A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kike:koszi!

elso probalkozasom:)
http://www.youtube.com/watch?v=Gd-1XLAfK_c
Vendég

jaj irigy-irigy-irigy-irigy!!!

annyira jó lehetett a tali... a képek isteniek

Kép

Kép
timi1982

Csilla!!
Korányi itt van felénk, a Moszkva térről 22-es busszal lehet megközelíteni. Autóval a Budakeszi úton kell jönni.
Anyukámat 10 éve műtötték mellrákkal.

Wera! Ez már a negydik tali volt! :)

Kép
Kép
patr

Viki!
Apa nem tudott választani a sok szép csaj közül!

Egyébként meg azt mondta, hogy Zsolti egyelőre az anyjába szerelmes. Nem csak a Zsolti :) :oops: Ugye milyen jókat tud mondani :)

Kép
Kép
patr

Tami: nagyon jó a videó! Levi le sem vette a szemét Annáról! :wink: :lol:

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a talin! Jó volt beszélgetni a csajokkal! Nagyon aranyosak voltak!

Levi ma sem evett jól, reggel megevett 3/4 pohár tejpépet, fél 2-kor A. Katánál pár kanál főzit és mikor itthon 5-kor kínáltam kajával nem kellett neki. Kíváncsi leszek este a sinlakot megeszi e, azt szereti. Ma aludni sem aludt normálisan, kivéve délelött.

Bocsi, de nincs erőm írni, Levi most ébredt fel, a kendőben aludt, de nem engedte, hogy leüljek :? :( :evil:
Úgy fáj a lábam....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Csajok: nagyon jót tett a lelkemnek a tali és persze a veletek való beszélgetés! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok
Babák gyönyörűek!!! :D Talis képek nagyon jók!
Iza 4-hós méretei: 7380gr., és 63 cm. :wink: Jó súlyba van a drágám.

Kép
dittke

Mav: lehet, hogy lehet beutaló nélkül is, nem tudom! (kár, hogy nem vagytok pestiek mert itt tudnék intézni egyet!)
Amúgy szűrő ultrahang vizsgálatra nem küldött még a dokitok? Abban van elvileg koponya is! (OK ez nem egy kötelező vizsgálat de ajánlott)
Amúgy Dórinak 3 hónaposan 40 volt a fejkörfogata, holnap lesz 4 hónapos akkor fogom mérni, az is lehet, hogy már 42 ki tudja?
Vendég

mav, bocsi hogy én válaszolok, de eléggé utánanéztem a témának mert Eliotnál is felmerült a lehetőség... Szóval ne akadj ki előre. Valószínű nincs semmi, de ha mégis: műtéti úton beültetnek egy shunt-nek nevezett dolgot a fejébe, ami elvezeti a felesleges agyvizet, és ezzel meg is szűnik a probléma. azért fontos időben elvégezni, hogy még ne nyomódjon az agy. ha így történik, akkor elvileg semmi de semmi károsodás nem éri az agyát. Az egyetlen probléma, hogy a shunt el tud mozdulni vagy előfordul hogy begyullad (nagyon ritkán) de akkor újra megműtik és minden oké. Nem hangzik túl jól, de annyira nem vészes szerencsére. Főleg, ha nincs más elváltozás az agyban, akkor elvileg aki nem tudja soha nem veszi észre. DE: akkor kellene aggódnod, ha úgymont naplementézne, ami azt jelenti, hogy lefelé néz és hiába szeretne mondjuk rád nézni, nem bírja felemelni a tekintetét. Az jelzi hogy túlnyomás van az agyban. És mivel nálatok ilyen nincs, szerintem ne aggódj, de kérj vizsgálatot és nyugtassanak meg a dokik!!! :)
Remélem érthető voltam.
talis képeket szerintem én most nem rakok fel, mert kb, egyszerre fényképezett mindenki, úgyhogy sok újdonság nem lenne. :)

