A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Csajok köszi a dícséreteket! :D
Ami a Kismamás levelezést illeti, a mai napig nam kaptam választ. Pedig azóta mégegyszer irtam nekik. :D
Marci is a sonkáiba tartja a tartalékot, :lol: és mióta többet mocorog, már nem olyan pufi, inkább hosszára nőt.

Kép
marcianya

Marci nagyon ügyes. Gratula a forduláshoz.

Lilinek pedig elfelejtettem gratulálni a fogacskához.

Boldog 6. hót Emma Emmájának és Nóna Istvánjának!

Én az extra méretű franciaágyunkon már nemer hagyni Bius, mert addig pörög-forog, kúszik, míg egy szempillantás alatt a szélén van. A játszószőnyegről is mindig lejön. Be kellett szereznem még két csomag habtapilapot a szőnyeg mellé. (Nekem a nappaliban járólapban van padlófűtéssel, és nem szeretem a szőnyeget.)

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Sziasztok!

Nagyon szep babakat lattam itt a forumban. :lol: :lol: :lol:

A feleveseknek boldog evfordulot ma is es az elmaradottaknak is.

Ma megyek vizsgazni 15:20-ra. Mindjart indulok is, csak meg gondoltam benezek.

A blogomba tettem fel kisordogos kepeket.

Magi
Vendég

Nagyon jó Katica copfokkal.
Sok sikert a vizsgádhoz.+++++++++++

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Magika Drukkolok a vizsgádhoz!!!
Helyes a Kisőrdög!

Kép
marcianya

Kerekes! Hol találtál habtapit? (Milyet?) Mi már egy csomó helyen néztük, de csak a kis méretű, apró darabokból állót láttam, az meg inkább nem kell.

KépKép
KépKép
atizka

Magika, akkor most neked drukkolunk a vizsgához!

Marci nagyon édes a videókon, tényleg sokat ügyesedett. Emma is kb. itt tart, emelgeti a fenekét, és többnyire hátra felé araszolgat.

KépKép
KépKép
atizka

Magika: Egy kalappal! ++++++++++++++

Engem is érdekelne a habtapi!

Edina

Kép
medina83

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG FÉLSZÜLINAPOT!

NÓNA, ISTINEK Kép

EMMA, EMMÁNAK
Kép

Köszönjük a további köszöntéseket, reagálásokat. :)

Én is nagyon szép babafotókat láttam.:)
Be_be, örülök, hogy jelentkeztél és, hogy jól vagytok. :) Api ügyesen kormányoz és édes a kosárral! :D
Szibi, jó, hogy írtál magatokról. Sajnálom, ami történt :(, fogadd őszinte részvétem. Annak örülök, hogy Domi szépen fejlődik. :) Gyönyörű szemei vannak és aranyosan mosolyog!:D
Medina, édes a 3 csöppség a képeken!:D Az a legjobb, ahol összedugják a buksijukat. :)
Marcianya, Marci olyan édes a képen és a videókon is! :D Pizsamafelső... :lol: :lol: :lol: Tetszik, ahogy altatja magát. :) (Nimród énekel elalvás előtt.:D)
Magika, olyan cuki a kis ördögöd!:D Tűri a hajgumit?

Zorroné! Beninek jobbulást!:(
Atizka! Emmának is jobbulást!:(
És a többi kis betegnek is!

Mango! Köszi a híreket Nonoékról. Remélem Szonja hamar rendbejön.
Mi is már a kezdetektől nagy családot szeretnénk, mert imádjuk a gyerekeket és a fentiekkel is egyetértünk (amit írtál). Szeretnénk 4-5 gyereket is, de hogy hogy alakul majd, az még a jövő titka. Az első sem lett könnyen. És a piszkos anyagiak is közbeszólhatnak, meg telik az idő felettem is...

Medina! Ma 4-kor nyöszörgött a kincsem. :? Én olyan fáradt voltam, mondtam Apának csináljon valamit. Így kicsit később kivitte a nagyfiút, én meg úgy elaludtam, hogy 10-kor ébredtem fel. :oops: :lol: Olyan jót aludtam. :oops:

Zsuzsa! Nimród 6 hónaposan 7,27 kg és 72 cm.
Más adat is kell a táblázatba?

