A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó!
Sajnálom, hogy a holnapi talin nem lehetünk ott, de legközelebb biztosan!!!

Mesi, követem a sorsotokat, és mielőbbi jobbulást kívánok Nektek (ugye, azóta nem hányt kisGegi?)! Mert azt tudom, erős csajszi vagy, hihetetlenül vezényled le az összes ilyen helyzetet.

[b]Heni:
sajnálom nagyon :cry: Remélem, mielőbb rendbejön a melled!

[/b]

Kép
Kép
irina

Irina! Aranyos vagy! Bizony sokszor nem könnyű, pláne, ha valamelyik beteg, de mikor én is az vagyok... Meg apjuk...
Nem, Gegi nem hányt, valószínűleg a büfizés kimaradása volt a ludas.

A tali kérdés végleg megoldódott, Zsozsi hányt egy hatalmasat vacsi előtt. :( Egész nap jó kedve volt, pörgött, és miután leültünk volna enni, elkezdett köhögni, és kész. Szegénykémet vittem a zuhany alá.
A vírus még mindig megvan benne, a gyomra még nem nyugodott meg. Talán 1-2 nap, és túl leszünk rajta.
(Már kezdtem örülni, hogy kimostam az összes bökékes-kakis ruhát.) :)

Heni! Próbálj meg nem stresszelni a tejecske miatt! Tudom, nem könnyű mondani. Tudom mi a mellgyulladás, nekem is volt Zsozsival 3x vagy 4x. Tedd mellre sokszor Áron babát, mert ő tud most téged meggyógyítani.
Biztosan megvannak a módszereid, nekem ami bejött, az a laktoherb tea (alkalmanként, mert egyébként pocifájást okoz nálunk ha rendszeresen iszom), és a Karamalz nevű nektársör. No meg egy kis pihike, és az, ha nem gondolok arra, hogy most van-e elég tejcsi.
Minden rendben lesz, ügyesek vagytok nagyon!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: jobbulást a kis csajszidnak! Szegénykém..

Heni: ++++++++++++++++Remélem hamar visszaáll a rend!

Talizók:jó szórakozást! Sok képet kérünk!!!

Emmát is gyötrik éjszaka a szemfogak amik jönni akarnak, + prevenár emlékeztetőt is kapott a fenekébe..és szerintem meg is feszítette magát mert fájlalja a fenekét néha
éjjel többször felsír..talán álmában...hamar megnyugszik..de hogy mitől? fog, oltás, rossz álom..

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Heni! Mennek a tejszaporítók +++++++++++!!!

Talisoknak jó összejövetelt, meg jó étvágyat! :lol:

Mi délelőtt vásároltunk, kaját + Zsoltinak 2 nadrágot, pólókat (alig volt rendes ruhája, mindig befogja melózni... :?). Szeli a végére már nyügi volt szokás szerint, de túléltük! ;) Nem volt extra hiszti, ő elkezdte lepakolni a polcokat, de gyorsan felkaptam, üvöltött, én magamhoz szorítottam, aztán rájött, hogy úgyse teszem le! ;) Abba is hagyta szerencsére! :) Most megfogadtam, hogy bekeményítek ilyen szempontból, és nem fogom hagyni, és nem foglalkozom vele, ha sokan látják/hallják, hogy üvölt. 8) Már egy hete elkezdtem ezt, és már tényleg nem érdekel, mit gondolnak, és Szelin is látom, hogy beválik. 8)
Persze, ha éhes, álmos, akkor próbálok kielégíteni az igényeit, hogy ne ezek miatt legyen a hiszti. Meg ha látom rajta, hogy fárad, akkor jövünk haza, nem kínzom (bár ez eddig is így volt) akár vendégségből, akár játszótérről.

Ebéd: a húsleves még fő, Zsoltinak kész a milánói - ezt kért, nekem meg maradt tegnapról karfiol lengyelesen (nagyon finom, karfiol, rajta tejföl, meg kevés pirított zsemlemorzsa). Szeli benyomott a tescoban két tejszeletet (a kocsiban felejtettem a felszeletelt almát :oops:), úgyhogy meg se próbáltam az ebédet, majd ha felkel.

Aztán sütöm a tortát (őszibarackos túrótorta :)), csak habverőzni kell, szerintem valahogy az udvaron fogom megoldani, mert még dermednie is kellene... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Szegény Emma. A szemfogak is olyan nehezen jönnek. Vagyis sokáig, mert azoknak a leghosszabb a gyökere. Már régóta kínozza őt, szerintem most már hamar túl lesztek rajta.

