Sziasztok!
De aranyosak vagytok,köszönöm a hiányolást

! Ne haragudjatok,hogy nem tudtam jönni! Tegnap szerettem volna már írni... Délelőtt elmentünk férjemmel az Önkorm.-hoz, kikérni a 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatunk másolatát,mert a Péterfyben kérik.Nikike is velünk volt,mert szerda este óta hasmenés kínozza (nem is ment suliba persze,csüt.-ön egész nap őt ápoltam,szerencsétlen bekapott egy csúnya vírust és 10 percenként a WC-n ült!

) Szóval elintéztük a dolgot,ez is megvan szerencsére!

Már akkor elkezdődött a fájdalmam és még csomó helyre mentünk intézkedni + gyerekorvoshoz Nikivel. Lényeg a lényeg: tegnap szülésre felkészülve figyeltem a fájásokat,mert bizony voltak 10 perces rendszeresek

!,aztán 6 perces,majd utána 20 perc múlva jött csak... Tehát mégsem az az igazi rendszeres dolog volt ez! A hasam kőkemény volt megállás nélkül,gyerkőc is csak lightosan kinyomta magát néha,hogy jelezze,jól van... Szúrt a hüvelyem,nyilallt a hasam... Már Anyumat is értesítettük,itt is aludt nálunk éjjel,de du.6 körül elmúlt ez a dolog és gyermekem is elkezdett bent pörögni! Ahogy most is,már hajnali 5 óra óta,meg sem állna!

Szóval Zsófi még bent van,de ez a tegnapi nap kemény volt,az biztos!
Velem még annyi,h. kedden 5 órát voltunk a Péterfyben,eredményre vártunk+NST is volt (na már akkor volt 70%-os fájás is a görbe szerint!). Ez az orvos elég elfoglalt,ezért kellett ennyit várni. Lényeg,hogy a sima vérkép ok,ellenanyag negatív

. Viszont a 120 perces cukor rossz lett : 7,4! Tehát cukorbetegség határát súrolom,úgyhogy diéta ezerrel,semmi cukor. Pedig Zsófi imádja a csokit,tortákat,sütit!

De muszáj,na! Szóval ez van,kedden kell megint menni a kórházba,akkor lesz UH és vizsgálat,na meg gondolom NST.
Ennyit Rólunk!
Hihetetlen,h. veletek is mennyi minden van! Ti sem vigyáztok magatokra,ezerrel megy a takarítás,stb. Azért tényleg óvatosan Lányok!!!
Először is:
Drága Katinkababa: Isten hozta a világon KisBalázst!!! Gratulálok ehhez az ügyes kisfiúhoz,örülök,hogy jól vagytok már,hogy együtt lehettek és remélem szépen fejlődik a kis tökös!!! Várjuk majd a jelentkezésedet,de most a legfontosabb,hogy megerősödjetek mindketten!
Annus: Te is nagyon vigyázz magatokra,Nikinek van még ideje! Tudod: sorrend!

Biztos nagy volt az ijedelem Nálatok is,de mostmár rendben vagy,ennek örülök!!! Aztán ha holnap kiengednek,csak óvatosan mindennel! Szupi,hogy Iza is jól van apjával,dehát miért is ne lenne? Ne aggódj!
Kriszta,Moncsi,Julcsi,Cicóka,Sannah: ejnye-bejnye,Ti is tartsátok bent a babókat még egy ideig!!! Moncsi,ez a méhszáj érték már tényleg nem vicc!!!
Julcsi,Edit,Nenu,Eper,Katinka: gratula az UH-hoz mindenkinek + az ügyi babókhoz,hogy befordultak irányba!!!
Bei: nálunk lenne szex,szegény párom már nagyon ki van éhezve...

Mert ami van,az mégsem olyan igazi!

Szeretkezés viszont 6 hónapja nincs,mert én túlzottan féltem mindentől Zsófit!

Na jó,ne felejtsük,veszélyeztetett vagyok,ezért duplán.
T Katinka: Kingának millió gyógypuszi,remélem hamar meggyógyul!!!
Cedis: Balázs nagyon ügyi kisfiú,tényleg igazi hős!!! Örülök,hogy már jobban van!
Menion: jobbulást!!! És tessék sok folyadékot inni!! Jobban vagy már?
Titokbaba: 200 km-t vezetsz?

Hihetetlen vagy Te is,ezt már nem szabadna

Óvatosan!!! Remélem rendben leértetek!
Ha kihagytam vkit,ne haragudjatok... hétfő óta nem jöttem és az uccsó 5 napot csak most olvastam el!
Ha van vmi velem,Annusnak v. Titokbabának megírom SMS-ben! Úgy értem,ha tényleg megindulna a szülés!
Puszi mindenkinek,nem pörögni
Cicus