A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Wera! Holnap rakok fel képet!
Linda! De édi a kendő!
Jó éjszakát mindenkinek,szép álmokat a babáknak,és anyukáknak!

Kép
dittke

Azt hiszem én is megyek, jó éjt mindenkinek, még egy bucsúképet rakok fel. Szép álmokat!
Kép

Kép
linda24

Jó reggelt!

Én már most kezdek betojni,mi lesz a dokinál. :(
Nem is a legjobban aludtam-de hát ez várható volt sajnos.
Szorítsatok,nagyon,léci!! :(
Tudom hogy sokminden lehet,de akkor is parázok.

Kép
Kép
Kép
kike

Anyjuk:nagyon jó a videó-ügyes vagy! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike gondolok rád! Nem lesz semmi baj!

Kép
Kép
patr

Koszonom a dicsereteket! Andi persze hohy felteheted.

Kike:ne sz.rj be! az ciki :oops: gondolok rad!

Annamra olyannyira jol hatott a tegnapi nap, hogy ugye elaludt hazafele az 1es vilin, aludt kb fel orat, 6kor mint mindig lettem pihenni, 20 perc helyett 40et aludt majd fel 9tol 5ig es most meg mindeig:) csakmegtanitja az a sok jolalvo baby aludni!

Wera: pontos idot nem beszeltunk meg de delelott 10 korul
Vendég

nov 21-23
baba mama expo!!!!!!!!!!!!!1
Vendég

Jó reggelt!

Nem tudtam még vissza olvasni, csak egy kérdésem lenne?
Lili nagyrészt tápszert kap.
És csak 3-4 naponta kakil már több mint 1- másfél hónapja .ami sötétzöld és nagyon büdi :?
Többször hívtam e miatt a dokit de azt mondta ha hízik,és alszik rendesen, meg jó kedvű akkor nincs baj.
Anyukám is mindenki csesztett h biztos jó e így....?
Szerintetek??Segítsetek mert már nem tudom Én se.A neten azt olvastam normális a tápos babáknál a ritka zöld büdi kaki,tényleg????

nicike

Sziasztok!

Nagyon jók a talis képek! Az összes baba gyönyörű. Anyukák pedig nagyon csinik!

Kike! Drukk neked! Ne parázz! Nem lesz semmi baj! +++++++++

Levi tegnap reggelre másodszor átaludta az éjszakát! Este fél 10től reggel fél 7ig, akkor fél cici, és tovább 8ig! :D 8)

Tegnap estefelé megint nagyon nyűgös kezdett lenni, hát felkötöttem magamra és tekeregtünk egyet. Akkor már sötétedet és nagyon tetszettek neki a fények! Majd elaludt, úgyhogy nem jöttem vele egyből haza, hanem ház előtt leültem a padra mert már a derekam sikongatott, és még jó fél órát szunyált.

Tejem úgy látszik szerencsére visszajött valamennyire. Sajnos tudom mitől (pontosabban kitől) csappant meg hirtelen, úgyhogy amíg szoptatok én bizony nem vagyok hajlandó felvenni neki a telefont! :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nicike! Nekünk sűrűn van híg, sárga kaki, ha evett aznap gyümit, akkor büdi is. Néha cserélhetünk.
Szerintem is normális.
Engem anyu szekáll hogy ez a híg nem normális, védőnő szerint igen, mert mi anyatejesek vagyunk.
Anyumnak azért furi, mert mi ilyenkor már sokmindent kaptunk a tejcsi mellé.
Változnak az idők és a babák sem egyformák. A földszinti anyatejes baba is 2-3 naponta kakil.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti, mi nagy részt tápszert eszünk :cry: így is normális?

nicike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 22:49-kor.
Vendég

Nicike! Szerintem abszolút! Én a helyedben nem aggódnék, ha tényleg szépen gyarapszik, és a kedve is jó!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Kike! gondolok Rád! Nekem volt egy jóindulatú melldaganatom, amelyet 21 évesen vettek ki. Én tudom miről beszélsz őrjítő ez a bizonytalanság. Mondjuk szerintem akkor is köze van a szoptatáshoz, ha a védőnő nem is ezt gondolja...Kitartás! Viszed Domit is?

Nicike! a zöld és a ritkább is normális! Ne aggódj!
Nem segített a fejés?
Egyébként, Adél 3/4 részben kap anyatejet és nagyon híg a széklete. Az én anyukám is ezen ugrál...hogy miért ilyen híg. Mert én szorulásos voltam és erre emlékszik...

