A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Kép

Na végre fel tudtam rakni!!!

Nekünk ilyen van. (van hozzá 2 hordozó is, rá lehet rakni azokat is vázra, de fölösleges sztem.meg az nem jó a gerincüknek sem)Mondjuk nekünk nincs lift, m Tonticáéknak.szval nem baj, ha egymás előtti.Pedig az ő kocsija szuper!
nekem nem tetszettek az egymásmellettiek, m mikor kipróbáltam őket(boltban) nagyon szélesek voltak, és tolni sem volt kényelmes.
Másik, ami fontos volt, h 180fokig dönthető legyen, én nem kockáztatom, h vmi baja legyen pici gerincüknek.
[/img]
Illetve megmondom őszintén nem volt 200-300 ezer forintunk egy babakocsira, úgyhogy olcsóbban kellett találni :lol:

szanet

Ja és teljesen ülővé lehet alakítani.egymással szemben majd biztos jól ellesznek :lol: ha meg ne :wink: :D m, majd nézhetik a másik hátát!

szanet

Sziasztok!

bognártündi :P
Hol találtad a babaexpot március 9-én? Én nem találtam meg. Tudnál küldeni linket?

Köszi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Fanni!
Ez a rendezvény Kaposváron lesz!Remélem sikerült jól feltenni a linket
[/url]http://www.baba-expo.hu/
Szanet!
Nagyon szép járgány!!
Az ikres oldalon nem vagyunk fenn,Tőled hallottam róla először!
Szerintem a hordozó nem rossz ám a gerincüknek,mert úgy hallottam ez olyan póz mint az anyaméhben,de lehet hogy rosszul tudom.
Ez jó poén ha veszekszenek nézzék egymás hátát!!!

bognartundi0727

Tündi

Va egy fórum direkt ikreseknek: www.ikresek.hu
Nagyon jó.nekem is egyik ismerősöm ajánlotta. De ide is mindig írok azért :lol:

szanet

Sziasztok!

Tündi a babaexpo nem Pesten lesz?Én még nem láttam sehol,hogy Kaposváron lesz.

A legtöbb kocsi 150 fokig dönthető csak manapság.A barátnőm gyerkőceinek sincs semmi bajuk tőle.A hordozót meg szeretik,mert állítólag összegömbölyödve ők jól érzik magukat.Ahogy a Tündi is írta,mint a pocakban.Kocsiban amúgy sem tudom másképp szállítani őket,és mi elég sokat jövünk-megyünk.
Vendég

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1203882905.7386.jpg[/img]
[/img] Kép
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1203882965.1349.jpg[/img]
[/img] Kép

A mi járműveink ilyenek.Nem hiszem,hogy bajuk lenne benne,mert akkor nem árulnának olyan babakocsit,ami nem dönthető 150 fok alá.Én mózeskosárban nem gondolkodtam,mert 2 gyerekkel nem férünk el vele a kocsiban és amúgy is nyári babák.
Vendég

Lili

A mi kocsinkban az ülő(fekvő)részt több variációban tudom összerakni.Fektetve egymással szemben.Én nem szerettem volna egymás mellettit,pont amiatt,hogy hátulról lehet tolni.Meg nagy is.
Vendég

Sziasztok!
Banika!
Szuper!!! :D Az a nagyon jó benne,hogy leveszed a hordozót beteszed az autóba,váz befér a csomagtartóba!Nálunk ezt hiányoltam.Ha mentünk vhova kézbe vittük őket és amikor már 7-8 kilósak voltak... :wink:
Kaposváron idén lesz először Babaexpo.Felteszem még egyszer a linket,mert az előbb elbénáztam :roll:
http://www.baba-expo.hu/
Jó éjszakát!

bognartundi0727

Andi!

A poharat a dél-pesti kórházban vettem a csecsemős-nővérektől, akik jöttek minden délelőtt tanácsokat adni a babával kapcsolatosan.
Utána próbáltam más forrásból beszerezni, internet, svéd ismerősök, stb, de semmi....
Viszont amikor az ikrek születtek, rutinosan vettem még 1-et :wink:
Odaadnám a mieinket, de még dobozokban van a cuccunk, kb. 1,5 hónap múlva tudunk csak az új lakásba költözni :twisted:
Ha ráér addig szólj!

Ha nem, mert sűrgős, akkor megkérhetek valakit, aki mostanság fog szülni, hogy kérdezze meg, anno 990 FT volt.

Judit!