Regi! Őszibarackos túrótorta! :shock: Nyammmi!!!! :D :D
Te mindig olyan jókat főzöl! :D
Jól csinálod a hisztikezelést, Szeli biztosan hamar leszokik róla.

Nálunk a helyzet változatlan. Éjjel ébred, de most nem vérhisztizni, hanem beszél álmában. Sokszor ennyi, és visszaalszik, bár most éjszaka nem így volt. Felkel, (persze nem volt ébren), és mondja, hogy Zsozsié, Zsozsié, add ide! Én meg: Aludjál nyuszikám, tedd le a fejedet. Nem, add ide, Zsozsié... Én meg felvettem a fonalat, és azt mondtam neki: tessék, adom már, a tiéd. Persze nem adtam semmit, nem értem hozzá, erre megnyugodott, és visszaaludt. :)
Most délben volt egy fél órás fáradtság-hiszti. :( Ment a Viburcol kúp, már megnyugodott, most csicsikál.
Jaj nekem, ha valami nem úgy történik, ahogy ő akarja. :lol:
Csak szegénykém azt nem tudom mikor fogja megérteni, hogy mindent őérte csinálok.
Kiskolbiék ovónénije azt mondta, ez a hiszti kb. 2 hónapig tart. Máténál már lezajlott. Hát kíváncsi leszek, nálunk hogy alakul ez.

Hányás még nem volt, remélem nem is lesz. Nagyon eleven (mint tegnap), de azért még megy a hasa.

Én meg reggel óta takarítok (Zsozsit is bevontam, cipelt ezt-azt, és nagyon élvezte). :D
Most elmegyek, rendbeszedem magam, majd ha felkelnek, irány mamáék.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi! Köszi! :) Nem is tudok fogyózni... :? Tegnap nagynéném szülinapját ünnepeltük, és valami joghurtos gyümölcstorta volt, na az a gyengém... :? De mindegy, lezajlik Apa szülinapja, és 1 hónapig nem sütök, az biztos! :) Utána az én szülinapom lesz... :roll: :) Hátha fogyok addig valamennyit... :roll:
Remélem, már nem lesz hányás!!! ++++
Jól megoldottad az éjjeli álmában beszélést! :) Jó ötlet volt.

Kép

Kép
regcsiken14

[color=indigo]Szasztok!
nagy topiktaliból lett egy mini topiktali :)
Lotti egy nagyon édes kiscsaj aki sokat mosolyog :) Boti meg nagyon ügyes kispasi és a szeme sem áll jól :) Gréta hozta formáját :wink: egy kiscsodabogár :) Bencére Míra rászállt és nem hagyta nyugton :) Panka meg olyan nyugi kislány :) szegényke csurom víz lett,Mírának köszönhetően :) a gatyájából csavarni lehetett a vizet :)
Bálint el nem aludt,most vhogy ki kellene húzni estig :?

Mesi!
ez vált be nálunk is éjszaka,csak nálunk azzal a szöveggel :) hogy itt vagyok én vagyok a jótündér és nincs semmi baj :)
ugye csajszi jól van már?
:arrow: mennem kell B. nagyon nem bírja :)

KépKép
viranka

Sziasztok, én is megkerültem :roll: Már két napja be sem jelentkeztem, elvesztem a nyelvvizsgák és a vezetés tengerében 8)
Ma hat órán keresztül nem láttam Rugót, és életében először, mire felébredt, én már rég elmentem.
Semmi baja sem volt 8)
MOst meg átlógott az egyik szomszédba homokozni az unokával 8) Így nyugodtan összeszedhettem a kutyasz..t.

Eléggé kínoz az allergia.

Irina, kösz a választ :!:
Figyelem minden nap :roll:

A taliról majd tegyetek képeket.

Nagyon fáradt vagyok, szerintem iszom ananászbort, hogy bírjak este még egy kicsit tanulni.

Ha lesz időm, vissza is olvasok majd. Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Rugó most egy másik szomszédban kolbászol. Vajon fogok vele találkozni is? :roll:

Kép
vindolanda

Megyek, felbontok egy Radeberger sört :arrow: 8)
MIt is csináljak ilyen szép időben? És kiülök G. mellé, aki fát darabol :arrow:

Kép
vindolanda

Úgy látszik, nem csak reggel tűnik el mindenki, ha megjelenek.

R. közben visszatért a portára. Az autóban ül, Cardigans-t hallgat és vezet közben.

Kép
vindolanda

Beállítottam neki a Petőfi rádiót, ott tombol a kocsiban :roll:
KÖzben kilocsolt egy flakon vizet, én meg közben a kellemes szalonspicc állapotába kerültem.

