A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

Jo reggelt Csajok,
ime a reggeli muszak oszlopos tagjai... :D :D :D

Fok, Manorka: nagyon szepek a pocakok, tokeletesen kerekek :D :D

Dodo: sajnalom, hogy megint hanyingeres vagy..remelem hamar tul jutsz rajta...

Bibar: Te orvos medve, tegnap ota ezen derulok..ejszaka nem szolt semmi a parom, igy lehet csendben voltam...

Viszont Csajok az ejszakai 5-6 pipi mar eleg durva nem??? Este mar nem is iszok semmit, szinte orankent jarok :shock: :shock: :shock: :shock:
pocaklako

Pocak
jó reggelt :lol: :lol: 5-6 pisi egy éjszaka??az nagyon durva :shock: :shock: én egyszer megyek ki,már attól is kivagyok...sokat iszol napközben vagy este??
ma én férjem sem panaszkodott,majd rá is kérdezek hogy milyen állat voltam ma?? :lol: :lol:

bibar

pocak!
Én még egyszer is nehezen kelek pisilni....ha neked most 5-6 van, akkor mi lesz még később ha már nagy lesz és nyomja a hójagot?

bibar!
Alap esetben már Lizy sem szokott kelni éjjel.

d.dodó

Sziasztok Csajok!

Gyorsan írok, amíg még alszik a kicsi Ati, mert utána jön és kinyomja a gépem simán.:)

Ma van a középső fiam, Balu szülinapja, az 5-ik, így tortagyártásba lendülök.....puncstorta lesz!

Reggelre azt vettem észre, egy számmal megnőtt a mellem.... :shock: Nem semmi! Furcsa, mert eddig ilyen nem volt.:) A férjem az persze odavan érte......De mondtam neki, ne reménykedjen, hogy most Pamela Anderson leszek.....:)

Pisilés témában én is kijárok 4-5-ször egy éjjel.....borzasztó! Amint lefekszem, kelhetek fel.

Legyen szép napotok, majd jövök és visszaolvasok, csak a 24 órát még meg kellene toldanom, hogy legyen időm mindenre.:) Ez a nagy család hátránya.....de imádom csinálni. Akinek még csak az első babája lesz, majd meglátja, mennyire jó anyának lenni.....és onnantól nincs megállás!:)

Na puszi!

Heni
Kép
henriett74

Sziasztok!!
Dóri, szegénykém, megértelek végtelenül.Brrrr, -14. Kitartást!!!!!
Köszi a spanyol naptárat.Ott lányt ír, de Rikinek is lányt ír, és ugye az már nem nyert.Mindegy.Reméljük kiderül ma. Izgi-izgi!
Sajnálom az éjjeli kelést.:( Mind Lizy mind a pipi miatt. Szerencsére én max 1x kelek, de akkor is csak támolygok, mert félig alszok.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Csajok irigyellek titeket, hogy csak ejszaka 1 x van pipi. Nekem szinte a kezdetek kezdetetol van igy. Inni napkozben iszok, meg rengeteg narancsot, ananaszt eszek, de este mar nem, pont a pipi miatt, pedig majd szomjan pusztulok...hat kesobb mi lesz?? Asszem bekoltozok a wcre aludni..

Heni: jo tortasutest mara es Boldog szulinapot a kisfiadnak... :D

Niki: igzi-izgi :D :D :D
pocaklako

Köszi, Pocaklakó!:)

Én is sokat iszom egész nap, két kancsó tea biztos elfogy, de mást nem tudok meginni. Zöld teát ittam eddig, most csipkebogyót iszom, és éjjel is ha szomjas vagyok......ezért a sok pipi......:)

Heni
Kép
henriett74

Jóó reggelt Lányok....

Maki
merre?????? azt hittem ma már olvasom a nagy hírt :D

Pocak
Én is egyszer járok ki csak éjjel, és sokat iszom nagyon napközben, de este már nem... Lehet mélyebben alszunk azért járunk csak egyszer, mert az az egy olyan, hogy iszkiri kifelé mert baj lesz :D:D:D:D

Fóka
Szééép kerek pocak, kislányos ;)
Vendég

Jó reggelt!

Termeltetek rendesen :lol: Nem is tudtam még rendesen visszaolvasni...