Jobbulást!

Dóri
Vendég

sziasztok!

remélem még páran emlékesztek rám!:)
szóval 2008.01.10-én megszülettek az ikrek.programozott császár volt, betöltött 38. hét. spinálissal indult, de nem hatott, igy altattak. a mellékhatások azonban jöttek, igy egy csomó infuziót kaptam. Gergő volt az A bébi 2850 g, Fanni a B bébi 2880 g. elég jók, már lassan 7 hetesek leszünk Gergő négy kilo, Fanni 4300 g. tápszeren élünk, nem volt tejem.
képet is majd teszek fel.
Üdv az újaknak!

Zs.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2009.05.13 06:19-kor.

zsuzska80
Szombathely

na akkor pár kép.
még annyit hogy szülés előtt kereken 4 hónapot voltam kórházban nyitott méhszáj miatt. szigorú fekvés, ágymegemelés, erős gyógyszerek. szörnyű volt....
Gergő:
Kép

Kép Fanni

zsuzska80
Szombathely

zsuzska gratulálok a gyerekekhez nagyon gyönyörűek :D :D :D :D
gergőn az előke milyen hatalmas :D :D vagy ő a pincurka :D :D :D fanni meg a kis szuszóka
lányok szerintetek az nagy szívás ha a babakocsinak a kerekei nem bolygósíthatók :?:

lanyané

Zsuzska, nagyon aranyosak a babák!Gratulálok! :D
Az a 4 hónap tényleg durva lehetett...de nekem is kilátásba helyezte a doki, hogy akár ilyen is előfordulhat.

Banika, szuper a babakocsi!
A hordozót külön vettétek, vagy azt is ugyanattól az embertől?
Én is ilyent gondoltam, hogy a hordozót rátenni a babakocsira,az a legpraktikusabb.

Kolléganőmék kislánya csak a hordozóban volt hajlandó aludni, kiságyban soha.Ő is félt, hogy baja lesz a gerincének,de szerencsére nem lett.Most a franciaágyon alszik Velük...
Én az ilyent nem annyira tartom jónak, gyereknek saját ágyban a helye, de Ők tudják...
Lehet, hogy azért olyan kedves, barátságos kislány, mert sokat bújik a szülőkhöz...

A sógornőm babakocsija sem dönthető teljesen vízszintesre.Egyik üzletben azt mondták Neki, hogy azért ilyeneket gyártanak mostanában, mert a pelenka kicsit megemeli a csípőjüket, és a feje ezéltal kicsit lejjebb van.Ezért magasabbak a fejrésznél, hogy egy szintben legyen a feje is.Hát, nem tudom... :roll:
Vendég

Lanyané, talán nehezebb kanyarodni vele.
Vendég

Zsuzska

Gratulálok,gyönyörűek a gyerkőcök.Szép súllyal születtek.Az a 4 hónap fekvés nem semmi.Hős vagy a szememben.

Luca

A hordozó külön vettük,de azt is itt találtam a babanet piacterén.Szerencsénkre össze tudtuk úgy hozni,hogy szombaton mindkettőt lerendezzük,így nem kell mégegy kört mennünk Pestre.

Lanyané

Mi teszteltük itthon tegnap a kamiont(babakocsit).Ha berögzítem az első kerekeit,akkor én képtelen vagyok kanyarodni vele.Amúgy sem egyszerű,pedig kormányozható,de azért még gyakorolnunk kell.A keresztlányaim nagyon élvezték.Egész délután az öccsüket tologatták benne.Kis angyalom el is aludt a hordozóban,mert a többit közben szétszedtük kimosni.Most olyan,mintha új lenne.
Vendég

Zsuzska, sajnálom a kórházat, de úgy látom megérte, gyönyörűek a gyerkőcök!

Már én is beteg vagyok!
Attól tartok ennyit Sopronról...

Judit

jucicuki

Tünci :P
Köszi!

Zsuzska :P
Tényleg szörnyű lehetett 4 hónapig feküdni :? . Én eddig csak pár napig voltam ágyhoz kötve, nem a méhszájam, hanem a gerincem miatt, de pocsék volt. Az "eredmények" viszont gyönyörűek, gratulálok!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsuzska:
Csodaszépek a gyerekek! és milyen jó súllyal születtek! GRATULÁLOK!

Jucicuki:Gyógyulj meg hamar!

Lanyané:Én nem tudok kanyarodni fix kerekekkel. Ha benne lesz még 2 bébi nem lesz jó megemelni a kocsit, ha meg akarsz fordulni.