Hív, mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Semmi baj, csak lehalkította a rádiót, vissza kellett tekernem.
Na, én többet már nem iszom, elvégre szoptatok.
Megyek is, lassan kezdődik az esti rutin :arrow:

Szép estét mindenkinek. V.

Kép
vindolanda

Vindo szalonspicc állapot 8) szép este lesz a mai 8) nem is olyan biztos hogy tanulni fogsz :wink:

Csajok hol a képek??????????????????

Heni
KépKép
heni81

Na, végre valaki :lol:

Tényleg, Heni, hogy álltok a náthával? Nem nagyon olvastam vissza :oops:

Addigra kimegy ám belőlem, tanulok, mint majd, mint egy kisangyal :mrgreen:

Kép
vindolanda

[color=indigo]Vindo!
Radeberger :lol: de rég ittam olyat :) eddig kint voltunk,bár Bálintot n7kor már ágyba tudtam tenni,kissé elfáradt :)

Heni!
hej de türelmetlen vagy :)
nálunk az nem fél órás meló :)
képek meg folyamatban :) Robi kiszűrte őket,csak még folyik a konvertálás :) mert a 18megás képből 4 megásat kell csinálni aztán lehet kicsínyiteni 8) :lol: a maximalista Apa hagy dolgozzon vele :)

S Míra így szólt fürdés előtt :)
Apa!Ugye szép fiú Bence :lol: :lol:

Detty!
készülj Míra szülinapi bulijára,Őt is meg akarja hívni :lol: :lol:

:arrow: [/color]

KépKép
viranka

Nem vagyok ám türelmetlen, de annyira jó volna már látni miről maradtunk le. Apa maximalista 8) Mira :D na kösd fel Vera a gatyádat!

Vindo én is meginnék valami fincsi bort, aszut pl. de hát nincs kivel igyak :( meg nem is lehet.

Dettyk nagyon kapós a fiad!

Heni
KépKép
heni81

Halihó :D !
Gyorsan helyzetet jelentek: visszaolvasni most nincs erőm :oops: , most értünk haza :roll: . Panka a vonaton végig rohangált, huncutkodott idegenekkel, felpörgött rendesen :shock: ...pedig bíztam benne, hogy kicsit alszik...Anyósnál megfürdettem, pizsibe öltöztettem, kocsiba be, félúton elaludt, és sikerült betenni az ágyába ébredés nélkül :D . Remélem, holnap reggel 10-ig fel sem ébred :wink: .

Tali nagyon szuper volt, kár lett volna kihagyni :D . Nagyon elfáradtunk (én legalábbis 8) ), de megérte. Viranka, köszi még egyszer :D ! Képektől odavagyok, alig várom, hogy láthassam őket :D . Ja, Bence otthagyta a baseball sapiját, muszály lesz 23-án elmennünk érte :wink: :lol: .
dettyk

Pár kép :)
de ezzel kezdem :)

Kép

Kép

Kép Kép

Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
viranka

Vindo: de jó h megvagy..már hiányoltalak!

Egy kis fini bor...mmmmm....hátha történik már vmi jó is velünk...bár mondjuk Emma minden nap mosolyra derít. Mostanában a gyurmázás a menő..de a rajzolás a nagy kedvenc..Rengeteg szót mond...mindent ismétel..annyira cuki a hangja..még dédi halála előtt megtanulta hogy "dédi" és mondogatta én meg felvette telefon diktafonjával és még 2 nap le tudták neki játszani...olyan beteg volt...még a szemét sem nyitotta ki..de mkor Emmát meghallotta mosolygott picit..annyira jó h még hallhatta :-)

Mesi: hogy van Zsófi??

Uh Emmának továbbra is ....áááááááááá......a foga..alig tudtam most is elaltatni....elszunnyad és sírva kel és mondja hogy nem nem nem.....jaj kibújhatnának már....olyan piros, duzzadt az ínnye mind a négy helyen.....

De a délutánunk jó volt..jött "ikertesó" flekkent sütöttünk..motoroztak, homokoztak....

..bár irigy a talisokra ...biztos szupi volt! Meddig tartott? ki volt végül? képek csodásak!!!! annyira jók...még még még...

HD( angol ): teljesen el vagyok csodálkozva...3x voltunk órán..és szerda óta van hanganyagunk.Napi 2x kell hallgatni. Emma azonnal extázisba kerül..azonnal csinálja, megismeri a dalokat ..és már az angol szavakat is mondja, csinálja amit kell...hihetetlen mennyire fogékonyak..:-)

Megint nőttünk..és már ruhában elértük a 10kg-t!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó, Lányok!

