A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Apa még sehol a fagyival.... :shock:

Bogyra, azért ez a papucs téma mozgolódik ám a fejemben :D mióta irtad állandóan a bepakolásra váró papucsaimat nézegetem a folyosón....ma akartam betenni őket a táskába, de szerintem még várat magára.... :D :lol:

Kép
melcsi6

Bringa!

Apjuk beleegyezett, hogy megy helyetted érettségizni, a szolid sminkbe is, még a kismamaruhába is (jegyzemmeg halkan, pocakja is van hozzá, valahogy az enyémmel együtt növekszik az övé is :shock: ), de a pinklila hajnál feladta és aszondta ha kimatekoztad, hogy ilyen színű hajad legyen, akkor a matek éretségi meg sem kottyanhat! :)

Szóval kitartás!!!! holnap drukk meg minden! :)

KépKépKép
bogyra

Melcsi, kösz, jó hallani hogy más is fuldokolt :roll: akkor csak túlélem én is. Kis boci azóta is vagdalózik szerencsére, amióta nem kemény a hasam újra aktív.. asszem őt is megviselhette :( mert amíg fuldokoltam ő kinyomta magát mereven és nem mozgott...

Bringa, meglátod tök alap lesz a matek, élből mecsinálod, de komolyan :) és nagy gratula a kitartásodhoz!!! Na és a gyerekről nem is beszélve!!! Képzeld mire Lili kijön ő má túl lesz az érettségin :wink: Nagyon érett gyerek lesz :lol: Lehet hogy nem felsír hanem majd közli a dokival: Kaphatnék egy körzőt kérem? :lol: Na asszem már jobban vagyok :lol:

Dóri, azért gondolom fellélegeztél hogy nincs barivész...
pici76

Bringa!

Apjuk beleegyezett, hogy megy helyetted érettségizni, a szolid sminkbe is, még a kismamaruhába is (jegyzemmeg halkan, pocakja is van hozzá, valahogy az enyémmel együtt növekszik az övé is :shock: ), de a pinklila hajnál feladta és aszondta ha kimatekoztad, hogy ilyen színű hajad legyen, akkor a matek éretségi meg sem kottyanhat! :)

Szóval kitartás!!!! holnap drukk meg minden! :)

Jah és még azt akartammegosztani veletek, hogy az elmúlt egy héten rengeteg kép készült a pocimról...mindenféle felállásban, ruhában, anélkül, állva, fekve, ülve... szal mindenhogy.

De valahogy olyan izléstelenül csíkos és kenguruzsebes és itt ott lóg egy kis háj, hogy 18 éven felülinek ítéltem a képeket egytől egyig és nem osztommeg veletek!

kivéve azokkal, akik túlhordásban vannak, de azokkal is csak priviben! A szülés garantált! :D

KépKépKép
bogyra

És Bringa, a kisfejű, nagy hasú kombináció Zsófika védjegye :wink: 3 hét különbséggel jósolták a szülés időpontját a feje meg a hasa alapján :lol: Na annyi ideig nem szeretnék vajúdni..Mondjuk legalább stimmel hogy előbb a popója meg a lufi hasa jönne ki, merthogy faros... aztán 3 hét múlva meg a feje :shock: asszem túl sokáig voltam oxigénhiányos állapotban azért beszélek ekkora baromságokat... :roll: Bocs :oops:

Bogyra, nekem azt mondta a doki, hogy a 12 max a 16. hét után nincs értelme változtati a születés várható időpotján a méretek alapján, mert a 2,5 és a 4,5 kilós gyerek is lehet kész...szal a tök mindegy...de hát ezt neked mondom???

Ja és Legi! Mindig elfelejtem mondani, pedig mindig akarom ám!!!
Nagyon ari vagy hogy karban tartod a táblát, és nem tom megköszöntük-e már eléggé!!! Szóval köszi!!! Olyan jó nézegetni :)
pici76

Liza, koszonjuk a kepet a Te gyonyorusegedrol!
En is nagyon varom a szulestortenetedet!

