Végre sikerült az utolsó 5 oldalt elolvasnom.
Flóra, kitartás! F. biztos nem azért van Veled, mert biztos benne, hogy lesz közös gyereketek. Ezt a pasik valahogy egészen másképp fogják fel, mint mi. Amikor nálunk kiderült, hogy gond van, én mondtam Mikinek, hogy ha nem jön össze a baba, elválunk, mert tudom, hogy ő gyerekmániás. Hát ő volt a legjobban felháborodva, hogy miért mondok ekkora hülyeséget, és ő támogatott a legjobban. Nálatok is így lesz, majd meglátod, mennyi lelki erőt fog Neked adni. És arra meg végképp ne gondolj, hogy keres majd mást, aki szül neki gyereket... Szeret Téged, és ez nagyon fontos érzés a pasiknál...
Zsuzska, Veled minden rendben?
Benó, boldog hétfordulót... legalább 20 percet nézegettem a fényképet a babáidról, és annyira irigyellek... tök édesek, hogy egymással szemben vannak, és gondolom kommunikálnak is egymással. Azt felejtettem csak el, hogy egy vagy kétpetéjűek-e, de majd visszanézlek. Szóval el vagyok ragadtatva tőlük.

(lehet, hogy látni, hogy kétpetéjűek? Most arra tippelnék...
Vasárnap apóst voltunk köszönteni. Képzeljétek el, anyós húslevest főzött, DURUMTÉSZTÁVAL(!!!!), és csirkét sütött nekem külön, zöldkörettel, hogy én is tudjak rendesen enni. (Mert a rántott hús, a tészta simán kilőve.) Na, azért nem voltam elájulva tőle, de akkor meglepődtem, amikor elkezdte Timikét szidni, hogy elfelejtette az apja szülinapját, és az hagyján, de még Erzsébet napra sem kapott egy képeslapot sem. Miki meg tette a megjegyzéseket, hogy "Ezért kell folyton az ő seggét nyalni", meg ilyenek... tudjátok, hogy meglepődtem? És hát telefonáltak, de Timike tuti elfelejtett mindent, ők meg bizony nem fogják mondani... Nekem írt egy emilkét pár napja, hogy nagyon sokat kell dolgoznia ( egy héten 3x4 órát dolgozik, és ezt tudja mindenki), és hogy Evelynnel is gondok vannak a suliban (persze, mert egy elkényeztetett kis liba, és fellépett a "két dudás egy csárdában-szindróma"- valószínűleg nem ő van a központban, és ezt nem tudja feldolgozni. Szegénykém...) Hát szóval most mi voltunk az aranyosak, és "mennyire örülünk, hogy jól megvagytok... blablabla".
Meg is voltunk döbbenve.
Márti, Neked is volt hétfordulód tegnapelőtt, így megkésve bár, de annál nagyon szeretettel kívánok Neked is boldog hétfordulót!
Tancsu, helyes, legyél is kemény!

Rendnek kell lennie!
Na, megyek, fekszem még egy kicsit, aztán megyek ebédet csinálni, meg ablakot pucolni, mert lassan már nem látom az utcát...
Jók legyetek!