Valami csúcsak a minitali-képek, fájlalom, hogy nem lehettünk ott! Viranka, megint nagyon kitettetek magatokért, a fotók gyönyörűek! Nagyon-nagyon szép rajta mindenki!!! :-)
Muszáj ottlennünk 23-án!!!

Vindo: borozgassál csak... :lol: én sokszor iszom esténként egy pohár vörösbort (mármint esténként 1 pohárral max.... :oops: ).
A nyelvvizsgáról nem mesélsz? Hát a vezetésről? :-)
Én 18-án kezdem az autóvezetésnek az ő elméletét. ;-)

Kaqk: szorítok a párodnak a munkához nagyon!!! Emma milyen okos és ügyes, le a kalappal!

Hoztam pár fotót én is a mai kiruccról, és igen, Ádó a drága Dettyktől kapott ingecskében feszít (amíg melege nem lett, utána meg kifolyt a pisi, és átöltöztünk). :-)

Kép

Kép

Kép

Puszi + jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Sziasztok :)

Köszönjük szépen a gratulációkat, amint tudok, jövök rövid születéstörténettel és képekkel is :) Gyors szülés volt, és már rögtön utána tök jól voltam, a doki is odavolt, hogy milyen simán mentek most a szülés utáni napok :) Fruzsi eszik rendesen, van mit :)
A lényeg, hogy minden oké, jól vagyunk, Zsófi odavan Fruzsitól :)

Majd igyekszem képbe is kerülni :wink:
Vendég

Viranka, köszönjük az ízelítőt, szuperek :D ! Olyan jó nézegetni őket :D !
Mondom majd Bencinek :wink: , de lehet, hogy ütközni fog a névnapi bulijával: 23.-a. Legfeljebb Míra is eljön hozzánk :wink: :lol: .

Heni, ++++++++++++++++!!

Vindo :lol: , szalonspicc, de jó is az :lol: ...

Kaqk, bújjanak ki azok a fogacskák gyorsan :roll: !

Irina, elkezded a vezetést?? Nagyon ügyes vagy :D !!! Nagy kalappal hozzá :wink: :D ! Köszönjük ezt az Ádi mosolyt, tündéri :D ! Nagyon csini :wink: :D !

Panndi, hát Te mit csináltál 3.27-kor :wink: :lol: ? Csak nem az új vonalzódat? Gyönyörű kis pufi csajszi :D ! Jó lenne majd nagyobban is látni :D .
dettyk

Jó reggelt :lol:

Viranka köszönjük a képízelítőt :D csodásak, mint a tegnapi nap volt :D
apa nézte a gépet, mondja alig fotóztam :) Én meg mondtam, hogy volt ott egy profi is akkor minek fotózzak :D csinált Ő képeket :D

Irina Ádó gyönyörű :D
nyáron már neked is lesz jogsid, ügyes vagy :D

Dettyk nem semmi mennyire tud pörögni Pannka :shock:
édes kicsi lány :D Imádni való a nagy fiaddal együtt. :D

Panndi de jó, hogy minden rendben :D
kérünk szépen sok-sok képet

Heni tejszaporító vudu megy+++++++++++++++++++++++++++
Hogy vagytok?

Mesi hogy vagy Zsozsi?

Vindo szívesen írogattam volna tegnap du. veled együtt de főztem a mai menüt a pasiknak :?

Állítólag sokat haladtak :roll: , hiszem ha látom :roll:

Kaqk nem lesznek súlyproblémái a lányodnak az biztos :lol:
Rég raktál képet a csinibabáról :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na tessék :)

