A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Klarka
Várjuk! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Emi, Klarka, várjuk a képeket :wink:

Mamacka, mélységesen együttérzek, férjem ma vitte szerelőhöz az autót, laza 120 ezer.... :? Ennyit a karácsonyi nagybevásárlásról Mazsinak. Mindgy, végülis a legfontosabb hogy biztonságosan közlekedjünk a kocsival, a legtöbbet haza járunk vele Anyuékhoz (én fehérvári vagyok "eredetileg" ) , városban keveset használjuk.

Kép Kép
szõlõ

Emi
A tieteket is várjuk! :wink:

Szőlő
Hát nem irigyellek... ha ennyit kellene most kifizetnünk padlót fognék! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="zorroné"]S írta:zorronéziasztok!

A férjem "nehezen viseli", hogy itt csak a kismamák fórumoznak, ezért ő is létrehozott egy topikot, ahol a leendő apukákkal beszélgethet... :-) Apák, apuk, papák topikban vár minden kispapát! Úgyhogy ha van kedvetek, szóljatok a párjaitoknak! :-)

Szerintem egyébként a Reál Madridos fürdőszett indította be ennyire! Amint meglátta, rendelni akart egyet, pedig nagy valószínűséggel lányunk lesz! Igaz nemétől függetlenül a foci valószínűleg a vérében van, mert mindketten focizunk (vagyis én 4 hónapja már csak nézem, de addig intenzíven űztem...)

:lol: Jó fej a párod, az enyém azóta minden nap megnézi azt a fürdőszettet, csak nem meri rendelni még amíg a nemét nem tudjuk.

A fórumozás egyébként részéről is elég esélytelen, engem is folyton piszkál miatta :lol:

Egyébként attól még hogy itt csak kismamák vannak, nem hoszem hogy bárkinek kifogása lenne ellene ha egy kispapa is csatalkozna :wink:

Kép Kép
szõlõ

Mamcka, elhiheted én is kb azt tettem... Most már csak abban reménykedem hogy a cégnél lesz megint év végi prémium osztás.

Kép Kép
szõlõ

szép reggelt!
nicci! vigyázz magatokra, és ne idegeskedj!
a megfázásom továbbra is krónikus. :(
nekem csak egy kismama gatyóm van, viszont jó még rám (sőt nagy) pár tavaly téli gatyám, mert akkor 16 kg-val voltam nehezebb, és most sem vagyok sovány :oops: :lol: így azokat még egy darabig bírom hordani
mamacka! sajnálak titeket, meg a kocsit is-még egyelőre céges kocsit használok, de én azt is mindig megsajnálom, ha vmi baja lesz, meg vigyázok rá, mert egész nap vele járok.
mi nem focidrukkerkedünk(bizti nincs ilyen szó), , a párom vmi vagány rokker rugdalódzót szeretne a babának :D
toncsi

toncsi80

Toncsi, bátyámék már kaptak egy leopárdmintás rugdalózót még nászajándékba a születendő rockabilly-babának, nagyon édes, prsze leopárdmintás zoknival :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!
A hétvége gyorsan eltelt, csodás volt ez a hóesés, tegnap esete mi is hármasban hóembert épitettünk!
Mi is holnap megyünk 18. hetes UH-ra, nem hiszem, hogy kapunk képet, mert most ezt az egyet nem a dokim csinálja, hanem egy másik kórház szonográfusa.
Most fogunk elmenni, ha megjövünk írok bővebben.

Kép

Kép
deli

Sziasztok!
Itt vagyok ám én is, mindig átolvaslak titeket!

Szösszenet! Nagyon csinos vagy!! Egyébként én is kb hasonló testalkatú vagyok. Babakocsit mi is újat szeretnénk, legyen az csak az övé, na meg persze gondolunk tesókára is. Úgyhogy mi is valami semleges színűt választunk mint ti. Tetszik pl. a szürke-bézs, bézs-narancs...ilyenek. De a tiétek is szuper! Szerintem az jó márka amit vettetek. (Graco, Chicco, Peg_perego, Pierre Cardin. azt hiszem ezek a menők nem?)

