A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Nagyon jók a képek :D
Vindo!
Úgy birom ezt a kis pasit :lol:

Gica!
Akkor mozgalmas lagzi volt :D

Mesi!
Hát stramm egy csaj vagy az már biztos.

Az én gyerekeim is szoktak ám hisztizni a múlt héten tett próbára
a kis lányom,hogy mennyit bírok.
Van úgy ,hogy hiszti közben kinyomja a magas c-t,és torka szakadtából üvölt.

Niki!
Most már nincs messze a vége.
Azért drukkolok,hogy még arra pár hétre benn maradjon a
kis pasi.
Nem tudsz képet rakni magatokról?

Viranka!
Láttam,hogy a hugidat haza engedték
:D és ,hogy szerdán császár.
Gondolom már alig várod a babucit.
Bálintnak meg puszi.

Lassan készülünk Karcsikát ma viszem orvoshoz
még ma is hőemelkedése van.

Kispocc?Lehet már babázik.

Meryke!
Te merre jársz?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Mármint a rinocéroszé.

Nem is írok ma már semmit, mindent elrontok :D

Kép
vindolanda

Vindo!
Ja, anyagi csőd... Csak akkor megyünk, ha Apának fizetnek végre...

De Rugó inkább a Te színvilágodat örökölte, jól látom?

Kép
gica1

Ja, Hörcsög, a magas c nálunk is van :D
Egyszer olyan hangosan sikított, hogy utána tapogatta a fülét :lol:

Majd írd le, mit mondott az orvos Karcsikáról.
Telek-ügyben hogy álltok?

Kép
vindolanda

Vindo!
Írjál csak, írjál! Én fel sem fogtam, h lemaradt az "é". :D

Hörcsög!
Remélem Karcsikával minden rendben lesz mostmár!

Megyek teregetni...

Kép
gica1

Vindo! Cigany Gabor.... :lol: :lol: :lol: Latod, mar meg is szegted az igeretedet! :lol:

Minket egyszer otthon megallitottak a rendorok, parom vezette anyuek kocsijat, azt hittek, cigany...kovettek egy darabig, sotet volt, nem lattak rendesen..
Aztan mikor mondtam, hogy forditok, mert nem ert nagyarul, akkor mondtak: Jaaa, angol, akkor mehetnek.... :shock: :evil:
Vendég

Vindo!
Hétvégén beszélünk a szomszédékkal ha minden igaz
amint be fejeződik az iskola költöznek,akkor mi meg vesszük
most már ez a végleges.
Nem nagy ház 2 szobás de bővíthető.
Ráadásul nem rég újították belűről.
Igényes emberek.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ezt még felteszem:

Egyik nap a szomszéd kocsmában két lovaskocsis is betért (ez errefelé rendes közlekedési és/vagy munkaeszköz). Az egyik elindult onnan, a másik ló meg (míg a tulaj még a kocsmában nyomult) követte, és a házunk előtt összeakadtak.

A kutya majdnem megbolondult, de R. végül legyőzte a félelmét, és ráült az egyikre. Alig tudtuk lerángatni.

Kép

Most már megyek, mert tisztába is kell tennem, meg lassan már alhatna is a drága gyermek.

Niki, nagyon örülök, hogy jól vagytok, és Alexander aktív :D

Kép
vindolanda

Niki, hát, ez jó lehetett :D :D

Hörcsög - két szoba indulásnak tökéletes :D Akkor minden rendben, nyáron be is rendezkedhettek.

:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
vindolanda

Kaqk! Remélem összejön a csúszda!
Képzeld, hogy jártam ma reggel. Tegnap este licitáltam egy három állású kerti hintára, hogy Zsozsikámnak örömet szerezzek. 5 nap múlva járt (volna) le. Erre ma reggel látom, hogy lejárt, 6000 forint lett a vége. :evil: Azt hittem, hogy felrobbanok! (1 Ft-ról indult). Megnéztem a levelezést, hát az eladó lezárta a licitálónak egy villámárért.
Olyan, de olyan ideges lettem, hogy Gegivel :!: kiabáltam, ne sírjon már! :oops:
Ja, és egy f.sza homokozókeretről is lemaradtam (a fosós-hányós vírus miatt). :?

Niki! Örülök, hogy már nem csüggedsz annyira. Olyan gyorsan eltelik a hátralévő idő! Raniat minden nap láthatod, és hidd el, hamar otthon lesztek Alex-szel! :)
Ügyes vagy, csak így tovább, nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!

