A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Délelőtt be kellett mennünk a bankba, utána elmentünk a belvárosi játszótérre (ahol régen laktunk), nagyon jó volt, Szeli élvezte, meg kint volt még 2 anyuka, akiket látásból ismertem, így én sem unatkoztam. Többször be fogunk oda menni! :)
Szeli meg pár napja nem alszik el hazafelé a babakocsiban, így ma is meg tudtunk ebédelni, és utána, 12-kor tettem le aludni! :)
Kicsit olvasgatok, aztán vasalnom kell. Ha lesz még időm, jövök! :)

Hörcsög! :shock: Az igen! Hatalmas hal! :)

Vera! Küldhetek majd megint naptárhoz alapanyagot? Elmész nekem előhívatni? Nagyon megköszönném! Nem sürgős, mert pénteken tartjuk Nagynéném szülinapját (ami 6-án volt), Anyu neki készítette, így már mindenképp késünk vele... :lol:

Kaqk! Részvétem! :cry:

Sense! Szerintem jobb lesz a mozgásos Botondnak!
Sajna nálunk ilyen nincsen... :( Csak a játszóház, de az meg olyan, mintha a játszótéren lennénk... oda nem fizetek... :roll: max ha rossz az idő! :)

:arrow: vasalni

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Nagyon gyorsak voltatok!

Kaqk!
Részvétem. :(

Bocsánat, h most nem írok részletesen, de készülődöm a szombati lakodalomra. Holnap már indulunk, kezdek összepakolni.
Zsuzsunak megvan a másik fülbevalója is, szerencsésen túlvagyon ezen a procedúrán is.

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Azt akartam még mesélni, hogy Szeli mostanában rendesen ebédel, ugyanis rájöttem, hogy reggel nem éhes, és eddig mindig tízóraira kapott valami laktatót (banán, tejszelet), de úgy döntöttem, ezen változtatni kell. Így reggelire alig eszik (mostanában pár szem „tejbebogyót” tej nélkül), azután 9-10 óra felé kizárólag almát kap, abból 1 elég is neki (visszük az útra is, ha megyünk, felszeletelve teszem egy kis dobozba), így fél 12 körül már éhes annyira, hogy egy kis tányér kaját megeszik, és olyan jó étvággyal, nem is válogat! :) Úgy örülök!!! :D Ezután uzsonnára joghurtot kap, mostanában másfél pohárral megeszik (talán ez fedezi a napi tejterméket, mert sajnos semmi más ilyesmit nem kér). Aztán mivel ilyen ügyes volt, azt eszik, amit akar, általában banánt eszik még szívesen. Vacsorára meg eszik vagy az apjával szendvicset, vagy velem husit, párolt zöldséggel. :)

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Kitartás! Talán már nem kell sokáig szoptatnod/fejned éjjel!!! :(
Jó, hogy Péterke így elvan a tv előtt! :) Szelit abszolút nem köti le továbbra sem. Egy dolog, amivel ki lehet zökkenteni nyűgösségéből, az az udvarra kimenetel! :lol:

Vera! Apa a szülinapján motorozni óhajt, így nem tudom, hogy igényli-e, hogy szombaton itthon legyünk vele, de ha nem, akkor a most hv is jó! :) Csak a tortát kell neki megsütnöm! ;)

Sense! Jaj, szegény Botond... :( De utálom eleve a vérvételt, pláne, ha egy ilyen kisgyereket szúrnak meg... :(
Szerintem se allergiás! ++++++

Gica! De jóóó! :) Képet róla!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Őszinte részvétem... :(

Regi! Nolka kakaót és esteleg velem egy kicsit reggelizik, délre Ő is jó éhes lesz, a tízórai nálunk is kimarad, esetleg egy kis alma, vagy valamilyen friss zöldség (amit ebédhez készítek - tegnap pl nyers karalábéval ismerkedett :lol: ) - és tényleg nem válogat, nagyon rendesen eszik. Uzsira mi is kefírt, joghurtot, vagy gyümölcsöt eszünk, néha sütök valamit (palacsinta, süti, egyéb nyalánkság), akkor azt. Vacsira nálunk a tejbegríz a favorit, sztem mindennap megenné :lol:
Csicsi előtt meg még egy kakaó lecsúszik :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja! De jó, hogy Nolka ennyi tejterméket eszik/iszik. :)

