A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Ja, nem videán, hanem a velveten láttam!

almaani
Kép
almaani

oszman: a 12 hetesen még picik voltak és szerettem volna ha van olyan kép ahol egyszerre is ott vannak, csak ezért kértem én is 2d-s uh képet
Azt tudom, hogy ki van írva, de azt nem figyeltem, hogy 4d-s képnél is be kell-e jelentkezni. :? Szerintem hívd fel őket. :D

almaani: a múltheti genetikai uh-n elmondta a nő, hogy ki hol hogyan helyezkedik el. Jobb oldalamon a csajszi van fejvéggel, a baloldalamon van a kiskrapek medencevéggel. Na ő bolygatja a hólyagomat a kislábával :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Almani!
nem tudom hol néztem de többet nem fogom az biztos. :lol: :roll:
Vendég

szilvaquieen!!! Én ugy irigyellek h.ikreid lesznek.
Majd mondanád,ha meg lesznek,akkor is irigyeljelek. :wink:

almaani!! Neked mi a munkád h.othonrol tudod csinálni? Ha nem akarsz,ne vállaszolj.

Kata&Milán

oszman777

Holnap leszünk félidősek!!! Jol telik az idő. :wink:
Na mentem hammázni. :D

Kata&Milán

oszman777

Szilvi: megmondom őszintén, hogy nálunk még én is úgy éreztem az első mocorgásokat, hogy tök fura... persze, csodálatos érzés.. de mégis fura. hihetetlen, hogy TÉNYLEG egy baba mocorog a pocakomban. :D

mia_snow

Sziasztok!

Én is májusig dolgozm, mert ülőmunkát végzek, én is tudok otthonról is dolgozni, ezért május közepéig még itthonról is viszem, és december körül, legkésőbb jövő január legalább fél munkában visszamegyek. nekem is anyukám segít majd, mert nyugdíjban van és közel lakik.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Hol van paramami?
Furcsa hogy nincs itt! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Hazaértünk!
Mindent rendben talált a doki a genetikai uh-on :D
És képzeljétek állítólag kiscsajszi lesz!
(de én ezt még nem veszem 100%-nak, mert az unokatesómnál majdnem végig azt mondták, hogy lány, és fia született )
Ha valakinek vannak 18-19 hetes mért adatai jó lenne összehasonlítani! (BPD, OFD, AC, FL, SÚLY) KÖSZI

Úgy megnyugodtam a vizsgálat után, hogy el is sírtam magam!!!!!
De már jó, nyugi van megint..
bszilvi25

Oszman: esküvőszervező (és egyéb rendezvényszervező) vagyok, :lol: szerencsére saját cég, a férjemmel együtt dolgozunk, és a munka nagy része (70%) telefonon és neten megy. Amikor pedig személyesen találkozok a párokkal, megrendelőkkel, akkor időpontot egyeztetünk és így könnyebb. A baba pont a szezon közepére születik (júni. közepe), úgyhogy a férjecském nem fog unatkozni. Szerencsére van 3 segítségünk tavasztól őszig, de mivel saját dekorcégünk is van, így már tele van pakolva a szezonunk. Kicsit izgulunk is, hogy minden gördülékenyen menjen és a párok ne érezzék, hogy mással vagyunk elfoglalva, de most a baba a legfontosabb! :wink:

almaani
Kép
almaani

Szilvi!
Örülök hogy minden oké!!! :D :D Ha kislány, ahhoz pluszban! :D
Adataink a 19. héten:
BPD:45,5 mm
FRONTO: 56,9 mm
THORAX: 40,0 mm
FEMUR: 30,02 mm
HUMERUS: 30,02 mm
Cerebellum: 19 mm
Nem tudom a CRL-t pontosan, kb 15-16 cm-es volt az ülőmagasság, az OFD és FL nem tudom, micsoda. :oops: :oops:

almaani
Kép
almaani

Almani!
OFD vagy FOD (Fronto-occipitaler Durchmesser, fronto-occipital diameter), a homlok és tarkó közötti távolság, azaz a fej hosszanti mérete.

FL (Femur Länge, femur length) a combcsont hossza: A magzat leghosszabb csontja, mérete a baba hosszanti növekedéséről ad információt. Jelentősége a BPD-értékhez hasonló. A 14. héten 1,5 cm körüli csont a várandósság végére 7,8 centi körülire nő.

Szilvi!
Örülök hogy minden rendben!
És a méretekhez is.
:) :) :)
Vendég

Moni itt vagyok csak ma sok dolgom volt és rossz napom is van mert olyan keveset mozog!!Para beindult!!

Nagyon jó alaku tökéletes kismama vagy te is,mit Wera!
Ti olyanok lesztek szülés után,hohg majd agyba főbe fog mindenki dicsérni:
"Nem is látszik ,hogy szültél" :D

Almaani akkor olyanok vagytok mint Klaudia és Zsófi :oops: :oops:
Vendég

Bárány!
Nekem se mozgott ma,tegnap meg egy csomószor!
De ne parázz ezen,nem kell mindennap érezned.