KépKép
muffin

ja és tita, nincs egyszerű dolgod, az biztos, de próbálj kitartani, és hidd el hogy nincs veled semmi baj! Csinos vagy és aranyos. Majd talán a férjed is rájön megint!!! :)

KépKép
muffin

Muffin: azért mégis rakd fel a képeket!
Vendég

Kata,Muffin!
Nagyon koszi az infokat!!!! Borzaszto halas vagyok erte :D
Akkor pisztolyt nyomok a fejehez amig nem ir nekem egy beutalot :twisted: :D
Meg vmi: ha most megsincs gaz ez kesobb is kialakulhat,ha igen akkor meddig?

Veda:
ment pu!

Nagyon jok a talis kepek! Ennyi csini baba!
Eliot arca nagyon szep lett!!!!
Dorikarol nem lattam kepet :(

En is menni akarok legkozelebb!!!!!!! :roll:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.21 20:44-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:05-kor.
Vendég

Talis képek nagyon jók! irigyek vagyunk! na majd legközelebb!
bencuri

Megoldom a problémát. Mavericknek is jó lesz! Gyertek le Szegedre! :wink:

Kép
dittke

Én már mondtam, hogy tartsatok egy Szegedi talit is! :lol:
Vendég

Viki, mostmár ezt is tudom! Apának van egy smile-ja! onnan vadásztam
bencuri

Kép közkívánatra. :)

KépKép
muffin

Én majd holnap töltök képet szerintem...
De annyira jól éreztem magam én is! Olyan jó volt. És Verát is megismerni! Nonó nagyon édes volt. Csak kicsit kiabált :)

Kép
andkata

Édes, milyen komolyan néz! :D

Muffin, kérjük a többi képet is, nem baj ha majdnem egyformák! :wink:
bencuri

Hali! Írtam egy csomót, de elszállt! Fenébe!

Mav! Nem voltam a gépnél, nem láttam, hogy írtál. Bocsika. Ha valakinek kell majd licitálni, akkor itt vagyok én is.

Egyébként meg üssetek most már le, mert megint vásároltam a teszveszen! Most már le kéne állnom! :lol:

Nagyon jók a talis képek, irigykedik az ember rendesen! Ha végre készen lesz a gépünk, rajta lesz minden, akkor felteszem az oldalunkra! Csak kérhetném, hogy küldje át valaki ezeket a képeket is?

Ja, tudjátok mi jutott eszembe? Hogy most nem volt kaja??? Hogyhogy? :lol: :lol: :lol: Na jó nem szemétkedem.

Mi is mennénk, ha egyszer nem pár nappal előre találnátok ki :oops: Nekem jó előre tudni kéne, hogy úgy időzítsünk és legyen idő megszervezni, azért nem 20 km! De hátha egyszer. És ha előre tudjuk, akkor nem csak mi, hanem akkor mindenki el tudna jönni, legalábbis majdnem mindenki.

Wera! Remélem azért még áll a két ünnep közti tali! Viki, Timi! Ez Nektek is szól!

A törpicsekem beteg :cry: Nagyon meg van fázva. Nyűgös, sokat alszik, folyik az orra. De szerencsére nem lázas! Tegnap éjszaka is úgy sírt, nem kapott levegőt! Ez a rohadt porszívó meg...Nagy a csöve, beleesik az orrszívó. Alig tudom kiszívni neki. Ráadásul, ha az arcához közelítek bármivel, már húzza is el. Olyan erő van benne!!
Félek az éjszakától. Nem fürdettem meg, csak áttöröltem kendővel. Szegénykém.

Evelin! Melyik képet tehetem be Eliotról?Olvasom a blogotokat! :oops:

Anyjuk! A videód nagyon aranyos. Nem is rossz próbálkozás! Ezt belinkelhetem az oldalon?

Tündéri babafotók!

Kata! Olyan szépek a képek, jó nézegetni!

