A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

sziasztok lányok...
még nem tudtam visszaolvasni de majd este ha hazajövök....
megyek megint a klinikára szülésfelkészítőre :D
gyorsan telnek a hetek!megint csütörtök van...
majd írok mi volt

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Mindenhol ilyen szépen süt a nap?

Annus!Csak nyugi bent legalább szem előtt leszel.Apa meg legalább többet van a Nagy lánnyal!
Nálunk is egy teszt lesz ha mi megyünk megszületni mert amúgy nagyon keveset van itthon csak a Domival.
Én meg borzasztóan köhögök.Alig aludtam.Szopogatom a tantum verdét meg iszom a mézes teát.A patikában kaptam Stodal szirupot de nem nagyon használ.Sokszor majd be pisilek.
Ma voltam a 35 hetes vérvételen.Kíváncsi vagyok milyen lesz a vasam.
Elég lassan tisztul a lakás.A függönyöket sem akarom fölrakni amíg nincs a helyén a radiátor mert egy párból kell levágatni.
Már csak két napig szemetel bent a kályha.Vettem pezsgőt is.Már nagyon várom a kényelmes fűtést.
Nemsokára megszületnek a kiskutyáink is.Nagyon édesek tudnak lenni.
Köszönöm a Doroti lak bókokat!A Domitól örökölte.De már akkor is nagyon szép volt.Már csak az az isteni babaillat hiányzik!

Pihizzetek sokat!

hadedit82

sziasztok csajok!

ma itt járt a védőnő... de leginkább csak dumáltunk :)
délután voltam dokimnál. Ci 2200, úgyhogy még szigorúbb pihenés, mert szerinte ezt már csak a szentlélek tartja... a jövőben minden ctg után látni akar (azaz kb 3 hét múlvától kezdve hetente legalább 1x), és november vége felé pedig mindent szabad, ami most tiltólistán van... szex, mászkálás, szex, emelés, szex, csavargás, szex... ja és szex :lol:
szóval lényegébe előirányzott egy november végi babát... nagyon örülnék neki :D
meg hát a méretei miatt is mondta, hogy nem kéne kivárni a végét :o :)

no, megyek, visszaolvasok.
hihetetlen, hogy mennyire el vagyok maradva :o

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi: szóval a végén mindent szabad? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:
2200-as Ci???? Ha jól emlékszem azt írtad nekem a 2300-ra,hogy tuti nem engednének vele haza!!! :roll: :roll: úgy tűnik, hogy a dokik szerint már ott tartunk, ahol ez megengedett. A végén tényleg át kell neveznünk október-novemberi topikra az oldalt decemberi helyett!! :shock: :shock: Vigyázz magadra, és pihi ezerrel!!

Edit: Jobbulást! nem irigyellek. Én is attól tartok,hogy a végére elkapok valami nyavalyát. Bánná a fene, csak szüléskor ne legyen bennünk semmi baci!!! Úgyhogy szépen kúrálgasd csak magad!!

Cedis: Neked is jobbulást!!! Francos bacik!! Mi volt a kontrollon??

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta: minden rendben volt, levették a kötést, már finoman lehet zuhanyozni, és mehet elvileg oviba is, persze holnap már nem viszem, és a jövő héten sem megy, mert őszi szünet lesz. Kérdeztem a főorvost is, hogy mitől lett, de nem tudnak rá választ adni, így csak reménykedem benne, hogy többet nem találkozunk vele.

Julcsi: akkor 3 hétig még tartsatok ki.

Nektek aktívan ma a babák? Kamilla alig jelentkezik.

Kép
cedis

Sziasztok

Én is mondtam a Zsoltimnak,hogy november közepe felé vége lesz a tilalomnak és VÉGRE én is élvezhetem az életet egy picit és utána megyünk szülni.Már azért kezd hiányozni a normális szex!
Meg azért tényleg betartottuk a tilalmat mert nem akartam megint kórházba menni.
Nektek mit mondott a doki?Meddig kell szedni a magne b6-ot?
Ma már 6 fájós keményedésem volt.

hadedit82

Halihó!

Cedis: kúrálgasd ám magad és ne dolgozd agyon magad! Tudod együtt szülünk, nem mehetsz előbb :lol:
Na persze bagoly mondja verébnek :oops: inkább nem sorolom fel mi mindent csináltam ma munka után :shock:
Barni sem volt ma nagyon aktív, délelőtt már be is paráztam, alig tudott az uram telefonon megvigasztalni :oops: Most egy kicsit aktívabb, hogy leültem, igaz a pocim is nehéz a sok hajlongástól :!:

Edit: neked is jobbulást! Megértelek a pezsgő miatt :wink: Én is nagyon nehezen bírom az ilyen felújításokkal, szerelésekkel járó koszt. Ilyenkor egy idő után elvesztem a türelmem, mert utálom a rendetlenséget. De már nektek se sok van hátra :wink:

Julcsi: akkor pihi, vágd a centit :wink: A legjobb a felsoroltak közül, hogy pakolhatsz, emelgethesz hamarosan :lol: na jó a szex, sem smafu. Jaj már nekem is úgy hiányzik :oops:

Kriszta: örülök, hogy jól vagytok, de azért te is vigyázz magatokra!

Bogi: megnéztem a fotót, csini vagy! Szabina is jó nagy pocit csinált már neked :D Aztán muti majd a fodrász utáni frizkót is :!:

Katinka: jobbulást Kingának! Úgy látszik valami járványszerűség van, a múlt héten a barátnőm gyerekei voltak hólyagos torkúak, d ez AB gyorsan lehúzta.

Nenu: nem mára ígérted, hogy lesz Mütymürütynek neve :?:

Titokbaba: majd küld priviben légy szíves! Na milyen volt a mai kényeztetés :?:

cicóka

titokbaba remélem eljutnak a szomszéddal erre a szintre..hamarabb kellett volna már ez a távoltartási...számtalan hasonló esetet aszisztáltam már mint nővér...hiába jött a dokihoz szerencsétlen nő az orvos semmit nem tudott segíteni..csak leírni tudta a sérüléseket vagy mikor épp zajlott a cirkusz otthon akkor elvitette valamelyiket
dolgozni november első felében még megyek...összesen 6-7 alkalom azt kibírom talán...bár tegnap hazafelé majdnem megfulladtam olyan volt mintha agyon ettem volna magam és utána nem ment volna a légvétel...de nem ettem pedig...és a hasam olyan volt mint egy hordó...ez volna a "keményedés"?olyan kicsiket tudtam csak lihegni...
annus remélem így már pihenni fogsz és minden rendben lesz!!!drukkolok értetek!szerintem sokat mászkáltál...és persze Iza is ott volt neked...
nemu borzasztó...ez olyan intim dolog...nem tudom hogy viselném el...én még a gyerektáborba se tudtam a közös wc-re menni...napokig nem mentem és titkoltam is
hadedit jaj mennyi izgalom van nálatok is! könnyű szülést a kutyikónak!remélem majd fényképeket csináltok! én várom nagyon!
julcsi juuuuj 2200 kérlek feküdj még ne jöjjön ki az a baba drukkolok
cicóka ne ijedj meg vannak ilyen napok mikor kevesebbet mocorognak...és a vége felé pedig egyre kevesebbet hisz alig van már akkor helyük...ma nekem se volt nagy mocorgás...szerintem ez is időjárástól is függ...látod mások is így voltak ma

