Jó reggelt!
Lorci! Te melyik homeo bogyókat szeded? És Doo? És Dóri?
Ugyanazt szeditek, vagy mind elmentetek homaopatához és külön külön ajánlott nektek?
Azon gondolkodom, hogy mivel a mánalevél nálam kilőve allergia miatt, ilyen homeos bogyót megpróbálnék,hátha hátha elkezdene tőle kicsit nyílni-puhulni a méhszájam...
Merthát ugye csak abban állapodtunk meg, hogy minél előbb meg kéne születnie ennek a babónak, de persze egyenlőre semmi drasztikus inditáson nem gondolkoztunk, mondtam neki, hogy a császártól nagyonfélek, azt szeretném elkerlni... úgyhogy lépcső, szex, esetleg homeobogyesz. A lépcsőn szexből már kiöregedtem, pedig tuti az lenne a biztos módszer!
Van itthon homeos könyvem, de az ajánl vagy 20 félét benne, egymagam nem tudom eldönteni melyik a jó...
Lorci én is mensizek folyton folyvást, vagy olyan mintha felfáztam volna, nahszal olyan furi érzésem van az alhasamban. Ellenben a csipőm és a derekam... az valami óóóóborzalom! Tehát éjszaka sírva fakadtam valami halott griffmadár pózban mert se jobbra se balra nem bírtam megmozdulni, aztán egy üvöltés keretén belül áthemperedtem hanyattra és ha jó ha nem úgy maradtam.
Párom felajánlotta hogy itthon marad velem kettesben és majd éjszaka dolgozik... egy csomó elintézni valónk lenne, de a kocsinkat tegnapvégül nem hozták vissza csak ma, így gyalog kéne neki vágni a városnak, nah meg persze cipelni is... tehát jó lenne ha itthon maradna, de másrészről így megintcsak nem tudnánk egymással foglalatoskodni.... Hát nem tom. Megnézem lesznek e jó filmek este...
Menni kéne a postára megjött a személyim, a családipótlékostól is jött valami, de inkább levél mint pénz

K anyjukat, hogy lassan egy éve csak leveleznek velem és nem utaénak mindenféle barom kifogással.... Mostmár ott tartok hogy a kamatokat is kérem. Jajjj a vérnyomásom
Ezenkívűl szeretnék elmenni a kálvin térre a kreatíc hobbiba mozaikcsempéért, van egy kis kocka dohányzó asztalunk, azt sueretnék kimozaikozni.
Ki kell menni a DM-be van egy kuponunk amivel 21% kedvezményt kapunk, gondoltam bevásárolok még mosószereket, pelenkát, popsitörlőt, fogkrémet szóval amik kellenekminidg...
Jah és a mountexbe is ki kell menni Zsolti anyukájának szülinapja van, gondoltam veszünk neki valami jó kis túra felsőt.
jah és még a brendonba is el kell menjünk , nincs takarónk!!!! Hát milyen anya vagyok én????

Még takarót sem vettem, ill. van egy ami még az enyém volt kb, olyan igazi régi kék-fehér babapléd!

De gondoltam veszek neki egy sajátot, szépségeset, Gergő a mai napig a csecsemő takarójával alszik... Nyunyarongy