A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

Mamaki
hát elég durva volt az álmom az tuti :shock: :shock: hú az a sali jól hangzik,azt a kiszolgáló pultban kell kérni vagy hol találtad??na mindenki tésztázik :wink: én holnap életemben először tárkonyos csirkelevest akarok főzni,na és utána lesz a tészta :wink:

bibar

Manorka persze leirom Neked a recit.

Bibar: ez az alom...annyira durva... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Igen ..jott ma vagy 6 csomag, sok kicsi rucival, igerem ahogy lesz idom fotozok.

Na most megyek, mert iszonyat a konyham meg mindig..Ja az elobb a ferjem eloszor erezte a kicsi rugasat a hasamon..oda voltunk meg vissza.... :D :D :D :D
pocaklako

Bibar,
a zöldséges résznél van egy nagy salátás hűtő, és pár óránként (gondolom a fogyás szerint) készítenek friss vegyes salikat, ilyen kerek műanyag lapos dobozban vannak, (mint a Burger Kingben, régebben a Mekiben is). És tényleg sokféle van, olyan guszták! És rajtuk van a készítés pontos ideje (aznapi!).
Persze ez az óbudai Eurocenter Intersparban van így, nem tudom, hogy a többiben is így van-e. Nekem bejött, lehet, hozatok megint valamilyet én is a férjemmel, olyan jó kis könnyű kaja, akár uzsinak is tök jó :) !

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!
Jó sokat termeltetek míg suliban voltam...... de reszkessetek, holnap elvileg itthon vagyok egész nap. Bár még nem tudom mi lesz a program!

Henriett!
Fiadnak Boldog Születésnapot!!

A mai UH-soknak nagy drukk! És várunk titeket a hírekkel.! Nekem pénteken kéne UH-ra időpontot kérnem, de gondoltam lehet holnap kérek....hisz már nem győzöm várni mikorra is adnak.....bár ugye az még minimum 2-3 hét! :(

Maki!
Jó hogy minden rendben van! Az meg hogy nem tudjátok ki lakik bent....ki lehet bírni. Minekünk itt svédben nem mondják meg...és olyan jó volt ott a szülőágyon megtudni! :)
A sokszor kicsi evés ismerős...nekem is igy kell csinálnom. Nem lehet hogy sok a savad, és azért van neked is hányingered?? Nekem a citromos víz és a Renni tabletta segít.

Hú, ezek az álmok nemsemmik...én általában olyan mélyen alszom, hogy nem emlékszem az álmomra.

Micsoda fincsi kajákról beszéltek..... viszont jó, mert pénteken van a kimenőm, és akkor étterembe megyünk a barátnőmmel Lunchbufé-zni. Az olyan, hogy akár melyik étteremben (asszem vagy kinaiba vagy thai-ba megyünk mi) egy fiz összeget be kell fizetni (nem vészes összeg), és annyit lehet enni, inni, amennyit akarunk...svédasztalos :lol: . Van 2-3 féle közet, husok, a thai kajáldában ilyen sötrésztás csirkemell, tigrisrák szintén sörtésztában....sok féle saláta "elem", és mindenki magának készíti el a salátáját...van vagy 3-4 féle öntet, sülttészta, üvegtészta, csirkés kaja, borjuhusos. Csipős, édes-savanyu, wok zöldség...egyszóval rengeteg választék. És üdítők, valamint kávé és ahhoz aprósüti! Nyamm......

Jaj, ma olyan vicces volt......suliban egy tök nagyot kellett tüsszentenem...aztán olyan "buli" volt a pocakban...gondolom nem tetszett Manónak.... :).

d.dodó

fiz=fix :lol:

d.dodó

közet=köret! Már irni sme tudok, bocsi.... 8)

d.dodó

Sziasztok!

Köszi a pocakdicséreteket!

Niki, Barbuss: nagyon drukkolok mára!

Én a kinai naptárat nem ismerem, a spanyol lányt hozott ki :D

Lizy: Zalán is kelt az éjszaka, 3-szor (ő egyszer mindig szokott mondjuk)

Poci: én csak napközben járok sokat pisilni, éjszaka még nem. Biztos nyom valamit a kisfiad odabent, Zalán a terhesség második felében sportot űzött abból, hogy rugdalta a hólyagomat.
Mi ma székely káposztát ebédeltünk.