Bogyra, nyugi ne is stresszeld magad a jun. 5-el, en sem hiszek az idopont tologatasban, amugy a dokim sem. Azt mondta akkor valtoztatnak rajta, ha ket hettel elternek az adatai.

Bringa holnapra is egy hatalmas kalappal! En sem voltam nagy matek zseni. :oops:

Pici, remelem tobb ilyen fulladasos rosszulleted nem lesz. Hivd a dokit siman, azert vannak.

Niki, az en parom 16-an nem lesz itthon, szoval aznap nem szeretnek, de ha hivom azonnal indul haza, Siofokon lesz, vegulis hazaer hamar.

Jajj faj megint a vallam. :evil:

KépKép
horilda

Melcsi hogy lehet így élni???? Nálad nincs alapból fagyi a hűtőben???
pici76

Kolbaszt sutok, es rampattogott a rohadt forro olaj!!! :evil: :evil: :evil:

Pedig parom kezdett tevekenykedni a konyhaban, jobb lett volna ha maradok a tv elott. :oops:

KépKép
horilda

Pici, marha muris lehet, hogy látod még a kis fejecskéjét is. Jéé!
Légszomj, jah, értem. :(

Lorci, az orbáncfűolajat én is hallottam gátra. Állítólag jó. Én is venni akartam, de most, hogy úgy néz ki császároznak...

Bringa
nagyon ügyes vagy. Büszkék is vagyunk rád. Nem tudom melyikünk lenne képes erre ilyen állapotban.
Jah, csak azt akarom Neked mondani, hogy azért ha tudod, ne stresszeld magad, nehogy ártson vagy valami.
Lökött vagy, most is normális forumozó vagy Teeeee!

Dóri
, örülök, hogy minden okés!
Szoktatok maszírozni fürcsi előtt?

Ilda, nálunk meg most derült ki, hogy 17.én apa temetésre megy Szegedre...:( szóval passsz.

Egyébként olyan lököttek vagytok, annyit röhögök itt rajtatok. Bogyra apa jelmezben Bringa helyett.....hihetetlenek vagytok Csajok! :D :D :D

Nekem ma írta fel a cuccokat a gyerekorvos. Sajnos csak Emma születése után lehet kiváltani. De néhány, még hiányzó dolgot még ma beszereztünk (napraforgó olaj, gézlap, sudocrem popsira, orrszívó porszívó, babatea, infacol-hasgörcsre). De olyan furi volt a gyógyszertáros: mondja, hogy minek veszek ilyet, mikor lehet nem is lesz hasfájós. Dehát én meg akkor vagyok nyugodt, ha van itthon. Mi van, ha éjjel jön rá és nem tudok neki segíteni? Szóval én így vagyok nyugodt. Szerintetek?
Mondjuk én mindenben ilyen vagyok. Cukor is inkább 2 zacskó legyen itthon, mint egyse.

Kép
niki30

Jah, úgy akartam aláírni, hogy a

TI HASZNOSKÁTOK! :D :D

Kép
niki30

Lorci!

Jah kérdezted, jó az orbáncfú olaj. De ami tuti az a zuhanyzás! :D Én egésznap a zuhanyzóban álltam a zuhanyrózsával a lábam között!

És mielőtt Gabi leperverzezne nem masztiztam, hanem enyhítettem a feszülő varrataimon! :D

Niki! Szerintem igazad van én is beszerzem a gyógyis popókenőcsöt és kamillateát (ha esetleg begyullad a szeme) és haspufimentesítőt! Én is akkor vagyok nyugodt ha van itthon! :)

KépKépKép
bogyra

bogyra!!!igy vagy úgy,könnyitettél magadon!!!perverz!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Bogyra :D :D :D :D :D :D :D

Kép
niki30

Ki az aki szintén császárral szül tutkóra?
A szülésznő azt mondta, hogy vigyünk alufóliát, amivel tusolás alatt körbecsavarhatjuk magunkat.

