A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Bringa: Nem kell szegyellni te lokott, hanem tenyleg legy buszke!!! En alapbol utalok tanulni, stresszelni, te meg egy nagy pocakkal csinalod!!! Hos anya vagy!!!! :) :) Es tessek csak szepen dorombolni prrrrr prrrr prrrrrr, ahogy Legi is mondta, neki hihetsz, hisz o egy Labatlanmacska!! ;) :) :D

Bogyra a masik hos, bar o eszet vesztette mar a terhesseg alatt, hogy lot-fut, de hat a terehssegi elmebaj az sokunkra kiterjed! ;) Amugy Bogesz vigyazzal magadra, mert pont egy ismerosomtol hallottam, hogy az utolso pillanatokig lotott-futott, aztan egyszer csak megindult a szules, o meg olyan faradt volt az egesz napos menetelestol, hogy alig birta szuflaval a vajudast, meg kinyomast!!! Ujjjeeeeee maaa leee a turmixoddal, aztan nyugogggyaaa maaa bekebeeeeeen!!!!!!! :D :D
Amugy mar reklamalni is akartam, hogy igertel eskuvoi kepeket es sehol semmi!!! Varjuk nagyon, na megh a takarorol is :)

En nem tudom mi van a levegoben, de mostanaban egesz nap durmolnek! MOst is aludtam egy kicsiket, nagyon jol esett. Csak tenyleg remelem kicsiket aludtam (idoerzekem igy a 9. honapra elhagyott), mert este meg kukorekolok, mint tegnap este is!!!!! Aztat meg nem szeressuk!!! :? :oops:

Ilda tok jo, hogy mar kezdesz nyiladodzni! :) Izgicsek!!! :) En is kicsit vereztem a multkori vizsgalat utan, meg eleg kellemetlen volt! :?

Kép

Kép
lorcika

Bringa, en is buszle vagyok a kitartasodra! :D Ugyes vagy!

Doo, gratula az 1 honapos szulinaphoz!

Annyit, de annyit irtatok, hogy... :oops:

Apas szules: nalunk parom azt mondta, hogy nem szeretne bent lenni.
En finoman mondtam neki, hogy en valszeg orulnek neki, most ugy beszeltuk meg, hogy a vajudas alatt legyen velem, aztan mikor ugy erzi, kimegy.
Nem eroltetem a temat!

Menses gorcsok: nekem is vannak :?

KépKép
horilda

Lorcika, en is orulok neki, bar mondta a doki, hogy ettol meg nem josolna, hogy kihuzom e 26-ig, barmi lehet.

KépKép
horilda

Ilda, akkor ezek szerint nem szülünk együtt? :roll:
Szóval már ennyire nyitva vagy. Hát ez nagyon izgi!
Szerintem Neked előbb meglesz....

Kép
niki30

Nekem csak most esett le amit szegény Riella írt! :shock: :shock:

Riella! Mielőbbi jobbulást a kisbabónak, te meg vigyázz a tejecskédre, fejjed szépen hogy ha már szopizhat tudjon bőséggel! És várjuk a fejleményeket! Mindenképp írj, hogy van a babuszka!

Apás szülés: hogy őszinte legyek, kb pont leszrtam hogy bent van-e vagy sem. Sokat nem tud csinálni, sőt én is ilyen befordulós vagyok, leginkább hátat fordított neki és üvöltöttem! :D Néha vele is persze.. kb. ennyi haszna volt hoyg bent volt! Kitolásnál tartotta a fejem, de nem hiszem hogy azt nagyon tartani kéne, mert az ember ösztönösen úgy nyom, hogy a fejét is emeli... szal ennyi.
Most igazából jobb szeretném, ha a szülésznő barátnőm van bent, de Zsolti mindenképpen bent akar lenni, önző. Még az én szülésemnek is neki kell hogy jó legyen... Amúgy a napokban rájöttem, hogy azért nem bújik ki a kis Levi, mert mindketten úgy érezzük, hgy apuka mostanában nem érdemli meg... :shock: :evil:

Úgyhogy most bosszú bentlakás van! :)
Ma is úgy ment el dolgozni, hogy mondtam ne haragudjon ha nem neki szólok ha szülnöm kell... napok óta utáljuk egymást, persze csak felületesen, nah de akkor is...háthogy legyen így Levicsalogató szex???? Amikor elönt az elmebaj, ha csak hozzám szól...

