Sziasztok!
köszönöm a JÁnosos visszajelzéseket!
Banika, köszi hogy aggódtál! Én nem izgultam, mert tudtam, hogy rendben vannak a a babák.
Mi megrendeltük a PP Duettet, mert használtan nem találtunk. Egy vagyon volt, úgyhogy a Manócskáknak minden nap sétálniuk vele

Hordozó ügyben még várunk, mert kocsink sincs egyenlőre.
Csajok én érzem mikor melyik rúg, mert fejjel lefelé van mind a kettő egymás mellett. És reagálnak hangra, zenére, érintésre is.
Dóri, remélem használ a nyugtató teakeverék/tusfürdő/illatosító/aromapancsi !

hogy milyen ügyesen ivott a baba!!!!
Tünci, gyönyörűek a a tündéreid!!!!
Kamilla, fantasztikusan szép szobát varázsoltál, nekem is lenne kedvem beköltözni

Ja a fekvés-felkelés nálam is így működik ám! sőt néha már segíteni is kell....
Tontica a képek és a videók is nagyon jók! Hihetetlen hogy nőnek a gyerekek! Most már hónapok óta követem őket és nagyot cseperedtek! Mondjuk ez Jucinál is igaz a csajokra! Kis Eszkimókák!

És Tdanie fiai is olyan szépek!!! Huh, már várom, hogy az én kicsikéim mikor lesznek ekkorák!
Június 19-re vagyok kiírva.
nekem most -3 után +7 kiló az egyenlegem így a 24. hetet töltögetve. szerintem ez oké. Cukros szirupos vérvétel jövő héten, nem rajongok érte!
Szanet engem is csikiz néha a kisfiú a jobb oldalon.

nagyon aranyos érzés.
Csilla, nálam az evés első 3 hónapban inkább nem evés volt, semmi sem esett jól. Így sikerült 3 kilót leadni. Azóta már jobb a helyzet, bár néha még mindig fél óra mire kitalálom mi esne jól...
Lanyáné menjél uhura 18. héten már sokat látnak belőlük!
Menek feküdni, ha már egyszer előírták!
Navia