Most csak ennyi jutott eszembe. Hiába, ekörül járnak a gondolataim. :oops: :roll:

Kép
niki30

niki!az nem alufólia,hanem folpack!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Jól van, mindig összekeverem. :oops:

Kép
niki30

Niki a dártvéder-anyu alufóliába csomagolva!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bogyra

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez nagyon jóóóóó !!! alufóliban tisztára sci-fi mama leszel, niki :lol: :lol: :lol: :lol:

bocs, h ezen poénkodok, de vionnyogva röhögök a a hülyeségeken (bogyra-apa kismama ruhában érettségizik... perverz zuhanyrózsa)
készen vagyok tőletek :D :D :D :D :D

Legi

Kép
leglesscat

a tábliban most látom h egyedül mi vagyunk kislányosak még. érdekes, pedig a csajzikra szokták mondani h előbb jönnek - a babanetes statisztika erre egy az egyben rácáfolt eddig.

Eliza,
Domcsi tündéri! ujjacskái olyanok, mint Viktóriának! :) (még a születési méretei is nagyon hasonlóak)

Brigi,
hajrá, csak így tovább az érettségivel! akármilyen életkorban is csinálja meg az ember, az mégiscsak egy mérföldkő. ennyi és ennyiféle infot sztem sem korábban, sem később soha nem kell az embernek egyszerre fejben tartania - úgyh ne pironkodj, inkább legyél büszke rá, amikor túl leszel az egészen! vagyis hamarosan ;) vudu-varázslást küldök h matekot kirázd a kisujjadból! :)

jó éjt!
Vendég

Jóreggelt!

Vizsgázónknak hatalmas drukk, anyukáinknak sok türelem, tejcsi, és idő, hogy tuzdjanak pihenni!
Nekem ma lesz második NST, pocigondozás, csütörtökön babadoki, és végre felírják nálunk is, mi keöll a babaának.
Olvasom, itt a fiúkák hamarabb jönnek, mint írva vagyon, nekem meg egyfolytában minden ismerős azzal jött eddig, hogy a fiúk lustik, szeretnek tovább maradni. Úgy látszik, ez a csoport az a kivétel, ami erősíti a szabályt! Bár hétvégén én azt hittem, jön az enyim is, mert felálláskor és járáskor olyan alhasi fájdalmaim voltak, hogy ihajjja! De mivel baba mozgott, magzatvíz meg nyákdugó sem jelentkezett, csak pihiztem. Tegnapra elmúlt. Lehet hogy a front tett be, de naon szar volt!

Nah, szép napot, remek májusi időjárást, és babaesőt!!!

Márti

Kép
horpika

Jó reggelt!

Tényleg a fiúkra szokták mondani, hogy később jönnek, hát én remélem, hogy ez itt a cáfolda! :)

Bringa! ügyes légy drukkolunk! :) Vagy lehet hozzád indult a párom ilyen korán? :shock: :shock: Bár kétlem, mert akkora morostával ment el dolgozni, amekkora mostanság nekünk csak a tudjátokholszokottlenni! :D Mondtam is neki, lassan olyan lesz mint egy hajléktalan! :oops:

Tegnap még este is igennagoyn fájt a hasam, olyan érdekesen mensis görcseim voltak, de közben a derekam is fájt.... ez eltartott egy pár órán keresztül, de elaludtam és mire felébredtem már csak a derekam fájt!

Totálisan meg vagyok rokkanva, de ez nem vicc!!! Egyszerűen nem tudok mozogni.... pedig anniyra szerintem nincs lent még a buksija. Hát nem tudom, mondjuk már a bultkor is be volt illeszkedve csak még kimozdítható volt a kopcsija! :)

Jajjj olyan kis husis pofija látszott az UH-n! :D

Mindjárt megyek az orvoshoz... felmerültek bennem kérdések, ha nem nála szülök, akkor kihez kell visszamenjek a hat hetes kontrollra?? Meg ilyesmik jutottak eszembe... Ezeket is meg akarom ma beszélni vele.

Visszatérve a babaesőhöz, ez a rengeteg front sem tesz jót a magzatburkoknak, a sok légnyomás változástól megrepednek!

