A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én is vagyok, csak olykor kidobódom.
És a végkicsengése milyen volt a találkozásnak?

KépKép
benó

Nagyon sajnálom, rohadt miómák, nem elég a ciszta. :evil:

KépKép
benó

Ne félj semmitől, mi itt vagyunk. :wink:

Kép
muzsuzska

Így van, aranyos kis Fórumvezető Flóra. :P :P :P :P :P :P

KépKép
benó

Ezért nem kell külön fizetni,ez már benne van. Nem volt velem a F., ő dolgozik.

Bocsi, telefonom volt.

Kép
flóra 11

Szia Zsuzsi!

A külsők nem zavarnak be a teherbeesésbe, míg a belsők igen.

Kép
flóra 11

De félek Zsuzsi. És nem is hiszem,hogy elmegyek Pozsonyba,én nem akarok műtétet. Ha nem jön össze spontán, akkor ennyi. Nagy csalódás ez a mai nap számomra,lányok. :cry:

Kép
flóra 11

:cry: :cry: :cry:

KépKép
benó

Tök kivagyok lelkileg. Anyámnál megálltam,az rögtön rá akart szedni, hogy vetessem ki a méhemet, mert elrákosodhat a mióma, azzal nem lehet várni,stb.

Kép
flóra 11

Jaj, Flóra, azért nem eszik azt olyan forrón. Ha a néni nem mondta, hogy hagyjad az ügyet, akkor nincs veszve még semmi. De inkább csak hallgatlak, nem akarlak idegesíteni.

KépKép
benó

Semmi képp nem vetetem ki a méhemet, ha nem is lehet babóm, akkor sem. A miómák, ha nem nőnek,akkor elvannak maguknak. A ciszta ha eddig nem zavart, akkor nem fog ezután sem.

Kép
flóra 11

Flóra.Ne add fel!!!Amíg egy kis esély van rá addig mindent tegyél meg!!
Te olyan erős vagy ugyan ezt mondanád te is ha mi lennénk ilyen helyzetbe!

Kép
martik77

Hát egyelőre ő sem lát sok esélyt. :( Azt mondta, hogy próbálkozzunk, de ha ebben a hónapban sem leszek terhes,márpedig hogyan lennék, ha nincs is petém,akkor nem lát mást, mint Pozyonyt. De az rengeteg energia és pénz. Nekem pedig ez nincs, főleg pénzem.

Kép
flóra 11

De el volt szörnyűlködve, hogy a dokim nem csinált semmilyen kivizsgálást. Amit kérdett, hogy ez vagy az mikor volt utoljára csinálva,mindenre csak azt tudtam mondani, hogy egyáltalán nem volt ilyen kivizsgálás. Megkérdezte, hogy szólt-e, hogy miómáim vannak, mondom nem,nem tudtam róla.Ezt eddig senki sem mondta.

Kép
flóra 11

Mammográfiára is küld. Most egyszeriben minden kivizsgálásom meg lesz csinálva.Ez mondjuk jó. Csak lehetett volna ez valamilyen pozitív eredménnyel is.

Kép
flóra 11

Hol van mindenki? :cry:

Kép
flóra 11

Itt vagyok Flóra.

Kép
muzsuzska

Pár év múlva ha megszűnik a hormontermelése a petefészeknek a miómák elsorvadnak.

Kép
muzsuzska

Én most úgy döntöttem, hogy csinálok egy tisztító kúrát és fogok tornázni. Meglátom,mit javasol majd a dokinő, de én inkább a természetes gyógymódokat választanám, bár tudom, azok hosszadalmasak,nekem meg időm nincs. De szerintem már minden felesleges. Nem hiszem, hogy a sok kínzás, a műtétek a fájdalom eredményre vezetne, sajnos. Ha pedig nincs esély,akkor minek állítsam ki magam ilyesmiknek?