Fúú, nem is tudom mit írtam még. Mindegy!

sz.andi

Tetszik az otlet Dittke!

Dori egy tunemeny!!!!!!! :D Azok a szemek!!!!
Latom ti is szeretitek a zsirafot :D
olyan pelus nekem is kell! cumink,ruhank jatekunk mar van olyan :D
Akkor ha most elkezdem meddig adjam? (nehogy a vegen tiszta csontvaz legyen a gyerek :lol: )
OK,tudom nem vicces,de kinomban mar.....
Vendég

andi, ezt tedd fel, ez nincs a blogon.

Kép

KépKép
muffin

ja és szly, te is rakhatod ezt 4 hós képnek a tábliba. :)

KépKép
muffin

Hú talis képek szuperek lettek.
A szegedi tali nekem is jó lenne, szerintem lennénk egy páran! :D Majd megdumcsizhatnánk.

Akinek még van a tarsajába talis kép, ne tartogassátok, hanem muti nekünk is! :D

Mav ne izgulj ha valami baj lenne, nem hiszem hogy az orvos is merne kockáztatni, tuti adott volna beutalót.

Wera nem is tudom ki írta hogy Nono nagyobbnak néz ki a többieknél, de igaza volt, tényleg mintha idősebb lenne. De nálunk is mindenki azt mondja hogy Vivi nem 3 hónaposnak néz ki. A multkor megkérdezte egy csaj hogy bizti hogy 3 hónapos? :shock: Hát mondom azt csak tudom már hogy mikor szültem!

Kép
linda24

Evelin! Amit átküldtél a múltkor képek, azok mikor készültek? Nem tudod a dátumot? :oops:

sz.andi

andi, bocsi, de fenn van a blogon... :oops: :oops: :oops: pedig én csinálom... :) Még csodálkoztam is hogy nem tettem fel, de csak lapozni kellett. :)
amúgy a múltkori képek 10.21-én készültek. :)

KépKép
muffin

óó, de jó, köszi!!

Elküldöd a mostaniakat is? Akkor egyúttal felteszem azt is!

sz.andi

nemsokára lekicsinyítem őket és átküldöm, csak még előtte meg kell etetni a kis éhenkórászt. :)

KépKép
muffin

Hát csajok, ilyen sem volt még: Levit betettem az ágyába és abban a percben (szerintem) el is aludt. :shock: :P :lol:

Na megyek aludni Tamásnak kell a gép.

Olivér anyósnál volt tegnap reggel óta, ma este jött haza. Olyan jó, hogy itthon van, annyira hiányzott. Most nem viseltem volna el, ha tovább marad.

Szép álmokat mindenkinek!!!

Jövőhét szerda TORNA ÉS ÉNEKLÉS nálunk!!! El ne felejtsétek! :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

lányok!
szólok előre... holnap nagy időjárás változás lesz, meg front... nálunk már itt van.

a törpicsek 1,5 órán keresztül szenvedett... aludni is akart, nem is, ölben is jó volt nem is...
most nyusziapuval cseréltünk. a törpe és én alszunk a nagy ágyban, ő meg a gyerekszobában a kiságyban... mármint nem a gyerek kiságyban, hanem a kisebb ágyban 8) :lol:
remélem hogy azért a törpe birja majd itt mellettem. de nincs kedvem félóránként kelni és cirózni, nyugtatni. ezért gondoltam hogy inkább aludjunk együtt...

egész nap egyébként jó ha 3 órát aludt...

ugyhogy holnaptól tuti időjárás változás lesz :twisted: :twisted: :twisted:
utálom az ilyen napokat!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

No fönt vannak a múltkori képek! Rászántam magam és felraktam a progit...

sz.andi

Timi! Iza is fél óránként kel.Már nem tudok vele mit csinálni. :cry:

Kép
dittke

[quote]H írta:át mondom azt csak tudom már hogy mikor szültem!
:lol: :lol: :lol: Lindus! Ez király volt! :lol: :lol: :wink: De hát ilyenek ezek a kölkök, nem tudom hova sietnek a növéssel :? :wink:

Csillala - Bogi tüneményes és nagyon ügyi hogy megfordult! Gratulálunk neki!