Nah szal összegezve, aszem josló fájdogálásaim vannak, mintha most is meg akarna jönni, olyan érzésem van.

Mindenkinek szép napot, orvos után jövök! :)

KépKépKép
bogyra

Horpika, most nézem nekünk ugyanott tart a vonalzónk éppen! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra, a Te vonalzód nem "jár jól". Nem?
37 + 4 napos vagy hékás! :D :D :D

Kép
niki30

Sziasztok lányok!

Először is örömteli babavárást és könnyű szülést kívánok mindenkinek,aki meg már babázik,annak sok boldogságot a kicsihez!

Az én legkiseb lánykám tavaly június 1-jén született,és ezalatt a közel 1 év alatt sok olyan kisruhát kinőtt,amire már nincs szükségünk,és néhány babafelszerelés (pihenőszék,cumisüvegmelegítő,pelenkázófeltét stb.) is feleslegessé vált.Ha van kedvetek nézzetek nálam körül,hátha találtok valami kedvetekre valót!

http://www.gportal.hu/portal/laboda/

Kedvcsinálónak néhány ruhácska: Kép Kép Kép

Ha többminden megtetszik ,akkor alkudhatunk is,vagy ajándékot adok!

Mindenkinek szép napot kívánok:

Jutka

Dundiégó
dundiégó

Jutka, köszönjük szépen, nagyon helyesek a babarucik.
Nekünk már rengeteg van, úgyhogy én most nem vásárolok.
Viszont utazóágy érdekelne, de azt nem láttam. :roll:

Kép
niki30

Szep jo reggelt!

Remelem mindenki jol aludt! :)
A joslofajasosoknak sok pihenest!!!!! Amugy ezek a frontok most tenyleg jonnek mennek, egyik nap egesz nap aludnek, masik nap semmi extrat nem erzek! :)

Szerintetek gaz inni a malnalevel teat es szedni azt a homeopatias bogyot, ami a mehszajat kesziti elo tagulasra egyszerre? Tegnap beszereztem a homeopatias szereket es elkezdtem ezt a bogyot is nyomatni!! Azert remelem nem nyilik ki a mehszaj egyik naprol a masikra es kipottyan Ricsike!!! :shock: :lol:

Kene ma is tevekenykednem valamit. Delutan meg 3 napi hideg elelemmel bevonulok a dokihoz. Zarva lesz a rendeloje 2 hetig, majd csak a korhazban fogad...de most keddre meg berendelt mindenkit. Lanc ctg, es uh-k lesznek!! :D Nekem mar idopont se jutott, szoval nem tudom mikor vegzek majd!! :? :roll:

Legyen szep napotok.
Lorci

Kép

Kép
lorcika

El se hiszem, hogy müxik a babanet :?

lorcika, ezektől kipottyanni biztos nem fog a babó, ahhoz még jó sokat kell nyomnod :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Legi

Kép
leglesscat

Vegre mukodik!!!!

Melcsi, Rena es meg akinek nem tudjuk az iwiwes elerhetoseget! Ha bedoglik meg egyszer a babanet, akkor a

Tsok!

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

Lemaradt az üzid fele??? Vagy én nemértek valamit???

Nah örültök nekem??? Kaptam még egy gyógyszert, ha a mellett is 140 felé megy akkor be kell feküdni, de addig nem.

Aszonta, hogy ne aggódjak a szülés miatt, mert csak akkor kell császározni ha uralhatatlan a vérnyomásosm, de még annyira kevés gyógyszert szedek, hogy annak kevés az esélye.

Jövőhéten végig szülőszobás, jó volna akkor időzíteni a dolgot! :)

nah ennyit rólam, elfáradtam, lefekszem!

Remélem mindenki jól van és akkor egyezzünk meg abban, ha babanet xaraxik akkor irány a családinet! :)

Vagy mi legyen?

KépKépKép
bogyra

Pusszika!

Remélem, mindenki jól van!!! Már ha nem néztem meg harmincszor, hogy megy-e a babanet, akkor egyszer sem!