Nagyon szépek a pocakok, mindenki rendesen gömbölyödik már :P

Meme, nagyon örülök, hogy minden rendben odabent! :D Meg a többieknél is :D (jajj de ciki, hogy szita az agyam :oops:)
Drukkolok a maiaknak :) Én is megyek este! Remélem megint lazít egy kicsit a doki a napirendemen :?

ááá akartam még valamit, de nem emlékszem :evil:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Ja igen!
Gázosodás van :? És sajna lesz is... Arra lehet azért figyelni, hogy módjával egye az ember azokat a kajákat, amik egyébként is felfújnak :wink:

Éjszakai pisi - van :evil: Csak 1, de többre nem is nagyon lenne idő, mert utána min. 1-1,5 órán keresztül nem tudok visszaaludni :evil: Ez mitől lehet???

Heni! Isten éltesse Nagyfiad :P

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Edi: nalam minden pipi iszkiri es osszegornyedve, mert akkor mar ugy feszit :(
Lassan tenyleg bekoltozom a wc-re.

Barbuss: nagy drukk Nektek az esti uh-hoz :wink: :wink: :wink: :wink:

Mercy, Moki, Maki, Emma stb...el vagytok veszve..... :o :o :o
pocaklako

Heni
boldog szülinapot a kisfiadnak!!!! :lol: :lol: :lol:

Niki
jujj de izgalmas :lol: :lol: hányra mész??

Pocak
biztos a sok lédús gyümölcs is az oka,csökkenteni kellene :wink: :wink:

bibar

Heni Isten éltesse a fiacskádat!!!!
Bibar, 16.15-re.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki: akkor ha minden jol megy, mar kora este itt leszel a hirekkel, varunk am nagyon.

Jaj Bibar tudom, de meg vagyok veszve ezekert a gyumolcsokert mostansag...

Valakinek jelzett mostansag a Manoja?
pocaklako

LÁnyok! Mia nagyon eltűnt :? Még emlékszem, hogy bejelentkezett, hogy megint sokat keményedik a pocakja, és írta, hogy ezzel az első terhességénél is gond volt :? Remélem nincs semmi bajuk és minden rendben! :roll:

Bibar, neked akartam még írni, hogy olyan jó kis mosolygós minden képed :P

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Bibar
hááát, hogy frissen az túlzás lenne... de melóban jaja :D:D:D Nyakig munkával, dehát kit érdekel nem?! :P

Juhuu akkor megint van egy adag uh-sunk, kíváncsi vagyok kinél mi lesz:P mármint minden rendben az tuti, de kisfickó vagy ribizli lányzó :P

Barbi
Nem hiszem, hogy Mia-nak baja lenne, utóljára mikor itt volt azt mondta, elmúlt a keményedés, nincs már... Nem lenne jó elkezdeni parázni, mert lehet semmi baja, mi meg parázunk szegénynek.....
Vendég

hoztam én is egy pocakfotót :) 16+3:

Kép

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Na Edi, az nekem kimaradt, hogy el is múlt neki :oops: Annyit írtok, hogy 1-2 nap lemeradást már nem is tudok végigolvasni :roll: Paráztatni meg senkit se akartam, csak én nem emlékeztem, hogy jött volna mostanában :wink: Na mindegy...

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbi, nagyon csini a pocakod!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Barbi
Aztaaaa micsoda pocak... :D Igazi pasis pocak ám, kis csúcsos kifelé:P Jó vékony vagy, mázlistaaaaa :D:D:D
Nem leszúrásképp írtam ám, csak azért írtam, nehogy szegény jöjjön mi meg parázunk, hogy baj van.... Legalábbis utóljára mikor írt, azt mondta, hogy szerencsére elmúlt neki... de az tény, hogy ez nem tegnap volt... :?
Gondoljunk arra, hogy bizti pihizik, meg elfoglalt, hátha nincs baj....
Vendég

Persze, persze, induljunk ki abból, hogy mindenkivel minden okés :P
Jajj jönnék én többet, de ugye feküdni kell :? amikor felkelek, akkor ált. az utolsó oldalt tudom végigolvasni, ha még reagálni meg kicsit "beszélgetni" is akarok :? :wink:
Tegnap egyébként 2x is brutál módon bekeményedett a pocakom, be is sz@rtam, megemeltem a magnéziumot, és húzok is vissza az ágyba :)
Ja és tényleg mintha kicsit csúcsosabb lenne a pocim mint Emmával :P

