Sziasztok!
Katának: óriási gratula a kis Balázshoz, nagyon jó egészséget és boldogságt nektek. Gyors súlygyarapodást és mielőbbi hazamenetelt. Nagoyn izgulutnk/izgulunk értetek, és szurkolunk ezerrel!!!!
Edit, Julcsi: gartula a méretekhez és az eredményekhez! Olyan jó, hogy már ezek a manócskák elérték azt a súlyt és méretet, hogy egyre kevésbé veszélyes számukra a megszületés. na azért persze maradjanak benn kinek kinek az előírt ideig
Ancsi: húha, ez nem hangzik jól. Azért intézkedés közben vigyázz nagyon magatokra, ne vidd túlzásba.
Annus: nekem is volt tegnap ilyen alhasi fájdalmam, nem volt erős, csak nagyon enyhe, de mivel máskor még nem fordult elő, kivéve mikor feküdnöm kellett én is kicsit beparáztam.
Orsi: olyan vagy mint én

, te sem tudsz a fenekeden ülni

, én is hétvégi nagytakira gyúrok ezerrel és utána még a babaszobát is meg kell csinálnom.
Titokbaba: egyetértek méret és egyéb kérdésekben, szerintem ez nem verseny, kinek mit oszt a természet. Senki nem attól lesz jó anya, pláne nem boldog család, hogy hogyan szülz mekkora gyereket, és azt hogyan táplálta. Anyukám midnig azt mondja, hogy majd idekinn megnőnek. Én egy árlagos méretű gyerekkel kiegyezek, de ha kisebb vagy nagyobb akkor azt fogadom el, nem kérdés nekem úgy is ő lesz a legszebb a legjobb, a leglegleg.
Cedis: jaj de jó, hogy Balázs jól van és rendeződik ez a probléma is. Fura, hogy nem tudni mitől volt.
Menion: na akkor tessék inni eleget, főleg most, hogy takonykóros vagy

Egyébként a méhszáj értéked a 3000 tökéletes, azt jelenti, hogy a méhnyak 3 cm hosszú, ez egy első szülő nőnél tökéletes (ez volt nekem rövidebb, mikor feküdnöm kellett, 1,5 cm, azóta is csak 2000-esra állt vissza). A nullák pedig azt jelentik, hogy mind a belső, mind a külső méhszáj zárt. ANcsi értéke, ha jól fordítom, 2 cm méhnyak, ami a 2. terhesség ugyan jó, de egy picit kinyílt valamelyik méhszáj. Suóval valami ilyesmi, ezt tudtam megjegyezni, amikor nekem magyarázta a dokim anno.
Lovászkata: 10 kg

én már nem is nézem hol tartok, valahol 13-15 között.
Béeen: jó volt a kérdés, nekem eszembe se jutott volna, bár mi még mindig nem mentünk el a kocsiért, mert egyelőre nem tudnánk hova tenni. A babaszobában, már annyi doboz, meg zacskó van

, hogy olyan mint egy szemétdomb. Ezek mind Barni cuccai, meg az enyémek. De addig míg nincs bútor nem tudom elpakolni, ráadásul ma este mindent ki kell hordani onnan, hogy holnap férjenek a bútorszereléssel, utána bútortakarítás, ruhamosás és csak akkor kezd el felszámolódni a káosz, utána lesz hely a járgánynak is.
Tegnap nem tudtam már jönni, mert a munkahelyemen nagy változások vannak és a délutáni pihim után vissza kellett jönnöm 4-re este 7-ig. Hát igaz engem ez most nem érint direktben, de azért szeretném, hogy legyen utam visszafelé. Nem irigylem a kollégáimat vért fogank pisilni jövőre