Holnap megyek az uccsó ultrahangra, végre megtudom, kb mekkora a lurkó, és hogy fejjel előre van-e tényleg:):)

Na, mindenkinek jóéjt, és remélem, ebben a hónapban már nem deglik be ez az oldal!!!:):)

Márti

Kép
horpika

Na végre, el sem hiszem.
Valahova írni fogok, h. kérem szépen ilyen mégegyszer elő ne forduljon! :twisted: De tényleg olyan dühítő. Az ember erre vár egész nap....itt vannak a sorstársak, aztán meg....

Ja még annyit, hogy Emma olyan 3 kg körül van. Doki mondta, nem lesz nagy baba, dehát ez a pocakom méretéből is sejthető volt.
Szóval csajok, ha 2 hétig nem történik semmi, 24.én befektet és másnap császár.

Na jó éjt mindenkinek!

Bogyra, akkor most otthon? Nah, jól van, szedd akkor azt a gyógyszert.

Kép
niki30

Hol van Pici??? És Melcsi???? ÉÉÉs Bringa?????

Csak nem????

Nah jó reggelre bizti minden és mindenki visszaáll az eredetibe!

KépKépKép
bogyra

Sziasztok,

Igen valamiert lemaradt a fele!!! :( Biztos benaztam es eszrevetlenul kitoroltem!!! :shock:

Bogyra de jo, hogy otthon vagy, pont most mondtam a ferjemnek, hogy lehet hogy mar csaszaroznak is?? De hala meg nem, orulok nagyon! :)

Szerintem maradjunk annyiban...amit irni is akartam, hogy ha ez bedoglik, irany a csaladi net! :)

Na megyek en is..bar ma nem alszom, mert delutan szeirntem 2 orat aludtam!!!! :D Almos nem vagyok es sok minden nem csinaltam ma, ezert olyan hiabavalonak erzem az egesz napot, amit utalok!!!!!! :? :?

Puszi mindenkinek, lepek, mielott megint letorlom az uzim felet! :D :D

Kép

Kép
lorcika

Bringaval ma beszeltem, nem tud ma a gephez jonni. De volt dokinal, minden oke, mar meg is erett felig meddig, de meg ugye hatra van par vizsga! :) Szerintem holnap jon es beszamol mindenrol! :)

Kép

Kép
lorcika

hello,

bogyra, magas a vérnyomid? erről én lemaradtam - de remélem h ez egy gyermekágyas kismamánál bocsánatos bűn... :oops: :roll:

lorcika, má miér lenne gáz?! :shock: én is uezt nyomattam, ráadásul már sokkal korábban, a 36. héten kezdtem és nem pottyant ki tőle előbb Viktória, mint tudjuk, sőt. viszont ezek a homi bigyók sztem télleg működnek! én legalábbis jól tágultam és inkább ennek tulajdonítom, mint a málnalevélnek, bár azt is ittam 3-4 bögrével naponta.

niki, 3000 g-os baba pont jó, nem kicsi. bár csaszinál végülis mindegy. de utána emelgetni is könnyebb, mint az óriásbébiket ;) (könyvelőm tegnap mesélte h az ő unokái 5 kg fölött voltak mindketten! :shock: )
Vendég

Doo akkor jo, ha nem pottyan ki a baba ettol. :) Bar ezt en sem gondoltam komolyan! ;)
Minden esetre mivel a mehszajam kokemenyen zart, szeretnem ha kicsit puhulna, mert akkor meg sokaig tart a szules, nem? Hat en iszok minden nap 2 poharral, plusz a homeos...aztan tobbi a testem dolga. Na meg Ricsikeje! ;)

Szeirntem is jo a 3000 grammos baba. Az enyim is kb akkora most.