Magika! Drukkok mennek!++++++++++
Majd mesélj!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Megint itt :D
Képzeljétek, fél 9-kor evett (ma már másodszorra), és fél 12-kor olyan üvőltést rendezett a kajáért, hogy csak na! Ne is volt türelme a főzelékhez, elöbb megivott egy fél üveg tápszert, és utána ette meg a főzeléket. Na azért nem mind, de több mint a felét.
Tegnap fölívtam a védőnőt,( mert a multkor beszéltem a dokink asszisztensével, és mondta, hohy ha most pénteken viszem a Marcit, akkor nem biztos hogy megkapjuk a kokuszos oltást, mert lehet hogy a miénk (?) nem jön még meg.)és kérdeztem hogy meg tudja-e mondani, hogy akkor végül is megkapjuk-e az oltást, erre közőlte, hogy menjünk csak, mert biztos megkapjuk. Mondom ok, de nekem a jövőhét jobb lenne, mert Apa nem ér rá elvinni minket. Szerencsére volt időpont. Mondom ha már úgy is beszélünk, lenne egy-két kérdésem( még nem volt 4 hónapos a Marci mikor utoljára beszéltem vele, azt hogy mikor volt nálunk azt meg sem tudom mondani): Ha reggel 6körül eszik először és este 7-körül utoljára, akkor hogy tudom 4 óránként etetni? Még matematikailag sem jön ki! :lol: Azt mondta nem baj, mert meg van az 5 étkezés, és nagyjából a bölcsibe-oviba is így fognak enni. Meg azt is kérdeztem, hogy ok, hogy az ebédre már főzeléket kap husisokat, de a maradék 4 étkezés még mindíg tápszer. Már kipróbáltam tizóraira a gyümőlcspűrét, akkor nem bírta ki ebédig, éhen akart hlni. És kipróbáltam több féle tejpépet uzsira, vacsira, de utána is nagyon éhes volt!
Erre közőlte, hogy ha már úgy is bevezettem a husis főzelékeket (a doki tanácsára), amivel ő egyáltalán nem ért egyet, bevezethetem vacsorára is. Hát nem tudom. Én valahogy soknak találnám a napi kétszeri husis főzit. Viszont tényleg nincs ötletem. Hihietetlen étvágya van! Most ott tartunk, hogy van amikor megeszik másfél üveg bébiételt. Pedig adok neki rendesen vizet is, de utána még mindíg tátog :lol:

A habtapiva én jól megjártam! Volt akciós az Aushanba, a jómultkor, és gyorsan vettem két csomaggal. Csak arra nem gondoltam, hogy a kisdarabok mindíg kipotyognak, és utálom állandóan szedegetni! :x El is csomagoltam, és fölraktam a szekrény tetejére!
Inkább föláldoztam az egyik polár takarónkat. :?

Kép
marcianya

:(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.17 10:29-kor.

Kép
marcianya

Ollem már akartam kérdezni, megoldódott Anyuddal a helyzet?

Kép
marcianya

[color=red]Hírek Nonoékról: most beszéltem Nonoval, Szonja tegnap véreset hányt, egyenlőre nem tudják mi a baja, de a vizsgálatok arra utalnak, hogy valami vírus gyulladást okozott a szervezetében. Kapja az infúziót, ettől jobb a közérzete, de 38 fok alá így se nagyon megy a láza. Majd jelentkezik még, ha megjönnek a vizsgálatok eredményei.
Jó hír is van: Márk vidám baba ééés oldalazva-kapaszkodva lépeget!!![/color
]

Úgy sajnálom szegényeket!!! Remélem Szonja hamar meggyógyul és végre újra együtt lehet a család!

Kép
Kép
mango.

Jessusom!!!! Jaj, nagyon aggódok a kis Szonjáért!!! Szegény Nono! Remélem rájönnek végre a dokik, hogy mi a baj! Szegény pici lány!!!
Márk nagyon ügyi. Tényleg szerencse az ilyen nagymama!
Sok sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++kűldök!

Kép
marcianya

Sziasztok!

Még visszaolvasni nem tudtam, lehet nem is fog sikerülni. csak átfutottam a termést.

Nono!

Kitartás! Remélem Szonja mihamarabb újra otthon lesz és meggyógyul!