Heni: Baludnak Boldog Születésnapot!

Barbuss: te is szépen gömbölyödsz már! :)

Maki: örülök, hogy nem kell egy hét múlva visszamennetek, és hogy minden rendben! Hányingert sajnálom :( Én tényleg vékony vagyok, már többször voltam hizókúrán, de semmi nem használ :? Mondjuk anyukám is ilyen alkat.

Edi: nem semmi álmod volt :D

Emma: én anno megmondtam a védőnőmnek, hogy jöjjön később és pont. Nekik elő van irva, hogy meg kell nézniük a lakást, dehogy miért akarja ilyen hamar? Enyém még nem akar jönni szerencsére.

Bibar: kitartás az eredményig!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

nekem a spanyol és a kinai is fiut mutat! És az a vicces, hogy vagy okt legvégén vagy nov legelején fogant (szerintem nov 1-jén - kicsit bizarr, de eleve hiszek abba, hogy a mamám "küldte"......Lizynél a papa halála utáni héten tudtam meg hogy babánk lesz). De okt-ra és nov-ra is fiut ír!

d.dodó

Emma:
A védőnő már nálunk is járt még karácsony előtt...úgyhogy normális.
Gondolom előírást tartanak be, biztosan megnézik milyen körülmények közé születik a baba, stb.
Nekünk van egy jack russell kiskutyánk, s már akkor mondta, hogy ugye a gyerekszoba ajtajához teszünk majd gyerekrácsot???
Mi is így gondoltuk természetesen, hogy a kutyi ne nagyon tudjon az elején bemenni a gyerekszobába, de kiakadtam nem kicsit. :)
A másik, ami kiakasztott az volt, hogy mondta...adott héten fog jönni.
Egész héten haptákban álltam, és nem jött.
Berágtam, s mondtam a férjemnek csak akkor fogom beengedni, ha egyeztet velem telefonon időpontot.
A megbeszélt hetet követően egyik nap csöngettek, de nem nyitottam ajtót...aztán egy hét múlva telefonált reggel, hogy kora délután jönne. Tanult az esetből! :D

Pocak:
Paradicsomos káposzta? :) Imádom!!! A hétvégén azt szerettem volna főzni, de a férjem lebeszélt, így marad a spenót.
Na de ezen a hétvégén! Hahhaha!!! Tuti az lesz! :)

Ha az álmokról is szó volt...én nem magamról, de azt álmodtam, hogy megszült mellettem egy kismama, és a kisbabája nem sírt fel...mozdulatlan maradt, én meg csak hallgattam, hogy hátha sír...de nem. :( Szomorú álom volt!

Emi

Emi

email4
Budapest

Dodó, köszi, aranyos vagy! Lehet, hogy a citromos vizet kipróbálom, az még talán ízlik is 8) !
Olyan furi, hogy Svédben nem mondják meg a baba nemét:? ! Még ha látják sem??? Így a 21.században nem értem miért olyan titok övezi ott ezt a témát. Én már csak amiatt is örülni fogok (még ha a 18.héten is lesz), hogy tudjuk a nemét, mert már nevén tudjuk majd szólítani, meg hát olyan édes kisfiú és kislány ruhácskákat lehet kapni, olyan körülményes mindent unisex fazonban, színben venni manapság, netán unisex szobát festeni :wink: , nem? Persze, tudom, anyukám korában pl. még UH sem volt, de ilyen nagy választék sem volt mindenből...

Fóka, köszi neked is :) ! Egyszer, hamarosan csak eljön a mi hízós időnk is :wink: :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Ja, védőnővel kapcsolatban akartam még kérdezni, hogy szerintetek annál a lepusztult szutyok tanyán, segélyből élő, most már egyedülálló anyánál is járt védőnő, aki épp a nem tervezett 7. gyerekét várja :evil: :evil: :evil: ??? (TV-ben láttam pár hete ezt a "szimpatikus" anyukát.) Minimális higiénia sincs meg ott szerintem :( .
Elgondolkodtató...