Vagy ez már a szülés előtti stressz? :D Napokóta beletudnám fojtani egy kanál vízbe, de csak úgy indok nélkül... a puszta jelenléte is zavar :? :oops:

Asziszem abba az állapotba kerültem, hogy csak én meg a gyerek vagyunk a köztudatomban! :)

Valaki löjjön le! :D Különben az ember teszi és akkor ki neveli fel a gyerekinekt? :D :lol: :shock:

KépKépKép
bogyra

bogyra, mennyé má' szülni! :lol: :lol: :lol: rajtad már csak az segít :lol:

Legi

Kép
leglesscat

Bogyra, tök sajnálom, hogy most ilyen lelkiállapotban vagy.
Persze végülis mégis csak Te vagy terhes, de próbálj türelmes lenni apával. Mindenképp. Tök el tudom képzelni a helyzetet, benned tombolnak a hormonok, ő meg semmiről sem tehet....
De a lényeg, h. próbálj ezen túllépni és inkább akkor vonulj félre, de ne bántsd őt.
Mert én ilyen hülye megértő vagyok a faszikkal is, látjátok?!!
:oops: :oops: :oops:
Nem, csak az az igazság, hogy én szeretem megnézni a másik oldalt is és próbálok mindenkit megérteni....
Tessék ilyenkor a földhöz vágni inkább egy poharat vagy lemenni sétálni egyet....hátha segít.

Kép
niki30

Jah, vagy tessék szülni! :D

Kép
niki30

óóó, bnet meg csnet ide-oda váltásban teljesen elkerülte a figyelmem, hogy riella írt :roll: bosánat :roll:

riella, remélem minden OK a kismanóval, neked meg kitartás! Mit mondanak, mikor engedhetik haza? Addig is küldök neked fejsimit! :wink: :wink: :wink:

Legi

Kép
leglesscat

Remélem Riella ezt a fórumot is nézi, mert ugye csnet-re írt....

DE hol van Melcsi????
Valaki tud róla valamit?
És Anido?

Fogynak mááár előttem az emebreeeek?????? :lol: :lol: :lol:

Nem lehet hogy ennek a rengeteg elfogyazstott epernek van valami pörgető hatása?? Lehet nálam úgy hat mint másnál az metanphetamin???? :D

KépKépKép
bogyra

Azt mondod Te is Niki, hogy ez jo jel?
Szal lehet hogy tenyleg elobb jon a babo? Mondjuk a jovo heten?
Vegulis en nem bannam.

Bogyra! Apanak birni kell a stresszt! Azert en ilyenkor egy jo kis baratnos dumcsit szoktam javasolni, az mindig segit!!!
Ha nem megy eloben, itt vagyunk Mi! :D

Szegyellem, de le vagyok maradva, mi van Riellaekkal? :oops:

KépKép
horilda

Nah épp ez az, de senkihez sincs türelmem.... egyedül anyuval esik jól beszélgetni...

Fel is hívom mindjárt! :)

De előbb teszek nektek egy pár rettenetes képet, nah most az első pocifotón a fejemet nem nézni, mert épp az arcüreggyulladásom kellős közepén készült, se hajmosás ugye, se frizura...
A második egy művész fotó a meztelen pociról... a többin mind kistigris vagyok...

