Na, akkor itt is vagyok, ahogy szoktam

KÖzkívánatra

Amíg R. engedi, mert jelenleg alszik
Először is
Panndi, hát valami gyönyörűségesek vagytok

És Fruzsi tényleg olyan kis tökéletesre sikeredett
Hát, dugóban vajúdni nagy élmény lehet

Meg Boribon-olvasás közben is tuti
Mi anno éjszaka mentünk olyan négy felé, hát, szinte nem is jött szembe autó, pikk-pakk ott voltunk
Viranka,
Móni, Dettyk, Sense - micsoda party lehetett

Szépek vagytok. Ezen a Bence-Míra dolgon jót nevettem
Mikor kicsi voltam, mindig jártak hozzánk locsolkodni a bátyáim haverjai (csoportban). Lehettem olyan 5-6 éves, és mikor hozni kellett nekik a húsvéti tojásokat viszonzásképpen, mindenki kicsit kapott, 2-3 centiset, csak Micu (nekem ő tetszett) kapott egy akkorát, mint egy ház

Azóta is emlékeznek erre mind a két családban
Irina - aztán csak ügyesen. Ádi milyen kis szöszi, nagyon aranyos
Végül a csajos autósiskolába mentél?
Én elméleti órára nem jártam be, hanem egy-két alkalommal az autós iskola vezetőjével töltöttem ki teszteket. Abba bele lehet jönni pár hét alatt
A vezetéssel kapcsolatban most jutottam el oda, hogy tetszik a dolog

Kikapcsol, mert nem vagyok itthon, valami mást csinálok, mint szoktam.
Már Db-ben is keringünk, és jobban megy, mint vártam. Az oktató szerint, aki nem is molesztál, ha most visszamegyünk a tanuló pályára, minden rendben lesz.
Igaz, már ott is alakulok, csak a hátrafelé beállásnál kell korrigálnom többször.
Móni, hogy haladtak végül a férfiak?
Szerencsére a mi kőművesünk hazajár enni. MOndjuk én nem is főznék neki, max. rendelek egy pizzát, ha a munkások (Gábor és a kisebbik bátyám) megéheznek. Fagyit szoktam nekik hozni, üdítőt, sört
Dettyk - jó az új avatarod!!
Kaqk - tényleg régen raktál már fel képet!!
Rólunk:
Pénteken volt a labor része a nyelvvizsgának, pont alvásidőben. Na, de szerencsénk volt, R. felkelt fél hétkor aznap. Fél 11-kor már ki is dőlt, és egy órakor úgy kellett felkeltenem, hogy lassan indulunk. 3/4 órával kezdés előtt telefonál G. hogy késik, de azért tuti odaérünk

Végül is nagy rohanás közepette beestem nyelvvizsgára, a fiúk addig mekiztek. Aztán az egyetemre mentünk, ahol Gábor ellátta informatikusi teendőit a tanszéken. Én közben kolbászoltam Rugóval, aki nagyon szeret az irodákban pakolgatni - rámolja ki a spirálokat, ragasztókat, kapcsolgatja a számítógépeket

Összefutunk mindig ilyenkor egy csomó ismerőssel is. R. egyre társaságibb ember, most már felpattan mindenki karjába, viteti magát, megfogja vadidegenek kezét, sétálni megy velük
Szerencsére a vadidegenek a volt ped. szakos tanítványaim voltak.
Képzeljétek, megkérdezték, hogy kié a gyerek???
A hős R. aztán este fél 11-ig fenn volt. Megjegyzem, délben kelt fel
Másnap én keltem hat után, mert kilenctől volt az írásbeli. Ez volt az első alkalom, hogy nélkülem kelt fel
Fél egyre jöttek be értem, és bár koszos nadrág volt rajta, G. a kezét nem mosta meg az udvaron tartózkodás után, össze volt firkálva tintával a keze és a ruhája, kutya baja volt. Nem is nagyon örült nekem, inkább bealudt a kocsiban
Hazaértünk, és este nyolc körül sikerült az udvarról behúzni, addig ment a baba-buli. Szomszédolás itt-ott, autóban ülés, kutyázás
Az írásbeli szerintem nem lett rossz, de a laborral nagyon nem vagyok megelégedve. Mondjuk ez csak a szóbeli kb. egyötöd része, de eléggé ideges lettem miatta
LÉpek, mert mosogatnom kell az ételhordókat, kilenc körül hétvégén már hozzák a kaját
Jövök még. V.