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbi
Teljesen érthető, hiáyolunk is, de egyenlőre még megengedett, hogy nélkülözz minket :D De ahogy felszívódott az a csúnyaság, többet kell jönnöd... :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem Veled is minden okés, és nagyon kléassz dolgokat fog mondani a doki... :wink:
Vendég

Barbus
jaj de helyes pocak :lol: :lol: pihizzél sokat,tényleg csúcsos :lol: :lol: imi ilyen nevetős család vagyunk,fiam meg brutál mennyit röhög,de én és a férjem is állandóan :wink: :wink: reméljük jól vannak az eltüntek :wink: :wink:

Pocak
nekem nem sajnos :oops: :oops: neked volt boksz??
Edi kitartás,már csak pár hónap meló :oops: :oops:

Mamaki
hol vagy már??

bibar

Maki
irrgum burrgum, már annyira várunk..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Reggel voltam vérvételen az AFP miatt. Most végre megihatom nyugiba a tejeskávém. Addig meg olvaslak Benneteket.
Nagyon hideg volt odakinn :x

Poci: 5-6 pisi egy éjszaka alatt? Húúú szegénykém, akkor nem tudod kialudni magad. Én egyszer szoktam kimenni, bár én későn fekszem le, így alvás előtt még megejtem, a legközelebbi pedig 5-6 óra múlva aktuális. Napközben pedig óránként megyek.

Heni: Balunak boldog 5.születésnapot kívánok!!

Barbuss: drukk Neked mára, gyere majd mesélni!
Szép a pocód! És jó vékony vagy! Egy pár kilót adhatok Neked? :)
Pihenj sokat!! Most az a legfontosabb, aztán majd ha már nem kell feküdnöd, majd bepótolod az írást.

Maki: ??? Gyere mesélni, várunk nagyon!

Niki: Neked is drukk!

Edi: Így van! Kit érdekel a munka! Csak módjával! :) Minden megvár! Ezt mondom akkor is, mikor ránézek a vasalni való cuccokra :D

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Itt vagyooooook :D !

Bocs csajok, hogy csak ilyen sokára jelentkezem, de este 21.40-re értünk haza, és már csak aludni volt energiám. Most pedig 1 órája azt olvastam, amiket tegnap d.u. óta írtatok.
Szóval azzal indult a 16.30-as szívUH-nk, hogy 17.15-kor jutottunk be :oops: . Valami miatt csúszott az összes páciens, pedig 1 hete (amikor tetőtől talpig vizsgálták Babót) percre pontosan hívtak be. Na mindegy, a lényeg, hogy Maszatkánk szivecskéjén nem találtak semmi elváltozást :D :D :D !
Bár az első 10 perc után már majdnem feladta a doki, hogy megvizsgálja, mondta is, hogy jöjjünk vissza 1 hét múlva, mert teljesen összegömbölyödve, érdekesen kitekeredve (térdei az orránál) pihizett a kis csillagunk, magyarul nem lehetett a szívét jó szögből látni. Ebből adódóan a hosszát nekünk sem tudták megmérni, kb. 8 cm lehet az ülőmagassága, de a fejkörfogat alapján a korának megfelelően alakul a mérete is a doki szerint. Aztán elkezdett mocorogni, így legalább a szívét mégis meg tudta vizsgálni a dokibácsi több irányból is, a szívkamrák és szívbillentyűk is teljesen rendben! Olyan hosszan ki volt hangosítva a szívhangja, hogy persze megint potyogtak a boldogság könnyeim :cry: … Biztos dinnye vagyok, de nekem ez olyan megható, hogy nem bírtam türtőztetni az érzéseimet :oops: .
Szóval még egy nagy kő leesett!
Amire pedig szintén sokan vártatok, az sajnos Maszatka fekvése miatt nem derült ki!
Úgyhogy továbbra is meglepi a neme :wink: !
Ja, és azért értünk ilyen későn haza, mert persze a párocskám még kitalált egy pár dolgot, hogy még ide beugrik, oda beugrik, aztán bementünk a Spar-ba vásárolni, és zárórakor jöttünk ki. Persze útközben ettünk is!

Bibar, Manorka, Meme, Fóka, Pocak, Edi (remélem nem hagytam ki senkit),
Köszi a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok :D !