Aztán takaró-makaró.. Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
bogyra

Azta mekkora pocak!!!!!! :) Levi mar ready to go!!!!! :) :)
A kis takaro meg nagyon nagyon edeeeeees!!!!!! :)

Figyu nekem Pici azt mondta ma a Zrinyi fele erzelmi kirohanasomra, hogy ez szules elott siman lehet, hogy az ember totalkaros, ingerult!!!! Ugyhogy lehet mingya szulsz!!!! :)
Embert en is neha apritom es a jelenletevel is felhuz....de azert meg gyurjuk egymast! Kapd el apjukot egy Levi csalogatora, azatn mingya szebb lesz minden! :D :D

En nem tom mi van, de a vegere en teljesen begerjedtem. MArmint....izeeeee....szoval szexiseket almodok, meg izeeeeee.......ertiteeeeeeeeek!!!!! Dorombolnek a vagyak!!!!! :D :D :oops: :oops: :oops:
Ugyhogy ha jovo vasarnapig nem jon Ricsimicsi, akkor lehet apjukkal kicsalogatjuk, o ugyis tartja magat a majus 20-i erkezeshez!!! ;) ;)

Kép

Kép
lorcika

Szerintetek látszik hogy terhes vagyok???

Ez az a kérdés amivel sírba kergetem az uram! :lol: :lol: :lol: :lol:

De ugye hogy jogos a kérdés? Sztem alig látszik, olyan kis picike hasam van! :)

KépKépKép
bogyra

Szóval már szóba se álltok velem???

Kerülitek a terhességi elmebajost? :D

Fészekrakok 1000L.

Levente összes ruhájátkihajtogattam, összemértem, majd összehajtogattam. Szétválogattam a kicsiket előre pakoltam a nagyobbacskákat hátra. A badikat szétválogattam ujjhossz szerint is. A stócok alján vannak a nagyobbacskák felül a kicsikék. Lett egy stóc hosszú ujjú, meg két stóc rövid és egy stóc ujjatlan.
A rugikat feltettem a polcra, hogy ne kelljen hajolni értük.
Nah asszem ennyi :)

Kész vagyok mint a mateklecke! :D

KépKépKép
bogyra

Bogyra, szerintem nem látszik hogy terhes vagy :wink: de mond mért dugdosol párosával medicil labdát a pólód alá? :lol:

Niki én is igyekszem jól bánni apukával, de tényleg, nem is egzecíroztatom nagyon, meg sok simit kap meg minden, erre egyik nap poénból benyomta, hogy na ja mert már most Zsófika a fontosabb nekem mint ő, aztán kb egy másodperc múlva már vigyorgott is és mondta csak vicc volt, de addigra nekem már krokodil könnyekben úszott az arcom, hogy én itt igyekszem meg minden és ezt kapom, még ha viccből is.. Na azóta nagyon óvatos :wink:

Csajok én nem olvastama családinetet vagy micsodát, mi van Rielláékkal?????

Bringa, én komolyan mondom neked le a kalappal előtted, bakker 9. hónapban érettségizni... én tutira nem vállalnám be :oops:
Figyu ha jó vagy légy büszke rá :) Húzd ki magad és feszíts, mert erre aztán büszke lehetsz!!!

Voltam maszőrnél, és azt mondta lejebb van a hasam :shock: a védőnéni is mondta reggel de neki még nem hittem el...merthogy tegnap is majd megfulladtam :roll: erre hazajöttem megmutatom a hiper szuper új köntösöm apának, erre ő nem ám megdícséri hanem rámnéz és asszondja: lent van a hasad. Kezdem elhinni hogy leszállt :shock:
pici76

Hu! Alhasi tajekon kellemesen fajdogal a pocakom, nem durva, de azert zavaro. Tuti ez a joslofajas, ugye?

Es eros folyasom van, de mar atlatszo, szoval mar nem barnas, ugyhogy ezek szerint tenyleg a vizsgalattol volt.
Mitol van ez a folyas? Ez mar vegigkiser?

Eddig a 9 honap alatt soha nem kertem paromtol semmit, mondvan hogy megkivantam, na most kertem, hogy hozzon pizzat hazafele.
No de O amolyan munka hose, es nem tudni mire er haza, mellette szoljon, hogy Audit van naluk, szegeny jonne mar, hallottam a hangjan a buntudatot, hogy egyszer kerek valamit...
No de rendeltem, vegulis ugyanaz.