Kép
flóra 11

Cici vizsgálaton én is voltam, februárban.
Na akkor pont úgy jártál mint én az ex dokimmal.
A mióma engem is arcul ütött, mert sose mondták.
Nekem a petefészek mellett is mióma volt ,amit cisztának nézett .

Kép
muzsuzska

Bocs, most mennem kell, itt a Peti.

KépKép
benó

Én azt tanácsolnám , hogy az átjárhatóságit csináltasd meg.

Kép
muzsuzska

Majd utánanézek ezeknek a miómáknak Zsuzsi. Ha kiéheztetném őket, akkor nem tűnnének el? És a cisztát hogyan lehet eltüntetni műtét nélkül?
De ugye a hülye dokim, csak nyomja belém a hormont és nem vizsgál meg. Őrület. Mondta a dokinő, hogy feleslegesen hatalmas adag hormont szedtem,amitől csak hízok...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.12.01 18:17-kor.

Kép
flóra 11

Lányok én is megyek hajat mosni, fürődni. Hosszú és kimerítő napom volt. Nekem is emésztenem kell a munkahelyem.

Kép
muzsuzska

De elolvaslak benneteket még ma.

KépKép
benó

Rendicsek lányok. Én is pihenek egyet,mert nekem is lelkileg meg kell emésztenem mindent. És hogyan mondjam meg a F.-nak, hogy nem lesz baba? :shock:

Kép
flóra 11

Magyarul. :wink: Így is szeretni fog!

Kép
muzsuzska

Flóra, pihenj és bújj oda F.hoz!

Kép
muzsuzska

A ciszta az nem tűnik el magától legfeljebb ugyan akkor a marad.
De mint mondtam csinálj meg mindent amit a dokinő mond biztos lát valami reációt,nem véletlenül küld mindenhová.Legalább ő alapos.

Kép
martik77

Zsuzsi, megfordult az agyamban, ha megmondom neki, akkor nem most rögtön, de idővel itthagy és keres egy másikat magának, aki tud neki gyereket szülni. :(

Kép
flóra 11

Ne mond,hogy nem lesz!!!Mert LESZ!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Jó éjt lányok!

Tudod Flóra, ha lenne fél millió forintunk én már holnap mennék lombikra. Megoldódna a munkahelyi gondom is. Persze elsőre kell sikerülnie.

Kép
muzsuzska

Most se azért van veled hanem mert SZERET!!!!!

Kép
martik77

F. sem szeretné ha agyon kínoztatnád magad!

Kép
muzsuzska

Lányok, megjött a F. Beszélgetünk.

Kép
flóra 11

Volt egy kolléganőm, miómája volt, miközben terhes volt. Egészséges babája született.

KépKép
benó

Te most vagy Benó?Vagy nem? :roll:

Kép
martik77

Most már vagyok, elment a Peti. Ha a gép le nem dob.
:wink:

KépKép
benó

Ki az a Peti? :oops: :wink:

Kép
martik77

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Ja, bocs, a Gy. középső tesója. :lol: A Gy. a legöregebb, aztán jön a Peti, utána az Attila.

KépKép
benó

L.meleg vacsit csinál.Döméjék nem írták meg a dogát majd lehet holnap.Szegény már túl lett volna rajta :?
De most érti és arra számít jó lesz.Remélem.

Kép
martik77

Reméljük, jó lesz. Most mindent megtett érte, nem igaz?

KépKép
benó

Mi lesz a vacsi?

KépKép
benó

Nem gond már máskor is meg akartam kérdezni. :D

Kép
martik77

Oké. :lol:

KépKép
benó

Meleg szendvics azt akartam írni csak a szendvics lemaradt :oops:

Kép
martik77

Oké, Márti, írj, ha tudsz. :D

KépKép
benó

Írni tudok :lol:

Kép
martik77

Rendben, mindenféle meleg vacsi finom. :D

Szilzi írt sms-t, hogy nem jut géphez, és puszil mindenkit. Holnap megy a dokihoz, úgyhogy drukkoljunk majd neki. Kérdezte, hogy mi van veletek.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?