Marcianya!

Marci még mindig nagyon édes. Kicsi husika!
Bogi babám két darab sült almát evett ma fél banánnal ebédre.
Mi már csak kétszer eszünk tápszert. Reggel meg este. Ebédre vmi baba kaja. Aztán délután egy adag tejpép, fürcsi előtt ha igényli még egy fél adag pép.
Sajnos a videokat nem tudom megnézni... :cry:
Elromlott a monitorunk a másik gépnél...a laptop meg lassú...

Katicát se tudtam megnézni...nem jött be...

Anyámmal....ugyanaz mint volt.....
Tegnap is kiakasztott.... :cry:

Bogi babám itt hintázik mellettem... :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Remélem minél hamarabb meggyógyul a kicsi Szonja!
És végre együtt lehet a család!

Márk baba nagyon ügyes.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szia Ollem!
Jó, hogy jöttél! Jó étvágya van Boginak! :D Lehet, hogy uzsira nekem is meg kéne próbálnom megint a tejpépet? ÁÁ nem tudom!

Sajnálom, hogy nem akar normalizálódni a helyzet Anyuddal. De azért nem stresszeled magad halálra ugye?

Kép
marcianya

Marci dél óta alszik :D Ugyan egyszer már megébredt, de egy ki duma után vissza aludt. Szerintem már nemsokára ébred :lol:

Azt hiszem, ma elmarad a sétánk. :(

Kép
marcianya

Viszont, hogy a családom nem csak gonosz rokonokból áll....

Tegnap a sógornőmék hoztak Boginak két zsák ruhát. egyik ismerősük küldte nekünk (nem ismerjük) egyik részét, másik részét meg sógornőmék. Használt ruhák, de nagyon édesek, hasznosak. Bundazsákok három, kis kabátok, pulcsik, mellények. Még Bogi ovis korára is van benne több kis kabát. mint az újak. Mindig örülünk ezeknek, mert hát nem lenne pénzünk megvenni őket... :oops:
Bevallom nem túl sok ruhát vettünk mi Boginak. 5 db rugit, egy cipőt, egy harisnyát, egy overál szerüt, egy sapkát...más nem jut eszembe. még bizti van néhány...de nem sok...

És Nono!

Tőled is kaptunk ruhákat még Bogi születése előtt, ami a kicsi Szonjáé volt! Azokat is még egyszer köszönjük!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Habtapi lapot az auchanban vettem, most akciós 890Ft. Nekem az az állatfigurás van, ebben is vannak kis részek, de a többség nagy. Viszont nem egyforma méretű a másik két csomag habtapimmal (az előző 9 db-os volt, ez meg 10db-os). Emiéknél is ez a fajta van Lilinek, mint amit most vettem.
Valamint itt nálunk 1999 Ft( 3299 helyett) az óriáscsomagos pampers pelus a készlet erejéig.

Végre Bius ismét evett kanállal. A fele zöldborsópürét azzal ette meg, a másik felét ugyanúgy higítanom kellett, és üvegből itta ki. De mi minden evés (pép, főzi, gyümi) után szopizunk is. Ő azzal öblíti le a kajákat.

Gumimaci! Csak a súly és a hossz kellett. Köszi.

Szonjának pedig szorítok nagyon. Én sem értem, hogy ennyi lázas nap után miért nem tartották már a múltkor bennt a kórházban.

Marci nekem nagyon bejön a képeken. Olyan kis húsgombócka. És nagyon jól áll neki.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Nono: Kitartás! Sajnálom, hogy mostanában minden összejön! Remélem hamar meggyógyul Szonja.

Gumimaci: 10-ig aludtál! :shock: De jó neked! :) Az én babám aludt este 9-től reggel fél 7-ig, de aztán nincs már alvás. :? :) Korán kelő típus! Emiatt sokszor inkább mi is a tyúkokkal alszunk. De azért a kedvenc sorozataimat vagy megnézem, vagy felveszem. NCIS, CSI, Vészhelyzet, Grace klinika, Dr House, stb...

