Itt vagyooooook

!
Bocs csajok, hogy csak ilyen sokára jelentkezem, de este 21.40-re értünk haza, és már csak aludni volt energiám. Most pedig 1 órája azt olvastam, amiket tegnap d.u. óta írtatok.
Szóval azzal indult a 16.30-as szívUH-nk, hogy 17.15-kor jutottunk be

. Valami miatt csúszott az összes páciens, pedig 1 hete (amikor tetőtől talpig vizsgálták Babót) percre pontosan hívtak be. Na mindegy, a lényeg, hogy Maszatkánk szivecskéjén nem találtak semmi elváltozást

!
Bár az első 10 perc után már majdnem feladta a doki, hogy megvizsgálja, mondta is, hogy jöjjünk vissza 1 hét múlva, mert teljesen összegömbölyödve, érdekesen kitekeredve (térdei az orránál) pihizett a kis csillagunk, magyarul nem lehetett a szívét jó szögből látni. Ebből adódóan a hosszát nekünk sem tudták megmérni, kb. 8 cm lehet az ülőmagassága, de a fejkörfogat alapján a korának megfelelően alakul a mérete is a doki szerint. Aztán elkezdett mocorogni, így legalább a szívét mégis meg tudta vizsgálni a dokibácsi több irányból is, a szívkamrák és szívbillentyűk is teljesen rendben! Olyan hosszan ki volt hangosítva a szívhangja, hogy persze megint potyogtak a boldogság könnyeim

… Biztos dinnye vagyok, de nekem ez olyan megható, hogy nem bírtam türtőztetni az érzéseimet

.
Szóval még egy nagy kő leesett!
Amire pedig szintén sokan vártatok, az sajnos Maszatka fekvése miatt nem derült ki!
Úgyhogy továbbra is meglepi a neme

!
Ja, és azért értünk ilyen későn haza, mert persze a párocskám még kitalált egy pár dolgot, hogy még ide beugrik, oda beugrik, aztán bementünk a Spar-ba vásárolni, és zárórakor jöttünk ki. Persze útközben ettünk is!
Bibar, Manorka, Meme, Fóka, Pocak, Edi (remélem nem hagytam ki senkit),
Köszi a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok

!
Még egy kis story: odafelé úton olyan hányingerem lett az autóban, hogy sokszor ott tartottam, hogy már kerestem valami zacskót (ilyen még nem volt), de végül nem lett rá szükség. Ma reggel megreggeliztem, azóta megint elég erős hányingerem van, feszít a gyomrom

. Esküszöm, a 12.héten sokkal jobban voltam, mint most

. Ezzel csak az a bajom, hogy tudom, ennem kéne picurka érdekében, de egyszerűen nem tudok, csak sokszor picit, de ahogy már írtam korábban is, lassan nem tudom, mi is az amit már elviselne a gyomrom

. Így még semmit nem is híztam, a 180 centimmel, babásan (és baba előtt is) 66 kg vagyok

. Szóval kicsit vágyom már a hízásra!
Pocakfotók nagyon jók! Szépen gömbölyödik mindenki

!
Emi, Fóka és Barbuss pocakja szép kis csini, vékony! Vagy csak én látom vékonykának a pocakjukat a korukhoz képest?
Pocak, a pipilés nálam éjszaka általában 1x van, de tényleg lefekvés előtt már nem merek én sem inni, azért sem mert vízszintesben vissza is jönne a víz. Amúgy úgy vagyok vele, mint Barbuss, gyakran pipi után nem bírok 1-2 órát visszaaludni, szörnyű… Pl. ma éjjel is kutyául aludtam, valami miatt még többször is felébredtem

.
Bibar, szombaton kezdésként 2db r.ujjú body-t, 1db ujjatlan (Micimackós

) rugit, és egy 2 részes nadrágos-bodys szettet vettünk. Szuper tényleg, hogy ilyen jó kedélyűek vagytok

!
Drukk a mai UH-soknak, hátha ők megtudják, ki is lakik odabent

!
Na, most megint jól megszaladt az ujjam…
Megyek, émelygek tovább, majd még délután benézek!