Kép

Kép
lorcika

ja, mai helyzetjelentés: ma voltunk 1 hónaposak!!! :lol: :lol: és megtettük az első sétát hordozókendővel :D
Vendég

Boldog 1 honapos szuletesnapot!! :)

Kép

Kép
lorcika

lorcika,
nekem is teljesen zárt volt 38. hetesen. vagyis C2100. de én ezeken már nem igazodom ki... :oops: :shock:

most meg siet a babanetes óra?!
Vendég

köszi :D meg is ünnepeltük! vettem neki egy kis sapit és meghívtuk ma du-ra a nagyszülőket és mindenkivel levideóztuk Viktóriát. anyu noszogatott h vegyük már elő a kamerát (soha nem használjuk) és rávettem páromat de. h üzemelje be és ma megörökítettük napjának több részletét is (nagyszülőkkel, pelenkázás közben, ünneplős ruhában, stb) :)
Vendég

mármint Viktória napjának részleteit, nem a páromét... :roll: :D
Vendég

sziasztok!!!végreeeeeeeee!elvonási tüneteim voltak!!!

Mi is ma voltunk dokinál,a ctg-m negativ,nagylabort csináltak,viszont a dokinő már nem vizsgált meg. :evil: igy nem tudom,hogy hogyan is áll most a lenti méhecském szájacskája :lol:
ÉÉÉÉÉSSSSS::::a lényeg:::::MA MEGLETT A 180 NAPOM!!!! :lol: :lol: :wink:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Nem tudok aludni....abszolut nem vagyok almos. Es egy olyan Michael Chricton konyvet kezdtem el, ami orvosi krimi es kapasbol boncolnak benne. Erre most nem vagyok rahangolva!!! :? :roll:

Kozben meg mensis gorcseim vannak..de nem veszesek. Tegnap is votlak mar. Gondolom igy a vege fele ez egyre tobbszor van, nem?

Gabi tok jo, hogy meg van a 180 napod. A mehszajad meg tuti okes.
En legkozelebb kedden megyek ctg-re, meg vizsgalatra. Kivancsi leszek a mehlepeny hogyan all. Azert taplalja meg Ricsiket egy darabig!!! Tegnap III. tipusu volt, meszesedo...de azert az meg huzhatja egy darabig, nem igaz?

Na joejt nektek, en meg tv-zgetek.

Kép

Kép
lorcika

Jó reggelt!

Lorci! Te melyik homeo bogyókat szeded? És Doo? És Dóri?
Ugyanazt szeditek, vagy mind elmentetek homaopatához és külön külön ajánlott nektek?

Azon gondolkodom, hogy mivel a mánalevél nálam kilőve allergia miatt, ilyen homeos bogyót megpróbálnék,hátha hátha elkezdene tőle kicsit nyílni-puhulni a méhszájam...

Merthát ugye csak abban állapodtunk meg, hogy minél előbb meg kéne születnie ennek a babónak, de persze egyenlőre semmi drasztikus inditáson nem gondolkoztunk, mondtam neki, hogy a császártól nagyonfélek, azt szeretném elkerlni... úgyhogy lépcső, szex, esetleg homeobogyesz. A lépcsőn szexből már kiöregedtem, pedig tuti az lenne a biztos módszer! :shock: :lol:

Van itthon homeos könyvem, de az ajánl vagy 20 félét benne, egymagam nem tudom eldönteni melyik a jó...

Lorci én is mensizek folyton folyvást, vagy olyan mintha felfáztam volna, nahszal olyan furi érzésem van az alhasamban. Ellenben a csipőm és a derekam... az valami óóóóborzalom! Tehát éjszaka sírva fakadtam valami halott griffmadár pózban mert se jobbra se balra nem bírtam megmozdulni, aztán egy üvöltés keretén belül áthemperedtem hanyattra és ha jó ha nem úgy maradtam.

Párom felajánlotta hogy itthon marad velem kettesben és majd éjszaka dolgozik... egy csomó elintézni valónk lenne, de a kocsinkat tegnapvégül nem hozták vissza csak ma, így gyalog kéne neki vágni a városnak, nah meg persze cipelni is... tehát jó lenne ha itthon maradna, de másrészről így megintcsak nem tudnánk egymással foglalatoskodni.... Hát nem tom. Megnézem lesznek e jó filmek este...