Marcianya: Nagyon helyes krapekod van és olyan kis husi. Szép szempillái vannak, igazi férfi! Waw!
Ati ugyanazt szereti. Én még olyat is szoktam vele csinálni, hogy fekve van a karomba, odaemelem a fejemhez és elkezdem az oldalát harapdálni. Ez is nagyon tetszik neki! Hangosan kacag!

Ollem: Sajnálom az anyukáddal kialakult helyzetet.
És ti már csak kétszer eztek tápszert. :shock: Az én Atim éhen halna, ha nem adnék neki legalább négyszer. Az édestől (alma, banán, stb...) még éhesebb szokott lenni. A tejpépet nemnagyon szereti magába, csak ha a tápszerbe rakok egy kicsit. De azért ő is már egyre több főzit eszik.

Edina

Kép
medina83

Ollem de jó! :D Nekünk sajna nincs a családba már ilyen kis lurkó, a nővérem gyerkőcei meg rendesen lestrapálták a ruháikat. Meg volt egy-két barátnője, aki elötte szűlt, és nekik adta oda. :)
Nekünk sem sok pénzünk van ruhára, pedig imádok vásárolni neki!
De ezért szeretem a tesco ruháit :lol: Jó az áruk, és egész jó minőség.

Kép
marcianya

Marcianya!

Áh....stressz...Egyszer kétszer kiborulok, de aztán megnyugszom...főleg, hogy majnem egy hét alatt csak egyszer volt itt...azt is tegnap.

Tudja, hogy elég rosszul állunk anyagilag...több a kiadás, mint a bevétel....és hát ilyet szól, hogy biztosan vannak a férjemmel köztünk problémák, ne mondjak olyat, hogy nincs...mert amikor az ember ilyen rossz anyagi helyzetben van, akkor a párkapcsolata is megromlik.
nálunk még mindig dúl a szerelem! vasárnapra névnapi "bulit" rendez nekem. Meghiv egy két barátot főz stb. Még soha nem volt ilyen névnapi összejövetel nekem...ééédes!
szóval anyám belénk akarja beszélni, hogy legyünk rosszban.
aztán elkezdni majd pár hónap év...stb...
jaj kiakasztó!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kerekes, Bius is lassan hozzászokik a kanálhoz. :D Ő is türelmetlen?
Én pontos súlyt, és hoszt csak a jövőhét pénteken tudok mondani nem baj? Szokatm itthon is mérni, hogy hány kg, de mindíg azt tartom a pontos súlyának, ammit a doki mér. A hosszáról meg foggalmam sincs. De majd megméretem :lol:
Medina édes lehet Attila is! A Marci mostanába azt szereti, ha hintáztatom, dobárom, pörgetem, meg megpuszílgatom a nyakát! :lol: :D
És valóban hatalmas szempillái vannak (meg az Apjának is). Irígylem is tőle! :D

Kép
marcianya

Ollem jó lehet! :x Még szerencse tényleg, hogy nem tud titeket össze ugrasztani!
Nekem az Anyósom közőlte a múltkor, hogy most milyen aranyos a Marci, és végre lehet vele mit kezdeni, mert eddig csak egy kis kolonc volt, mert semmit nem csinált, csak feküdt. (?!) :evil: :evil: :evil: Szerintem igen is sok mindent csinált! Folyamatosan kommunikál velünk, és mindíg tanul valami újjat!
Jófej mi?

Kép
marcianya

Medina!

Igen csak kétszer eszünk tápszert. Többet nem nagyon tudnék belenyomni.... :roll:
Örülök, ha reggel és este megeszi. Nem nagyon szeret üvegből enni már...lekopogom néhány napja megint nincs hiszti ha üvegből kell enni.
Volt már olyan, hogy tápszer helyett tejpépet adtam neki, mert egyszerűen nem akarta elfogani az üvegből a tápszert, csak kanállal :roll: Éhes volt, de azt mondta nem....
igy maradtunk a reggel és esti tápszernél, mert igy még lemegy...
Nem tudom, hogy elég-e neki a kaja igy, de már éjjel se eszik. Ma is hétkor kelt és nyolckor evett egy kis rábeszéléssel, mert apa jobban érdekelte mint a kaja... :lol:
Már az alvások is meghatározott időpontban vannak. Minden szinte óramü pontossággal történik nálunk.
Lassan bizti megy aludni...ha minden igaz.