Szelivel hiába próbálkozom, csak a joghurt megy... :?
Elég az? Nem lesz kálcium-hiányos??? :roll:

Szeli jól megrágja a nyers zöldségeket, aztán kiköpi... :lol:
Egyedül a paradicsomot eszi meg rendesen, ha kis kockákra vágom! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

olyan pipa vagyok, tegnap este megírtam a kisregényt, aztán áramszünet volt, úgyhogy minden elszállt. Ilyenkor képtelenség újra megfogalmazni ugyanazt :twisted:

Panndi, hatalmas nagy gratula és jó egészséget az egész famíliának! Hihi, mondtam én, h megszülsz, mire elküldöm a hsz-t!

Szuperek a képek! Dettyk, milyen komoly nagyfiú Bencéd. Olyan igazi "jógyerek"-nek látszik a képen. Heni-család csúcs a szőnyegen. Az utsó képen nekem teljesen másnak tűnik Áron mint Péterke. Szeli milyen jól elvolt a bölcsiben! Tök jó, h nálatok van ilyen. Itt nálunk összeteheted a két kezed, h egyáltalán bejutsz. :? Hörcsög, úgy látom Ildike nem szenved játékhiányban :lol: Te is ilyen profin nyomod a pecázást? :shock: :)

Regi, elmeséled nekem a keddi SZF-ket? Esetleg a múlt hetit is? Totál kiestem...

Kaqk, gyógyulást a hátadnak! Jaj, sajnálom szegény nagyit. :(

Zenebölcsi: mi is abbahagytuk fél év után, mert már jobban érdekelte a bordásfal és a sziklamászás, mint a zene. Szerintem kori sajátosság, főleg, ha túlmozgásos gyerekekről van szó. Láttam én már ott 3 évest, szó és mozgás nélkül ült az anyja ölében 50 percen keresztül. Szerintem se Szeli, se Boti nem ilyen :lol:

Gica, szuper! Rakj föl képet, nagyon kíváncsi vagyok, h milyen lett!

Regi, kaja nálunk így zajlik:
reggel közel 3 deci tápszer
de semmi (kivéve, ha valakitől lejmol a játszótéren :twisted: ) De tőlem nem fogad el semmit
ebéd főzi/tészta/bármi egy rendes adaggal
ébredés után gyümi, kicsit később joghurt, most csak az ivót hajlandó meginni, azt is csak a békás bögréjéből
este uaz, mint délben. Utána kb 1/3- 1/2 tejszelet
Én is aggódom a szükséges kalcium miatt, ezért pl minden kajájába rakok tejfölt + sajtot. A húst egyébként is utálja, lehet, h vega lesz? :shock: Ha darálva belekeverem, és nem veszi észre, akkor megeszi, egyébként kiköpi. Nyers zöldségnek semmi esélye, undorral tolja ki a nyelvével. Sajnos. Pedig én mostanában sok ilyet eszem.

Nagyon sok a betegeskedő gyerkőc és mami. Akkor tényleg influenza lehet... Gyógyulást mindenkinek.
Nálunk úgy tűnik 1 nap alatt átfutott rajta. Tegnap már itt ugrándozott, ma meg addig verte az ajtót, így aztán ki kellett vinni sétálni. Úgy tűnik meg is gyógyult, majd dokinéni holnap rámondja az áment.

silka
silka

Tábla tegnapi adatokkal:

Kép

Kispocc, Te következel!!!!!!!!!!!! :D

silka
silka

Sziasztok!