Ma vagyunk 15. hetesek! (vonalzóm nem éppen jó) 2 hét múlva indulunk 4D-re. De messze van! Előtte még AFP... :-(

Kép
gabo001

De most látom, hogy pénteken is itt tartott a vonalzóm!! Mi van vele?? Elromlott?? :shock: :shock: :shock:

Kép
gabo001

Csajszik - Várom nagyon az Uh-s képeket!!! Nekünk várni kell jövő hétig :? :(

Szőlő, Mamacka
- Nekünk nyár közepén mondta be a szolgálatot az autónk, és kapaszkodjatok meg: 300ezerbe került megjavítani ... nah, nekünk annyi volt az összes félretett pénzünk .. Azóta próbáljuk magunkat túltenni ezen anyagilag, de elég esélytelen.

A babakocsi nagy részét az én szüleim állják, ezt ők szeretnék ajándékozni a Picinek, a párom szülei pedig a kiságyat szeretnék megvenni. Nagyon sokat segítenek, annyira drágák ..
A múltkor anyumat kísértem el kosztümöt venni télre ... és benéztünk nekem való boltba is, persze én nem akartam venni semmit, mert tudtam most nem igazán fér bele .. és anyum ragaszkodott hozzá, hogy a kismamának vmi csinos felsőt kerítsünk :) Imádom :)
Nagyon várják az unokát - új csoda az életükben :) :D

Toncsi
- Mi is vagány cuccokat keresünk .. ha találsz ilyen jellegű (rocker-baby :lol: :lol:) boltot, szólj :D

Gabo
- Köszi :)
A felsorolt márkákból az első 3 horribilis összeg újonnan ..
A Brendon tele van Peg Perego kocsikkal, minden sorvégen az van kiállítva, de 100ezer felett vannak bőven. Tény, hogy gyönyörűek, könnyűek .. stb .. de ennyit nem tudunk költeni rá :)
Nekem ez tetszik, remélem szeretni fog minket, és elégedettek leszünk vele :) :D
A vonalzód lehet azért nem megy mert rosszul van belinkelve .. szánj rá pár percet, hs rendesen jelenik meg, mint a mienk, akkor ezek nem romlanak ám el :D :lol:

Kép
szösszenet

Gabo
Azért egy babakocsinál a színénél fontosabb szempontok is vannak...
Amiket felsoroltál márkák a leginkább reklámozottak de az nem azt jelenti, hogy egyforma a minőségük is és, hogy egyforma igényeket lehet vele kielégíteni... engem ezért érdekelt anno, hogy milyenek ezekkel kismamik tapasztalatai... persze azok is különbözőek mert nem vagyunk egyformák, de ahhoz segítség, hogy az ember kialakíthassa a saját igényeinek legmegfelelőbb szempontokat.
Ezek közül én a Gracot és a Peg Peregot ismerem saját tapasztalatból.. és azokról jókat tudok írni, de teljesen más a kettő, számomra a P P megfelelőbb. Sógornőm is úgy volt vele, hogy hú Pierre Cardine az micsoda nagy márka mert gyakran hallotta a nevét aztán jó nagyot csalódott. A Chiccot egyáltalán nem ismerem arról nemtudok semmit írni...