Hű sokat irtam...bocsi...

bár most épp itt sikitozik mellettem... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Marcianya!

Anyósod se semmi... :evil:
Hogy lehet ilyen hülyeségeket beszélni...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Írtam Szössznek egy sms-t, hogy jól vagyunk, nem tudom, hogy át tudta-e adni, most egy internetkávézóban vagyok. A lényeg, hogy pár hete nincs netünk, de hamarosaqn lesz.

Atti gyönyörűen fejlődik, majd ha lesz időm, teszek képet. Most mindannyian betegek vagyunk, már több napja nem voltunk kinnt.

De fő a bizakodás!!

Nagyon sok puszi nektek, ha lesz net, újra aktív leszek!!

Klarka :D

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Kerekes!

Bogi 6930 g és 68 cm

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary: Akkor értem már! Nálunk nincsenek ilyen problémák. Egyformán jó a kanál és a cumi. De még egyszerre nem eszik sokat főzikből. Az alvás náluk rendszeres. 9-kor már mindig alszik.
Nekem is mennem kell...

Edina

Kép
medina83

Medina Ha már említetted a szempilláit... :oops: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.17 10:30-kor.

Kép
marcianya

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam. Köszi a féléves köszöntéseket. És is kívánok az egész topiknak boldog féléves szülinapot!!!!

Mi most nehéz napjainkat éljük. Elkezdtük a hozzátápit, de még nem alakult ki rendesen a dolog és most meg vagyunk zavarodva. Éjjel még mindig szopiznak, pedig már rég nem kéne! Hogy szoktassam le őket róla?

Légyszi írjatok nekem napirendeket, hogy ki mikor és mennyit és mit eszik!!!!! Olyan bizonytalan vagyok és nincs kivel megbeszélnem. Egyelőre megmaradt a napi 5 szopi és emellé bejött a délelőtti gyümi a déli főzi meg a délutáni pép. De ez már 8 kajálás, tiszta idióta vagyok......

Amúgy mennyit kell enniük ilyen korban?

Na, ennyit a kérdésekből.

Zorroné! Ne haragudj, elloptam az ötletedet, csináltam én is egy féléves videót.

http://www.youtube.com/watch?v=F6a-0FMd6Dw

Pusszantás mindenkinek. Kicsit visszaolvasok míg alszanak a gyerkőcök.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok,

csak néhány dologra reagálnék.

Nono,
Nagyon-nagyon szorítok Szonjának. Nagyon sajnálom szegénykét!!

Klarka,
jobbulást nektek is!!

Szibi, Kamilla, Bebe
Tök jó, hogy végre jelentkeztetek! Édesek a babák nagyon!

Magi,
Gondolok rád! Sikerülni fog!!!

Zsuzsa,
köszi neked is a hófordulós köszöntést és a gratulát a fogacskához.

Habtapi: mi vettünk újat, mert az állatosat mindig szétszedte Lili és persze, hogy a legkisebb részeket tette a szájába. A mostanit innen redeltük: http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... &x=14&y=10. Nem volt olcsó, de nagyon jó minőségű, kicsit nagyobb és vastagabb az auchanosnál. Ha valakit érdekel az auchanos szívesen odaadom a miénket, alig használt :)

Kép
emi29

Kamilla,

mi ötször eszünk egy nap. Kajaügyileg így néz ki egy napunk:

Reggeli: szopi kb 100-150 mili
Tízórai: gyümi 100-140 gramm
Ebéd: főzelék 130-200 gramm
Uzsi: tápszer 230 mili
Vacsi: tápszer 230 mili

Lilikém egyébként hetek óta nem hízik, de nem is fogy. Most 6680 gramm, de többet is mozog, mint két hónappal ezelőtt. Nagyon vigyáz a vonalaira :lol: :lol:

Azzal, hogy mennyit kellene ennie nem foglalkozom, mert minden baba más és más.

Nagyon cukik az ikrek :lol: :lol:

Kép
emi29

Így néz ki az új habtapink:
Kép

Na mostmár eldugulok :) :)

Kép
emi29

Kamilla a mi napirendünk:

reggel 5óra 170-220gr tápi
de fél 9 u.a.
12 ebéd 1-másfél üveg husos főzelék
fél4 170-220gr tápi
este 7 u.a.