Kriszta! Örülök a jó éjszakának! Ne is vedd fel a telefont! :)

Vivike nagyon szépséges!

Örülök, hogy Annácska is többet aludt!

Pati örülök, hogy el tudtál menni mozogni! Szabolcs rendes pasi! :)

Adél tündér volt éjjel, 3,57kor kelés, fél óra kajcsi, majd visszaalvás. És csak 7-kor kelt utána!!! :) 8)

Kép
andkata

nicike!
a zöld és a szaga az normális. már ha nem űberbrutálbüdös! de ha bűzös akkor belefér a tápszerbe. és gondolom HA-t esztek. attól lehet nagyon zöld!!!

Kép

Kép
timi1982

egyébként jó reggelt ... az éjszakánk elment... kicsit nyűgi volt akkor megringattam az ágyban mellettem és megnyugodott.

jah és reggel mig aludtunk ezt csinálta nyusziapu... 8)

Kép

bocsi ezért a szörnyű képért korán reggel, de muszáj voltam megmutizni ;) :lol: :oops:

Kép

Kép
timi1982

Kata, tudom hogy nem csak arra gondoltál... :) csak nem volt energiám az összeset lekicsinyíteni. Aztán azt megcsináltam de végül nem tettem fel őket. Most meg nem gépről írok. Egy nagy kád vízben áztatom magam. :8 bocsi... Szerencsére ma csak masszázs van úgyhogy lazára vettük a figurát.

KépKép
muffin

Sziasztok!

Nekünk nagyon szar éjszakánk volt! Levi már éjfél elött felébredt, aztán fél 3-kor Olivér kiabált, bementem és tiszta pisi volt. Na átöltöztettem és irány a mi ágyunk. Erre valami csűrhe banda a házunk elött várták, hogy bejussanak a buszba ami 1 órát vett igénybe és addig üvöltöztek káromkodtak. Már majdnem kihívtam a rendőröket, hogy csináljanak valamit, mert nem tudtam aludni. Na ahogy elmentek 4 órakor a néma csöndre Levi felébredt és nem tudott visszaaludni. Erre betettem a babakocsiba és ott meg elkezdett dumálni. Már bőgtem a fáradságtól. Állandóan tologatni kellett miután elaludt is többször felnyöszörgött és persze tologatni kellett. Ez ment reggel fél 8-ig, akkor már feladtam. Már arra is gondoltam keresek valamilyenszert amit esze beadok neki, hogy aludjon végre. Ez a kialvatlanság is már teljesen kikészít. Ha napközben alszik és nem tudok, meg egy csomó dolgom is van.

Andi: tei s annyira ari vagy!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

tita!
van homeos bogyó nem alvásra is!!!próbáltad már?

Kép

Kép
timi1982

Szép napot :P
Kiteregettem, elpakoltam a megszáradtakat (ördögi körforgás :? ), megfésülködtem 8) Csabika alsziik. Bár, álmában többször felsír pár napja. Megdöcögtetem a babakocsit, és akkor szépen alszik tovább. de ha kiságyban lenne, tuti felébredne :(

Wera :P
Gyönyörű a kis Nóri! És nagy...
A fűben babakocsi tolás világbajnoki címért akkor már ketten is indulhatunk :lol: Én itthon a kertben is szoktam "rázni" a kicsi királyfit. És néha olyan sebességgel, hogy azon röhögök, ha valaki ezt látja, biztos hívja a gyámhatóságot :lol: :lol: :lol: Férjem szokta is mondani, hogy nem elalszik ilyenkor a pici, hanem elájul :roll: :oops: De hiába mondja, én tudom, hogy ez nekik kb. olyan, mintha ringatnám, és ha nagyon sír, csak így alszik el a kocsiban. De így mindig! (Ja, tényleg aszem Akataáéknál is ez a jolly joker :wink: )

Talizósok :P
Szépek vagytok! És még az idő is jó volt! Szuper lehetett!
Hol lesz legközelebb, és mikor? Hátha, hátha, hátha :D

Kriszta :P
Múltkor elfelejtettem írni, hogy Anyud a forrócsokis képen nagyon fiatalos, és hasonlít rád!

Timi :P
Édes Bence!!!

Anyjuk :P
Nagyon jó a video!

Muffin :P
Eliotos blogba már én bekukkantottam :D Nagyon jól megcsináltad!