Anikó

Kép
mamaki73

Mamaki
én sem tudnám elképzelni hogy ne tudjam meg csak a szülésnél a nemét :oops: :oops: nekünk ez olyan természetes mint a viz ivás :lol: :lol: jaj az olyanokhoz ki sem mernek menni,nem hogy beszólni valamiért :shock: :shock:

Emi
nekem is sokaan okoskodtak az elején a kutyák miatt,2 nagy kutyám van a kertben,éjszaka a ház egy adott pontján bennt alszanak,persze gyerekszobába nem mennek.
Olivér tesvérként tekint mind a 2 kutyára,azok meg tűzbe mennek érte ugy imádják,mikor bébi volt ők őrizték kinnt a babkocsiban és szóltak nekem ha felébredt :wink: :wink:

Niki
lassan te is jössz az uh-ról :wink:

Dodó
jó kis kajálást csaptok akkor a barinőddel,jajj de jó is az ilyen :lol: :lol:

Mamaki
köszi akkor majd megkukkolom mert én is imádom az ilyeneket :lol: :lol:

Pocak
jaj de szupi lehetett,hogy az urad is érezte :wink: :wink:

Edi,Meme
merre csavargunk??

én is lassan elmegyek corába bevásárolni,itt vannak apuék vigyáznak Olivérre :wink: :wink: de addig még kukk :wink: :wink:

bibar

Sziasztok Lányok!

Huuu, annyira megnyugodtam, hogy nemcsak nekem csorog a nyálam :) Bibar, Meme, akkor mi együttérzünk. tegnap bevágtam egy csomó sósperecet, na attól nem volt :):):)

Luna: gratu a pasidhoz! Dejó, hogy már tudod!!!

Éjszakai pipik: hát nekem 4-5 mindig van, de én sokat iszok éccaka is, baba nélkül is min. 2x kijártam.

Védőnő: nekünk is akar jönni már, holnap konzultálunk, de mivel nem ide fog születni a gyerek, nem tudom mennyi értelme van. Tőlem.

Annyi finom kaját írtok, hogy már attól ömlik a nyálam, ez kínzás :lol: :lol:

Manorka: milyen volt az AFP? Ettél végül zsemlét előtte? Remélem nem viselt meg nagyon!

Maki: örülök, hogy minden rendben!

Többiek: jó-jó, türelem, ami rózsát terem a következő UH-ig, erre szokta mondani tesóm, de a bimbóját már széttaposta. Gyertek majda hírekkel!

Pocifotók cool!! Csak így tovább!! ;)
(sajnos tőlem nem lesztek okosabbak, de ha a pasis csúcsos, akkor Nektek inkább csajos.)

Kép
Kép
csipetnyusza

Na, megjöttünk mi is egy vásárlásból!

Maki!
Ez azért van nálunk igy, mert sok az arab. És sajna nálunk a 19. hétig büntetlenül, indoklás nélkül el lehet vetetni. És mivel a 18. héten van UH, ha az arabok megtudnák hogy lány, minden szívbaj nélkül elvetetnék. És ezért inkább a legszőkébb svédnek sem mondják el. De amugy települése válogatja...hallottam már olyat, hogy Göteborgban megmondják, meg pl Malmöben is, és ott nem is csak 1 UH van, hanem 3.......

d.dodó

Jesszus Dodó! 19-dik hétig el lehet vetetni a babát?
Az már nagyon durva! :shock:

Emi

Emi

email4
Budapest

email!
Szerintem azért csinálták igy, mert állítólag a genetikai UH a 18. héten a legpontosabb, és ha akkor kiszürnek valami rendellenességet a babáknál, legyen lehetőségük a pároknak ugy dönteni, hogy nem tartják meg a beteg babát. Amugy szerintem is durva.

d.dodó

Dodo, de ez mashol is igy van. Marmint, hogy van lehetoseg merlegelni amnio utan is pl. ami szinten ez az idoszak es genetikai tortenet. Itt felenk csak par eve van hivatalosan barmilyen abortusz is, mar itt laktam mikor megszavaztak, elotte teljesseggel kizart volt barmennyi ideig. DE abban az esetben ha gond volt volt ra lehetoseg. (odahaz is igy van szerintem)
De ettol meg odahaz is valami 12 het az AB hatara nem? marmint az 'oknelkulie'.