Még egy kis story: odafelé úton olyan hányingerem lett az autóban, hogy sokszor ott tartottam, hogy már kerestem valami zacskót (ilyen még nem volt), de végül nem lett rá szükség. Ma reggel megreggeliztem, azóta megint elég erős hányingerem van, feszít a gyomrom :oops: . Esküszöm, a 12.héten sokkal jobban voltam, mint most :cry: . Ezzel csak az a bajom, hogy tudom, ennem kéne picurka érdekében, de egyszerűen nem tudok, csak sokszor picit, de ahogy már írtam korábban is, lassan nem tudom, mi is az amit már elviselne a gyomrom :oops: . Így még semmit nem is híztam, a 180 centimmel, babásan (és baba előtt is) 66 kg vagyok :oops: . Szóval kicsit vágyom már a hízásra!

Pocakfotók nagyon jók! Szépen gömbölyödik mindenki :D !
Emi, Fóka és Barbuss pocakja szép kis csini, vékony! Vagy csak én látom vékonykának a pocakjukat a korukhoz képest?

Pocak, a pipilés nálam éjszaka általában 1x van, de tényleg lefekvés előtt már nem merek én sem inni, azért sem mert vízszintesben vissza is jönne a víz. Amúgy úgy vagyok vele, mint Barbuss, gyakran pipi után nem bírok 1-2 órát visszaaludni, szörnyű… Pl. ma éjjel is kutyául aludtam, valami miatt még többször is felébredtem :cry: .

Bibar, szombaton kezdésként 2db r.ujjú body-t, 1db ujjatlan (Micimackós :D ) rugit, és egy 2 részes nadrágos-bodys szettet vettünk. Szuper tényleg, hogy ilyen jó kedélyűek vagytok :D !

Drukk a mai UH-soknak, hátha ők megtudják, ki is lakik odabent :wink: !

Na, most megint jól megszaladt az ujjam…

Megyek, émelygek tovább, majd még délután benézek!

Anikó

Kép
mamaki73

Maki, de jó, hogy jöttél!
Az a lényeg, hogy odabent minden rendben. Majd kiderül ki is az albérlőd!Riki is csak a 18. héten mutatta meg. Szerintem ma sem derül ki. Barátnőm most 20 hetes, és nem tudják még ők sem.
Az élet szép titkai. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Maki: de jo, hogy irtal, annyira jo, hogy minden okes veletek, persze leszamitva a hanyingert es a nem alvast.
Figyelj csak, nekem nagyon bejott a szipiparna (vagy ahogy az olaszom hivja a szofiparna :mrgreen: :mrgreen: ), azota semmi problemam nincs a visszaalvassal, meg ha ilyen sokszor is kell kimennem. Lehet erdemes lenne Neked is beszerezni egyet.
pocaklako

Köszi Niki a fogadtatást :D !
A lényeg persze az egészség!!!
Hát igen, ez egy édes titok, de egyszer csak kiderül :wink: !
Ha máskor nem, majd tényleg a 18-20.hét közti genetikán, de az még olyan soká lesz :? .
Neked meg drukkolok mára :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Pocak, köszi neked is :D !

Köszi a "szofipárnás" (ez aranyos) ötletet is :D :D :D !
Amúgy én is gondolkodom a beszerzésén már!

Anikó

Kép
mamaki73

Jaj Bibarom meg Neked akartam irni: kerdezted a poci boxot: alakul a kis kenguru odabent :D :D :D Imadom ahogy bokodi Anyja hasat..mar olyan jo lesz ha Te is ezzel fogod kezdeni a reggeli muszakot.... :D :D :D :D
pocaklako

Csajok: ki mit foz /ebedel???
pocaklako

Maki
véééééééééééééégre :D:D:D Örülök, hogy minden rendben.... Biztosan nem beszélted meg vele, hogy mutizza meg magát :wink: Legközelebb beszéld meg vele, és akkor biztosan terpeszteni fog a kis maszat:D
Legalábbis nálunk eddíg működött, persze ki tudja meddíg gondolja úgy a manóseggű, hogy én vagyok a főnök...lehet azóta rájött, hogy Ő a góré nem én :D:D:D:D:D:D:D

Igen, ez egy édes titok, de én már annyira kíváncsi vagyok arra a fütyire, hogy eszméletlen türelmetlenül várom a pénteket... :D
Vendég