Köszönöm a bókokat.
Egyenlöre még csak ezt a dumát hallottam "nem is látszik hogy terhes vagy" na ettöl már égnek áll a hajam. :evil: :evil:
Vendég

bárány, ne aggódj, az én pocakomban sincs mostanában fergeteges buli... sőt... :roll: :(

mia_snow

moni: 23. hét és nem érzed minden nap mocorogni? ez számomra megnyugtató - részben. de én már alig várom, hogy tényleg minden nap érezzem, abból legalább tudnám, hogy tutifix mindenoké. :roll:

mia_snow

Moni: köszi az infókat. :oops: :D

almaani
Kép
almaani

Mia!
Nem érzem minden nap de a dokim azt mondta nem törvényszerü hogy mindennap érezzem,amugy kb 2 hete majdnem minden nap érzem de vannak olyan napok amikor már röhögögörcsöt kapok mert annyira durván nyomja :lol: :lol: a hugyholyag a kedvence :lol: :lol: jelenleg.

Jajj csajok annyira beparáztattam magam ezekkel a szülés videokkal,libabörös leszek ha rágondolok,csak azzal nyugtatgatom magam hogy sok millio nö kibirta már én is ki fogom.
Fuuu,na de mindegy hagyjuk is,mert tényleg rosszul leszek. :roll: :oops:
Vendég

Almani!
Nincs is mit!
:roll: :)
Vendég

Oszman
(06 52) 411-717 mellék: 54067
Ezen a számon tudod őket felhívni...
Részleteket nem tudok... (én protekciós vagyok :oops: )

Közlekedés
Nekem se sűrűn adják ét buszon, villamoson a helyet... pedig eléggé látszik a pocakom... és legtöbbször ott van velem Peti is... :cry:

Moni
Ne nézz olyan videókat!
Vendég

Móni ne félj a szüléstől tényleg nem nagy kunszt!!
Ne is nézzél ilyen videókat!!!!
Véleményem szerint a terhesség 9 hónapja 100-szor akkora szenvedés!
Én azt mondom inkább 10 szülés mint egy terhesség!
És inkább egy szülés mint egy fogfájás!! :D
Vendég

én meg azt mondom, hogy a szülésen a legrosszabb esetben is túl leszünk 24-48 óra alatt. na de utána azért lesz pár szép évünk... :D

mia_snow

ok nem nézek ilyen videokat.
Jo neked Bárány hogy tudod egy fogfájáshoz hasonlitani a szülést,én sajna nem tudom semmihez azért parázom ennyire.

Ti mit gondoltok a vizben szülésröl?
Nekem valamiért szimpi. :roll:
Vendég

Mia!
Ez már igaz!
Még jo hogy ti itt vagytok és megnyugtattok.
:lol:
Vendég

Na jó bevallom őszintén még nekem sem fájt soha a fogam :oops:
De akkor a fejfájáshoz hasonlítom,az már viszont volt olyan,hogy a falat le tudtam volna vakarni :D
Vendég

Korházakban már van mód vízbenszülésre???
És a gyerek,ott van a víz alatt amikor kibújik?
Na én meg ezt nem tudom elképzelni..
Ahol én fogok szülni ott ilyenre szerintem nincs mód
Vendég

Vízben szülés
Állítólag nagyon jó... a melegvíz ellazít, kevésbé fájdalmas...
Van néhány hely, ahol erre is van mód...

Egyébként szép szüléseket lehet látni hétköznap délelőttönként az RTL-en (Mein Baby)... :lol:
Vendég

Nálunk van alternativ szülöszoba de állitólag a dokik nem nagyon szeretik mert nem férnek hozzá a kismamához,de külföldön már nagyon bevállt dolog,nekem jelenleg ez volt a legszimpibb 10 perc alatt kint volt a baba vizböl vizbe érkezik :) és sokan mondják hogy könnyebb és nem olyan fájdalmas.
:roll:
Hát nemtom!
Vendég

[quote="bárány"] írta:báránys a gyerek,ott van a víz alatt amikor kibújik?
Na én meg ezt nem tudom elképzelni..

Vízben van a pocakban is... :wink:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 23:05-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 23:05-kor.
pironya

Gigi:nem az a furcsa,hogy vízben van hanem azt nem tudom elképzelni ahogy a doki kipecázza :D :D

Pironya:az tényleg egy kis pufifánk :D :D
De sokan állitják,hogy csak a fejméret a lényeg...
Vendég

gigaboszi!
Ha ennyire protekcios vagy,nem tudnád meg nekem, h.jo-e már aza foto gép.??? :lol:
Nekem is ugyanez a szám,és mellék van meg. Ezt is hivtam,és mondta nőci h.nem csinálják most mert van valami baja a foto gépnek. Ez volt 2hete. :roll:
Mikor szokott lenni ez a main baby? Az rtl-en.