Lanyok aki tud segiteni, reagaljon a nyavalyaimra, bar gondolom Nektek is mar vannak ilyenek.

Bogyra, nyugodtan add ki magadbol a duhodet, Te is annyit segitesz nekunk!

KépKép
horilda

Hm izé,

Lorcika most olvastam az iwiwes leveleid :oops: azért tuti ami biztos gyorsan beregisztráltam a családinetre is :)

és olvasom hogy Riella Martinnja besárgult azért nem jöhetett még haza... :roll: remélem hamar rendbejön a kiskrapek
pici76

Ilda, az alhasi fájás az tutira jóslófájás, tőlem kérdezgették érzem -e már pont ezzel a céllal.. de én nem :roll: pontosabban eccer vagy kéccer mintha :roll: de hát gondolom ettől nem tágul a méhszáj, ha még nem is vagyok biztos benne hogy fáj-e :shock:
szal nem csoda hogy tök zárt vagyok...

a véres folyásról többektől is hallottam hogy tök normális nőgyogyós vizsgálat után , mert felpuhult a méhszáj,és nagyon sérülékeny
nekem csak sima van... már hónapok óta, de a dokim szerint ennyi belefér :roll:
pici76

Sziasztok!

Voltam vuzsgálaton c=2000. Balázsom nagyon lent van azt mondta a doki de simán húzhatjuk még 2 hétig majd kiderül. Nem volt kellemes a vizsgálat az tuti. remélem nem lesz semmi egy ideig még de majd kiderül.

KépKép
rena10

Pici! Küldj képet a leszállot a páva hasadról! :) Vagy az fölszállott??? Nah tessék pedig még érettségim is van! :lol: :lol:

De tényleg! Olyan izgi...

Horilda, ami átlátszó az nem magzatvíz véletlen????

Nah jó nem idegesítelek! Nem kell hogy végig kísérje.. de valszeg a nyákdugódat izélte meg, és ilyenkor elég sérülékeny is a méhszáj, az is okozhat vérzést, ami azért barna mert olyan kicsi vérzés, hogy mire kiér már rég meg is alvadt!

Szóval no para, azért a magaztvízre tényleg figyelj, mert ha így benyúlt,akkor lehet hogy megsérül a burok!

KépKépKép
bogyra

Bogyra, mi az hogy! Te vagy csak igazán terhes közülünk. :)Nekem fele ekkora a hasam.
Jah, azt néztem, hogy Neked nem is fordult ki a köldököd. Jéééé.
A takaró meseszép!

Nekem is van pici folyásom.

Kép
niki30

Bogyra, ígérem ha eccer felállok ebből a fotelból, csinálok képet, és felrakom :wink: de olyan kénylemes, lábtartós, és eddig ment a Vészhelyzet, most meg kezdődik a Híradó, és itt van ez a gesztenyepüré is, nincs kedvem most felállni :wink: :lol:
de majd csinálok :)
pici76

Bogyra, most megijedtem!
Mert hat fogalmam sincs, hogy most akkor mi van.
De hat tegnap vizsgalt, akkor is volt mar folyasom, es azt mondta, hogy ez mar ilyenkor velejaroja a vegefele.

De ket napja tenyleg erosebb, nem pont a vizsgalat ota, hanem azelott ejszaka ota.

Hogyan kulonboztessem meg a folyast a magzatviz szivargastol?
Bocs, hogy igy kitargyalom ezt a dolgot, csak aggaszt, de hat s dokit hivtam, o megnyugtatott, csak nem sikerult neki... :oops:

KépKép
horilda

Ilda , nekem azt mondta a védőnő, hogy a folyás és a magzatvíz között leginkább szín és szag alapján lehet különbséget tenni.
A magzatvíz színtelen és szagtalan. A folyás pedig sárgás és hát nem szagtalan, bár az sem jó ha túl szagos... bocs... de azért nem szagtalan
pici76

Koszi Lanyok, hat nem nyugodtam meg, de ezzel meg egyszer nem hivom fel a dokit, mert mar elvileg valaszt kaptam a kerdesemre, meglatom holnap valtozik e a helyzet.
Holnap 10-re megyek NST-re, majd megemlitem a szulesznonek is.
Csak erosodik a dolog, ha esetleg ido van, nem???

