A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Köszi Timi! Az a baj hogy már ócska a gépünk és sokat nem bír el meg már az immunrendszere is elég gyengusz, mindig benyel vmi hülye vírust... :twisted:

Nah, elteszem magam holnapra. Előtte persze még nekem is mosogatni kell! Fúdeútálom! :x

Jóéjt! :wink:
Vendég

Jaj de jó!!!!!!!!!!!!!!
Köszike,le is mentettem Apának!
Még gyorsan benéztem de mostmár húzok pupuzni,Áron már 1X felébredt! :shock:
Úgy sajnálom annyira kínozza a foga!

Na jó éjt!
Holnap jövök!

Kép

Kép
ibm

Dodó! Oké! :wink:

Na megyek, mert mindjárt kiesnek a szemeim olyan fáradt vagyok.
Hála égnek Apa is alszik már, úgyhogy nem fog nyaggatni... :oops:

Jó éjszakát!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

kriszta!
jó neked. nálunk még fent van, még dolgozik. rendelget ezt-azt meg navigációt szervizel.
én meg nézném a kigyós filmet... de már fáradt vagyok. és ha még ő is nyaggat... tegnap megusztam mert elaludtam :D :D
de ma is kb. olyan fáradt vagyok mint tegnap, ha nem jobban... :oops:

Kép

Kép
timi1982

mindenkinek csodaszép babás álmokat kívánok! és zökkenőmentes, babasírásmentes éjszakát!!!
Kép

és akinek van ereje, még e mellé is befeküdhet ;)
Kép

Kép

Kép
timi1982

Szép Jó Reggelt!

Viki! Lacus édesen alszik a képen!
Nekem Anyósom mindig azt mondja ha nevet álmában a baba akkor játszik vele az angyala ,ha sír akkor meg elveri az angyala!

Hene! A videó szupi! Gergő nagyon édi! :D

Csilla! Bogi is nagyon édi! :D

Bencuri! Szonja is tüneményes! :D

Anyjuk! Anna is nagyon szép csajszi!

Wera, Ami! Gratula az ifjú párnak! :D Szépek együtt! :D

Kriszti! Édes Levi manó is! :D Látom nem vagyok egyedül a nyagatással!

Wera! Jó a történet!

Muffin! Szabival Nekem is órákat kell szórakoznom, hogy röhögjön. Ezzel szemben Apósomat meglátja és síkitva kacag Neki! Mindig annak produkcióznak akit ritkán látnak! :D
Vendég

Jó reggelt!

Pattikám!

Kitartást a gyerekekhez! Jobbulást a betegeknek!

Ami!
LÁtom apa kapott egy kis Áronci féle kiképzést! Örülök hogy mész tornára, szükséged is van egy kis kikapcsolódásra! :wink:

A képei láttán amúgy még mindig nem hiszem el h kis ördögfióka!
Olyan szép!!!!!

Kriszti!
Örülök h minden rendben volt! Új Levi képek?

Timi!

A montázsod szuper!!!!!!!

Összmontíroznád Lacit és Szonját is? bocsi csajok, de új szerelmünk van! apának mutattam tegnap és teljesen beleszerelmesedett ő is

Sziszka!

Kitartást neked és várunk vissza!

Kriszti, Timi!

Ejnye bejnye! Kibújni a házastársi kötelezettségek alól?

Babu!
Apósom is nagyon meg tudja kacagtatni Lacit.

Bár Dundinál a gülü gülü kifejezésre is beindul a röhögés, de tegnap a pity pang is nagyon népszerű volt. :)

Tengpa voltunk Vöegellébe, maradt még utalványunk. Vettem egy frankó kis sötétbarna korddzsekit télire + farmert. Apának is vettünk pulcsikat, pólókat.

Dundó negyed 5kor kelt, meg 6 után, mikor apája is felkelt :shock: ennek mondjuk nem örültem, mert simán horpasztott volna még, de apája megsimizte, megpuszilgatta, megszeretgette és a büdös kölök szeme kipattant. Most a játszón küzd az elemekkel.
20150601134430

Sziasztok!
Ez a képszerkesztő,amivel tök jó képeket csináltok csak 30 napos?Azt hittem végleges. :roll:

Domi most is jól aludt,7-től fél 5-ig,aztán 7-kor hami,és megint alszik.

Kép
Kép
Kép
kike

Viki, vigyázz, Szonja szive Zsoltiért dobog! (már amikor nem fakad sírva tőle! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:08-kor.
Vendég

Patti!
Nem adjuk meg magunkat olyan könnyen! Ha harc, hát legyen harc!

Rég láttam a szépszemű fiadról képet!
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:09-kor.
Vendég

Kata!
Nálam jól műxik!