Pat :P
Pszichiáterhez hétfőn megyek Lilu nélkül. Megbeszéljük, ő mit látott nála, és mit javasol...
A fa-rajzról és sok egyébről mindjárt linkelek be neked valamit! :wink:

Hú, láttam még Lackó Bubu Dundus Fickóról is képet, ő is édi! És szépen kikerekedett a kis pofija! Képek, képek... Bizti volt még valaki! Bocs, ha kihagytam! :oops:

Véda
Vendég

Vendég

sziasztok,
megint kutyafuttában vagyok csak,
köszi Patr, hogy írtad a talit, olyan jó lett volna menni, de még mindig nincs benzin az autóban

apósom meghalt kedden hajnalban
Zoli nagyon kivolt, sírt, nagyon szerette
de már nagyon régóta szenvedett szegény papája
(viszont azóta az anyósom normálisabb = jobb kedvű lett,
szerintem nagyon nyomasztotta, hogy ott haldoklik mellette hónapokig a férje)

ezerrel kellene takarítanom, mert dzsuvás a lakás,
a kicsinek meg nagyon szörcsög az orra

Szonjának bevált a ritmikus sportgimnasztika,
jó a kis nárcisztikus és ugrabugra lelkének
na meg azt kérdezte: ugye, ide Nándi nem járhat? Akkor se, ha nagy lesz?
Úgyhogy végre van valami nagylányos és igazi lányos programja, nagyon boldog vele. Hazafelé a kocsiban egy órán keresztül hallgattam, hogy "spipa, spicc - spipa, spicc"
Tegnap meg az oviban szülő-gyerek mesedélután volt, közösen eljátszottunk egy mesét, az is jó volt

Hát ez van velünk dióhéjban, most már értitek, miért nem tudtam mostanában jönni. Remélem, ez azért javulni fog :roll:

Látom, itt is van egy csomó esemény, amint tudok, újra bekapcsolódom. Ha lesz tali, kérlek, Patr, írd meg sms-ben, hátha el tudok menni :wink:

KépKép
szkagi

Köszi lányok a választ :)

Kata, nálunk is ez van csak fordítva.Anyum szerint nekem híg volt és minden nap.Lilinek meg csak 4 naponta elég sűrű, ilyen krémes vagy nem tudom h irjam...

Igen HA-sat eszünk,gondolom attól zöld akkor.De ilyen méreg zöld :?

nicike

Szly :P
Kicserélnéd az újszülött fotónkat erre? Itt jobban látszik az arca...

Andi :P
A weboldalunkon is lehetne cserélni?

Ha túl nagy munka, akkor hagyjátok, maradhat a régi is :wink:

Kép

Véda
Vendég

Véda! Persze, lehet cserélni! Melyik képet tegyem föl?

sz.andi

Ági: sajnálom apósodat és főleg a férjedet!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ági! Őszinte részvétem!

sz.andi

Front ide vagy oda, akkor sem tudom, hogy mi baja. Eddig legalább elhúzta délután 3-4ig aztán hisztizett, de ma már most ki vagyok akadva.
Most az ülőkében nyavajog. És ott is marad. Előbb-utóbb csak elfárad.
De elegem volt. Egész eddig szó szerint csak vele foglalkoztam egész nap. Mikor ide írtam, akkor is itt volt az ölemben. A lakás úgy néz ki, mintha felrobbantották volna. A konyhában négy napi mosogatnivaló, fürdőben halomban áll a mosatlan, másfél hete hajat sem mostam, mert este úgy zuhanok be az ágyba. Egész nap pizsiben nyomom. Sétálni vele nem lehet, mert kocsiban nem marad el, csak kendőben, és az nekem nem séta, hanem cipekedés. Örülök, ha tudok háromszor enni valamit, napi szinten borulok ki. És csodálkozom ha apad a tejem.
De mostmár muszáj változtatni, mert egyszerűen nem bírom. És 100% hogy nem lesz tesó, mert képtelen lennék ezt még egyszer végigcsinálni!
Bár ne lenne ilyen elviselhetetlen hangja!

Bocsi, hogy megint csak a panaszáradat és önző módon csak magunkról beszélek, de olyan jól esett kiírni! Tényleg ne haragudjatok! :(

És most szépen rendbeteszem a konyhát és indítok egy mosást, majd egy óra múlva megetetem a szirénát. Bár remélem, hogy hamarabb fárad el.
Rendet kell raknom. Ez lesz Apa névnapi ajándéka. :twisted:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ági! Részvétem Apósod miat!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ági!
Őszinte részvétem!
(Szonja szövegét imádom! Kicsit emlékeztet a kis 3 éves Lilumra.)

