A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na, aztán kifaggattam, hogy akkor is szeretni fog,ha nem jön össze a baba? Csak mosolygott és mondta, hogy igen,és hogy most is szeret. Na aztán ennek örömére egyet rádióztunk. :oops: :lol: Én pedig megállapítottam, ha nem is sikerül a baba, a szex akkor is jó. :lol:

Kép
flóra 11

Kis lépések ez így jó. :D

Kép
martik77

De jó laptető! :lol: :lol: :lol: :lol: Hogy a szex,akkor is jó! :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Na látod. :wink:
Gyors rádiózás?Sebes katonák!!!!

Téged szeret nem azt,hogy szülsz neki gyereket.

Kép
martik77

Ezt azért kaptad mert már rég volt Laptetűd! :lol:

Kép
martik77

Lesz BK nemsokára, de még nem kezdődött. Majd este keresek ki magamnak egy tisztító kúrát. Valamit kell csinálni.

Kép
flóra 11

Tényleg régen volt. :D

Kép
flóra 11

Ja,megtudtam, hogy apáméknak a zuhanyzójuk vagy a kádjuk masszírozós, tehát a lábmasszírozó elvetve.

Kép
flóra 11

Kari ajándéknak?
Téged nem féltelek te tuti kitalálsz valami ajándékot. :wink:

Kép
martik77

Majd valamit kitalálok nekik. De csak vmi olcsót,mert most sok pénzt fogunk költeni. :(

Kép
flóra 11

Csak jók legyenek az eredmények az minden pénzt megér :wink:

Kép
martik77

Lelépek.Mert L.háborog. :?
Azt hiszi ő a tenger :D

Most már nyugodj meg Flóra.Inkább bújj oda megint F.hez :wink:

Jó éjt.Puszi.

Kép
martik77

Jó éjt Márti! Pussz!

Kép
flóra 11

Helló lányok! :D
Szép keddet! :D
Flóra, örülök, hogy meg tudtátok beszélni a F.-nal a dolgot. :D
Majd jövök, dogát kell javítanom.

KépKép
benó

És 15 hetesek vagyunk! :D :D :D

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Na, tényleg megyek, mert nem lesz a dogajavításból megint semmi. :roll:

KépKép
benó

Jó reggelt...

Visszaolvastam....:)

Flóra:tényleg Téged szeret,nem a meg sem született gyerek miatt van veled,nyugi.... :wink:
Egyébként egyik kismami akivel sétálunk,lomikos....
Clostyt szedett,doki félrekezelte,beteg lett a gyogyótól,egyik petefészek ugrott,másiknál a petevezeték totál átjárhatatlan lett.....azonnali lombik lett nekik,első babánál.....Barbi már 5 hónapos és gyönyörü baba....:D:D:D
Egy másik barátnőm pedig úgy szült,szintén első babát,hogy csecsemőfej nagyságú mióma volt a méhébe,ki akarták kapni a méhét is,Ő nem engedte,azt mondta szülni akar.
A lánya 5 éves és egészséges...:)

Benó:puszika ikreknek...:)

Márti:tegnap elintéztem az aNTSZ-t,meg a tüdőszürést is....már csak a papirokra várok...:)

zsuzska:reméljük majd visszaáll a töbmüszakos rend,addig is talán Te jártál jobban,szar munka nélkül lenni...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Tegnap úgy döntöttem szigorú rendszer lesz,este fürdés,kaja és irány az ágy Gergőnek.
Fél óra harc volt az alvásnál.... :oops:
Negyed9-kor aludt és csak éjfélkor kelt,aztán vagy 2x felsirt,4-kor megint kaja és most kelt 7-kor...
Aludhattam volna,de hajnalban olyan gyomorgörcsöm volt,hogy sirva feküdtem,gyogyót meg ugye nem szedhetek....
Vagy az esti gulyáskrém,vagy a szaloncukor a űnös... :twisted: :twisted: :twisted:

Olyan csend lakol a szobában,tuti elaludt... :wink:

Léptem a fürdőbe...