Kép
menion
Budapest

na voltam a tanfolyamon de nem sok haszna volt most...a TERHESSÉG ÉLETTANA volt a téma és elkezdték a fogantatástól átrágni az egészet... :? nem sok új dolgot mondott el és hát azt se értettem minek taglalja azt hogy mikor kell tesztet csinálni és mikor kell először uh-ra menni hisz ezeken már mindenki rég túl volt....
inkább a 3.trimesztert kellett volna jobban átbeszélni de hát ez van...
ami érdekes volt az az hogy a vizesedést még több ivással kell "orvosolni"mert az ozmoláris nyomás révén jobban beindul a folyadék kiválasztása...vagyis aki vizesedik az nem hogy kevesebbet hanem több folyadékot igyon illetve polcolja a lábát :!: epebajok az epe sűrűsödik ezért epekő epe pangás lehet a szervezetben is felhalmozódik az epesav és ez okozhat sárgulást a bőrön illetve VISZKETÉST :!: ez úgy lehet kerülni hogy nix zsíros fűszeres étel nix puffasztó kaja( K betűsök babok lencse stb) :!: ....pulzus az utolsó harmadban a megnövekedett vérmennyiség és egyéb munka miatt a pulzus emelkedett 110ig bezárólag teljesen normális a szív tengelye balra tolt hisz a rekesz felfelé nyomódik a babától :!: tüdő a légvételek száma nem több de a légvétel térfogata 10-15%al megnő mivel több O2-re van szükség :!: gyomorégés ez megint csak természetes a terhességnél több sav termelődik illetve a rekesz felnyomja a gyomrot így a gyomorszáj feljebb kerül és ez okozhat gyomor égést refluxot...
hát ennyi jutott eszembe amit érdemes leírni a többi vagy már nem aktuális nekünk vagy szerintem tudjuk úgyhogy nem írom le...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Cicòka holnapra ìgèrtem a nevet :roll: remèlem megàlmodom :oops:

Jò èjt mindenkinek :!: :!:

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu

Sziasztok!

Reggeli jó hírek!

Beszéltem Annussal!
Elmúltak a görcsei és a nyilalások.
Kap antibiotikumot és magnéziumot infúzióban és szájon át. Zárt a méhszája, a ctg-n a méhtevékenység 15-20% ami azt mondták, hogy jó!
Tehát Niki bent marad!

Megígérte, hogy betartja a szabályokat és nem előz be senkit :D

Kép
eper74

Ja, és még nem tudni, hogy mikor mehet haza!

Kép
eper74

Szép jó reggelt!!! Látom termékenyek voltatok írásban.

Annusnak továbbra is megy a drukk++++++++++++++++++++!!!! Örülök, hogy már jobban van. Jajjj de jó!!!!! :)

Katinka!
Kingának jobbulást! Szegénykém biztos fáj neki és rosszul érzi magát... :( Te meg vigyázz mafgadra!!! Nem ám te is beelőzől!!!

Kriszta!

Ne félj a 36. héttől azért nem kell szedni semmit, mert onnantól bármikor szülhetsz, hiszen a baba teljesen kifejlődőtt és készen áll a kinti életre! :)

Bogi!
A te pocid is sokat nőtt! :) Szabina meg egyszerűen nagyon szép kislány!!!!! :D

Cedis!

Próbálj pihizni!Tudom nehéz, ha az embernek ennyi dolga van, de szerintem megérti a környezeted, hogy neked most pihenésre van szükséged. Kell az energia a szülésre. Én is sokszor vagyok úgy, hogy kellene vasalni, mert halomba áll
:shock: meg kellene valamit főzni, meg takarítani, de ha fáradt vagyok és nagyon nincs kedvem ezekhez,akkor szépen minden lelkiismeret furdalás nélkül lefekszek a kanapéra és tévézek és alszok 1et. :)

Edit!

A sthodal nekem sem használt. Elmúlott nagy nehezen magától, de az még az elején volt és most gondolom kicsit roszabb lehet a köhögés. Mást nem lehet szedni rá?

Julcsi!
Az tök jó! :) Mármint az engedélyezett szex.... :) Használjátok ki! Nálunk lehettt eddig is, de apa kb 3 hete nem akar. Gondolom nem a szex partnert látja már bennem..... :( Azt mondja fenntertásai vannak ezzel kapcsolatban- fél , hogy ez nem jó a babának.Na mind1. Megértem és külömben is, nálunk eddig volt. :)

Ja mondtam dokinak, hogy november 25.-én szülünk. Előveszi a naptárat. Azt mondja, de az nem jó, mert ő aznap rendel. Aztán megnyugtattam, hogy addigra meglesz, mert éjjel fog megindulni és mire dolgoznia kell menni,addigra kinnt lesz. :) Azt mondta, ha ez bejön akkor jósoltat velem. :lol: ( Nagyon úgy érzem, hogy november utolsó hetében szülök. )

Kép
bei

Sziasztok!

Katinka: Kingának jobbulást kívánok. Engem is megvisel a torokfájás, nem egy kis picurit, de remélem hamar meggyógyul.

Edit: Jó pezsgőzést! Elhiszem, hogy már nagyon várod!

Eper: köszi az infót Annusról. Szuper, hogy minden rendben velük. Gondolom keddnél előbb nem jöhet haza, szerintem orvos is az ügyeletesen kívül akkor lesz benn először.

Éjszaka megint nem sokat aludtam, Balázs rosszat álmodott és amikor átmentem hozzá, és odahajoltam az ágya felé egy jó nagy adag gyomorsav ömlött a számba, és azóta is többször előfordult már, pedig eddig elkerült. Ma reggel meg megint magas volt a pulzusom 106. Már azon gondolkodom, hogy ettől érzem magam levertnek. Kedden majd megemlítem a dokinak. Nektek nem lett magasabb a pulzusotok? Nekem nagyon kellemetlen ez a 100 körüli érték az eddigi 60-70-hez képest.

Cicóka: ennyire nem szeretnélek beelőzni, december elejénél előbb nem szeretnék szülni, bár egyre nehezebben bírom már magam.

Kép
cedis

Annusnak úgy látszik pihenésre volt szüksége és szuper, hogy jobban van! Remélem minden rendben lesz velük, drukkolunk!