Krisz!
Kitartás! Lesz ez jobb is, bár ez most, tudom, sovány vigasz...
Kapcsolj be neki valami jó kis zenét. Ha nem is hallgat el, de legalább a te hangulatod jobb lesz tőle :wink:

Andi :P
Nem jelenik meg nektek a kép, amit az előbb felraktam? Azt szeretném, ha lehet... Köszi!

Csabikám ébredt, tankolt 8) , most a kiságyban nézi a mackókat... Addig pakolászok...

Véda
Vendég

Véda! De, leszedtem. Nem gondoltam, hogy az kell. De az nem a fejlődéses tábliba akarod? Azt nekem Szly küldi át, én csak azt teszem föl, amit Ő küld.

De a babák linkhez feltehetem, ha gondolod.

sz.andi

Kész az oldal! Mármint a képek, a tegnapi is fent van!

sz.andi

Tényleg Szly! A 3 hós tábli megvan már? Vagy csak én nem figyeltem?

sz.andi

Sziasztok!

Véda! Kicserélem és én látom a képet! :lol:

Kriszti! Kitartás! Tényleg lehet jobb, ha hagyod egy kicsit, hátha elfárad.

Kike! Mi újság?

Talis képek szuperek!

Ági! Részvétem apósod miatt!

Rólunk: Még mindig nincs túl sok tejcsi, de a tápszert nem fogadja el! :twisted: Pedig Isten látja lelkem, mindent megpróbáltam. Este 9-kor evett és reggel 7-kor talán már éhes volt egy kicsit. Azt hiszitek megitta a tápot?! Hát nem! Azóta kiskanállal adom neki minden kaja előtt, hogy hátha megszokja az ízét. Ez pedig már finom táp, én is megkóstoltam, finom édes. Este beletettem 170 lefejt tejbe 30ml tápszert. Alig tudtam belediktálni. végül majdnem mindet megette, de nagyon féltem, hogy nem eszi meg és önthetem ki a 170 tejcsit. Nem merem kavarni ezek után.

Remélem egyszer csak megszokja! Minden új ízt nagyon nehezen fogad el!

Kép
szly27

köszi, lányok.

KépKép
szkagi

Andi! Még nem 100%-os. VAnnak hiányosságok! Mindjárt megcsinálom megint és meglátjuk mi hiányzik.

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 22:49-kor.
Vendég

hat nincs ma nagy porges....mindenki nagytakarit, foz, mos?
en lusta vagyok :oops:
igazibol mosas teregetes kesz, foznom nem kell, boltba mar voltunk.
Azert persze lenne meg mit csinalni, de egyik sem eletbevagoan fontos.

Kriszta: kitartas!Ha ugysem hallgat el semmitol, hat csinald ugy a dolgaid hogy kosben o nyekereg, vagy ordit. Ok nem kellemes alapzaj, de legalabb at tudsz oltozni, meg tudsz fesulkodni....kistesorol meg ne mondj le lehet kisangyal lesz! Nincs ket egyforma baba!

Kata: kepzeld mara tobb olyan potty lett a szajaba :cry: mi a franc lehet?
eddig az az egy volt, mar hosszabb ideje, most tuloldalt is van eg nagyobb es tobb kicsi, meg lenn is mintha lenne egy ketto. Attdorzsoltem egy kendovel, nem fajlalja. Kezzel nem igen merek hozzanyulni de kemenynek tunik.Szajpadlasan nyelven nincs.
fertozes ez?
Vendég

Szly,
tápszert kell adnod Jázminnak? Atyavilág, hogyhogyhogyhogy? A fejés nem segített a szaporításban?

Anyjuk, te hogy állsz a tejcsivel?

Titi,
mi lett Levi evésével? A gyógyszer segít valamit?

Kriszti,
kitartás... szerintem is nyugodtan hagyd egy kicsit sírni Levit, amíg megcsinálod a rád váró házimunkát, na meg a hajmosást! Nem lesz semmi baja a kicsinek.
Én is hagytam sírni Nándit, amikor égettük el a fák lombját, mert a tüzet nem hagyhattam ott a kertben... el is hallgatott egy idő után, belátta, hogy most nem tudok jönni.

Véda,
igen, Szonja is óriási érzelmi töltéssel és energiával rendelkezik! Majd meglátjuk, mi lesz belőle! Egyelőre ez az RSG nagyon boldoggá teszi. Nándika meg elnézelődik a lányöltözőben :wink: nagy sikere van a lányok között!
Úgyhogy írd majd, hogy mi van Liluval, mert érdekel! Látható már valami javulás?