Viranka! Szegény Bálint! Véget érhetne már ez a dolog.
Akkor Ti bőrgyógyinál még nem is voltatok, csak gasztrósnál?
Ja, igen! Valami leves maradt nálatok. :lol: De jövő hét végén elmegyünk a dobozért! :lol:
De jó lesz akkor a többiekkel is találkozni!!!!!! :D :D :D

Zsozsikám ma eléggé jól volt, éjjel többször is beszélt álmában, sírdogált (elfogyott a Viburcol, így nem kapott), de nem volt vészes.
A kanapén aludt el mellettem. :)

Rugó tiszta anyája, nagyon helyes, csillagszemű kispasi!!! :D
Vindo, ti fogjátok valaha a nevén szólítani? (Félre ne érts, de én nem értem azokat, akik olyan nevet adnak a gyermeküknek, amilyen néven nem is szólítják. Pl. az unokanővérem, aki már pocaklakóként Pötyinek hívta a kislányát, mind a mai napig, a rendes neve meg Anna.)

Kép
Kép
Kép
gremese

Niki!
Nem semmi.

Bár az én uramról sem mondják meg nyáron,hogy nem cigány,
szürkületkor meztelenül csak a fehér segge vílágítana. :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Délelőtt Ringatón voltunk, de előtte már bementünk a belvárosba. Már ott tartottam, hogy be se megyünk, Szeli a kezdésre már elég nyügi lett... :? De milyen jó, hogy mégis bementünk, nagyon élvezte, ilyen már régen volt! :) Igaz nem is nagyon erőltettem neki a közös játékokat (már a múltkor sem), csak ha úgy láttam, hogy szívesen veszi. Így valamit játszottunk együtt, a többinél meg csak én gyakoroltam! :) Sokszor akkorákat vigyorgott! :D

Szerda-csütörtök-péntek nem leszünk itthon, megyünk a barátnőmékhez Halásztelekre, már úgy várom! :) Holnap este össze is kell pakolnom, mert szerdán minél korábban indulni szeretnénk, még a vonatokat meg kell néznem, hogy járnak... :roll:

Niki! Elhiszem, hogy megrémültél... :( Nagyon szorítok, hogy még sok hétig bent maradjon Alexander!!! ++++++ Minden rendben lesz! :)
Zsolti sincs oda a hastáncért, de én szeretem... :) Múltkor is mutattam neki, hogy miben fogok gyakorolni itthon (a szekrényben találtam egy felsőt), erre közölte, hogy „jó, csak ne csörögj”... :lol: Nem szereti ezt a fajta zenét sem. Nekem meg jó, hogy van egy tánc, amihez nem vagyok még öreg! ;) Meg ehhez nem kell topmodell alkatúnak se lenni! :)

Sense! Dettyk! Nagyon jók az új avatarok! :)

Anikó15! Vizsgákhoz megy a drukk, na meg a fogacskáknak is, hogy minél hamarabb kibújjanak!! +++

Szeli természetesen a motorokat imádja! :lol: Na, meg a focit... :shock: Pedig azt egyikőnk se nézi... :? :lol:

Vindo! Elfelejtette??? Ezek a pasik... :?

LMóni! Asszem ezt a családcentrikusságot véglegesen elfelejthetjük... :(

Kaqk! Nálunk csak nekem kellett igazolást vinni a bölcsibe. Egyébként meg jogos, mert ha apuka munkanélküli, ne foglalja a helyet a bölcsibe a gyerek... szerintem. :roll: Persze most nem a párodra gondolok, mert neki hamarosan lesz munkája! :)

Szerintem se kell a kőműveseknek főzni, Zsoltit se ebédeltetik meg sehol... :)

Irina! Én vettem egy fehér kalapot magamnak nyárra, egyszerű fazon! :)
Nyugodtan fotóztasd magad, mert ha lefogysz, milyen lesz jó a képeket visszanézni, hogy már vékonyabb lettél!!! Hidd el, tapasztalat! ;) Szorítok, hogy sikerüljön!!! ++++

Mesi! Ez szörnyű lehet... Az meg különösen rátett szerintem egy lapáttal, hogy nem aludt... :(
Szeli is ilyesmi, de hamarabb lecsillapodik (eddig legalábbis).
Ma elhagyta a cumiját, mikor vizet adtam neki, valszeg kidobta a babakocsiból, én meg nem vettem észre, úgyhogy szépen bevettünk mind a ketten egy Sedatif PC-t, mert ordított, egyébként szerintem mindketten idegösszeomlást kaptunk volna hazáig... :oops: :lol: Esetleg megpróbálhatod ezt Te is, homeopátiás! :) Alváshoz is jó, meg nyugtató hatású, stressz ellen van.
Egyébként ma volt egy anyuka a Ringatón 2 gyerekkel, mindkettő a kezében, mikor mentünk körbe-körbe... Pedig a nagyobbik sem lehetett már könnyű... szerintem kiharcolják a nagytesók. :?
Cuki Gegi! :)

Maggie! Bárányhimlő ellen még nem oltatta be Bercót? Úgy tervezted, ha jól emlékszem, ugye?