Menni kéne a postára megjött a személyim, a családipótlékostól is jött valami, de inkább levél mint pénz :twisted: :twisted: K anyjukat, hogy lassan egy éve csak leveleznek velem és nem utaénak mindenféle barom kifogással.... Mostmár ott tartok hogy a kamatokat is kérem. Jajjj a vérnyomásom :roll:
Ezenkívűl szeretnék elmenni a kálvin térre a kreatíc hobbiba mozaikcsempéért, van egy kis kocka dohányzó asztalunk, azt sueretnék kimozaikozni.
Ki kell menni a DM-be van egy kuponunk amivel 21% kedvezményt kapunk, gondoltam bevásárolok még mosószereket, pelenkát, popsitörlőt, fogkrémet szóval amik kellenekminidg...
Jah és a mountexbe is ki kell menni Zsolti anyukájának szülinapja van, gondoltam veszünk neki valami jó kis túra felsőt.

jah és még a brendonba is el kell menjünk , nincs takarónk!!!! Hát milyen anya vagyok én???? :D Még takarót sem vettem, ill. van egy ami még az enyém volt kb, olyan igazi régi kék-fehér babapléd! :) De gondoltam veszek neki egy sajátot, szépségeset, Gergő a mai napig a csecsemő takarójával alszik... Nyunyarongy :D

KépKépKép
bogyra

Na először is! :twisted: Most jól kikapol Bogyra!
Neked pihenni kell!
Ne kolbászolj,mert attól is ugrabugrál a vérnyomás,fexik,alszik,eszik,PIHEN!!! De tényleg,Bogy,legyél jó gyerek,picit vegyél vissza a tempóból,különben feldörzsöllek a dokidnál,hogy rád is szereljenek tempomatot! :lol:
Örülök,hogy a körülményekhez képes azért minden rendben,tudom ezt onnan,hogy ugyanolyan aktív akarsz lenni,mint máskor!

És akkor most:HÜLYE,HÜLYE,HÜLYE BABANET! :twisted: :evil: :twisted:

Na most kidühöngtem magam,jöhet a lényeg:
KÖSZÖNÖM CSAJOK,IMÁDLAK TITEKET! :lol: :lol: :lol:
A matek nem rajtam múlt,amikor megkaptam az első feladatsort,az egyik oszt.társnőm kiesett a padból,úgy röhögött a fejemen,amit belepillantva vágtam :shock: :lol: Ez a momentum kicsit oldotta a légkört és kollektív munka keretében,amiben a tanárok is szerepet kaptak(úgy olvasták a nekik kikészített újságokat,mintha most ébreszetették volna őket fel egy 50 éves hibernáció után,és pótolják az elmúlt évek sajtó eseményeit) végül is nagyon is jól sikerült!
Tegnap történelem volt,az kisujjból ment,ráadásul tényleg nem volt nehéz.
Lili nagyon rendes bébi,nem zaklat végigalussza a vizsgákat,úgy látszik jól beijedt a sok fenyegetéstől ,amit a pénteki "majdnem mindjárt megszülök" események után kapott:wink: Annyira,komolyan vette,hogy maradnia kell,hogy az eddig már éppen beilleszkedő kis kobakját,dölyfösen felszegte,és úgy tartja magát vissza :wink: Szóval nem a tarkója van a szeméremcsontomnál,hanem az álla,vagy "mittudomén" hogyan is mondják,Bogyra te biztosan érted,help!

Mindjárt jövök,csak jött a báttyám anyósa!

Kép
bringababa

Joi reggelt!

Elkdultem embert turos taskaert!!! Eloszor ellenallt!! Hallottatok ti mar ilyet???? Aztan kivertem a balhet, hogy nem is voltam kivanos a terhesseg alatt, nem kellett ejjel fagyiert vagy barmi masert rohanni....kis hiszti, meg erzelmi zsarolas es mar el is ment! :D :D De most ugy ennek a kavehoz!!!!!!! :oops: :lol:

Bogyra a Nyughatatlan!!!! Mar megitn egesz nap futkosol? Ki akarod magadbol rohanni Levi babat? ;) :)
Bar a lepcson szex az jo, es koben dobalhatned be a homeos bogyokat! Tuti hatas!!! ;) :D En azt a homeot szedem, amit Dori ajanlott: CAULOPHYLLUM D12 (C5). Remelem hat, puhuljak mar igy a vege fele, meg taguljak mar!!!! Nagy konyv vagyok, egy nagy konyv igy 2 hettel szules elott kezd mar kinyilni,nem igaz??? :shock: :D JO lenne!!!

