[quote]H írta:át mondom azt csak tudom már hogy mikor szültem!
Lindus! Ez király volt!

De hát ilyenek ezek a kölkök, nem tudom hova sietnek a növéssel
Csillala - Bogi tüneményes és nagyon ügyi hogy megfordult! Gratulálunk neki!
Viki - nagyon tetszenek a mai Lackó-fickó fotók!

A távirányítósról az jutott eszembe hogy ha ezt Nóriról készítetted volna már javában nyalta volna a távirányítót mire kattan a gép!

Iszonyat rá van kattanva!
Szly - igen, mi már egy hete sportautózunk!

Nyűglődni ebben is tud, de mivel jobban kilát, általában azért szívesen nézelődik. A mózesben már végképp nem maradt el.
Azért asszem Nóri legalább 1 hónappal mindenkinél idősebb a talis babáknál, kivéve Levit, de ő az igazak álmát aludta.
Sajnáltam is h nem látthattam belőle többet
Persze amúgy is nagy, de tényleg láthatjuk, ilyenkor még ez az 1 hónap is milyen sokat számít!
Apropó!
5 hós adatok! 7900 g és 68 cm. Szerintem hosszra többnek kell lennie mert már 68-as ruháknak el kellett raknom a felét és hordjuk a 74-eseket is, de hát ha ennyit mértek... igazából nem számít!
Légyszi ezt a fotót tedd majd a tábliba! Köszönöm!
Timi - szuper az etetőszék! És ahogy Mininyuszi feszít benne... meg kell zabálni!!
Ami - Nóri aludt végig a Margit szigetre vezető úton (1 óra volt) majd ahogy leszálltunk a buszról felébredt és onnantól nyafogott végig. 2x kivettem és vittem a kezemben hogy kicsit csend legyen, de ahogy visszatettem kiabált tovább. Végül bealudt, pont mielőtt elindultam haza

. Aztán félúton újra felébredt, de onnantól már végig nagyon jól viselkedett, egy hangja nem volt.
Azért annyira nem könnyű a mi babakocsink sem. Fel bírom emelni ha kell de majd meggebedek.
(Most már kivi vagyok, holnap lemérem!!) Pedig én hülye egyedül vittem ma le a Borároson azon a sok lépcsőn. Senki sem ajánlotta fel a segítségét, rohadnának meg! Persze megkérhettem volna (újra) valakit de nem volt kedvem. Na azóta megint fáj a derekam...
Mizu Áron baba hisztijeivel? Hogy mennek az elalvások?
Pati - 4. tali? Upsz, tényleg!

Ezt a lemaradást már sosem fogom tudni behozni!

Nagyon kedves volt a férjed!! Mondd meg neki hogy köszi még1x hogy tolta a kocsinkat amíg Nóri nem volt hajlandó benne trónolni!
Dittke - látom te is tömöd a kiscsajt!

Szép kis méretek 4 hósan! Nem gondoltam vna hogy van aki még Nórigolyót is megelőzi súlyban...
Evelin - Imádtam Eliot hangját! Olyan volt mind egy édes kiscica! Pont amilyennek elképzeltem! Tündéri volt!
Bandi - én akartam enni palacsintát a szigeten de nem volt nyitva! úgyhogy majdnem volt zaba is!
Jaj, Vikit nagyon sajnálom!

100 gyógypuszi a kis beteg buksijára!
Decemberi tali? Áll mint a cövek!!!!!
Titi, Vkata, Akata, Pati, Evelin, Tami! Nagyon örülök hogy találkozhattunk veletek végre!!!! Irtó jó délelőtt volt! Remélem sok ilyen alkalom lesz még!