Cedis!
Pulzus-témáról írtunk egy pár sort ezt hiszem az előző oldalon..vagy azelőtt. Nem tudom, mert egy nap alatt le lehet itt maradni...:) :)
Így van ez most is, úgyhogy vissza is olvasok most.

Lányok ti, hogy álltok a kilókkal? Engem már kezd nem érdekelni, nem tudok mit csinálni ,én 14 kg-nál járok és tökre oda figyelek, hogy mit eszek és mikor.

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok Lányok!

Cicóka:
Ment a privi. És milyen volt a masszázs?! Hhhmmm! Egy thai asszony masszírozott, és a fájós medencémet teljesen rendbe tette. Voltak már olyan pillanataim, amikor menni nem bírtam a fájdalomtól, de most sokkal könnyebb. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Annus:
Örülök, hogy minden rendben van veled! Attól függetlenül még mennek az energia hullámok.

Bei:
A november 25. tökéletes nap :). A névnapomon születni csak jó lehet :D! És ha bejön, tényleg kapsz egy üveggömböt szülési ajándékként ;)!

Katinka:
Remélem már jobban van Kinga! Próbálj meg pihizni egy kicsit. Van, aki levegyen a válladról valamit?

Cedis:
Jaj Drága! Abba maradhatna már ez a sok kellemetlenség. Nálunk is az elmúlt három napban felébred este a fiatalúr, mert rosszat álmodott. Van, amikor csak 2x, van, amikor 3x. De az nagyon kellemetlen lehet, hogy a gyomorsav elönti a szád egy ilyen szituban. Remélem mára jobban vagy! Az is jó, hogy Balázs már tud fürdeni, és mehet oviba!

Béen:
Én eddig 8 kg-nál járok. De való igaz, hogy eddig folyamatosan - azaz minden reggel - ráálltam a mérlegre. Most hetente egyszer nézem meg. Őszintén? Már nem is érdekel. Nem zabálok, nem eszem nagyon sok édességet, még jól érzem magam a bőrömben, úgyhogy lesz@rom a kilókat... :D:D

Menion:
Bízom benne, hogy a néni sorsa hamarosan megoldódik. Hogy Te milyen szorgalmas vagy. Én nem tudnék ilyen előadásokat végig ülni :). A keményedés olyan, mint amikor a pocakod tetejétől kiindul egy feszülő érzés. Mintha a baba kinyomná magát, mintha teljesen ráfeszülne a bőröd, majd lassan lekúszik. A levegő vétel ilyenkor nekem is nehezebben megy. A jósló fájás is hasonló, csak ott menszi szerű görcsökben végződik mindez.

A tickeremen a baba az utolsó virágba lépett!!! Hűha! Szerintem én két hét múlva lassan elindulhatok szülni. Folyamatosan érzem a jóslókat, és napról-napra lentebb van a pocim. Még a jövő hetet minden képen egyben szeretném tölteni, de a 8-ai héttől tőlem jöhet a bébi. Bár nálunk az előirányzott dátum 18 vagy 22 :). De a mai érzéseim szerint eddig nem húzom. Aztán majd azon idegeskedek, hogy már túlhordtam :D

Tegnap kipakoltuk a gardróbot, mert szombaton összeszerelik a bútort. Úgyhogy a kedden - mert közben haza megyünk a szüleimhez Mindszentre - kicsit szelektálva indul a visszapakolás. Mit ne mondjak, mire tegnap a férjemmel kipakoltunk minden tárolót, akasztót stb. azt hittem leszakadok... Ma már azért jobb, de a kedd miatt sem irigylem magam. Nincs kedvem már pakolni. Annyit pakoltam!

Na befejezem a nyígást! Mindenkinek nagyon szép napot!

Puszi, Kata

titokbaba

Kaptam sms-t Katától. Jól vannak, és már Balázs mellett tud lenni. Nagyon szép baba, és a koraszülött osztályon mindenki nagyon kedves, figyelmes velük. Balázs tüdeje egyre jobban dolgozik, és kezd megnyugodni, hogy véget ér a rémálom!

Olyan jó volt olvasni!!! Nagy ölelés innen is nekik!

titokbaba

na hellóka!

Még benn!Minden oké,nm előzök senkit!Főleg nem otóberben :lol:

KÖszi az aggódást és a drukkokat!

Szóval megfigyelnek még,a hétvégén benn leszek.Elmúlt a nnyilaló érzés és görcsök sincsenek már.Iga 2 adag Mg jött vénásan+magneb6+antibigyó.Éjszakára már egész jól voltam!Miután az mg utóhatás is lmúlt,tudtam aludni is.Voltam CTGn is,vizsgáltak is,U.inden oké a babaával.Méhszáj zárt!Szóval csak pihi.

Izával minden oké otthon hála az égnek!

annus11

Na úgy néz ki vasárnap mehetek haza ha minden oké lesz.Magzatvízzel meg nincs teendő,mármint h picit kevesebb.figyelik uhn és ennyi.ha jó az áramlás,nő a baba akkor nincs teendő.

annus11

Sziasztok màsodszor :twisted:

Mire megìrtam idokorlàt tùllèpèse miatt nem kuldte el :twisted:

ANNUS orulok neki, hogy minden jòl halad ès hamar kis is engednek a kòrhàzbòl :!: :D

KIs Balàzsnak ès anyukàjànak is gratula , hogy jobban vannak :D

Nevet sajna nem sikerult àlmodnom, lehet mert egèsz èjjel ngyon fàjt a fejem ès mèg most is :cry: az idore sem foghatom mert itt 3 napja ragyogòan sut a nap kb. 20 fok van :roll: Mèg van pàr òràm az UH elott talàn kiotlok valami jò kis nevet addig :) Bocs, hogy ezzel fàrasztalak titeket màr èn is lefàradok de nem mradhat nèv nèlkul a kis poronty :wink: Tegnap a hugim segìteni akart : "mièrt nem nevezitek Benitonak-nekem az ùgy tetszik" :D mire èn , hogy az itt Olaszban olyan lenne mintha Nèmeto.-ban Adolfnak hìvnàk mint Hitlert, itt Mussolini keresztneve volt Benito :roll: .............Tudom nincs nagy jelentosège de rogton e jutott eszembe, ìgy Benito is kitorolve :shock:

JSzèp Napot ès jò pihit mindenkinek, majd este UH utàn jovok :!:

Berni

nenu

eper remélem is hogy annus betartja a szabályokat!!!ez figyelmeztetés volt szerintem hogy mostmár többet kell pihiznie...
bei hát mi is így vagyunk...de Laci nem mondja hogy félti a babát vagy mi az oka csak egyszerüen nem :( mikor pedzegetem a témát azt mondja hogy éééén nem akarok szexelni...közbe nem is igaz :? hátha most hogy ide beárulom majd aktivizálódik :oops: ...mostanság el szokta olvasni a topikot
cedis nekem is sokszor 100 körül mozog és engem is megvisel....sajna ez van...terhes nő nem gyorsvonat :lol:
béen én nem figyelek mit eszek mert a cukrom jó volt és eddig 7 kiló jött fel rám...ezért iszom a kakaót napi szinten literszám és már hónapok óta ez az adagom...azelött is édesszájú voltam de nem kakaóra...most iszonyúan igénylem...addig míg nem lódul meg a testsúlyom addig nem korlátozom magam...a baba se volt nagy 2 hete1080gr-ra mérte a gép...viszont étvágyan meg nem nagyon van
titokbaba hát most én is kicsit nyüglődtem a padban...de ha érdekes a téma akkor nem veszem észre ha kényelmetlen is ott ülni...meg kicsit idegesített is ennek a dokinak a stílusa hogy őszinte legyek...kicsit túl viccelődte és nekem az nem volt szimpi...ciki is volt itt-ott mert voltak saját betegei is a sorok közt és mivel példálózott azzal ki mikkel szokta hívogatni telefonon ez kissé visszatetsző volt...az én dokim rám nem panaszkodhat az tuti...multkor reklamálta is hogy telefonáljak ha van kérdésem...de eddig nem kellett!
aszerint amit írtál akkor keményedésem lehetett! nem volt még remélem nem is lesz sűrűn...majd igyekszem elkerülni
jaj de jó hogy Kata már babázhat!ezek szerint ennyire gyarabszik a drága!remélem hamar hazaengedik!drukk nekik!
annus örülök hogy jól vagytok!kérlek nagyon vigyázz magadra vasárnap után is pihenj sokat!hagyd a mászkálást másra!!!
nemu hát igen ez még nekünk is azonnal mussolinire utal...én is rögtön rá gondoltam...tesóm minden nap megnézte a naptárt hogy milyen névnap van és szavazásra bocsátotta...egy név volt amire mindenki azonnal rávágta hogy jóóóó...ez után nem volt dilemma...Norina lett a neve

Kép
menion
Budapest

Annus: már vasárnap? Ez igazán jó hír! Addig is pihenj sokat.

Nenu: valamit csak találtok, ha más nem szülés után muszáj lesz! Várunk az UH eredményekkel.

titokbaba: Mátramindszent? Akkor nem is laknak messze a szüleink, mert az enyémek Nagybátonyban laknak, akkor félig meddig földik vagyunk. Középsuliba Salgótarjánba jártál?

Most kezdek magamhoz térni a gyomorfájásból. A hülye savfeljövés után iszonyatosan fájni kezdett a gyomrom, és durva hasmars jött rám, már készültem a dokihoz, de azért vettem be 2 Tisacidet és most úgy néz ki megmaradok, már legalább egy órája nem voltam wc-n, és a gyomorgörcs is alábbhagyott. Szegény Balázs meg itt nyűglődött, hogy nem játszok vele, és éhes is volt, úgyhogy félholtan még paradicsomlevest csináltam neki, mert azt kért.
Hát igazán vége lehetne már ennek a mindenem fáj dolognak.

Kép
cedis

hát én ma bejártam a várost....
elvergődtem a vérvételre a laborba...mire bejutottam letuszkoltam 3 deci vizet a torkomon de nagyon nem kívántam...mindegy sikerült a vérvétel úgyhogy volt haszna...egy maroknyi csővel levettek...aztán az egyiket el kellett vinnem a másik laborba immunológiára...jól kifáradtam a sok mászásban...az az eredmény kb másfél hónap múlva lesz meg...
az sztk-ba levett vért meg kb kedd felé kapom meg abból jut majd a házidokinak a nőgyogyinak a maszek nőgyogyinak és az endokrinológusnak :roll:
és csak remélni tudom hogy az eredmények jók lesznek és akkor nem kell tovább mennem orvostól orvosig...

Kép
menion
Budapest

cedis próbálj pattogatott kukoricát eszegetni vagy puffasztott rizst ha van otthon...a védőnőm azt mondta az nagyon jóa savra

Kép
menion
Budapest

Cedis:
Nem, én nem nógádi, hanem borsodi vagyok :D. A Mindszent nálunk a Halottak napja. Megyek haza égetni, mert a nagyszüleim Borsodban vannak eltemetve. Viszont a Bátony az mégis csak kötődés, hiszen a legkisebb neve ez lesz ;). Mégis csak földiek leszünk így vagy úgy :D:D

Menion:
A 30. hét után teljesen normális, hogy olykor vannak keményedéseid. Tény, hogy ne túl gyakran, de azért az olykor-olykor az belefér. Ilyenkor ülj le egy kicsit, rakd fel a lábad és múlik az. Főleg, ha épp a IX. kerületben sétálsz valamelyik kutyaszaros utcán :D Na, nyugalom! Normális a keményedés már ilyenkor!

Nenu:
Nekem pedig tetszik a Benito. Hiába mussolinis... Az Adolf sem a Hitler miatt nem tetszik, hanem azért, mert nekem az kutyanév... Az én olaszaim, az egyik Mirco volt, a másik Luca (talán így kell leírni). Bár lehet, hogy ott ezek a nevek olyanok, mint nálunk a Béla vagy az Ödön, de számomra minden olasz név jól hangzik!

Puszi Csajok. Indulok lassan, mert nem akarok sötétben vezetni 200 km-t. És csak bízni tudok abban, hogy a nagyfiú nem fog megállítani 3x az autópályán pisilés miatt. Persze ebből jó, ha egyszer pisil... Csak tök jó anyát ugráltatni. Oroszlán asszcendensű :D

titokbaba

Sziasztok!!!

egy napot kihagyok és mire jövök :shock: Annus: nem ér ezt csinálni és csalni meg pláne nem :lol: remélem tényleg hazamész vasárnap és november végén találkozhatunk a Klinikán!!!! Pihizz ezerrel, mert kikapsz!

Julcsi: szex duma nagyon jó, :lol:

Bei: enyém férj is ilyen :lol: nincs szex, eddig mondjuk tiltólistán volt, de azt mondja ezután sem szeretne, mert hát nem, majd jövőre...

Kata: nagyon örülök a jó híreknek, nagyon ügyes Balázs baba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Menion: ezt mondjuk nem értem, hogy egy szülés felkészítő tanfolyamon miért a fogantatásról beszélnek?????

Az elmúlt két nap megint rémálom volt, rengeteget keményedtem és voltak megint mesis görcseim... remélem kis pasim még marad odabent legalább három hetet. Szedem a magnéziumot is, de semmit sem érzek, hogy jobb lenne. pihizek is már egyre többet.

Szép napot mindenkinek!!!!!