Deli
Hú mennyi uh! Irigykedek! Rám legközelebb csak egy fincsi Afp vár! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szösszenet :shock: 300 ezer? 850-ért vettük összesen a kocsit, ha jönne egy ilyen szerviz asszem eladnám inkább :lol:

Jaj az én Anyum ugyanilyen! Akárhányszor hazamegyünk, na gyere menjünk el ide meg oda meg itt láttam kismamagatyát meg mittudomén. Pénzt soha nem kérünk tőle, de ezzekkel annyira sokat segít hogy hihetetlen! Egyébként nagyszülők már nálunk is osztozkodnak hogy ki mit vesz meg az onokának a nagyobb tételekből, Apu mondta hogy ő bevállalja a kiságyat, Anyu a babakocsit, mi meg egyelőre mélyeket hallgatunk zavarunkban :D

Kép Kép
szõlõ

mamacka! Tudom, hogy a színe egy másodlagos (vagy sokadlagos) szempont. Már írom össze, milyen funkciókkal bírjon a babakocsi. Elég sokat megnéztem már, és végig elolvastam a felsorolást. pl. vizszintseig dönthető, mózeskosár, lábzsák, esővédő, könnyű, .... Úgyhogy nem a színe alapján választunk. De azért kéket sem akarok venni, vagy rózsszínt. Meg nekem fontos az esztétika is, persze csak a praktikusság után.

Szösszenet! Majd megnézem még egyszer a vonalzó készítést! De a múltkor is sokat bíbelődtem vele, aztán mégis.... béna vagyok úgy látszik :?

Kép
gabo001

[quote="szőlő"]S írta:szőlőzösszenet :shock: 300 ezer? 850-ért vettük összesen a kocsit, ha jönne egy ilyen szerviz asszem eladnám inkább :lol:

Nem mondom, hogy mi örömködtünk a hír hallatán ..
De a zkr ezzel jár koncertezni, inkább megjavíttattuk ..
Viszont most tervezzük lecserélni, mert nem szeret minket .. sok a baj vele. Ellenben az én ezer éves kis Corsám imád minket, sosincs vele bajunk, sosem hagyott cserben .. és amikor az egyterű lerobbant, vele vontattuk haza :D
Sajnos páromnak munkaeszköz a nagy autó ... :?
De majd kiokoskodjuk .. túl vagyunk rajta, nem szomorkodunk - előre nézünk :D

A nagyszülők meg édi pofák :D Annyira várják a csöppséget ... és tudják, hogy ez micsoda anyagi teher, minden nagyszülő ott segít, ahol tud :lol: :D

Kép
szösszenet

[quote="gabo001"]S írta:gabo001zösszenet! Majd megnézem még egyszer a vonalzó készítést! De a múltkor is sokat bíbelődtem vele, aztán mégis.... béna vagyok úgy látszik :?

Ha elküldöd nekem mailben azt, hogy mikorra vagy kiírva, akkor megpróbálhatok csinálni vonalzót, és azt a sort visszaküldeni, amit be kell illeszteni az aláírásba ..
Megpróbáljuk? (andi@black-out.hu)

Kép
szösszenet

Szösszenet! Megcsináltam az új vonalzót, el is küldték azt a sort. Csak én azt nem tudtam múltkor sem, hogy hogy illesztem be azt a sort a profil megfelelő részébe!
1. beírom kézzel?
2. másolás beillesztéssel nem tudom!!
Hát én itt akadtam el a múltkor is.

Kép
gabo001

Szöszi!!!!!!! Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Most jó ugye?

Kép
gabo001

[quote="gabo001"]S írta:gabo001zöszi!!!!!!! Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Most jó ugye?

Király :!: :!: :lol: :lol: :D
Ügyes vagy ;)
Nah, most már fog működni .. :wink:

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"] írta:szösszenet
Sajnos páromnak munkaeszköz a nagy autó ... :?
[/color]

Persze ez teljesen érthető, egy kisautóba kevésbé fér be egy teljes zenekar összes cucca.