Én most szeretnék bevezetni még egy valami mást. Szeretnék kevesebb tápszert adni a Marcinak

Kép
marcianya

Emi tök jó a habtapi! És ott a kutyus, amit szeretnék a Prücsöknek!
De még Apáva harcolok, mert szeritnte még kicsi hozzá a gyerkőc.

Kép
marcianya

Sziasztok!

Én is hébe-hóba írogatok csak, a suli babával együtt azért fárasztó. Bocs mindekitől, hogy csak egy-két dologra reagálok.

Nono! Gratulálok a diplomádhoz, és remélem, mielőbb meggyógyul Szonja! Nagyon szorítok nektek, most már emiatt!

Zorróné!
Beninek is mielőbbi gyógyulást kívánok!

Mango, Medina!
Mi is több gyereket szeretnénk, már csak a Mango által említett okokból is (meg persze magunk miatt is). Én egyrészről a császár miatt szeretnék 2,5 évet egyeske és ketteske között, másrészről jó lenne megcsinálni a 2. diplomámat. Mango, nagyon sok (és sajnos szomorú) igazság van abban a rövid helyzetképben, amit adtál a mai Magyaro.-ról.

Babyteve ikrei és Ati nagyon aranyosak együtt! Nagyon jó a "másik szájába dugom az ujjam" kép!

Sok szép babát láttam még, bocs, hogy nem térek ki mindenkire.

Trudi még csak egyszer kap naponta hozzátápit, amit én főzök neki. Ez nagyjából ebéd környékén van, de ő is "öblíti" anyatejjel (vagy belőlem :lol: vagy pohárból, ha nem vagyok itthon). Neki még elég nagy a szopásigénye, én igyekszem őt kielégíteni ebből a szempontból.

Haptapi: nekünk számos van, de csak 10 darab. Mi úgy döntöttünk, nem veszünk többet, nem akarjuk az egész szobát kitapétázni ilyennel. Ugyan már régen lemászik róla, de hát előbb-utóbb úgyis találkozni fog a rendes szőnyeggel vagy a parkettával. Viszont vettem az Ikeában egy csúszásgátlós aljú gyerekszőnyeget, tetszik neki az is. Ez az: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50132828

Kép
Vendég

Marcianya: A szempilla még mindig nagyon tuti! :wink: Tök ééééédesss!

Napirendünk:
7 körül 170 ml tápszer
10 körül gyümi
13 körül 170 ml tápszer
16 körül 140 ml tápszer
18 körül főzi
20:30 körül 180 ml tápszer

Edina

Kép
medina83

Kép Bogi a nővérével Kép Ez a piros is tegnapi ajándék ruha :-) Kép Anya egy évesen.... Kép Kép

Pár kép, remélem nem baj... :oops:
Aztán igyekszem reagálni is...

Na még mindig hasonlit rám???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

sziasztok

nagyon édes minden babó :) :)

nekünk is van egy fajta napi rendünk.leirom :lol: :lol:

7-8fele tápszer-200ml
dél fele-főzelék
4körül-gyümi
fél7 fele-tejpép majd fürdés után megkinálom tápszerrel de az max 70ml

ezután jön az esti műszak :lol: :lol: :lol:
2napja mielött lefekszem kiveszem és megetetem.ez olyn 10fele van.ilyenkor 150-ml-t eszik kb.éjjel 2óra fele felkel és megeszik 200ml-t
ezután újra kezdódik a reggel :lol: :lol:

ez napi 6kajcsi ha a vacsi tápszert külön számolom akkor 7.de azt vacsira kapja mind 2 igy egybe számolom.

na ezt valaki túl szárnyalja? :roll: :roll: :lol:
Vendég

Hamar én is megpillantottam Marci szempilláját közelebbről!

Jaj nagyon kis csábitó.... :lol:

Virág!