Pihizzünk, nehogy hamarabb jöjjenek a babák!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Annus nagyon örülök hogy már jól vagy :D továbbra is pihengess amenyit csak tudsz. :wink:

Kata de jó hir Balázs nagyon ügyes baba.Gratulálok :!: :!: :lol:

Titokbaba vigyázz magatokra az uton.Van vagyis volna segitségem csak engem igényel mindig Kinga biztos érzi hogy hamarosan nem az övé lesz minden figyelmem.

Sannah te is nagyon vigyázgass magadra ezek már komoly dolgok :cry: sajnos én is nagyon rosszul vagyok rengeteget keményedek. :cry:

Menion ez keményedés volt ez jel hogy te is vigyázz magatokra.

Cedis szegénykém nem tul kellemes biztos se a harsmars se a sav.

Ma voltam védőnőnél minden oké kivéve a keményedést felemelték a mg-ot 4*2-re pedig mondtam hogy nem sokat ér.meg +1kg.
Béenn én már 15kg-ot hiztam de lesz@rom majd lemegy a lényeg hogy a baba rendben legyen és fejlődjön :)
Kinga ma nagyon nyügös ugy hogy ma nehéz napom van remélem hogy éjszaka fog aludni a torka felkölti szinte megfullad :cry:

Cicus hol vagy?Mi ujság?

t katinka

Sex téma szegény apa :cry: nekem sajnos már fáj ugy 4hete nem tudtunk.Majd jövőre :oops:

t katinka

titokbaba: nagyon vigyázz a hazafelé úton, persze azóta már úton is vagy. Sok ilyenkor az idióta az utakon. Ja azt hittem Mátramindszent! :D
Örülök, hogy Kata is végre megnyugodott, én tudtam, hogy a kis Balázs ügyes fiúcska!

Katinka: sajnálom szegény Kingát, remélem minél hamarabb elmúlik ez a nyavaja róla, és persze téged is sajnállak, gondolom így nem nagyon tudsz pihenni te sem. A magnéziumot azért csak szedjed.

Cicust én is hiányolom! Tessék jelentkezni!!!

Sex téma: nálunk is már csak jövőre lesz, de teljesen őszintén én nem kívánom egyáltalán, és a férjemet is feszélyezi, hogy van ott benn egy lakócska.

Kép
cedis

Lányok elfelejtettem azt írni hogy koponyafekvésű szóval szépen be van "fekve"végig rajta volt a z uh-os papiron, :lol: :lol:

t katinka

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy Balázs baba szépen fejlődik!

Annus: Azért otthon is sokat kell pihenned! Próbáld meg betartani!

Nenu: Kíváncsi vagyok a névválasztásra, nekem is tetszenek az olasz nevek.

Képzeljétek! Réka is megfordult :D megnézték uh-al és a buksija van lent.
Tegnap voltam a védőnőnél, legközelebb Ő jön hozzánk november végén és utána már csak ha megszületik a Pindur. Szóval nem kell hetente menni meg ilyesmi. Választottam gyerekorvost is, itt 5-en rendelnek területi elosztásban, de ettől függetlenül azt választhat mindenki akit szeretne.

Egyre nehezebben bírom a munkát :(
Jövőhéten sem fogok 4 napot menni dolgozni csak 3-at, elkezdem kivenni a maradék szabadságomat.

Cicus: Mi van veled???? Hiányzol!

Kép
eper74

Sziasztok

Hulla vagyok csak most èrtunk haza :cry: Egy sorra van erom holnap reagàlok mindenre nèv :roll: stb....

November 30 kòrhàz, DECEMBER 1 kisbaba szuletik :lol: :lol: .................99% addig mèg vàltozhat is.

Jò èjt kismamik ès kisbabik :)

nenu

Sziasztok!

Jaj, bocs de csak ilyen későn értem ma ide. Ma volt a ugye az utolsó napom, hát volt sírás rívás pityogás :cry: Olyan édesek voltak,főleg a neveltjeim, mármint azok, akik az én kezem alatt kezdetek pályakezdőként, mintha az anyjuk lennék :oops: Nagyon jól esett :lol: Kaptam virágot, meg Brendon kártyát, én meg vittem egy csomó sütit, megkértem a édes anyósom, hogy csináljon, mert én már nem nagyon tudok a sütőhöz hajlongani, meg ugye 25 embernek nem elég egy adag. Szóval jó volt, még a jövő héten bemegyek leadni a kincstári dolgaim.

Képzeljéték még most szerelik Barni bútorait, szegény szomszédok :oops: Holnap nagytakarítás, a jövő héten babaszobázom :lol:

Annus, Kata: nagyon örülök a jó híreiteknek! Továbbra is veletek vagyunk! Ez már egy ilyen csapat :lol:

Titokbaba: köszi a privit, utánanézünk. Bár a mostani lakásunk talán már kész, de ha jön a következő babónk akkor költözni kell, jó lenne egy ház :oops: Jaj, én hülye hova rohanok előre, még Barni is benn van :!:

Béeen: én is odafigyelek, mert világéletemben oda kellett figyelnem a versenyszerű sport miatt is. Tornáztam is a 6. hónapig, utána meg ugye kényszerpihin voltam, de nem is kívántam úgy a mozgást. Na szóval én is 13 kgnál járok, bár mindenki azt mondja nem is látszik rajtam. Már nem érdekel, nem vizesedem, nincsenek jelei annak, hogy túl sok lenne ez a hízás, majd lemegy. Ha visszatér a mozgásigényem, akkor ahogy ismerem magam már márciusban futni fogok :oops:

Nenu: ne szabadkozz, én csak a kíváncsiságom miatt érdeklődöm. Sajna nem vagyok olasz nevekben jártas. Apa mit mond? Nem akartok olyan nevet, ami nemzetközibb, szóval, hogy magyarul és olaszul is hasonló legyen :?:

Cedis: jobbulást! Ja, gyúrjál a dec. 6 körüli dátumokra Kamillával, jó? A főnököm ma úgy engedett el, hogy ő már az elején megmondta, hogy fiú lesz, és már azt is régen mondja, hogy a Mikulás hozza :lol: Nem tudom, hogyan csinálja de neki beszokott jönni az ilyesmi :roll:

Eper: gratula, olyan jó hogy Réka megfordult bár Barni is ezt tenné :wink:

Katinka: Kingusnak is jobbulást. Jaj de jó, hogy a te kis Kincsed is irányban van :wink:

Hát csajok nem tudom milyenek a jósló fájások, de tegnap este már-már ott tartottam, hogy felébresztem az uram. Már kezdtem figyelni mennyire szabályosok, olyan erősebb mensiszerű fájdalmaim, görcseim voltak. De ahogy jött elmúlt, szerencsére. Kicsit megijedtem.
Barnuskám úgy kalapál, mint a bútorát szerelő mesterek :lol: bizti érzi, hogy érte van ez a hangzavar.

cicóka

Örülök, hogy mindenki ilyen f@szán gondolkodik itt a kilókról. Én is hasonlóképp' állok a témához, úgyis lemegy.

