A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

köpönyeg szerint nem lesz eső

jó éjt

Kép
Kép
csibe83

na én zárom és kezdem a napot?!

Kép
Kép
csibe83

merre van mindenki?

kispocok!
nekem megfelel,ha írsz sms-t.aztán majd egyeztetünk,h hol kéne talizni.

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Enyémgyerek fél 9-kor kelt, 10-kor visszafeküdt, és azóta alszik, 3,5 órája! :shock:
Ma eddig másfél órát volt fent :lol: . Most kapom meg azt, amit újszülöttként nem "aludt le" :lol: :lol: :lol: .
Már kitakarítottam a fürdőt, főztem külön neki, és magunknak, neteztem, sógoromnak ügyintéztem... és most unatkozom :twisted: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Mi keltünk egyszer 7-kor, majd 8-kor vissza szunya, én keltem 11-kor majd Őt felkeltettem, és most teljes kómában ment aludni :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ronmay!

Most látom, hogy a pocakos topikod átment anyatanyára :? . Sztem ez annyira gáz!!! Mindenkinek az a baja, hogy publikus a topic, de hát ezt mindenki tudta, mikor regisztrált ide, nem?
Aki az új márciusi topikot nyitotta, jófejnek tűnik, ráadásul másfél éves a kisfia, szóval biztos lenne közös témátok :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

Ó, akkor tuti van ami a levegőben :wink: . Kiváncsi vagyok, hogy akkor Nimród mennyit alszik ma. Kb. úgy 6 órát egyhuzamban :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!
Az elsőt én méretre csináltattam, kaptam egy helyes csontváz képet, amin be volt jelölve, hogy miként mérjem le magam. Ennek alapján 65 cm mértem, majd lemérettem magam a férjemmel, ő 60 cm-t mért, ez alapján varrták meg. Azt mondta így 59-61 cm-hez jó. A másikat készek közül választottam, M-es méretet, amit 61-64 cm-hez ajánlanak, és ez kényelmesebb, szóval valószínűleg az első a hajszálnyival kisebb mint kellene.
A vállát én sose hajtom vissza, azt akkor kell, ha vagy egy picit nagy az erszény, vagy azt akarod, hogy szorosabban simuljon hozzád a gyerek.
Kihajolás :arrow: A hátán felhúzod eléggé? HA nem húzod fel, akkor ki tud hajolni, amúgy nem szerintem.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Dodi,Lois!!Na jól van,nem kell itt felvágni,hogy milyen jól alszanak a fiúk!! :twisted: Lili most alszik először ma,délelőtt vérvételen voltunk,utána bementünk anyukámhoz az üzletbe levágatni a haját,utána a kocsiba aludt 10 percet,de felsírt valamiért és utána már nem aludt vissza. Kiváncsi vagyok mennyit fog most aludni a kis drágám.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi,

ki kell ábrándítsalak, "csak" a szokásos 3 óra volt, de abból is másfelet szerintem fennt volt, mert megint randalíroztak a felettünk lakók :twisted: :twisted:

Lois,

köszi, próbálgatom :wink:
hátán fel van húzva, nemtom mi lehet a bibi. Mondjuk az én 61cm-em pont a két méret között van, de nekem mégis az xs-re húzott
méretben a legjobb :arrow: úgy szeretem amikor hozzám simul!

Eeeeeeees:
Nimród lépett egyedül hármat, magától!!!!!!!
(pénteken kettőt, apja a laptoppal motiválta), de ezt most magától, helyváltoztatás céljából!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi

Ja átmentek, vagyok én is ott...de annyit írnak hogy szinte követhetetlen...

Pocok

Gratula! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

sziasztok!
az én lányom is magához képest maratonit aludt,ugyanis most kelt
fel és 1kor aludt el :shock: :shock: :shock: :shock:
ő még ennyit sosem aludt napközben egyhuzamban.

pocokkal ma sajna nem jött össze a tali,de írtam neki,h ezért szervezem
tovább a nagytalit akkor.
a hely maradna a Margit sziget csak az időpont nincs meg.
kinek mikor jó esetleg jövőhéten???

Kép
Kép
csibe83

pocok!
gratula a három lépéshez!!!