luna6

Sziasztok! Megjöttem.Minden rendben volt.A lényeg: dobog a kicsi szíve. Szépen látszott a gerince. Meg a bukója is. BDP 37mm,így 6+5-nek mondta. De hát tudjuk, hogy nem így van.Látszottal a kezek, lábak.Nagyon nehéz volt uh-znia, mert útban volt a lepény. Pedig a hátsó falon tapad, sőt!! Fejjel lefelé fekszik.Tudom, hogy semmit sem jelent, de Riki sosem feküdt fejvégűen.Viszont annyiban még rossz volt, hogy a múltkor ő mondta, hogy nem tuti a csaszi, majd meglátjuk a méh heget milyen.Most meg már azt magyarázta, hogy ki fogja vágni a külső heget, mert annak nem ilyennek kellene lennie. Csúnyán gyógyul a bőröm. :( Pedig úgy reménykedtem hátha.
A lábai köze.Háááááát.Nagyon bizonytalan.Vagy lány, vagy nem szálltak még le a herék, mert korán van. Szerinte inkább lány!!!!!!!!!!!, mert hűvelyt lát szerinte, de még ne vegyünk rózsaszínt semmiből, mert nem biztos, sőt. Érdekes, nem éreztem semmit. Se örömöt, se semmit, hogy lány esélyes. Csak azt éreztem, hogy ugye minden rendben van. Szóval nem lettünk okosabbak.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Dodó, ez tényleg durva :oops: ! Akkor mondják meg nekik később!
És tényleg annyi arab van svédben??? Fene se gondolná! Olyan melegük volt otthon, hogy odáig menekültek :wink: ?
Amúgy is milyen hülyeség, nem? Mert ha belegondolnának abba, ha nem születne soha lánya senkinek, akkor egy idő után nem lenne, aki szüljön, nem??? Ezt nem fogom megérteni, azt hiszem...
Azért köszi az infot, mindig tanul az ember!

Anikó

Kép
mamaki73

Niki, nagyon örülöööök, hogy nálatok is minden ok, ez a legfontosabb :D ! Aztán majd színezünk egyszer :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Helló Lányok...

Ma horror napom volt, hulla fáradt vagyok, nagyon sokan voltak... :S

Niki
azért az jó hír, hogy minden rendben... Így én örülök:) Véleményem szerint, ha hüvelyt lát akkor kislány lakik odabenn... 2D-n voltál?

Dodó
Az én Manóseggűm is Nov.1.-én fogant, ez 100% , és nekem a kínai lányt, a jónás fiút jósolt...:D Pénteken kiderül, hogy Botond :D:D:D:D

Meme
megjött ma a kúponfüzet, köszönööööm....és jajjjj már megint egy csomó dolgot fogok venni, már látom. Gyönyörű cuccok vannak itt... :roll: :roll:

hűűű, mit is akartam még.... töröm a keményet a nyakamon... :)
Vendég

Niki!
Szupi, hogy minden rendben!! És akkor szerintem lány!!! Már nemhogy a herének, de a fütykösnek is látszani kéne szerintem.

d.dodó

Niki: szuper, hogy minden rendben odabent...en nagyon orulok, hogy szinte mar majdnem bizti, hogy kislany, Riki nagyteso melle pont jol jon a kis hugi.

Edi: jo, hogy mar jelentkeztel egesz delutan nem irtal, mondjuk gondoltam, hogy sok a melod. Van valami uj szerzemenyed mostansag? Fotok johetnek mindig, a pocakodrol is meg a kis rucikrol is. :wink: :wink: :wink: :wink:

Dodo: nagyon durva amit irtal, hogy a 18. hetig siman el lehet vetetni a babat..komolyan mintha nem is ezen a foldon elnenek, nekem ez annyira felhaborito. Hiszen en most vagyok 18 hetes es mar a kismanom a maga modjan kommunikal velem, ahogy a kezem a pocakra rakom jelez, hogy o is ott van. :wink:
pocaklako

Dóri, a fütyi az nem látszhat a doki szerint, mert azt az uh nem mutatja.A szerkezetével magyarázta,annyira én sem értettem.Állítólag maga a fütyi csak akkor látszik,amikor pisil. A herék látszanak,a csomag.És emiatt nem tuja.Mindegy is végül is.
Edi,köszi, hogy Te is örülsz!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Pocak
nagyon elhavazódtam ma... fél5-ig dolgozom elvileg, ehhez képest 6-kor jöttem ki a Bankfiókból... :evil:
Új szerzemények vannak, csak lelki erőm nincs fotózni :D:D:D de hétvégén majd fotózok párat :D:D:D
Pocakfotót is csinálok majd, lehet még ma...de egyenlőre éhen akarok halni, úgyhogy mivel itthon nincs kaja, így megfogom a tesókámat és eltépünk a mekibe :D:D:D:D