Trudi nagyon édes, ahogy viaskodik a kutyával... :lol:

Mennem kell...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Én is nagy rohanásban vagyok mint mindig és Beni is tiszta takony még mindig... :( Hajnali 4-kor elkezdett sírni nagyon, adtam neki cumit, aztán rájött, hogy azzal nem kap levegőt, kiköpte és még jobban sírt! Befektettem az ágyunkba magam mellé, hogy szopizzon, dehát az eldugult orrával azt se nagyon tudott, csak sírt! Valahogy aztán cseppentettem neki orrcseppet, utána szopizott valamennyit, aztán fél 6körül kidőlt és 8-ig aludt az ágyunkban! Ez már a 3. éjszaka volt, hogy aludtunk is meg nem is... :(

De asszem még mindig szerencsések vagyunk, szegény Nono mindig eszembe jut, hogy mostanában mit kell kiállnia, úgyhogy én nem is panaszkodom...
Szonjának jobbulást!

Kamilla: nem haragszom, sőt, nagyon örülök, hogy csináltál videót, megnéztem, nagyon de nagyon édesek a gyerkőceid és nagyon jól össze van vágva a videó! Katával tegnap taliztam, puszil Benneteket!
Mi is most próbálunk áttérni a szopiról a hozzátápira! Mi is 5x szopiztunk eddig! (reggeli-tízórai-ebéd-uzsonna-vacsora) Beni is elég cicifüggő, így hiába kap délben főzit, délután meg gyümit, mindig szopizik utána! Viszont egyre kevesebbet! Szerintem így lehet leszoktatni őket! Egyre több szilárd kajcsi, egyre kevesebb szopi! A reggeli és a tízórai csak szopi, de ezen nem is akarok még változtatni, mert olyankor rengeteg a tejem! Délben fél üveg főzelék+szopi, uzsira alma-banán pép+szopi és a vacsi is csak szopi!

Na, majd még próbálok jönni, de most uzsi idő van...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Már leirtam nem rég a napirendünket, de azért még egyszer...

Babyteve!

Reggel 8 tápszer 180-225 ml
Ebéd 12- 13 óra között (bébikaja) Ma pl. kettő darab sült alma fél banánnal.

Eddig ma ennyit evett Bogi.

Majd most fog enni tejpépet (fél 6 , 6 körül)

Aztán nyolc fél kilenc fele fürcsi és utána
vacsi tápszer 180-225 ml

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jaj Bocsika!
KAMILLÁNAK A NAPIREND!!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem igen, sőt, ha nem írtad volna oda, simánlehetett volna a te képed is Bogié! :lol: (na jó, azért vaami gyanús lett volna.. :lol: )
Jófej, a kis télanyó :D Aranyos a Piri ruciba!
Virágnak is édes a Gertrúdja! :D
Úr Isten! Hogy én hogy irígykedem arra aki még mindíg tud szoptatni! De szerettem volna én is!
Nono nekem is folyamatosan az eszembe van! De szeretném, ha már meggyógyúlna a kis Szonja! (de gondolom, ezzel nem vagyok egyedűl)
Szösszenetről ki tud? Azt olvastam, hogy sok a melója, de már olyan rég nem volt! :(

Kép
marcianya

Kamilla
Megsírattál ezzel a videóval :oops:
Vendég

Ja, és Bogi neked van egy ilyen nagy lányod is? Tiszta ciki, biztos írtad, de kiment a fejemből! :oops: :lol: De Ő rád hasonlít! :D A szineiben mindenképp!

Kép
marcianya

Sziasztok,

Nono, sokat gondolok Rátok és szorítok Szonjának!

Kamilla,

Olyan szépek a csemetéid!!!

A mi evésünk:
Ébredés 6 körül
fél8 evés 150-180 ml tápszer
10-11 gyümi 150-190g
12 főzelék 150-190g
4- fél5 230 ml tápszer
8 180-230 tápszer

KépKép
kisfruzsi

Marcianya,
szerintem érdemes most venni kutyust. Az auchanban 5990 Ft-ra van leértékelve 9990-ről... Mi ezt még akkor kaptuk, amikor Lili még meg sem született :roll: :roll:

Virág,
már akartam írni, hogy nagyon nagy baba lett Trudi.
Nálunk azért van ilyen nagy helyen habtapi, mert a hálóban nincs szőnyeg és nem szeretem, ha a hideg parkettán mászkál.

Mary,
nagyon hasonlít rád Bogi :) Ari a kabát.

Zorróné
Beninek is jobbulást!

jajj, mindenki lebetegszik??? :cry: :cry:

Kép
emi29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?