Kép
Kép
csibe83

Pocok!

Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D :D :D :lol: :lol: :lol: .

Csibe!

Bármikor :lol: .

Mai attrakció :D :D :D :
Kép Kép Kép

Van még, mert folyamatosan kattintgattam, de nem fárasztalak titeket :oops: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Oké, hogy az én fiam, de hát megzabálom, na :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Nagyon édes :D :D :D
De ma nagyon nem vasárnap van, szóval hibáztál :wink:

Csibe!

Mi nem tudunk menni a talira jövő héten sem.

Pocok!

Nem tudom mi lehet a gond, mutass képet.
61 cm az M-es, nem is értem a XS-t :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

De ma nagyon nem vasárnap van, szóval hibáztál
Wazzeg, percekig agyaltam, miről beszélsz :evil: :lol: :lol: :lol: .
Nem beszélek németül, jó? :lol: Na jó, mondjuk ezt kikövetkeztethettem volna, de elhiszed, hogy sose figyelem? :oops: :lol:
Ti igen :roll: ?

Az előbb labdáztam Botonddal, és csomószor mondta, hogy labda :D :D :D . Aztán meg formabedobóztunk, és mindegyikek bedobta, úgy hogy csak szóban navigáltam (balra-jobbra-fel-le :twisted: . Neeem :wink: ), bár a türelemmel még akadnak gondok, apja fia :twisted: :lol: .

Elképesztő miket művel mostanában (számomra). És azóta lódult így meg a fejlődése, mióta elkezdett menni :D . Szóval akinek most kel útra a bébije, az sok meglepire számíthat :lol: .
(Mondjuk nem biztos, lehet, hogy csak Botond fejében most állt össze a kép :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

juhúúúúúúúúúú-juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú nektek is :lol: :lol: :lol: :lol:
annyira édesek a képek! (a Kopaszi-gátasakat átdobod majd? nem mindet, csak a jobbakat persze)
Botond már sikeresen lapátolja így a kajcsit? Nimród néha elfelejti befordítani, így lefolyik mondjuk a tejpép. De tegnap reggelinél őszibarack-kockákat evett villával, mert lusta voltam az egészbenodaadomésaztánlezuhanyzom a gyereket.

Lois,

nemtok képet már :twisted: :twisted: :twisted: alszik a Törpi, holnap meg lépünk el... vasárnap este talán tudok már jönni :lol: :lol: :lol: - illetve viszek gépet, majd meglátjuk, de nem ígérek semmit.

miért szabotálod már ennyire a talikat? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Mert jövő héten az Adrián süttetem kérlek a hasamat, ezért naggyon nem érek rá talizni veletek 8)
És ti? Hova lesz a hálidéj?

Dodi!
Hehe :twisted:
Azért németül sem bonyolult annyira :wink:
Nekünk is van ilyen napos magyarul, én ki sem bontottam, nem használunk előkét, én gyerekem szépen eszik :P NA jó ha egyedül, az malackodós, de nincs túl nagy motivációja rá, hagyja mint egy basa hogy etessem.

Ez vala tegnap, már meg sem próbálom kipaterolni a kutyaágyból :oops: :
Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois

Cuki ez a kép!

Dodi

Huha, belehúztatok!AMúgy egyre jobban Ricsis ez a kiscsávó

:wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Azta! Botond már így eszik egyedül???
Hát az én lányaim majd max. a bölcsiben megtanulnak. Mi se nagyon használunk már előkét, de nem azért, mert nem kellene, hanem egyszerűbb átöltöztetni őket.... Szóval gondolhatjátok, etetni kell őket és még így is minden tiszta főzelék. De azért még így is kevésbé, mintha egyedül ennének. Egyszer-kétszer kipróbáltuk már, de akkor több méteres körzetben kell takarítani, szőnyeget, asztalt, kanapét, stb. És persze még hajat is kell mosni (nem mintha marha nehéz feladat lenne a 2 cm-s hajukkal)

Ja, igen, haj. Hát nekem így nő, ezért nem értem a lányoknak, miért nincs. Persze lehet nincs 20 centi, lehet csak 17.
Megyek pakolni, apa holnap utazik. 4 nap szabadság, vagy szenvedés? :roll: :roll: :roll:

Kép
pagika

Dodi!
nagyon ügyes Botond!hát az én gyerekem sem érzi még az egyedül
evést,viszont a járás=szivacs agyban lehet valami,mert igy visszagondolva
Kiara is azóta fejlődött ilyen kiugróan sokat értelmi szinten.