2009. május 5-én amikor felébredtem gyanús folyást észleltem. Olyan volt, mintha szivárogna a magzatvíz. Nem voltam benne biztos, hogy az, meg délelőtt el is állt. Kitakarítottam, mostam kettőt, kimostam pár konyhaszekrényt, főztem, mert úgy volt, hogy délután megyek Zsófival az IKEA-ba. A magzatvíz dolog azért nem hagyott nyugodni, néha jött pár csepp vízszerű anyag, de feleslegesen nem akartam kórházba menni. Háromkor felhívtam a dokimat, hogy nem tudom, ez magzatvíz-e, mit csináljunk. Mivel nagyon kevés volt, abban maradtunk, másmap reggel megnézi. Meg is nyugodtam :) 50 perc múlva elment egy nagyobb darab nyákdugó, és rá nyolc percre elkezdett fájni a hasam. Még ez sem volt egyértelmű jel, napok (hetek, hónapok…) óta fájdogált a hasam. A fájások 10 percesek lettek, és egyre keményebbek voltak. Hát vicces volt Zsófival kettesben vajúdni :) Közben ő uzsonnázott, Boribont olvastunk, leszedtük a ruhákat, elpakoltuk, bepakoltuk a hiányzó cuccokat a táskába, lezuhanyoztam, hajat mostam. Ötkor indult haza a férjem a dugóban, mi addig itthon vajúdgattunk :) Hazaért, a fájások továbbra is csak 10 percesek voltak, el sem akartam még indulni. Végül hét után elindultunk, a kocsival meg kellett állni a fájásoknál, már nagyon fájt. A kórházban 7:50-kor csengettünk a szülőszobán. CTG-re tettek, ami semmi fájást nem mutatott, megvizsgált az ügyeletes doki, már bő három ujjnyira tágultam. Szóltak a dokimnak, idő már nem volt semmire, se beöntésre, se EDA-ra, csak szülni :) Gyorsan kaptam antibiotikumot a strepto miatt, majd ráültem a labdára, de kb két perc múlva ott volt a dokim :) (Ez volt 20:35-kor.) Labdáról le, megvizsgált, és felgyorsultak a dolgok. Burkot repesztett, fájások folyamatosak lettek, jöttek a tolófájások is, és 21:00-kor kibújt Fruzsi 3730 gramal és 55 centivel :) A doki csak viccelődött, hogy én csak erre jártam kipottyantani egy babát, olyan gyorsan történt minden :) Volt megint belső sérülésem is és gátmetszés is, de rögtön a szülés után tudtam ülni, Fruzsi már szopott a szülőszobán, és minden annyira simán ment, hogy én csak csodálkozom, hogy ezt így is lehet :)

Nagyon szép élmény maradt, megbeszéltük a dokimmal, hogy a többi szülésem is ilyen lesz :)

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Panndi nagyon szép kislány Fruzsi :D
Gyönyörűek vagytok együtt :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Panndi, nagyon szépek vagytok :D ! A szüléstörténet pedig :shock: ...tényleg villámszülés volt :D . Nem is látszik rajtad, hogy 5 napja szültél 8) !

L.Móni, reméljük, tényleg sokat haladtak a fiúk :D ! Gréti végigaludta a hazautat? Tündéri volt, ahogy 1 perc alatt beájult :lol: !
dettyk

Panndi: ez tényleg villámszülés volt! Nagyon ügyes vagy..és Fruzsi gyönyörűséges! És a 3 lány együtt.....nagyon tündériek vagytok!

LMóni: köszi..jövök nemsoká képekkel!

Fogacska..még mindig nem tört át...volt is ébredés éjjel megint...:-(

:arrow: hajatmosni

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelT!

Panndi!
de szépek vagytok :) s milyen friss,aktív vagy ilyen hajnali órában :)
tetszik a szülés sztroid :)

MónI!
s mit főztél a pasiknak? Gréta elaludt a vonaton?vagy Ő is pörgött Pankával :)

Dettyk!
jó az új avatarod 8) :lol: akkor majd egyeztetetünk :)

Irina!
olyan szép Ádi is :) de Te tudzs vezetni nem? vagy rosszul emlékszem?

Vindo!
hiánzott ám a jelenléted :) arra emlékeztem h. G. egyik nap szabadnapos :) arra már nem h. másnap is avagy csak lusta voltál írni nekünk

nekünk olyan sz@r éjszakánk volt :( Bálint sok* felsírt (de nem is vártam mást) aztán alig bírtam elaludni,hála a du-i kávénak :)

KépKép
viranka

Dettyk sajna nem :( egy b...ó ellenőr a fülébe ordított, hogy jegyet mutassa! Pedig látta amikor lyukasztottam :evil: Cicus persze rögtön felsírt és nem is tudott visszaaludni :(
A Pankáéknak nem folyik az orruk? Gértikémnek eléggé :(
Gondolom a huzat a vonaton :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka fasírt, krumplipüré, oldalas
elaludt :D csak nem sokáig :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

sziasztok,

hát ezekért a képekért érdemes volt várni!

minden baba és mama gyönyörű!

Panndi jaj de szépek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!! de jó hogy neked is ilyen gyorsan ment.a szülésznőm mondta, hogy neki egy kismamája otthon szült meg, mert várta az 5 perceseket, igaz 4 babája volt :shock: a kórházba nem juttak el, a mentő meg még nem ért ki a szülésig, telefonon vezényelte le szülést. majd csak nehogy te is igy járj a 3.