Cicóka!
Valóban nem látszik rajtad, legalábbis az utolsó képeket nézve. Jó a foteled. :) Kényelmes?
És én most láttam, hogy feltetted a levelet is, nagyon édes! :oops:

Eper és Katinka!
Gratula a babáknak az irányba forduláshoz! :)

Jó hétvégét mindenkinek, pihizzetek sokat!
Majd én is megpróbálok, bár nálunk megint családozás lesz a progi..

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Ja és azt még muszáj elmesélnem, hogy ha ülök és csuklik a Zsófi, akkor érzem a hüvelyemben is a kis rángásokat, nem csak a pocóban. Elég vicces érzés. Nektek nincs ilyen?
:)

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok Lányok!

Jelentem egyben hazaértünk! Már nem annyira kényelmes így 200 km-t levezetni. De muszáj volt, mert a papám cserélteti le a kocsim kerekén a gumit, és mivel CTG-re is be kell majd járnom Pestre, nem akarok nyári gumival közlekedni az autópályán. Olyan jó itthon! Ilyenkor a fiamat is lekötik és nekem van egy kis szusszanásnyi időm :). Ma bemegyünk édesanyámmal Miskolcra is vásárolni, mert még hiányzik a kórházi csomagom 90%-a :oops: ... Vennem kell hálóinget, bugyikat, zoknit, köntöst, valamilyen papucsot, betéteket, szoptatós melltartót stb. Szóval jövő héten kedden a csomagomat is össze akarom rakni - így a 36. héten :D - mert én is jósolgatok ám rendesen. Olyan furcsa, mert a fiammal nem voltak ilyen érzéseim. Vele még a 38. héten is felszaladtam a 6. emeletre. Lehet, hogy meg is öregedtem, meg második - pontosabban harmadik - terhesség és hamarabb érzem a dolgokat, de most 13 lépcső után lefáradok...

Eper, Katinka:
Örülök, hogy irányba álltak a babák! Éreztétek a pörgés-forgásból, hogy lent lett a fej, és fent a láb?

Nenu:
December 01. tökéletes dátum :D! Mindent bele a névválasztással kapcsolatban ;)

Cicóka:
Barni nemsokára kint lesz :)! És nyugodtan gondolkozzatok csak, hogy mi lesz, ha már nem csak Barni lesz. A benzinkutas szekrény és a markolós ágy már tavaly januárban készen lett a nagyfiúnak, és csak most fogja használni. Úgyhogy az ötleteket azonnal valósítani kell, mert elszáll az ihlet :)! Pihizz Te is, mert nem kell még olyan gyakran jósolgatni Neked! Ráérsz még 2 hét múlva is ;). Örülök, hogy a szekrény - mára talán - már elkészült, és kezdődhet a pakolás.

Béen:
Érdekes, hogy nekem most nem csuklik a pici fiam. A nagyfiú végig csuklott, és akkor éreztem én is a hüvelyemben is a remegést :D, most viszont csuklás nincs, csak folyamatos könyöklés, rúgkapálás.

Annus és Kata, remélem minden ok! Még mindig megy az energia felhő!!!

Puszi Mindenkinek!
Kata

titokbaba

Sziasztok!

De aranyosak vagytok,köszönöm a hiányolást :oops: :) ! Ne haragudjatok,hogy nem tudtam jönni! Tegnap szerettem volna már írni... Délelőtt elmentünk férjemmel az Önkorm.-hoz, kikérni a 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatunk másolatát,mert a Péterfyben kérik.Nikike is velünk volt,mert szerda este óta hasmenés kínozza (nem is ment suliba persze,csüt.-ön egész nap őt ápoltam,szerencsétlen bekapott egy csúnya vírust és 10 percenként a WC-n ült! :cry: ) Szóval elintéztük a dolgot,ez is megvan szerencsére! :) Már akkor elkezdődött a fájdalmam és még csomó helyre mentünk intézkedni + gyerekorvoshoz Nikivel. Lényeg a lényeg: tegnap szülésre felkészülve figyeltem a fájásokat,mert bizony voltak 10 perces rendszeresek :shock: !,aztán 6 perces,majd utána 20 perc múlva jött csak... Tehát mégsem az az igazi rendszeres dolog volt ez! A hasam kőkemény volt megállás nélkül,gyerkőc is csak lightosan kinyomta magát néha,hogy jelezze,jól van... Szúrt a hüvelyem,nyilallt a hasam... Már Anyumat is értesítettük,itt is aludt nálunk éjjel,de du.6 körül elmúlt ez a dolog és gyermekem is elkezdett bent pörögni! Ahogy most is,már hajnali 5 óra óta,meg sem állna! :) Szóval Zsófi még bent van,de ez a tegnapi nap kemény volt,az biztos!

Velem még annyi,h. kedden 5 órát voltunk a Péterfyben,eredményre vártunk+NST is volt (na már akkor volt 70%-os fájás is a görbe szerint!). Ez az orvos elég elfoglalt,ezért kellett ennyit várni. Lényeg,hogy a sima vérkép ok,ellenanyag negatív :D. Viszont a 120 perces cukor rossz lett : 7,4! Tehát cukorbetegség határát súrolom,úgyhogy diéta ezerrel,semmi cukor. Pedig Zsófi imádja a csokit,tortákat,sütit!
:roll: De muszáj,na! Szóval ez van,kedden kell megint menni a kórházba,akkor lesz UH és vizsgálat,na meg gondolom NST.

Ennyit Rólunk!

Hihetetlen,h. veletek is mennyi minden van! Ti sem vigyáztok magatokra,ezerrel megy a takarítás,stb. Azért tényleg óvatosan Lányok!!!

Először is:

Drága Katinkababa: Isten hozta a világon KisBalázst!!! Gratulálok ehhez az ügyes kisfiúhoz,örülök,hogy jól vagytok már,hogy együtt lehettek és remélem szépen fejlődik a kis tökös!!! Várjuk majd a jelentkezésedet,de most a legfontosabb,hogy megerősödjetek mindketten! 8)

Annus: Te is nagyon vigyázz magatokra,Nikinek van még ideje! Tudod: sorrend! :wink: :lol: Biztos nagy volt az ijedelem Nálatok is,de mostmár rendben vagy,ennek örülök!!! Aztán ha holnap kiengednek,csak óvatosan mindennel! Szupi,hogy Iza is jól van apjával,dehát miért is ne lenne? Ne aggódj!

Kriszta,Moncsi,Julcsi,Cicóka,Sannah: ejnye-bejnye,Ti is tartsátok bent a babókat még egy ideig!!! Moncsi,ez a méhszáj érték már tényleg nem vicc!!! :shock:

Julcsi,Edit,Nenu,Eper,Katinka: gratula az UH-hoz mindenkinek + az ügyi babókhoz,hogy befordultak irányba!!! :lol:

Bei: nálunk lenne szex,szegény párom már nagyon ki van éhezve... :oops: Mert ami van,az mégsem olyan igazi! :oops: Szeretkezés viszont 6 hónapja nincs,mert én túlzottan féltem mindentől Zsófit! :oops: Na jó,ne felejtsük,veszélyeztetett vagyok,ezért duplán. :?