Panndi! Meglesz hamar az a napirend! :) ++++++++++

Vindo! Jó lenne, ha Ti is jönnétek 23-án!!! :) Juj, de várom!!! :)

Gica! Legközelebb nélkülük menjetek, ha meg lehet oldani! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Emese, hát a Rugót elég nehéz lett volna anyakönyveztetni :wink:
Nem áll a számra, hogy Bendegúz :roll:
Mikor olyan rugós. Hát, nem tom', hogy fogjuk hívni, ha nagy lesz.
De más anyakönyvezhető néven meg sem tudom elképzelni.

Hogy alakult a mai napotok?

Licit - :x
G. a múltkor egy szép, tetővel rendelkező akváriumról csúszott le, pedig nagyon jó árban volt.

Hörcsög, hát, legalább nem veszíted szem elől alkonyatkor :wink:

Kép
vindolanda

Halihó!

Mi van itt! :lol: :lol: Vindo szórakoztatoda népet?? Nagyon jók a képek Rugóról...de jó h felült!!!:-)

Jókat moslyogtam itt magamban.. :lol: :lol:

Lagzi: mi is megyünk 2-őbe. ráadásul egymás utáni héten..:-(
Ja és az egyik nem is itt lezs Debrecenben....el kell utazni..3 napos hajcihő lesz ( norvég barátunk elveszi a magyar barátnőnket ) :-)
Szóval fogalmam sincs hogy emma jön-e..( persze h jön..:-) és valamelyik nagyit is visszük..majd Ő hajkurásza Emmát!:-)
A másik az uncsimé lesz..hát valószínű visszük Emmát majd elvisszük nagyihoz.

képek

Kép Kép
Kép
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Gica, a színvilág.

Szerintem keverék.
Nekem fehér bőröm, kék szemem, meg barna hajam van.
Rugó szeme nem kék, a haja viszont olyan, mint az enyém. A bőre meg mintha egyre sötétebb lenne.

Nem égett le a tengerparton sem, és nem is nagyon ekcémás.
Remélem, az nem az enyém.

Hát, csak kifizetik életed párját :x A fene essen bele.
Megyek, megetetem Bendegúzt (Emese :wink: ) :arrow:

Kép
vindolanda

Vera! Jaj, szegényke... :(
Húgodat meg megmutathatnád a babával, akár oda! :)

Rugó édi! :)

Mi meg úgy néz ki, áttértünk az alvás előtti ebédre! ;) Szeli ma sem aludt el a babakocsiban hazafelé, ez kb. 1 hete van így (igaz a cumi sem volt nálunk :?, de a múltkor azzal sem aludt be). Így mostanában délben ebédelünk, és utána alszik! :)

Karcsikának jobbulást! +++

Niki! pfff... :?

Hörcsög! Szupi! :) Muti a házat, akár ott! ;)
:lol:

Mesi! :(
Barátnőméknél is Bömi és Prüntyi van (Ádám és Adél)... :lol: Szerintem nincs ezzel gond... :roll:
Nekem pl. tök tetszik, ha egy felnőtt emberről hallom, hogy van valami egyedi beceneve, és kiderül, hogy pl. az apukája így hívta kiskorában, szerintem ez olyan aranyos dolog! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Kép
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Emma milyen édesen rajzol! :)
Szelit nem tudom rávenni... :? Csak dobálja a ceruzákat... :roll:
Pedig ugyanilyen zsírkrétánk is van! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

no 2 gyerek itt vann körülöttem :)

Vindo!
én spec.m mindig meglepődöm mikor elolvasom a vonalzódon h. Bendegúz :)

:arrow: jányom játszani akar :)

mira vera robi ezt míra írta nektek :)

KépKép
viranka

Csúszdáról lecsúsztunk...vagyis olyna magasan járt már az ára....+ szállítás...hogy annyiért újat találtam ingyenes szállítással a neten rendelve!

Mesi, Vindo: :evil:

Pedig már úgy beleéltük magunkat...de azt írják raktárról azonnal szállítják...már csak pénz kéne!

