tegnap írtam egy csomót, majd nándifiam nyomott egy resetet
tasin, tőled akartam kérdezni, hogy a melegítés nem segít? Vagy nem próbáltad a gyapjúpulcsit a derekadra? nekem azt mondta a dokinéni (neurológus) hogy azért fáj,mert van valami gyök, ideg, amit nyom, és az be van gyulladva. És ezért segíthet a melegítés. És ha nagyon fáj, akkor érdemes elmenni egy szakorvoshoz, és ír valami olyan gyulladáscsökkentőt, amit szedhetsz. Ez tünetileg kezel, de jelenleg most ez a fontos, nem? És a jó ágy nagyon sokat segít! akárhol máshol alszunk, nyomorékként jövök haza, de itthon pár nap alatt mindig rendbejövök. A kokoflexnél vettük a váci úton, kókusz meg ilyen szivacsszerű rétegek. Előtte kaptunk ilyen rétegeket egy hétre, és kipróbálhattuk, melyik a legmegfelelőbb összetétel nekünk, úgy rendeltük meg, és készre gyártották. 100ezer forint volt a 180*200-as 6 éve, de nagyon megérte, minden este hálát adok érte, hogy rábeszélt a férjem
egyébként nekem is jók tudnak történni, tegnap jöttünk haza a gyerekekkel, és ugye rajzolgattak a hóba bottal, lépten nyomon megálltunk. és egyszer csak nem tudtam elindulni, annyira fájt. én nem hittem el, hogy ilyen van, de csillagokat láttam, és elszédültem, annyira fájt, de aztán ugye muszáj volt, és el sikerült indulni. Nekem mindig ez a nehéz, ha folyamatosan mozgásban vagyok, nem oylan rossz, de ha egyszer leülök, vagy lefekszem, akkor utána nem nagyon tudok mozogni, nehéz elindulni. A bal lábamba sugárzik ki. most elég volt a sok megállás is. Hát, vigyáztam nagyon, hogy folyamatosan haladjak, ha lassan is

úgyhogy hazaértünk. Nem tudom, mit csináltam volna.
mellszívót használtan venni szerintem nem gáz. én ismerőstől vettem mondjuk. Nem nagyon mennek tönkre, pótalkatrészek vehetők az aventhez tutira. Sterilizálással teljesen lehet fertőtleníteni. Kórházban sem csinálják máshogy...
ja, még eszembe jutott, hogy létezik ilyen, hogy anyatej gyűjtő kagyló és bimbóvédő egyben (olyan, amit napközben, a kisebesedett mellbimbó védelmére szolgál, nem a szoptatáshoz) az aventnek. Nem létszükséglet, tök jól meg lehet lenni nélküle. De nekem szoptatáskor, fejéskor a másik mellemből ömlött a tej, és ezzel össze lehet gyűjteni, és eltenni. Nekem volt olyan, hogy egy szoptatás alatt a másik mellemből a kagylóba egy deci tej kifolyt
heni, babavárás kettesben, vagy mivolt a címe, azt kaptam... de mivel mi négyesben várjuk ki sem nagyon nyitottam

és anyák lapját, meg babamagazint (ami szerintem a brendon promóciós lapja

)
pelenka teljesen gyerekfüggő, rékának csak a pampers volt jó, minden másból kifolyt a kaki, nándinak a babylove. Pedig mind a kettő kis húsgombóc volt. a kórházban is kapunk majd mintákat, azokat is érdemes kipróbálni. És ha valami beválik, nem érdemes váltani
és vannak kis kiszerelések, és eleinte nagyon sok fogy, akár 8-10 is egy nap, de 5-6 tutira, úgyhogy nagyon gyorsan el is fogy, ki lehet könnyen próbálni sokat

hiszen evés előtt általában tisztába teszi az ember. A réka meg olyan volt, hogy evés után rottyantott is, úgyhogy lehetett újra, és 3 óránként esznek többnyire, első időben még éjjel is. bár éjjel én, hacsak kaki nem volt, nem tettem tisztába, hogy hamar megtanulja, éjjel van, aludni kell, kapott eggyel nagyobb méretet.
A lényeg, amit már a listámban is írtam, hogy nem kell bespájzolni belőle készleteket.
kisvirág, szupi, hogy előkerültél!!! és remélem tényleg sikerül majd visszakapcsolódni
kocska, én is érzem, hogy jó neki, vagy rossz, azért rugdos! és keményedés is van, egyél magnéziumot.
De ennyire nincs időm figyelni, hogy mit szeret, mit nem. Biztos ezért vagyunk bajban a névvel is. Olyan kis komoly értelmiséginek képzelem, és ezért olyan nevek tetszenek, ahogy nem hívnám szívesen

meg közben olyan fura elképzelni, hogy két ilyen kis mindenlében kanál eleven kölök mellett lenne egy kis nyugis... de még van 13 hét... vagy 11... hmmm...
én azért aggódok a gáz miatt,de van menekülési útvonal, mert apuéknál is van vegyes tüzelésű, meg apóséknál is. legfeljebb költözünk egy időre. meg hát elektromosan is lehet fűteni, szerencsére fejlesztettük hozzá az elektromos rendszert, mikor beköltöztünk, a nappali-konyha-fürdő részt leválasztjuk nagyjából, aztán ellennénk egy darabig talán, van elektromos sütőnk, mikrónk.megoldjuk. Most jó állampolgár módjára lejjebb vettem 18-19 fokra a fűtést és mindenki felvett még egy pulóvert. Barátnőmmel beszéltem, panel távfűtés, náluk nyitva az ablak, olyan rohadt meleg van...

viszotn örülök, hogy szombat nem lesz munkanap. van azért valami jó is.
egyébként jellemző, hogy én tőletek tudtam meg, hgoy elzárták, meg ez van

egészen naprakész vagyok...
cat, meglepő módon osztom a véleményedet, hogy sokat segít, ha arra gondolunk, hogy rosszabb is lehetne

nekem egyszer anyukám mondta, mikor a kamasz világfájdalmammal sírtam neki, hogy mit csinálom a fesztivált, kezem lábam megvan. Akkor nagyon rosszul esett, de igaziból ez a lényeg. mindig van rosszabb is.
na, megyek, mindjárt fekvés. előkészülök rá...