Lois!
kép nagyon jó.
és mikor jöttök haza???

akkor esetleg 2 hét múva egy tali?
vagyis inkább nem is kérdezem melyik héten,hanem irja meg
mindenki,h kinek mikor lenne jó a tali.

Kép
Kép
csibe83

előkét már mi sem használunk.nagyon rotka,h leenné magát.

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Apára ráparancsoltam és áttöltötte a gépre a fényképeket, szóval érkeznek a nyaralós képek hamarosan.

Visszaolvasással még nem végeztem, de ameddig eljutottam reakcióim:

Czigka!
Bende "tortája" nagyon jópofa volt.

Katy!
A rendőrséges sztori jó volt.

Lois!
Tiedapa miatt szorítok, de az azért jó dolog, hogy nem küldték további kezelésre.

És akkor erre az oldalra reagálva:
Hám: kb. 7-8 éve amcsiban láttunk ilyet először a disneylandben egy kölkön. Hát úgy meg voltunk rajta rökönyödve, lepődve, hogy azt sem tudtuk, sírjunk v. nevessünk rajta. Még le is akartuk fényképezni. Aztán nem tettük, mert féltünk, hogy mit fognak rólunk gondolni.

Zárt topik: azt én is úúúgy rühellem, amikor lelépnek. Olyan oltári nagy titkokat osztanak meg egymással v. mi?

Pocok!
Mikor ejtjük meg a karkötő bizniszt?
Crocs-nak én egy szandiját néztem ki, amibe belezúgtam, de apa szerint ultragázul néz ki.

Bodzi amúgy megtáltosodott a tengerparton: olyan szuperul elindult és nagyon örül is magának, hogy ilyen ügyesen lépeget.
Ma délután viszont Roló lelkesedett be Bodzi tempójától és Ő is nekilódult, édesek voltak :P

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Lois,

aztaaaaaaaaaaaa, most irígy vagyok :twisted: :twisted:
Mi csak valami tiszaparti faluba megyünk haverokkal baromi messze, a határ mellé, ahol semmi sincs, csak a Tiszia. Remélem, tudok aludni kicsit, míg a többiek babysittelnek :lol: :lol: :lol:

ez a kép nagyon cuki! Zé is milyen sokat változott!! Ő is nagyfiús már!

Előkét mi sem használunk :arrow: már jó ideje nem tűri meg magán, ha igen, akkor meg arra használja, hogy letörölje a kaját magáról 8)

KépKép

KépKép
kispocok13

Szonibaba,

mi holnap lépünk le, de a rosszabb hír hogy nem találom a karkötőt :oops: :oops: :oops: :oops: jól elraktam, hogy tutira meglegyen...

KépKép

KépKép
kispocok13

hát én magamat meghazuttolva elmentem aludni,m leragadnak a szemeim :shock: :shock: :shock: :shock:

Kispocok!
jó pihenést nektek!

Kép
Kép
csibe83

Szonibaba

NEkünk Crocs csizmánk lesz, vagyis ROlónak télre béléssel. Apja találta ki, és tényleg milyen igaza van. Könnyű vízhatlan és béléssel meleg. Jó lesz itt a 35 cm hóban, úgyis olyan sokszor jár a kotró :twisted:

KépKép

KépKép
ronmay

Kispocok!

Húú, de égek, elfelejtettem a képeket :oops: :oops: :oops: .
Holnap felteszem, de ha nem jutna eszembe, szóljatok :roll: :lol: !

Ja igen, pont ez az "áttörés", hogy eddig is lapátolt a levegőbe, vagy csak félsikerrel, de ma már rendesen megebédelt így egyedül 8) :D :D . (jóó sokáig tarott, de én közben pakolásztam 8) ) Tulajdonképpen úgy volt, hogy egy adagot összetörtem villával, de nem kellett neki tőlem. Aztán összturmixoltam, úgy is kiköpte. Így, "egészben" viszont a kezemből elfogadta (kanállal nem :? ), és ekkor már felhúztam magam, hogy "nesze, akko' oldd meg" :twisted: :lol: .