T Katinka: Kingának millió gyógypuszi,remélem hamar meggyógyul!!!

Cedis: Balázs nagyon ügyi kisfiú,tényleg igazi hős!!! Örülök,hogy már jobban van!

Menion: jobbulást!!! És tessék sok folyadékot inni!! Jobban vagy már?

Titokbaba: 200 km-t vezetsz?
:shock: Hihetetlen vagy Te is,ezt már nem szabadna :!: Óvatosan!!! Remélem rendben leértetek!

Ha kihagytam vkit,ne haragudjatok... hétfő óta nem jöttem és az uccsó 5 napot csak most olvastam el!
Ha van vmi velem,Annusnak v. Titokbabának megírom SMS-ben! Úgy értem,ha tényleg megindulna a szülés!

Puszi mindenkinek,nem pörögni :!:

Cicus

Kép
cicus78

Titokbaba.közben írtál! Örülök hogy rendben leértetek!!!!!!!

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

Hááát, mindenki babája befordult csak az én kis szerelemem nem akar még :roll: remélem meg fog fordulni, mert ahogy most fekszik az néha nagyon fáj a feje fent van a gyomromnál a feneke jobb oldalon kitolva a lábacskáit pedig a bal oldalra dugja ki, nagyon furi helyzetben van a doki szerint is.

Cedis: ez nagyon tetszik én is azt mondtam apának, hogy majd jövőre, furcsán hangzik, de tényleg csak jövőre, :lol:

Cicóka: lehet, hogy Barni jó menő asztalos vállalkozó lesz és már most gyakorol :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezekre a fájdalmakra mondták nekem, hogy jóslók, tessék Neked is pihenni!!!!!

Nenu: nagyon jó hírek, hajrá december 1-e!!!!!!!!!!!!!!!!!

Titokbaba: én kisfiam rengeteget csuklik, lehet bugyuta a kérdés, de ez jelent valamit?

Cicus: de jó, hogy írtál, szerintem neked is a frontok tettek be, vigyázz magadra!!!!!!!!

Annus: új hírek?
Vendég

titokbaba ez jó volt :lol: jót röhögtem...igen amikor az emberre rájön valami nyomor akkor sehol nem tud leülni...mindig egy "kutyaszaros utca"közepén jönnek ezek a dolgok :lol: mondjuk én a buszon ültem a felét végig ennek a keményedéses dolognak de úgy se volt jó...ott meg az volt ciki hogy lihegek mint egy mozdony...fel is hívtam a Lacit (na nem mintha otthon nem tudtam volna ezt elmondani neki)de így legalább a busz utasainak kicsit érthetőbb volt a látvány hogy mit fuldoklok én annyira... :oops: lehet hogy nevetséges vagyok emiatt de annyira szégyellem magam ilyenkor hogy késztetésem van magyarázkodni..
sannah hát ezt a dumát már én is kaptam hogy szex majd jövőre :( de azt hittem csak vicc vót :? na jó bizti nem én vagyok álmai nője így amorf formával taknyosan :oops:
t katinka pihizek is sokat!lehet hogy kellene a magnézium rendszeresen?most csak este veszek be egy 250est de azt se minden nap...lehet hogy kéne nappalra is?
katinka eper szuper hogy befordultak a babók!gratulálok! remélem kedden ha megyek én is örülhetek ilyesminek
nenu nem tudom hogy írják de fonetikusan Csirifiszkió :?: a legyetek jók ha tudtok c. filmből? persze lehet hogy nincs is ilyen név olasz o.-ban...
cicóka milyen jó helyen dolgoztál!szuper lehet ilyen csapatban lenni...
béen ma arra ébredtem hogy csuklik...de én fent éreztem most a köldököm felett jobbra
cicus igenis!iszok és pihizek!mostmár tegnap óta inkább az a baj hogy nehezen fújom ki az orrom ...kezd nehéz lenni a sok erölködés a trombitálással....épp Laci a patikába ment orrspray-t venni hátha kitisztul már mert az orrcseppem elfogyott...köptetőt kéne vennem?még az jutott eszembe de nem tudom mit lehet terhesen...tegnap 7,3 hőm volt és kiizzadtam rendesen pedig algót se vettem be...remélem kimászok már belőle mert lassan 1 hete tart igaz majdnem minden nap mászkálnom kellett

Kép
menion
Budapest

sannah én is csak várom a keddet akkor megyek uh-ra és remélem hogy nem azt mondják majd hogy úgy ücsörög bennem mint egy trónszékben...én nem érzem hogy másképp mocorogna...1x2x volt hogy a köldököm felett éreztem és mindig máskor lent szokott ezért reménykedni kezdtem de aztán a vizsgálatnál kiderült hogy semmi válltozás...na de mosssst!majd kedden meglátjuk...
én amúgy megértem...én se akarnék fejen állva utazni :lol:

Kép
menion
Budapest

orrspray1100ft femibion 6458ft :(

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Cicus te is megszenvedsz rendesen a kis Zsófiért :cry: De neked nincs sok vagyis jöhet bármikor nem :?: de azért próbálj pihizni mennyit tudsz :evil:
Nagylánynak jobbulást szegényke :cry:

Menion szerintem nappal is vehetsz be magnéziumot főleg ha van keményedés :!: Nekem már 4*2 irtak elő :evil: a gyesemet magnéziumra fogom költeni lassan :evil:
Biztos be áll neked is a helyes irányba :wink: legalábbis drukkkkkkkkkk hogy igy legyen :!:

Sannah drukkolok neked is hogy beforduljon a kis szerelmed.

Béenn az én Kincsőm is rengeteget csuklik.Nekem meg a fejével nyomja nagyon pisilőmet nagyon rossz érzés.

Titokbaba én mindig éreztem hogy jó irányba van csak nem akartam elkiabálni :oops: a bordámat rugdossa meg érzem fent a kis térdét is elég sokszor kidugja :twisted:

Nenu de jó tökéletes a december 1-e :D
Én a télapótól kérem hogy hozza :roll:

Menion amiatt ne aggódj hogy mit gondolnak az emberek a buszon,engem is néznek meg rám is szóltak hogy mijen ráérűősen megyek :x de annyira nem tud érdekelni egyszer ha csak ugy jó nekem :o

Annus mi ujság?

t katinka

t katinka nem mondod komolyan hogy beszóltak ilyet?milyen bunkó emberek vannak...én nem kaptam eddig ilyet de nem tudom mit mondanék rá...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok lányok!