Regi: igen..értem ire gondolsz..szerencsére már egy állást megkapott...csak a másik jobban tetszene neki ( fejlődési, feljebb lépési lehetőségek, nagyobb, szervezett cég....stb..nagyobb kihívás ) csak ahhoz még szerdán az utolsó fordulón jól kell teljesítsen...úgyhogy tanul ezerrel.......:-)

Én csak délelőttökre szeretném Emmát bölcsibe vinni.....kell a társaság neki+ jó lenne nekem valami kis meló amit de-t a házimunka mellett csinálhatnék...

Vindo: Rugó tényleg olyan Rugós...nagyon találó a becenév....a Bendegúzt nem is becéztétek neki eddig sehogy?
Összehozhatnánk majd megint egy talit...

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok Lányok!

Gyorsan bejelentkezem míg Máté még alszik :)

Köszönöm a hiányolást, jól vagyunk, bár most Bencusnak torokgyulladása van, a héten itthon marad, remélem Máté megússza :?

Egész nap szinte kint vagyunk, vagy átmegyünk más babás barátnőimhez vagy Játszóbölcsi, kell a program, mert különben nyügizik :wink:
Olvasni azért mindig próbálok este, igaz néha csak felületesen sikerül, de igyekszem mindenkivel képben maradni :wink:

Panndi, gratulálok a szépséges Fruzsi babához, ügyesek voltatok!

Niki: Szorítok nagyon, hogy Alex minél tovább bennmaradjon, jól megijedhettetek, de most már minden rendben lesz ++++++++++

A tali szuper lehetett, csodásak a képek, a 23-án valószínűleg mi is eljutunk, csak még nem tudom, hogy vonattal vagy kocsival, Apától függ, hogy dolgozik-e. (most próbál minden plusz munkát elvállalni, hátha jut pénz egy pár nap nyaralásra)

Mesi: Kitartást neked, nem könnyű most az biztos, de olyan jól kezeled, meglesz az eredménye!++++++

Hörcsög: Jobbulást Karcsikának!++++++++

Még alszik, gyorsan keresek pár friss fotót :)

KépKépKépKép
meryke

Kép Egy cipősdoboznyi Máté :) Kép Kép Eljutottunk idáig is, egyedül iszik pohárból :)
Kép Kép Kép Kép Kép

És amit elfelejtettem írni, hogy gyönyörűek a képek a gyerekekről, babócákról!!!!!!!!!!! :)

KépKépKépKép
meryke

Meryke: micsoda képek!! egy doboznyi Máté, meg a csúszdás....mind édes!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, Meryke, gyonyoruek a kepek a gyerekekrol!!

Huuu, de uncsi itt... :?

Amikor delelott itt volt Rania, az agy taviranyitojat hasznalta telefonnak, kb. negyed orat csacsogott rajta.. :lol: :lol:
Vendég

Meryke, aranyos képek!!

Látom, jól felszerelt udvarotok van (csúszda, moci, hinta, kis ház stb.) :D Biztos nem unatkoznak a gyerekek.
És mennyi kicsi virág. Aminek nem tudom a nevét, de nekünk is van egy kevés. Bár nem biztos, hogy pont ilyenek.
Jól látom, hogy ez egy Bobbi shoes-cipősdoboz? :lol:
Asztal tetején ülés nálunk is menő.

Kaqk, Emma meg olyan elegáns :shock: Mindig olyan jólfésült :shock: Enyém gyerek mindig olyan szélfútta :D Látom, minden közlekedési eszközön kiismeri magát :wink:
Ez akkor a névnapi orvosos szett?

Megyek majd este vezetni. R. még alszik. G. meg remélem hazaér, mire indulnom kell :roll:

Kép
vindolanda

megyünk játszira

KépKép
kaqk
Debrecen

Sehol senki???

Megjöttünk a játsziról..hát nagy élméy volt..régen jártunk arra kb 5 éve a keresztfiunkkal..de hát azóta sokat fejlődött....nagyon jó volt!!!!! Emma nagyon élvezte!!!
Maggie Vindo mikor megyünk együtt????