KépKép
szkagi

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Ági! Igen sajnos, most kéne egy kis pótlás. De nem fogadja el, még akkor sem ha full éhes. Tudom, hogy nem lakik jól, sőt! És a pisis pelus is kevesebb. Reggelre szinte száraz a pelenka. Ez ijesztett meg inkább és ezért akarnám, hogy egyen egy kis tápit. De nagyon nehezen megy (vagyis még sehogy)

Kép
szly27

Halihó!

Ági - részvétem apósod miatt! :cry:

Kriszti - ezt mondom már mióta! Hagyd ott, csináld a dolgod, hadd nyafogjon. Az én agyam is görcsben áll az egész napi vonyítástól, de most már nem érdekel. Muszáj azért mással is foglalkoznom! Sétálásnál is szokott sírni Nóri is, de egy idő után abbahagyja. Ha nem próbálgatod sose fogja megszokni. Tojjál rá ki mit szól, akkor is vidd le egy kicsit minden nap.

Nóri is ha leteszem játszik, de közben sír, mintha legalább ráültem volna. Pedig garantáltan semmi baja sincs, csak nem szeret egyedül lenni. MOst is ezt csinálja. Én meg minden erőmmel próbálok nyugodt maradni. :twisted: Mindjárt szétrobban a fejem annyira fáj :cry:

Apát ma kiengedték végre, már úton van haza. Minden lelete jó lett és kapott végre gyógyszert. Már 3 napja mondtam neki h tuti azt fog kapni. Lassan már doktorálhatnék annyit voltam beteg :roll: Ennyi idő alatt már el is múlt volna a baja ha azóta szedi! :evil:
Vendég

Szóval eddig így áll a 3 hónapos tábli! Please, akinek hiányossága van, pótolja!

Kép
szly27

Magdi, Sipiné, Kimma merre vagytok? Nagyon eltűntetek!

Kép
szly27

Agi: hat sajna nalunk a tejcsi csak mutatoban van:( hiaba az elektromos fejo, a horrorfejes, barmi. de en ugy vagyok vele, amig egy csepp is jon, addig azt megkapja amugy meg ehen nem hallhat hat tapi, es 2 het mulva meg kezdjuk a hozzataplalast.
Vendég

Anna is ma rem nyugos:( delelott a masfel ora helyett aludt felet, mos nyuglodik, dsehol sem jo neki, leraktam hatha elalszik, de nem ugy hallom mint aki alszik :evil:
Vendég

Szly - nekem a 4 hós adatok vannak a tábliban! 3 hósan 63 cm és 6800 g volt Nóri. :D
Vendég

Ok Wera! Felírtam! Majd javítom!

Kép
szly27

Kriszta: teljesen együttérzek veled! Az én Levim is kibírhatatlan. Éjjel nem alszik nappal nincs el egyedül 5 percnél tovább. Ma délelött 3x futottunk neki az elalvásnak, végül betettem a babakocsiba és abban altattam el. A te Levid legalább eszik. Deezt nem szemrehányásként írtam! :wink: :lol:
Én is pizsiben vagyok még. Lejárt a gép, kikéne teregetni, de elötte le kéne szedni a ruhákat. A kialvatlanság miatt semmihez sincs kedvem. Ma még a gyógyszretátba is el kell mennem és após is jön. Szerencsére ő megy Olivérért.
Annyira távol érzem magam Levitől nem tudom, hogy valaha is közelebb kerülünk e egymáshoz. Annyira sajnálom, hogy így érzek és amikor rámmosolyog sírvagfakadok, hogy hogy lehetek ilyen szívtelen. Már nem tudom mit csináljak. Annyira szerentém, ha nem éreznék így és úgy szégyenlem magam.
A doki múltkor említette, hogy van valamilyen szakember aki az anya gyerek kapcsolattal foglalkozik, szerintem rákérdezek.
Már megint csak negatív vagyok. Nem csodálkoznék ha ezekután szóba sem állnátok velem. Hogy lehetek ilyen.
Na Kriszta jól elkalandoztam....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita: jajj ne! ne zottyenj vissza a nagy valosagba.
mondom jovo heten egy napra hozd at Levit, te pedig csinalj valami nagyon kedvedre valot. hagysz neki itt kajat meg egy kis hasznalati utmutatot es megoldom. Anna megregulazza ot!
csak felve merem megjegyezni, o elaludt.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?