Lois!

A kép címe: Pizsis - mindkét értelemben :wink: :lol: .

Ronmay!

Bizony, nagyon belendült :wink: .
Már csak félve merem mondani :roll: , de este azt is mondta, hogy 'gyere' :D :D . És ezt most apa hallotta előszőr :wink: . Épp pakoltam el a játékait, és mondtam, hogy jöjjön segíteni, de ő elviharzott az apja után. Én meg kiabáltam utána, hogy 'Gyere, gyere! Gyere életem, pakoljunk el, gyere, gyere....', aztán elindult hozzám, és közben mondta, hogy "gyeje, gyeje" :lol: . Előbb apa hallotta aztán közelebb érve is mondta, így én is hallhattam :wink: .
Ja, és a kádban mondta apának is, hogy "jabda" :D .

Pagika!

Óóó, hát nekem is volt mit takarítanom :twisted: :lol: . És ráadásul az a baj, hogy egyre kevésbé engedi, hogy én etessem, szóval izgi :? :lol:

Képzeljétek, elégé el vagyok keseredve :( .
Előbb beszéltem a bnőmmel, tudjátok, Petra anyukájával, akivel/akikkal nem igazán vagyunk egy hullámhosszon mostanában. Ez most hülyén fog hangzani, de sajnos rájöttem, hogy nem velem van a gáz :roll: . Ez azért sajnos, mert így én nem tudok a dolgon változtatni :( . Abból jöttem rá, hogy a fél órás beszélgetésünk abból állt, hogy ő végig(!) Petrát fényezte, hogy ő a legszebb, legjobb, legokosabb, legzseniálisabb, legerősebb, legértelmesebb, legleglegleglegleg...... Én ezt tökre megértem, hiszen mindennél jobban szereti, büszke rá, juhuuu. De már eleve fura, hog egy másik anyukának ennyire villog, éreztetve, hogy az ő gyereke mennyivel jobb a tiednél :shock: . De nem vagyok sértődős, és semmit se veszek magamra ( :oops: :lol: ), szóval részemről a beszélgetés nagyja így hangzott (őszintén):
- Jaj, de ügyes! Egyem a szívét! De cuki!...
Majd amikor próbáltam kicsit belecsempészni a beszélgetésbe magunkat ( :twisted: )...
- Jaaj, igen, pont a minap beszéltük a Ricsivel, hogy 6-7 hónapos korában volt Botondnak egy nagy váltás (eenyi most Petra), hogy úgy kinyílt a kis értelme, meg most fejlődött nagyon sokat, mióta megy. Ésképzeld már mond pár szót is, és ma egyedül evett :D .
- Hát igen, ő már nagyfiú. Na,és képzeld Petra ooolyan édes....

Most komolyan, sztem még egy vadidegen gyerekére is rákérdezel illendőségből, vagy mert te is szülő vagy. De én ismerősök barátok gyerekére kifejezetten kíváncsi vagyok, és velük örülök (ahogy veletek is :wink: ). Deolyan, mintha szemellenzős lenne :( . És a férje is :( . És Ricsi is el van keseredve miattuk :( .
Azon agyaltunk, vajon mi változtunk-e, velünk van-e a baj...
De szuperül működött a barátságunk azután is, hogy mi szülők lettünk. És mellettük voltunk a terhesség, és a szülés alatt, óriási egyetértésben. Viszont mióta Petra megszületett, teljesen más lett a viszonyunk. Ezért gondoljuk, hogy talán ők változtak. vagy legalábbis ők jobban...

Na mindegy, bocsi az offért :oops: , csak bánt a dolog. Vagyis most abszolút nem vágyom rájuk, csak azok hiányoznak, akik fél éve voltak :(

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!
Jó pihit, akkor majd szólj ha megtalálod. Annyira nem égető, mert a horvátoknál ki lett Marci karkötő iránti vágya elégítve, csináltattunk neki olyat, amire a neve van ráfűzve. Most azon gyakorol, mert még leginkább leszedegeti. Mondjuk ennek nincs olyan (állítólag) jótékony hatása, mint a borostyánnak.