Kaqk!
részvétem :( de sírjál Emma előtt,hidd el jót fog tenni és meg fog vigasztalni :wink:

Huginak meg 10 perces fájásai vannak,a dokija azt mondta irány a szülőszoba :) lehet h. még ma meglesz Álmosom :)

s ma is vendégeink voltak,este teszek képeket :)

Tali:
akkor most szombat 10 órától kidőlésig :)
kaja mi legyen?bográcsban mi készüljön?
tippeket kérek :)

:arrow:

KépKép
viranka

Kép

KépKép
viranka

Silka!
köszönöm :)

Regi!
Igen küldheted :) úgyis akar Robi bemenni,akkor rádumálom várjon amíg átjönnek a képek :wink:

olyan izgatott vagyok :)

KépKép
viranka

Sziasztok,

csöppöm még alszik, Péterke elment az apjával felköszönteni a mamát, mert már nem laknak itt 8)

Nálunk minden reggel 2.5 dcl kakaó 6körül, 8-9 felé reggeli ( pékáru)
11 kor tizórai gyümi/ tejszelet és társai, 13 szunya-2 dcl kakaó ( kókó búva- na ez igy megy) amig alszik anya főz és 15-16 között apával közösen ebéd ( leves+ főétel, rengeteget nem eszik, de azért legalább főtt kaja is van benne) na ezek után van, hogy semmi uzsit nem kér már, sőt a vacsi is sokszor csak 2.5 dcl kakaó.

Tudom sok a kakaó, de Péterke még többet is meginna, ha engedném. Próbáltam, hogy déli alváskor teát teszek az üvegbe, nyujtotta felém, hogy BABA :shock: mármint adjam a babának.

Tali jaj de mennék! nem tudom be merjük e vállalni 2 gyerekkel

Kaqk részvétem!

Heni
KépKép
heni81

Viranka mi újság hugival??????

Heni
KépKép
heni81

Most csak gyorsan:
Viranka nagyon drukkolok a hugidnak :D
Olvastam a májusiaknál,hogy császár lesz,Miért?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kaqk őszinte részvétem :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka van már valami hír Hugiról?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lányok valakinek a gyermeke szokta magát hányatni? Cicus ma du 2* is meghányatta magát :shock: Pedig előtte jóízűen evett. Jó kedvű, virgonc mint szokott de ez aggaszt egy kicsit :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hugiéknál ma nem lesz baba :( azt mondták benttartják mert fájásai ugyan vannak,de csak 10 percesek,lehet h. abbamaradnak .Dokija holnap reggel bemegy megnézi aztán majd kiderül mi lesz :) Ő reméli hazaengedi és akkor tud szalonnázni :)
Pedig már úgy reménykedtem 8) :oops:

Hörcsög!
azért lesz császárja,mert rengeteg trükkös baja van a gerincével(gerincsérv,csigolyaszakadás és egyéb nyalánkságok :( ) s ha term. uton szül nem biztos h. lábra tudna aztán állni :(

Móni!
:shock: :shock: eszem megáll a csajon :roll: ilyet egyik sem csinált még...

Heni!
gyertek :wink: szoptatni megtudod,kiságyba aludni tud,babkocsi elfér az udvaron :) s állítólag nagyon jó idő lesz :)

Kajaötletek??????????????

KépKép
viranka

Sziasztok

Túl vagyunk egy nagyon jó kis délelőttön :D

Viranka: Várjuk a híreket nagyon :D

Lmóni: Petra szokott a torkáig lenyúlni játékból de eddig még nem jött vissza semmi :roll: Meg persze azonnal rászólok hogy ez butaság!

Kép

Kép
agica1126

A lányom délután óta Áginak szólt :shock: :shock: Kérem hogy mondja hogy anya erre ő: Áááági :shock:

Kép

Kép
agica1126

Ágica én is rászólok, hogy butaság, nem szabad.
De pl. amikor mosogattam a konyhában csak azt hallottam, hogy öklendezik, rohantam be de már késő volt :?
jövőhéten a játszóházban lesz pszichológus, megkérdezem Őt :roll:

Viranka :( :(
azért még sűrűsödhetnek 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ági!

engem Míra Veráz :) már lassan hülyét kapok tőle,de Őt ez nem érdekli :) neki ez teszik most épp megint 8) :?