Ja egyébként rockerlányok! Szerintem e-bayen rengeteg ilyen dögös babarucit találhattok! :wink:

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

mamacka, gratulálok a keresztfiatokhoz! :D

Emi, várjuk a beszámolót az UH-ról! :wink: Biztos szuper lesz :)

klarka, deli, drukk a holnapi UH miatt Nektek is :) Mi szerdán megyünk az Istenhegyi Géndiag.-ra, szeretnék már túlleni rajta. :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Gabo, a multkor kerdezted, mit veszunk a kicsinek Karacsonyra. Hat mivel meg a pocimban lesz, en konkretan semmit, de egyebkent folyamatosan veszek valamit neki :lol:

Bambi, meg mindig tartod a 1,5 kg-ot? Nem vagy semmi. A 14 het utani hanyas sokszor terhessegi cukorbetegseg jele. Nem akarlak megijeszteni, de most olvastam a Babanet-rendelo rovatban. Ja, en voltam a topik osszetaroja, igen, amikor meg kb. 7-en voltunk... azota nem gyozlek benneteket kovetni.

Csoppke, koszonom az UH-os infot :!: Lehet, hogy beugrom egy sztarfotora, ha mar kicsit tobb zsir lesz a babamon es szep kepeket tud csinalni. A haskidudorodas nem ismetlodott?

Zorrone, kispapatopik.... ha a ferjem megtudna, merre netezem, leutne.

Emi, UH-rol beszamolot kerunk :!:

En a babakocsitemaban eddig odaig jutottam, hogy nekem a szine fontos.... :lol:
katavirag

Sziasztok! :)

Hát itt az én pocakom:

Kép

Az én legnagyobb problémám, hogy fullon tele van csíkokkal mind a két mellem. Nekem alapban elég kis picike volt és most nem bírta a hirtelen terhelést. El vagyok keseredve. :( (A hasam még tartja magát, de szerintem már nem sokáig)

Úgy irigylem azokat, akik szépek maradnak!

Mi nem veszünk karácsonyra semmit a babáknak. Nekem ez olyan fura lenne. Biztos kapunk majd babás dolgokat másoktól, aztán január-februárban megveszünk mindent, ami még kell.

Múlt héten nézegettem a Brendon honlapját, aztán képzeletben el is költöttem saccperkábé 1 millát..... Apát még puhítani kell........

Idióta szőke nő lévén nekem is a dizájn számít a babakocsinál, főleg, hogy max. arra fogom használni, hogy megyek két kört a ház körül. Városban persze más, de itt falun! A nagyobb baj az, hogy nem tudom, hogy az ikerkocsi mennyire fér be a csomagtartónkba.

UHsoknak drukk! Hányósoknak kitartás!
Nekem most épp semmi bajom..:)

Pusza!

Kép

Kép
kamilla306

[quote="kamilla306"]I írta:kamilla306dióta szőke nő lévén nekem is a dizájn számít a babakocsinál, főleg, hogy max. arra fogom használni, hogy megyek két kört a ház körül. Városban persze más, de itt falun!

Ezt a mondatot igazán magaménak éreztem .. úgy nevettem :lol: :lol: Én ugyan "városi" vagyok, de sétálni, tologatni .. eljutni a játszótérig nem kell nagy durranás kocsi .. BKV-zni nem fogok babával .. ez szinte biztos. :D Vásárolni és egyebek meg kocsival megyünk, oda beférjen, ez a lényeg :D Ha meg az én kocsim csomitartójába is befér (ez nemsokára kiderül :lol:) az már főnyeremény :D
Az esztétikum meg nagyon fontos nekem is! Meg szerintem a legtöbb kismaminak :)

A pocid nagyon cuki .. kenegesd a melled, az jót tenne neki .. ;) :)

Kép
szösszenet

Kamilla nagyon aranyos a pocid (milyen hegyes! :o :) )

Én túligényes vagyok babakocsival kapcsolatban, nekem minden számít, legyen könnyű, sok kiegészítővel, mindkét irányba lehessen tolni, kicsire összecsukható, legyen jó színe és legyen olcsó. Kb ennyi. :D :D

Kép Kép
szõlõ

Kenegetem én, dehát ami ki akar repedni, az ki is fog. Az az igazság, hogy már tinikoromban elkezdte oldalt, most meg a belső fele is. :(