Viki - nagyon tetszenek a mai Lackó-fickó fotók! :D A távirányítósról az jutott eszembe hogy ha ezt Nóriról készítetted volna már javában nyalta volna a távirányítót mire kattan a gép! :twisted: Iszonyat rá van kattanva! :lol:

Szly - igen, mi már egy hete sportautózunk! :D Nyűglődni ebben is tud, de mivel jobban kilát, általában azért szívesen nézelődik. A mózesben már végképp nem maradt el.
Azért asszem Nóri legalább 1 hónappal mindenkinél idősebb a talis babáknál, kivéve Levit, de ő az igazak álmát aludta. :) Sajnáltam is h nem látthattam belőle többet :( Persze amúgy is nagy, de tényleg láthatjuk, ilyenkor még ez az 1 hónap is milyen sokat számít!
Apropó! 5 hós adatok! 7900 g és 68 cm. Szerintem hosszra többnek kell lennie mert már 68-as ruháknak el kellett raknom a felét és hordjuk a 74-eseket is, de hát ha ennyit mértek... igazából nem számít! 8)
Légyszi ezt a fotót tedd majd a tábliba! Köszönöm!
Kép

Timi - szuper az etetőszék! És ahogy Mininyuszi feszít benne... meg kell zabálni!! :lol:

Ami - Nóri aludt végig a Margit szigetre vezető úton (1 óra volt) majd ahogy leszálltunk a buszról felébredt és onnantól nyafogott végig. 2x kivettem és vittem a kezemben hogy kicsit csend legyen, de ahogy visszatettem kiabált tovább. Végül bealudt, pont mielőtt elindultam haza :twisted: . Aztán félúton újra felébredt, de onnantól már végig nagyon jól viselkedett, egy hangja nem volt.
Azért annyira nem könnyű a mi babakocsink sem. Fel bírom emelni ha kell de majd meggebedek. (Most már kivi vagyok, holnap lemérem!!) Pedig én hülye egyedül vittem ma le a Borároson azon a sok lépcsőn. Senki sem ajánlotta fel a segítségét, rohadnának meg! Persze megkérhettem volna (újra) valakit de nem volt kedvem. Na azóta megint fáj a derekam...
Mizu Áron baba hisztijeivel? Hogy mennek az elalvások?

Pati - 4. tali? Upsz, tényleg! 8) Ezt a lemaradást már sosem fogom tudni behozni! :? :lol: Nagyon kedves volt a férjed!! Mondd meg neki hogy köszi még1x hogy tolta a kocsinkat amíg Nóri nem volt hajlandó benne trónolni! :wink:

Dittke - látom te is tömöd a kiscsajt! :lol: Szép kis méretek 4 hósan! Nem gondoltam vna hogy van aki még Nórigolyót is megelőzi súlyban... :lol: :lol: :wink:

Evelin - Imádtam Eliot hangját! Olyan volt mind egy édes kiscica! Pont amilyennek elképzeltem! Tündéri volt! :D

Bandi - én akartam enni palacsintát a szigeten de nem volt nyitva! úgyhogy majdnem volt zaba is! :twisted: :lol: :lol:
Jaj, Vikit nagyon sajnálom! :cry: 100 gyógypuszi a kis beteg buksijára!
Decemberi tali? Áll mint a cövek!!!!! :D :wink:

Titi, Vkata, Akata, Pati, Evelin, Tami! Nagyon örülök hogy találkozhattunk veletek végre!!!! Irtó jó délelőtt volt! Remélem sok ilyen alkalom lesz még! :wink:
Vendég