Móni!
én is ebben reménykedem :) no majd kapok Tőle ezért 8) :wink:

KépKép
viranka

Viranka, de jó lett volna menni a talira, de sajnos nem tudok, nagyon messze vagytok, és nem lesz autóm?:( azért még a póttaliban reménykedem, de a 23-24 nem jó?:(

Bea, őszinte részvétem

Nekem meg fája cicim, fáj a hasam, és nem jön meg, én ezt úgy utálom, hétfőn doki.

Ja és Robesz ma bilibe kakilt. :lol:
:arrow: fürdet apa

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Panndi hatalmas gratula Tündérlánykához!!!! Szokás szerint őket is megsirattam. :oops:

Kaqk őszinte részvétem! :(

Betegeknek jobbulást! Nagy vonalakban visszaolvastam, de azt hiszem mindent nem sikerült.

Tali: mi biztosan nem megyünk. :(

Voltunk otthon hétvégén, nagyon szuper volt. Hétfőtől Zéti beteg, meg van fázva, köhög, stb. Már ma alakulgat...
Párom is beteg. Engem is elért valami, de már soha nem tudom mitől van bajom. Piros napjaim vannak és szedem a peteérős bogyót. Jövőhét szombaton minden kiderül. Megyek peteérést ellenőrző uh-ra és konzultációra.

Mostanában nem tudtam jönni, mert amikor manó alszik akkor én is ledőlök vele. Ma is együtt aludtunk két órát. :oops: :oops: Egyszerűen nem bírom ki ébren. Ha meg Zétus ébren van akkor esélytelen.

Hétvégén párom rá lesz a dologra állítva, én pedig jövök! Képeket is szedtem össze felrakni Zétiről.

Mindenkinek nagy puszi, köszönöm a névnapi köszöntéseket!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Panndi!
Szívből gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek!

Kép

Kép
mmarica

Viranka: Lehet Míra mondta neki hogy ez jó buli :lol:

Kaqk: Őszinte részvétem :cry:

Mesi: Hogy vannak a gyerekek? :)

Sense: Tök jól hangzik ez a tornás foglalkozás :D

Nektarin: Majd írd meg mi volt a dokinál.Nagyon ügyes Robesz a kakival :D Nálunk ez még nagyon távlati :roll:

Fogas kérdés: úgy tűnik beindultunk de van valami ami egy kicsit furi nekem bekentem az inyét végig az ujjamal és jobb hátul érzek egy icipici fog"darabot" megnéztem a másik oldalt is van neki olyan de ez olyan nagyon kicsi és mintha az inyéből oldalt állna ki :roll: vagy nem tudom.Valaki emlékszik ilyenre esetleg? :roll:
Ja és lassan a bal 4-es is előbújik 8)

Kép

Kép
agica1126

Helló, drágák!
Csodás a hír, amire jöttem:-): PANNDI, NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT FRUZSIHOZ, SZÍVBŐL GRATULÁLOK ÉS SOK-SOK TEJECSKÉT KÍVÁNOK!!!!

[color=brown]Beteg babácskáknak (Zsozsika, Valti, Zéti) jobbulást!!! [/color]

Kaqk: őszinte részvétem a mamikád miatt! Sok erőt kívánok! :-(

Nektarin: sajnálom, de ne szomorodj el! Tudod, itt mindenki mindenkinek nagyon szorít, babaügyben pedig különösen!

Vindo: szerintem a közlöny elég up-to-date, az előzménye (Okt. Közlöny) az volt, már aznap fent volt a cucc a neten.

Viranka: hugidnak nagy kalappal!

Bocsánat, de van, hogy egyszerűen nem tudok jönni (meló) és olvasgatni sem sikerül sokszor -- azért próbálkozom. A képeket mindig megcsodálom :-)

Tali: sajnos hétvégére apa beszervezett valamit ismerősökkel már egy ideje, és én elfelejtettem ... :cry:, így csak a továbbiak jók (póttali + az utána lévő). Nagyon sajnálom (Verus)!

Most még átkukk, aztán mennem kell sajna.

