Sziasztok!
Nono - örülök, hogy Szonja jobban van, kívánom, hogy a pici fiú "csak" a fogát viselje nehezen, ne betegségtől legyen lázas!
Atizka és Borsika - nekem is nagyon fáj a talpam/lábfejem szülés óta. Pontosabban szülés után talán 2-3 hónappal kezdődött, de én a nyári melegre fogtam (olyankor szokott dagadni egy kicsit a lábam), de nem múlik, sőt, nagyon rossz. Akkor szokott fájni, amikor pihen a lábam, tehát fekvés vagy ülés után lábra állok és kell kb 15-20 lépés, hogy bejáródjon. Kiváncsi vagyok, ha elmentek dokihoz, hogy mit mondanak, légyszi írjátok meg!
Marcianya - mi is viszonylag sok vízben fürdetjük Lizát, hagy úszkáljon, bár már annyira pacsál, hogy a kiskádat berakom a nagykádba és oda térdelek mellé. Ha viszont a nagykádba fürdik, akkor pedig kevés víz benne, mint pl Lekriéknek. Sólisztből én anyáknapjára csináltam a nagyiknak (plusz magamnak

) talplenyomatot és szerintem nagyon jól sikerült. Szoktam odamérni a lábához, hogy nézzem mennyit nőtt

Ja, meg még a felültetés pihentetésére szerettem volna annyit mondani, hogy nekem a gyógytornász szigorúan megtiltotta, hogy ültessem a Lizát, mert mint ahogy te is írtad, követelni fogja és akkor kimarad esetleg a négykézlábas mászás, ami viszont nem jó az agy fejlődése miatt. (na de nem okoskodni akartam, csak nekem ezt mondták)
Gumimaci - nem lesz semmi gond Nimróddal, Liza itthon is sírdogál, ha próbálom tornáztatni, úgyhogy nekünk tuti le van tapadva az izma.
Banán - Liza nagyon szereti és én szoktam neki adni legalább egyszer egy héten. Amiben banán van, az nagyon csúszik befelé
Játék - Lizának is van nagyon sok szép játéka, amikkel játszik is, de viszonlag hamar ráún és akkor jön a felnőttek dolgainak felkutatása. Mint ahogy Ti is írtátok: távirányító, telefon, az asztalon a tányéralátét, palack, ja és persze az én hajam, az nagyon nagy sláger, bár én nem hogyom neki, hogy húzza, mégis mindig azon kapom, hogy csillagokat látok, de ő fülig érő szájjal rángatja
És végül két kép csak úgy
Főnökasszony
Szabadítsátok ki Lizát
Bocsi, hogy sok(k) lett belőlem
Jó éjt minden babának és mamának, na persze papának is

!