KépKép
horilda

Hát csajok meg kell állapítsam anélkül vagyok szimpátiás veletek,hogy itt lennék.Mert hogy amíg nem voltam én is jól összevesztem apával,pénz,pénz,pénz,hülye pénz :twisted: :evil: :twisted: Dumiztok itt róla,én meg éleseben nyomom vele :twisted: :evil: :twisted:

Pici!Bakker csíplek ám nagyon,tudsz élni! :wink: :lol: Szeretem,ha valaki éli az életet,nemcsak úgy vegetál és van.Lábtartó,meg fotel,meg geszti guszti,nyaminyami :lol: ............

Bogyra!van teneked montirozói képességed?Mert ha lenne,akkor megkérnélek,hogy cseréld le a fejedet az enyémre,dettó ilyen vagyok én is :wink:
a takaró meg culimuli :wink:

Ilda!Lehet te vagy a következő :wink:
Azért gondolom csak látszik,hogy ez most folyás vagy inkább víz,nem? :roll: Bár valamelyik éjjel én is arra ébredtem,hogy nedves vagyok(nem gabi,nem azért :wink: ),nem tudtam csak izzadtam,netán csuri volt :oops: ,vagy magzatvíz. :?: :!: :?: Nem volt mit tenni, én szégyen nem szégyen szagolgattam a betétemet :oops: Majd tudományos szaglásom után megállapítottam,hogy csak izzadtam.

És még egy utsó vallomás:jó itt veletek! :oops: :wink:

Kép
bringababa

Megmondjátok mi van Rielláékkal?
én meg addig nyomozok Melcsi és Anidó ügyében.

Kép
bringababa

Horilda!

Ha olyan mintha időnként egy kicsit bepisilnél, akko rmagzatvíz, ha inkább csak akkor veszed észre amikor pisilni mész, szóval hogy van ott valami, akkor az folyám, mert az szépen lassan folyton jön kifelé, a magzatvíz az így időnként jön.. Meghát nem valami guszta, de ha meg izéled az ujjaid közta a folyás az nyúlik... a magzatvíz nem.

Szóval a sűrűsége is más... Azonkívűl a hüvely ph-ja savas, a magzatvízé pedig lugos... ha esetleg van otthon lakmusz papírod! :D

Ne aggódj, nem folyik napokig bűntetlenül a magztavíz. Most hogy írod már több napja hasonló folyásod van az tuti nem magzatvíz. Ugyanis ilyenkor már a görcsök is követnék, meg nagyon fájna ahogy mozog a baba... Szóval annak már más jele is lenne, pl a pocakod mérete drasztikusan megváltozna...

Úgyhogy no para, ez bizti csak a terhességi vizenyős folyás, ami kell hogy rugalmasak maradjanak a szöveteink... :)

KépKépKép
bogyra

Riella már hazjöhetett de a picurit benttartották mert besárgult! :( :(
Így szegény most feji a cickóját és hordja neki szorgosan a tejecskét!

Úgyhogy újra csak azt mondom kitartás és hajrá Riella, veled vagyunk mind!

ne hari Ilda hogy eddig hagytalak kétségek között, de közben vacsit rizóttyentettem hirtelen felindulásból. Meggyleves meg spagetti! :)

De úgy be van ödémásodva a kezem, hogy alig tudok fogni, minden kiesett a kezemből, így pedig nagyon veszélyes a tésztaszűrés! De én szeretem a veszélyt! :D

Bringa, ha ugyanilyen vagy mi a bűbánatnak cserléljem le a fejem??? Majd azt mondjuk te vagy az! :D :lol: :lol: Vagy arra akartál célozni, hogy neked szebb fejed van, és nem akarnál az enyémmel égni???? Nah szép.