Kép
Kép
irina

Kaqk! :cry:

Két napja döglődik a család. Zsozsi kezdte a fosós-hányóst, majd folytattam én, végül apa. Gegi is hányt kétszer, ki is vert a frász, de az csak azért volt, mert nem lett megbüfiztetve, majd belealudtunk a szopiba, és a légbuborék kinyomta az egész kaját.
Zsozsi sajnos még ma is hányt (de fáradtságból adódó hisztiből, ami 3/4 órán át tartott).

Most már alakulunk, jól vagyunk, csak még senki nem az igazi.

lmóni! Zsozsi is le szokta dugni az ujját, nem tudom, miért csinálja, néha öklendezik, én meg rászólok. De ettől nem hány.

Viranka! Drukkolok nagyon Hugodnak!!!!!! ++++++++++++++

Ja, és panaszkodtam a gyógyszertáros hölgynek: milyen jó, hogy rota ellen be vannak oltva, mert én nem akarom a gyerekemet infúzión látni. Erre tömnöm kell elektrolittal, meg folyadékkal, nehogy kórház legyen a vége. És persze az a szép, hogy ez nem biztos, hogy rota, hanem valami más vírus. :evil:

(Remélem most nem esztek). A fürdőszobában olyan szagok vannak.... Anytejes bökék, hányás, kakis ruhák... Ma már kettőt mostam, de még mindig van.

Na megyek is aludni, mert még én sem vagyok százas.

Panndiék nem jönnek a hétvégi talira? Miért? :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi!
mert addigra nem érnek haza Panndiék :)

s pár kép :)
előszőr furcsán szemlélte mit is akar ez a csajszi Tőle :)
Kép
aztán adott Neki egy puszit :)
Kép
de a másik bombacsajt sem hagyhatta ki :) persze Gréti kicsit nézett mit csinál :)
Kép
no még egyet :)
Kép
s a ráadás :)
Kép
s a cumisok :) már kicsit fáradtan :)
Kép

nyugodalmas jó éjt :)

KépKép
viranka

s az elsőn látszik Míra alkotása Bálint fején :) fiam haja kicsit rózsaszín,kék és neonzöldes volt,mert összefirkálták a fejüket a gyerekeim reggel :) aztán B. homlokára is került még egy kis rózsaszín :lol: 8) :wink:
mert a nagytesó mindent megtehet :)

KépKép
viranka

Jó reggelt :D !

Holnap tali :shock: ??? Hű, nagyon gondolkodóba estem :oops: , mert összesűrűsödtek az események, de megpróbálom megoldani 8) . Szerintem vonattal mennénk, mert az összes útvonaltervező fel akar küldeni az M0-ra és M2-re, na ezt először egyedül a két gyerekkel 1,5 órás úton nem vállalom, inkább én is nézelődnék a vonatablakból :wink: .

Viranka, megírnád, akár pü.-ben, szájbarágósan, hogy a nyugatiban melyik vágányról indul, milyen vonat, és hol kell leszállni :oops: ? És pl. mi van előtte, hogy figyeljek :oops: ...ja, és ha leszálltunk, hová menjünk :lol: ? Köszi, más bajom nincs :wink: :lol: .

Póttali is jó, 24-én megy a Bence a Fővárosi Nagycirkuszba, de a 23 jónak tűnik :D . Majd meglátjuk, hogy megy a vonatozás :oops: .

Regi, Ti miben maradtatok, jöttök?
dettyk

Jaj, de süsü vagyok, isteniek a képek :D !!!!!!
Viranka, már képzett tali-mesterek vagytok :wink: :lol: ! Micsoda hölgykoszorú a fiadnak :lol: !
dettyk

Tali: HOLNAP???????????
Mert akkor át kell szerveznem a 7végét.
A képek isteniek. Cumibetyárok... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Viranka!
Nagyon jók a képek :D
Nem is mondtad,hogy a kicsi fiad háremet tart :lol:

Sajnos nem tudunk menni holnap 2 ok miatt is
Karcsika beteg lett inkább ez a fő ok.
Meg apjuk ma jön haza 1hét után.

de 23.-án tuti megyünk az már le van beszélve. :D

Hugiddal mi újság?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok

Viranka: Nagyon jól éreztük magunkat és isteni volt a tojásos nokedlid :D

Dettyk: De jó lesz Bencének a cirkuszban :D

Mesi: Ez jó hír hogy már jobban vagytok! Csak így tovább :wink:

Lmóni: Még sajna mindig nem tudom hogy holnap megyünk e de ha igen akkor megyünk együtt?