Azt hiszem a fix kerék terepre jó, bolygósítoott meg városba. jól tudom?

szanet

banika - szanet köszönöm akkor amit kinéztem nem lesz jó sajnos,akkor marad a bergon,végülis tetszik csak olyan kicsik a kerekei mintha egy terepjáróra kispolski kerekeit rakták volna :D

lanyané

köszi mindenkinek a gratulációt!

nagyon nehéz volt a 4 hónap, nem csaknekem hanem a családomnak, barátaimnak is , akik mindig jöttek hozzám.

az előke nagy Gergőn:) egyébként 49 cmrel születtek.

megyünk sétálni, szép idő van.

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy belepofázok, de én úgy vettem észre, hogy ezeknél a kocsiknál, aminem dönhető 180 fokban, az van odaírva, hogy 150 fok alá, de nem totál vizszintesre. Nekünk Graco van (1 személyes) szintén nem dönthető 180 fokra, de annyira minimális a dőlésszöge, hogy a pelenka simán felveszi azt a kis különbséget.

KépKép
evica76

Sziasztok!
Zsuzska80!
Megérte a fekvés!! :D Jó egészséget Nektek!
Juci!
Ne add fel,még péntekig meggyógyultok!!!Szorítok!!
Lanyané!
Nekünk nagykerekű,(pumpálható) Bergon kocsink volt.Szerintem nem volt nehéz kanyarodni vele,mert a lányoké(Banika,Szanet) hosszú ez meg inkább széles.Mi azért nem a bolygókerekűt vettük meg,mert a boltban lebeszéltek minket,hogy sok vele a probléma,mert a bolygókerék nem bírja a terhelést és kitörhet :( Nem tudom ez mennyire takarja az igazságot,nekünk ezt mondták.Az biztos hogy a nagy kerekűnek jobb a rugózása.
Lili!
A gyerekeket szerintem az összes kocsiban lehet látni,mert a normálisabbakon a tolókart át lehet billenteni és máris úgy tolhatod hogy látod a babákat,de ha szemébe süt a nap vagy nagyon éri a szél akkor vissza billentheted. A variálhatókra meg úgy teszed a kiegészítőket(mózes,bébihordozó)ahogy akarod.
Nekünk azt mondták anno a Brendonban,hogy a nem vízszintesig dönthető kocsikhoz tudnak adni szivacs éket és azt belerakva már vízszintes lesz.Lehet hogy hülyeség :?

bognartundi0727

köszi tünci,mostmár tényleg nem tudom mi lenne a legjobb :D :D :D legjobban az tetszik ami nem bolygós,lehet akkkor mégis olyan lesz :lol:

lanyané

De sokszor a bolygós kereket lehet fixálni, és akkor már nem bolygós :lol:
Nekem úgy van.
De annyira nem vagyok ám szakértő, csak leírom amit én tapasztalok. :D

szanet

szanet :D

lanyané

Nekem a Vivinél Perego volt, bolygós,használtan vettem a barátnőmtől, és nem törött ki a kereke.Pedig mentem vele terepen.
Hát, nehéz kérdés a babakocsi!
De mire én odajutok, Ti kitapasztaljátok, hogy melyik a legjobb! :lol:

Szanet, a Tiétek milyen márka?
Hallottatok már "Jané" márkenévről?Tegnap olyant is találtam.
Meg "Hoco".Soha nem hallottam még őket.

Evica, én is azt hallottam, hogy a pelenka felveszi a különbséget.De nekem olyan hihetetlen volt.

Na, majd alaposabban körülnézek a Brendonban.A katalógusukat nézegettem délelőtt, hú, micsoda gyönyörűségek vannak ott!
Vendég

Sziasztok!
Ma voltam genetikán.
Az egyik baba 319 g, a másik pedig 245.
Azt mondták, figyelni kell, gyakrabban kell UH (max. 3-4 hetente), hogy a kicsi elől a nagyobb nem eszi-e el a kaját. S magzatvizem is "az átlagosnál árnyalattal több".
Volt másnak is ilyen???
Köszi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Fanni

Ne ijedj meg, szinte mindenkinél az egyik kisebb, mint a másik, ráadásul, ilyenkor még olyan picik, hogy nem is tudják sztem pontosan mérni a dolgokat. Nekem volt olyan sztem ponta genetikai uh és a 4ds ultrahang volt egy nap eltéréssel és teljesen más értékeket mondtak.