Apósom megőrít! Minden hétvégén mikor jön hozzánk elmondja, hogy reméli fiút szülök. Hát hol élünk? A középkorban? 3 év kétségbeesett próbálkozás után semmi nem számít csak hogy egészségesek legyenek! És mindig azt kérdezi, hogy hogy vannak a fiúk???? Én meg mindig mondom, hogy nincsenek fiúk és nincsenek lányok se, GYEREKEK vannak!!!! Úgy utálom!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Szőlő! Szerintem az előző hozzászólásodat írd le a Jézuskának. Hátha kapsz egy ilyet karácsonyra Tőle! :)

Kép

Kép
kamilla306

[quote="szőlő"] írta:szőlőn túligényes vagyok babakocsival kapcsolatban, nekem minden számít, legyen könnyű, sok kiegészítővel, mindkét irányba lehessen tolni, kicsire összecsukható, legyen jó színe és legyen olcsó. Kb ennyi. :D :D

Szerintem mindannyiunknak kb. ezek az igényei :D
Az olcsó milyen összeget jelent neked kb.?
Tudjuk sajnos az árakat .. ti miben gondolkoztok?
Szerintem az én kiszemeltem minden kritériumnak megfelel :lol: :lol:

Kép
szösszenet

[quote="kamilla306"]K írta:kamilla306enegetem én, dehát ami ki akar repedni, az ki is fog. Az az igazság, hogy már tinikoromban elkezdte oldalt, most meg a belső fele is. :(

Apósom megőrít! Minden hétvégén mikor jön hozzánk elmondja, hogy reméli fiút szülök. Hát hol élünk? A középkorban? 3 év kétségbeesett próbálkozás után semmi nem számít csak hogy egészségesek legyenek! És mindig azt kérdezi, hogy hogy vannak a fiúk???? Én meg mindig mondom, hogy nincsenek fiúk és nincsenek lányok se, GYEREKEK vannak!!!! Úgy utálom!!!!

Igen, sajna ez hajlam kérdése is, Anyu is hiába kenegette, csíkos lett a hasa...

Apósod meg hát.... érdekes. Ezeket úgy nem tudom megérteni, és bármilyen szemszögből nézem meg próbálok belegondolni hogy miért mondhatja valaki, bunkóság már bocs... :oops: Miért és mi lesz ha lányok lesznek?

Babakocsi ügyben inkább férjemmel beszélek előbb :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ

[quote="kamilla306"]m írta:kamilla306indig azt kérdezi, hogy hogy vannak a fiúk???? Én meg mindig mondom, hogy nincsenek fiúk és nincsenek lányok se, GYEREKEK vannak!!!! Úgy utálom!!!!

Oh, jó bosszantó lehet ..
Ennyi idő próbálkozás után elhiszem, hogy óriási a boldogságotok :)
Szerencsére én apósoméknak nincsenek elvárásaik .. annyira örülnek az unokának, hogy madarat lehet velük fogatni :D
Próbáld meg vhogy leszerelni apóst .. vegye már észre magát ;) :D

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"]
írta:
szösszenetSzerintem mindannyiunknak kb. ezek az igényei :D
Az olcsó milyen összeget jelent neked kb.?
Tudjuk sajnos az árakat .. ti miben gondolkoztok?
Szerintem az én kiszemeltem minden kritériumnak megfelel :lol: :lol:

Ez, amiért ti is néztétek teljesen reális. Az olcsót úgy értettem hogy ne 120.000....

Egyébként valóban megfelelne az én összes igényemnek is, csak mi még nem akarjuk megvenni a babakocsit, kicsit korai még. :) Majd karácsony után.