Szép születéstörténet, én még meg sem irtam
:oops:

Cici már jobban, tejci is kezd visszaállni. szerintem a laktoherb mint engem mint a babát megfogta, inkább nem iszom már. áron tegnap egész nap nem kaksizott, majd nagyon szenvedett ma reggel és hatalmas adag lett a végeredmény, most már okésan van.

péterke apával elmentek a tescoba venni ezt azt, ilyenkor lehet normálisan nézelődni, kevesen vannak.

bocsika a kisbetűért, de éppen szopiztunk :wink:

Heni
KépKép
heni81

Irina Ádi továbbra kis barack:-) tök aranyos a kis frufrujával 8) kár hogy te már megint nem látszol a képeken :cry:

Móni most én is megenném a fasirtat, meg az oldalast is. Nálunk ma karaj lesz, csak még nem tudom, hogyan fogam elkésziteni, csak megszáll az ihlet délig.

Heni
KépKép
heni81

Na, akkor itt is vagyok, ahogy szoktam :wink: KÖzkívánatra :D Amíg R. engedi, mert jelenleg alszik :D

Először is Panndi, hát valami gyönyörűségesek vagytok :D És Fruzsi tényleg olyan kis tökéletesre sikeredett :D
Hát, dugóban vajúdni nagy élmény lehet :roll: Meg Boribon-olvasás közben is tuti :roll: :D

Mi anno éjszaka mentünk olyan négy felé, hát, szinte nem is jött szembe autó, pikk-pakk ott voltunk :roll:

Viranka, Móni, Dettyk, Sense - micsoda party lehetett :D Szépek vagytok. Ezen a Bence-Míra dolgon jót nevettem 8)

Mikor kicsi voltam, mindig jártak hozzánk locsolkodni a bátyáim haverjai (csoportban). Lehettem olyan 5-6 éves, és mikor hozni kellett nekik a húsvéti tojásokat viszonzásképpen, mindenki kicsit kapott, 2-3 centiset, csak Micu (nekem ő tetszett) kapott egy akkorát, mint egy ház :D Azóta is emlékeznek erre mind a két családban :roll:

Irina - aztán csak ügyesen. Ádi milyen kis szöszi, nagyon aranyos :D
Végül a csajos autósiskolába mentél?

Én elméleti órára nem jártam be, hanem egy-két alkalommal az autós iskola vezetőjével töltöttem ki teszteket. Abba bele lehet jönni pár hét alatt :wink:
A vezetéssel kapcsolatban most jutottam el oda, hogy tetszik a dolog :D Kikapcsol, mert nem vagyok itthon, valami mást csinálok, mint szoktam.
Már Db-ben is keringünk, és jobban megy, mint vártam. Az oktató szerint, aki nem is molesztál, ha most visszamegyünk a tanuló pályára, minden rendben lesz.
Igaz, már ott is alakulok, csak a hátrafelé beállásnál kell korrigálnom többször. :D

Móni, hogy haladtak végül a férfiak?

Szerencsére a mi kőművesünk hazajár enni. MOndjuk én nem is főznék neki, max. rendelek egy pizzát, ha a munkások (Gábor és a kisebbik bátyám) megéheznek. Fagyit szoktam nekik hozni, üdítőt, sört :roll:

Dettyk - jó az új avatarod!!

Kaqk - tényleg régen raktál már fel képet!!

Rólunk:
Pénteken volt a labor része a nyelvvizsgának, pont alvásidőben. Na, de szerencsénk volt, R. felkelt fél hétkor aznap. Fél 11-kor már ki is dőlt, és egy órakor úgy kellett felkeltenem, hogy lassan indulunk. 3/4 órával kezdés előtt telefonál G. hogy késik, de azért tuti odaérünk :? Végül is nagy rohanás közepette beestem nyelvvizsgára, a fiúk addig mekiztek. Aztán az egyetemre mentünk, ahol Gábor ellátta informatikusi teendőit a tanszéken. Én közben kolbászoltam Rugóval, aki nagyon szeret az irodákban pakolgatni - rámolja ki a spirálokat, ragasztókat, kapcsolgatja a számítógépeket :shock: Összefutunk mindig ilyenkor egy csomó ismerőssel is. R. egyre társaságibb ember, most már felpattan mindenki karjába, viteti magát, megfogja vadidegenek kezét, sétálni megy velük :shock:
Szerencsére a vadidegenek a volt ped. szakos tanítványaim voltak.

Képzeljétek, megkérdezték, hogy kié a gyerek??? :D

A hős R. aztán este fél 11-ig fenn volt. Megjegyzem, délben kelt fel :?