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszönjük a dicsiket :)

Vindo: Igen, az évek alatt egy egész kis játszóteret sikerült összegyűjteni :lol: A kicsi virág úgy tudom százszorszép, jó sok van belőle, fű már alig, majd jövőre tervezünk füvesítést :) És igen Bobbi Shoes :lol: :lol: Akartam is írni, hogy Bencusnak a múltkor vettem a Deichmannban egy Fila cipőt leárazva, mondván jó márka, biztos tovább bírja, hát egy hét múlva kezdett leválni az orráról a gumi, visszavittem és helyette választottunk egy Bobbi shoe cipőt, nagyon meg vagyok elégedve vele, pedig nekem is voltak fenntartásaim. Valószínűleg márkán belül is vannak különbségek :roll:

Niki: Édes lehetett Rania a távírányítóval :)
Tényleg tehetnél pár friss képet Raniáról :wink:

No, megyek ma este egyedül vagyok a fiúkkal Apa elment dolgozni,
a Kikában kell valamit csinálni és csak zárás után lehet .
Bence nehezen viseli a Mátéból jövő szagokat :lol: :arrow:

Jó éjt! :)

KépKépKépKép
meryke

Huu, de csond van itt....csak nem a jo ido.... :roll: :lol:

Meryke, az az igazsag, hogy mostanaban apa mindig a telefonjaval csinal fotokat, mert az mindig keznel van, persze letolteni mar nem tolti le....ugyhogy igazandibol nincs is a gepen jelen pillanatban friss foto.... :roll: :oops:
Vendég

Szép estét!

Rúgó,Emma,Máté és Bence képek szuperek :D

Voltunk dokinál Karcsikának mandula gyulladása van :(

Viranka!
Esztó a hugid úgye?
Nem semmi pocakja van láttam róla képet.

Niki!
Azért próbáljatok képet tenni.
Persze pocakosat is.

Törpjeim meg már szunyálnak.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Halihó!

Hát ma nem voltam net közelben, alig birtam elolvasni annyit termeltetek :shock:

Vindo jaj de édesen takarit Rugó, és ahogyan azt a lovat megüli:-) :shock: Péterke is imádná! Minden állatot imád amúgy, tegnap majdnem megpuszilta a macskát :shock:

Niki jaj de sajnálom, hogy már megint kórházban kell lenni, de pihenj még, legalább 6 hetet birjatok ki! Rania biztosan jól elvan apával is, tényleg csak ő vigyáz rá? munkahelyéről elengedték?

Kaqk hát Emma továbbra is elbűvölő!!!!! Bedobod a linket a csusziról, mi is szeretnénk venni, vagyis nagyi Péterke névnapjára. Ingyen szállitás, az -1500 ft.

Emese azért nem idegeskedj! milyen az a 3 állású hinta? nekünk csak egyszerű műanyag van, de Péterek azt is imádja ( uyge az volt az első szava, hogy hinta) csak már rossz kiemelni belőle.
Teraszon hinta a menő, az udvaron meg a homokozó és a cicák!
Tényleg mi van a kutyákkal??? nem szerepelnek a képeken!
Szerelmes fotó nagyon szuper!

Meryke rendes gyerekbirodalom van nálatok! Édesek a képek! Péterke is már iszik pohárból egyedül.

Gica jó lehetett a lagzi:-)

Fiúk továbbra is édesek! Péterke nagyon jó gyerek! Áron is, csak nehezen kakil :evil: holnap megbeszélem a doktornővel mit is adhatok neki, mert a tea nem használ szerintem.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Talis képek nagyon jók, Fruzsi pedig egy tünemény!
Niki szorítok, kitartás!

Gyors életjel, még mindig nem bírok visszaolvasni teljesen. Mi jól vagyunk, Zéti meggyógyult. Én ma fejeztem be a gyógyszereket, szombaton kiderül minden....

Ígértem képeket manóról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Az elsőn fodrászkodás előtt, a többin anyukáméknál azután. Aranyos volt a kis hajával is, de mindig tiszta víz neki ebben a melegben.

Betegek remélem jobban vannak!

Nem írom már inkább, hogy hamarosan jövök...Úgy látom ha ígérem nem jön össze. Kicsit zsufi hetünk lesz, szombaton pedig doki, vasárnap csomó vendég.

:roll:

Ráadásul úgy félek mi lesz uh-n. :oops:
Sok-sok vudut kérek!

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Híztam a hónapban majdnem 5 kg-ot. :cry: Nem eszek sokat, pláne nem édességet. Biztos a gyógyszerektől van. :(

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Hónapban: egyik ciklustól a másikig értem. :oops:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Jó reggelt :D !

Mennyit írtatok :shock: , nem hiszem, hogy most lesz időm reagálni, de később megpróbálok :D .

L.Móni, folyik még Gréti orra? Szerencsére nekünk nem lett semmi bajunk, pedig tényleg nagyon durva huzat volt :roll: ...