Mostanában amúgy énis szoktam úgy izzadni, hogy még a bugyim meg a betétem is tiszta víz lesz.... Olyan izé... De azé néha be is pisilek, hogy még izébb legyen! :D :D :oops:

Nah jó ez így túlzás kétszer-háromszor becsöppent a dolog, mármint a kisdolog! :D

Pici!!! Te meg szorgoskodj a kép kapcsán... nehogy beszorulj a lábtartós fotelbe a sok gesztieszti miatt!! - Szólt a főbálna! :D

KépKépKép
bogyra

Bogyra! Imadlak! Millio puszi Neked!
Megnyugtattal, mert raismertem, hogy ez nem lehet magzatviz.
Koszi az infokat, jobb vagy mint a dokim, az szent.

Olyan jo hogy vagyunk egymasnak!!!!!!!!!!!!!! :D

KépKép
horilda

Riellanak kitartast! Hamarosan bizti egyutt lehetnek a babojaval!

KépKép
horilda

Jelentem:Melcsi 1ben van még,csak zsúfi napja volt,de kb,egy óra múlva jön! :wink:

Kép
bringababa

Jelentem:Melcsi 1ben van még,csak zsúfi napja volt,de kb,egy óra múlva jön! :wink:

Kép
bringababa

Nah és anido????

EZ hiáynos info Bringa! :D Hát íg ynem tartunk meg postagalambnak! :) Csak hogy még egy állatot is felismerhess magadban! :)

KépKépKép
bogyra

Csak hogy még több nyomatékot kapjon a mondanivalóm :roll: :wink: :roll:
Ez a kam,a frankó meg az,hogy xaraxik ez a hülye net! :evil: :twisted: :evil:

Bogyra! :shock: :roll: :shock:
Még a feltételezés is sértő,én kérek elnézést :lol: :lol: :lol:
Jól magamra is pirítok,hogyan tudtam ilyen félreérthető lenni :roll: :oops: :oops: :oops:
:lol: :lol: :lol:
A csuri nekem is bejátszik,fincsi,szeretem nagyon :evil: :twisted: :evil:
Most még csak istenes,de az elején nagyon kutya volt,jelentkeztem is Kriston Andi féle intimtornára,mert az inkontinenciám a magasfokára hágott :oops: Tüszike=pisike
Nevetés=pisike Köhögés= pisike
:oops: :oops: :oops:

Kép
bringababa

Ha már madár akkor griff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol:

Kép
bringababa

Ilda, most jut eszembe, másfél hónappal ezelőtt én is megijedtem, mert csurom víz lett a fehérneműm, azt hittem magzatvíz....de kiderült, hogy vizes folyás. Állítólag ilyen van.

Kép
niki30

És az jó Bringa???

Gergő után én csak nuniszorítsat játszottam, meg olyat hogy pisilés közben "elzárom a csapot" meg újra engedem, majd újra elzárom...

Hamar rendeződött , dehát akkor még igen csak tinilány voltam, most meg vénasszony... :D

KépKépKép
bogyra

Griff az én vagyok, levédettem!!!

Illetve te lehetsz élő griff, mert én leginkább halott griff vagyok! :P

KépKépKép
bogyra

Pici mégis beszorult a karosszékbe és mostmár farosszékük van!
Vagy büdit keresnek? :? :? :?

Tájékoztass a lenti pocakról és a büdi forrásról is!

Uram dolgozik... egyedül fórumozok... Minidg is tudtam szar az élet! :D

KépKépKép
bogyra

Bogyra én is itt vagyok, hahóóó!

Kép
niki30

Máris jobban érzem magam!

De azért gastro úton is jutattom magam egy kis endorfinhoz... eszek egy pohárkával a nagymamim féle puncspudingos meggylevesből.