Másnap én keltem hat után, mert kilenctől volt az írásbeli. Ez volt az első alkalom, hogy nélkülem kelt fel :roll:
Fél egyre jöttek be értem, és bár koszos nadrág volt rajta, G. a kezét nem mosta meg az udvaron tartózkodás után, össze volt firkálva tintával a keze és a ruhája, kutya baja volt. Nem is nagyon örült nekem, inkább bealudt a kocsiban :D
Hazaértünk, és este nyolc körül sikerült az udvarról behúzni, addig ment a baba-buli. Szomszédolás itt-ott, autóban ülés, kutyázás :roll:

Az írásbeli szerintem nem lett rossz, de a laborral nagyon nem vagyok megelégedve. Mondjuk ez csak a szóbeli kb. egyötöd része, de eléggé ideges lettem miatta :?

LÉpek, mert mosogatnom kell az ételhordókat, kilenc körül hétvégén már hozzák a kaját :arrow:

Jövök még. V.

Kép
vindolanda

Na, megint eltűntetek :lol: :lol: :lol:
R. közben felkelt, rendbe teszem.

Szerintem a Forma 1 előtt még teszünk egy vásárlókörutat: Dm, Takko :roll: :wink:

Szép napot! V.

Kép
vindolanda

Viranka, igyekszünk ott lenni 23-án. De minden az építkezéstől függ, valami közbe mindig jöhet :roll: :(

Tényleg megyek :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Panndi!
Gyönyörű Fruzsi baba :D Nagyon szépek vagytok 3-an :D
És ez a szülés történet szerintem mindenki ilyenre vágyik ügyik voltatok. :D

Csajok a képek nagyon jók látszik,hogy mindenki jól érezte magát :D

Irina!
Nagyon helyes kis pasid van :D
Biztos minden menni fog ügyes csaj vagy. :D

L.Móni!
Az ilyen embernek azért semmi jót nem kívánok :evil:
nem tudom fájt neki,hogy alszik, k...... :evil:
Hogy haladnak a pasik?
Jól hangzik az ebéd nálunk hús leves a többi még kérdéses.

Heni!
De jó csak be indul a tejecske. :D

Vindo!
Biztos jó lett te is ügyi csaj vagy.
Hiányolom a a képsorozatot :D

Kaqk!
Igen te is rakhatnál Emmáról képet.

Karcsika még nincs jól még most is hőemelkedése van
tegnap hányt is,de szerencsére azért tudott enni,
na meg persze sokat iszik is.
Tegnap 2×aludt napközben amúgy nem nagyon szokott aludni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Tegnap elvittem Szelit Anyuhoz 4-kor, elmentek a játszótérre, aztán Szeli ott is aludt. Én kértem, hogy tudjak ma takarítani... hát eddig még csak ettem meg elpakoltam... :? Neki kéne állni... :roll:
Este kihasználtuk az alkalmat és elmentünk moziba! :) Jó film volt, Halálos iram (ez asszem már a 4. rész, de jó volt - a 3. iszonyat rossz).

Minitalis képek nagyon jók! :) Míra :lol:

Majd még olvasok, de most nekiesek a fürdőnek... 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
viranka

Móni: áááááááááááá szegény Gréti!

Hörcsög: Jobbulást Karcsikának!

Viranka: micsoda képek!!! Csodás egytől egyig!

Heni: örülök h alakul a tejcsi!

Vindo: na akkor +++++++++++ h jó legyen a vizsga eredmény....

Regi: mozi...de jó lenne! Ha kibújnak a fogai akkor talán..mert sokat felsír éjszaka, így meg nem akarom anyura hagyni

Apa elvitte nagyihoz Emmát..Ő meg közben készülődik, tanulgat a szerdai utolsó fordulóra! :lol: Én meg pihi ( hajmosás, epilálás, maszk.....) rám sem fognak ismerni :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kicsit pihenek... ;)
Elég sokat takarítottam, de még van mit... :?

Ádónak nagyon cuki a mosolya!

Akkor 23-án sokan leszünk, remélem! :)

Panndi! Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy minden rendben Veletek! :) Gyors szülés volt, tényleg! :D Szépek vagytok mind! :)

LMóni! Én még most is vakolat maradványokat sikálok itt-ott... :evil:
Köcsög kalauz!!! :(

Kép

Kép
regcsiken14

illetve ellenőr...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Lanyok!