Pocak
Nálunk ilyenkor City Food-os kaja van, ami szezámos csirkemell-burgonyapüré lesz.... Szivesebben ennék egy naaagy pizzát :D:D:D:D
Vendég

Olyan vicceset álmodtam... :lol:
Álmomban az uh-n azt mondták kislányom lesz... én meg hevesen ellenkeztem, hogy dehogy ez fütyis... Mondta az uh-s nőci, hogy nem, ez punci higyjek neki. A következő kép az volt, hogy már túl vagyok a szülésen, otthon vagyunk, és fogom a kis manóseggűt, teszem tisztába és tadaaaam, fütyije volt... Majd vigyorogtam álmomban és mondtam neki, hogy anya tudta ám, hogy fütyid van... aztán felébredtem pisilni :twisted:
Vendég

Edi, pizza én is én is kééérek!!!! Ehelyett a tegnapi krumplifőzelék a menü.Hmmm. :)
Rikivel nekem is volt ilyen álmom. A doki nézte és azt mondta a kislány jól van. Mire ráeszméltem mit mondott már eltűnt, én meg keringtem a kórházban és kerestem, mert azt akartam javítsa ki magát, hogy nem lány, hanem fiú. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki
akkor jóóóóóóóóóó, mert Riki bíz kispasi a javából, szóval nincs kétségem tovább... már álmomban is jeleznek, hogy hééé kisfiú na, nyugodjááál meg :P
Vendég

Maki: szuper, hogy minden rendben! Ez a legfontosabb!! Aztán majd megmutatja magát a köv. alkalommal! Már nagyon hiányoltunk, persze, érthető, hogy ha későn értetek haza, akkor már semmihez sem volt energiád csak alukálni.

Edi, Niki: micsoda álmok?! Érdekes!
Persze álmom nekem is volt mostanság, csak nem efféle, hanem mondjuk, hogy Berényi Miklós próbálkozik nálam, én meg mondom, hogy dehogy is, én férjnél vagyok és különben is, ő a Nóráért teper. Úgy látszik a Barátok Közt az agyamra ment :lol: :lol: Ráadásul B.Miki nem is az esetem. :roll: Gááááz! Azóta a férjem jókat mosolyog, ha meglátja a BK-ben a Berényit. Én meg azt sem tudom, hová bújjak :)

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Edi: cseréljünk hamit, küldök Neked pizzát (na, jó kettőt, mert tudod, hátha jóképű is arrafelé sétál) és én meg megeszem a szezámos pipit pürével :lol:
De megkívántam.... lehet, holnap azt kellene készíteni ebédre.
Ma semmi kedvem főzni, pedig lányom minden nap levest kér. Másodiknak meg tésztát. Így hamar ki szokott merülni az ötlettáram, hogy mindkét kérésének eleget tegyek. Főzeléket nem eszi meg, mint általában az ilyen korú gyerkőcök, pedig picinek imádta. Szóval még csak most állok neki levest főzni és pennét paradicsomos szósszal, rá jó sok reszelt sajttal.
Csak az a bibi vele, hogy mindjárt dél, én meg még hozzá sem kezdtem. Közben meg megy az "Anya, gyere játszani! Jó?" :? :roll:
Ami pozitívum, hogy kivasaltam már. Ahogy Edi mondaná: jippijuppijééé :lol: Tanulékony vagyok! :)

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Teljesen rákattantam most bizonyos dolgokra. Pl. meg szeretnék ugye tanulni főzni.Elő szeretném szedni az angolom.Szeretnék újra tudni kötni. Szeretnék hímezni ezt-azt.És olyan édes hímzésmintát találtam!!!!!!Teljesen odáig vagyok.Mackó, babaholmira. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Manorka
óóóó, hát ilyen álmom volt már nekem is, csak én nem ellenkeztem, mert nincs miért ugyebár :D:D:D Nekem Dwayne Johnson udvarolt, (nem tudom tudjátok-e ki Ő, a Skorpiókirályban is Ő játszott :D:D:D) én pedig természetesen belementem... :) Igaz mondtam neki, hogy oké oké, de pocakom van nem látja? Erre mondta,. hogy aha látja és milyen szép :D:D:D Aztán sétáltunk valami tó partján, és természetesen felébredtem grrrrr....

de azért Berényi Miki hihi :lol: :lol: :lol: Jót nevethet a férjed, ez aranyos :D:D:D
Vendég