Azt hiszem én most már csak igy reggel fogok tudni bekukkolni,aztán ennyi.... :cry: :cry: :cry:

Szép napot...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!
Hát... nem volt erőm tegnap a géphez ülni, annyira vacakul vagyok egy ideje... De tegnap elmentem az orvoshoz, azt mondta, kezdődő tüdőgyuszi, remélem, ebben a fázisban abba is hagyja. Este már egy kicsit jobb volt, de az éjszaka........ szinte egész éjjel nem aludtam, olyan köhögések meg orrdugulások voltak, de ma be kell mennem a suliba. Szerintem gyorsan elintézem, aztán fexek vissza az ágyba. Benó, nagyon édesek az ikrek! Gyönyörűek. Én remélem, el tudok ma menni a 4D-re este. Tudod már, hogy mik lesznek? Bár lehet, h írtad, de még nem volt időm mindent visszaolvasni.

Millió puszi mindenkinek, lányok, később remélem, fel tudok nézni.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok. :D

Látod Tancsu én meg mondtam,hogy fog neked menni ez az éjszakai alvás dolog :wink:
Szaloncukor és gulyáskrém egybe? :? :lol:

Benó:Nagyon cuki atz UH kép :wink: Olyan édesek :D

Heni jó lenne ha feküdnél,a tüdőgyuszi gyanú nem játék!És a babára is gondolnod kell!!

Flóra:Hogy vagy???

Kép
martik77

Boldog Hétfordulót Benó!!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Végre sikerült az utolsó 5 oldalt elolvasnom.

Flóra, kitartás! F. biztos nem azért van Veled, mert biztos benne, hogy lesz közös gyereketek. Ezt a pasik valahogy egészen másképp fogják fel, mint mi. Amikor nálunk kiderült, hogy gond van, én mondtam Mikinek, hogy ha nem jön össze a baba, elválunk, mert tudom, hogy ő gyerekmániás. Hát ő volt a legjobban felháborodva, hogy miért mondok ekkora hülyeséget, és ő támogatott a legjobban. Nálatok is így lesz, majd meglátod, mennyi lelki erőt fog Neked adni. És arra meg végképp ne gondolj, hogy keres majd mást, aki szül neki gyereket... Szeret Téged, és ez nagyon fontos érzés a pasiknál...

Zsuzska, Veled minden rendben?

Benó, boldog hétfordulót... legalább 20 percet nézegettem a fényképet a babáidról, és annyira irigyellek... tök édesek, hogy egymással szemben vannak, és gondolom kommunikálnak is egymással. Azt felejtettem csak el, hogy egy vagy kétpetéjűek-e, de majd visszanézlek. Szóval el vagyok ragadtatva tőlük. :) (lehet, hogy látni, hogy kétpetéjűek? Most arra tippelnék...

Vasárnap apóst voltunk köszönteni. Képzeljétek el, anyós húslevest főzött, DURUMTÉSZTÁVAL(!!!!), és csirkét sütött nekem külön, zöldkörettel, hogy én is tudjak rendesen enni. (Mert a rántott hús, a tészta simán kilőve.) Na, azért nem voltam elájulva tőle, de akkor meglepődtem, amikor elkezdte Timikét szidni, hogy elfelejtette az apja szülinapját, és az hagyján, de még Erzsébet napra sem kapott egy képeslapot sem. Miki meg tette a megjegyzéseket, hogy "Ezért kell folyton az ő seggét nyalni", meg ilyenek... tudjátok, hogy meglepődtem? És hát telefonáltak, de Timike tuti elfelejtett mindent, ők meg bizony nem fogják mondani... Nekem írt egy emilkét pár napja, hogy nagyon sokat kell dolgoznia ( egy héten 3x4 órát dolgozik, és ezt tudja mindenki), és hogy Evelynnel is gondok vannak a suliban (persze, mert egy elkényeztetett kis liba, és fellépett a "két dudás egy csárdában-szindróma"- valószínűleg nem ő van a központban, és ezt nem tudja feldolgozni. Szegénykém...) Hát szóval most mi voltunk az aranyosak, és "mennyire örülünk, hogy jól megvagytok... blablabla".
Meg is voltunk döbbenve.

Márti, Neked is volt hétfordulód tegnapelőtt, így megkésve bár, de annál nagyon szeretettel kívánok Neked is boldog hétfordulót! :)

Tancsu, helyes, legyél is kemény! :) Rendnek kell lennie!

Na, megyek, fekszem még egy kicsit, aztán megyek ebédet csinálni, meg ablakot pucolni, mert lassan már nem látom az utcát...
Jók legyetek!