Niki
Ilyenkor már szépen látszik a fütyi is. Bálintál a 18.héten voltam ugyan 4D-n, de már szépen látszott a fütyiiii :D
Bár az is igaz, hogy csak 4D-n :) 2D nem biztos, hogy kiadja még, lehet azért mondta a doki...
Vendég

Maki!
Szerintem az araboknál a fő "szempont" hogy az elsőszülött fiu legyen...de a fene se tudja....
Amugy tényleg nagyon sok arab van....a suli is tele van velük. Iszonyat jó a csaldcentrikusság itt svédben, meg azért a segélyek sem rosszak (gondolom az ő pénzükhö képest végképp nem), meg nem akarnak háboruban élni.

edwig!
Sajnálom a kimerítő napot.....
Amugy nekünk mensi szerint okt 31-én "kellett volna" foganjon, de én valahogy érzem, hogy nov 1-jén fogant......és mikor otthon 10 hetesen pár naposan voltam UH-n, akkor a doki mondta hogy a mérete a korának megfelel, de egy nappal kisebb, és a 23 helyett ő 24-re írna ki...magyarul valószínű tényleg 1-jén fogant.

d.dodó

Edi, lehet.Nekem mindig az a kollégám van előttem,akik a 36. héten tudták meg, hogy a lányuk fiú. Addig nem szálltak le a golyszik. :lol: Szóval az lutri. Szerintem ha még egy babánk lehetne, én szerintem meglepetést szeretnék.Hogy ne mondják meg a szülésig. Olyan varázslatos lehet. De nem tervezünk többet. Ha még valamikor egy becsúszik, és a legminimálisabb lehetőségünk meglesz rá vállaljuk(vagy ha sikerül pár év múlva stabilizálni a helyzetünket 35 alatt még vállalnék egyet szívem szerint), de akkor utána tennék róla, hogy több babánk ne lehessen. Én belepusztulnék elvetetni egy egészséges babót. :cry: Anya hülyének néz emiatt, de én azt vallom, ő egy élet, és ha lehetősége van egy egészséges, teljes életre, akkor joga van megszületni, és élni.Kicsit szentimentálisan állok a témához. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

edwig!
A Jónás naptárat be tudod linkelni???
Jó mekizést.

d.dodó

Niki!
Én is igy vagyok ezzel....sőt mondjam azt, hogy betegségtől függően is....ha életképesen nem nagyon beteg, akkor sem veteném el..... lehet ez a neveltetésünktől is függ, plusz anya mozgássérültekkel és szellemi fogyatékosokkal foglalkozik, és sokat segítettem neki, míg otthon voltunk...imádnivalóak ők is...

d.dodó

Dodó, így érzem én is!!Akkor nem néztek lököttnek!!!:)
Hú, csajok, bevágtam 2,5 mignont.Jajj, de olyan nagyon jól esett!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

[quote="kutyafüle"]D írta:kutyafüleóri, a fütyi az nem látszhat a doki szerint, mert azt az uh nem mutatja.A szerkezetével magyarázta,annyira én sem értettem.Állítólag maga a fütyi csak akkor látszik,amikor pisil. A herék látszanak,a csomag.És emiatt nem tuja.Mindegy is végül is.
Edi,köszi, hogy Te is örülsz!

Na mutatok en akkor egy 12 hetes nem latszo futyit :) (van ilyenem 17 hetesen is - mar ugye nem nekem - , csak nincs bescannelve) En sem hittem a dokinonek nagyon, de hat az amnio valoban ot igazolta
Kép

luna6

Jáj, csiklandoznak belülről!! De jóóóóó!!!

