.
Vendég

remélem nem haragszotok meg!!! ;)

Kép

Kép

Kép
timi1982

Kép És hozzám ki jön feleségül? :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

HÁHÁ Timi!!! :lol: Erre én is gondoltam csak még mindig lusta voltam letölteni ezt a programot! :lol: :lol: :lol: Köszi! Ami majd néz nagyokat holnap ha jön! 8) :wink:
Vendég

Timi - linkeld már be nekem légyszi ennek a képszerkesztőnek a varázskódját! :D Köszi
Vendég

wera!
2 perc alatt meg volt a fotó! és most hogy a törpe már durmizik... mosogatás helyett pont kapóra jött hogy lefoglaljam magam! :D

Kép

Kép
timi1982

www.ladyj.extra.hu

itt megtalálsz minden segítséget :D
egyébként szerintem más progival is meg tudod csinálni. de itt van a progi is meg hozzá egy csomó minden. képek, hátterek stb.

Kép

Kép
timi1982

kriszta!
Majd Lizy! ;)

d.dodó

Sziasztok!

Bocsánat, hogy megint eltűntem. Nem is voltam képes visszaolvasni... :oops:
Az éjszakáink elég gázosak, meg az utóbbi napokban a nappalok is sűrűbbek. Amikor Luca alszik, vagy éppen hajlandó egyedül ellenni, próbálom utólérni magam a háztartásban.
De ígérem, amint rendeződnek a dolgok, jövök gyakrabban!!!

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép
sziszka82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?