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"]c írta:szőlősak mi még nem akarjuk megvenni a babakocsit, kicsit korai még. :)

Na igen .. ezt régebben már megindokoltam (mármint, hogy nekünk miért kell hamarabb elkezdeni a vásárlást).
Röviden ;) : Most van rá energiám és időm .. és a doki szerint max. a 6-7. hónapig tud tünetmentes maradni a gerincsérvem :cry: :cry: .. úgyhogy fel kell készülnünk addigra a nagyobb dolgokkal.
Akkor lehet nem fogok tudni mászkálni, nézeldőni .. stb.
Ez meg egy olyan élmény, amit ketten szeretnénk megélni, és nem is férfi feladat ezeket a cuccokat kiválasztani ;)
De bár ne lenne igaza, és tök jól bírná a derekam a babavárást!

Kép
szösszenet

Sziasztok!
Csak bekukkantottam...
Én már érzem a mozgást. Ha a kezem ráteszem a pocimra akkor kis idő múlva vagy kis simogatás és megtalálja a kezemet a kis "golyócskám"....és érzem a kis rebbenéseket is...már egyre többször.... Állítólag nem korai, én azt hittem....
Legyetek jók, ha tudok jövök.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Én még nem érzek semmit.
Apa tegnap este "megpiszkálta" őket...már ha értitek mire gondolok.....na, szerintem az nem tetszett nekik. Nekem se túlságosan. Lüktetett utána a méhem, de az nem magzatmozgás volt. :oops:

Kép

Kép
kamilla306

[quote="szösszenet"]
írta:
szösszenet és a doki szerint max. a 6-7. hónapig tud tünetmentes maradni a gerincsérvem :cry: :cry:

:shock: :shock: Hűűűű hát így meg persze hogy egyértelmű a dolog, nem tudtam, ne haragudj :oops: Abban is igazad van hogy az ilyeneket együtt kell megvenni.

Megmondom őszintén én meg még a prémiumot várom, csak azt nálunk január vége-február elején osztják...

Kép Kép
szõlõ

Szösszenet!

Az orthopéd doki mondta neked, hogy 6-7. hónapig bírja gerinced??? Én még nem voltam szakvéleményért. Nekem a nőgyógyász azt mondta, hogy elég 7- hónap körül mennem a szakvéleményért. Nekem már most eléggé fáj,de már panaszkodtam eleget...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szőlő - Oh, nem tudhattad .. nagyon régen volt itt téma :) ;) Most indulunk a kocsiért, ha hazajöttünk, megírom priviben, mi is van a derekammal :)

Mary - Igen, nekem az ortopéd doki mondta ezt .. Ráadásul jó barátunk, megbízható, kedves .. nem paráztat ok nélkül. Azt is mondta, hogy lehet, hogy tovább bírom majd .. de a tapasztalatai szerint a 6-7. hónapban előjönnek és erősödnek a tünetek. Abban az időszakban meg főleg vigyázni kell az antibiotikummal - úgyhogy általában a pihenés, a nyugalom szokott segíteni. Addig meg speckó gerinctorna, erősítés .. ilyenek. Ezeket itthon csinálgatom. Ha gondolod elküldöm neked a gyakorlatokat!
Nekem most tünetmentes a hátam, és ennek nagyon örülök - ki is használom ezt a boldog időszakot :D

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Kamilla!
Egyutt erzek veled. Nalunk meg minden boldog boldogtalan, legyen az barat vagy csalad nem azt kerdezik, hogy mi lesz, hanem, hogy ugye lany lesz.
Na ezen en is kibuktam, mindig, mert mi van ha fiu lesz?
Azert mert fiam van, lehetne megint.
Na mindegy.
A ferjemmel megmakacsoltuk magunkat es ezek utan senkinek nem mondjuk el, hogy mi lesz, csak itt a neten, mert ezt tudom, hogy senki nem olvassa. Zolinal csak a nevet nem mondtuk el miutan akar mit mondtunk mindig volt, aki megkritizalta.
Mostmar azt sem mondjuk meg, hogy mi lesz.

