Musi, Kincső szupi vagány
Én is szeretnék kistesót mielőbb Mininek, nem tom mikor jön össze és hogyan....remélem hamarabb mint legutóbb...
Mi is négykézlábazunk, YEAHHH,olyan édes...megzabálom..
Zsebi, köszi, és mennyibe kerül a Müllerben egy ilyen szerkezet? Én is szeretnék.............
Gabi, éjjel 3ig fennt voltam, szenvedtema medencével, egyszerűen nem tudtam aludni...

Laja meg keltett reggel fél 9kor,hát nagyon álmos voltam...
Viszont majdnem kiürült a medence.
Szerdán indulunk nyaralni, vinni akarom magunkal...
Ti mikor indultok?..Ja látom,3nap....tényleg szupi idő lesz. Nagyon szuper nyaralást kivánok.... 1 hét?
Szeles,már akartam irni legutóbb is,amikor irtad milyen jó együtt anyuddal, és a gyerekekkel, hogy teljesen megértem, én is igy érzek... És most szupi, anyuék ideköltöztek két sarokra,igy nagyon sokat vagyunk együtt. Abban ahogy Lajával foglalkozik, azt látom, hogy tuti ilyen volt velem is.... olyan jóóóóó...
Andy, Mini popsi szinte teljesen oksé, a kapott kencétől másnapra gyakorlatilag teljesen rendbejött.... Azóta ha kicsit is felbukkan valahol, azonnal kenem, igy ki sem alakul.... Apa nagyon allergiás nálunk, huszon x keresztje van minden hülyeségre, igy Mini hajlamosabb az ekcémára is...
Látom Rugus is okés, most meg nálad? Nem semmi, mennyire szokott makacs lenni? Ezek szerint nem az első...
Manna, hogy álltok a felujitással?
Bébic, Mági hiányoztok!!