De édes Nóri ! :D

Kép
dittke

Húúú, Vera! Mekkora baba, nagyon aranyos. Úgy látom Viki nem valami nagynövésű...
Egyébként várom már a decembert! :wink:

Timi?? Te??Nem nyilatkoztál... :cry: Viki???Te sem...

sz.andi

Hulla vagyok, képzeljétek elmentem kosarazni, Szabolcs vállalta Zsoltit, úgy fürdette, hogy mielőtt hazaértem öt percel előtte lettek kész, úgyhogy csak öt percet bőgött.
Szerintem képeket én csak holnap!
Én is nagyon jól érztem magam ma!

És csak nagyon csendben vallom be, hogy volt zaba is, mert azért egy páran csak kikötöttünk a Mekiben :oops: :oops: :oops: :lol:

Kép
Kép
patr

jajajaj! Mindig elfelejtem írni!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, de különösen Titinek örülök! Legalább egy picit kikapcsoltál! Jó lenne, ha többet tudnál elmenni, akár a gyerekekkel otthonról. Apát meg hagyd megsárgulni a rosszindulatában!!
Fel a fejjel! Sokkal értékesebb vagy, mint ahogy Ő beállít!!!!

Vera! Köszi a gyógypuszit! Átadom!! :P

sz.andi

Patr! Akkor nem csalódtunk bennetek! :lol: Egészségetekre!

Kép
dittke

Titi - hány órában állapodtunk meg? Nem emléxem :oops:

Dittke - köszi! Izát régen láttuk! Kérünk róla is képet! Úgyis kell egy a tábliba! :wink:

Timi - tegnap mi is virrasztottunk egy csomót. Remélem ma jobb éjszakánk lesz mert lassan kipurcanok. :?

Csajok! Mondtam a talin hogy megjött ma... hát úgy tűnik mégsem! :shock: De akkor mi lehetett reggel az a pici? :roll: Azóta se volt semmi, de fáj a hasam meg puffadt is. A fene vinné el...

Akkor most már végképp nem értem miért nem akart enni Nóri. Délután is alig evett és bukott is. :cry: Este már valamivel jobb volt. Remélem holnapra rendeződik a dolog.
Vendég

Na Evelin! Etess nyugodtan, intézd a dolgodat, majd holnap fölrakom amit küldesz! Innen leszedtem mindet!

Megyek alukálni, jó éjszakát!!

sz.andi

Kép

Kép
timi1982

Wera Vivinek is ugyan olyan szundikendője van. :D
Fel is rakom megmutatni. :D :D :D
Kép

Kép
linda24

Pati - nem semmi h még kosarazni is volt erőd! :shock: Egészségedre! :wink: Meki?? Már megint?? :twisted: :twisted: :lol:

Jóéjt mindenkinek!
Vendég

Wera!
Velem is így volt, hogy először azt hittem megjött, mert csak éppen hogy egy picit, aztán egy hétig semmi, és aztán megjött rendesen. :cry:

Kép
Kép
patr

sz.andi!
mi mennénk... habár időjárás és munka kérdése... nyusziapu már az év végéig nyomja szombatonként is

Kép

Kép
timi1982

Ja! Tami! Neked akartam még írni hogy irtó jó a videóklip Annáról! Rendesen meghatódtam! :) :wink:

Linda - téééényleeeg! És Vivi is szereti? Mert Nóri nagyon, de alváshoz nem adom oda neki mert mindig megcsörren ha mocorog és félek h felébred rá :P :lol:

Most már tényleg jóééééééjt! 8)
Vendég

Wera igen Vivinek a kedvence, de alváshoz én se adom oda épp azért hogy csörög.
Jó éjt neked és Nórinak!

Kép
linda24

Na mégegy mondat! Ha valakit érdekelnek új C&A cuccok olcsón, mecse25-nél vannak a teszveszen! Elérhetőség nálam! :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?