Ismet a korhazbol... :cry:
Szombat hajnali 4-kor arra ebredtem, hogy ereztem, valami eroteljesen aramlik a huvelyembol....kirohantam a wc-re, az egesz pizsamanadragom csurom ver volt..... :cry:
Azonnal felkaptam valami ruhat, apa is, kikaptuk Raniat az agybol, be a kocsiba...kozben telefonaltunk, ugyhogy mar vartak minket..
A bejaratnal betettek a tolokocsiba, es azonnal kanult raktak, vetkoztettek...en meg remegtem, mint a kocsonya, ugy feltem.. :cry:
Jott a doki, es ugy itelte meg, hogy meg varhatunk egy kicsit,, ugy latszott, a verzes csillapodik. Aztan egyre kevesebb lett, mar csak menzesz-szeru, igy ugy dontott, nem csaszaroznak..Akkor egy kicsit megnyugodtam.
Egesz nap a szuloszoban tartottak, nem ehettem-ihattam semmit...aztan a verzes egyre kevesebb lett, vegul barnasra valtott, ami abszolut jo jel, az mar nem friss ver.
Na, az lett a vege, hogy 5-kor vegre ehettem, es ejfelkor az osztalyra raktak, mar csak egy kicsi barna verzes maradt fenn...

Hat, nagyon remiszto volt...Azt mondta a doki, hogy ahogy no a terhesseg, a verzes egyre erosebb lesz, ha lesz. A mennyisegebol fogjak eldonteni, hogy ki kell-e venni a babat, vagy nem.
Most remenykedek megint, hogy par hetet ujra nyerunk, a babaval mar nagy gond nem lehet, foleg, ha kihuzzuk meg 2-3 hetig legalabb...de az igazi az lenne, ha kicsit tovabb..

Most, mivel nagyon raerek, olvasom a termest.. :)

Niki
Vendég

ebéd utáni pihi? vagy forma1?

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki: jaj annyira sajnálom.....kitartás!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, Forma 1 :lol: :lol:
Angolozás helyett - most viszont tényleg megyek angolra, majd éjjel nyomom tovább :roll: Mármint a tanulást.

Niki - :(
Nagyon drukkolok, hogy húzzátok ki minél tovább egyben :!:

Kép
vindolanda

Vindo: nálunk is az ment! :wink: Nagyon szereti mindenki..ehhez igazítunk minden programot... :lol: Emma először egy forma 1-es futam során rúgott!! Már akkor is tetszett neki. :-) Ja és míg mi néztük Ő motorkatalógust nézegetett.

KépKép
kaqk
Debrecen

Hello!

Viranka!
Köszi a találkozó szervezését! Nagyon jól éreztük magunkat! Mindannyian. :) 23-án is ott leszünk, ha minden jól megy.
A képek csudajók!
(otthagytam a csigásdobozt. de majd 23-án hazahozom egy rakás maradék sütivel. :wink: )

Panndi!
Gyönyörűségesek vagytok. Szép és gyors szülés! Gratulálok.

Niki!
Szorítok, hogy még maradj 2:1 egy ideig. De ha mégsem, akkor sincs okod izgulni. Már semmi baj nem lehet a babóval. +++++

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok Csajok!

Újra előkerültem, én már csak ilyen vagyok, jövök-megyek :oops:

Irigyellek titeket a tali miatt, persze nem rossz értelemben, nagyon jó lehetett! :) Gyönyörű gyerekek és anyák egytől-egyig :wink:

Sajnálom a betegeskedő babákat, mielőbbi gyógyulást nekik!!!

Panndi: nem sokáig raboltad a dokid idejét, gratulálok a gyors szülésedhez!Nagyon szépek vagytok mindhárman! :)

Niki: az elején nagyon megijedtem, amikor olvastam az írásodat. Szorítok, hogy még bent maradhasson a kismanó!

Rólunk: Dávidka továbbra is egy örökmozgó, zsivány palánta, 16 foga van már, de minden éjjel felkel, szerintem lassan jön az utolsó 4 is. Csüt-tön megkapta a bárányhimlő elleni oltás egyik felét, 1 hónap múlva kapja a másikat. 12,45kg és 86 cm :D
Most az apjával sétálnak, én meg kocsit takarítottam belülről.
Még pénteken kell mennem suliba, aztán jön a vizsgaidőszak, 3 vizsgám van, nem olyan sok, de mind nehéz sajna :?

Mindenkinek szép estét!

Kép
aniko15

Vindo alapesetben én sem főzők a munkásoknak. A hétvégén kint van Z is így vitt magával kaját, annyit, hogy a többieknek is jut. A többi napon oldja meg magának az ebédet ha éhes.

NikiDrukkolok, hogy minden rendben legyen+++++++++++++++++++++

Forma1-et mi is szeretjük :D
Szegény Massat nagyon sajnáltam :(

Regi jó lehetett a mozit :D

Cica rendszeresen átjár a szomszédba Bubizni. Kölcsönös a szerelem :D na meg "Bibííííííí" (Gréti így hívja) gazdija a Réka is nagy szerelem számára. Kezd kínos lenni, hogy majd minden nap átmegy és ott játszik. Most is onnan hoztam elő :roll: Azt mondják nem zavar :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?