Viranka, a képekkel nem tudunk betelni, minden nap meg kell őket nézni :lol: . Már nagyon várjuk a következőt :wink: . Pankának Lotti a kedvence, az ő képéhez kell görgetni, és mondogatja, hogy "Szotti baba" :lol: . És köszönet az új avatért :wink: :D ! Mikor vezetsz a Kiskunságba? Ha nem nagy kerülő, beugorhatnátok hozzánk. Félút, kis pihenő :D .
Remélem, gyorsan rendbe jön Bálint keze :roll: .

Vindo, ügyes vagy a nyelvvizsgával :D !

Hörcsög, Karcsikának jobbulást!!!!

Niki, kitartás, tényleg nagyobb biztonságban vagy a kórházban :roll: . Hamar eltelik az idő :roll: !

Szomszédok, én irigylem azokat, akinek a gyerkőce szomszédol :wink: . Az enyém is rászokhatna, de sajna csak egy erre esélyes szomszédunk van, ő pedig soha nincs itthon :roll: .

Forma1, én sem bírom :oops: . Főleg a hangját :P ...akkor inkább foci :D .

A képek egytől -egyig gyönyörűek :D !!

Meryke, én meg pont szászzorszép magot kerestem a fűbe :lol: ...de majd jövőre :roll: ...

Vindo, remélem, sikerül eljönnötök 23-án :D !

Miléna +++++++++++!

Háááát Viranka képei után gondolkodtam, felrakjam-e :oops: , de néhány képet én is csináltam.
Kép Nagy élmény volt az első vonatozás :D
Kép Kép Kép Kép

Gyorsan meglocsolom a füvet, mielőtt ébred a banda :arrow: .
dettyk

Jó reggelt!

Napirend alakul, bár az este gázos volt, meg Fruzsi sírt éjjel két órát. Éhes nem volt, csak ordított :?
Viszont két kaja között eltelt hét óra! Már csak arra kéne rávenni, hogy aludjon közben...
Viszont mióta hazajöttünk, Zsófi egy hang nélkül végigalussza az éjszakát, és tegnap nappal is aludt :) Csak maradjon is így! :)

Na most ennyi, sír :arrow:
Vendég

Jó reggelt csajok!

Hát a mai éjszaka jobbnak mondható! 20-00.30 ig nyugisan szunyált, majd elkezdte tekergetni, szegényem akkorákat nyom, nyög, nyöszörög, de csak végső esetben sir :shock: na ez pont Péterke ellentéte! Áron tűr egy kicsit, Péterke rögtön sirt ( ő sokat sirt)

1x kakil egy nap, azt is nagyon nehezen :evil: és kezd már zöldes lenni :evil: jaj ezt úgy utálom, annó is utáltam. Szegény ártatlan kis baba, örülnie kellene, hogy van mit egyen, aludhat, nézelődhet, aztán csikarja a hasát :? ez olyan borzasztó! Na majd ma megbeszélem a doktornővel mit adjak neki.

Panndi nálunk még ma sincsen napirend, nehéz kiszámitani, hogy mennyit fog aludni, de azért alakul. Egy dolog viszont bosszant, mert amikor Péterke lefekszik aludni, Áron ébred, de általában, tisztárás és szopi után visszaszundit még.

Dettyk jó hogy feltetted a képeket! annyira szuper tali lehetett:-) jaj remélem 23 . szikerül ott lennünk:-)

Miléna Zéti jó kispasi:-) én nem merem ilyen rövidre vágni Péterke haját. Megy a vudu+++++++++++++

Esik az eső! Végre!!!!!!! már egy hónapja nem esett, nagyon kellett már!

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Gyorsan jelentkezek, amíg alszik a kisfőnök. Ki kell használnom, mert nem kényeztet nagyon ezzel a szokásával. Két olyan éjszaka van mögöttünk, hogy hajaj.... Alig látok ki a szememből. Remélem nem lesz beteg. B.himlő még nem jelentkezett, de van is még ideje, viszont kiderült, hogy a házban lakó óvodás is b.himlős. Bercó meg imádja. Mondjuk nem találkoznak sűrűn. Na, majd lesz valahogyan. Tegnap meg aláírattam a dokibácsival is a bölcsis papírt, de nem ez a lényeg, hanem ott mondta az asszisztens, hogy egy új szabály szerint B. már nem kaphatja meg ingyen a második Prevenart :shock: . Április óta az a szabály, hogy egy év felett csak egy adható. De mit csináljak, ha v. oltóanyag nem volt v. beteg volt a gyerek. Majd meg kell beszélnem az orvossal, h. ő mit javasol, lehet, hogy megvesszük majd. De jó is, hogy ki kell adnunk 17 e forintot. A gyerek egészségén viszont nem spórolunk.

