Sziasztok!
Panaszkodhatok kicsit így reggel? Rohadt-rohadt-rohadt hurut! Ha tegnap 60-szor nem szívtam a kicsi orrát, akkor egyszer sem... és amikor már nem hányt, akkor úgy köhögött, hogy mindig tele volt tőle az orra, olykor már a porszívó is túlmelegedve leállt...
de legalább jön ki a cucc.
Közben Otit meg csak nézni és instruálni tudtam, egy percet sem tudtam vele leülni autózni

Anyukámék épp tegnap mentek el egy egynapos kirándulásra, Apa meg este koncertre, fél 3-kor jött haza, szerintetek felébredt egyetlen orrszívásra is????

... szerintetek elment időben dolgozni, hogy időben hazaérjen hozzánk????

még most is alszik. belőlem is dől a szotty, amikor alhatnék - pl. most -, akkor sem tudok, de az, ugye, tök természetes, hogy itthon vagyok és teszem a dolgom, meg se kérdezte, ne jöjjön-e haza segíteni. Semmi bajom nem lett volna a koncerttel, ha nem lenne ilyen beteg a kicsi, és nem lennék egyedül itthon az aggódással meg a felelősséggel... na mindegy, uff, kiadtam a gőzt...
ami, ügyes vagy a tornával!
kb. egy hónapja elkezdtem futni, csak úgy langsam, de kb. 3x jutottam le... azóta a hasam külön mozog, ha netán szaladok...
lányok, diétával óvatosan!
apropó, evés: jól látom, hogy a csak szopis babákat is szokták már kínálgatni mással 3-4 hónaposan? Most épp Dodó jut eszembe, aki már adott mást Lizynek. Vagy ez csak Svédo.-ban szokás?
szly, kike, jobbulást a fogaknak!
még olvasni is rossz, annyira utálom a fogorvost, és annyi fogam áll szinte csak tömésből... nem merek belegondolni, mi lesz pár év múlva...
muffin, eliot nagyon édes lehet vigyorin!
bogi, anna, szoni, lackó, iza, vivi, nóri gyönyörűek - remélem, senkit nem hagytam ki, ha igen, bocsi!
ah, anyákok, házasságszerzésből már milliomosok lennétek!
titi, káromkodás

néha Oti is próbálkozik, mert nekem is ki szokott csúszni, de akkor megbeszéljük, hogy az nem okés. Mondjuk, próbálok következetesen virágnyelven rondán beszélni, pl. a manóba, basszuskulcs, jesszumpepi - utóbbi kettőből alkotta Oti a basszumpepi-t
De pl. ha nagyon barom autósokkal találkozom, olykor bemutatok nekik. Na képzeljétek, egyik nap mentem érte az oviba, erre beáll elém, és úgy bemutatott nekem az 5 centis középső ujjával, hogy csak röhögni bírtam rajta

amúgy sztem nem én voltam a rossz példa, hanem a Balu nevű csoporttársa, aki nekem mumus, de Oti valamiért felnéz rá, akire folyton rászólnak, aki csúnyán beszél, és akitől szerintem Oti megtudta, hogy bácsik is szoktak egymással aludni, meg nénik is....

persze próbálok finomítani, hogy amikor Apa kirándulni ment a barátaival, ők is együtt aludtak... egyelőre működik
na megyek, kicsi Natikám megint szörcsög.