Hörcsög: Jobbulást Karcsikának!

Mi megvagyunk éjjel 3x kelt a kisasszony és mindig sírva :oops: Lehet a foga lesz de nem tudom.Cumit megkerestük szájába vissza és utána nem volt gond.

Kép

Kép
agica1126

Tali holnap :)
Mesi :) :)

Dettyk!
odaátra megírom :) de még de. elbicajozunk a vasútállomáshoz a holnapi menetrendet megtudakolni,mert Elvira minden vonatot kiír még azt is ami csak hétközben közlekedik :evil:
jah nehogymán csak Zsozsinak legyen pasikoszorúja :) de Mátét tiszteletben tartotta B. nem adott neki puszit :)

Hörcsög!
még 2in1 most volt nst-n gyerek nem igazán aktív :? majd doki eldönti mi legyen a sorsa..

KépKép
viranka

Viranka további drukkok Huginak++++++++++++++++
a menetrendet meg várjuk.
Én viszek valami sütit, valószínű kefíreset.
Köszi a képeket, hogy felraktad :D Szuperek. Jó tanítványa vagy a férjednek :lol:

Jut eszembe Meryke hol vagy? Nagyon eltüntél :roll:

Ágica persze, hogy megyünk együtt. Lehet, hogy csak azt a vonatot érjük el cicával ami 10:40-kor indul.
Reggel korán még megyünk úszásra.
A múltheti kimaradt a villámlátogatás miatt, ezt nem szeretném kihagyni.

Dettyk ha a 10:40 körül indulóval jöttök jöhetünk együtt. Ti, Ágicáék meg mi. Meg ha akar valaki még csatlakozhat :lol:

Mesi de jó lesz Látni Gegit is :lol:

Heni gyertek Ti is :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hörcsög, Karcsikának jobbulást!

L.Móni, nekünk jó a 10.42-es, mindenképpen 40 percet kell a Ny-iban várnunk :? , és el kell indulnunk anyóstól a 9.15-ös vonattal :roll: . Remélem Panka nem kapp sokkot a vonattól 8) .
dettyk

Praktikus tanácsokat kérek: vigyek babakocsit vagy motrot?
dettyk

Menetrend:
minden óra 42kor indul a Nyugatiból a vonat
Általában az 1-9 vágányok vmelyikéről a Göd -Vác vagy Vác-Szob felé tartó vonatra kell felszállni :)
ha jól számoltam a 9. megállónál Felsőgödön szálljatok le,kb. óra 12-15 között van itt(függ attól mennyire pontosan indul a vonat :? )

Dettyk!
ahogy jól esik és Neked kényelmes :wink: hazafele fel tudom ajánlani a Mei-tai-omat v. háti hordozót :) ha nagyon elfáadna Panka :)

:arrow: Míra hív :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára viranka 2009.05.08 12:34-kor.

KépKép
viranka

Dettyk babkocsi szerintem macerás, nem biztos, hogy segíteni fognak feltenni a vonatra. Motor az jó. Mi nem vittünk semmit. Cica a nyakamba ült vagy Veráék bicikliülésén 8) Aztán meg mei-tait kötöttem magamra. Ágica az hozta a babakocsit :roll:
Na ezzel most nem segítettem sokat :lol: :lol:

Viranka valamit vigyünk a bográcsba?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur beszámolót kérünk hogy mi volt a dokinál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Képet is a pocakalóról :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kik jönnek a talira? :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Silka! Nálunk sem volt egyszerű a bölcsi. 6 hónaposan feliratkoztunk a füzetbe (egyébként elfelejthettük volna az egészet), most meg a munkáltatói... (nem tudom, olvastad-e mennyi küzdöttem, mire megkaptam... :?). Szóval könnyűnek épp nem mondanám... :roll:
Hú, SZF-et majd megpróbálom, csak össze kell szednem a gondolataimat, most agyilag zokni... :oops:

Vera! Húgod? :)
Tali: Akkor nekünk marad a 23., nagyon igyekszem, hogy akkor feljussunk Hozzátok! :)

Heni! Váooo! :) Már nem laknak ott? Szuper! :)
Gyertek Ti is 23-án! :)

LMóni! :shock:

Ágica! :lol: (Mondd apjuknak, hogy anyának hívjon Téged ő is! ;))
Nekem esélytelen, hogy így belenézzek Szeli szájába, azért is nem tudom, hány foga van éppen... De gyanítom, hogy jönnek, mert éjjel többször felsírt, forgolódott. :roll:

Nektarin! Nem lehet, hogy mégis? ;)

Mesi! Ez szörnyű, hogy Ti mindig összeszedtek valamit... :cry: Jobbulást!!! ++++++

Nagyon édes Cicus és Báló, na és Petrus is! :) :lol: Cumisok... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! Holnap szülinap vasárnap helyett :(, úgyhogy marad a 23. Jó lenne, ha jönnétek akkor Ti is!!! :)

Vera! Jó, hogy írod ezt a vonatot... akkor majd 23-ára én is rá fogok kérdezni, hogy mennek... 8)

Én 23-án viszek babakocsit, mert Szeli csak abban alszik (az ágyán kívüli)... :roll: Csak segít már valaki feltenni meg levenni... :? Bár Apa kivisz minket az állomásra szerintem, azzal nem lesz gond...

Kép

Kép
regcsiken14

Ha-hó

Épp kicsit pihizek.

Regi!
Ha 23.-án együtt tudunk menni a nyugatiból akkor a tesóm biztos tudd majd segíteni neked is.
Én is babakocsival fogom vinni a csajszit szerintem.

Viranka!
Hugidnál semmi változás?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Tali: Zsozsi jól van, bár még megy a hasa. Őszintén, én nem tudom, hogy így fertőz-e.
Tudja valaki esetleg, hogy ilyenkor vihetem-e közösségbe? Nem akarom, hogy bárkit is megfertőzzön. Ha azt mondjátok, inkább ne menjünk, nincs semmi gond, a póttalin ott leszünk! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Hörcsög!
még egyben van,a dokija ma nem engedte haza,holnap reggel is bemegy hozzá aztán majd akkor eldönti mi lesz :)

MónI!
krumpli,hagyma,kolbász,virsli,pirospaprika,só van :) semmit :9
magatokat hozzátok :)

Panndiék holnap mennek haza,szopizik Fruzsi,de nem jönek holnap :) pedig hívtam :lol: majd a póttalira :)

:arrow:

KépKép
viranka

Áááá... én nem merek menni. Zsozsinak is még sok lenne az egész napos pörgés. Enni is most kezd még rendesen, és hasmenése is van...
A póttalin tuti ott leszünk!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,

sajna mi sem megyünk holnap, még mindig gyötör mindenkit a nátha :evil: meg cici gondok is felléptek :evil:

Tegnap vettem csak észre, hogy jóval rövidebb ideig szopizik Áron mit szokott, meg nyugtalanabb is lett, de gondoltam, hogy a rubofentől amit bevettem, vagy lehet poci probléma, még teát is csináltam neki. No de azért megmértem a szopit, 60/40 no mondom ez jó, de ma kimondott gyakran volt nyügi, meg a mellem is elkezdett fájni ( mellgyuszi első jele, csak 4x volt annó) most este megmértem 30/30 a szopi, hát az semmi, pedig szivta volna szegényem. Még adtam neki egy kis teácskát és most alszik.

Valószinű a megfázásom is közrejáccik, de gyorsan tejet kell szaporitsak.

Kérek tőletek vudut, hogy álljon már helyre a rend!

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?