Regi, igen be akartam adatni, sőt még mindig be akaram, csak a fentiek miatt nem került eddig rá sor. Örülök, hogy a kötelezőket megkapta eddig. Most készültem a második P-ra, de ezzel meg várni akartam, h. kiderüljön himlős lesz-e. Hát már más okból sem kell várnom.

Móni, Hörcsög, jobbulást a manóknak.

Vindo, ti mikor utaztok G-re? Aznap, amikor a tali is lesz, mert ha igen, lehet, h. csatlakozunk a kocsiba. Legalább a ktg. is osztódna. Annyira szeretnék menni!

Képektől megint elájultam. Bercóval tegnap este végig is néztük, de csak ennyire jutottam, mert utána ugye szopi, olyan fáradt voltam, el is aludtam én is közben. Persze már nem is tanultam. Pedig szombaton vizsga is lesz. Rugó, Emma, Bence, Máté, Zéti, Bence, Panka csodásak!!!!

Dettyk, Ti meg mikor jöttök Db-be?

Annyit írtatok, hogy már alig emlékszem valamire, most ennyi. :oops:
dmaggie

Mivel még alszik, teszek néhány képek Viranka! az én háziemberemről. :lol: Kép Kép Kép
dmaggie

Még valamit akartam.
Kaqk! Köszi a szandit, B. imádja!!!!! Sokszor azt kéri a lábára.
Mondjuk tegnap, amíg vártunk az orvosra sokat homokozott, párszor ki kellett rázni belőle a homokot, mert sérelmezte, hogy mit keres az benne.

Tényleg, végre tegnap eljutottam a nőgyógyászomhoz is. Ma estére meg is lesz a cit. eredménye. Nagyon kíváncsi vagyok. :roll:
dmaggie

Jó reggelt :D

Húúúúúúúúúú, de sokat írtatok tegnap :D :D

Láttam a csini, motorimádó Emmáról csudaszép képeket :D
Rugó fotósorozata is nagyon szuper. Az a citromsárga zokni nagyon tuti darab :D Vetekszik a rózsaszínekkel :wink: :D
Zéti is milyen sokat nőtt megint :D Nagyon cuki a kis golyó fejével :D

Dettyk egy kicsit még folyik az orra, nem vészesen. Ettől függetlenül én megyek vele sétálni erre-arra :roll:
Ezek a képek is jók :lol: Nagyon jók :lol:

Viranka szegény Báló :(
mikor jöttök a dokihoz behoznátok a zsiráfot? Elmegyünk érte. Tegnap is kereste, ma még éppen nem, de csak azért mert még nem öltöztünk fel, hogy indulunk sétálni :roll:
éjszakátok most jobb volt?

Mesi a Zsozsiról és Gegiről készült fotó csúcs :D

Maggie végre jelentkeztél :)
sajnálom a bárányhimlőt de legalább hamar átesik rajta Bercó
Ezek a háziember képek csúcsok :lol:

Meryke képek szuperek :D Nagyon aranyosak a fiúk :D
Tartom magam ahoz amit még régebben mondtam neked, szívesen lennék nálatok gyerek :lol:
Ilyen szuper játszótér az udvaron :lol:
Virankáéké se semmi :lol: :lol:

Heni örülök, hogy alakul szépen a tejcsi

Panndi ti is hamar összerázódtok biztos.
Az éjszakák is fognak rendeződni :)

A focit meg én utálom :D

Gica esküvő jó lehetett :D
Tavaly mi is futkároztunk felváltva cicus után apával.
De megéri elvinni őket mert hatalmasat hancúroznak :D

Hörcsög nagyon jót nevettem :D még a kávé is félrecsúszott :D

Regi én meg szerdán vagy csütörtökön megyek ki a házhoz Szigetszentmiklósra és még Fleurrel is találkozom :D
pár km lesz csak köztünk :D
Lehet még annyi sem mert áthajtok Halásztelken, megyek az egyik boltba megrendelt léceket elhozni :D

Mindenki írja, hogy megy Virankáékhoz a 23.-ai talira én meg valószínű azt kihagyom :( Pedig olyan jó lenne találkozni mindenkivel. Na meg megkóstolnám Vindoék borait :D
Megyek takarítani majd a házhoz ha minden igaz :)
Holnap vagy holnapután fotózok és majd felteszem, hogy lássátok miként haladunk.