Üdv : Zsani

snezsanett

Dóri, köszi, de lassan profin iszunk az aventes cumisüveg kupakjából ;)
nem úgy volt, h nyáron-ősz elején költöztök? ház v lakás?

Kép
an°°di

Luca:

Inglesina twin. Sajnos úgy tudom nem lehet kapni Mo-on újat. De talán ha jártok külföldön.... Vagy használtan láttam eladót. vhol előrébb fel is raktam a címet, h hol láttam.
Amúgy én használtan vettem. nem akartam új babakocsit, mivel sztem úgysem tudjuk kihasználni.

Luca:
Huh, Brendon nagyon drága! Sok cuccot láttam(ugyan azokat) máshol, olcsóbban.De szétnézni jó :wink:

Fanni:
Nem lesz semmi gond! Ne izgulj!

szanet

Sziasztok!
Luca!
Nekünk a Bergon ikerkocsira mondták ám,hogy annyit nem bír a bolygókerék (mégiscsak dupla terhelés :D ).Más márkánál lehet hogy jobb a helyzet.A Jané kocsikról hallottam,meg is néztünk anno párat.Nagyon jól néztek ki csak az áruk volt brutál!
Szanet!
Naagyon igazad van!!!Én sem vennék új babakocsit.Mi sajnos akkor nem találtunk sehol használtat.Jó sokat buktunk rajta.Fél árért tudtuk eladni és még így is szerencsénk volt hogy el tudtuk adni!

bognartundi0727

Luca

A Jané nekem nagyon tetszett,de sportrész(ami dönthető)+a hordozók 200 ezer.Ha ugyanezt matrix hordozóval szerettem volna(ami hordozóból mózeskosárrá alakítható)260 ezer.Mi kicsit soknak találtuk.Pedig mindkettőnknek az a kocsi tetszett a legjobban,de ennyi pénzünk nem volt rá.Használtan nem találtam.Ismerősöknek van,de még nem adják el,mert kicsik a babák náluk is.
Vendég

Ja!A lábzsáknak darabja 20ezer.
Vendég

Sziasztok!

Nem vagyok pár napig és órákig csak olvashatok... :D

Édesek a gyerkőcök!
Most már én is fényképezel, mint az őrült, csak még nem töltöttem le a gépre. Majd egyszer...

Képzeljétek, vettünk egy Milumil HA-s tápszert. Andris nem volt hajlandó megenni. Letettük. Kb 5 perc múlva az egész kettévált: felül fehér, alu zöld trutyi...Megkóstoltuk az íze is szörnyű volt :evil: A másik zacskót is teszteltük, ugyanaz. Hogfy lehet romlottat eladni? Bár még bőven nem járt le...Vagy lehe, hogy volt egy rossz széria? Vagy mi?

Kép
Kép
maminti81

Nagyon durva, milyen sok pénzt képesek elkérni egy babakocsiért!!! :twisted: (két jogsi ára-> és azzal nem csak babakocsit vezethetek :P )
És az ikres, meg hármasikres irreálisan drágább a többitől :evil:
Pedig ugye van elég kiadása az embernek, ha egyszerre jön a két picur.

Amúgy egy tipp:
Már írtam az ikres oldalt: www.ikresek.hu
Írjatok ott a keres rovatba és hátha valakinek van olyan babakocsija, amilyet kerestek.szoktak hirdetni gyakran ikres kocsit.

szanet

Maminti

Biztos, hogy rossz? nem lehet, h csak nagyon rossz ízű amúgy is? Sztem vidd vissza a ygógyszertárba! :twisted:

Rakjál képeket! :lol:

szanet

Szerintem is horror,hogy mi pénzt képesek elkérni a gyerekdolgokért.
Vendég

Fanni, egypetéjűek a babók? mert csak akkor tudják elenni egymás elől a kaját, ha egy lepényen keresztül táplálkoznak...de az sosem baj, ha gyakran nézik őket. Nekem sem volt sosem ugyanakkora a két babó...Ne aggódj, minden rendben van!

Kép
babyteve2

Fanni

Nálunk is az egyik kisebb,mint a másik.Ráadásul géptől is függ,mert Pécsen egyformának mérték őket.Egyetértek Babytevével,ne aggódj, semmi gond nem lesz velük.
Vendég

Babyteve :P
Nem, két petéjűek. Viszont azt mondta a drnő, hogy összeér a lepényük. Mégiscsak ő a genetikus... De különben nekem mindig is nagyobb volt az egyik, mint a másik. Mármint súlyra. Amúgy cm-re egyformák. Azért az nagyon megnyugtató, hogy az irtó magas AFP-m ellenére minden OK, mindkét babánál minden normális!