Ronmay!
Mennyire meleg vajon?
Beleolvastam a topikba, hát sztem ultragáz, h akik átmentek a tanyára visszajárnak és az újonnan belépőket invitálják.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Pocok!
Ne irigykedj, tudod az olaszabbik felére megyünk, nem a te oldaladra :wink: Tisza is biztos tuti, vigyél sok off-ot.
Előkét mi is azért hagytuk le, mert azzal kente magát össze, hogy azt buzerálta közben.
Igen, nagyfiú, iszonyú sokat változott egy hónap alatt. Ma mértem 13 hósat, 11 kg felett van már.... érezte is a karom :roll:
MA itt volt a barátnőm az 5 hónaposával, és tök sokáig simizte kedvesen, annyira büszke voltam. És attól sem kapott féltékenységi rohamot, mikor a kezemben volt... :)

Csibe!
Szombaton indulunk egy hétre, vagyis valszeg már pénteken hazajövünk kényelmesen, dugót kerülve.

Szonibaba!
Köszi, aranyos vagy :)
Képeket várom :D
Crocs csizmát én is láttam, öléggé randa szerintem :oops: Bocs Ronmay :roll: Mondjuk egy hójárónál nem az esztétikum az elsődleges szempont.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szonibaba!

Húú, akkor lehet, hogy nekünk is a tengerpart volt a vízválasztó (szó szerint) :wink: :lol: :lol: .

Kispocok!

Remélem, tudok aludni kicsit, míg a többiek babysittelnek
Nem szégyelled magad?! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ronmay!

Csizmát mutimeeeg :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Igen, nekünk is vannak olyan barátaink, akik ilyen-olyan szempontból idióták lettek szülőként. Vagyis nem szülőként, hanem szülővé válás után emberként. Remélhetőleg mire összenőnek a gyerekeitek, újra egymásra találtok.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

De jó, hogy Zé nem féltékeny :wink: . Botond tojik rá, ha én babázom, de azért "élesben" nem lenne ennyire jófej sztem :twisted: :lol: . Majd a kerimami gyerekén tesztelünk :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

Remélem :wink: . Csak addigra félek, nagyon eltávolodunk....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szonibaba!

Közben már megnéztem a bélésest, sztem az nem gáz, inkább vicces, stílusa van :lol: .
Mondjuk nem tudom még milyen felhozatal van, de itt mindig tökig érő hó van (apának :lol: ) :? , szóval Botondnk síoverál kell, meg atombombabiztos vízhatlan csizmacsoda. És mivel úgyis elvész a gyerek a hóban, nemhogy a csizma, gyakorlatilag mindegy hogy néz ki :lol: . Na, majd utánanézek :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jóreggelt! :D

Őőő, most látom, hogy a tegnapi utolsó hsz-emet rosszul címeztem :oops: .
Azt Ronmay-nek szántam :wink:

Megyünk ma játszóházba, ezért gondoltam kicsit előbb leteszem Botondot, hogy ne késsünk el. Legkésőbb 10-kor aludni szokott, most meg még mindig itt randalírozik :twisted: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
ez tök Murphy :x :x :x
Nálunk is mindig ez van.Valamit eltervezek és Kiara tuti,h keresztbehúzza a számításaim.
neked mikor kel Botond,hogy már 10kor lefekszik??

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok Lanyok!

Remelem, meg emlekeztek ram :)
Mar regota fogadkozok, hogy irjak, de olyan nehezen jutok idaig.. volt parszor, hogy elkezdtem olvasgatni, mielott irtam, aztan irasra mar nem maradt idom!! :D
Koszonjuk a szulinapi koszonteseket, nagyon kedvesek vagytok, hogy nem feledkeztetek meg rolunk, mi is minden babanak nagyon boldog elso szulinapot kivanunk!!
Gyonyoruek a babak, par oldalt visszaporgettem, kepeket keresve! :D

Mi nagyon jol vagyunk, en allandoan hulla faradt, non-stopban egyedul a ket gyerekkel, ami sokszor nem konnyu...Mellette elkezdtem egy kis bizniszt, amit lassan probalok bovitgetni. (baba agynemut es sok mas babadolgokat gyartunk, ket varronot alkalmazok, a tobbi tennivalot en csinalom) babakocsiba parnat, nemsokara polar takarot, labzsakot kocsiba, meg hasonlo dolgokat..