Niki!
Dehogy nézünk lököttnek!! Én tuti nem!
Egészségedre a mignont. Én nem nagyon ehetek édeset.... :( ebéd után nagyon megkívántam, erre délután megint iszonyat savam és hányingerem volt.

d.dodó

Luna!
Én us ugy tudtam látszhat a pöcsöcske sima uh-n is.

d.dodó

Én nem tudom akkor miért mondta ezt a dokim.Nekem is a kidudorodás látszott,és azt mondta rá az nem a fütyi,mert az nem látszhat, hanem a golyszik.De tévedhet persze ő is.Mindegy is. Nem veszek semmi rózsaszínt az tuti. :lol: Keresek még hátha találok, hímzésmotívumokat.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Inkabb himzel helyette? :D itt var ram par honapja mar a himzendo babatakaro, es egyszeruen meg nem vettem ra magam, hogy nekikezdjek. pedig ha igy haladok erettsegi ajandek lesz belole :D

luna6

Niki!
Képet nem kaptál??

d.dodó

Niki
hurrá :lol: :lol: szuper hogy minden oké :wink: :wink: szerintem is tuti csaj,én kiugrottam volna a bőrömből :lol: :lol: Olivérnek a 16 héten látszott a kukac :wink: :wink:

Dodó
jaj azok az arabok....én sem tudtam hogy sok van ott belőlük,tényleg mindig tanul az ember :wink: :wink:

Edi
meki???na ez nem éééérrrr :shock: :shock: :shock: én is akarok :wink: :wink:

Meme
te hun vagy???

holnap ki megy uh-ra???jaj én holnap már mondhatom azt hogy holnap megyek :lol: :lol: nem tudom lepasszolni Olivért igy ő is megnézi a kistesót,hááát kiváncsi vagyok hogy birja a 30 percet egy helyben majd :shock: :shock:

jó éjt lányok,holnap ébresztelek titeket :lol: :lol: :lol:

bibar

A www.youtube.com oldalon a videóknál lehet keresgélni terhességi ultrahangokat (pl. Search: 16 weeks pregnancy ultrasound)
Itt találtam 2 kukis videot...mindkettő 16 hetes terhességnél...

Kép
Kép

Szerintem már látni kellene/lehetne a dudort.
:wink:

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok!
Vagyok egy picit, de ma lazsálok.

délelőtt csináltuk a gyerekszobát (pakolás, rendezés), aztán délután festettem a falat, most meg megfőztem a holnapi gulyáslevest. Aztán lassan jön apa, tejbegrízt kért, ugyhogy lassan neki is állhatok.

Edi: örülök, hogy odaért!:) Remélem fel tudod használni!

Niki: Örülök, hogy minden rendben nálatok is!Nekünk is 37,6 volt a kobak:) Pont 16+5 naposan:) Ti beültisek vagytok, ugye?? Azért tuti hogy nem 16 hetes vagy. Had kérdezzelek meg, mert ebben a témában analfabéta vagyok! Az hogy most ennyivel nagyobb a babócátok..így is fog maradni? Tehát nagyobb baba is születik majd nálatok? Vagy csak az "elején" fejlődik jobban, aztán mire megszületik, akkora lesz mint a spontán baba? Ha nagyon nagy baromságot kérdeztem, akkor bocsika!!

Poci: Dejóóó, hogy már apa is érzi a babót!! Én is nagyon várom már! Meg persze apa is:) Tapperolja szegényem a pocit, de hiába...még nem érez semmit.Csak hogy kicsit gömbölyödik:)
Pisilis nálad nagyon brutális. Nekem 2 napja nincs annyira ingerem. fel sem kelek éjjel pisilni. Nálam lefekvésnél volt, hogy mire elhelyezkedtem mehettem pisilni. Aztán mikor pisi megvolt, mire kezetmostam, mehettem megint. És ez sacc 4x5x egymás után...És nem csak inger. Rendesen tele volt a hólyagom. De Tegnap már ez sem volt. Lehet hogy idegi alapon volt...aztán tegnap hogy láttam a gyönyrűségem, megnyugodtam, azért nem kell ennyiszer menni.

Csajok! Lehet hogy rosszul emlékszem!! De valaki nem dolgozik munkaügyi központban??Jelentkezne aki ott dolgozik? Szeretnék kérdezni tőle pár dolgot!! Köszike előre is!!:)

Na, mára elköszönök, bocsi, hogy ma csak ennyi voltam. Hulla vagyok, lassan vízszintbe helyezem magam...persze csak apa tejbepapija után:)

Jó éjt csajok!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Csajszik, en is elkoszonok mara..ugye a koran fekvo banda....mindenkinek nyugodalmas jo ejszakat, aztan holnap meseljetek ki hanyszor pipilt, hogy horkolt es foleg, hogy kivel almodott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jo ejt! :D :D :D :D
pocaklako