Heni

Kép
szheni

Jobbulást, Heni! :D
Kösz a babadicséretet, ezek nem az én babáim ám, az internetről szedtem a képet. :D Kétpetéjűek elvileg, de még nem biztos. :roll: Klassz, hogy jól sikerült az apósbuli! :lol: Pihenj is azért!

Tancsu, jó már a gyomrod? :wink: Ügyes éjszakás mami vagy! :D

Szia, Mariska, veled mi a helyzet? :D Kösz a köszöntést! :D

KépKép
benó

Megint itt.L. most megy a kutyuért mert szombat óta anyóséknál van.

Olyan szarul ébredtem reggel,hogy tíz körül már úgy szédültem,hogy fekve majdnem elájultam.Lefeküdtem,elaludtam.Felébredtem 11.15-kor nahát akkor voltam még csak igazán rosszul.Ittam egy fél kávé félét olyat ami nem nescafé de olyan kutyulós.És most kezdem jobban érezni magam.

Döme hazajött,még mindig csak félig írták meg a matek dogát mert rövidített óráik vannak.Pénteken írják meg a többi részét.Ilyen van???

Kép
martik77

Akkor is jó a kép.L.szerint a képen lévők egypetéjüek

Kép
martik77

Szegény Döme, ez szerintem is hülyeség. Szerintem is jó a kép. Majd jövök. Pihengess, Márti.

KépKép
benó

Na azt hittem ráérsz egy kicsit :(

Kép
martik77

Itt vagyok, Márti. :D

KépKép
benó

Már jobban nézek ki.Kicsit piros lett az arcom,meg nem szédülök.Most lehet kb100/60 körül a vérnyomásom eddig szerintem jó ha volt 80/mérhetetlen.

Heni szerintem még mindig nem jó ötlet tüdőgyuszi gyanúval ablakot takarítani. :roll:

Kép
martik77

Én is cak közbe Döme itt magyaráz nekem valami matek példát ami a dogába volt.Nekem?Na jónak mondja :lol:

Kép
martik77

cak=csak :lol:

Kép
martik77

Szerintem se. :wink:
Jó, hogy jobban vagy már, Márti. :D

KépKép
benó

Dömével is mindig ilyen alacsony volt a vérnyomásom.
Ez van. :D

Kép
martik77

Nekem is magyarázhatná. :lol:

KépKép
benó

A két zseni :lol:

Kép
martik77

Nekem is alacsony, mondjuk ennyire azért nem.

KépKép
benó

Ja, ezt tegnap is bebizonyítottuk. :lol: :lol:

KépKép
benó

Nekem norm szokott lenni 120/80 ahogy a könyvek írják,de elég egy minimális csökkenés vagy emelkedés és már rosszul vagyok. :?

Kép
martik77

Megyek, szerzek kaját, aztán még lesz 2 órám, úgyhogy jövök majd vissza. Kb. 10 perc.

KépKép
benó

oksa.Vagyok,vagyis leszek. :D

Kép
martik77

bocs, lefoglalnak

KépKép
benó

Nem baj.Én meg az Édesek és Mostoháknak a zenéjét kerestem.Tavaly szilveszterkor erre ugráltunk. :D

Kép
martik77

:D
nincs kajám :cry:

KépKép
benó

Küldjek neked? :D

Kép
martik77

Hogy-hogy nincs? :roll: :shock:

Kép
martik77

Hülye kaja van. Mindegy, már csak 1 óra és elmegyünk kajálni.

KépKép
benó

Lányok, nagyon-nagyon szomorú vagyok...:(:(:(:(:( Néhány perce telefonált a bnőm, hogy a doktorbácsi nem ér ma rá este, mert meghalt az anyukája. Sajnálom, mert ismertem a nénit, tényleg váratlanul ért mindenkit, de így nem tudok 4D-re menni... Mindjárt sírva fakadok. Pedig úgy készültünk rá... főleg Miki. Most aztán vigasztalhatom egész délután... :(:(:(

Heni

Kép
szheni

Ez igazán nem jó hír.Egyik része sem :(

Kép
martik77

Ó, szegény Heni és szegény doktorbácsi! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom. :cry:
A ti szempontotokból azonban nem szabad annyira tragikusan felfogni, arra kell gondolni, hogy legközelebb meg tudjátok majd nézni a babácskát és egy hete voltatok (ugye?), nincs veszve semmi. :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?