Katinkababa: Gratulálnék a pici Balázskához !!! Nagyon ügyes kisfiad van! Azért megy a sok +++++++++++energia továbbra is! A babának és Neked is jó egészséget, sok tejet és mielőbbi hazamenetelt kívánok!

Annus: Nagyon örülök, hogy szerencsére nem lett komoly baj!
A legjobb az egészben, hogy holnap már hazamehetsz a kis családodhoz, akik már nagyon várnak téged! Tessék szépen pihengetni, most már ennek az ideje is beköszöntött.

T Katinka: Csajszinak kitartást és gyógyulást, neki is megy a sok +++ energia!

Cedis: A nagy fiú gyógyulásának nagyon örülök, szegénykém már biztos megkönnyebbült, hogy lekerült róla a kötés!

Menion: Neked is mielőbbi jobbulást!!!

Picit magamról is:

Gyomorsav:
Ez egy kegyetlen dolog, ami minden napomat megnehezít nekem is. Ma hajnalban arra ébredtem, ahogy fordultam volna a másik oldalamra nekem is a számat öntötte el telibe.

javascript:emoticon(':cry:')Szex: Április 5-e óta, vagyis Norbika fogantatása óta nem volt. Nagyon hiányzik már apának is meg nekem is. Megoldottuk a dolgokat másképp, de azért az nem az igazi!!! :oops:

Vizesedés: Az arcom, orrom, meg az ujjaim már a 19. héttől kezdve vizesednek. Eddig 8,5kg plussz a legutóbbi mázsázás óta.

Kményedés:
Nekem olyan vese tájékáról elinduló görcseim szoktak lenni, főleg hajnalba, mikor kijárok pisilni. És a minap csütörtökön ment is a hasam ettől többször is megint hányingerem volt mint a terhesség elején
:?

Tegnap összeraktuk apával az ágyat a pelenkázóval együtt!
Ma bepakoltam a kórházi pakk nagyját!

Apropó kórház:
Nálunk Szolnokon nem engedik a mellszívó használatát ezt a védőnőm mondta. És ott sem adnak semmit. Viszont azt mondta, hogy vigyünk pelenkát, mert ott napi 5 a limit és ha még kell akkor nem adnak többet! Viszont ruhát csak apa hozzon be amikor már engednek haza, mert azt ott is adnak rá és ha lebalesetezi,(büfi, hányás), akkor legalább nem a sajátunk lesz szennyes.

Fűtés: Naa ezt nem is tudom, lemerjem e nektek írni.
Szóval a parapetünk bekrepált ,de csak nov.10-e után tudunk újat venni és szereltetni, mert csak akkor tudunk apa számláján hitelt indítani. Addig is élvezzük a 17 fokos hideget. Két pulcsi, vastag zokni, mackó nadrág...stb. Sz@r ez a szegénység. Ami még rosszabb az az, hogy a vadi újra nagy nehezen felújított lakás, az új nyílászárok felett mára a fűtés mentesség miatt, teljesen lepenészesedett.
Felhívom hétfőn a biztosított, remélem fizetnek érte valamenyit!

Na nem is panaszkodom tovább!

Mindenki pihengessen, és mondja meg a babájának, hogy még most jobb odabennt, ne akarjanak még kijönni! :D Puszi!

Kép
Kép
zsanimanó

zsanimanó nagyon sajnálom!!!nem tudnál addig is máshol éjszakázni legalább? 17 fokban meg fogsz fázni!

Kép
menion
Budapest

Jaj!Szegény Zsani!Akkor én most nem is tudok dicsekedni?Pedig nálunk meg most lett kész a központi és a próba fűtés miatt rohadt meleg van!De esküszöm sírni tudnék örömömben!
Gyere Zsani melegedni!
Tökre elfáradtam és még a függönyöket mindet át kell varratnom mert mind rálóg a radiátorra.És tele vagyunk legyekkel.

Bocsi az öröm mámor miatt!

hadedit82

Sziasztok!

Katinka: legyen igazad, eddig császárral akartam szülni, de most örülnék, ha befordulna a baba és lehet"ne rendesen".

Milyen bunkó emberek vannak!!!

Menion: nálam szerdán derül ki, de szerintem nem fordult meg.

Zsanimanó: sajnálom a fűtést, gyomorsavra nekem nagyon bevált a napi egy-másfél liter tej. Keményedés nagyon gáz,
Egyébként amíg panelben laktunk addig a számban nálam sem volt sokkal több 17-18 foknál és amikor anyuék reklamáltak azt mondták ez elég, hát nekik biztos az volt.

Edit: apa nálunk is gyakorol fűteni, most éppen minden ablak tárva-nyitva van, annyira jól sikerült.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan beugrok, mert főznöm kell. Tegnap is egész délelött a konyhában voltam, aztán délután még palacsintát sütöttem, de nagyon elfáradtam és este már alig tudtam menni, annyira fájt a derekam meg a lábam.... :( Na persze valószínű azért van, mert 20 kg-ot híztam. Már nagyon örülnék, ha vége lenne. Nem akarok többet hízni. :cry: Mondjuk múlt hónapban is és ebben a hónapban is 2 kg-ot híztam, elötte viszont 4 kilókat. :shock: Na mind1. Most ez van, de megint kezdem utálni magam ez miatt...... :roll:

Annus!
Örülök, hogy minden okés veled!!! Akkor ma jöhetsz haza? :) De jó! Látod, csak egy kis pihenés kellett, meg egy kis infúzió... :shock:

Zsanimanó!
NAgyon sajnállak!
:cry: Azért a 17 fok tényleg nagyon kevés. Meg fogsz fázni. Mi kandallóval és gázzal fűtünk. Ez így jó, mert a gáz nagyon drága. Csak a szobába segítünk rá a gázzal,de a többi helységben fűt a kandalló.

Na most szaladok! Mindenkinek szép napot és jó pihenést..... :)
Bocs a kihagyottakért. :oops:

Kép
bei

Sziasztok!

Írtam egy csomót és elszállt! :twisted:

Katinka: hát tényleg vannak bunkó emberek, nem kell nagyítóval keresgélni őket sajnos.

titokbaba: jó, hogy jelentkeztél, örülök, hogy rendben leértetek, jó nagyizást nektek!

Zsani: 17 fok? az irtó kevés!

Bei: pont ma mondta poénból a férjem, hogy reméli márciusra megint 65 kiló leszek. Szeretné ha követném a celeb kismamák példáját, mint Sarka Kata pl., aki kb. 2 hónapja szült, és már az edzőteremben kínozza magát napi 4 órában.
Amúgy én a jövő karácsonyt tűztem ki célul a kilók leadásában, főleg ha menni fog a szoptatás, akkor nem fogok diétázni.
Ne aggódj le fog menni rólunk minden szál fölös kiló.

Edit: Függönyvarrás után már ne tessék semmit csinálni!

Kép
cedis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?