Hogy aludtatok? Dorcsiról csinált apa új képeket?
20150601134430

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:09-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:09-kor.
Vendég

Vkata - a profilodban át tudod állítani az időzónáknál. Most +2 órás van beállítva, válassz egy +1 órásat és akkor meggyógyul! :D
Vendég

8)
Vendég

Mellesleg jó reggelt! :)

Kike - örülök h végre jó éjszakátok volt!

Nekünk úgy ahogy...

Kata - normális az hogy Nóri 5-6x kakil egy nap? És borzasztóan hígat, mindig kifolyik mindenből :roll: Ez csak akkor van ha csak anyatejet eszik, ha kap főzeléket akkor keményebb, de nem mindig fogadja el. Illetve eddig csak 2x ette meg összesen :?
Vendég

Ilyenkor reggel mindig jókodik :lol: , elvan a kiságyban. 56x megpördül minden irányba. Néha sikít ha beszorult, akkor ki kell szedni a rácsok közül :twisted: :lol:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:10-kor.
Vendég

Kata - én még nem próbáltam azt a teát. Én a Laktoherbet vedelem, függetlenül attól h használ-e...
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:10-kor.
Vendég

Katus én még nem ittam ilyet.

Nekem a ricinus commnis vagy a köménymag leves szokott bejönni + a sok fejés.

Bakker! Mostanában Laci olyan erővel szívja a cict, mint egy kis piranha :roll:
20150601134430

8)
Vendég

Óh, ez jó hír, köszi! :D Csak győzzem pelenkával meg mosószerrel... :P Brutál sok fogy! Gondolom akkor nálatok is.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:11-kor.
Vendég

Dundinál vas. óta nem volt rotyi, pedig ú is naponta szokott. De nem húzza magát, kedve se rossz. Kapott tegnap kis mecsekteát, de csak úgy fintorgott.
20150601134430

Kata! Én ittam Fitolacot de nem volt olyan jó hatása mint a Laktoherbnek és ráadásul fájt tőle Szabi hasa! Kevesebb nem lett tőle de több se!
Vendég

Babu!
Te mennyit szoktál naponta lefejni? Kap Szabcsi tápit is?
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:11-kor.
Vendég

Csajok! Nem csinálunk egy új topikot a kedvenc webhelyeinknek? Oda be lehetne tenni minden hasznos oldalt (pl sütis néne receptjei :lol: ) és nem kellene folyton visszakeresni vagy kérdezgetni egymástól.
Vendég

Viki! Szabi naponta 5-ször eszik 200 ml= 1liter! Ennyi általában szokott lenni ezért szerencsére csak ritkán kap tápit! Hétfőn kapott utoljára tápit egy evésnél!
Vendég

Kata köfi! ;)
20150601134430

Wera, ez egy tök jó ötlet!
:D :D

Kép
Kép
patr

Egyem Szabi tündér szívét, jó huzata van!

Werus!
Jó ötlet! ;)
20150601134430

Jó reggelt!
De korán keltetek!

Kép
dittke

Viki! Enni azt tud a lelkem! Nem hiába van már 7 kiló fölött! :D Lassan kell vennünk Neki egy bocit! :wink:
Vendég

Babu!
Én is Bébi Bocinak szoktam Lacit hívni, amikor az arcán folyik a tej, volt hogy annyira szívta h a fülén is csorgott :lol: az apja, csak tejcsipofának nevezi ilyenkor
20150601134430

Viki! Lackó biztos nagyon habzsol olyankor, hogy a fülén is folyik! Apa fogatlan bábinak hívja Szabit! :D
Vendég

Sziasztok!

Panaszkodhatok kicsit így reggel? Rohadt-rohadt-rohadt hurut! Ha tegnap 60-szor nem szívtam a kicsi orrát, akkor egyszer sem... és amikor már nem hányt, akkor úgy köhögött, hogy mindig tele volt tőle az orra, olykor már a porszívó is túlmelegedve leállt... :evil: :cry:
de legalább jön ki a cucc.
Közben Otit meg csak nézni és instruálni tudtam, egy percet sem tudtam vele leülni autózni :cry: Anyukámék épp tegnap mentek el egy egynapos kirándulásra, Apa meg este koncertre, fél 3-kor jött haza, szerintetek felébredt egyetlen orrszívásra is???? :evil: ... szerintetek elment időben dolgozni, hogy időben hazaérjen hozzánk???? :cry: még most is alszik. belőlem is dől a szotty, amikor alhatnék - pl. most -, akkor sem tudok, de az, ugye, tök természetes, hogy itthon vagyok és teszem a dolgom, meg se kérdezte, ne jöjjön-e haza segíteni. Semmi bajom nem lett volna a koncerttel, ha nem lenne ilyen beteg a kicsi, és nem lennék egyedül itthon az aggódással meg a felelősséggel... na mindegy, uff, kiadtam a gőzt...