Alex 2 hete kezdett el jarni, mar sokat beszel is, ami nagyon furcsa nekem, mert Rania nagyon keson kezdett el beszelni.
Halalosan aranyos, mindig olelget es puszilgat engem, imadom! :D Mar 13 kilo, ugyhogy szepen behozta a lemaradast! :D
Nagyon szeretnek tobbszor irni nektek, ha nem is olyan utemben, ahogy ti irtok, de megprobalok tobbet jonni! :D

Dodi, hogy kiszokult Botond!! :shock: :D Gyonyoru kisfiu, meg a tobbi babacska is naggyon naggyon tunemenyes!
Dobok en is egy kepet gyorsan, aztan majd jovok meg!
Puszi nektek!

Kép
Vendég

Szia niki!
persze,hogy emlékszünk rád!
Alex nagyon édes és tényleg behozta a lemaradását.
gyere bátran amikor csak tudsz...

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:49-kor.
Vendég

Még mindig nem alszik :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:50-kor.
Vendég

Fúú!!!
mindig nézem az mtv-n a várandós tiniket és a mai rész az nagyon megsíratott.

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:54-kor.
Vendég

Csibe!

fél9-kor :oops: :lol: . Bár van egy olyan sanda gyanum, hogy ő előbb felébred, mert mindig hallom, hogy felsír, de aztán szinte egyből elhallgat, mikor viszont felébredünk, egyből szól, hogy fent van :lol: .
Apa 7:30 körül ébred, és akkor is kikiabál, de vissza is fekszik :lol: . Szóval sztem ő végülis ébren is van, meg nem is, hol visszaalszik, hol nem, de a kiságyból csak 8-fél9 körül kerül ki :oops: :lol: .

Lehet, hogy ma pont végig aludt, és ezért nem álmos :roll: . Vagy a szenya Murphy :evil: . De nem baj, ha fél órát alszik, már nincs gáz. Úgyse leszünk sokat :wink: .

Niki!

Juhuuu :D ! De jó hallani rólatok :D ! Alex gyönyörű kis capuciner :wink: . Köszi a bókot 8) :lol: . Igen, mindenkit meglep, hogy így kiszőkült, de én is kiszőkültem kicsinek, szóval legalább ennyi tőlem van :lol: . Meg a pillák :wink: .
Húú, hát nem csodálom, hogy fáradt vagy :shock: . Sok sikert a vállalkozásodhoz :wink: !

Czigka!

Botond is pont ekkora :D :D :D !
Jóvanmá', ne kötöszködjetek, jó?! :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Czigka!

Pár perce elaludt, de félóra múlva indulnunk kéne :twisted: .
Direkt felöltöztettem előtte, és a hordozóba viszem, hátha aludni fog útközben is :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Csibe! Én is néztem,nagyon megható volt :cry: Nem tudom én mit csinálnék,ha ilyen helyzetbe kerülnék(kerültem volna),nehéz nagyon.

Niki! Nagyon édes Alex,jól behozta tényleg a lemaradást :lol:

Pocok! Jó utat nektek,érezzétek jól magatokat!! :wink:

Dodi! Botond nagyon ügyes,én el sem tudom képzelni,hogy Lili mikor fog egyedül kanállal enni,ő csak úgy őskorian nyomja,kézzel eszik mindent. Leteszem elé és felcsipegeti :lol: Etetni már ő sem hagyja magát,így muszáj olyan kaját csinálnom mindig,amit tud kézzel enni :D

Lois! Mekkora lett Zé mióta nem láttuk!! Nagyon jó a kép Pizsivel

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
hát én sem tudom mit tettem volna a helyében.
Ezért is sírtam el magam.
Én mindig nézem a várandós tiniket és a tinimamikat is,nekem nagyon tetszik
ez a műsor.

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?