A kovetkezonel meg mar azt sem, hogy lesz. :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

kamilla306
szép a pocakod, és szerintem csíkosan is szép lehet egy csaj. nálunk nem ez a fő.
én szeretem , ha babakocsikról (meg minden egyébről)írtok, mert mire eljutok én is a vásárlásig már nagyon profi leszek.
nálunk a párom anyja minden hétvégén megkérdezi, hogy mennyire biztos lány nevünk a Hédi.szegénynek nagyon nem gyere be.de a párom választotta, és nekem is tetszik.
szerintem az anyja meg minden este arra gondol, hogy fiú legyen, mert akkor nem lesz Hédi :P . bár gonoszkodva hülyébbnél- hülyébb fiú név ötleteket nyökögünk be. :lol:
toncsi

toncsi80

Toncsi nálunk is mindenki húzza a száját a Melindára, ezt már mondtam, de kit érdekel :P :oops:

Kép Kép
szõlõ

Magi, tudom, ez milyen, képzeld el, milyen jó, amikor nekünk a két lány után nem hiszik el, hogy akár a harmadik is nyugodtan lehet kislány. Már kezdek leszokni arról, hogy megmagyarázzam, nem azért születik, hogy legyen egy fiunk is.
Megpróbálok feltenni én is egy pocakfotót, egyrészt, hogy lássátok, nem vagyok fantom,
:D másrészt pedig, hogy megmutassam, mekkora a harmadik gyerekkel az ember lányának a pocakja. :shock: Ne ijedjetek meg, biztosan alkatfüggő is, én soha nem voltam fittnesz-lady, azóta mozgok többet, amióta megvan a két gyerek, rohangálok utánuk a játszótéren, de sohasem sportoltam. 163 centimhez 57 kiló a normális súlyom, amit mind a két lány után, egyéves korukra visszanyertem, de az idén nyáron rámszaladt 3 kiló a nagy semittevésben, és amikor megtudtam, hogy jön a baba, már nem kezdtem fogyókúrázni. Egy kicsi pocakom pedig baba nélkül is volt mindig. Az az egy vígasztal, hogy ha kétszer már sikerült magamat viszaállítani, akkor harmadszorra is sikerülni fog. Nem a mi gépünkkel készült, nekünk továbbra sincs, itt van egy kedves barátunk vendégségben, ő fotózott.
Tessék kapaszkodni, íme: Kép

El nem tudom képzelni, mekkora lesz áprilisban...
Holnap én is UH-ra megyek, képet nem fogok kapni, de majd írok méreteket.
A babakocsival én úgy vagyok, hogy a miénk régi is, nem is olyan túl szép, meg is foltoztam már, de eddig mind a két gyerekem szép volt benne. A többi pedig nem igazán érdekel :lol:
Felkeltek a lányok, sziasztok!
Nuska+ (18+3)
nuska1

Nuska, hú, szép poci! :D

Kép Kép
szõlõ

Mary,

Ha fáj a derekad, akkor menj el minél hamarabb szakorvoshoz, ne várd ki a 7. hónapot. Lehet, hogy most még nem fog adni szakvéleményt, de legalább tud tanácsot adni, mit tehetsz és mit nem.

Nuska,

Hű, szép nagy a pocid. Egyébként a 163 cm és 57 kiló az teljesen normális.

Magika,

Jó hozzáállás. Az én névválasztásomba is mindenki beleköt.... Lehet, hogy nem kellett volna senkinek az orrára kötni???

Kép
emi29

A fiú nevekkel mi is küzdünk, nem igazán találjuk a megfelelőt. De arra már én /mi is kezdünk rájönni, hogy nem lehet mindenk tetszésének megfeleni... :roll: :wink: :lol:

A lány név az tuti, hogy Lili, ezt már kb. 4 éve közösen eldöntöttük és ezen nem is változtatunk. :lol:

Kép
adri0422

Emi! Várjuk az Uh híreket! De jó neked!!!

Ezzel a karácsonyi ajándék vásárlással a babának én is úgy vagyok, hogy még azért félek is vásárolni neki, mert mi van ha....
De ugyanakkor nem bírom ki, hogy ha meglátok valamit, akkor ne vegyem meg neki. Kis zokni, kis sapi, body, játék... szóval még nem a nagy dolgokat veszek én sem. Aztán megy az egész a fa alá!