De aranyosak vagytok csajok!
Hát Bibar érdekes dolog ez. Igazából nem is tudom mit érezzek.Fura lenne(lesz) hogy nem kukival lesz dolgom, hanem nunival. Meg egy csomó kérdés merült fel bennünk. Szerintem annyira bebeszéltem a fiút, hogy tényleg úgy érzem már mindegy, csak legyen egészséges babánk. Annyira imádom őket!!!!!!!!
Meme, Pocakmackó valóban az édes véletlen műve. De a legszebb meglepi az életünkben. Bár Rikinél is meglepődtünk. :roll: Nem biztos, hogy nagy baba lesz. Van,aki az elején beindul,aztán lelassul.Majd a 36. hét körüli mérések lesznek mérvaDÓAK.aDDIG RENGETEG DOLOG VÁLTOZIK MÉG.Hű bocs.
Dóri, itt nem tud képet csinálni sajna.
Luna, szeretnék kézimunkázni, de nem találok hímzőmintát, amit rá tudnék terítőre rajzolni, majd azt kihímezni. Meg sálat is szeretnék kötni manónak.
Na most megyek, holnap terhesgondozás. Majd jövök valamikor.
Jó éjt!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Halihóóó :D

Dodó
nem tudom belinkelni, nekem Pocak csinálta meg :D

Bibar
bizony mekiztünk, és el sem merem mondani, csak hallkan.... hooogy becsúszott egy Big Mac és egy Mc Chicken is... :roll: :oops: Baromi éhesek voltunk... :)

Luna
:shock: ahogy nézem a képet amit feltettél, a 12. héten már ilyen fütyi van???? :shock: :shock: Háááát akkor most elbizonytalanodtam, lehet nekünk mégis puncink lesz, mert ennyire nem kivehető nálunk a kuki a 4D-n sem...
Luna szerinted????
Ez a kép 11+6 hetesen készült... fogja a nóziját, olyan édes:D és a képet nézve a bal lába fel van húzva a pocijára... terpeszt szépen, ahogy Anya kérte Tőle :D de, hogy ez kuki-e akkor vagy sem... :S

Kép

Na most lesz min törni a kobakom egész este :D :lol:

Jó éjt csajok:D
Vendég

Hmeme!
De jó, hogy igy haladtok a gyerekszobával.

Hu, én kint annyira vigyázok, hogy ne essek el, csupa jég minden, erre a kis rongyszőnyeg ugy megcsúszott a linóleumon, hogy akkorát taknyoltam hogy ihaj. szerencsére seggre estem, meg a kezemet ütöttem meg, de akkor sem volt jó. Erre rá fél órára meg a sipcsontomat vágtam be ugy az asztal élébe, hogy csillagokat láttam.

d.dodó

edwig!
Ez szerintem kuki! :lol:

d.dodó

Jó éjt!

d.dodó

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Emi, jól megnevelted azt a védőnőt, ha az enyém is elkapatja magát, majd használom én is a módszered. :)

Tudom, hogy csak a dolgát végzi, de engem akkor is zavar, hogy egy vadidegen nő nézegeti, hol lakom, meg mit tudom én, még mit...

Pocak, és milyen volt Finnország álmodban? Amúgy lehet, hogy a melltartó motívum is tőlem jön, azon is én aggódtam a múltkor, hogy egyik sem jó rám, lehet, hogy nekem próbáltál a kínaiaktól szerezni valami tuti modellt. :)

Holnap megyek az integrált második vérvételére, újabb sztk-s élmény, a múltkor a nő egy centi hosszan felszakította a bőröm, ahogy húzta ki a tűt, remélem, most nem ő lesz.

Hú de késő van,
jó éjt lányok,
E.

Kép
emma.zunz

Jó reggelt :P :P :P :P

Edi
szerintem is kukac,aztán majd kiderül :wink: :wink: :wink:

Niki
ez érdekes,végül is én sem leszek elkenődve a fiú de azért a kislánynál cigánykerekeznék :wink: :wink:

Dodó
vigyázz magadra hallod e!!még jó hogy a popódra estél :wink: :wink:

Pocak
most nem álmodtam semmit,egyszer voltam pisilni jelentem!! :lol: :lol: :lol:

bibar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?