Nyami paradicsomos penne.... imááádom az összes olasz kaját ami létezik :D

Erre a pipire nem vagyok rákattanva most, de majd jó kis káposztasalit hoznak hozzá a kolléganőim, úgy már nem is lesz rossz :D:D:D
Vendég

Nem lehet könnyű az éjszakai 5-6x-i felkelés pipi miatt.
Én is sokat iszok nap közben, de éjszaka max. 1x kell felkelnem...és sajnos én sem tudok olyankor 1-1,5 órán keresztül visszaaludni.
Ezt nagyon úúúúútálom! :(

Nagyon szépek az új pocakfotók! :)
Az én pocim a legkisebb...lehet alkati dolog, illetve nekem Ő lesz az első kisbabám.

A babamozgás tegnap nem volt jelentős...illetve gyengén éreztem csak valamit.
Pedig a múltkori 2-3 nap után már örültem az erősebb mozgásoknak! :)
Biztosan attól is függ az érzés, hogy éppen hol tanyázik picur. :D

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok!

Egyre több a kaja-téma és egyre kevesebb a panaszkodás, észrevettétek? Ez azért nagyon jó! A pocakok meg nőnek szépen, azért most már látszik minden fotón rendesen!

Irigylem azokat, akik már érzik a mocorgást, én csak pici szúrásokat érzek néha, de az lehet, hogy nem is baba, hanem valami szervem kerül rossz helyre. Na mindegy, csak nagyon várom már, hihetetlen, hogy 3-4 nap alatt elmúlik az uh megnyugtató hatása...

Képzeljétek, ma a védőnő ébresztett, szerencsére csak telefonon, de családlátogatásra akar jönni, ez normális? 12 centis a gyerek és még ki sem látszik, hova látogatja?! Ráadásul ugye most költöztünk haza, teljes a káosz, nincs még konyhánk, szóval nem nagyon örülök a látogatásnak. A jövő héten konkretizáljuk az időpontot, abban maradtunk.

Az éjjeli pisi tényleg idegesítő, most már én is csak egyszer megyek, de úúúgy nincs kedvem hozzá...

Azt hiszem, beszéltetek/tünk már arról, ki mit tesz a csíkok ellen, én most nagyon elkezdtem kenni a hasam (meg a többi hajlamos részt), a férjem utálja, esténként énekel a gyerkőcnek, mert meséltem neki, amikor írtátok, hogy amit most hallgat, arra majd megnyugszik, és persze egy csupa krém pocaknak énekelni meg arra puszit adni nem olyan gusztusos. (Na jó, nem csupa krém, de azért érezni rajta.)

Szép hetet mindenkinek,
Emma

Kép
emma.zunz

Naaaa, teljesen lemaradtam a delelotti dumcsirol...elment nagyon az ido a fozocskevel, vegre itt emesztek a szamitogep elott. Megint paradicsomos kaposztat csinaltam, volt meg egy fel fej es sajnaltam kidobni, meg a multkor mind el is fogyott. Aztan lett rantott csirkemell a ferjemnek, nekem meg szoja rantotthusi, es meg csinaltam egy kis palacsintat, lekvarosat es kakosat.
Naponta csak egyszer kenem ossze a konyhat ugy dontottem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Delutan pedig egy csomo mindent kell a konyvelesre csinalnom, este meg konyvelohoz megyek, igy nem nagyon leszek. Jaj jott egy nagy csomo rucika..majd amint lesz idom teszek fel ujabb kepeket..

Ja hir: ma eloszor hallottam, hogy csuklott odabent a Mazsola..halali volt...

Emma: nekem nagyon furi, hogy a vedono maris terepszemlet akar csinalni :roll: :roll: :roll:

Edi: a szezammag..amint irtad felturtam az egesz konyhat, emlekeztem ra, hogy meg volt itthon, olyan panirt akartam csinalni..de sajna mar elhasznaltam :roll: :roll:

Niki: tok jo, hogy ilyen kreativ vagy, most jon a nagy hatalmas energia idoszak, azt mondjak...en csak folyamatosan fozok meg sutok, de mashoz nincs nagyon kedvem...

Manorka: penne..nyami, mi is nagyon szeretjuk, szerintem holnap csinalok en is csak 4 sajtos szosszal...