ami, ügyes vagy a tornával!
kb. egy hónapja elkezdtem futni, csak úgy langsam, de kb. 3x jutottam le... azóta a hasam külön mozog, ha netán szaladok...:D
lányok, diétával óvatosan!

apropó, evés: jól látom, hogy a csak szopis babákat is szokták már kínálgatni mással 3-4 hónaposan? Most épp Dodó jut eszembe, aki már adott mást Lizynek. Vagy ez csak Svédo.-ban szokás?

szly, kike, jobbulást a fogaknak! még olvasni is rossz, annyira utálom a fogorvost, és annyi fogam áll szinte csak tömésből... nem merek belegondolni, mi lesz pár év múlva...

muffin, eliot nagyon édes lehet vigyorin!

bogi, anna, szoni, lackó, iza, vivi, nóri gyönyörűek - remélem, senkit nem hagytam ki, ha igen, bocsi!
ah, anyákok, házasságszerzésből már milliomosok lennétek! :D

titi, káromkodás :D néha Oti is próbálkozik, mert nekem is ki szokott csúszni, de akkor megbeszéljük, hogy az nem okés. Mondjuk, próbálok következetesen virágnyelven rondán beszélni, pl. a manóba, basszuskulcs, jesszumpepi - utóbbi kettőből alkotta Oti a basszumpepi-t :D :lol:
De pl. ha nagyon barom autósokkal találkozom, olykor bemutatok nekik. Na képzeljétek, egyik nap mentem érte az oviba, erre beáll elém, és úgy bemutatott nekem az 5 centis középső ujjával, hogy csak röhögni bírtam rajta :D amúgy sztem nem én voltam a rossz példa, hanem a Balu nevű csoporttársa, aki nekem mumus, de Oti valamiért felnéz rá, akire folyton rászólnak, aki csúnyán beszél, és akitől szerintem Oti megtudta, hogy bácsik is szoktak egymással aludni, meg nénik is.... :roll: persze próbálok finomítani, hogy amikor Apa kirándulni ment a barátaival, ők is együtt aludtak... egyelőre működik :)

na megyek, kicsi Natikám megint szörcsög.

Kép
Kép
bondi

itt van még két kép a tökrucis Natiról (unokatesóméktól örököltük kölcsön)

Kép
Kép

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt!

[quote="wera"]N írta:weraéha sikít ha beszorult, akkor ki kell szedni a rácsok közül :twisted: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Ja, amúgy mostmár kapható vagyok a nyaggatásra, mert már nem fáj, csak tegnap nagyon fáradt voltam. :oops:

Viki! Ma megyünk szurira és mérlegelésre. Este jövök adatokkal és képekkel!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Bondi! Cuki Nati a tökruciban! Jobbulást Nektek!
Vendég

Kriszti! Drukk, hogy ne legyen se láz, se sírás!
Vendég

Megmutatjuk a hurkáinkat! :wink:
Kép

Kép
dittke

Dittke! Zabálnivalóak! :D
Vendég

Bondikám!
Buksisimi nektek!

Kép

Kriszti!
Drukk h ne legyen Levinek láza! Várjuk a képeket!

Babu!
Laci akkor röhögött egy nagyot múltkor, mikor mondta neki anyukám h te is olyan fogatlan vagy, mint mama!
20150601134430

Jó reggelt!

Kike! Köszi, nem fáj a fogam, nem is fájt, csak mondta a múltkor a fogorvos, hogy majd meg kell csinálni. Én már nem akarom megvárni, míg fájni kezd, mert volt régen egy brutál gyökérkezelésem és azóta ha valamit látok, vagy mond a doki, az első adandó alkalommal rohanok a fogorvoshoz. Remélem nem kell kihúzni a fogadat!

Linda! Irány a fogorvos, hidd el sokkal rosszabb, ha sokáig vársz és ráadásul lehet hogy akkor már egy kezelés nem is elég és szenvedni kell vele. A végén meg kihúzzák.

Ami! Torna! Már én is várom! Ha nem szopizik Jázmin, menni is fogok. Régen is jártam. Most meg igazán rámfér!

Wera! Ez nagyon jó! És elgondolkodtató a saját életünkre!

Marcsi! Megszületett Liza Léna! Én is nagyon kíváncsi vagyok! De egyébként innentől kezdve még könnyebb lesz neki, ha az van!

Jázmin este 9-től reggel 6:30-ig aludt! Roli sem volt fent, már jobban van, kipihentem magam

:lol:

Áron és Nati is tündéri! Natinak jobbulást kívánok!

Kép
szly27

Vidokata! Én iszok Fitolachot, és szerintem jó. Egyébként sokkal régebbi, mint a Laktoherb, csak régen nem filterben használták, hanem csak úgy a füvet.

Dittke! Nagyon cuki Iza!

Kép
szly27

De nekem a Ricinus Communist jött be legjobban!

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?