De ha már itt vagy elpanaszolom neked, hogy ez a büdöskölök felnyomta magát teljesen és annyira fáj a bőrőm végig a hasam tetején, hogy csak ne. Lehet még ott is csíkos lesz...

De azért szertjük a kis pocibocibüdöskölkét! :)

KépKépKép
bogyra

Nem éri puncspudingos megylevessel előhozakodni!
Ilyen nekem miért nincs itthon? :roll: :cry:

Kép
niki30

Hogy álltok az egyensúlyotokkal??

Én néha akkorákat billenek, hol jobbra, hol balra... elhúz a hasam vagy mi...

Már nemmertem felállni az ágyra, hogy meglocsoljam a virágokat, mert félek hogy leesek! :shock:

KépKépKép
bogyra

Niki!

Nyisd az ablakot, küldök neked! :) Nagyon fini! A mamámtól tanultam így főzni... egyperc alatt megvan és isteni! :)

De aszem égni fog a gyomrom... meggy :? :?

KépKépKép
bogyra

Bogyra, szerintem se állj fel az ágyra virágot locsolni. Ez veszélyes mutatvány már számunkra...

A recept jöhet! Úgyis jön a meggyszezon! :D

Kép
niki30

Ohh nem kell ehhez recept!

Meggyet szépen felöntöd vízzel, vagy ha befőttből csinálod akkor a befőtt + két üvegnyi víz. Adsz hozzá cukrot, fahajat esetleg szegfűszeget. És amikor forr, behabarod úgy hogy a tejfölhöz nem lisztet adsz hanem egy vanilia vagy puncs pudingot! A puncstól kicsit pikánsabb lesz. És az egésznek a leve olyan selymes lesz tőle!

Ennyi a recept, én úgyanígy főzöm a vegyes gyümilevest is, tejföl+puding.

illetve télrn szoktam még főzés nélküli tejszínest csinálni. Banán+ananász+narancs+mandarin+esetleg barack vagy vegyes befőtt... ha fel akarom dobni akkor még szoktam bele venni egy marék áfonyát... ezt felöntöm 100%-os narilével, összehűtöm érlelem. És csak tálalásnál teszek hozzá tejszint, mert az hamar megsavanyítja...

Totál fel vagyok pörögve... nem is értem miért! Lehet tényleg szülni fogok??? Pánik indul...

KépKépKép
bogyra

Sziasztok Lányok :D :D :D ,

No worries, még egyben :D :D , csak nagyon jövős menős napom volt, tegnap este meg apa elcsaklizta a laptopomat, pont akkor amikor már vagy 100-adszorra próbáltam belépni a babanetre és pont sikerült.

Nagyon hiányoztatok!!!!!!! :D :D

Visszaolvasok, hogy tudjak írni, remélem nem előzött be bennünket Picivel senki :wink:

Jövök és élménybeszámolok, ma voltam NST-n és dokinál is. 2111 a méhszáj, azt mondta a doki, ez jó jel, mert így valószínűleg a szülésnél sem lesz baj a tágulással. Asszem ez azt jelenti, hogy 1cm-re nyitott és rövidült a méhszáj.
Bogyra, ez szerinted időben jelent valamit, vagy tuti kihúzom 23.-ig????

Megyek olvasok, meg láttam vannak képek is, kb. fél óra és írom a kis litániámat :wink: .

Pusszancs Mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi!

Ne remélj! Ki egyszer teherbe esett hagyjon fel minden reménnyel! Igazából nem kezdenék bele jósolgatásba, mert lehet kihúzod 23-ig, de az is lehet, hogy mivel így jobban hat a magzatburokra a nyomás, főleg a légnyomás, a holnapi fronttól megszülsz.

De örülj neki, egy centit tágultál fáűjdalom nélkül! :)

Én Gergővel már vagy két órás szenvedés után tartottam itt! :D

Szóval hajrá, tessék fogyni előlem! :)

KépKépKép
bogyra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?