Csajok ezek az almok....miota babas vagyok en almomban mindig nagyon messzi orszagokba utazok, ejszaka Kinaban uzleteltem terhesmelltartokkal, a multkor meg Finnorszagban jartam ..gondolom Emma miatt innen jott a Finnorszag... :D :D :D
en pasisokat nem szoktam almodni mostansag :(
pocaklako

Edi: Dwayne vs Berényi :lol: Azt hiszem előnyben vagy :wink:
Az olasz hamikat én is nagyon szeretem, el tudnék élni csak azon.

Emma: engem is pont tegnap hívott a védőnő, hogy jövő héten jönne hétfőn, pedig pénteken fogunk talizni. Mondtam is neki, hogy már megbeszéltünk egy időpontot, azt mondta, nem baj, mert az csak mázsálás lesz, ez pedig családlátogatás.
Igen, erre lehet számítani, hogy párszor ki fog jönni házhoz. Úgy látszik, ez kötelező nekik ilyen korán is.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Poci: húúú mennyi energyd van a konyhában, ezt nevezem! Ügyi vagy! A rántott szóját hogy csinálod? Majd leírod nekem? Beáztatod és simán bepanírozod?
De jó! Hogy hallottad a csuklást? Angel Sounddal? Vagy csak érezted simán?
A Te álmod se kutya azért, terhes cicifix Kínában?! :lol: :lol: :lol: Inkább next cuccokat üzletelj onnan legközelebb, úgyis sokat varrnak ott meg. :wink:
Ha lesznek babarucókról képek, feltétlen rakj fel belőlük. Majd ha ráérsz. Ma eleget dolgoztál, pihenj egyet, mielőtt a könyveléssel foglalkozol.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Mamaki
szuper hirek :lol: :lol: nem csoda hogy meghatódtál :wink: kár hogy nem mutatta meg mi van a lába között,na majd következőnek :wink: :wink:

védőnő annó nekem is jött már terhesen,volt hogy csak betoppant szó nélkül,na de én mondtam hogy legalább egy telcsi mert nem vagyok az az itthon ülős :lol: :lol:

holnap én is tésztát főzök :lol: :lol:

pocak
már megint jöttek cuccocskák??nem érvényes :wink: :wink: :wink: én is akarok máááár :lol: :lol:

felhivtam a bajcsyt hátha megvan az eredményme de azt mondták csak csüt vagy péntek :cry: :cry: jaj már annyira várom,torkomba dobogott a szivem mikor hivtam őket :oops: :oops: holnapután 4d :lol: :lol: :lol:

az én hülye álmom 2 napja:benyulok a hasamba,be a bébi lába közé és megnézem mi van ott.
zacsit éreztem :shock: :shock: aztán mindenki leszúrt hogy elfertőzöm a babát ha benyúlkálok,én meg rádöbbentem hogy tényleg,tökre szégyelltem magam aztán felébredtem és olyan jó volt felébredni :lol: :lol: na most zacsi vagy nem zacsi? :P :P

bibar

Edi, Manorka, Bibar, drágák vagytok, hogy ti is velünk együtt örültök a jó eredménynek :) !

Ezek az álmok nem semmik :D , de Bibar, a tiéd egy kicsit horrorisztikus is, nem :D ?
Érdekes, mert így utólag én már nem emlékszem az álmaimra ilyen részletesen, max. aznap reggel, amikor épp felébredek belőle.

Emma, a védőnő miatt szerintem ne aggódj, nálunk sincs teljesen kész itthon a lakás, a konyhánkban 3 éve (amióta beköltöztünk) egy ideiglenes pult és mosogató van, sajnos a konyhabútorra eddig nem futotta :oops: (persze sütőnk és főzőlapunk van) .
A másik pedig az, hogy picurka szobája jelenleg dolgozószoba :wink: , aztán majd a tavaszi nagy festésünk után fogunk csak rendezkedni is. Úgyhogy felőlem jöhet majd ha akar, ő úgysem fogja berendezni a konyhát gondolom :D , de ne úgy jöjjön, mint Bibaré, mert pl. most is aludtam 11-13 óráig :) . Kidőltem az éjszakai alig alvás után.

Amúgy nekem tegnapról maradt egy kis tésztám, ahhoz csinálok milánói szószt majd. Ebédre csirkemelles, ananászos salátát ettem 1-kor (Spar-os friss sali), de már megint émelygek :oops: , úgyhogy megpróbálok enni hamarosan megint.

Anikó

Kép
mamaki73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?