Tudjátok rég ment az a sorozat szülőszoba,én imádtam. Mindig néztem minden részét. Fel is vettem sokszor videora anno. Imádtam nézni. Emlékeztek még rá??

Kata&Milán

oszman777

Oszman!
Én emlékszem bár sosem tudtam megnézni mert férjem nem hagyta vagyis öt nem érdekelte. :(
Sajna.
Ott rendesen mutatták a szülést? :roll:
Vendég

Nekem rémlik valami,de érdekes én eggyáltalán nem vagyok kiváncsi másnak a szülésére.Annyira nem birom az ilyen látványokat!
A jómultkor megnéztem egy császármetszést itt a neten és szinte rosszul lettem.. :oops:
Én még azokat a képeket sem szeretem amikor éppen kibújt a baba és olyan véres..
Vendég

almaani!! Gyönyörü a munkád. Biztosan szereted is csinálni. Nekem barátnőm fotos a férje+kamerás esküvökön. Szép is az.Nekik is nyárra született a baby.

moni0825! Igen kezdett,kezdettől mutatták a szülést.Én élveztem. Sokszor sirtam is. Meghato volt. :lol:
Valahonnan hátha le tudjátok itt a neten tölteni,akit érdekel.

Kata&Milán

oszman777

Nem nagyon pörögtök ma!!! :roll:
Vendég

Oszmann!
Én tegnap nézegettem szüléseket a neten annyi elég is volt.
Számomra rémisztö volt látni,amellett volt olyan ami megható volt. :roll:
Vendég

Oszman
Szülőszoba... Kandász Andi műsora volt... én láttam...
Mein Baby...10:30-tól...
Nekem nagyon jó fotókat, videókat csináltak... :wink:

Egyébként én főiskolásként, mikor szülészeten voltunk gyakorlaton láttam több szülést is... még ikerszülést is... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Egyébként a youtube-n is vannak videók... szülés, császár, EDA...
Vendég

Nekem a császár látványa iszonyúúúú volt!
El sem tudtam képzelni,hogy velem is ezt csinálták(2-szer).
És fogják harmadszor is...
Valahogy úgy érzem semmi bajom lenem lenne egy sima szüléstől,biztos meg van az oka amiért nem engedik...ők az orvosok :(
Vendég

Lányok én annyit járok a januári topikba kukkolni,hogy már rendesen várom Pandácska babáját,aki ma 40 hetes..és rajta kivül már szinte mindenki megszült! :D
Vendég

Én is szoktam kukkolni... :wink:

Ma délelőtt meg egy ismerősömet látogattam meg... pénteken született meg a kisfia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

A CORA-ban jan. 31-től baba-mama akciók lesznek!!!!
Vendég

Sziasztok!

Én is néztem a szüléstörténeteket,fel is lett véve videóra 2 szülés,azt szoktam nézegetni!
Én is sírva fakadok rajta,de amúgy rémisztő!
Gyakorlaton én is láttam több szülést és császárt is,de ahogy idősödöm,úgy válnak rémesebbé ezek a dolgok!
Majdcsak kibírjuk valahogy!
Én az epiduráltól rettegek!
Ma nekem sem mozgott még olyan sokat!
Én is alig várom már Pandácska babáját,jól betartja a határidőt!

Kép

Kép
ibm

Oszman
Ilyen képeket kaptam...

Kép

Kép
Vendég

Helló!

Úristen!Én sem bírtam ki,belenéztem 1-2 szülésbe.Nagyon ijesztő!
Persze a végén ugyanannyira megható is.
Azért jobb volt a fürdtést,öltöztetést nézni.

Hát,csajok,olyan álomszép ruhákat próbált a barátnőm,hogy csak sárgultam.Alig tudott választani,már a 3. után azt mondta,hogy mind szép!
Gyönyörű volt!

Nekem ma sokat ficánkol a Manóm és egyre nagyobbakat produkál. :lol: Édes...

Kép
melike

Sziasztok!
Gigi ezeket a képeket eddig nem mutattad meg???? :shock:
Pedig nagyon jók!!

Ma voltam a corában vettem egy kisnadrágot és két kispulcsit :oops:
És egy órát nézelődtem,a férjemnek meg égnek áll a haja tőlem...
Vendég

sziasztok!

Gigi nagyon nagyon cuki a baba, szinte megszólal,és mikor csinálták, most a 21. héten?nekem azt mondták, a 24.-28. héten menjek, mert még túl vékony a baba most.
de már annyira várom.márc.1.-re kaptam időpontot.

Kép
Kép
eyi

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 23:06-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?