:arrow: büdös van cicus körül

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok Lányok!

Már itt is vagyok :D

Most azonban csak röviden írok - bár lehet, tegnap is így kezdődött :roll:

Maggie, szerintem aznap megyünk, és szívesen elviszünk :idea: Bercó igazi kis konyhatündér :shock: Nagyon sokat is változott. Mintha az apjára hajazna egyre inkább.
Hát ez a Prevenar-dolog idegesítő. Nem is hallottam erről a változásról :evil:

Móni, bizony, citromsárga zokniból is van két pár :roll: Nem tudom, miért ilyeneket hoznak mindig a kínaiba :roll:

Dettyk, Heni, Panndi, akartam még írni nektek is, de R. ébredezik :arrow:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Heni itt szépen süt a nap pedig nagyon kéne már eső

Cica kivette a táskámból a mei-tai-t és megpróbálja magára kötni :D
Azt hiszem mehetünk ki sétálni :D

Panndi zugolvastam a májusiaknál Hugi miatt és látom, hogy már játszón is voltatok négyesben :D
Fotók vannak?

Na el mert már csak egy kezem szabad a másikat cicus rángatja

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

írtam egy csomót nem másoltam
újra nem kezdem :) csak annyit h.
Móni igen csak még nem jutottam odáig. h. írjak,de amint tudom mikor érkezünk kb. akkor írok smst
és ne takarítsál már 23án :) inkább megyek segíteni Neked csak gyere :)

Hörcsög
igen hugi az Eszter :)

Irina
linked feltennéd újra ahová vezetni fogsz járni?

éjszakánk megint sz@r volt,de legalább éjfélkor nem a legszebb álmomból keltettek,mert mind2en keltek... én meg nem bírtam aludni...
készülök lelkileg Mírának hisztijére,nincs aza csillogós,flitteres cipő z Ő méretében amit kinézett,rá kell dumálnom egy másikra,h. anya is tud rá flittert ragasztani s uolyan szép a másik is :lol: 8)
jó móka lesz :)

csaók :)

KépKép
viranka

Sehol senki :shock: ?

Nálunk is megtört a jég, a hónapok óta várt eső megérkezett :D . Báááár természetesen azért esett, mert én hajnalban füvet locsoltam, hajat mostam, és pont akkor szakadt, mintha dézsából öntenék, amikor én esernyő nélkül tekertem haza a piacról 8) . Hát, tudjátok, honnan is csavarni lehetett a vizet :wink: . Mostmár itt is süt a nap :) .

Panndi, ügyesen haladtok a napirenddel :D !

Heni, én is remélem, hogy ott tudtok lenni :D ! Áronka pocijára gyógypuszik :D !

Maggie, :shock: 17 E Ft?? Nagyon durva, még jó, hogy ingyenessé tették...nem értem, mit kavarnak állandóan a szabályokkal :evil: . Szerintem csak a nyári szünetben megyünk Db-be, hogy több időt tudjunk ott tölteni 1-2 napnál :D . Szólni fogok, ha aktuális :D !! Gyönyörű ez a csillagszemű háziférfi :lol: !!

L.Móni, nagyon várjuk a képeket :D ! Szerintem lesz még tali nyáron :wink: !
dettyk

Hahóóó, küldjetek már ide is esőt...
Esett három csepp, és kész, a felhők meg elmentek :evil:
Március óta egyszer esett az eső, megesz minket a por :evil:

Kép
vindolanda

Vindo, tudom javasolni az én módszeremet :wink: . Tudod, a hajnali locsolás, hajmosás :wink: :lol: . Vagy Rugóval járjatok esőtáncot :roll: . Már itt sincsenek felhők, talán majd du., amikor Bencéért megyünk bicajjal 8) .
dettyk

én tegnap este mostam hajat,de még nem esik... más ötlet? locsolni locsolva volt reggel :)
bár ronda felhők vannak ott fent :)

hugit ellenőrzik magas volt Álmos szívhangja, a flowmetria jó lett ctg-t elemzik :)
parázhatok ma egész nap :) tudja h. lehet izgalomba tartani a lüke nővérét :
)

KépKép
viranka

Hahooo, en innen tudok esot kuldeni... :roll:
Vendég

Dettyk, ez hajnali locsolás-hajmosás nagyon csábító ötlet, de valamiért inkább kihagyom :roll: :wink:

Niki, onnan viszont küldheted a felhőket :!: Csak ügyesen. Voltak már ma benn nálad?

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?