Ma én is beszereztem egy kismama farmert. Végre találtam olyant, ami nem lóg a combon meg a fenekemen. Persze S-es méret. Nem akartam még venni, de mondom ezt nem hagyhatom itt. Pocira teljesen jó, és gombokkal is állítható. Mammystic azt hiszem a márkája. Ja meg egy melltartót is. Szoptatós ugyan, mert nálunk nincs sima kismama melltartó, mert állítólag nincs rá igény. Azt tudnak venni sima fehérnemű boltban is, ami nem merevítős...stb.
De tök jó árban volt. 990 Ft. Nagyon puha anyagú!

Kép
gabo001

A babakocsi vásárlást mi januárra tervezzük, igény és elképzelés van, majd meglátjuk...
A baba szobát pedig februárban, hogy márciusra minden meg legyen tokkal- vonóval. :lol:

Kamilla!
Cuki a hasad. Kíváncsi leszek, hogy a vég felé neked mennyivel lesz nagyobb, mint nekünk, akiknek csak 1 lakója van. :lol: :wink:

Kép
adri0422

Emi!

itt nálunk megszűnt a kórházban az orthopédia , el kellene mennem Tatabányára. Azt mondta a doki, hogy még lehet, hogy lesz nálunk is. Tatabánya nem jó, mert nagyon sokat kell várni, és hát futószalag a történet....állítólag. Valakinek ott tapasztala???

A fiú lány témára reagálva: anyukám mindig is azt mondja, hogy fiú lesz...még tervbe sem volt, és ő már "tudta" hogy fiú lesz. Persze, mert mindig ellentéteset mond mint amit mi szeretnénk, ugyanis lányra fáj a fogunk.... :lol:
Épp ma beszéltünk róla, hogy február március fele el kell kezdeni baba cuccokat nézni. anyukám megtiltotta, hogy bármit vegyünk. Majd ha megszületett - mondta.... :shock: Amint látom babonás.... :(
Persze nem ő fogja eldönteni!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem
Az kemény lenne... szülés idején vásárolgatni... :)

Emi
Nekünk barátaink sem mondták el a nevet amikor a keresztfiunkat várták, mert az első gyerekeknél az volt a tapasztalat, hogy mire eldöntötték, valaki elvette a kedvüket tőle...

Nuska
Csini pocid van! :)

Kamilla
Ne keseredj el! a párodnak biztos így is gyönyörű vagy... nekem a cicim már jópár évvel szülés előtt repedt volt, a hasam mégis csak az utolsó héten repedt ki, akkor is szerintem csak azért mert a párommal elmentünk egy farsangi bálba és jól meglóbáltuk a kis embert... :(
Szerintem apósodnak jó választ adtál... amúgy ismerős... én apósommal is vannak hasonló párbeszédek... igaz nem a nemét illetően...

Szőlő
Irigykedek, hogy a nagyszülők versenyeznek... nekünk nincs ilyen jó dolgunk sajnos... :(

Gabo
Hidd el nekem is számít a külső is... nem is kicsit... iparművész diplomával elég kritikus tudok lenni! :) :) :)
De azért nem akarok pórul járni se! :wink:

Megjöttünk a gyereklesről... végig ordított így rövid lett a találka... majd töltök fel képet...

Csilla
Köszi a gratulát! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

jaj még azt akartam pocirepedésügyileg, hogy legutóbb vettem egy Níveás babaolajat amiben mandulaolaj és búzacsíra olaj van... most azt használom... nagyon jó az illatta...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép Kép

Az első fotó 11+5 naposan, a 2. fotó 17+3 naposan készült.
Anyukámnak is elküldtem a képet, ő azt mondta, hogy nőtt a hasam az elmúlt 6 hétben. :lol: :lol: :lol:
Szerintetek?

Kép
adri0422

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?