Zsanett :P Banika :P Szanet :P
Nektek is nagyon köszi :D

Na most akkor meg is mutatom őket:
Márk baba:
Kép
Milán baba
Kép

Fanni 19+0

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni

Nagyon cukik! :lol:
Vendég

Fanni!

Nagyon édesek!
imádom a 4D-s képeket

szanet

fanni nyugi minden rendben lesz!
milán milyem édin cuclizza a akezét :D
márk meg kis pufi :D nagyon szépek :D

lanyané

Hali!

Fanni! Nagyon édesek a babák. Remélem azért nem húz el nagyon az egyik bébi súlyban.
Nekem azt mondta a dokim, hogy attól mert kétpetéjűek, attól még elehetik egymás elöl a kaját, mert előbb utóbb összenő a két lepény.

Babakocsi téren nálunk egyértelmű volt a PEg PErego Duette, mert olyan terepen lakunk, ahol földút van és a bolygó kerék eleve kizárt volt. Én kipróbáltam, elég jól lehet irányítani a nagy kerekek ellenére, mert van "kormánya". Emelgetni meg úgysem kell majd. Még küszöbünk sincs. Szerencsém volt, mert egy ikres anyukától vettük féláron minden tartozékkal együtt, beleértve a hordozókat is. Mondjuk megvettük volna a Brendonban is, de ez most így kapóra jött.

Kép

Kép
kamilla306

Hali!

Fanni! Nagyon édesek a babák. Remélem azért nem húz el nagyon az egyik bébi súlyban.
Nekem azt mondta a dokim, hogy attól mert kétpetéjűek, attól még elehetik egymás elöl a kaját, mert előbb utóbb összenő a két lepény.

Babakocsi téren nálunk egyértelmű volt a PEg PErego Duette, mert olyan terepen lakunk, ahol földút van és a bolygó kerék eleve kizárt volt. Én kipróbáltam, elég jól lehet irányítani a nagy kerekek ellenére, mert van "kormánya". Emelgetni meg úgysem kell majd. Még küszöbünk sincs. Szerencsém volt, mert egy ikres anyukától vettük féláron minden tartozékkal együtt, beleértve a hordozókat is. Mondjuk megvettük volna a Brendonban is, de ez most így kapóra jött.

Kép

Kép
kamilla306

Banika :P Szanet :P Lanyané :P
Köszönöm, vagyis köszönjük 8)
Márk a falánk, igen :lol: Milán meg az örökmozgó és a kis lüke a kezét eszi a kaja helyett :lol:
Kíváncsi vagyok, kint is nagyobb evő lesz-e az, aki bent az? :shock:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

fanni szerintem ezek a jellemek kint is megmaradnak,ezen szoktam én is gondolkodni nekem is az egyik manó ficánka a másik nyugisabb :D :D
nem tdom mi van velem eddíg enni is csak annyit ettem ami ép szükséges,de tegnap óta megőrültem,zabálok :lol: és az édeset kívánom pedíg eddíg nagyon nem kellett. :oops:

lanyané

Zsuzska!Gratulalok a szep kis babokhoz! Jol megszenvedtel Ertuk! :wink: Beirlak a tablaba ha lesz egy kis idom.
Rakok majd fol de sikerult letorolnom a babasoket es ujra kell csinalnom. :evil: :oops:

Fanni: nagyon edesek a bebik es olyan jok a fotok!!! Nalunk is vegig kissebb volt Anna es itt kint is es az is marad de nem baj az.

Lanyok, akik gyogytornaztatjak a babakat, Jucicuki, Andi, Maminti stb. legyszi irjatok le nekem hogy mukodik ez, szeretnem en is tornaztatni Annat persze csak lightosan, ezzel gondolom artani nem lehet, nem?

KépKép
KépKép
tontica

Nekem is vannak zabálós, meg kevésbé zabálós periódusaim. szerintem ez összefügg a babák növekedési ütemével. Hétvégén pl. folyamatosan ettem. Most meg valahogy semmi se kell.

Már 105cm a haskörfogatom!

Én nem tudom eldönteni, hogy mikor ki mozog a hasamban. :(

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?