Ejjel megitn mensis gorcsoztem....de meg estig ki kell huzni barmi van, mert este jon vissza a dokim. Baratnommel azon rohogtunk, hogy olvastam a neten Istvan korhazos dokikrol es van egy bizonyos Horvath Mihaly nevezetu, akirol eleg sok rosszat irnak. Es mondtam neki, hogy ma nem szulhetek, mi van ha ma o van ugyeletben. Bemutatkozna, en meg inkabb osszeszoritott labakkal elfutnek!!!!! :lol: :lol: :lol: De szerintem huzom meg siman! ;)

Na megjott a turbos taskam!!!! :)
Majd meg jovok.

Ja Bogyra ezek az egyik oldalrol a masikra fordulasok mar nekem is annyira durvak!!! Ejjel amikor a jobb oldalamra fodrultam, olyan nyillalas votl a bal oldalamban, hogy azt hittem ott helyben meg is szulok!!!! :shock: :roll:

Kép

Kép
lorcika

Kepzeljetek ferjuram megbosszult!!!!! Hozott turos taskat, lekvaros taskat, kakaos csigat!!!!!! Egyeeee vazzeeeee!!! :oops: :lol: :lol: Ugyhogy engedtem az eroszaknak es benyomtam egy kakaos bigat, meg egy turos taskat!!!! :D :D Ugysincs otletem ebedre, ezen elelunk a mai nap!! :D :D

Kép

Kép
lorcika

Jó reggelt!

Bogyra, Te tényleg maradhatnál végre a fenekeden.
Na jó én mondom, aki szintén egy sajtkukac vagyok.
Tegnap a dokim megint kihangsúlyozta, hogy pihenni, feküdni, pihenni, és nem mászkálni.
Ma jön apukám, pont erre jár. Csinálok fini paprikáskrumplit:)

Csajok, olyan izgatott vagyok, h. tudom a szülés dátumát. Ezen agyaltam éjszaka is, hogy akkor hogy lesz, mint lesz.....
Párom megígérte, hogy a befekvés estéjén, amíg tud ott lesz velem, hogy ne egyedül izguljak:)

Kép
niki30

Hello Csajok,

még én is egyben jelentem :) csak hát ez a sz*r babanet...

Szal akkor senki nem babázott le a leállás alatt :wink:

Bringa, nagy nagy gratula a matekérettségihez!!! meg persze a többihez is:-)

Bogyra de most télleg hallgass Bringára és egy picit fogd vissza magad... komolyan én már attól is elfáradok ha elolvasom miket tervezel mára....

Én ma masszázsra megyek, majd gondolok a derékfájósokra :wink: bocsi... :oops: meg veszek magamnak egy szép köntöst, úgyis egy ideig gondolom az lesz az itthoni viselet, imádok egy szál köntösbe lófrálni egész nap :)

Már volt itt nálam a védőnéni is, és tegnap voltam a dokimnál.
Meg is vizsgált, meg vett le tenyésztést. Tök zárt vagyok, és az UH szerint a babó 2850 g. Méhlepény nekem is III-as de a flowmetria jó, úgyhogy nem aggódom

Asszondta a doki, ha nem szülök meg mire megjön (21-én) akkor befektet.
És a jövő héten mennem kell laborba, meg aneszteshez, merthogy még mindig faros a baba.. és nagy az :) esélye a műtétnek...

Niki, téged nem küldött a dokid?
pici76

Ja, és nagyon hiányoztatok!!!
És Doo, boldog egy hónapos szülinapot Vikinek!!!
Kérünk képeket!!
pici76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?